brak logo

PERSONAL-PROFI EWA TOBOR

Bytom

Opinie o PERSONAL-PROFI EWA TOBOR

Wojciech Juszkiewicz 2012-02-23 23:37:40
Bzdura ! Firma jest spoko. Współpracuję z nią praktycznie od momentu jej powstania. "PERSONAL - PROFI" to: profesjonalizm, uczciwość i kompetencja !
Ci co piszą że jest inaczej, uważam iż samo to że na forum nie mają odwagi się ujawnić kim są (co ja uczyniłem) podważa ich wiarygodność itd.
(usunięte przez administratora)
Pozdrawiam.

1
Oszukana H 2012-09-19 13:49:28
Mnie też nie wypłacili całości.
Gdybym była z Bytomia,oddałabym drania do Sądu
ale zrezygnowałam,bo za daleko jeździć.
Oszukał też moją koleżankę.
Helena p. z Gliwic 2012-10-31 10:10:15
Agencja jest ok. przynajmniej dostaję co miesiąc do domu druki RMUA , co u innych nie jest takie oczywiste, i rzetelnie odprowadzają składki na ZUS ( sprawdziłam ich )
1
Alicja 2012-11-30 12:44:10
Uczciwa firma. Nazywanie Firmy (usunięte przez administratora) jest niezgodne z prawda. Pracowalam,moje kolezanki pracuja do dzis. Po zlych doswiadczeniach ze wspolpraca z innymi firmami, ktore (usunięte przez administratora) pracownikow, Profesional- Profi jest firma uczciwa i wyplacalna. Co miesiac potwierdzenie zaplaty skladek ubezpieczenia wyslaja na adres domowy.
Nazywanie ich(usunięte przez administratora) to z pewnoscia opinia konkurencji i do tego anonimowo.
Nie wazne kto zajmuje sie prowadzeniem firmy. Wazne,ze wykonuje to dobrze i kompetentnie.
Pozdrawiam i dziekuje za wspolprace. Polecam z czystym sumieniem wspolprace z PP.
Alicja.
1
Halina 2013-01-03 16:29:40
"nazywanie Firmy (usunięte przez administratora)jest niezgodne z prawdą"
Proszę wypowiadać się za siebie !
Jesli nie wiesz,albo robisz dobry PR,to nie używaj słów
NIEZGODNE Z PRAWDĄ.
Otóż jest zgodne z prawdą. !!!!
Mnie w bezczelny sposób tez (usunięte przez administratora)
Gdyby nie fakt,że mieszkam 120 km od Bytomia,to bym nie podarowała.Ale on na tym bazuje.I to się nazywa (usunięte przez administratora)
czyli zabór nie swoich pieniędzy.A biuro,niech siedzi cicho,bo nie ma pojęcia,co kobiety przeżywają !
Alicja 2013-01-08 13:30:51
fakt,ze mieszkasz 120 kilometrow od Bytomia w nuczym nie przeszkadza. Moja przyjaciółka zostala(usunięte przez administratora) przez firme z Gliwic a sama mieszka w Lublinie. Dochodzila sprawiedliwosci na drodze sadowei i pieniadze ciezko zarobione odzyskala.
Jezeli ciezko pracowalas i nie dostalas ciezko zarobionych pieniedzy 120 kilometrow to nie pol Polski. Ja na te firme nie moge zlego slowa powiedziec i nie jestem pracownica biura Profesional,tylko ciezko pracuje jako opiekunka. Jak dla mnie firma uczciwa.
1
mariusz 2013-03-22 06:36:28
(usunięte przez administratora) od dlugiego czasu i gdyby takich osób było wiecej to świat był by lepszy.NIE wierze w to aby nie zostały wypłacone pieniądze za rzetelna i ciężko wykonaną pracę.Wiekszość negatywnych opini to poprostu zazdrość co kogo interesuje jaki kto ma tytuł,czym jezdzi ,i czy daje radę pogodzić zyciie prywatne z zawodowym to raczej ich problem.WAŻNE ZE SA UCZCIWI
1
Wojtek J. 2013-06-05 11:17:09
Zgadzam się z Mariuszem całkowicie !
