logo Sewera Polska Chemia

Sewera Polska Chemia

Wrocław

Opinie o Sewera Polska Chemia

anonim 2010-11-24 16:32:21
Witaj,sprzedawca-doradca klienta,do nowego marketu budowlanego,wiesz co?? na ten temat?gdzie bedzie sie miesci??,i jaka jest atmosfera pracy? pozdrawiam
zły 2010-12-14 22:04:28
pracuje na jednym z oddziałów i kasa marna bo 1400 netto więc szału nie ma , atmosfera nawet ok ale zero szans na rozwój lub awans i moim skromnym zdaniem firma idzie na dno wiec nie ma sie co pchać. a i ps. w tej firmie rządzą przydupasy i rodzinka wiec nic nie można zalatwic ani onic sie doprosić.
nowy 2011-02-01 21:10:27
zarobki 1400 netto praca pn-sobota
anonim 2011-02-03 10:01:10
Zarobki marne 1200 netto,co niektórzy umowa zlecenie,zimno potwornie, wszyscy chorują a szefostwo ma to gdzieś.Ogólnie jeden wielki bałagan.Nie polecam.
ciec 2011-02-09 10:27:03
zarobki jak na ciećiowni hheh
anonim 2011-02-22 14:33:48
Rotacja duża, małe zarobki i absurdalne warunki pracy - ZIMNO!!!!!!!!!
anonim 2011-02-22 19:29:20
Praca taka sobie tylko cały czas cie tną w ch. przedłużają umowy co 2 miesiące a płaca szkoda słów
Jurek Ogórek 2011-02-22 19:36:03
znaczy się firma wzoruje się na padającym Raab Karcher i zmierza w tym samym wiadomym kierunku, ciekawe kto przejmie schedę po obu
aa 2011-02-22 19:45:25
A gdzie mieści się ta hurtownia? wysłałam tam CV na kasjera- sprzedawcę, i czy oddają dzien wolny za sobotę w ogołe gdyby ktoś mógl napisac ile godzin dziennie się pracuje i jak w ogóle pracuje się kobietom :)
pozdrawiam
znawca 2011-02-22 20:04:44
firma mieści się na ulicy Buforowej za wiaduktem po lewej stronie z kompleksie Chemia Wrocław, przedłużenie ul. Bardzkiej wylot na Strzelin, jeszcze przed Jagodnem
anonim 2011-02-24 13:52:53
Dziękujemy za referencje Anetko M. to że nie sprawdziłaś się jako pracownik świadczy nie tylko o twoich umiejętnościach ale jak i widać kulturze osobistej. Mimo wszystko życzymy sukcesów zawodowych.
anonim 2011-02-24 17:30:19
Jak widać ktoś wam ładnie pojechał :) Duże brawa za odwagę!!!!! Wszystko jest prawdą.Byłem(am) pracownikiem,zgadzam się w 100% z opinią wyżej.Jak można wymagać od pracownika czegokolwiek nie zapewniając mu odpowiednich warunków do pracy.Jeden wielki syf.
kkk 2011-03-02 08:50:53
jak się komuś nie podoba to nic na siłę :) praca ok! zero stresu, (trzeba umieć ściemniać) zarobki konkurencyjne w stosunku do żabki czy tesco ale zawsze te 20 zł więcej :) wiec zapraszamy wszystkich desperatów
anonim 2011-03-11 10:46:03
[usunięte przez moderatora] wszędzie kamery, kontrole, każdy patrzy jak cię udupić, firma zwalnia ludzi bez powodu. Może i panie fajne ale polityka firmy do [usunięte przez moderatora] , Płace mało konkurencyjne do innych hurtowni tego typu w rejonie wrocławskim, wiem co mówię bo pracowałem w trzech.
wq 2011-03-15 19:43:32
jak komuś nie zależy na atmosferze w pracy a bardzo lubi włazić w [usunięte przez moderatora] . to bardzo polecam tą firmę. Prawdziwa praca dla wszystkich nieudaczników. !!!!!
anonim 2011-03-17 18:56:22
