brak logo

REMBIS sp. z o.o.

Janikowo

Opinie o REMBIS sp. z o.o.

Pączek 2017 2017-02-22 18:59
Dziwne że ktoś wyżej zobaczył że zaopatrzeniowiec się dorobił z truskawek , z wypłaty nie da się żyć za 4 tysiaki, a samochody i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kosztują telefon,laptop, kilometrówka nikt tego nie widział wyżej po 25 latach przewodniczący firmy zobaczył ,że pączek z biedronki za złotówkę zaopatrzeniowiec kupił za 50 zł, dziwne to, a na kucyka nie narzekajcie, bo firmę wyciągnie z dołku już widzimy zyski w kupnie, panie w okularach z monterki kierowniku z tej nowej Hondy uważaj i miej się Na Baczności będziesz kolejny wiemy o tobie dużo jesteś dobry do podjebania.
4
ben 2017-02-22 19:36
Jak w filmie (GANG OLSENA) wszyscy wiedzieli kto kradnie ale nie pan i dawał mu wypłaty a debił 3 truskawki spleśniałe mu przyni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] go mać nie miałem 2 tysiaków i robie a te [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kradną


gnuj 2017-02-24 17:58
a ten drugi zaopatrzeniowiec co z nim ...połytki za 15 zł a rafałek za 30 oferuje co firma nbie załaci a garaż raałka rtafał nie podzieiłęs śie przy nas
serwis 2017-02-24 18:05
komp mi siadł ..... rafałek płytki za 30 oferuje a kosztyją 15 zeta a po zawodoejj szkole okrada firmę, zero dyzuru
anonim 2017-02-24 18:24
osrabny chodzi bogdan chce się powiesić .. raty bogdan nie ttzaskaj się perfum z swini ci sprzdedam za 2 tysiaki
zaopatrzenie 2017-02-25 18:25
JEST dobrze, wilk syty i owca cała pieniądze już się odnajdują, tak pracę stracić no nie dobrze się dzieje w firmie a premię i paczki świąteczne z bombonierką to kto weżmie
10
zaopatrzenie to kpina 2017-02-25 22:01
jaki stary taki syn podpier - dalanie we krwi maja bioly taki slucha ale jak sie nic innego nie umie to na te 3 patole musza jakos zarobic wiec podpier- dalaja
7
widze cie 2017-02-25 22:40
wiadomo kto to pisze
4
janek84 2017-02-26 15:48
jakie zarobki dla spawacza w magu na poczatek i czy potrzebuja ????
Widzę cię 2017-02-27 18:37
Spawacze dużo nie mają w 8 godzinach od 2,5 tysiaka do 3,5 jak będziesz lody robił kierownikowi kawalerowi dostaniesz tysiąc więcej i chłopaków będziesz podpieprzał,ale nie warto za te pieniądze robić lody, bo oni penisów nie myją oszczędzają na wodzie i na swoim zdrowiu zauważyłeś jakie mają fury
2
janek84 2017-02-27 21:22
hehehhehe nspokojnie bez lodow sie obedzie :) a potrzebuja ogolnie na chwile obecna, wiesz cos ????/
znawca 2017-03-09 19:00
a nasi kierownicy nie kradną już a pan jurek uprawia sex ze sprzątaczką wykorzystuje firmę do zapłodnienia potomstwa
5
zmiany 2017-03-12 11:47
Zamieniliśmy marzenia o wolności i sprawiedliwości na coś niedobrego, przestaliśmy walczyć, poddając się tym, co po obaleniu "komuny" przez ćwierćwiecze okłamują nas, że musimy oszczędzać, przemilczając, że po to, by im było coraz lepiej. W ostatnim czasie coś się zmieniło zaczęto dobierać się do skóry osobom tzw. nie do ruszenia widać że za pensję 3, 8 tysiaka nie da się widocznie żyć chłop albo zdurniał albo honorem się wyniósł . Kłamią nas i kłamali ten wygrał w toto lotka na samochód, tamtemu kochanka kupiła auto no to już przesada. Najbardziej boli nas to że Ci uczciwi tzw. ludzie są już na emeryturze dosyć już nakradli a firma cierpi przez nich a o tym panie z byłej budowlanki nie ma co ... bo inna bajka , i chodzą dumni po świecie a firma jako tako jest w miarę dobra na rynku wystarczy paru zwolnić i wszyscy nasi przełożeni zaczną ze wstydu rowerami jeżdzić, Kiedyś parkowali auta pod strażą bo wstyd im było rdzę pokazać a teraz to już nic nie można pojąć samochód za 120 tysiaków żeby w garażu stojał.
