logo GROTT Janusz Trznadlewski

GROTT Janusz Trznadlewski

Święcica

Opinie o GROTT Janusz Trznadlewski

śmiały@pl 2011-04-10 18:27
Bzdura ja również korzystałem z uśług firmy pana( usunięte przez administratora ) i jestam bardzo zadowolony.Sumienny i odpowiedzialny człowiek
2
stan@pl 2011-04-15 09:38
Ja również nie mam zastrzeżeń do pana [usunięte przez moderatora]. Wiata wykonana solidnie i profesjonalnie.
mały 2011-04-20 22:21
czytam te opinie i zastanawiam się dlaczego ktoś chciał celowo zaszkodzić panu [usunięte przez moderatora]Ja też znam go z dobrej strony.Wiata którą u mnie postawił podoba się i nie mogę nic złego powiedzieć
onek 2011-11-11 08:51
PANIE [usunięte przez moderatora] CO ZA BZDURY KTOŚ PISZE NA PANA TEMAT, MOJA WIATA JEST SUPER I MÓ J SZWAGIER CHCE TAKĄ SAMĄ. POZDRAWIAM I GŁOWA DO GÓRY. LUDZIE SĄ NIESTETY ZŁOŚLIWI
1
gruby 2012-01-16 22:01
U mnie wiata wyszła na pięć.Dżwig nie zawiódł. Na wiosnę budujemy drugą.Pozdrawiam panie[usunięte przez moderatora]
normalny 2012-01-23 20:28
Normalny człowiek, dobrze wykonuje swoją prace i zna się na rzeczy! I jak wiadome, złośliwych nie brakuje więc zawsze znajdzie się zły komentarz, nieprzyjemne słowa, życie...
sadownik 2012-03-21 00:08
w pierwszym poście masz nr. telefonu, zadzwoń i się dowiesz
irik 2012-04-01 18:49
NIE PRZEJMUJ SIĘ PAN GŁUPOTAMI KTÓRE LUDZIE WYPISUJĄ. RÓB PAN SWOJE. TAKIE CZASY ŻE KAŻDY MOŻE NAPISAĆ CO CHCE.
3
deck 2012-04-29 22:07
Prowadziłem dość poważne rozliczenia finansowe w czasie trwania budowy hali i nigdy się nie zawiodłem na Panu Januszu.Polecam wszystkim tego wykonawcę
1
nabity 2012-05-05 19:46
jakiś kontakt do pana powyżej,bardzo proszę
4
nabity_II 2012-05-08 15:41
ja również uprzejmie proszę o jakiś nr. telefonu do pana Janusza Trznadla, w necie niestety nigdzie nie figuruje nr. telefonu do niego poproszę jak macie.
2
jaro 2012-05-17 12:12
Pan Janusz to naprawdę dobry fachowiec.Dobrze zna się na pracy jaką wykonuje.Co do opinii powyżej to wina często leży pośrodku.Moja wiata jest wykonana bez problemu.Panie Januszu wytrwałości i powodzenia
inwestor 2012-09-16 19:26
Czytam te wpisy złośliwości ludzkiej i nie mogę zrozumieć . Moje zdanie na temat tego człowieka jest jak najlepsze. Zrobił robotę rozliczył się w terminie, swoim sprzętem i nic mnie nie obchodziło. Hala stoi i żadne z wypisywanych głupstw nie potwierdziło się. Będę polecał tego wykonawcę każdemu robotę robi dobrze i niedrogo. niektóre firmy są sto razy gorsze a zapłacić trzeba dużo więcej
1
inwestor 2012-09-20 12:11
Podajcie adres gdzie ta wiata stoi ,ma stawiać wiatę morze bym zlecił Panu Januszowi
1
rolnik 2012-10-30 20:51
Ja znam pana Janusza od 5 lat i mam jak najlepsze zdanie pod każdym względem
przedsiębiorca 2012-11-19 16:10
Złośliwość może kogoś rozerwać ja zaobserwowałem podczas budowy zupełnie coś innego. Pracownicy nie wyglądają na niedożywionych a pracodawca jest dla nich aż za dobry
1
zadowolony 2012-11-30 17:30
U mnie prace budowy hali były bez problemu a rozliczenie końcowe konkurencyjne w porównaniu z innymi.Nie jest tak do końca jak ktoś pisze.
1
inwestor 2012-12-22 08:04
Czytałem te opinie po zleceniu roboty i byłem przerazony dzisiaj jestem po wykonaniu konstrukcji i powiem krotko te bzdury sa pisane przez kogoś kto szuka zemsty i probuje zaszkodzić to chore.A ja daję bardzo pozytywną opinie i jestem zadowolony z uslugi.
1
Zm 2013-08-24 21:44
Sorry, a widział ktoś jakokolwiek wykonaną usługę przez Grott? jakąś wiatę? Bo ja nie....
8
Gość 2013-08-27 22:18
anonim - 2013-08-27 21:56:15