kompleksy i narzekanie norma, ogolnie atmoswera w pracy ok ludzie spoko wiadomo zdazaja sie wyjatki ale to w kazdej pracy jest.zaden [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chyba ci co to pisza na jagody latem jezdza i to ich jedyna praca.
techno 2011-03-18 21:38:45
Uważam że firma jest spoko,dziwią mnie opinie wyżej,atmosfera świetna a na odpowiednią pensję trzeba zapracować a nie narzekać niczym się nie wykazując. Jazddaaaa:)
anonim 2011-03-20 18:14:08
Jaka płaca taka praca...atmosfera do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] !!!!!! Każdy szybko ucieka z tej firmy, bo ona tonie wraz ze swą starą ekipą...
anonim 2011-03-20 18:39:36
A kto wam nieudaczniki karze pracować w tej firmie ,trzeba było sie uczyć i być teraz dyrektorem w świetnej firmie,siedzieć w ciepłym biurze i zarabiać 10 000tyś. miesięcznie .[usunięte przez moderatora]
Jadek 2011-03-20 18:43:19
A ja sie pytam gdzie pieniąsze są za las
Cuśniecuś 2011-03-21 09:22:25
W TEJ FIRMIE WYKSZTAŁCENIE (STUDIA I TO DOBRE. NIE JAKIEŚ NIKOMU NIE ZNANE PRYWATNE UCZELNIE) NIE MAJĄ ŻADNEGO, POWTARZAM, ŻADNEGO ZNACZENIA. Naprawdę nie mam pojęcia według jakiego klucza ludzie awansują, powierza im się duży majątek, po czym okazuje się, że to kompletnie nieodpowiednia osoba. Myślę, że ktoś się spodoba albo nie. Nie będę wdawać się w szczegóły, choć takich "kwiatków" było wiele.
umcyk 2011-03-23 13:56:31
firma jest naprawdę spoko,tylko trzeba troche popracować,ja jestem zadowolony z warunków i dobrze się dogaduje ze starymi pracownikami,nara
anonim 2011-04-01 20:21:07
firma to porażka, szybko pójdzie na dno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
bluespider 2011-04-03 11:50:57
NIkomu nie polecam pracy w Sewerze, zwłaszcza w Gliwicach tam gdzie kierownikiem jest (usunięte przez moderatora) kompletnie nieprofesjonalne podejście, ludzi ma się za przedmiot, potrafi tylko krytykować. Owszem każdy popełnia błędy, ale nawet jak coś zrobisz dobrze to i tak dostaniesz po łbie. Rok pracy, staranie się, wypłaty z opóźnieniem (to skończy się w sądzie), ciągłe niezadowolenie przełożonych... Zarobki marne a wymagania jak w wielkiej korporacji. W końcu przychodzi popołudnie, w którym wręcza ci wypowiedzenie, w dodatku za jakąś głupote!!!!!! Firma której nie polecam nikomu, zarówno pracownikom jak i klientom. Zresztą obserwujcie oferty pracy - rotacja non stop.
aaa 2011-04-11 22:37:44
no i co znowu się spóźnili z wypłatą chyba trzeba zainteresować tym PIP co wy na to?
dziana dziunia 2011-04-13 16:15:23
to sie zainteresuj i opowiedz w pracy czego sie dowiedziales/as
J 2011-04-16 09:29:39
ale kwasicie, ale to normalne na tego typu forach, przeczytalem wiekszosc postow i mysle ze znaczna czesc narzekających powinna poszukac pracy na wyspach na zmywaku zamiast w sewerze, pieniazki beda super i nikt nie bedzie duzo oczekiwal
... 2011-05-25 21:02:16
pytanie ? czy to prawda że firma istnieje do 31 grudnia? i kto zatrudnia tych pseudopracowników
----FIRMA TO TOTALNA PORAŻKA ----