13
widze cie 2017-03-13 21:35
juz kadry sprawdzaja kto tu bredzi o 11.47 kto ma dostęp albo urlop
4
msza 2017-03-14 19:32
ale firma w niedziele urlopy biorą porażka i9 kominiażowi w niedziele dmuchają po sumie
3
trzepok 2017-03-14 20:29
Bełkot pisany przez jakieś popierdółki ! Prawdziwy facet nie wypłakuje się w necie , jak to mu źle i niedobrze, tylko bierze się do pracy. Wynocha ćwoki z forum i do roboty!
5
anonim 2017-03-18 15:29
MY widzimy jacy nasi kierownicy po podstawowych szkołach mają pojęcie , ćwokiem jesteś ty bramę zamkniesz i bioły będzie ci pieniądze płacił
7
trzepok 2017-03-18 21:39
...kto cię trzyma! szukaj sobie pracy i kierowników po studiach , jeśli ci, po podstawówkach nie pasują. Czyż nie jesteś wolnym człowiekiem? A może jesteś nieudolny... wtedy to inna sprawa! Wtedy wpisy na go-work gotowe.
4
serwisanci 2017-03-20 17:16
pRZesiewa do serwisu dać i będzie ok chłop złom z firmy wywozi kalarafiory trzepie i dobrze jest
8
anonim 2017-03-20 18:07
A papier do dupy kto Ci wyda , na serwisie dosyć ludzi jest niech tam trzepie jest dosyć pracy do gaciowego zaje...eeeb
5
inwestor 2017-03-20 21:19
Szukając referencji i opinii na temat firmy, trafia się na durne wpisy jakichś idiotów, którzy nie wiedzą jakimi są szkodnikami! Jaki inwestor zleci robotę firmie, w której pracują sami złodzieje i kierownicy bez wykształcenia? Ludzie co wy robicie? Podcinacie gałąź na której siedzicie! Na co liczy jeden z drugim, dając wyraz swojemu niezadowoleniu, w pożal się boże mało gramatycznych wpisach? ...Chyba tylko na płacę zbliżoną do najniższej krajowej , albo na upadek firmy. Tak przecież nie można! Nie wolno!
Szanujcie innych , to sami będziecie szanowani.
8
M 2017-03-23 20:03
REMBIS TO BARDZO DOBRA FIRMA
6
tata z mleczarni 2017-03-24 18:42
popieram rembis to bardzo dobra firma tylko te kierownicy myślą że komuna była do nich tata mleczarnię obalił to ja rembis wykończę ,grabie trawa itp ..... ps niedobry jestem co
8
odpowiedzialny pracownik 2017-03-26 20:07
Rembis to super firma! Większość kadry kierowniczej legitymuje się wyższym wykształceniem. Nawet babki w burze w większości są magistrami. Średnia kadra kierownicza to doświadczeni technicy.
Turbulencje, które w ostatnim czasie dokuczały firmie, to trudności związane z podejściem inwestora do "niechcianych" , acz koniecznych remontów. Panom w Wa-wie wydaje się , że "prowincja" zrobi wszystko za najniższą krajową. Taka postawa to okradanie firmy z zysku, czego skutkiem są niskie płace.
Na to wszystko nakładają się nieudolne próby naprawy sytuacji poprzez właściciela - emeryta, który metodami z lat 80-tych próbuje się zmierzyć z tymi problemami. Obsadzanie ważnych stanowisk w firmie ludźmi ... a jakże wykształconymi , lecz bez charyzmy nie przynosi i nie przyniesie efektów!
