brak logo

DL INVEST GROUP

Katowice

Opinie o DL INVEST GROUP

q1 2014-05-13 12:37
Pewnie nie popracował bo sam zrezygnował ze współpracy z takimi ludźmi. Dobrze, że ktoś pisze jak go potraktowano bo może to być ważne dla innych, którzy będą chcieli się zatrudnić. Niech mają świadomość z kim grają.
5
merry 2014-05-15 19:39
Wielki pozytyw dla firmy! Pozdro od zadowolonego pracownika
5
NORMALNY 2014-06-18 12:20
Po co szkalować Tak Szlachetną Firmę z Katowic?
Wystarczy zapoznać się dobrze z umową, którą dostaje pracownik lub dać ją do sprawdzenia prawnikowi....... Że w XXI wieku ktoś podpisze coś takiego to musi być chyba desperata. Z drugiej strony jeśli firma szuka naprawdę fachowców w tej branży nie można lekceważyć w taki sposób pracownika. Ciężko się połapać komu i na czym zależy. Do wniosków czasami dochodzi się po latach.

Pozdrawiam
Opinia osoby która w tej branży pracuje ponad 10 lat
2
Pracownik 2014-06-26 21:45
Żal mi Cie....tyle czasu poświęcać na jedną firmę...
Nie mam najmniejszych powodów do narzekania :) podobnie jak reszta zespołu :)
Pozdrawiam i życzę powodzenia w znalezieniu pracy która będzie Cię satysfakcjonować na tyle, że przestaniesz się wieszać na pracodawcach, a widzę i słyszę, że z tym u Ciebie ciężko.
1
xv 2014-08-13 10:34
ja od nich akurat wynajmuje lokal. Współpraca różnie się układa. Obecnie szukam jednak innej lokalizacji i innych kontrahentów.
2
CivilEngineer 2014-08-15 17:15
ktoś jeszcze może coś o nich powiedzieć ? ja przyznam, że na rozmowie miałem podejrzliwe odczucia, ten prezes taki strasznie młody jest ( taki ulizany do tyłu)
3
qoga 2014-08-17 17:55
Ja też chcę z nimi rozwiązać umowę najmu lokalu i uciec gdzie indziej.
3
polskipracownik 2014-08-25 10:35
Wszystkich ostrzegam przed tą firmą. Praca to zwykły telemarketing. Podejrzani ludzie. Nie polecam nikomu pracy w tej firmie.
4
hahahahahha 2014-08-25 10:45
mnie najbardziej śmieszą te udawane opinie ludzi, którzy niby tam czekali aż zostaną przyjęci:D taka parodia świadczy tylko o firmie skoro pracownicy zamiast pracować rasują reputację tej sodomy w internecie :D Ktoś pisał opinie a oni zaraz odpowiadają no to jest śmieszne. Zamiast wyciągnąć wnioski z negatywów to jeszcze robią z ich autorów idiotów na forum.
Przeczytałam kilkadziesiąt opinii o różnych firmach i jeszcze nigdzie nie spotkałam się z wpisami w stylu "Jestem zadowolona", "Pracowałam tam i było super" to jakaś parodia:D
4
pytanie 2014-08-25 11:21
na jakie stanowisko tam byłeś na rozmowie kolego?
1
kruger 2014-10-07 13:14
Ale jadu w Was ludzie i widzę że kariera zawodowa niezbyt pnie się do przodu jesli macie czas na siedzenie tu i pisanie tych wypocin. Prawda jest taka ze to wymagajaca firma, jeśli chcesz się w robocie poobijać to nie skladaj tam cv bo wylecisz po paru dniach i jedyne na co będzie Cie stać to wylewanie łez na forach. Prezes młody ale w branży na tyle długo ze ma prawo wymagać bo zbudował juz wiele i jeszcze o nim usłyszycie. Proponuje brac z czlowieka ambicjonalny przykład.
5
tomasz1441810 2015-11-19 20:35
Kiedyś tam pracowałem jako forex trader Było to w 2012 roku (kwiecien - wrzesien)