pier 2011-06-09 23:12:28
to nie możliwe że ludzie pracujący w tym sklepiku są takimi [usunięte przez moderatora](poza nielicznymi wyjątkami) większość sie tak opierdziela że ho ho tylko zastanawiające jest to że poza pracownikami tego nikt nie widzi . To ja sie pytam poco jest ta Pani Dyrektor
...... 2011-10-01 05:39:53
ten statek plynie w skaly panie bosman
Ciekawa 2011-10-01 14:30:53
Co masz na myśli? Jak u was ze sprzedażą?
gość z katowic 2011-10-22 15:31:02
Pytanie ? Do Pana Prezesa.
Dlaczego wrocławskim Dobromirem zarządzają tak niekompetentne osoby.
suck my duck 2012-04-06 19:10:54
podziekowania i pozdrowienia dla szefa Pana Ireneusza od wroclawskiego oddzialu za kolejna obcietą pensje. mimo zamnkniecia oddzialu pamietajmy zawsze jest jakis 1% :)
1
kujwaaaaaaaa 2012-04-06 20:44:40
porażka, normalnie porażka a w szczególności, że święta się zbliżają, pytam się gdzie wy kujwa tam w Katowicach macie współczucie dla bliźnich, "wsadź se pan" te ochłapy za prace w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pe, choć nie powiem, że do końca leżało mi na sercu zamknięcie oddziału... wesołych i SYTYCH świąt Panie prezesie i mokrego dyngusaaaaaaaa
maniuś 2012-04-06 21:03:16
ludzie slyszalem na miescie ze zamkniecie z wielką pompą sie szykuje.baloniki i pieczone kielbaski maja byc i zespół milano
to prawda 2012-04-07 16:28:09
a słyszałem, że Ty na tej imprezie będziesz robił za klauna, wystarczy jak będziesz sobą :)
Wrocławiak 2012-04-07 16:47:57
zamykają Sewerę we Wrocławiu na Opolskiej czy jak, co Wy tutaj za bajki opowiadacie Koledzy?
Irek 2012-04-17 17:03:19
Klątwa Opolskiej dziala...pomimo super masztów, super cen i super śjubek czas zakończyć już tą inwestycje...opss, wracam dalej liczyc szmal.papa
Rady 2012-05-30 23:25:57
Sewery mozna powiedzieć, że juz nie ma! Zatoneli po latach...Tak się kończą niskie pensje i zero szacunku dla pracowników!
DO RADEGO 2012-06-01 19:16:27
Rady - 2012-05-30 23:25:57

Sewery mozna powiedzieć, że juz nie ma! Zatoneli po latach...Tak się kończą niskie pensje i zero szacunku dla pracowników!
co ma wspólnego niska pensja i zero szacunku do pracownika w związku z upadłością firmy? Chyba raczej to nie to o tym decyduje.W ostatnich miesiącach nie było najlepiej z kasą, ale w ostatnim czasie było ok.A co do szacunku w tej firmie to nie masz chyba wogóle zielonego pojęcia.DRUGIEJ TAKIEJ EKIPY NIGDY NIE BĘDZIE, pozdro ziomale :)
Hanys 2012-09-12 19:37:29
Rady - 2012-05-30 23:25:57

Sewery mozna powiedzieć, że juz nie ma! Zatoneli po latach...Tak się kończą niskie pensje i zero szacunku dla pracowników!
Chciałbyś, co? A zajrzyj sobie np. do Katowic, popytaj ludzi to ci szczęka opadnie.
DG 2012-10-21 16:33:16
A myślisz że Sewera Sosnowiec to nie nadąża?
norris 2012-12-19 01:16:12
Przestań [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] (widzisz z szacunku napisałem z dużej litery) przynudzać, idź po zasiłek bo zmarnujesz sobie życie,
anonimek 2013-09-04 13:28:08
Mam pytanie, odnośnie zadań kwalifikacyjnych na stanowisko doradcy techniczno-handlowego. Jak te godziny sprawdzające wyglądają? Jakich zadań się spodziewać.

