brak logo

F.H. Tadar

Poznań

Opinie o F.H. Tadar

Ktoś 2014-10-28 10:15
Ludzie ! tu chyba jakiś Krety piszą 30 kg karton to może dla kobiety być problem ale dla normalnego gościa to chyba nic trudnego bhp to 35 kg więc o co chodzi . A jeśli idzi o głupie dowcipy to durnie je robią a co firma ma z tym wspólnego .
mala 2014-12-02 16:45
Czy w firmie TADAR przyjmuja kobiety??? Jak wygladaja zarobki i jak ma sie sprawa umowy o prace. Prosze o informacje:)
Paweł 2015-01-15 23:09
Pracowałem tam przez okolo 5 miesiecy. Widze ze ktos z rodzinki szefa albo madry pan kierowniczek lata po tym forum.. a przepraszam, to koło kierownika nawet nie stało.. po pierwsze, w tym czymś firmopodobnym panuje monopol na rodzine.. zero pracy, niczym sie nie wykazuja, a zwykly szarak na nich zapieprza... po drugie kierownik.. Boze, zostawie to bez komentarza.. po trzecie kadrowa.. wredna wiewióra.. po czwarte, tu nawiaze do pkt 1.. rodzina.. sprobuj cos powiedziec, a na nastepny dzien robia smieszne zebrania, pompuja sie i zwalniaja na pokaz.. cwaniaki.. co to nie oni, za te pieniadze wielu ludzi przyjdzie im tu do pracy.. nie wierzcie w socjal w tej firmie bo takiego nie ma..
A TAK W OGOLE NIE DZIWI WAS TO, ZE OD ROKU SZUKAJA PRACOWNIKOW?!
Posiedzcie dluzej w domu, bo tylko nerwów i chorob sie nabawicie, szczegolnie w zime..
3
Jogi 2015-01-25 19:27
Dobrzy zostają miernoty zwalniają trzeba oddzielić ziarno od plew
2
normalny 2015-01-26 08:48
pracuj sensownie i nie bież fikcyjnych zwolnień lekarskich jeszcze się tym chwaląc to popracujesz dłużej może w innej firmie.Ale jeszcze trzeba chcieć pracować.miernotom mówimy nieee
G 2015-02-13 08:25
Wpisy Pawła , który wiadomo ,że nie jest Pawłem brzmią jak hasła propagandowe z czasów komuny!!! Mozna pęknąć ze śmiechu!!!
Wiem napewno - to nie jest miejsce dla ludzi ,którzy się szanują.
1
Gr 2015-02-18 17:59
W firmie pracuje ponad sto osób wszyscy się nie szanują pracują jak niewolnicy i do tego bez wynagrodzenia
1
G 2015-03-02 21:20
Nieprzyjazna atmosfera ale cóż przykład idzie z góry!
2
ja 2015-03-06 14:18
po ile godzin sie tam robi i ile zmian
Obcy 2015-03-06 15:06
Pracuj uczciwie, nie stważaj problemów, sam bądź miły i sympatyczny i miej dystans do swojej osoby a nie będziesz miał problemów z atmosferą , kierownikiem , brygadzistą . Poznań to szczególne miejsce brak ludzi do pracy więc mimo rozmów kwalifikacyjnych często się zdąża przyjąć do pracy osoby niekompetentne . Nikt na czole nie ma napisane jestem nierobem i nie umiem liczyć i do tego ego ma większe niż Mont Everest. A właśnie tacy tutaj piszą żałosne
Kubol 2015-03-26 19:31
Pracuję dobrych parę miesięcy pęsja spoko system premiowy dość wysoki pod warunkiem że dobrze pracujesz i się nie mylisz przy wydawaniu towaru (jak ktoś nie umie liczyć do pięciu to niech nie ma pretensji że mu kasę przytną)generalnie jak jesteś szybki i umiesz liczyć to masz spokój z kierasem i brygadzistami leniwi i przygłupy raczej są zwalniani narmalka
M 2015-04-28 09:01
Na szczęście ja juz tam nie pracuję. Panuje tam ciężka , nieprzyjemna atmosfera. Na każdym szczeblu obserwuje Cię ktoś z rodziny - do wyboru teściowa , syn , szwagrowie, córka, kuzyni....
