brak logo

Tesco S.A.

Częstochowa

Opinie o Tesco S.A.

zosia 2010-06-17 20:12:30
moja znajoma ma same nocki... mowi ze jak jest ten caly kierownik to az jej sie odechciewa pracowac... sztywniak. REAL !!
NIEWAZNE 2010-06-17 22:28:21
ZDANIA SA PODZIELNE... JA MYSLE ZE ONA JEST GORSZA OD NIEGO... NA OGOL FAJNA JAK SIE POPATRZY ALE GDYBY TAK POROZMAWIAC Z NIA WIECEJ I SPOJRZEC W OCZY....TE OCZY JA ZDRADZAJA.... Z NIM MALO CO ROZMAWIALAM. TYLKO ZALATWIALAM SPRAWY TOWAROWE.
NIEWAZNE 2010-06-17 22:31:21
NIE BEDE ZLYCH RZECZY PISAC BO NIE WYPADA W KONCU JESTEM OSOBA DOROSLA, POZA TYM, JA TAM TYLKO PRACOWALAM... NIE MA SIE CO ODZYWAC...PRACA TO PRACA I NEI WTRZEBA INGEROWAC W ICH ZYCIE. ALOE JEZELI WSZYSWCY TO WSZYSCY...ROWNIEZ DOBREGO ZDANIA NIE MAM. POZDRAWIAM KOMENTUJACYCH.
tesco 2010-06-18 19:34:50
no tesco jest fajne tylko tak macie razie niektórzy nie. ruwniez wiem o kim mowa. nie znam ich prywatnie ale morze sa fajniejsi :)
+ 2010-06-18 21:13:53
ja też tak myśle oni są ok
na100tka 2010-06-18 21:25:25
a idzta z nimi !!!!!!! :D w ogole szkoda slow :D
Bezimienna 2010-06-19 10:55:47
e tam Ludzie jak ludzie Nikt nie jest taki sam Wedlug mnie oni sa rozni I zalezy dla jakiego pracownika Ale tez maja cos wrednego w sobie Tez to zauwazylam Ale nie bede sie wypowiadac na ten temat Rowniez nie czuje sympati Moze od niej bije troche empati ale na pokaz Dla mnie maja minusy Pozdrawiam wszystkich komentujacych
Bubka 2010-06-19 12:32:41
szanowny anonimie pomysl ze niekoniecznie chodzi tu o wymaganie i o prace : )))) jesli o mnie chodzi to mnie tam oni nie obchodza znam ich z widzenia : )))) czasem tylko sie smieje jak slysze jak jego zona rozmawia. ten jej glos..
haha.. 2010-06-20 13:49:22
hahaha ludzie przestancie :D to jest rodzinka flinstonow :D opanujcie sie, smieja sie z nich, ale tego nie widza bo chca widziec tylko to co chca ; ) hehehehe, podejdzcie do tego na luzie to sa tylko ludzie tak jak i wy. ; )
pozdrawiam wyrazajacych swoja opinie w koncu mozemy bo to jest taki dzial ; )
mała slonica. 2010-06-20 21:56:06
Zdania Sa Podzielne Ja Nie Mam Zdania Bo Nigdy Z Nimi Nie Rozmawialam Z Twarzy Ona Jest Fajna Ale On Rzeczywiscie Taki Bucowaty A Ze Wredna To Tak Zdradzają Ją Oczy
eh... 2010-06-25 21:34:04
a ja nie bede komentować :)
Tesco1/2 2010-07-04 18:24:37
A moze poza opinia o ludziach jakies info o zarobkach?
Sa ludzie i ludziska ;) roznie bywa.
Szukajacy 2010-07-04 18:25:53
Wie ktos cos o przyjeciaciach po remoncie na Drogowcow? zakonczone juz czy jeszcze trwa rekrutacja?
Nastka 2010-08-22 15:03:57
Ja nic nie wiem, nic nie slyszalam....znaczy wiedzialam, ze ma byc remont :)
Nastka 2010-08-22 15:04:02
Ja nic nie wiem, nic nie slyszalam....znaczy wiedzialam, ze ma byc remont :)
Małgocha 2010-09-05 21:31:04
Nieźle jeździcie po Nich. :D hm, no ja, Wam powiem, że remont sie skończyl :)
anonim 2010-09-05 21:42:03
Nie jedziemy :) To opinia o pracownikach czytaj uwaznie Małgosiu :) tu mozna pisać co sie chce :)
Małgocha 2010-09-05 21:50:30
Właściwie to masz racje Szanowny Anonimie :) Pozdrawiam, Gosha
anonim 2011-01-06 20:39:13
:-)))
anonim 2011-02-24 15:54:41
ci ludzie to porażka:)
anomim 2011-10-26 09:54:07
A jak tam na ladach?
Nowy 2013-01-08 19:45:53
Moze tam sa jakies układy?
Anna 2013-06-25 11:15:25
Jak wszędzie:)
polikat 2014-12-15 20:02:33
Napiszcie coś na temat pracy w TESCO. Planuje aplikowac na kierownika lecz chcialbym poczytac jakie maja doswiadczenia byli lub obecni pracownicy... Wyjaśnijcie mi kwestie delegacji , istnienie nadgodzin itd., dodatki pozapłacowe – czy są i jakie? Jak jest z przełożonym i jaki styl zarządzania preferuje?
1
ula la la laa 2014-12-19 15:45:38
Firma Tesco S.A. szuka nowych pracowników, pojawiło się właśnie ogłoszenie że szukają ludzi do pracy. Nie wiem jak wy, ale ja uważam że oferta godna zainteresowania. Co wy na to? Firma Tesco ( Polska) Sp z.o.o poszukuje do sklepu znajdującego się w Warszawie (Ursus) przy ul. Sosnkowskiego 1c, 02-...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5718302?keywords=&region=
Lana 2015-03-31 05:40:46
Tesco chyba nie odbiega od średniej dla pracownikó w takich sklepach. jest pewnien standard który jest urtrzymywany w tych wielopowierzchniowych sklepach dlatego nie komentowalbym tego w az taki zly sposob. firmy musze trzymac swoje standardy bo potem nie przychodza do nich klienci jesli ich nie utrzymuja.
weor 2016-05-14 13:41:06
@misiek jeśli to jest kwota netto to tak, ale jeśli brutto to nie wiem, może być troszkę ciężko. W sumie Tesco szuka teraz doradcy klienta. Nie wymagają doświadczenia, ale komunikatywności, łatwości nawiązywania kontaktów, trzeba być też zorientowanym na wysoki poziom obsługi klienta.
Zostaw swoją opinię o Tesco S.A. - Częstochowa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Tesco S.A.