Fracht FWO Polska Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Fracht FWO Polska Sp. z o.o.

Merylu 2015-02-26 10:01:13
szkoda że ty też jesteś poza branżą ;-)witamy ;-)
kokodżambo 2015-03-04 17:23:20
firma stale rekrutuje bo nie ma za dużo chętnych :) jak jesteś specjalistą obojętnie w czym to firma właśnie dla ciebie :)
kokobezpracy 2015-03-06 12:32:05
TAKIM WŁAŚNIE BYŁAŚ ;-)JAK ZWYKLE DUŻO CZASU NA GOWORKA ;-)
obiektywnie 2015-03-13 09:57:32
Fracht jest bardzo dobrym pracodawcą. Takie są fakty. Może kiedyś były problemy, ale to przeszłość. Takich anonimowych oczerniaczy jak ty można spotkać wszędzie.
Ludzie piszący brednie jak powyżej potrzebują pomocy specjalisty i to natychmiast.
1
Alenumer 2015-03-13 10:01:50
wyglada na to ze strate robila jedna bulka tarta a ja myslalem ze tam pracuje z 20 osob. bardzo wiarygodny jest twoj komentarz forwarderze z gulem.
Jarząbek 2015-03-18 16:15:48
znowu bez pracy? :-))))))))))))??????????
dziewczę 2015-03-19 16:00:21
ty to po sądach nie tylko z frachtem chadzasz. bzdury, bzdury, bzdury.hejcik hejcik hejcik, zero konkretów_pozwać każdy każdego może, trochę lepiej lub trochę gorzej ;-)żenada
Klakierze? 2015-03-19 16:05:45
A kto tu jest klakierem? Kto się kompromituje? Gowork twoim zdaniem służy tylko do anonimowego skamlenia jak to jest źle tam gdzie nas nie ma?
JW 2015-03-20 08:19:07
Do wiadomości tu piszących... nie ukrywam się pod NIKami, jak mam coś do powiedzenia to podpisuję się JW. Widzę że obsesja trwa nadal... co złego to JW pisze. :-) ŻALLLL
kot? 2015-03-20 13:16:10
JW Construction?
1
Jaruzelski 2015-03-20 13:19:23
Wojciech?
z boku 2015-03-26 08:12:52
Bardzo "obiektywana" i nasycona udręką opinia. Skierniewice nie miały sensu ponieważ i tak ludzie dojeżdżali z Warszawy lub okolic. Managerka z Łodzi przeniosła się do Warszawy a handlowcy łódzcy przynosili tylko straty. Dziwię się, że łódź trzymali tyle czasu. Do Opola podobno firma dopłacała. W tym oddziale podczas mojego pobytu w firmie pracowała jedna osoba, która w międzyczasie urodziła dziecko i chyba z rok jej nie było. Dlaczego zamknięto Ostródę wszyscy wiedzą. Wiedzą też to Francuzi z otec czy giro. Pytanie po c w ogóle ten oddział otwierano. We Wrocławiu nigdy nie było problemów z kasą czy klientami ale był problem ze znalezieniem odpowiednich ludzi do pracy. Moja koleżanka tam startowała i wiem że teraz jest bardzo ok. Poznań w żadnej firmie która nie ma tam głównej siedziby nie jest dużym oddziałem z tego co wiem mają tam kilka dobrych osób. A co to znaczy wynik na prostej? Jak przychodziłem do tej firmy to dopiero były problemy przez takie ostródy i łodzie właśnie. Płacili na czasie i płacili bardzo przyzwoicie. Nie sądzę by przez kilkanaście miesięcy coś się zmieniło. Co do zmian to chyba lepiej jeżeli w firmie dokonuje się zmian niż nie robi nic. W momencie gdy zmiany na zewnątrz zachodzą szybciej niż w firmie firm a jest na skraju upadku. Tak ktoś mądry powiedział. Nie sądze by zmiany w Frachcie wyszły firmie na złe. Tam zatrudniają nie tylko kolegów, ale również rodzinę pracowników. I co z tego? Lepiej płacić hethanterom? Strategi ai linia rozwoju ;-) Zastanawiam się który z klakierów to pisze. Polecam Fracht. To jedna z najsolidniejszych firm w jakich miałem okazję pracować. Pozdro dla drogówki!
z boku 2015-03-26 08:14:58
To kim ty właściwie jesteś i dlaczego jesteś taka aktywna na tym portalu? piszesz o jakiś innych pracodawcach również JW?
