brak logo

Pizzeria " MARCEPAN"

Bełchatów

Opinie o Pizzeria " MARCEPAN"

Ania 2014-04-11 11:16
Byłam tam pomocnicą kucharki.
Omijać Bełchatowski Marcepan szerokim łukiem ;) Zero poszanowania do pracy. Wielkie szefostwo z jeszcze wiekszym ego. Nigdy nic sie nie podoba, zawsze jest wszystkiego za malo, a nawet jak czlowiek uczciwie pracuje to i tak nie zostanie to dostrzezone. Nie wspominam juz o przynależącym tu Buenos Aires nalezacym do Bartusia a w sumie to do jego dziadków. Jedno wielkie G-ie!
Zero zrozumienia, ze jestem nowa i uczę się niektórych rzeczy + z tego co slyszalam wszyscy z gory sie madruja a sami nic nie umieją.
Ogromna rotacja kierowców i ludzi na kuchni - co miesiąc kto inny.
Trzeba wykonywac kazda rzecz bo pan szef ma widzimisie, a pani szefowa ciagle bez humoru i slychac ją na drugim koncu ulicy.
Jedyny plus to pieniadze na czas, ale nie takim kosztem ;)
8
Justa 2014-04-28 10:47
zgadzam się z powyższą opinią, tyle tylko że ja pracowałam jako kelnerka. Dokładnie jedyny plus to tylko pieniądze na czas. Wiecznie nic nie pasuje szefostwu .. Wszystko zależy od ich humorów a szczególnie od humoru szefa.. Zero szacunku dla pracowników. Nie liczą się z ich zdaniem oraz zawsze trzeba być na ich zawołanie.. dla nich możesz pracować nawet cały tydzień po 10 h dziennie a oni i tak mają to gdzieś.. Szczerze odradzam prace w tym miejscu.. zresztą nic dziwnego ze tak często zmienia się tam obsługa ;)
6
Marlena 2016-03-27 13:38
Najgorsza pizzeria w Bełchatowie! Renoma rodziny ZIAJKIEWICZÓW w Bełchatowie mówi sama za siebie. Dania wykonane z najgorszych i najtańszych składników.
6
Marlena 2016-03-27 13:40
zgadzam się w 100 %
2
Gość 2016-03-27 13:41
rodzina ZIAJKIEWICZÓW to największe złodziejstwo!!!
5
kr2ycho 2016-04-11 12:21
Kto Ci zapłacił za te głupoty
2
klient 2016-04-24 12:46
Ja tam bardzo lubię pizze z Marcepana, zawsze dobrze wypieczona, produkty świeże i co wazne pizza jest ciepła. Co do pracy, to ja słyszałem z napiwków czasem druga pensja.
2
Gosc 2017-01-13 09:06
Pizza dobra zawsze na czas :) kierowca ten mlody bardzo mily i uprzejmy goraco go pozdrawiam :) sushi tez jest bezbłędne
2
Były pracownik 2017-01-21 21:27
Produkty najgorszej jakości z Makro, trzymane w lodówce po kilka dni (nic się nie marnuje), 80% produktów (mięsa, bagietki, makarony, itd) mrożone
Stary Ziajkiewicz z nikim się nie liczy, wyżej s*a niż du*ę ma, wstąpił do klubu kibica Skry żeby klientów sobie nagonić, o Bartusiu niewspominając (rozpieszczony bachor, który pozjadał wszystkie rozumy), jedynie szefowa normalna osoba
Umowy śmieciowe, na zlecenie, bez odprowadzania jakichkolwiek składek
Omijać szerokim łukiem pracę jak i lokal !!!
3
Dorota D. 2017-03-25 18:49
Mówisz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Mówisz ziajkiewicz! Rodzina która bazuje na kradzieży cudzych pieniędzy.

Mentalność tych ludzi, mieszkanie 4 osób nad restauracja to nie dziwne? U nich normalne.

Nie znam osób które miały styczność z tymi ludźmi i wypowiadają się o nich pozytywnie.

Szukanie przyjaciół w skrze Bełchatów to stara taktyka tej rodziny na rozkręcanie interesu.

