brak logo

QLOC S.A.

Warszawa

Opinie o QLOC S.A.

zombie 2012-07-20 19:16:29
Nie polecam - praca jest w bardzo kiepskim miejscu, daleko bo niedaleko lotniska okecie.
Zarobki tez bez rewelacji, na dodatek jak nie znasz bardzo dobrze jezyka polskiego i angielskiego to nie masz po co przyjezdzac bo stracisz tylko czas.
1
Mister Fantatik 2012-10-16 20:23:08
Także nie polecam. Zarobki bardzo marne jak na wymagania stawiane pracownikom. Wśród szefostwa darzają się także ludzie na niedopowiednich stanowiskach.
tess 2013-01-07 23:22:00
Jako tester pracowałem zaledwie 3 dni i odszedłem. Warunki gorzej niż mierne. Nieodpowiedni ludzie kierują zespołami, [usunięte przez moderatora] Jednym słowem tragedia.
2
urażony 2013-02-04 17:12:59
Nie polecam - mam układy i też nie dostałem premii
vitt 2013-02-12 10:29:11
Kibel.
2
Klionsut 2013-02-22 19:19:18
Jak z zarobkami testera?
Taki sobie koleś 2013-03-04 17:10:08
Na wejściu dycha za godzinę na rękę, po pół roku roboty przyrasta to do dwunastu z automatu.
Potem można awansować na senior testera, co zwiększa pensję do czternastu.
Pełnoetatowi pracownicy to trochę inna para kaloszy, ale można, zaczynając jako tester, awansować do punktu, w którym jest się na umowie o pracę.
Jest klawo.
Pryszczol 2013-05-06 12:14:39
Beznadziejna firma uciekajcie jak najdalej !!!
aa 2013-06-11 09:31:35
Jak wyglądają warunki dla programistów w tej firmie?
Programista Qloc 2013-06-14 18:44:52
Jakby to nie było do końca jasne - powyższa opinia jest oczywiście żartem i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, także nie bierzcie jej pod uwagę :-)
asfd 2013-06-24 17:08:38
jest multisport w 50 proentach refundowany (ale tylko w tych miesiacach kiedy przepracujesz- jesli wysla cie na przerwe, placisz 100 proc)
2
Mikrofon 2013-06-28 15:13:14
Czy ktoś może przybliżyć szczegóły rozmowy rekrutacyjnej? Z tego co udało mi się ustalić na kandydatów czeka jakiś test na spostrzegawczość. Czy ktoś wie jak to wygląda, na czym polega? Czy dotyczy stricte zagadnień językowych, czy ogólnie spostrzegawczości w jakimś zakresie?
8
falafel 2013-07-09 12:01:32
A wiecie cos może na temat możliwości pracy zdalnej? Tzn wysyłają materiały które masz np przetłumaczyć a Ty tłumaczysz i odsyłasz?
1
anonym 2013-09-22 22:22:41
( usunięte przez administratora ) a do tego obowiazkowe urlopy na pare tygodni w pracy.
1
2013-09-27 12:25:33
"Kolesiostwo i zatrudnianie znajomych, a do tego obowiazkowe urlopy na pare tygodni w pracy."

