brak logo

F.H. Tadar

Poznań

Opinie o F.H. Tadar

ktosiek 2015-12-13 10:38
Nerwowa , nieprzyjazna atmosfera. Czepialstwo, donosy, niegrzeczne odzywki. Za uszkodzony sedes obciążyli pracowników .Na zarobki naprawdę wszyscy narzekają.
Wg mnie wpisy o tym jak tam fajnie to zasługa rodziny.
2
kalmia4 2016-01-16 12:06
Kupiłam kiedyś czajnik Tadar w Tesco. Po 2 tygodniach musiałam wyrzucić, gdyż wydzielał się z niego jakiś chemiczny zapach, a bałam się truć rodzinę. Niestety wyrzuciłam paragon i dlatego nie reklamowałam. Prawdopodobnie był to import z Chin. Od tej pory unikam tej firmy jak ognia.
1
scott 2016-01-18 15:40
to co tam jeszcze robi Hania B. kadrowa?Robcio "Dyrechtor" chyba proces oddzielania jest nieskuteczny...
4
scott 2016-01-18 15:41
to co tam jeszcze robi Hania B. kadrowa?Robcio "Dyrechtor" chyba proces oddzielania jest nieskuteczny...
1
scott 2016-01-18 15:42
Hanka nie pisz glupot!
2
Nieznany 2016-02-02 22:09
Ludzie jakie wy bzdury wypisujecie zal to czytać!
4
Nieznany 2016-02-02 22:33
Praca jest ok i wypłaty są na czas wypłacane trzeba robić swoje i tyle głupoty wypisujecie bo wam podziekowali widocznie się nie nadawaliscie do tej pracy i tyle!!!!
6
gość 2016-04-20 10:50
Pracowalem tak krotko praca spoko na magazynie bez poganiania duzo rodziny ale sa spoko nawet znajda sie wyjatki np brygadzista ktory stoi przy maszynie od kartonow wiekszosc czasu lub wydaje wz nadzierajac sie na cala firme i tam dziewczyna czy tam zona dyrektora pracujaca na magazynie (wstyd) ktora chodzi z jedzeniem i piciem obserwuje kazdego i donosi. Wyplaty zawsze na czas dwie zmiany takze nie jest zle
baranek 2016-06-16 05:22
Jarosław Ossowski to zwykły gbur i ściemniacze
15
łułułu 2016-06-20 16:18
za atmosfere w pracy odpowiedzialni sa przede wszystkim ludzie - firma moze narzucac pewne zachowania, ale to ludzie nie umiejacy porozumiec sie i funkcjonowac w grupie, ponosza wine. kim sa w takim razie ci ludzie, pracownicy tej firmy? sa to tak zwane Tępe Polaczki, ktorych wszedzie jest pelno (taki nasz kraj ma poziom niestety) ludzie bez przyszlosci, bez celu, bez pomyslu na jutro, nie umiejacy sobie poradzic bez pisania codziennie wymiocin na Fejsie, np. wyjeb...m całą skrzynkę i jeszcze stoję na nogach. Tępota tych ludzi wynika z niedożywienia; chlanie piwa i żarcie dzień w dzień pszennego chleba z margaryną i przeterminowaną wędliną robi swoje. Paaani!? Kotleta bym nie zjot?? TIPOP!
4
lol 2016-08-22 13:54
Coraz słabszy ten Tadar, to nie to co kiedyś...
4
Kuźwa 2016-08-25 05:03
Trzeba coś zrobić z tą atmosferą bo zaczynają się dziać dziwne sytuacje.Ludzie zróbcie tam porządne zebranie a nie pieprzenie bez sensu przez 5 minut nieznajacego się na niczym kierownika.Płoty które opowiada Gosia o pracownikach o poszczególnych osobach(Jarek,Kierownik,Adamos,Arek)itp.są prawda.Pozdrawiam i powodzenia.
