brak logo

Wkt Polska

Kraków

Opinie o Wkt Polska

2009-03-29 21:23:43
solidna, profesjonalna, rozwojowa
Jacek12 2009-08-19 21:58:09
Biurokracja, biurokracja i jeszcze raz biurokracja - gorzej niż w Zus-ie lub Skarrbówce, stosy papierów a klient jest na ostatnim miejscu. oj nieładnie...
ktoś 2009-11-12 19:45:18
Z przykrością stwierdzam , ze poza wieloma zaletami to jest akurat największa wada tej firmy :(
ktoś 2009-11-12 19:51:39
Paweł Musiał - 2009-03-29 21:23:43

solidna, profesjonalna, rozwojowa

Podpisuje sie pod tym
boss:-) 2010-03-12 08:43:09
A moze zamiast marudzenia jakies propozycje, co usprawnic?
Bo akurat tym tez sie roznimy od konkurencji, ze mozna glosno wyrazac swoje opinie - byle konstruktywne... Na marudy szkoda czasu...
king 2012-02-09 19:18:37
Musze stwierdzić iż obsługa klijenta przez Panie na dole jest beznadziejna. Nie dość że nie znają sie na budowlance to nie mają czasu obsłużyć interesanta gdyż oglądają katalog aivona totalna porażka.Po kilku tranzakcjach stwierdzam iż biurakracja u nich jest okrutna a przecież mam być obsłużony szybko sprawnie i fachowo. Jedynym pozytywem tej firmy to młody kierowca hds-a który zaskoczył mnie mile swoją kulturą osobistą i niezwykle sprawnym rozładunkiem mało tego to od tego Pana dowiedziałem sie więcej na temat materiałów sprzedawanych w tej firmie ich jakości i zastosowanie niż od młodych gwiazdeczek z punktu sprzedazy
woda30 2012-12-05 21:25:48
opinia od strony klienta
współpracuję z WKT Legnica, faceta który mnie obsługuje moją firmę widziałem tylko raz. Wszystko załatwiam mailem. 100% zadowolenia.
Dodam tylko że do oddziału w Legnicy mam 600km a budowy w mazowieckim i świętokrzyskim.
O warunkach pracy nie mogę powiedzieć nic.
Anonim 2013-06-18 23:20:38
Witam,
Pracowałem w tej firmie (w jednym z oddziałów w Wlkp) firma spoko, płaca nie najgorsza, pracuje sie po 8 godzin moze czasem troszkę wiecej ale wszystko płatne lub wolne za nadgodziny. Problem tej firmy to wlasnie biurokracja i pomysły durni informatyków, itp z Krakowa którzy myślą ze wynalezli coś super, a tak naprawdę utruli życie innym no ale sie wykazali :), a no i większość dyrektorów to nieroby, sciemniacze i oszuści, ale da sie z nimi wytrzymać byle im mówić to co chcą usłyszeć to bedą zadowoleni. Zwykli pracownicy są ok, kierownicy tez. Dają kartę multisporta, dodatki do wakacji itp. Ogólnie polecam firmę.
na rychły Wasz koniec 2013-10-26 11:46:14
Raab Karchera już nie ma. Smutne, gdyż dawno temu to była fajna firma. To samo czeka SIG, gdyż tak jak SGDB nie rozumiecie, że prawdziwą wartością każdej firmy są zmotywowani ludzie, którym należy się szacunek.
były pracownik 2013-10-26 11:51:04
sig to duza firma i jeszcze w miarę stabilna ale to tyle na plus.magazynierzy pracuja na zasadzie stoj kliencie lub ewentualnie poproś,dział sprzedazy- u nas tak nie wolno i tak sie nie da generalnie wszystko na nie,handlowcy coraz słabsi mysle ze wiekszosc nie zna dokladnie swojego systemu premiowego ale to moze i dobrze bo premi i tak nie bedzie. ale za to maja piekne auta ktorymi moga jezdzic do pracy pod warunkiem ze zapoznaja sie z procedura A08 chyba czy jakos tak.o wszytsko musza pytac przełozonych -doslownie.dyrektorzy oddziałow to juz powoli kosmonauci-Sig jest najlepszy takie maja tatuaze na czole- szczegołow dostarczy wam kazdy handlowiec producenta ktory ma przyjemnosc z nimi pracowac.dyrektorzy regionalni łacznie z centrala to Matrix. [usunięte przez administratora]
i nie zapominajcie ze sig to angole - mysle ze wiekszosc pracowników Sig źle zyczy swojej firmie no ale gdzie moga odejsc???
- 2013-11-05 20:01:38
mogą odejść do 3W!!!
-- 2014-01-02 20:38:06
Nie
-- 2014-02-24 21:34:11
nie i jeszcze raz nie. Jak wynegocjujesz zbyt wiele to wycisną Cię na maksa i jako za drogiego wywalą na koniec do śmietnika...
wiesiek 2014-05-07 21:23:22
Co ciekawe mamy juz maj i oferta na stronie Wkt nadal istnieje, czyzby nadal kogos szukali, mogliby aktualizować chociaz daty.
qwert123 2014-12-17 14:58:28
atmosfera tragiczna, mobbing,zastraszanie i nie ma zalet. koniec
1
qwert123 2014-12-17 15:02:01
motto firmy,że ludzie są tu nr 1 to jest chyba jakiś paradoks
Gizmo 2014-12-17 22:32:26
To SG kupiło SIGa czy SIKA czy może to prawda ,że jedno i drugie ?
wert1234 2015-01-06 10:08:47
w tej firmie to tylko można pić alkohol i nic nie robią , broń boże być uczciwym w tedy grozi dyscyplinarka, doświadczyłem tego. jest jeden taki co każdemu żuca kłody pod nogi
qwert1234 2015-01-06 10:10:19
zgadzam się , potwierdzam
ja 2016-05-11 10:47:52
W każdej firmie tak jest, że przede wszystkim trzeba mieć dowód wpłaty, bo inaczej to nie ma opcji @vc.
Zostaw swoją opinię o Wkt Polska - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Wkt Polska