Z góry dziękuje za odpowiedz
anonim 2013-10-02 13:28:52
Pensje są różne, wszystko się ustala na rozmowie kwalifikacyjnej, a w trakcie pracy na bieżąco.
nie rozumiem 2015-01-31 22:08:40
zabardzo nie rozumiem tego wpisu uzytkownika help ale coz to juz bylo jakis czas temu. teraz pewnie sa jakies nowe realia ale ja ich nie znam mozecie poweidziec cos na ten temat bo pewnie ktos cos wie na taki temat i ja chetnie przeczytam cos na ten temat bardzo mi to pomoze. szukam pracy i kazde info jest na wage pracy
anonim 2015-08-04 15:54:38
Sewera w Katowicach dzieli się na grupy: Ci na górze i Ci na Dole. Ci pierwsi, czyli pracownicy biur i handlowcy, maja lepsze warunki pracy, zarówno pod kątem godzin, pensji i zakresu obowiązków. Ci drudzy, magazyn i sprzedawcy - czyli pszczoły w ulu, są dymiani ;/ Niewspółmierna odpowiedzialność, nawał obowiązków, wielozadaniowość za około 1600 + premia dla sprzedawców. Po kilku latach wyciskania z siebie wszystkiego co się ma i uzyskaniu pewnej biegłości i odporności na bycie dymianym, standardowych nadgodzinach i ciągłych pytaniach dlaczego znów nie zrobiłeś roboty za trojga można zarobić 2 100 - 2 300. Praca "na gorze" jest całkiem porządna i godna polecenia - świadczy o tym słaba rotacja a właściwie jej brak. Praca "na dole", jest dobra na przetrzymanie. Kierownicy wyssą z człowieka ambicję, wiarę w siebie, dodatkowo nie praktykuje się szerzenia współpracy pomiędzy pracownikami tylko kopanie dołków pod drugim.
Smutne, bo wielu pracujących tam ludzi jest naprawdę w porządku.
Potwierdzam, że nowi są wrzucani na głęboka wodę, kierownictwo nie poczuwa się do jakiegokolwiek wsparcia, objaśniania i troski (a odpowiedzialność się ma). Pozostaje liczyć na to, że koledzy i koleżanki będą mieli chwile by pomóc...
Ktoś 2016-02-23 15:42:07
To zostań Doradcą Handlowym! Posiądź tę wiedzę, jaką oni posiadają. Licz dziesiątki kalkulacji, skomplikowane dachy,projekty całych domów. Za darmo oczywiście.Nie jestem doradcą ale widzę, ile oni robią wycen, a ile ich finaliują. Jest ogromna konkurencja na rynku. NIC PROSTSZEGO! Zostań doradcą, jedź na dziesiątki budów, odbieraj telefony przez cały dzień, nie wyłączając dni wolnych, tłumacz, doradzaj, stresuj się, czy tym razem uda się sprzedać, bo konkurencja dała w kosztorysie grosz mniej.Nie obrażaj tych ludzi, bo nie masz pojęcia, na czym polega ich praca.Życzę ci, żebyś mógł się o tym przekonać, jeżeli oczywiście masz umysł, który pozwoli ci ogarnąć to wszystko.
1
ironic 2016-05-08 08:59:54
Skoro to takie trudne @Ktoś widzę, że jak nie wiem co to zawsze można mierzyć niżej i zatrudnić się jako magazynier umowa o pracę, cały etat, główne wymagania to uprawnienia na wózek widłowy a i zmartwień mniej :)
Joł 2016-11-14 09:32:32
Nie po to konczy się studia politechniczne, zeby jeździć wózkiem widłowym, sorki
1
Zostaw swoją opinię o Sewera Polska Chemia - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sewera Polska Chemia