brak logo

Dental Depot Lucyna Wasio

Wrocław

Opinie o Dental Depot Lucyna Wasio

anonim 2011-04-13 21:14:35
Jak to dobrze wiedzieć, że wszyscy pracownicy tworzą jedną rodzinę i myślą tak samo :) Podpisuję się pod wszystkimi opiniami. Uwagi na temat poszczególnych pracowników bardzo trafione :) Jeśli więc ktoś w swojej naiwności zdecyduje się tam jednak pracować, będzie wiedział na kogo uważać.
Pozdrawiam byłych pracowników, współczuję obecnym :P
JIt 2011-05-04 16:53:27
Mam pytanie, czy relacje tego pracodawcy z ludźmi w terenie, przedstawicielami handlowymi w innych województwach wyglądają podobnie jak te na miejscu opisywane przez Was? Jeśli tak to włos się na głowie jeży ;-)
anonim 2011-06-25 17:06:49
Generalnie tak, tyle że [usunięte przez moderatora] dostajesz przez telefon, a wypowiedzenie umowy kurierem :)
zaproszony 2012-06-05 23:47:59
witam,
dostałem zaproszenie na rozmowę jako przedstawiciel. Możecie mi podać trochę więcej info na temat tej firmy tzn. jaka atmosfera panuje(pomijając fakt, że jest to rodzinna firma:), jakie narzędzia, rodzaj umowy i przede wszystkim orientacyjna kasa. Mam duże doświadczenie w farmacji i po prostu chciałbym wiedzieć czy warto. za każde info będę wdzięczny. pozdrawiam
Życzliwy 2012-06-06 10:38:20
Nie warto. Tak szczerze. Jeśli liczysz na rozwój, miłą atmosferę i zespołową pracę, tam tego nie znajdziesz. Na rozmowę oczywiście możesz iść, ale wszystko dziel na pół. Jeśli szukasz pracy od jakiegoś czasu, to pewnie zwróciłeś uwagę, że ogłoszenia o pracę z tej firmy pojawiają sie naokrągło....przemiał kadrowy.
xxxx 2013-06-10 18:27:00
Pracowałaś w jakim regionie?
XXXX 2013-06-17 09:48:02
Z tego co słyszałam, trzeba założyć własną działalność ,auto i tel dostajesz.Nie mam pojęcia o co chodzi z tym okradaniem..????
abik 2013-06-17 13:54:56
Firma z tego co słyszałem sądzi się z kilkoma swoimi pracownikami na poważne sumy - nie wypłacone prowizje.
xxxx 2013-06-17 16:30:33
Czyli "premie" od obrotu ... ?
Hipcia 2013-10-25 15:40:17
Totalna beznadzieja! Ludzie nigdy nie podejmucie tam pracy jak nie chcecie z dnia na dzien zostac na lodzie.
8
obiektywny 2014-02-09 22:56:37
Większości komentarzy i tak nie przeczytacie, ponieważ te opisujące sytuację w firmie są systematycznie usuwane - w tym mój poprzedni :) ( usunięte przez administratora ) Podjęcie jakiejkolwiek współpracy z tą firmą to błąd i strata czasu.
4
Hipcia 2014-07-04 19:28:04
W firmie panuje wspaniała atmosfera. ( usunięte przez administratora )Kiedy pracownik jest chory potrafi odwiedzić w domu. Obiady gotowane w firmie są dla wszystkich i gratis. Wspaniały gest od szefowej. Podwyżki średnio co kwartał, premie zawsze wypłacane na czas a nawet wcześniej. Auto, paliwo bez limitu. Urlop kiedy chcecie nie ma problemu. Naprawde cudowna firma. Oby wiecej było takich na rynku pracy.
Hipcia 2014-07-04 19:38:58
( usunięte przez administratora )Ten kto dostanie tam prace jest wielkim szczęściarzem. Uwierzcie nie jest łatwo sie tam dostać bo wszyscy trzymają sie swych posad dziękując Bogu codzień ze los jest dla nich tak łaskawy.
GRUBA 2014-08-10 01:51:33
TA FIRMA TO LIPA , NIE APLIKUJCIE SZKODA CZASU , POZOSTALI PRZEDSTAWICIELE SZUKAJĄ PRACY , ILE CZASU MOŻNA PRACOWAĆ ZA PODSTAWĘ. (usunięte przez administratora)
Kaczorek 2014-08-19 19:35:33
Pani (usunięte przez administratora) , prosze przestać kasować wpisy biednych pokrzywdzonych ludzi przez wasza firmę! Może zamiast pierdziec w stołek wzięłaby sie pani za siebie i zrzuciła te schaby? Niedługo spotka was kara o co wszyscy pewnie sie modlą. Firma i tak niedługo zakończy swój żywot.
Implant 2014-08-21 21:18:25
Więcej musicie uczyć swoich PRZEDSTAWICIELI HANDLOWYCH , np. koleś z Krakowa dalej biega zielony zero wiedzy produktowej , merytorycznej , jakiś zagubiony Szymuś M. ( Lepiej żeby kolo siedział w domu , a nie bił pianę udając że pracuje. Są lepsi .........
pozdrawiam ,
Kraków
Implanty 2014-08-22 12:56:45
Implant? Kim ty jesteś aby oceniać pracę (usunięte przez administratora)przez Ciebie nazwanym (usunięte przez administratora)? Jesteś lepszy...hmmm na bank!Jak na razie to ty bijesz piane...i to w takim medium jakim jest internet..bo jak widać nie masz jaj aby zrobić w realu:) No ale tak już mają nieudacznicy...tacy właśnie jak TY!
ph 2014-08-23 03:59:04
To co nie ma tam stałej załogi? Przemiał na wszystkich szczeblach? Da radę tam dłużej niż rok popracować? Co sądzicie o ludziach tam pracujących? bo szefów zawsze się nie lubi.
Stomatolog 2014-08-25 18:39:33
Kolego , o jakich szczeblach mowa . Szczeble sa w Koncernach , duzych firmach a nie w Dental Depot . To jest tylko malutka hurtownia ( usunięte przez administratora )
1
olek 2015-02-18 12:20:19
ja właśnie musze iść na jakiś generalny przegląd tak naprawde i nie wiem gdzie się wybrać, to w końcu nie wizyta u fryzjera tylko już dentysta, do którego trzeba mieć zaufanie i dlatego też chciałem wypytac co i jak, powiedzcie przede wszystkim czy on dobrze robi i czy potem nie ma się kopotów jakiś i nie trzeba poprawiać?
ad 2016-10-09 21:54:24
Może wiecie czy niedługo znajdzie się u nich zatrudnienie na pracownika biurowego? Chętnie bym się załapał, bo na pewno ejst szansa u nich na dwuskładnikowe zarobki.
Zostaw swoją opinię o Dental Depot Lucyna Wasio - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dental Depot Lucyna Wasio