Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hemmersbach

zdjecie uzytkownika
były wierny oddany - 2012-07-20 21:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Admini wogóle nie udzielają się na forum bo padnie od razu cień podejrzenia ze strony hmm..... wiecie kogo !!!
zdjecie uzytkownika
tehniker - 2012-07-24 22:31:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
admini to ciotki ... karzdy tehnik to wie. technicy sa najleprzi
zdjecie uzytkownika
werker - 2012-08-12 20:12:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak fajnie w Hem się zrobiło, że nikt nie dodaje postów ??
zdjecie uzytkownika
Były - 2012-08-12 22:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
werker - 2012-08-12 20:12:32

Tak fajnie w Hem się zrobiło, że nikt nie dodaje postów ??
po prostu hemmersbachowskie pokolenie krytykujące i odważne albo wymarło lub się zwolniło ewentualnie zostało zwolnione... została posłuszna masa...
zdjecie uzytkownika
były robol - 2012-09-03 15:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda że [usunięte przez moderatora] wyrwał się z tego [usunięte przez moderatora] ?
zdjecie uzytkownika
Marcel - 2012-09-18 09:26:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej mam pytanie czy w Hemmersba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dają umowy na czas nieokreślony serwisantom?
Dajcie znać...
zdjecie uzytkownika
serwisant - 2012-09-20 20:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] umowa tylko na czas określony, wyzysk jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i do tego nadgodzin nie płacą
zdjecie uzytkownika
Arek - 2012-09-22 08:39:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Proszę o pomoc jak dojść do Hemmersbacha od strony Msi zęby nie iść na około jest wogole taka droga , jakie autobusy mpk kursują na bielany wrocławskie z kolo dworca będę wdzięczny za pomoc .
zdjecie uzytkownika
HDD - 2012-09-28 22:55:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] za nadgodziny nie placili 2 lata temu teraz zawsze placa jakos nie zauwazylem zeby mi nie zaplacili . [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
fajny zakład - 2012-10-08 19:42:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile mogę zarobić jako nowy szeregowy pracownik?
zdjecie uzytkownika
Macias - 2012-10-08 21:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako nowy pracownik tego kołchozu możesz dorobić się co najwyżej wrzodów na żołądku. Tyle w temacie. Cenzury nie ma
zdjecie uzytkownika
Wolfrud - 2012-11-04 10:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jest.
zdjecie uzytkownika
ANONIM - 2012-11-14 15:18:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2009-06-23 21:25:53

Witam. Jak długo czeka się na odpowiedź? Z tego co wiem to sporo jest CV także sam rozumiesz. Nie wiem jak to jest rozpatrywane ale taka rada. Jesli Ci zależy na pracy podejdź do firmy i zapytaj się co i jak (najlepiej weź jeszcze ze sobą CV). Oni wolą widzieć osobę którąmają przyjąć. Powodzenia

