logo GROTT Janusz Trznadlewski

GROTT Janusz Trznadlewski

Święcica

Opinie o GROTT Janusz Trznadlewski

śmiały@pl 2011-04-10 18:27:35
Bzdura ja również korzystałem z uśług firmy pana( usunięte przez administratora ) i jestam bardzo zadowolony.Sumienny i odpowiedzialny człowiek
stan@pl 2011-04-15 09:38:04
Ja również nie mam zastrzeżeń do pana [usunięte przez moderatora]. Wiata wykonana solidnie i profesjonalnie.
mały 2011-04-20 22:21:40
czytam te opinie i zastanawiam się dlaczego ktoś chciał celowo zaszkodzić panu [usunięte przez moderatora]Ja też znam go z dobrej strony.Wiata którą u mnie postawił podoba się i nie mogę nic złego powiedzieć
onek 2011-11-11 08:51:13
PANIE [usunięte przez moderatora] CO ZA BZDURY KTOŚ PISZE NA PANA TEMAT, MOJA WIATA JEST SUPER I MÓ J SZWAGIER CHCE TAKĄ SAMĄ. POZDRAWIAM I GŁOWA DO GÓRY. LUDZIE SĄ NIESTETY ZŁOŚLIWI
gruby 2012-01-16 22:01:23
U mnie wiata wyszła na pięć.Dżwig nie zawiódł. Na wiosnę budujemy drugą.Pozdrawiam panie[usunięte przez moderatora]
normalny 2012-01-23 20:28:05
Normalny człowiek, dobrze wykonuje swoją prace i zna się na rzeczy! I jak wiadome, złośliwych nie brakuje więc zawsze znajdzie się zły komentarz, nieprzyjemne słowa, życie...
sadownik 2012-03-21 00:08:57
w pierwszym poście masz nr. telefonu, zadzwoń i się dowiesz
irik 2012-04-01 18:49:33
NIE PRZEJMUJ SIĘ PAN GŁUPOTAMI KTÓRE LUDZIE WYPISUJĄ. RÓB PAN SWOJE. TAKIE CZASY ŻE KAŻDY MOŻE NAPISAĆ CO CHCE.
1
deck 2012-04-29 22:07:04
Prowadziłem dość poważne rozliczenia finansowe w czasie trwania budowy hali i nigdy się nie zawiodłem na Panu Januszu.Polecam wszystkim tego wykonawcę
1
nabity 2012-05-05 19:46:10
jakiś kontakt do pana powyżej,bardzo proszę
4
nabity_II 2012-05-08 15:41:34
ja również uprzejmie proszę o jakiś nr. telefonu do pana Janusza Trznadla, w necie niestety nigdzie nie figuruje nr. telefonu do niego poproszę jak macie.
1
jaro 2012-05-17 12:12:06
Pan Janusz to naprawdę dobry fachowiec.Dobrze zna się na pracy jaką wykonuje.Co do opinii powyżej to wina często leży pośrodku.Moja wiata jest wykonana bez problemu.Panie Januszu wytrwałości i powodzenia
inwestor 2012-09-16 19:26:37
Czytam te wpisy złośliwości ludzkiej i nie mogę zrozumieć . Moje zdanie na temat tego człowieka jest jak najlepsze. Zrobił robotę rozliczył się w terminie, swoim sprzętem i nic mnie nie obchodziło. Hala stoi i żadne z wypisywanych głupstw nie potwierdziło się. Będę polecał tego wykonawcę każdemu robotę robi dobrze i niedrogo. niektóre firmy są sto razy gorsze a zapłacić trzeba dużo więcej
inwestor 2012-09-20 12:11:07
Podajcie adres gdzie ta wiata stoi ,ma stawiać wiatę morze bym zlecił Panu Januszowi
1
rolnik 2012-10-30 20:51:06
Ja znam pana Janusza od 5 lat i mam jak najlepsze zdanie pod każdym względem
przedsiębiorca 2012-11-19 16:10:44
Złośliwość może kogoś rozerwać ja zaobserwowałem podczas budowy zupełnie coś innego. Pracownicy nie wyglądają na niedożywionych a pracodawca jest dla nich aż za dobry
1
zadowolony 2012-11-30 17:30:36
U mnie prace budowy hali były bez problemu a rozliczenie końcowe konkurencyjne w porównaniu z innymi.Nie jest tak do końca jak ktoś pisze.
1
inwestor 2012-12-22 08:04:29
Czytałem te opinie po zleceniu roboty i byłem przerazony dzisiaj jestem po wykonaniu konstrukcji i powiem krotko te bzdury sa pisane przez kogoś kto szuka zemsty i probuje zaszkodzić to chore.A ja daję bardzo pozytywną opinie i jestem zadowolony z uslugi.
1
Zm 2013-08-24 21:44:39
Sorry, a widział ktoś jakokolwiek wykonaną usługę przez Grott? jakąś wiatę? Bo ja nie....
3
Gość 2013-08-27 22:18:54
anonim - 2013-08-27 21:56:15