3
Marian 2016-08-25 05:11
Witam.zróbcie coś z tymi ludźmi i jakieś porządne zebranie a nie 5 minut bo zacYnaja się tam disc dziwne rzceczy.Gosia ma ta je na temat Jarka Adamosa Kierownika i Arka.Ludzie bez zaufania.powodzenia i pozdrawiam .M
2
Babel 2016-09-01 18:54
Miałem okazję tam pracować masakra jeden donosi na drugiego. A najlepszy z nich jest PAN kierownik Marek buc jakiego jeszcze nie spotkałem . Myśli że wie wszystko a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie o tym co się dzieje na magazynie . Kolejnym zadufanym w sobie jest brygadzista Jarek który nadziera mordę cały dzień i nic więcej nie ie robi . Typ pracownika czy się stoi czy się leży 2000 się należy . Pozostaje jeszcze żona dyrektora ,, gumowe ucho ,, która powiedzmy że udaje pracuje na magazynie a w rzeczywistości podsłuchuje i donosi . Ta firma to jedno wielkie do nosicielstwo
6
Franc 2016-09-13 22:24
Największym problemem są nygusy i półgłówki którzy nie rozumieją że czas dorosnąć i że do pracy przychodzi się żeby coś zrobić a nie pierdolic o niczym . Róbcie swoje a nie psujcie atmosferę waszymi nazekaniami . Wydaje mi się ze te wpisy to pewnie tych co zwolnili za lewe łapy i nierozwinięte półkule mózgowe.
2
df 2016-10-13 19:42
@Franc no wiesz taka jest prawda że w pracy to zawsze jednak trzeba się czymś wykazać nie uważasz?
xgxgc 2016-11-09 20:42
Chcialbym tam pracowac ale raz pojechalem z kolegami skladac cv i nikt z nas sie nie dostal nawet nie zadzwonili i podejrzana ta firma bo szukaja pracownikow a nie przyjmuja
zadowolony 2016-11-26 22:02
Najlepsza moja praca jaka miałem :)
Magazyn 2016-11-29 17:02
Szkoda ze nie ma u nas żadnych premi świątecznych.....a było by bardzo miło z ich strony.Ale ogólnie praca spoko.pzd
9
Angelus 2016-12-18 20:43
No to ci wspolczuje jak to twoja najlepsza praca
3
Jery 2016-12-19 08:54
Firma taka że tylko pozazdrościć wszystkim którzy tam pracują - tak się przynajmniej wydaje czytając większość wpisów.
4
Arczi 2017-01-12 18:39
Pracowałem tam kilka miesiecy i praca nawet spoko.w kazdej pracy sa plusy i minusy....ale w tej firmie minusem jest grupa dziewczyn ktore sieja pierdoly na wiare i psuja im reputacje a zwlaszcza chlopakom.zarobki spoko,ale znalazlem cis lepszego.nawet polecam ta firme.
6
Braveran 2017-01-12 22:39
Pierdoły w tej pracy sieją wszyscy. Ulubioną dyscypliną pracującej tam rodziny to "głuchy telefon". Aż sie słabo robi jak się na to patrzy. I to nie jest jedyna wada tej firmy.
11
Arczi 2017-01-13 05:14
@Braveran w sumie masz racje ale ale.najczesciej jest tak ze zganiaja swoja wine na innych zwlaszcza Ruda Marta hehehe trzymajcie sie jej blisko a napewno pojdziecoe dalej.pzd.
13
Angelus 2017-03-23 11:31
premie swiateczne...

właściciel predzej by sepuku popełnił niż premię świąteczną wypłacil
7
Magazynier 2017-04-10 17:48
Praca byla fajna.ogolnie od dluzszego czasu nie mam checi tam przychodzic....mysle jak wiekszosc o odejsciu z tej firmy...za zetke nie mam zamiaru zostawac.pzd. i milego.
10
Horton 2017-05-14 20:05
Która z was dziewczyny robi oszczerstwa w stosunku do poszczególnych pracowników tłumacząc nowo przyjmujących się na kogo mają uważać ??? Może to być Marta albo Paulina prawda..... ??? To się nazywa zniesławienie osoby współpracującej, bywa że jest to karane więc proszę się zastanowić nad swoim postępowaniem. Praca ogólnie fajna tylko trzeba się wykazać.