Kto tu pisze 2015-03-26 10:18:15
to jakieś forum frustratów się zrobiło ;-) na leczenie do Pruszkowa
dziwne 2015-03-27 08:28:42
Jak jestes taki madry to napisz jak to jest ze ludzie tak dlugo tam pracuja. Po kilka lat. Przypadek? Tacy sa nieudolni ze nic innego nie potrafią znalesc?
2
tak tak 2015-04-03 22:13:33
bzdury wypisują nie ludzie tylko gamonie którzy popracują chwilę tu chwilę tam
Piątek 22:13 2015-04-20 15:50:43
Po roku? Ty tu jesteś codziennie.Naprawdę trzeba być skrzywionym psychicznie żeby w na początek weekendu siedzieć w nocy i wypisywać o cudzych genitaliach. A skąd wniosek że "syf"? Zamiast zrobić komuś na złość ośmieszasz się. Gdybyś wyszedł ze zwojego niemieckiego ukrycia okazałoby się że ty genitaliów nie masz co ludzie spokojnie w Frachcie pracujący podejrzewają do dzisiaj ;-)Może coś obiektywnego? Swoją drogą ta spedycja to nie jest jakiś matrix żeby znać się na robocie tak jak ty na pisaniu bzdetów i epitetów które pewnie zaraz usuną. Znaczy sami debile tam pracują? To porozmawiaj z nimi cieciulku z malinowa. Okaże się jesteś w swojej chorobie OSAMOTNIONY ;-)
Pstryczekelektryczek 2015-04-20 17:22:10
właśnie ten co najbardziej został wysłany na zieloną trawę niedawno, nie ma taryfy ulgowej nawet dla tych co lubią pisanki. tak trzymac. super atmosfera w firmie, polecam.
new 2015-04-23 11:07:00
czyżby kogoś zwolnili ostatnio znowu ? za co , czemu ?
new 2015-04-23 11:22:20
czyżby znowu kogoś zwolnili? dlaczego ?
old 2015-04-23 15:14:54
Zwolnili Stachę Rozpylarę. Za dużo pary wypuszczała. I jeszcze grubą Zośkę z 6 piętra i chudego Edka z portierni za romans z kasjerką z Pszczółki.
ewn 2015-05-08 08:51:34
co masakra za firma zwolnili kogoś znowu ostatnio ponad rok temu ;-)))nuda co
Bzdury 2015-05-08 10:53:19
Nikt nie został zwolniony. Ostatnio zwolniono pseudo "managera" z żyrardówka, a było to w 2013 roku. Rzeczywiście masakra.
zdziwenie 2015-05-30 14:20:30
Maciek....14 zł,serio>? NAPRAWDĘ SIĘ OPŁACA... :-)phih
Do maciek 2015-05-30 14:28:36
Jesteś "maćku" zwykłym klakierem, który nadal nie może pogodzić się z porażką. W dodatku za 14 zł za godzinę. A być może jesteś po prostu przypadkiem do leczenia. Pracuje się tu bardzo dobrze. I nie szkoda, że ciebie już z nami nie ma. Każdy normalny spedytor wie, że Fracht to dobre miejsce pracy i płacą godziwie. Pozdrawiam. Zadowolony.