4
on 2015-05-29 20:24
pracuje już prawie rok w tej firmie i jedyne co mnie denerwuje to osoba ktora cale 8 h stoi dyryguje drze sie na cala sale przybija pieczatki i wydaje wz czasem wywiezie palety jak jakies sa ,afera i ferment dookoła niego .SUPER PRACA pot z czola leci
2
Genas 2015-08-18 19:49
Praca, sama w sobie nie jest tragiczna, zależy, czy ktoś chce pracować, czy siedzieć na tyłku. Godziny pracy i umowa jak najbardziej przyzwoite, ranne zmiany 6-14, 8-16 i umowa o pracę od razu, 3 miesiące próbnego, później się okazuję, czy Cię przyjmą :P Ja obecnie robię tu już 9 miesięcy i powiem szczerze, że na chwilę obecną nie jest źle. Jedyne minusy, to dużo osób z rodziny, ale jak się zajmujesz pracą i nie pier..olisz głupot, to nikt CI nie zwróci uwagi. Premia [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cały miesiąc, coś Ci się stanie pod koniec miesiąca np.(4 dni L4) i już masz po całej premii.... Całokształt oceniam na 3/6.
Normalny 2015-10-07 18:42
Robota jest spoko kasa dobra premie wysokie jak chcesz robić . Jak zachorujesz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z premii ale tak jest w wielu firmach . Nic dziwnego jak się kretyni z dażają co pochleją a póżniej do specjalisty od zwolnień lek. zapalają.Albo deb... co zwolnienie sobie załatwił i w tym czasie kercherem ludziskom dywaniki polerował , aż dziw że go nie pogonili . Jak jesteś robota to masz spokój dla mnie firma ok robię kilka lat
1
. 2015-12-02 20:50
UWAGA kobieta pittbull na magazynie samym wzrokiem przebija gardło
2
Gosc 2015-12-03 18:12
Chciałem tam jechac ale po komentarzach mi sie odechciało. To sie zastanowcie ludzie co wy piszecie ,najpierw piszecie ze jest fajnie itp a za chwile ze minus bo cisna i ze rodzina, to jest na zasadzie ze sikaja ci na glowe a Ty mowisz ze to deszcz i nie ma sie czym przejmowac.. Jak kliku odejdzie to sie naucza ludzi szanowac i sami beda robic,ale poki zdarzaja sie pozyteczni idioci to jest tak jak piszecie
ktosiek 2015-12-13 10:38
Nerwowa , nieprzyjazna atmosfera. Czepialstwo, donosy, niegrzeczne odzywki. Za uszkodzony sedes obciążyli pracowników .Na zarobki naprawdę wszyscy narzekają.
Wg mnie wpisy o tym jak tam fajnie to zasługa rodziny.
2
kalmia4 2016-01-16 12:06
Kupiłam kiedyś czajnik Tadar w Tesco. Po 2 tygodniach musiałam wyrzucić, gdyż wydzielał się z niego jakiś chemiczny zapach, a bałam się truć rodzinę. Niestety wyrzuciłam paragon i dlatego nie reklamowałam. Prawdopodobnie był to import z Chin. Od tej pory unikam tej firmy jak ognia.
1
scott 2016-01-18 15:40
to co tam jeszcze robi Hania B. kadrowa?Robcio "Dyrechtor" chyba proces oddzielania jest nieskuteczny...
2
scott 2016-01-18 15:41
to co tam jeszcze robi Hania B. kadrowa?Robcio "Dyrechtor" chyba proces oddzielania jest nieskuteczny...
1
scott 2016-01-18 15:42
Hanka nie pisz glupot!
1
Nieznany 2016-02-02 22:09
Ludzie jakie wy bzdury wypisujecie zal to czytać!
2
Nieznany 2016-02-02 22:33
Praca jest ok i wypłaty są na czas wypłacane trzeba robić swoje i tyle głupoty wypisujecie bo wam podziekowali widocznie się nie nadawaliscie do tej pracy i tyle!!!!
