logo Mag Dystrybucja

Mag Dystrybucja

Olsztyn

Opinie o Mag Dystrybucja

anonim 2009-03-08 00:53:42
Dodaj opinie o Mag Dystrybucja. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
1
Robotnik 2014-08-21 16:28:20
Nie płacą tu za leżenie, ale jest uczciwość. Pracujesz - zarabiasz. Wypłaty rozsądne i na czas. Umowy o pracę po okresie próbnym.

Łazienka, szatnia do bani ale niedługo ma być remont.
Kierowca 2014-10-08 11:04:57
Poza sezonem luzik, Praca w sezonie ciężka, dużo godzin ale uczciwie płacone - pracowałem w niejednej firmie i zarobki rzędu 2500 zł śmiech na sali jak tu rodzinę utrzymać, albo za km płacą rżną na czym się da. Nie leżę tu ale przynajmiej wiem za co robię.
Jarek 2015-01-13 16:36:26
Mag Chwaszczyno najlepsza firma w woj Pomorskim
2
pindol 2015-09-08 06:57:02
Gorszej firmy juz nie da sie znalesc. Masakra
1
Avxx 2015-09-10 21:41:50
No blagam... Trzeba byc desperatem, zeby isc do Maga, mam na mysli kierowcow. Wiekszosc przewoźników nie daje umow, pracuje sie na czarnucha. Nie raz chlopaki pracuja od szostej rano nawet do drugiej w nocy, taki jest sajgon. Czy kasa wieksza? Niewiele. Za tak ciezka fizyczna prace wynagrodzenie 2000-2300? Smieszne pieniadze.... Rak do pracy ubywa a roboty coraz wiecej. Nie raz mdleli i slabli, nawet ladowali w szpitalu a szefowie na to wracaj na trasę bo tracimy kase. Zero poszanowania, ucinaja hajs za wszystko. Tylko desperat pojdzie tam do pracy, wezcie to pod uwage. A dla ekspedientek spozywczakow, sklepy Fresz (sa dwa) w Olsztynie sa sklepami magowskimi, kolejne Auschwitz, gdzie pracownik to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Nie polecam serdecznie
1
aaaark 2015-09-11 08:49:26
MAG nie zatrudnia w ogóle kierowców. Nie ma samochodów ciężarowych. Wszystko wynajmuje razem z kierowcami.
oll 2015-10-08 17:20:46
Jak widzisz piszą głównie pracownicy fizyczni. Starałem się tam do pracy ale nie wyszło - szkoda, bo wyglądało, że właśnie atmosfera jest ok no ale wywiad mówił że orać też trzeba
xxx 2016-01-05 20:26:15
Pracowałem tam jako konwojent i nigdy więcej. Skończysz jak Ci pozwolą, nie możesz sprawdzic monitoringu jak dowalą Ci karę finansową, kierowcy ( starzy ) mają zryty beret oraz problem z higieną. Nawet na koniec dnia może się okazac że musisz jechac, tak naprawdę sam nie wiesz o której kończysz, magazynier( wieśniak ) myśli że jest panem świata i policzy Ci skrzynki jak mu się zechce. Wypłata to śmiech na sali, robota dla osób, które nie mają życia i perspektyw na życie :).
1
nie ważne 2016-02-08 21:46:44
wyzysk rób rób o kasiore nie pytaj, wieczne pretensje nie polecam. i wszyscy mają cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ważny pracownik padnie naryj bedzie nowy, ważny jest wyjazd towaru oto motto MAGa
1
log 2016-06-10 13:28:27
nie wiecie czy czasem potrzebują logistyka i na jaką kasę można liczyć
6
Bogdan 2016-09-25 02:28:30
Przestrzegam przed tą firmą, zwłaszcza magazynierów !! Jaś jest może i młodym kierownikiem, ale kompletnie nie ma za grosz dla pracowników szacunku !! Nie raz słyszałem jak mówił do jednego (usunięte przez administratora)Uważajcie, bo na początku jest miła rozmowa, lecz później wszystko wychodzi na jaw !!
1
kajtek 2016-09-25 09:54:13
Takie odzywki do pracownika nie mają usprawiedliwienia wiadomo @Bogdan ale obaj też wiemy, że tak jest jak się pracuje w typowo męskim zakładzie..wtedy trzeba sobie wyrobić pozycję i nie pozwalać na takie słowa
1
Zostaw swoją opinię o Mag Dystrybucja - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mag Dystrybucja