brak logo

SP Medical sp. z o.o.

Zduńska Wola

Opinie o SP Medical sp. z o.o.

anonim 2012-10-25 19:40:29
Opinie pisać czas zacząć :)
20
??? 2014-04-15 10:49:22
No piszemy, piszemy! Nie bać się byli pracownicy, a jest ich cała armia! Ale o czym tu pisać?!?!
5
ijc 2014-05-20 14:04:59
Ludzie! Nie idźcie tą drogą! Chyba, że robota na przetrzymanie!
10
dziunia 2015-02-25 06:53:09
Witajcie. Praca jest spoko, tylko co niektórzy ludzie nadają się do wymiany i to na serio. A w szczególności jedna zmiana (cała) to jakaś masakra kto tych ludzi zatrudniał. Mechanicy to straszne obiboki o nic się doprosić nie można wiecznie pretensje że coś muszą zrobić. A kierownik nie ma pojęcia co się dzieje na zakładzie. Pozdrawiam
4
pracownki 2015-11-07 23:22:06
Praca jest dobra,zarobki niczego sobie ale jedna z pan brygadzistek uważa się za właściciela zakładu.Dzieli pracowników na dobrych i złych,dobrzy to tacy co jej donoszą na wszystkich i co dają prezenty prezenciki w zamian są pewni ze nic złego ich nie spotka mimo popełnianych ciągłych pomyłek i reklamacji.A zli to tacy co nie podobają się tej pani nic jej nie dają,nie mają pomyłek a przez to są traktowani jak zło konieczne jak śmieci .Kiedy przychodzą do pracy nie wiedzą co ich czeka ze strony brygadzistki i tych dobrych.Pan Kierownik albo nic nie wie albo nie chce wiedzieć nic złego o swojej brygadzisce.A może ktoś wpadnie na pomysł aby brygadzistki przesuwać co cztery miesiące na inną zmiane jak ludzi z laboratorium i wtedy wyszła by prawda kto jest jakim pracownikiem no ale czy inne zmiany chciały by mieć taką brygadzistkę...
4
Pracownik 2015-11-16 20:44:44
Szczera prawda. Dlaczego brygadzistki nie przechodzą szkoleń na brygadziste? Co jest najśmieszniejsze to mamy lepiej wykształconych ludzi na produkcji niż brygadzistki, jedna z nich na Facebooku ma wpisaną politechnika łódzka a skończyła ledwo zawodówkę, śmiechu warte. Nie nadają się do współpracy z ludźmi absolutnie. Poza tym mają zajmować się rozdzielaniem pracy a nie mieszać się w życie prywatne ludzi. I to trzeba zmienić!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ruby 2015-11-20 19:46:11
Uważam że wykształcenie brygadzistek nie jest aż tak istotne, możesz być super brygadzistą i zarządzać ludźmi nawet nie mając wyższych szkół. Po prostu trzeba być normalnym, zrozumiałym ale i też wymagającym człowiekiem. Z pewnością nie może być tak że jedni są faworyzowani a inni gnębieni przez brygadzistkę i przez "koleżanki" ze zmiany a oczywiście kierownik o niczym nie wie.

Uważam że faktycznie dobrym pomysłem jest zamiana zmian bądź zmiana brygadzistek co jakiś czas bo porobiły się klany i klaniki co nie jest zbyt zdrowe między zmianami. Ustawiacze niektórzy faktycznie pracują solidnie i to widać ale jest trzech takich co tylko patrzą żeby gdzieś posiedzieć i poleniuchować kilka godzin.

