brak logo

Lanform Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Informatyczne

Łódź

Opinie o Lanform Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Informatyczne

Zen 2012-09-26 07:15
Niestety muszę wystawić negatywną opinię na temat firmy i świadczonych przez nią usług ( jeśli można nazwać je usługami). W sieci można znaleźć kilka wpisów na ich temat, że nie wywiązują się z terminów itp. Osobiście też zostałem oszukany więc ostrzegam przed nimi.
1
Alicja 2013-04-11 09:19
ja z kolei nie mogę złego słowa powiedzieć. profesjonalnie i terminowo wykonali dla mnie stronę www. nie wiem skąd ta negatywna opinia, u mnie było wszystko ok. polecam
Majka 2013-05-15 10:14
u mnie w firmie też zakładali www. wszystko terminowo, sympatycznie. dlatego nie wiem skąd te negatywne opinie... u nas było wszystko na najwyższym poziomie.
dan 2013-06-17 11:40
Jestem bardzo zadowolony z usług tej firmy. Wywiązali się z terminu i nie było z nimi żadnych problemów.
marysia 2013-07-03 09:58
ja rowniez chwale sobie te firme. strona www zrobiona profesjonalnie
Gorg 2013-07-11 13:57
Bardzo wykwalifikowani programiści. Jestem z nich bardzo zadowolony.
Michał 2013-08-05 08:05
Nasza firma współpracuje z nimi. Tworzyli nam stronę internetową i jestem zadowolona. Szybko i sprawnie, strona oryginalna, wyróżnia się
Janek 2013-10-07 11:12
Bardzo profesjonalne szkolenia, uczestniczyłem już w dwóch i widzę, że mój pracowdawca coraz lepiej patrzy na moje referencje. Może niedługo podwyżka? Jednak polecam firmę, można duzo wynieść z ich szkoleń.
Irek 2013-11-18 09:08
Znakomita firma, jestem bardzo zadowolony z ich usług, rewelacyjnie się spisali, stworzyli łatwe w obsłudze oprogramowanie dla mojej firmy, jestem bardzo zadowolony z świadczonych przez nich usług, to profesjoanliści w każdym calu.
imie 2013-12-06 12:08
Żaden z tych komentarzy nie wygląda na prawdziwy i nie przedstawia żadnych konkretów (włącznie z (usunięte przez administratora)który pisze "jestem zadowolona"). Konkretnie - jaką stronę zrobili (adres www) i za ile ?
Karina 2013-12-17 08:48
Jestem bardzo zadowolona z usług firmy lanform, zajęli się organizacją szkolenia dla pracowników w mojej firmie, znakomicie się spisali, dzięki nim zespół informatyków pracujęcy w moim przedsiębiorstwie znakomicie sobie radzi, a w dodatku wykonali całą usługę szkoleniową za niewielkie pieniądze
hania 2014-01-03 09:01
W ofercie mają profesjonalne szkolenia informatyczne, moja firma często korzysta z ich usług, są bardzo solidni, profesjonalni a do tego oferowane przez nich usługi są w niskich cenach. Gorąco polecam.
efka 2014-01-15 16:17
W sekcji "Opinia o Pracodawcy",zamiast wpisów osób które tam pracują, lub pracowały, znajdujemy jedynie opinie klientów (w podobnej stylistyce co sugeruje że napisała je jedna osoba) na temat jakości usług wykonywanych przez firmę Lanform - dlaczego nie ma tu opinii pracowników tej firmy, których powinno być krocie skoro od dobrych kilku lat firma gwaranuje zatrudnienie w jej siedzibie lub firmach współpracujących. Wygląda to dość podejrzanie
1
Dra 2014-11-21 18:34
Zen - w jaki sposob mozna sie z toba skontaktowac. Jestem kolejna oszukana osoba przez te firme.
Andrzej 2016-10-20 13:37
Moja opinie nie dotyczy pracy w tej firmie, ale współpracy.
Niestety Lanform nie dotrzymuje terminów, projekt oddany kilka miesięcy po nim... A w zasadzie nawet nie dokończony, bo umowa została zerwana. Podany kontaktowy numer telefonu nie istnieje, a na maile brak odpowiedzi przez wiele dni... Odradzam!
Piotr 2016-11-16 11:41
Moja firma zleciła Lanform wykonanie projektu, dotyczącego napisania programu komputerowego.
Wszystko odbyło się zgodnie z planem, w terminie, z zachowaniem wysokiej jakości usług i kompetencji wykonawcy, a co najważniejsze, firma Lanform nigdy nie pobiera żadnych pieniędzy z góry, i zwykle nie w całości lecz oddzielnie za każdą wykonaną część większego projektu (w ten sposób klient uczestniczy w procesie powstawania produktu), (w naszym przypadku firma np pomogła napisać dokładną specyfikację projektu i nie pobrała za to żadnych pieniędzy, podobnie z konsultacjami).
W tym systemie nie ma możliwości aby klient zapłacił a wykonawca nie zrealizował swojego zadania.
Wszystko odbywa się przejrzyście.
Nieporozumienia mogą wyniknąć wyłącznie z tego, że np klient nie do końca rozumie co chce otrzymać. Ale i na to są sposoby aby się porozumieć. Podsumowując, wszystko zależy od wzajemnego podejścia obu stron, gdyż realizacja usług to proces dwustronny.
Tomek Kasendra 2016-12-22 17:12
Wiec prosze napisac jak to wygladalo ze zostal pan oszukany
Tomek Kasendra 2016-12-22 17:15
Wjaki sposob ta firma pana oszukala? Konkrety prosze
Tomek Kasendra 2016-12-22 17:17
Moze pan to jakos udowodnic ?
Agata 2017-07-24 11:26
Ostatnie komentarze w większości pokazują Lanform z perspektywy klienta. A jakim firma jest pracodawcą? Chętnie dowiemy się więcej od osób, które obecnie są jej pracownikami. Co możecie doradzić osobom, które zainteresowane są dołączeniem do firmy? Co wyróżnia ją na tle innych pracodawców z branży?
Zostaw swoją opinię o Lanform Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Informatyczne - Łódź
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Lanform Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo Informatyczne