Szalony Sweeney 2017-05-15 20:20
Zniesławieniem osób współpracujących to chyba jest ten komentarz , w którym oskarżasz bezpośrednio dwie osoby o coś czego zdaje się nie jesteś w stanie udowodnić , a tylko tak zakładasz.Wyglada mi to na jakieś pobudki osobiste , nie masz odwagi powiedzieć prosto w oczy co Cię boli i starasz się zaszkodzić tym osobom na forum publicznym co świadczy tylko i wyłącznie o niskim poziomie Twojej osoby. Na ty forum ocenia się pracę i pracodawcę , a nie wylewa swoje osobiste żale na temat osób których się nie lubi.
4
Ruda Marta 2017-05-15 20:57
Dziękuję z całego serducha
3
Szalony kefir 2017-05-15 21:37
Jaki jest pracodawca to wszyscy doskonale wiedzą. I otacza się ludźmi takimi jak on. Więc przydu...y nie gadajcie tu takich glupot bo w to i tak nikt nie wierzy i nie uwierzy.
3
Szalony kefir 2017-05-15 21:48
W tej firmie żywią się oskarżaniem ludzi. Zgadzam się z opinią.
6
Czarny 2017-05-16 15:05
Szalony Kefir...Ruda kogos napuscila by se dupsko bronic widac teraz jak czesto tu przesiaduje :-)
2
Jack 2017-05-17 21:10
Witam. Długo nosiłem się z myślą napisania czegokolwiek tutaj na forum, gdyż nie jestem zwolennikiem wylewania żali publicznie zwłaszcza, że jest to strona poświęcona opiniami o firmie, lecz czytając te Wasze wypociny aż korci by coś napisać . Drogi Czarny, Horton i reszta frustratów nie mających jaj, by powiedzieć prosto w oczy co Was boli, uświadomcie sobie jedno , to właśnie tacy ludzie jak Wy psujecie opinie o ludziach i firmie w której pracujecie bądź pracowaliście. Czarny, nikogo nie musiała napuszczać poprostu nie dobrze się robi czytając takie bzdury. Zaraz pewnie będzie fala hejtu z Waszej strony, że taki czy siaki ale wiecie co? Mam to w d.... :-) P.s pozdrawiam wszystkich normalnych pracujących w Tadarze, może trudno w to uwierzyć po tych wszystkich wpisach ale tacy ludzie też tam pracują i wbrew pozorom jest ich całkiem sporo :-)
9
Pablo 2017-06-12 21:05
Oczywiście że pracują i jest ich wielu. Nie rozumiem tylko co ich tam trzyma. Pensja? Atmosfera? Chyba nic z tych rzeczy. W dzisiejszych czasach polecam wam poszukać innej pracy. Jeżeli macie choć troszkę oleju w głowie to szybko zorientujecie się że są firmy gdzie szanuje się pracownika, dba się o dobrą atmosferę a pensja jest przyzwoita.
4
jack 2017-07-11 14:42
Pracuję i nie narzekam , staram się , więc mam spokój . Niestety przychodzą nowi i okazuje się że są słabi , bo starzy pracują za szybko . Potem wylewają żale jak to się ciężko pracuje w tej firmie i sieją ferment . NIE przyjmować gównozjadów to będziemy mieli spokój . Ale który to jest- no właśnie. Trzeba poznać a na końcu spłukać w toalecie .
2
M. 2017-07-14 14:51
Atmosferę na magazynie tworzą pracownicy więc pretensje możecie mieć sami do siebie. Przestańcie gadać tylko zacznijcie pracować a będzie spokój i nie będzie czasu na gadanie pierdół :)
1
Pipi 2017-07-14 20:05
Praca u Kim Dzong Una jest niezapomniana
3
Felek 2017-07-25 18:46
Firma zarządzana od przypadku do przypadku.wiekszosc zarządzających to rodzina o umiejętnościach i wiedzy przeciętnej. Kilka zaangażowanych osób reszta się wozi.mam przekonanie graniczące z pewnością iż odejście jednej osoby spowoduje zachwianie tego kolosa na glinianych nogach.rodzinka tego nie pociągnie nie ma najmniejszych szans.