1
Jola 2013-06-06 21:29:15
Wspolpracuje z ta Firma od roku i jestem zadowolona nie oskubali ani nie oszukali .Kasa zawsze na czas a nawet jak cos sie wydarzy to po ta sa telefony zeby sprawe wyjasnic.Nie znam osobiscie pracownikow biura ale w rozmowach telefonicznych sa bardzo mili.A tak na marginesie ile ludzi na ziemi tyle bedzie opini ,bo kazdy ma inne zdanie,i potrzeby ale kazdemu sie nie da dogodzic.
1
CELINA 2014-01-29 18:56:02
DOBRA FIRMA MOŻNA IM UFAĆ DBAJ O POBYT W NIEMCZECH JA MAM DOBRO OPINIE
1
Anna M 2014-04-04 10:15:44
Firma uczciwa ...miałam okazję pracować dzięki nim w Berlinie
6 miesięcy bez,,skuchy,,
2
Sylwia Kapustynska 2015-01-18 21:27:30
Pracuje z ta firma od kilku lat i nie moge napisac/powiedziec o nich zlego slowa. Jest to rzetelna firma, przesympatyczni, pomocni i uczciwi ludzie. W razie jakiegokolwiek problemu dzwonie do nich i prosze o interwencje, a oni wszystko zalatwiaja. Z wyplata pieniedzy spoznili sie jeden jedyny raz i tylko o 1 dzien, ale wtedy byl akurat dlugi weekend, wiec zakladam ze to z winy banku. Moim zdaniem te niepochlebne opinie pisze konkurencja. Osoba, ktora zostalaby oszukana dochodzilaby swoich praw, a nie belkotala anonimowo w sieci. Pamietajcie ze zlo wraca ze zwielokrotniona sila, do Was anonimowi oszusci tez wroci. PS: Tak naprawde nie jestescie juz anonimowi, czasy bezkarnych hejterow sie skonczyly, zawsze mozna dojsc kto, co kiedy, z kim, po co, na co i dlaczego. Pamietajcie o tym zanim znowu bedziecie chcieli kogos pooczerniac, bo ten ktos moze postanowic to zglosic odpowiednim organom, odszukac was i pozwac.
2
ryszardo 2015-03-04 18:10:40
no własnie to jest ciekawe jak przebiega taka rozmowa konkretnie czy składa sie z kilku etapów czy jak to wszytko wygląda? jak macie jakieś konkretne opinie to ja czekam, bo nie chce "na ślepo" iśc na jakąąs rekrutacj,e któa potem moze sie okazać zwykłym fiaskiem.. a tak to przynajmniej mam gdie się o wszytsko wypytać i dowiedziec jednak.
SylwiaKapustyńska 2015-07-07 11:08:01
Widzę, że powtarza się pytanie jak wygląda rekrutacja. No więc tak samo jak w innych firmach. Rozmawia się z kimś z firmy, odpowiada się na pytania - standardowe (wiek, doświadczenie, znajomość języka itp), później sprawdzenie poziomu znajomości języka - krótka rozmowa w języku niemieckim i po wszystkim. Prawdopodobnie zostaniecie zapytane o to, czy ma dla Was znaczenie płeć osoby podopiecznej, czy mogłybyście lub chciałybyście zajmować się 2 osobami, czy wolicie 1. Taka sobie luźna rozmowa. Nie ma sensu się jakoś "przygotowywać" wystarczy spokojnie odpowiadać na pytania. Można sobie ewentualnie przypomnieć niemiecki akcent - jeśli na przykład od dłuższego czasu nie miałyście kontaktu z językiem, lub powkuwać słówka jeśli słabo mówicie po niemiecku.
1
Fisk 2016-05-15 13:39:49
Ogólnie to nie wiem za bardzo w jaki sposób się tutaj dostać do PERSONAL-PROFI EWA TOBOR bo powiem Wam, że chciałbym naprawdę się jakoś wkręcić, tylko jak?
Zostaw swoją opinię o PERSONAL-PROFI EWA TOBOR - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PERSONAL-PROFI EWA TOBOR