brak logo

Sekretariat szkoły policealnej COSINUS

Chorzów

Opinie o Sekretariat szkoły policealnej COSINUS

2013-10-04 20:51:17
Osoby, które tam zasiadają to odstraszają! Sa niemiłe i niepomocne! Pewnie mają kompleksy - ale to ich nie zwalnia od bycia powiedzmy profesjonalnym na stanowisku pracy. Generalnie dno.
1
A 2014-10-02 12:39:16
Witam.Parę dni temu dzwoniłam do sekretariatu w Chorzowie,ponieważ chciałam spytać,czy nadal są zapisy na interesujący mnie kierunek.Pani,która ze mną rozmawiała była niemiła,wredna i za wszelką cenę starała się przekonać mnie do tego,że kierunek na który chcę się zapisać już nie istnieje,gdyż został wycofany przez Ministerstwo Edukacji dwa lata temu...Co oczywiście nie było prawdą-pytałam w innych szkołach i tam bez problemu można było zapisać się na ten kierunek.Pozdrawiam więc Panią,która zniechęciła mnie do nauki w szkole COSINUS i odebrała nadzieję na możliwość nauki w moim wymarzonym zawodzie.Nikomu nie polecam tej szkoły,Panią powinni zmienić,bo nie nadaje się do promocji tej szkoły.
Były słuchacz 2014-11-26 19:19:52
Zgadzam się ,brak profesjonalizmu sekretarkom z chorzowskiego COSINUSA . Nie mówiąc już o brudnych rękach i stale mówiącej z buzią pełna chleba.
1
Słuchacz 2015-07-14 16:00:11
Prawda pani z sekretariatu czystością nie grzeszy ,jak i kulturą również.Brudne ręce , stale coś je i mówi z buzią pełną jedzenia,jest również zarozumiała i niegrzeczna.Może szefowie wymienią ją na kogoś kompetentnego lub dają jej przydział na mydło i ręcznik.
anonim 2015-10-09 09:48:47
Witam , niestety musze sie zgodzić z opiniami... panie z sekretariatu to jedno w Chorzowie .. a Prezes firmy pan Konrad to drugie. zastanawiam sie , dlaczego tak wysoko postawiony człowiek nie dba o klientów swojego biznesu... przeciez to jemu powinno zależec na miłej atmosferze.... jest taki jak panie obsługujące sekretariat...wulgarny i niemiły. pomijam fakt iż omal nie wyrzucił mnie z sekretariatu gdy pytałam o szczegóły .. odparł.. ze... jak mi sie cos nie podoba to mogę zapisać się do ZAKA. i tak też uczyniłam. a szkoda bo moja siostra chwaliła sobie te szkołę.



uczeń 2015-10-09 09:54:09
witam , niestety musze przyznać rację poprzednikom . panie z sekretariatu w Chorzowie to jedno , a włąściciel firmy Pan Konrad to drugie...zastanawiam się dlaczego tak wysoko postawiony człowiek nie dba o swój biznes?? przecież to jemu powinno zależeć na miłej atmosferze .. a jest taki jak panie z sekretariatu.. miestety miałam przyjemność go spotkać. jest wulgarnuy i niemiły.. za nieidealne zaparkowanie pojazdu, gdy sie chciałam zapisac do szkoły omal nie wyrzucił mnie z sekretariatu....i powiediał ze jak mi się cos nie podoba to moge zapisać się do ZAKA..i tak tez zrobiłam, a szkoda bo moja siostra była zadowolona z Cosinusa.i sama mi go poleciła, pozdrawiam.
uczeń 2015-10-09 10:03:01
witam , niestety musze przyznać rację poprzednikom . panie z sekretariatu w Chorzowie to jedno , a włąściciel firmy Pan Konrad to drugie...zastanawiam się dlaczego tak wysoko postawiony człowiek nie dba o swój biznes?? przecież to jemu powinno zależeć na miłej atmosferze .. a jest taki jak panie z sekretariatu.. miestety miałam przyjemność go spotkać. jest wulgarnuy i niemiły.. za nieidealne zaparkowanie pojazdu, gdy sie chciałam zapisac do szkoły omal nie wyrzucił mnie z sekretariatu....i powiediał ze jak mi się cos nie podoba to moge zapisać się do ZAKA..i tak tez zrobiłam, a szkoda bo moja siostra była zadowolona z Cosinusa.i sama mi go poleciła, pozdrawiam.
DOBRARADA 2016-09-13 19:35:36
Sekretarka jest arogancka, ważniejsza od nauczycieli .Prowadzi zajęcia ,które pozostawiają dużo do życzenia.Ma a właściwie nie ma wiadomości i czyta z podręcznika prowadzac zajęcia .Po jej wykładach nikt nie zdaje egzaminu.
Asiulka 2016-10-18 18:27:40
są już nowe panie w sekretariacie i zupełnie inaczej się tam przychodzi. miłe,grzeczne i mimo że widać,że się uczą to wychodzi im to świetnie biorąc pod uwagę że pewnie muszą się teraz nie lada namęczyć żeby poukładać bajzel po tamtych bo taki pewnie tamte zostawiły jak tam z dnia na dzien odeszly z tego co się słyszy.powodzonka życzę i oby opinie o wczesniejszych paniach nie wpłyneły na opinie o sekretariacie teraz. pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Sekretariat szkoły policealnej COSINUS - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sekretariat szkoły policealnej COSINUS