2
Ola. 2017-07-25 21:28
Następny gównozjad coś próbuje...bez skutku. Nie ma ludzi niezastąpionych.
1
Obcy 8 pasażer 2017-07-25 22:21
Najwyraźniej jest kilku zawistników w firmie którzy nie wiedzą że firmę tworzą ludzie . Co ma szef i dyrekcja do tego że kilku pracowników rąbie komuś d..ę. Załatwiajcie swoje sprawy między sobą a nie na tym forum.Zawsze znajdzie si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] malkontent.
Kris50 2017-07-26 07:01
Byłem na rozmowie o prace i jestem zainteresowany, jednakże czytając te wszystkie komentarze już sam nie wiem czy warto iść tam na okres próbny. Jedni twierdzą, że jest ok, inni przeciwnie. W ostatniej firmie podobnie były głosy negatywne jak i pozytywne ale ze względu na likwidacje firmy straciłem posadę, choć pracowałem tam ok 10 lat i również było to rodzinna firma, a która taką nie jest, jedynie korporacje typu amazon. Po moich obserwacjach ludzie młodzi nie są nauczeni pracy, wieczne pretensje i żądania i jak takie osoby chcą awans lub podwyżkę.
kajtek 2017-07-26 08:16
przepracujesz miesiac to zrozumiesz
4
Benigna 2017-07-26 08:20
co ma szef i dyrekcja ? to Wy najwięcej rąbiecie wszystkim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] To wy propagujecie i promujecie taka atmosfere w pracy i styl zarzadzania. To wy akceptujecie takie warunki i wyrażacie na to przyzwolenie.
3
Remus 2017-08-31 18:27
Stanowczo nie polecam tego miejsca. Jakiś czas temu tam pracowałem. Na magazynie, było spoko, mili ludzie, choć trza było [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Problemem jest góra - na czele z właścicielem, który wyzyskuje ludzi. Traktuje pracowników jak bydło, które ma pracować w piątki, świątki. Do tego zauważalny jest podział na pracowników dwóch kategorii: tych na magazynie (to oni robią na to, by jaśniepan właściciel miał na krokodylki na koszulkach) oraz biurowych (obsadzone rodziną bez wykształcenia potrzebnego do pracy, którą wykonują). Na magazynie bardzo w porządku ludzie i do żartów i pomocni, poza kierownikiem magazynu, który jak właściciel zagra, tak tańczy - bardzo dwulicowy typ. Problemem nie jest wcale atmosfera w pracy, co góra. Wniosek jest prosty: słoma może wyhodzić nawet z butów kupionych w firmowym sklepie.
9
Marysienka 2017-09-06 20:42
A ja pracuje kilka lat i bosa nie widziałam jeszcze podobno bywa bardzo żadko.
Ty widocznie byłeś bardzo blisko niego skoro go tak dobrze znasz.kiero robi swoje taką ma robotę No może jeden co się drze trochę przeszkadza ale go przenieśli na inny dział i jest spokój. Za sobotę płaca 200 procent za niedziele 300 więc chętnych jest raczej sporo nikt mnie nie zmuszał szkoda że nie często się to zdarza
4
Franc 2017-09-06 21:37
No ale wielu tego nie rozumie
w 2017-09-09 02:27
Za sobotę płaca 200 procent za niedziele 300 co za bzdety i nieprawda
5
Jacooolll 2017-09-10 21:18
Pracowałem tam kilka lat i nigdy nie dostałem złamanego grosza za nadgodziny. Zawsze też był problem kiedy chciałem wziąć wolne za nadgodziny. Należy też wspomnieć o braku jakiegokolwiek socjalu.
5
Kris 2017-09-12 13:49
Nie prawda !!! Zawsze za wszystko na magazynie płacili. Nie wiem po co to wypisujesz ? Ja tam pracowałem kilka lat i mi źle nie było, trochę wkurzał mnie siwy kieras ale w sumie był ok.
Marion 2017-09-12 15:55
Chyba jakiś Robin Hood z Kamionek tu się udziela w wypowiedziach.
5
Zostaw swoją opinię o F.H. Tadar - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H. Tadar