P.S. Nie jest tak źle jak piszą czasami
Pracowałem tam jeszcze w tym roku, ogólnie atmosfera ok. Płaca jako tako spoko, ale reszta to tragedia. Sporo osób zestresowanych, części zamienne, które dostajesz to kupa złomu i na dodatek jest ich za mało. Do tego Niemcy chodzą i szukają do czego by się tu przyczepić. Podsumowując jeśli ktoś szuka pracy, przypiliło go a zna się na iT to można tam przezimować. Rotajca jest na tyle duża, że spokojnie w każdej chwili znajdziecie tam prace, wystarczy przejechać się na bielany bezpośrednio. Denerwujące jest też nieśrednione warunki płac jeśli chodzi o pośredników. Nadal się z tym nie uporali
zdjecie uzytkownika
katana - 2012-12-13 15:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Szukam pracy jako serwisant drukarek
Możecie napisać jak wygląda sprawa serwisu drukarek.
Elementy się wymienia czy naprawia ?
Jakie są główne usterki ?
Dzięki za info.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-12-17 16:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odradzam Ci pakować się w to bagno, wiem bo pracowałem tu ponad 3 lata co prawda nie jako serwisant. Nie masz pleców lub nie jesteś rodziną zostaniesz zgnojony i zdegradowany jako kontroler bądź pakowacz albo dostaniesz obiegówkę. Wierz mi, widziałem w tej firmie dużo rzeczy. Nie sądzę, ze w tej pseudo niemieckiej firemce zmieniło się coś na lepsze...
zdjecie uzytkownika
katana - 2012-12-17 19:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wątpię aby było gorzej niż tyra w LG na 3 zmiany za max 1500.
Niech się ktoś wypowie, kto aktualnie tam pracuje jako serwisant.
A jak tam ogólnie ludzie ?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2012-12-19 14:47:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Człowieku jeżeli byłeś serwisantem odradzam ci tu składać papiery. Zostaniesz zatrudniony na umowę śmieciową za 2300 brutto a jak nie wyrobisz normy siedzisz do wieczora, gdzie nie masz płaconych nadgodzin. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
katana - 2012-12-19 17:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A socjal w tej firmie ? Tyra się na zmiany czy jedna zmiana ?
Niech się wypowie ten, kto aktualnie tam pracuje jako serwisant drukarek HP.
Pozdro
zdjecie uzytkownika
sss - 2012-12-20 19:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Socjal o czym ty mówisz z choinki się urwałeś ? Owszem kiedyś był za tzw. wczasy pod gruszą w 2008-09 a potem znieśli. Jeśli szukasz pracy jako serwisant uderzaj do msi, asplex.
zdjecie uzytkownika
STRESS - 2013-01-12 00:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam to szczęście, że od 2 lat nie pracuje w tej firmie. [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Pan Nikt. - 2013-02-02 21:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwie się wam ludzie, że narzekacie na warunki pracy w firmie Hemmersbach. Czujecie, że zasługujecie na więcej, to proszę bardzo - kończcie studia, rozwijajcie własne pasje i starajcie się wybić. Technik obecnie, jeżeli wyrabia norme i wpadną tak ze 2 soboty, może wyrobić 2500-2600 netto. Dla studenta, ew. osoby mieszkającej z rodzicami to dobre pieniądze. Nie zapominajcie, że o rzut kamieniem od naszej firmy kobiety pracują na kasie w makro za 1300-1500zł, i dotyczy to około 40% społeczeństwa. Róbcie coś ze swoim życiem, stawajcie się specjalistami w różnych dziedzinach informatyka-projektowanie-języki 2-3 lata pracy nad sobą i wszystko jest możliwe. Trzeba tylko chcieć. Pozdrawiam wszystkich niesfrustrowanych ^.^
zdjecie uzytkownika
Jas - 2013-02-02 21:52:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] teraz Twoj zaklad ( czyt. CPN w ktorym teraz pracujesz:)) , masz luz i sielanke, zadnej normy nooo i zarabiasz 1500zl ) aaa ludzie technicy ktorzy wyrabiaja norme, maja tam jakis stres... norme przed soba kazdego dnia ( w ktorej pracy tego nie ma :)?) a teraz to nie jest tak trudne jak 2 lata temu ( wyrobic norme - czyli 14 szt)) zarabiaja po 2500 netto, ale Ci co robia ponad norme. ( robia NP: 40 lapkow od czasu do czasu.. to 3500++ netto:) chcesz skan RMUA :)?
wystarczy umiec to co sie robi oraz chciec to robic....
zdjecie uzytkownika
Do Jasia - 2013-02-06 10:57:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mądralo w samą porę się stąd zwolniłem i nie żałuje. Pracuje mniej tzn. 8 h i nie muszę wypruwać sobie flaków jak w tej krainie miodem płynącej. Zarabiam tyle samo co technik pracujący w każdą sobotę, owszem zgadzam się w każdej robocie jest stres. Te kwoty które podałeś oczywiście zarabiają nieliczni (tzn. osoby mające umowę o pracę,najbardziej doswiadczone), ciekawy jestem czy mają tak kolorowo osoby mające podpisane umowy śmieciowe...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rozmowa, jak rozmowa. Nic specjalnego nie było. Niemniej obiecano na niej gruszki na wierzbie - szkolenia, rozwój, możliwości... Wyszło z tego oczywiście nic.
Pytania: Były pytania ściśle techniczne, więc jeśli ktoś udaje że wie, to może się wyłożyć
zdjecie uzytkownika
RRR - 2013-02-07 07:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Dla zainteresowanych wyglada to tak ze z wypracowanej premii [usunięte przez moderatora] niczym przebiegly i chytry pirat, zabiera dodatkowo pieniadze za kazdy dzien pobytu na chorobowym. Czyli nie dosc ze l4 sa platne w 80 %, technik podczas nieobecnosci nie wypracowuje sobie dodatkowej kaski to jeszcze zabierane sa mu pieniadze z premii wypracowanej w dni obecne. Podsumowujac kazdy dzien chorobowego kosztuje ok 125 zl.
zdjecie uzytkownika
Hemi - 2013-02-08 22:46:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Nie wiem czy zdajecie sobie sprawy ile osób [usunięte przez moderatora] na 3 zmiany, na umowę zlecenie za 1600-1800 Brutto.
Jestem zadowolony że pracuję w tej firmie.
Nikt mnie nie goni, nie patrzy na ręce za winkla.
Pracuję od 7 lub 8, jak mi się chcę.
Nie muszę gonić jak pies do pracy na stałą godzinę [usunięte przez moderatora] Dodatkowo obiadek za 5zł. i przerwa pół godzinna.
Pensja również nie jest tragiczna.
[usunięte przez moderatora]
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hemmersbach

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Hemmersbach?
Zadaj pytanie
alert