brak logo

DL INVEST GROUP

Katowice

Opinie o DL INVEST GROUP

antoni 2013-06-16 19:48:27
A jak u nich wygląda dział budowlany ? Mają dobrych specjalistów ?

Prezes jest w porządku ? Czy są umowy o pracę ?
1
Krzysztof 2013-06-18 15:36:06
Moim zdaniem nie, spotkałem sie z nimi na placu budowy i nie mam dobrego zdania o specjalistach. Ale firma chyba OK.
antoni 2013-06-18 21:05:17
ale co masz konkretnie na myśli, pisząc że twoim zdaniem nie, opisz sytuację, która pozwala dawać taką opinię.

no i co znaczy, że firma ok ?
Krzysztof 2013-06-19 13:44:23
Firma OK-bo inwestuje i działa.
A o fachowcach zbyt dużo by opisywać, ale nie wiem, czy z wszystkimi miałem kontakt, więc może to subiektywna opinia.
Pozdrawiam
antoni 2013-06-20 22:24:50
Krzysztof - rozwiń wypowiedź, daj jakiś przykład.
galanonim 2013-06-28 14:12:40
sprzątaczka pewnie ma mniej niż gość po studiach :d ciekawe jakie prezentują warunki pracy, czy są premie itp.
2
galanonim 2013-07-03 10:07:04
Człowieku, wiesz ile możesz pełnić stanowisk w takiej firmie ? Od stażysty po dyrektora. Kasa kasą, a ja jestem ciekaw jak z czasem pracy, socjalem i ogólnie warunkami pracy , czy mają śmieciówki czy normalne umowy o prace .
he 2013-09-14 18:41:49
qwe, w jaki sposób się z nimi rozstałeś i czy wypłacili wszystko co ci sie nalezalo ?
nn 2013-09-26 17:49:59
a ja jestem zadowolona :P
he 2013-09-26 22:25:59
zadowolona z ?
nn 2013-09-26 23:13:23
z pracy w tej firmie, pewnie że może być lepiej i może być gorzej, mi odpowiada praca i tyle, każdy musi się sam przekonać i zobaczyć czy atmosfera, firma, zakres obowiązków mu pasuje.
fsr23213 2014-03-11 22:40:47
Potwierdzam: absolutnie nie warto pracować dla tej firmy!
4
ghj 2014-03-24 15:41:35
dlaczego? o którym stanowisku piszesz?
99k99k99k 2014-04-02 13:35:17
Jak najdalej od nich. Uważać i to bardzo!
Pracoenik 2014-04-09 10:52:45
Pracuje dla tej firmy od ponad 4 lat, nigdy nie było żadnego problemu z urlopem, L4 czy nagłymi sytuacjami w których trzeba było się zwolnić z prywatnych powodów. Nie mam najmniejszych powodów do narzekania na atmosferę, szefa czy wynagrodzenie. Praca jest ciekawa i daje szansę na rozwój osobisty zwłaszcza że każdy dostaje odpowiedzialne stanowisko, jest też wymagająca ale mi to nie przeszkadza nawet w najmniejszym stopniu. Jeżeli są jakieś wątpliwości to proszę przyjść i podpytać na miejscu o wszystko co Państwa nurtuje. Ważne jest też aby Państwo wiedzieli na jakie stanowisko aplikują i czego oczekują od stanowiska pracy, niestety nie wszyscy biorą to pod uwagę.
6
nnnnnnnnnnnnnnnnnnng 2014-04-14 20:14:26
Radzę uważać i czytać umowy bardzooooooooooooooooooooo dokładnie żeby potem płaczu nie było......Na prawdę ....."piłkarski poker" (to tytuł takiego jednego filmu)
orto 2014-04-15 15:53:17
umowy to trzeba czytać uważnie wszędzie, a naprawdę pisze się naprawdę razem :)
1
hola 2014-04-18 14:40:21
z tego co mi wiadomo to jest to forum "opinie o pracodawcy" więc oczekuję tu wypowiedzi pracowników a nie ludzi co tam kogoś gdzieś tam nie lubią... czy ktoś z pracowników mógłby coś jeszcze napisać? Bo takie zaśmiecanie forum przez ludzi z zewnątrz i ich widzi mi sie jest męczące.
2
bla bla bla 2014-04-22 09:21:00
co za pierdoły...a czego Ty się spodziewałeś po stanowisku ds komercjalizacji? grania w pasjansa przez pół dnia? jakaś masakra co wy tu wypisujecie...weźcie się za robotę bo jej wam ewidentnie brakuje
2
heh 2014-04-23 10:32:38
jakiż wysoki poziom konwersacji...
3
ela 2014-04-24 12:04:56
ja widzę że tu jedna osoba mocno urażona ;P załóż swój własny biznes człowieku jak Ci tak źle i rozwijaj wg własnych zasad i nie łudź się że ktokolwiek z nich się przejmie Twoimi postami tutaj, własnie z rekrutacji wróciłam i mam nadzieje że zostanę przjęta ;P
2
SędzieNIEpiłkarzyk2 2014-04-24 12:44:40