Ja nawet nie pracowałem w grott, to się o kasę nie boję. Szukam pracy, a mój znajomy kiedyś pracował w grott, ale z racji przeprowadzki przestał. W Internecie widzę, że Podmiot aktywny, ale skoro takie problemy i bliski upadkowi to chyba odpuszczam, ale będę śledził temat, jakby ktoś wiedział coś o odbiciu o dna i poprawie warunków to niech śmiało pisze.
to dlaczego się interesujesz firmą Grott?
Zoo 2013-08-27 22:29
Gość - 2013-08-27 22:18:54

anonim - 2013-08-27 21:56:15

Ja nawet nie pracowałem w grott, to się o kasę nie boję. Szukam pracy, a mój znajomy kiedyś pracował w grott, ale z racji przeprowadzki przestał. W Internecie widzę, że Podmiot aktywny, ale skoro takie problemy i bliski upadkowi to chyba odpuszczam, ale będę śledził temat, jakby ktoś wiedział coś o odbiciu o dna i poprawie warunków to niech śmiało pisze.
to dlaczego się interesujesz firmą Grott?
Gościu...... "Anonim" interesuję się Grottem bo szuka pracy..
zainteresowany 2014-10-22 15:33
Skąd wiedza że upadli, kiedy, na jakich faktach opierasz swą opinię o upadłości firmy
Zainteresowany 2016-05-26 11:35
W mojej opinii ten Pan jest bardzo niesłowny. Jeśli ktoś chce się bawić potem z pracodawcą w kotka i myszkę... powodzenia, Jeśli kontrahent chce zobaczyć swoje nalezności... powodzenia. Ot taki mały skrót. Każdy go zrozumie jak chce =)
11
mg 2016-10-02 17:22
Potwierdzam
5
Mzpopo 2016-10-06 14:55
Witam moją opinią odnośnie tego wykonawcy fatalna i pewnie finał odbędzie się w sądzie
Podczas pierwszej wizyty i planowaniu jej rewelacją tak pięknie opowiadał no super podjęliśmy decyzję o budowie hali ok1600m2 podpisaliśmy z tym panem umowę z terminem oraz została wpłacona zaliczka no i zaczyna się akcja czyli brak kontaktu zero odzewu z jego strony raz się tylko dodzwoniłem z miesiąc temu i obiecał że jest ok i za parę dni będzie w mojej okolicy ,kĺamał kontaktu brak takim razie zostaje tylk zgłoszenie tej sytuacji odpowiednim organom moze się zaliczkę odzyska do Z terminem można się już pożegnać bo to nie realne wykonac do grudnia
Przykra sprawa z tą firmą jak się coś wyjaśni to to opiszę
15
Oszukany 2016-11-30 09:59
Czytając te wszystkie posty stwierdzam że chyba sam Pan Janusz je piszę i sobie słodzi :). Wiaty stawia , jest bardzo uprzejmy ale jest jedno pytanie za czyje pieniądze i czyja praca ? Wysyła ludzi do pracy i im nie płaci a puzniej nie odbiera telefonu . To jest zwykły kretacz dam padłem ofiara przekrętu tego człowieka. Jak ktoś chce zostać OSZUKANY !!! na kasę jak najbardziej polecam
9
em 2016-12-06 08:54
Potwierdzam w 100% ,to naciągacz z wielką wyobrażnią.Myślę , że p Janusz wreszcie trafi na *swojego*
7
8641413036 2016-12-28 12:10
Janusz ma bardzo dobry baier ale kto jego pozna to inwestora spotyka nie szczęście. Wykonuje konstrukcje halopnicza nie patrzy w projekt tylko ma własną koncepcję budowy. Nie należy słuchać w każde jego słowa bo mòwi nie prawdę.