To ciekawe. Możesz rozwinąć tę myśl?
1
zaxx 2013-11-04 21:46:39
jestem ciekaw jakie zarobki sa w tej firmie przy testowaniu gier
2
mentor 2013-12-10 21:05:17
A ja ciekaw jestem, jak wygląda sprawa z tłumaczami z angielskiego. Zarobki są mierne, dobre, ujdą?
xxx 2013-12-12 22:49:47
Zarobki dla testerów żenujące, umowa zlecenie, przestoje po kilka tygodni, czasem miesięcy, jak już ktoś wspominał ( usunięte przez administratora )i brak realnej szansy na zostanie TL. Praca na odludziu, premie tylko dla pracowników etatowych, a i to nie zawsze z tego co pracownicy etatowi wspominali ( usunięte przez administratora ). Sprzęt do testowania z górnej półki-nie można zarzucić ze qloc nie inwestuje w siebie ... i tylko w siebie. Po co ci dobry sprzęt na miernej stawce? W konkurencji płacą więcej i masz jakąś szansę na awans lub chociaż jakąkolwiek umowę inną niż dzieło/zlecenie. Brak mozliwości otrzymania opieki medycznej i karty sportowej dla testerów.
damian 2014-06-23 23:16:08
Właśnie rozpoczynam wakacje i przydałoby w końcu zacząć jakoś dorabiać, nie wiecie jak jest w tym testowaniem gier? Ile orientacyjnie płacą?
1
abc 2014-07-16 20:50:29
za taką stawkę jaką oferują to można co najwyżej zatrudnić ciecia albo sprzątacza. Wynagrodzenie na takim właśnie poziomie. Nie wiem jak ta firma za 10zł/h na zleceniu chce znaleźć kogoś z doświadczeniem w testach. Paranoja. Osobiście po usłyszeniu stawki olałem to jako kpinę. Pracuje w innej lepszej firmie i mam umowe o prace i 3 tysie na rękę. Cóż. no koment.
1
abc 2014-09-27 20:03:27
w firmie z branży informatycznej. To niech ci wystarczy. Jeśli wydaje ci się mało prawdopodobne to bierz swoje 10 złotych widać człowiek małych potrzeb. Jeśli chcesz być klikaczem to 10 złotych w sumie styknie bo to robota dobra dla małpy. Jeśli chcesz zarobić więcej porób certyfikaty, poszukaj sobie infa gdzie co i jak. Jak nie umiesz znaleźć to nie licz na kasę. A na tacy to królowi żarcie noszą a nie info ludowi pracującemu. A jeśli średnio 1700 na miesiąc na warszawę to nie tak xle to serio you made my day.
Macondo 2014-11-12 11:43:41
Dają ci kilka kartek z instrukcji do gry w których są różne błędy, a ty musisz je wszystkie wyłapać. Mogą to być literówki, zła gramatyka, opis zupełnie od czapy względem obrazka. Cokolwiek.
Trzeba też sprawnie przetłumaczyć kawałek tekstu.
gracz 2015-02-04 02:46:49
Czy ogłoszenia kierowane do testerów gier w firmie QLOC jest cykliczne?? staram się od dłuższego czasu śledzić rynek producentów gier i ta firma co jakiś czas się przewija. Czy przy takiej pracy nalezy nastawić się na umowę o dzieło czy zlecenie?? bo rozumiem że gry pojawiają się z określoną częstotliwością ??Traktować to jako prace dorywczą ??
Adam 2015-05-27 15:37:59
Typowy cebulak. Sam się dorwał do koryta to innym nie da. Mam nadzieję, że ego ci rośnie od obrażania innych.
Inna sprawa, że przy takiej tajemniczości pewnie jesteś jedynie spienionym gówniarzem, którego nie przyjęli i teraz hejtujesz bez powodu.
2
Riduu 2016-02-08 12:45:22
Tak czytam wasze opinie i mimo wszystko jestem zainteresowany, mam blisko i 1700 to o 350 więcej niż aktualnie mam. Zobaczymy cv można złożyć, nie boli.
mefisto 2016-07-02 12:50:42
Byłem na rozmowie rekrutacyjnej na testera gier - testy na spostrzegawczość i angielski. Generalnie zarobki słabe i perspektywy. Na początek chyba ok, jeśli zaczynamy w branży.
XD 2016-09-18 15:23:28
Masz podanie na samej gurze o pracę, i zarabia się 10 zł na godzinę. im więcej pracujesz dostajesz awans a dzięki awansu dostajesz np 12 zł i tak więcej.
oijk 2016-09-18 16:22:39
Koordynatorzy ds. zintegrowanego systemu zarządzania mają na prawdę wysokie zarobki adekwatne do powierzanych obowiązków. W końcu wypłata i tak jest na czas, ale czy jest szansa na to, żeby faktycznie znaleźć zatrudnienie?
Zostaw swoją opinię o QLOC S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie QLOC S.A.