Firma z takim potencjałem i dorobkiem , nie może tak działać! Należy wiele rzeczy przemyśleć i przewartościować priorytety. Konsolidujmy siły i szukajmy nowych rozwiązań, bo warto!
6
nie u nas 2017-03-27 17:40
U NAS JARUZELSKI OKULARY ZMIENIA na rysunku zero pojęcia tyen koło piekarni ten to jest to .. tata to kto niemożliweże unas jurek mgr od seksu chyba
5
gość 2017-03-27 17:56
ZWOLNIĆ OGRODNIKA ALE TEN KOMUCH TEGO NIE ZROZUMIE BO MA 6 TYSIAKÓW BRUTTO I NIE WI KIM JEST PO JANIKOWIE NA DZIAŁKI JEŻDZI A PIENIĄDZE TO NIE MOJA BROCH A ALE KTOŚ ĆIERPI CHCIELI GO NA SERWISIE ALE JUŻ NIE CHĆĄ ZERO TOLERANCJI TAKI CZŁOWIEK TO TYPOWY CHAMULEC W FIRMIE ,BIOŁY MYŚLI ŻE TE OBRYSKANE POMIDORY MU PRZYNIESIE ALE NIE TĘDY DROGA NA TEGO CZŁOWIEKA CZEBA ROBIĆ I ZAROBIĆ A ON UCIEKA Z FIRMY NIE MA NORMALNYCH GODZIN PRACY ALE FIRMA PROMUJE I SZANUJE TEGO TYPU LUDZI I JEST OK,nielepirej póść do warzywniaka niż na takiego tyrać
8
................................ 2017-03-27 19:17
CHyba nie jestem na tej stronie bo u nas kierownictwo chodzi do pracy i tylko myśli o... a ten pan emeryt od tego francuza to nie wiem co on robi bo ponoć tylko na szkodę firmy, ale my tego komunistę z tej epoki lat o80 tych też obejdziemy, niech mu ziemia.......
2
kolega ogrodnik 2017-03-28 17:52
ogrodnika dać na alkomat do kominiarza z rana to dopiero się zdziwi kluk przepity
10
komuch tata 2017-05-17 18:32
widać że w rembisie żądzą ludzie ze zmywaków .. pawełek i wojtek lepiej jak za granicą podoba się gdzie pójdziesz wojtek na zmywak podpierdalaj i gnaj obywateli
7
huj 2017-05-18 18:50
smichy chihy a majster o=piechulski osrany chodzi a piniądze na konto wpływają
5
siol 2017-05-18 20:35
A majstra grobelnego ściągli na postój? , czy tylko majster grupa znowu dostanie premi tylko ze 20 tysiaków A chłopców okradnie
6
Pypeć 2017-06-03 18:46
Chłopoku co ty tam się tak martwisz o 20tysi pana grupy vel BRYŁKA POMYŁKA.Chłop tłucze premie jak złoto a co ma se żałować jak byś miał tyla niewolników na warsztacie co za grosza własnej godności nie mają i zap...dalają a ten robi z nich chłopców 6 dnia każdego miecha. A serio zapierdalaja ludzie bo to Auschwitz ino tam niech ich kto z tych majstrów co to zero pojęcia o robocie zlukają to zaraz ludzie podjebani, jak szczur szczura podgryza no ale co jak pojęcia o robocie nie mają to jakoś punkty zbierać muszą. Brawo panie BRYŁKA dymaj niewolników, i jak co miesiąc resztę z puli wypłaty oddawaj biołymu. A pan bioły co już nad grobem stoi i przydałby się bilet nadal płaci żenade, nie wie chłop że do nieba za postawienie kościoła nie pujdzie a ludzie jebiooom i beczą co miesiąc bo wstyd się kobiecie pokazać na oczy. Panie bioły za płacz i rozterki wielu rodzin,co miesieczną żenadą a nie wypłatą przez ostatnie 17lat bedziesz się pan kąpał w gorącym kociołku i żadne miliony i wybudowana katedra Rotterdam w Janikówku mizernym nie pomoże. A rzeby cie chłopie upewnić że to nie żadne pierdoły to zacytuje tu samego onego pana naszego,, prędzej wielbłąd przejdzie przez ucho igielne jak bogacz wejdzie do Królestwa niebieskiego" a i coś od autora, ja ci tych twoich milionów na koncie nie zazdroszcze bo są okupione potem, krwią,ludzką (nie jedną) śmiercią pracowników i płaczem skrytym rodzin co po żenadzie comiesięcznej muszą trwać jak szczury, autentycznie stary ja dogłębnie ci współczuję tylu brudnych pieniędzy których nawet nie masz człowieku komu zostawić.