Całe miasto na szczęście wie kim oni są a współpracują z nimi tylko ludzie nieświadomi.

Odradzam.
2
ketjow 2017-06-05 08:35
Robibiłem przyjęcie rodzinne.Jestem bardzo niezadowolony.Kiedy wcześniej uzgadniałem menuu wygłądało bardzo obiecująco jednak to wszystko okazało się ściemą.Niekture dania były nie do jedzenia .
Piotr 2017-09-14 19:24
Hm... a moze tak zamiast szkalowac wlascicieli, pojedziecie po bandzie i wystawicie opinie o pracownikach, co notorycznie sie spozniaja, albo
po prostu nie przychodza do pracy bo maja taka wizje, kradna i w ogole maja prace w du..? I mam na mysli nie tylko w/w miejsce ale caly Belchatow, powiat, wojewodztwo a nawet i caly kraj. Opinia o miejscu pracy to nie tylko "wlascicielstwo" ale tez ogolne warunki, podejscie innych pracownikow, a Belchatow niestety slynie w innych regionach jako zlepek pracownikow najgorszego sortu. Tylko narzekacie, ciagle wam malo i ciagle wam zle. Nikt was przeciez nie zmusza do tego byscie pracowali w miejscu gdzie szefostwo ma ciagle humory. Przeciez urzad pracy daje mozliwosci, wyciaga reke do mlodych, by ci otworzyli wlasny biznes i prowadzli go jak tylko chca.
Mam ponad 40 lat i dopiero od jakiegos czasu widze ze "to pokolenie"-czyli wlasnie Wy, wydajacy opinie zamiast zajac sie realizacja zadan wyznaczonych przez kierownika tudziez samego wlasciciela, usmiechajac sie do klienta, sprzedajac,etc.czyli jednym slowem: ROBIAC TO ZA CO WAM PLACA, wpychacie nos w nie swoje sprawy. Jakim prawem komentujecie i piszecie na forum o sprawach prywatnych wlascicieli.. gdzie mieszkaja, czyja wlasnosc itd.?Placa Wam za podgladactwo, podsluchiwanie i wynoszenie takich informacji na zewnatrz? Gdzie Wasza lojalnosc wobec PRACODAWCY. Zaznaczam PRACODAWCY......Narzekacie na umowy... przeciez sami sie na taka wspolprace zgodziliscie? Pracodawca ma prawo zaproponowac rozne formy wspolpracy i jesli komus one nie odpowiadaja, to po prostu niech nie marnuje swojego i innych czasu i zatrudni sie gdzies indziej. Niestety, ale wy sami jestescie sobie winni warunkow w jakich pracujecie przez to wasze ciagle krytykanctwo, narzekanie, obrzygiwanie innych.
Rekrutuje ludzi do pracy od 18 lat i uwierzcie mi, ze dzis dla pracownika nie plan dzialan na konkretny dzien jest najwazniejszy, a to za ile szefowa kupila nowy zegarek i co najwazniejsze.. skad miala na niego pieniadze? Pragnalbym abysmy sie zrozumieli.. wierze ze sa takie miejsca gdzie jest wam zle, nie spelniacie sie itd. Ale miejcie klase i piszac o pracodawcy poslugujcie sie argumentami, a nie osobistymi obserwacjami nt.zycia prywatnego wlascicieli. Swiat jest naprawde maly i pamietajcie ze w sieci nic nie ginie. Kilkakrotnie skreslilem osoby rekrutujace na wyzsze stanowisko lub na dajace naprawde swietne perspektywy rozwojowe i finansowe stanowisko tylko dlatego, ze gdzies w czelusciach internetu, "przeswietlajac" kandydata natrafilem na kwiatki w postaci obelzywych opinii i komentarzy. Mozna konkretnie wypowiedziec sie nt.miejsca pracy, ale nie rzygajac przy okazji na innych.
Lobo 2017-09-19 20:39
A "niekture" pewnie zjadliwe...
Zostaw swoją opinię o Pizzeria " MARCEPAN" - Bełchatów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pizzeria " MARCEPAN"