Funkcjonuje tam jeszcze ta komórka. grupa osób zajmujących się FOREX
Katowiczanin 2016-08-18 10:58
z tego co słyszałem i mówią na rynku to chroń Panie Jezu :) więcej niech każdy sobie doda sam...ale stanowczo odradzam.
Katowiczanin 2016-08-18 10:58
z tego co słyszałem i mówią na rynku to chroń Panie Jezu :) więcej niech każdy sobie doda sam...ale stanowczo odradzam.
3
ero 2016-08-18 11:59
Rozumiem, że przez stabilność zatrudnienia mamy rozumieć umowę o pracę? Dla mnie to naprawdę ważne, bo trzeba myśleć długofalowo, a nie tu i teraz. To podstawa
4
Andrzej Katowice 2017-01-07 09:38
Firma nieustannie się rozwija. Widać że cały czas realizuje nowe projekty. Od roku staram się tam o pracę. Mam dobrą opini od osób pracujach tam od kilku lat
5
Andrzej Katowice 2017-01-07 09:39
Firma nieustannie się rozwija. Widać że cały czas realizuje nowe projekty. Od roku staram się tam o pracę. Mam dobrą opini od osób pracujach tam od kilku lat
2
seba 2017-01-07 09:43
Firma z tego co mi zaoferowano oferuje umowę o pracę oraz pakiet dodatkowy
6
artur k 2017-01-07 10:44
Mają umowę o pracę + pakiety
5
Tomek Knurow 2017-01-07 10:46
Nie zgodzę się z tą opinią, skoro cały czas zwiększają zatrudnienie i ludzi którzy tam pracują chwala sobie warunki to raczej nie powinno być źle
5
anna t 2017-01-07 10:47
Potwierdzam
6
Antoni 2017-01-13 18:03
Bardzo wysokie wymaganie ale dobre warunki umowa plus dodatki . Wiele projektów teraz firma wykonuje .
4
Edyta 2017-01-13 18:38
Byłam dziś na rozmowie . Zaskoczona jestem atmosferą i podejściem do pracownika. W przeciwieństwie do wyżej opisanych opinii spotkałam profesjonalistów i ciekawą rozmowę - nie wiem czy piszecie o tej firmie www.dlinvest.pl
6
Klaudia Katowice 2017-01-15 22:45
Bardzo wysokie wymagania ale konkretną propozycja współpracy. Firm ma dużo projektów i oczekiwania na stabilna współpracę. Bardzo dobra rozmowa.
6
Klaudia Katowice 2017-01-15 23:14
Bardzo wysokie wymagania ale konkretną propozycja współpracy. Firm ma dużo projektów i oczekiwania na stabilna współpracę. Bardzo dobra rozmowa.
4
Wojtek 2017-01-18 19:33
Byłem kilka razy jako wykonawca w firmie , potwierdzam super atmosferę i profesjonalne podejście
3
Stalem 2017-01-19 23:12
Potwierdzam - super GW
3
wojtek 2017-02-02 22:56
Firma realizuje ciekawe projekty, w pobliżu budują centrum logistyczne - bardzo profesjonalne podejście. Szkoda że zakończona jest rekrutacja
2
@Seba 2017-02-02 22:57
Potwierdzam
2
TP project 2017-02-02 22:59
Jestem o miesiąca ich najemca - wzorowa obsługa
2
Becia 2017-02-02 23:00
Mają umowy o pracę i pakiety socjalne
2
he 2017-02-03 18:17
Tak, wszystko ok - firma bardzo rzetelna.
2
anna t 2017-02-03 18:19
Świetna, firma. Pracowałem tam przez okres 3 miesięcy i złego słowa nie mogę powiedzieć. Rozwój firmy świadczy o jej renomie
2
anna t 2017-02-03 18:19
Świetna, firma. Pracowałem tam przez okres 3 miesięcy i złego słowa nie mogę powiedzieć. Rozwój firmy świadczy o jej renomie
2
aneta k 2017-02-13 23:05
Polecam. Wymagająca firma ale bardzo rzetelna
4
Emil Tusend 2017-02-26 19:03
Bardzo dobre wrażenie na pierwszym spotkaniu - konkretnie zdefiniowane stanowisko i atrakcyjne warunki.
3
pytek 2017-02-26 22:15
BYło tak fajnie i juz nie pracujesz?
1
kris siemce 2017-03-03 17:59
Potwierdzam
nina # 2017-03-05 20:04
Po rozmowie o pracę a w szczególności oczekiwaniu na rozmowę mogę przyznać że jest tam super atmosfera pracy.
2
Paulina 2017-03-07 15:42
@nina # powiedz proszę coś więcej na ten temat ;)
1
@piotr 2017-03-11 07:40
Po pierwszym spotkaniu i zakresie obowiązków można określić czy praca komuś odpowiada czy też nie....ale ważniejsze pytanie jest czy ktoś wie czy nadal poszukują osoby na stanowisko koordynatora do działu budowlanego? W szczególności pod kątem realizowanego projektu w Zawierciu?
6
Paulina 2017-03-20 11:58
@piotr, niestety nie mam takich informacji. Może warto skontaktować się z firmą w tej sprawie? Numer telefonu oraz adres e-mailowy znajdziesz pod tym linkiem: http://www.dlinvest.pl/oferta-7511c53361e73d98dc4cd8c2ded10544.html
2
Ada Siemianowice 2017-04-14 15:11
Czy ktoś ma informacje czy będzie w DL prowadzona rekrutacja w związku z nowym projektem w Zawierciu?
3
Budowlaniec 2017-04-25 12:18
cały czas rotacja i wiecznie szukają pracowników, to tylko świadczy o tej firmie...
Byłem na rozmowie i głupkowate uśmiechy, czy też słabe żarty prowadzącego nie świadczą o miłej atmosferze pracy. Opinie na rynku są takie że ....bez komentarza.
inspektor ruda sl 2017-04-27 23:57
W moim przypadku nie potwierdzam tego komentarza, znam firmę i cały czas jest tam utrzymany stały zespół , które jest zwiekszany na potrzeby nowych projektów. Wystarczy zobaczyć ile firma zrealizowała projektów a ile obecnie realizuje. Co do rozmów kwalifikacyjnych to z tego co mi wiadomo prowadzi je bardzo dobrz przygotowana osoba z HR a l atmosfera często moz być atutem. Nie mniej sama nie uczesnticzylam w takiej rozmowie
3
seba kepno 2017-05-07 10:28
Firma jest ok - solidna
1
Paulina 2017-05-08 09:52
@Budowlaniec piszesz, że w firmie panuje ciągła rotacja. Co według Ciebie to oznacza? Na jakim stanowisku?
ola 2017-05-16 23:33
Jest ok - firma zwiększa zatrudnienie w związku z nowymi projektami.
1
Paulina 2017-05-17 12:07
@ola dobrze, że jesteś zadowolona z pracy. Co możesz napisać więcej na temat pozytywnych aspektów pracy w DL INVEST GROUP? Za co przede wszystkim cenisz sobie pracę w tym miejscu?
ola 2017-05-19 00:02
Jest dobra atmosfera pracy, dużo projektów....co powoduje, że cały czas człowiek uczy się czegoś nowego. Zakres obowiązków jest dosyć szczegółowo rozpisany, widać że jest mocny nacisk na jakość i tempo pracy a przy tym wszystkim mocna współpraca zespołu.
2
Zostaw swoją opinię o DL INVEST GROUP - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DL INVEST GROUP