4
gość 2016-04-20 10:50
Pracowalem tak krotko praca spoko na magazynie bez poganiania duzo rodziny ale sa spoko nawet znajda sie wyjatki np brygadzista ktory stoi przy maszynie od kartonow wiekszosc czasu lub wydaje wz nadzierajac sie na cala firme i tam dziewczyna czy tam zona dyrektora pracujaca na magazynie (wstyd) ktora chodzi z jedzeniem i piciem obserwuje kazdego i donosi. Wyplaty zawsze na czas dwie zmiany takze nie jest zle
baranek 2016-06-16 05:22
Jarosław Ossowski to zwykły gbur i ściemniacze
11
łułułu 2016-06-20 16:18
za atmosfere w pracy odpowiedzialni sa przede wszystkim ludzie - firma moze narzucac pewne zachowania, ale to ludzie nie umiejacy porozumiec sie i funkcjonowac w grupie, ponosza wine. kim sa w takim razie ci ludzie, pracownicy tej firmy? sa to tak zwane Tępe Polaczki, ktorych wszedzie jest pelno (taki nasz kraj ma poziom niestety) ludzie bez przyszlosci, bez celu, bez pomyslu na jutro, nie umiejacy sobie poradzic bez pisania codziennie wymiocin na Fejsie, np. wyjeb...m całą skrzynkę i jeszcze stoję na nogach. Tępota tych ludzi wynika z niedożywienia; chlanie piwa i żarcie dzień w dzień pszennego chleba z margaryną i przeterminowaną wędliną robi swoje. Paaani!? Kotleta bym nie zjot?? TIPOP!
4
lol 2016-08-22 13:54
Coraz słabszy ten Tadar, to nie to co kiedyś...
2
Kuźwa 2016-08-25 05:03
Trzeba coś zrobić z tą atmosferą bo zaczynają się dziać dziwne sytuacje.Ludzie zróbcie tam porządne zebranie a nie pieprzenie bez sensu przez 5 minut nieznajacego się na niczym kierownika.Płoty które opowiada Gosia o pracownikach o poszczególnych osobach(Jarek,Kierownik,Adamos,Arek)itp.są prawda.Pozdrawiam i powodzenia.
2
Marian 2016-08-25 05:11
Witam.zróbcie coś z tymi ludźmi i jakieś porządne zebranie a nie 5 minut bo zacYnaja się tam disc dziwne rzceczy.Gosia ma ta je na temat Jarka Adamosa Kierownika i Arka.Ludzie bez zaufania.powodzenia i pozdrawiam .M
2
Babel 2016-09-01 18:54
Miałem okazję tam pracować masakra jeden donosi na drugiego. A najlepszy z nich jest PAN kierownik Marek buc jakiego jeszcze nie spotkałem . Myśli że wie wszystko a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie o tym co się dzieje na magazynie . Kolejnym zadufanym w sobie jest brygadzista Jarek który nadziera mordę cały dzień i nic więcej nie ie robi . Typ pracownika czy się stoi czy się leży 2000 się należy . Pozostaje jeszcze żona dyrektora ,, gumowe ucho ,, która powiedzmy że udaje pracuje na magazynie a w rzeczywistości podsłuchuje i donosi . Ta firma to jedno wielkie do nosicielstwo
5
Franc 2016-09-13 22:24
Największym problemem są nygusy i półgłówki którzy nie rozumieją że czas dorosnąć i że do pracy przychodzi się żeby coś zrobić a nie pierdolic o niczym . Róbcie swoje a nie psujcie atmosferę waszymi nazekaniami . Wydaje mi się ze te wpisy to pewnie tych co zwolnili za lewe łapy i nierozwinięte półkule mózgowe.
2
df 2016-10-13 19:42
@Franc no wiesz taka jest prawda że w pracy to zawsze jednak trzeba się czymś wykazać nie uważasz?
xgxgc 2016-11-09 20:42
Chcialbym tam pracowac ale raz pojechalem z kolegami skladac cv i nikt z nas sie nie dostal nawet nie zadzwonili i podejrzana ta firma bo szukaja pracownikow a nie przyjmuja
zadowolony 2016-11-26 22:02
Najlepsza moja praca jaka miałem :)
Magazyn 2016-11-29 17:02
Szkoda ze nie ma u nas żadnych premi świątecznych.....a było by bardzo miło z ich strony.Ale ogólnie praca spoko.pzd
8
Angelus 2016-12-18 20:43
No to ci wspolczuje jak to twoja najlepsza praca
3
Jery 2016-12-19 08:54
Firma taka że tylko pozazdrościć wszystkim którzy tam pracują - tak się przynajmniej wydaje czytając większość wpisów.