Współczuje serdecznie :) dziewczyny z administracji widzę piłkarz goni do wypisywania kontrpostów :)macie to wliczone w etat?
ela 2014-04-24 17:07:32
to ja współczuję serdecznie takiej zawziętości żeby tyle czasu poświęcać na jedną firmę :) albo może raczej jedną osobę zamiast produktywniej wykorzystać czas :) jeżeli zostanę przyjęta to napiszę kilka słów od siebie, buźka :)
1
234ff 2014-04-30 17:34:12
człowieku napisz lepiej książkę "jak skutecznie spamować fora internetowe"...ja nie wiem czy oni mają tyle etatów ile ty postów pozamieszczałeś... ja widzę że strasznie zależy Ci na wyglądzie :D weź sie zatrudnij w agencji modelek fanie piłki nożnej :D
1
Lex 2014-05-12 02:37:23
Umowa zlecenie określa wykonywanie dla Zleceniodawcy określonych czynności. Jeżeli czynności były wykonywane, należy się zapłata. W przypadku zastrzeżeń co do wykonywanych czynności Zleceniodawca może niezwłocznie wypowiedzieć umowę, co nie zwalnia go z konieczności zapłaty za już wykonane w dobrej wierze czynności do momentu wygaśnięcia umowy. W przypadku braku wcześniejszego wypowiedzenia umowy i jej naturalnym wygaśnięciu masz niezbity argument po swojej stronie, iż mimo jak twierdzi Zleceniodawca, nie dotrzymywania umowy, ten jej nie rozwiązywał i korzystał z niesatysfakcjonującej go pracy Zleceniobiorcy do końca trwania umowy. Jeżeli masz problem z wyegzekwowaniem swoich należności powiadom odpowiednie organa i nie bój się dochodzić swoich praw, jeżeli starannie i zgodnie z posiadaną wiedzą i kompetencjami znanymi Zleceniodawcy przed podpisaniem umowy, wykonywałeś/łaś zlecenie. Należy pamiętać, że to na Zleceniodawcy ciąży obowiązek odpowiedniego doboru i selekcji Zleceniobiorców, tak by byli w stanie wykonywać przedmiot zlecenia zgodnie z ich oczekiwaniami,i tutaj nie można przerzucać odpowiedzialności tylko na Zleceniobiorcę, którego kwalifikacje były znane. Nawiązując do piłkarskich tematów, podobnie nie można oczekiwać, że piłkarska drużyna podwórkowa zagra na poziomie ligi mistrzów - ktoś kto podpisałby z trampkarzami taką umowę oczekując światowych rezultatów, tylko by się ośmieszył. Za wykonaną pracę zawsze należy się zapłata. Powodzenia
1
JJ 2014-05-13 12:02:27
Dla mnie zaskakujące jest to jakie pierdoły tu wypisujecie, jak komuś nie wypłacono pieniędzy za coś co mu się należało to się tego dochodzi, a jeżeli ktoś po prostu się na kogoś zaweźmie bo mu coś nie pasowało to pisze takie brednie w nieskończoność. Miałeś problem? Trzeba było to zgłosić gdzie należy, a nie żalić się na forach internetowych w nieskończoność podpinając się pod różne osoby i samemu sobie odpisując na posty. Pracowałam tam, rozstaliśmy się i nie było problemu z żadną zapłatą czy sposobem zakończenia współpracy, nikt na nikogo nie krzyczał, etc. Wiem, że swego czasu pracował tam chłopak, który nie dość, że nic nie robił to jeszcze stwierdził, że skoro skończył administracje to może doradzać w sprawach prawnych firmie...długo tam nie popracował...to chyba wszystko tłumaczy. Ja nie mam żadnych zastrzeżeń i mam miłe wspomnienia. Pozdro
q1 2014-05-13 12:37:38
Pewnie nie popracował bo sam zrezygnował ze współpracy z takimi ludźmi. Dobrze, że ktoś pisze jak go potraktowano bo może to być ważne dla innych, którzy będą chcieli się zatrudnić. Niech mają świadomość z kim grają.
4
merry 2014-05-15 19:39:49
Wielki pozytyw dla firmy! Pozdro od zadowolonego pracownika
3
NORMALNY 2014-06-18 12:20:15
Po co szkalować Tak Szlachetną Firmę z Katowic?
Wystarczy zapoznać się dobrze z umową, którą dostaje pracownik lub dać ją do sprawdzenia prawnikowi....... Że w XXI wieku ktoś podpisze coś takiego to musi być chyba desperata. Z drugiej strony jeśli firma szuka naprawdę fachowców w tej branży nie można lekceważyć w taki sposób pracownika. Ciężko się połapać komu i na czym zależy. Do wniosków czasami dochodzi się po latach.

