brak logo

Pamso Pabianice

Pabianice

Opinie o Pamso Pabianice

Obrońca 2014-10-10 20:41:38
Marne zarobki do tego za najmniejsze uchybienie zabierają premię. Im wyższy stołek tym większe chamstwo, nie wyłączając zarządu - oni wszyscy stopili się z surowcem do swojej produkcji.
4
ja 2015-06-13 12:07:48
Pracowników traktuje się jak najgorsze zło które nie może wyrobić promocji i kierownictwo niedostanie premii. Klient może wyzwać od szmat a i tak niewolno się odezwać bo pracuje się w Pamso. Zarobki najniższe a wymagania najwyższe. Gorzej niż hipermarketach.
1
były wół roboczy 2015-06-25 17:55:07
Zgadzam sie w 100%.Wyzysk i niepłacenie za nadgodziny.Później sie dziwią,że ludzie odchodza.
1
BrBr 2015-08-29 16:25:12
Ludzie...pravowalem w tej firmie...masakra...powiem krotko-kiedys pamso to byla firma, miala marke i renome. W tej chwili to obozy pracy...PANIE PREZESIE czy ty nie widzisz co twoi pseudo dyrektortwo wyprawia...zlodziejstwo na kazdym kroku..okradajom pracownika z ciezko wypracowanych godzin..bez ktoregota firma by nie istniala....pracownicy pracuja na te cala zgraje nieudacznikow na stolkachk....ciagle maja kryzys i zwalniaja ludzi ktorych i tak juz brakuje a za chwile kolejne nowe samochody kupuja...inwestuja w remonty sklepow a za chwile je zamukaja-porazka....dyrektorstow...pseufo kiefownicy do spraw nieptrzebnych...ajak codo czego to nie idzie nic zalatsic-pewnie ich za malo jeszcze-proponuje jeszcze kilku zatrudnic(ale wtedy parowka bedzie kosztowala 20zl-a moj pjes jej niechce jesc...
1
Krecik 2015-08-29 16:34:40
Zal patrzec jak firma chyli sie ku upadkowi...ale patrzacna na parking przed biurowcem to chyba calkiem niezle sie maja...NOWE volva Nowa skoda -no ale szlachta sie wozi...no zwolnickilku pracownikow dolac wody do kielbasy-i kasa na nowa fure jest...apropo wody w kielbasie-ostatnio kupilem zywiecka a w srodku-sama slonina
2
NieDoszla 2015-08-29 18:59:50
Bylam kiedys na rozmowie w sprawie pracy., przed biurem faktycznie fajne fury_wirc pewnie tu sie zarabia-nic bardziej mylnego.rozmaeialam z....(dla mie dzieckiem-na stanowisku kierownika ktora wedlug mnie wogule nie miala pojecia o zyciu, opowiadala jakie to tu pieniadze zarobie, jaka to firma stabilna i solidna, bogata i wogule fajna(jak ktos tak opowiada to juz wiafomo ze ma cos do ukrycia-i by sie zorientowac nie trzeba miec wyksztalcenia-ona chyba zbyt wysokiego wyksztalcenia nie miala-gora zawodowka....no i ze podobno wszyscy w kolejkach sie ustawiaja....PORAZKA TA PANIKIEROWNIK...naszczescie nie zdecydowalam sie...jak sie okazLo wszystkoco ta kobieta nsopowiadala to jedna wielka sciema....przyjmuja...zwalniaja...i tak bez konca...
Gość 2016-01-19 12:31:00
Trafna opinia, pod warunkiem, że jako szeregowy pracownik( sprzedawca ) zgadzasz się na zachowania kierownictwa( regionalnej, kierownika sklepu), które graniczą z mobbingiem. Jeśli lubisz być traktowana(-y) jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to OK!.
1
Ekspedientka 2016-05-07 21:44:43
Pracowalam w pamso jako sprzedawca kilka lat i sama sie dziwie dlaczego tak dlugo to wytrzymalam.Pracownika ma sie za nic.Menadzer A.Delag przyjezdza do sklepu i tylko niezadowolona mina zawsze.Nigdy nie zapyta czy sa jakies problemy a zwraca uwage ze na szybie jeden odcisk palca widac.Wielkie okna na jakies 3 m wysokosci ekspedientki musza myc bo takiej firmy nie stac na zlecenie tego firmie sprzatajacej.Male prywatne sklepiki obok zlecaja mycie okiem i ich stac?Na sklepie co powinno byc 4-5 ekspedientki pracuja 3.Nadgodzin nie placa a odebrac nie ma jak bo nie ma kto zastapic.Jak jedna ma dzien wolny to dwie zasuwaja po 10-12 godzin.Wyzysk totalny.A Delag chyba nie nadaje sie na menadzera bo zadnej pomocy i wsparcia pracownik od niej nie dostanie.Kiedys bylam sama na sklepie i szklanka z herbata stala to kazala wyniesc na zaplecze a kiedy mialam isc na to zaplecze sie napic jak nawet nieraz do ubikacji nie mozesz isc bo nie zostawisz wszystkiego na sklepie bez nadzoru.Nie do pomyslenia ze taka osoba jest menadzerem.Ludzie nie dajcie sie nabrac-nie idzcie do pracy do Pamso bo to dno i wyzysk a place marniutkie i natyracie sie a za nadgodziny i tak nic nie dostaniecie !!!!!
11
była 2016-05-22 12:58:39
Święta prawda!!!
4
Pracująca obecnie 2016-08-12 23:51:31
A te marniutkie pieniądze to 1470 1550 na rękę
1
Gosc 2016-10-11 22:41:54
Tak chwalisz ten kolchoz chyba jestes jedna z tych zdzir kierowniczek skoro tak ci tu dobrze
yakio 2016-10-12 12:15:03
a nie wiecie jak wygląda ta praca jako telemrketer u nich?
pp 2016-11-27 10:55:27
Wszyscy Państwo którzy się wypowiedzieli wyżej mają racje. To wszystko to jest Święta Prawda. Na rozmowie w sprawie pracy jest powiedziane 8- godzinny tryb pracy. Nikt nie informuje Cię o nadgodzinach które są . Trzeba skończyć produkcję i idzie się do domu. Nie ma zapytania,, Czy może Pan Pani zostać dłużej. Kierownictwo nie liczy się z życiem, planami pracowników- trzeb zostać i wykonać założony plan na dany dzień. Czyli nigdy nie wiesz o której skończysz prace. Wynagrodzenie za wykonywana prace jest bardzo małe . Część premii została zabrana , w rezultacie pracownik zarabia małe pieniądze za bardzo ciężką fizyczną pracę. Atmosfera w pracy jest nieprzyjemna. Chodzi tutaj o to jak liderzy traktują pracowników ,,SŁOWNICTWO,, lecą straszne wulgaryzmy. Nie dotyczy to wszystkich, ale są w tym całym gronie osoby, które tego nadużywają. Nie polecam tej pracy nikomu. Podsumowując ,,Ciężka PRACA za małe PIENIĄDZE,, !!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię o Pamso Pabianice - Pabianice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pamso Pabianice