10
anna 2017-02-21 10:31
super firma nam stawiał wiate jestem bardzo zadowolona wszystko szlo zgodzie z planem firma godna poleceniu
2
Floro 2017-04-11 19:26
Witam. Termin mialem na pazdziernik 2016 po czym przesunieto na kwieciec 2017. Kazdy moj telefon konczyl sie informacja ze Pan Janusz bedzie za dwa dni na dzialce. Trwa to juz od poczatku roku obecnie nie odbiera telefonow. Jestem niezadowolony . wplacilem zaliczke w marcu ubieglego roku. Po miesiacu Pan Janusz dzwoni ze ma okazje kupic duzo stali i chcialby jeszcze zaliczke a hala bedzie tansza. Teraz ani zaliczki ani stali ani hali.
3
trapez 2017-05-03 21:03
stylchuck@gmail.com napisz pogadamy ;(
8641413036 2017-05-10 15:36
Pozytywne opinie tylko żona wystawia posługuje się magistrem a nie ma pojęcia o swojej wykonywanej pracy
hala 2017-05-10 17:14
budował u pana hale i wywiazywał sie z terminem czy zwlekał?
MAŁY 2017-05-14 22:31
dlaczego pani pisze głupoty ze wszystko idzie zgodznie z planem jak on zawsze przeciaga terminy u mnie przeciaga JUZ DWA MIESIACE ?
2
jaro5 2017-05-28 08:39
Też jak tu wyżej piszący zostałem naciągnięty przez p.Trznadlewskiego na zaliczke na budowę hali,termin realizacji minął w 2016 r.a p. Janusza ani "widu,ani słychu "brak kontaktu.
Myśle,ze może powinniśmy zacząć działać jakoś w grupie.ma ktoś jakis pomysł.
Mam kontakt z jeszcze jedna osoba naciągnięta przez tego p.
5
Kochanka 2017-06-08 14:42
Ciekawe czy zona wie o jego kochanka jak jezdzi po polsce do klientów
3
Mati 2017-06-22 19:32
Też się nabrałem u tego oszusta napisz do mnie na maila może zadziałamy razem carmati1987@poczta.fm
1
mały 2017-07-18 19:56
jakies postepy macie z tym oszustem czy dalej czekacie na budowe?
Maria 2017-07-19 13:21
Witam .u nas prowadzi budowę ale trzymamy tego pana w ryzach .w sobotę zakończył jakiś etap .Resztę elementów zwozi na plac budowy .Rewelacji nie ma ale się stara . Mimo to proszę uważac .
mały 2017-07-19 16:57
witam, a moze pani powiedziec gdzie to jest ta budowa? odemnie nie odbiera tel.
maria 2017-07-19 21:14
Małopolska pod krakowem
Karolina 2017-07-20 18:44
@Maria jak wygląda poziom usług świadczonych przez GROTT Janusz Trznadlewski? Napisałaś, że nie ma rewelacji - mogłabyś podać więcej szczegółów? Na pewno osoby zainteresowane na tym skorzystają
Maria 2017-07-20 20:57
Witam .Jeśli chodzi o rewelacje to miałam namyśli organizacje pracy .możemy porozmawiać tel. lub email proszę podać.
mały 2017-08-09 15:23
witam. wybudował u pani juz ta hale ten oszust?
Trapez 2017-08-12 16:15
Tata z mama składają pozew zbiorowy kto chętny ? stylchuck@gmail.com
mały 2017-08-12 22:35
jaki pozew na czym ma polegac?
trapez 2017-08-13 10:40
pisz na mail
Zostaw swoją opinię o GROTT Janusz Trznadlewski - Święcica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GROTT Janusz Trznadlewski