Ja nawet nie pracowałem w grott, to się o kasę nie boję. Szukam pracy, a mój znajomy kiedyś pracował w grott, ale z racji przeprowadzki przestał. W Internecie widzę, że Podmiot aktywny, ale skoro takie problemy i bliski upadkowi to chyba odpuszczam, ale będę śledził temat, jakby ktoś wiedział coś o odbiciu o dna i poprawie warunków to niech śmiało pisze.
to dlaczego się interesujesz firmą Grott?
Zoo 2013-08-27 22:29:05
Gość - 2013-08-27 22:18:54

anonim - 2013-08-27 21:56:15

Ja nawet nie pracowałem w grott, to się o kasę nie boję. Szukam pracy, a mój znajomy kiedyś pracował w grott, ale z racji przeprowadzki przestał. W Internecie widzę, że Podmiot aktywny, ale skoro takie problemy i bliski upadkowi to chyba odpuszczam, ale będę śledził temat, jakby ktoś wiedział coś o odbiciu o dna i poprawie warunków to niech śmiało pisze.
to dlaczego się interesujesz firmą Grott?
Gościu...... "Anonim" interesuję się Grottem bo szuka pracy..
zainteresowany 2014-10-22 15:33:17
Skąd wiedza że upadli, kiedy, na jakich faktach opierasz swą opinię o upadłości firmy
Zainteresowany 2016-05-26 11:35:31
W mojej opinii ten Pan jest bardzo niesłowny. Jeśli ktoś chce się bawić potem z pracodawcą w kotka i myszkę... powodzenia, Jeśli kontrahent chce zobaczyć swoje nalezności... powodzenia. Ot taki mały skrót. Każdy go zrozumie jak chce =)
9
mg 2016-10-02 17:22:23
Potwierdzam
3
Mzpopo 2016-10-06 14:55:21
Witam moją opinią odnośnie tego wykonawcy fatalna i pewnie finał odbędzie się w sądzie
Podczas pierwszej wizyty i planowaniu jej rewelacją tak pięknie opowiadał no super podjęliśmy decyzję o budowie hali ok1600m2 podpisaliśmy z tym panem umowę z terminem oraz została wpłacona zaliczka no i zaczyna się akcja czyli brak kontaktu zero odzewu z jego strony raz się tylko dodzwoniłem z miesiąc temu i obiecał że jest ok i za parę dni będzie w mojej okolicy ,kĺamał kontaktu brak takim razie zostaje tylk zgłoszenie tej sytuacji odpowiednim organom moze się zaliczkę odzyska do Z terminem można się już pożegnać bo to nie realne wykonac do grudnia
Przykra sprawa z tą firmą jak się coś wyjaśni to to opiszę
8
Oszukany 2016-11-30 09:59:19
Czytając te wszystkie posty stwierdzam że chyba sam Pan Janusz je piszę i sobie słodzi :). Wiaty stawia , jest bardzo uprzejmy ale jest jedno pytanie za czyje pieniądze i czyja praca ? Wysyła ludzi do pracy i im nie płaci a puzniej nie odbiera telefonu . To jest zwykły kretacz dam padłem ofiara przekrętu tego człowieka. Jak ktoś chce zostać OSZUKANY !!! na kasę jak najbardziej polecam
2
Zostaw swoją opinię o GROTT Janusz Trznadlewski - Święcica
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GROTT Janusz Trznadlewski