4
Arczi 2017-01-12 18:39
Pracowałem tam kilka miesiecy i praca nawet spoko.w kazdej pracy sa plusy i minusy....ale w tej firmie minusem jest grupa dziewczyn ktore sieja pierdoly na wiare i psuja im reputacje a zwlaszcza chlopakom.zarobki spoko,ale znalazlem cis lepszego.nawet polecam ta firme.
5
Braveran 2017-01-12 22:39
Pierdoły w tej pracy sieją wszyscy. Ulubioną dyscypliną pracującej tam rodziny to "głuchy telefon". Aż sie słabo robi jak się na to patrzy. I to nie jest jedyna wada tej firmy.
8
Arczi 2017-01-13 05:14
@Braveran w sumie masz racje ale ale.najczesciej jest tak ze zganiaja swoja wine na innych zwlaszcza Ruda Marta hehehe trzymajcie sie jej blisko a napewno pojdziecoe dalej.pzd.
12
Angelus 2017-03-23 11:31
premie swiateczne...

właściciel predzej by sepuku popełnił niż premię świąteczną wypłacil
4
Magazynier 2017-04-10 17:48
Praca byla fajna.ogolnie od dluzszego czasu nie mam checi tam przychodzic....mysle jak wiekszosc o odejsciu z tej firmy...za zetke nie mam zamiaru zostawac.pzd. i milego.
9
Horton 2017-05-14 20:05
Która z was dziewczyny robi oszczerstwa w stosunku do poszczególnych pracowników tłumacząc nowo przyjmujących się na kogo mają uważać ??? Może to być Marta albo Paulina prawda..... ??? To się nazywa zniesławienie osoby współpracującej, bywa że jest to karane więc proszę się zastanowić nad swoim postępowaniem. Praca ogólnie fajna tylko trzeba się wykazać.
Szalony Sweeney 2017-05-15 20:20
Zniesławieniem osób współpracujących to chyba jest ten komentarz , w którym oskarżasz bezpośrednio dwie osoby o coś czego zdaje się nie jesteś w stanie udowodnić , a tylko tak zakładasz.Wyglada mi to na jakieś pobudki osobiste , nie masz odwagi powiedzieć prosto w oczy co Cię boli i starasz się zaszkodzić tym osobom na forum publicznym co świadczy tylko i wyłącznie o niskim poziomie Twojej osoby. Na ty forum ocenia się pracę i pracodawcę , a nie wylewa swoje osobiste żale na temat osób których się nie lubi.
4
Ruda Marta 2017-05-15 20:57
Dziękuję z całego serducha
2
Szalony kefir 2017-05-15 21:37
Jaki jest pracodawca to wszyscy doskonale wiedzą. I otacza się ludźmi takimi jak on. Więc przydu...y nie gadajcie tu takich glupot bo w to i tak nikt nie wierzy i nie uwierzy.
2
Szalony kefir 2017-05-15 21:48
W tej firmie żywią się oskarżaniem ludzi. Zgadzam się z opinią.
2
Czarny 2017-05-16 15:05
Szalony Kefir...Ruda kogos napuscila by se dupsko bronic widac teraz jak czesto tu przesiaduje :-)
1
Jack 2017-05-17 21:10
Witam. Długo nosiłem się z myślą napisania czegokolwiek tutaj na forum, gdyż nie jestem zwolennikiem wylewania żali publicznie zwłaszcza, że jest to strona poświęcona opiniami o firmie, lecz czytając te Wasze wypociny aż korci by coś napisać . Drogi Czarny, Horton i reszta frustratów nie mających jaj, by powiedzieć prosto w oczy co Was boli, uświadomcie sobie jedno , to właśnie tacy ludzie jak Wy psujecie opinie o ludziach i firmie w której pracujecie bądź pracowaliście. Czarny, nikogo nie musiała napuszczać poprostu nie dobrze się robi czytając takie bzdury. Zaraz pewnie będzie fala hejtu z Waszej strony, że taki czy siaki ale wiecie co? Mam to w d.... :-) P.s pozdrawiam wszystkich normalnych pracujących w Tadarze, może trudno w to uwierzyć po tych wszystkich wpisach ale tacy ludzie też tam pracują i wbrew pozorom jest ich całkiem sporo :-)
7
Zostaw swoją opinię o F.H. Tadar - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie F.H. Tadar