8
huj 2017-06-08 16:58
a bioły legalnie sie dorobił firmy na koncie montokwasy wy...jebał w powietrze a w jajach pioch piotr wzywa a tu nima kumu zostawić piechulskiemu zostaw stachu talerze jebał z k8uzynem był tam a tu brawop piechulski
3
na boku 2017-07-06 17:22
w zaopatrzeniu to zarabiają rafałek chyba na boku dorabia idzie po przyzakładowej szkole się dorobić
2
sn 2017-07-27 20:36
Będzie dobrze bioły dostał siekierą w łeb za 93 rok wie co jak porwać
1
BOLEC 2017-08-04 09:25
Kurcze ale wy macie opinie o firmie i ludziach to aż zatyka ludzie, ja was nie rozumiem chłopy bo robię na warsztacie i zarabiam tak jak ludzie zapierdal... w delegacji kasa mega [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] choć nieprzecze narobić się idzie ale po 18 latach roboty w tym 12lat na wyjezdzie śmiem twierdzić że naprawd [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a to za sprawą nowego kierownika produkcji pana Chałupki chłop z jajami i pomysłami a ci co teraz jeszcze na wypłate płaczą to ci co nic nie potrafią i robić się pasożytom nie chce,bo nigdy nie popracowali trochę poza Rembisem albo robili alkocholicy wszędzie i wszędzie ich wyjeb... na zbity ryj nierobów. Oczywiście są też ludzie którzy na warsztacie robią dobrą robote ale to już towar deficytowy bo ledwie 30% stanu załogi ma fach w rękach. I ludzie serio nie słuchajcie głupot o warsztacie że to Auschwitz nie to warsztat ludzie gdzie zarabiam 5.000zł miesiecznie na tych robotach ale zapierda... bo albo olewka i śmieszna wypłata albo robota i porządne wynagrodzenie, kierownik który teraz rządzi to nie Grupa pozorant i kompletny złodziej co przez 17lat okradał ludzi i wyzyskiwał. Panowie monterzy z okolic jak chcecie zarabiać godziwe pieniążki i jesteście gotowi żeby popracować rzetelnie i z jajami to śmiało przychodzcie do roboty z czystym sumieniem polecam kierownik jest człowiek inteligentny mowa mega obrotny kór..co ma głowe na karku i chęć by kombinować jak tu dać zarobić, a ci co tych robót za godziwą wypłate nie chcą na warsztacie to nygusy i odpad bez żadnego fachu w rekach co z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] siedzą i ciągle płaczą że terminy nie realne, jakoś ostatni fachowiec w CAŁYM REMBISIE PAN PROKOP robote zrobi i jeszcze innym robore rozgryzie. A to do tych wszystkich pozorantów co mi tu będą wypisywać że jestem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jakiś pociotek czy lizidup,leje na was zasrańcy i pozoranci warsztat już nie jest taki jaki był z wynagrodzeniem ale tylko dla tych co robotę robią a nie się migają. Polecam prace na warsztacie w REMBISIE .
