brak logo

Lanform Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Informatyczne

Łódź

Opinie o Lanform Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Informatyczne

Zen 2012-09-26 07:15:33
Niestety muszę wystawić negatywną opinię na temat firmy i świadczonych przez nią usług ( jeśli można nazwać je usługami). W sieci można znaleźć kilka wpisów na ich temat, że nie wywiązują się z terminów itp. Osobiście też zostałem oszukany więc ostrzegam przed nimi.
Alicja 2013-04-11 09:19:12
ja z kolei nie mogę złego słowa powiedzieć. profesjonalnie i terminowo wykonali dla mnie stronę www. nie wiem skąd ta negatywna opinia, u mnie było wszystko ok. polecam
Majka 2013-05-15 10:14:15
u mnie w firmie też zakładali www. wszystko terminowo, sympatycznie. dlatego nie wiem skąd te negatywne opinie... u nas było wszystko na najwyższym poziomie.
dan 2013-06-17 11:40:52
Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy. Wywiązali się z terminu i nie było z nimi żadnych problemów.
marysia 2013-07-03 09:58:12
ja rowniez chwale sobie te firme. strona www zrobiona profesjonalnie
Gorg 2013-07-11 13:57:32
Bardzo wykwalifikowani programiści. Jestem z nich bardzo zadowolony.
Michał 2013-08-05 08:05:19
Nasza firma współpracuje z nimi. Tworzyli nam stronę internetową i jestem zadowolona. Szybko i sprawnie, strona oryginalna, wyróżnia się
Janek 2013-10-07 11:12:27
Bardzo profesjonalne szkolenia, uczestniczyłem już w dwóch i widzę, że mój pracowdawca coraz lepiej patrzy na moje referencje. Może niedługo podwyżka? Jednak polecam firmę, można duzo wynieść z ich szkoleń.
Irek 2013-11-18 09:08:31
Znakomita firma, jestem bardzo zadowolony z ich usług, rewelacyjnie się spisali, stworzyli łatwe w obsłudze oprogramowanie dla mojej firmy, jestem bardzo zadowolony z świadczonych przez nich usług, to profesjoanliści w każdym calu.
imie 2013-12-06 12:08:04
Żaden z tych komentarzy nie wygląda na prawdziwy i nie przedstawia żadnych konkretów (włącznie z (usunięte przez administratora)który pisze "jestem zadowolona"). Konkretnie - jaką stronę zrobili (adres www) i za ile ?
Karina 2013-12-17 08:48:36
Jestem bardzo zadowolona z usług firmy lanform, zajęli się organizacją szkolenia dla pracowników w mojej firmie, znakomicie się spisali, dzięki nim zespół informatyków pracujęcy w moim przedsiębiorstwie znakomicie sobie radzi, a w dodatku wykonali całą usługę szkoleniową za niewielkie pieniądze
hania 2014-01-03 09:01:44
W ofercie mają profesjonalne szkolenia informatyczne, moja firma często korzysta z ich usług, są bardzo solidni, profesjonalni a do tego oferowane przez nich usługi są w niskich cenach. Gorąco polecam.
efka 2014-01-15 16:17:19
W sekcji "Opinia o Pracodawcy",zamiast wpisów osób które tam pracują, lub pracowały, znajdujemy jedynie opinie klientów (w podobnej stylistyce co sugeruje że napisała je jedna osoba) na temat jakości usług wykonywanych przez firmę Lanform - dlaczego nie ma tu opinii pracowników tej firmy, których powinno być krocie skoro od dobrych kilku lat firma gwaranuje zatrudnienie w jej siedzibie lub firmach współpracujących. Wygląda to dość podejrzanie
1
Dra 2014-11-21 18:34:28
Zen - w jaki sposob mozna sie z toba skontaktowac. Jestem kolejna oszukana osoba przez te firme.
Andrzej 2016-10-20 13:37:11
Moja opinie nie dotyczy pracy w tej firmie, ale współpracy.
Niestety Lanform nie dotrzymuje terminów, projekt oddany kilka miesięcy po nim... A w zasadzie nawet nie dokończony, bo umowa została zerwana. Podany kontaktowy numer telefonu nie istnieje, a na maile brak odpowiedzi przez wiele dni... Odradzam!
Piotr 2016-11-16 11:41:35
Moja firma zleciła Lanform wykonanie projektu, dotyczącego napisania programu komputerowego.
Wszystko odbyło się zgodnie z planem, w terminie, z zachowaniem wysokiej jakości usług i kompetencji wykonawcy, a co najważniejsze, firma Lanform nigdy nie pobiera żadnych pieniędzy z góry, i zwykle nie w całości lecz oddzielnie za każdą wykonaną część większego projektu (w ten sposób klient uczestniczy w procesie powstawania produktu), (w naszym przypadku firma np pomogła napisać dokładną specyfikację projektu i nie pobrała za to żadnych pieniędzy, podobnie z konsultacjami).
W tym systemie nie ma możliwości aby klient zapłacił a wykonawca nie zrealizował swojego zadania.
Wszystko odbywa się przejrzyście.
Nieporozumienia mogą wyniknąć wyłącznie z tego, że np klient nie do końca rozumie co chce otrzymać. Ale i na to są sposoby aby się porozumieć. Podsumowując, wszystko zależy od wzajemnego podejścia obu stron, gdyż realizacja usług to proces dwustronny.
Zostaw swoją opinię o Lanform Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Informatyczne - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lanform Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Informatyczne