Zadowolony 2015-06-03 19:38:16
Sama jesteś ograniczona i głupia do tego. Nikt kto ma trochę oleju w głowie nawet przez chwilę nie pomyślałby że firma może płacić za wchodzenie na ten pseudoportal. Premie są to prawda ale już na szczęście nie dla takich ograniczonych jak ty klakierku ;-). Dziwię się że gowork pozwala na takie wpisy.
bleee 2015-08-18 15:30:26
jak masz swoich klientów którzy przyjdą z Tobą to będzie Ci się w miarę podobać :)
a tak naprawdę 2015-08-19 11:18:28
ludzie, którzy przychodzą nie przynoszą żadnych klientów. kiedyś tak bywało, ale to były wyjątki. firma ceni ludzi za kompetencje i zaangażowanie, nie za klientów. jak ktoś chodzi na rozmowy o pracę to wiadomo, że każdy spedytor pyta o własne konta, ale w Frachcie nie jest to warunek konieczny by dostać pracę.proponuję pogadać z ludźmi, którzy tam pracują, a nie z tymi, którzy już uzyskali złoty status ciągle poszukujących.
Szukają 2015-09-11 21:48:03
Tylko umowy o pracę. Innych tam nie ma.
Aha 2015-09-15 07:46:14
Na Śląsku zwolnił się etat dla kierownika oddziału. Ojciec dyrektor w odwrocie. Chyba nikogo nie mają.
oho 2015-09-17 15:40:36
czemu się zwolnił? tyle roboty tam maja?
hihi 2015-09-18 09:34:11
dobry był ale się zmył ;-)roboty to on chyba nie miał za dużo.
nowy 2015-09-23 15:35:50
a co taki kierownik robi tam? może by zaaplikować
Nic 2015-10-12 09:49:17
jak wszedzie, nic ;-)
Kierownik 2015-11-10 12:25:53
musi mieć doświadczenie, tak zresztą piszą w ofertach na stronie internetowej
artur 2015-11-12 09:01:43
"andrzej", ale się rozpisałeś? ;-)
chyba nie 2015-11-16 08:26:58
Z tego co wiem bez doświadczenia nie zatrudniają.
robson 2015-12-10 10:30:54
a jak wygląda praca w Poznaniu - taki sam przemiał jak w innych oddziałach?
Kierownik 2015-12-11 13:48:19
co to znaczy przemiał? praca jak praca, dużo.
Aha 2015-12-30 09:54:28
czy firma posiada osobny dział dla osób bez doświadczenia np. do pisania na gowork.pl ?? :)
przem 2016-01-08 16:03:40
Witam wszystkich, moja koleżanka mi nie polecała tej firmy z powodu że bardzo dużo ludzi się przewija i nie zostaje na stałe albo ich wyrzucają albo sami odchodzili no i podejścia kierownictwa do szeregowych pracowników. chciałem złożyć CV ale ona mi odradziła.
5
RS 2016-01-13 13:26:54
Kompletny brak profesjonalizmu przy rekrutacji!!! Nie polecam !!!
6
true 2016-01-13 16:01:48
A to akurat niezła bzdura. Kogo kiedy ostatnio wyrzucili?
haha 2016-01-13 16:03:44
ponoć fracht sprawdza ip osób piszących, piszą w kółko te same osoby
naprawdę? 2016-01-13 21:54:41
Przyjęli faceta bez znajomości języka i w dodatku prawie emeryta, ale ponoć 15 lat w branży. szok
@nisia 2016-02-08 21:08:56
6000 do ręki?
1
Pablo 2016-02-22 15:12:24
Płacą każdemu inaczej w zależności od doświadczenia i kompetencji. Płacą na czas. Solidny pracodawca, bez dwóch zdań.
1
Maro 2016-02-23 08:26:41
Stabilna firma. Wiem bo mam porównanie.
1
Maro 2016-03-15 09:49:24
Do Odra Trans. Zwinęli się i nawet nam nie zapłacili. Fracht przygarnął wtedy 3 osoby.
brososo 2016-05-05 17:36:49
Jak dla mnie spoko, bo można się rozwijać na szkoleniach
Zostaw swoją opinię o Fracht FWO Polska Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fracht FWO Polska Sp. z o.o.