3
Warsztatowiec 2017-08-04 10:05
No wreszcie bolec napisałeś prawdę jaka jest w realu, też robie już 5lat na warsztacie i jest dzień do nocy chłopy z kasiorą jak chceta robić i zarobić to tu idzie ino że nygusy zostanta tam gdzi€ jestesta bo tu tluc kasiore bedzie ten co robić chce. Kieras na produkcji to koleś co kombinuje żeby kapuste płacić ale za robote a nie za udawanie że robisz, sie dziwie że te chłopoki z alstalów jeszcze nie pytają o robote na Auschwitz bo tam fachury sa a tyrajom za grosza przychodzta monterzy na warsztat to może ta cala cholota nygusuw i pijaczkuw zostanie wypieprzona na zielona trawke zostanie im miotla w pgkim bo juz wszedzie robili i nikt ich nie zatrudni. Popieram poprzednika dobry warsztat dobra kasiora za dobra roboty
3
BOLEC 2017-08-04 11:25
A co mam pisać WARSZTATOWIEC prawra jest niestety bolesna, mogą zarobić ale żeby robić w takim układzie trzeba być fachowcem i trzeba chcieć robić. Pewnie że niech przychodzą z Alstalu na cichej monterzy do Rembisu na warsztat tam fachowcy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po 12h za marne grosze u szczupaka a robiłem tam kruciutko ale faktycznie są tam mocni fachowcy i generalnie zrobili by karierę przy tym całym odpadzie i elemencie jaki tu pracuje a raczej się obija i ryja drze że mają biede. Nie generalizuje bo jak pisałem 30% ekipy to pracownicy co sie zowie ale olbrzymia część obróbki recznej bym zutylizował natychmiast rozdając wypowiedzenia,i zakład stary że po 24h od wypowiedzenia na kolanach do prezesa z kobietami by poszli w prośbę żeby ich do roboty przyjąć już tacy kozacy byli na warsztacie. Jak robię tu 2,5roku to tylko jeden monter do pracy przyszedł tai Mariusz z Kruszwicy,chłop z jajami dobry monter i jak bym miał coś do powiedzenia na tym warsztacie to już by chłop był brygadzistą wiecej takich ale Grupa tak zszargał ten warsztat że nikt już w takie zapewnienia o wynagrodzeniu nie chce uwierzyć... Panowie jak chcecie pracy za godziwe wynagrodzenie i pracy się nie boicie zapraszam na warsztat wystarczy pogadać z kierownikiem produkcji i sami się zorientujecie jaka jest rzeczywistość. Jeszcze raz polecam ja generalnie jestem mega pozytywnie wręcz zszokowany takimi wypłatami na tym warsztacie jak żyję szybciej bym uwierzył że kura odda mocz jak na tym warsztacie będą godne wynagrodzenia.
4
następca siuchy alkocholika 2017-08-04 20:00
kto zrobił grupę dyrektorem no kto nawet oleju w samochodzie nie umiał dołać ten no ten złodziej z inowrocłwaia grobelny tylko kradł achłopaki robią nie czasy złodzieji czajów gro=belnych panmfilaków a czemu syn grobelnego się zwolnił? a było dobrze bioły moncił i monci a sicha to kto al;kocholik kierownik warsztatu



















/
5
Mietas 2017-08-05 12:43
Bolec git maślanka za wypowiedzż 3xtak pierdollione gamoni e kiedyś zapierdzielali za miche prawije po 12 i 16h w terminach ze kudly se rwać ino a teras za kase sie im nieopyla Trza było ludzi sobie w ekipe uczyc roboty zeby miec potem co wywalczyc w temacie kasy a tak to mlode chlopaki uczom ino a tam dobra jest albo pierd o l to albo o meter nie idzie i hićor mam wyjeb ane i tak tam se uczyta mlodych bo same stare niedorajdy sie zostali na auszfic i popieram many z kruszwicy to ideal na brygadiera na warsztacie z kochones gosc przyszedl i tylko pewno nazwisko na przeszkodzie stanie pewno bo taka firma
1
Cv 2017-08-05 13:00
Jo ten grupa tu pozamiatal ludzi przez lata na wajchah w rembisie ale trochu wracaja wacek dobry spawacz co jak jest problem na serwisie to go wolajom
i sie musi chlopok poniewierac po tych oddzialach. Jaca tez jest po latach i chyba z cheniem szpringrem ostatnie montery prawdziwi budowlancy wychowanw na starej szkole mostostalu
3
Mietas 2017-08-05 14:53
Jaca jest spawaluch teraz a nie monter kolego
ale czeba oddac ze jaca i wacek to niezawodny duecik nie raz ch)opaki zamkneli ryja popaprancom i robiam dobrom robote i godzin się nieboja apamientam jaj jaclaw sie przyjmowal do firmy co ludze gadali kucowi i grupie ze h uja potrafi ze idjota bo sie bali ze konkurencja bedzie jak by byl tu monterem to by was osmeszyl robotom i godzinami. I tomek zacmin tez wam zycie ratuje ze chlop po takiej olewce przez grupe zdecydowal sie napowrot fachowiec jest mugl robic wszedzie a jednak wrucil
3
BOLEC 2017-08-07 08:45
Panowie pisać trochę zrozumiale poproszę, i generalnie bez( usunięte przez administratora ) bo wielu tutaj dobrych chłopaków pracuje aż miło popatrzeć. Forum jest zkonsolidowane i nastawione na negatywne wiadomości wiec bez wyłamywania sie poprosze tylko gramatyczniej poprawnie bo ledwo daje radę czytać. ( usunięte przez administratora ) .