Ogólnie chcących przyjść do Medicala zachęcam bo to niezła szkoła przetrwania, dużo stresu, dużo pracy pod presją a wynagrodzenie szału nie ma, jeśli upodobasz się brygadzistce to może po jakimś czasie dostaniesz premie a jak nie to możesz pracować kilka ładnych miesięcy czy lat i nic się nie dostanie.
2
Bonil 2015-11-21 16:35:43
100 chętnych na 1 miejsce. Ja juz próbowałem cieżko się dostać.
pracownik 2015-12-04 16:38:38
Temat dotyczy wpisu "pracownki - 2015-11-07 23:22:06"- niestety ktoś albo nie zrozumiał przesłania zastraszonych pracowników albo nie chciał zrozumieć. Zaszły pewne zmiany w grafiku ale niestety nie tam gdzie potrzeba. Czyli nic się nie zmieni :( Osoby które odważyły się odezwać chociaż na tym forum niestety się zawiodły). Przykra sprawa że nikt nie rozmawia z pracownikami osobiście. W inny sposób nic się nie zmieni. Powodzenia pracownicy zakładu, trzymajcie się dzielnie bo lepiej nie będzie.
1
xyz 2016-01-08 00:56:23
Zgadzam się z opiniami moich poprzedników .To najgorszy koszmar jeśli chodzi o stosunki w pracy.Rada?-zawsze cukruj brygadzistce,przynoś ciacha na jej stolik na jadalni ,słodycze i będzie ok.Bo jeśli stoisz skromnie obok i nie zabiegasz o względy brygadzistki i nie donosisz to jesteś nikim i długo miejsca nie zagrzejesz.Najgorszemu wrogowi nie zaproponowała bym pracy w tym zakładzie.Tak jak napisano poniżej,są obiboki ale ulubieńcy brygadzistek i niewiele robią i są i tacy którymi gdyby można było to by orano.
1
andy 2016-02-15 00:32:26
a jak byście się podlizali i dali tej zarozumiałej brygadzistce laksygen na sraczkę do ciasteczek to by BABA więcej nie żarła bo by się bała że się posra w gacie ?
jest tyle fajnych sposobów aby pozbyć się takich co wyżej srają ni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mają
ludzie tępić taki ELEMENT
Anonim 2016-03-21 19:34:25
Na produkcji w 4 brygadzie możesz liczyć na 1600 max, w biurach mają średnio 3000 ka wygi na wyższych stanowiskach Dużo więcej
2
Anonim 2 2016-05-07 23:02:40
Jak nie donosisz nie pracujesz. Dlatego już mnie tam nie ma.
3
anoano 2016-05-16 21:27:49
Praca u nich jest ciężka, człowiek zdobywa małe doświadczenie. Z brygadzistami i kierownictwem naprawdę ciężko się dogadać ale cóż są ludzie mądrzy i"mądrzejsi" tylko ze względu na stanowisko
1
lola 2016-05-19 20:44:32
No tak nic się nie zmienia.Jak spełniasz wszystkie kaprysy brygadzistki masz jak w niebie a jak nie to jak w piekle.Brygadzistki zawsze mają racje.....
3
AloAlo 2016-05-21 02:07:00
Ten opis dobrze oddaje sytuacje w firmie SP Medical. Warto dodać, że jeśli liczysz na przyjazną atmosferę w pracy i wsparcie przełożonych to zapomnij o tym. Wiedza i kompetencje nie pomogą jak nie spodobasz się komu trzeba. Nawet nie myśl o rozwoju, bo cofniesz się o kilka kroków wstecz. Kłamstwa i manipulacje na porządku dziennym.
3
anoano 2016-05-22 20:28:56
Zgadzam się w pełni z poprzednią wypowiedzią liczysz, że czegoś się nauczysz itd a tu nic a nic z tego nie wychodzi
ellla 2016-05-27 22:47:28
I się niczego nie nauczysz aby nie być lepszą od starych pracownic bo wtedy by były zagrożone,chyba ze powiedzą zle abyś wyszła na głąba.A oczywiście brygadzistki nie uczą bo jak to mówią nie są od tego tylko rzucają nowych na głęboką wodę........
3
AloAlo 2016-06-07 00:34:29
Nie chodzi o to czy się czegoś nauczysz, tylko o podstawy kultury pracy, okazywanie sobie szacunku, o zwykły poziom współpracy a nie histerii. I nie mówię o brygadzistkach, bo ryba zaczyna psuć się od głowy. Tutaj mądrych głów nie brakuje.
4
anoano 2016-06-13 19:08:01
Oczywiście, że tak jeżeli kierownik/brygadzista nie jest w stanie poradzić sobie z sobą i swoja histerią jak może odpowiednio zarządzać ludźmi
5
LILI 2016-07-20 18:16:26
POZDRAWIAM czytam opinie i mimo wielu negatywnych opinii nic się w dalszym ciągu nie zmienia w firmie MEDICAL ci co rządzili nadal to robią najważniejsza pani brygadzistka postępuje tak samo nie boi się niczego i nikogo czyli robi co chce i traktuje ludzi bardzo zle .Klany i klaniki w dalszym ciągu są i zapewne będą jeśli jest na to pozwolenie . A więc trzeba zacisnąć zęby i do roboty.......
2
boss 2016-07-20 21:16:41
Zatrudnienie jako specjalista może się rzeczywiście opłacić, ale wiecie czy są jakieś oferty pracy nie dla lekarzów? Zależy mi na współpracy z nimi, bo doświadczenie jest dość cenne, a później się liczy na rynku pracy.
asd 2016-10-24 15:27:57
A jak wygląda praca na stanowisku kontrolera jakości? Jakie jest wynagrodzenie?
Zostaw swoją opinię o SP Medical sp. z o.o. - Zduńska Wola
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SP Medical sp. z o.o.