Pozdrawiam
Opinia osoby która w tej branży pracuje ponad 10 lat
2
Pracownik 2014-06-26 21:45:27
Żal mi Cie....tyle czasu poświęcać na jedną firmę...
Nie mam najmniejszych powodów do narzekania :) podobnie jak reszta zespołu :)
Pozdrawiam i życzę powodzenia w znalezieniu pracy która będzie Cię satysfakcjonować na tyle, że przestaniesz się wieszać na pracodawcach, a widzę i słyszę, że z tym u Ciebie ciężko.
1
xv 2014-08-13 10:34:04
ja od nich akurat wynajmuje lokal. Współpraca różnie się układa. Obecnie szukam jednak innej lokalizacji i innych kontrahentów.
2
CivilEngineer 2014-08-15 17:15:38
ktoś jeszcze może coś o nich powiedzieć ? ja przyznam, że na rozmowie miałem podejrzliwe odczucia, ten prezes taki strasznie młody jest ( taki ulizany do tyłu)
3
qoga 2014-08-17 17:55:45
Ja też chcę z nimi rozwiązać umowę najmu lokalu i uciec gdzie indziej.
3
polskipracownik 2014-08-25 10:35:13
Wszystkich ostrzegam przed tą firmą. Praca to zwykły telemarketing. Podejrzani ludzie. Nie polecam nikomu pracy w tej firmie.
4
hahahahahha 2014-08-25 10:45:36
mnie najbardziej śmieszą te udawane opinie ludzi, którzy niby tam czekali aż zostaną przyjęci:D taka parodia świadczy tylko o firmie skoro pracownicy zamiast pracować rasują reputację tej sodomy w internecie :D Ktoś pisał opinie a oni zaraz odpowiadają no to jest śmieszne. Zamiast wyciągnąć wnioski z negatywów to jeszcze robią z ich autorów idiotów na forum.
Przeczytałam kilkadziesiąt opinii o różnych firmach i jeszcze nigdzie nie spotkałam się z wpisami w stylu "Jestem zadowolona", "Pracowałam tam i było super" to jakaś parodia:D
4
pytanie 2014-08-25 11:21:09
na jakie stanowisko tam byłeś na rozmowie kolego?
kruger 2014-10-07 13:14:36
Ale jadu w Was ludzie i widzę że kariera zawodowa niezbyt pnie się do przodu jesli macie czas na siedzenie tu i pisanie tych wypocin. Prawda jest taka ze to wymagajaca firma, jeśli chcesz się w robocie poobijać to nie skladaj tam cv bo wylecisz po paru dniach i jedyne na co będzie Cie stać to wylewanie łez na forach. Prezes młody ale w branży na tyle długo ze ma prawo wymagać bo zbudował juz wiele i jeszcze o nim usłyszycie. Proponuje brac z czlowieka ambicjonalny przykład.
3
tomasz1441810 2015-11-19 20:35:30
Kiedyś tam pracowałem jako forex trader Było to w 2012 roku (kwiecien - wrzesien)

Funkcjonuje tam jeszcze ta komórka. grupa osób zajmujących się FOREX
Katowiczanin 2016-08-18 10:58:33
z tego co słyszałem i mówią na rynku to chroń Panie Jezu :) więcej niech każdy sobie doda sam...ale stanowczo odradzam.
Katowiczanin 2016-08-18 10:58:54
z tego co słyszałem i mówią na rynku to chroń Panie Jezu :) więcej niech każdy sobie doda sam...ale stanowczo odradzam.
1
ero 2016-08-18 11:59:44
Rozumiem, że przez stabilność zatrudnienia mamy rozumieć umowę o pracę? Dla mnie to naprawdę ważne, bo trzeba myśleć długofalowo, a nie tu i teraz. To podstawa
Zostaw swoją opinię o DL INVEST GROUP - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DL INVEST GROUP