niekture 2017-08-07 19:01
kierownictwo ytylko myśli89 co wywlec zrozumiale... bolec JAKBYŚ był pod kierownikiem co ciągle coś potrzebuje i karty do telefonu za swoje nie daje wnukom tylko patrzy co porwać bo taki wiek prl co da się to byś też tak widział a nie wiem czy komuś w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie wchodzisz , firma ok ale kierownictwo niekture
9
znawca 2017-08-23 19:24
I CO I CO NIE PUkają do drzwi robotnicy<<<< Stach jakbyś płacił to byś miał a syn kochanki już cię okrada??????
5
dyzio malaz 2017-09-01 19:52
opłacało się zlikwidować budowlankę ... Będzie dobrze stachu obcym dasz a nie swoim postaw na emerytów to w trąbkach będziesz chodził
4
inspektor 2017-09-04 23:32
Pisze się niektóre ćwoku!
Wstyd tak kaleczyć j. polski.
Nie zazdroszczę kolegom z Rembisu takiego pracownika.
Z pewnością pracę też kaleczy....













































































































































































Pozdrawiam
1
ćwok 2017-09-05 20:12
Wstydem są CI na emeryturze co pracują w firmie.... Palcem chłop wytyka a ma ze 4 koła na ręke a takie czasy były że dostał uprawnienia budowlane anie wie co to ćwok to mało PRZEPŁŃ PAKOSKIE TO rub na siebie ćwoku a jak masz mało w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to baw sie z wnukami bo firmy mAJĄ MŁODYCH A NIE Starych z papierami a komuna była dobra do do pajacowania
5
ania 2017-09-06 19:27
Pan Stasiu boi się młodych bo wie że są lepsi za niego zyge g,,,ego jeszcze ściągfnij tego po siedmiu klasach co wie kiedy kto kawe kiedy pije to będzie dobrze znowu te stare pryki w marzeniu za nasze będą się bawić
2
walia anglia 2017-09-06 20:30
Przez takich ludzi w Polsce jest jak jest psują rynek pracy,JAK Cię nie lubi baba w domu to wyjdz se nad jezioro albo jedz na ryby , jakbyś robił uczciwie jak miałeś pracować jedno z drugim to byś do roboty nie chodził ,,ludzie przez takich emerytów komuchów muszą pracować do 70++++++ ,moja wina że wasze dzieci uciekli do angli i z murzynkami sypiają i nie masz co robić w domu jedno z drugim
3
Zostaw swoją opinię o REMBIS sp. z o.o. - Janikowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie REMBIS sp. z o.o.