logo Damiko s.c.

Damiko s.c.

Lublin

Opinie o Damiko s.c.

anonim 2010-12-15 23:58:47
Kiepskie zarobki, odkąd firma "rządzi" szefowa (która na informatyce zna się jak świnia na gwiazdach) atmosfera w firmie jest dosyć napięta i nieprzyjemna. Współwłaściciel (jej mąż) robi juz tylko za w pełni podporządkowanego figuranta. Lepiej omijać szerokim łukiem.
1
anonim 2011-03-29 14:22:00
W pełni popieram poprzednią opinie. Firma \"Krzak\" bo tak ją można nazwać. Zarobki marne, szanse awansu zerowe. Stres i nerwy to codzienność.
1
... 2013-05-26 21:35:23
Zarobki FATALNE.
1
anonim 2013-12-13 16:47:14
Praca dobra na start, żeby się czegoś nauczyć ale później lepiej szukac sobie czegoś innego. Podwyżkę można dostać tylko na zasadze szantażu - albo podwyżka, albo się zwalniam. Nie jest tak najgorzej ale jest to raczej praca dla osób swieżo po studiach. I oczywiście największy problem stanowi szefowa. Zero wiedzy, zero kompetencji i 100% władzy.
2
luki 2015-01-19 10:29:48
Jaką kasę można dostać u nich, podajcie przynajmniej zakres ;)
EXpracownik 2015-02-11 15:25:17
Podtrzymuje to co powyzej. Firma dobra na start zaraz po studiach zeby czegos sie nauczyc. Mozliwosci awansu, podwyzki, rozwoj-szkolenia = zapomijcie. To malutka firemka. Oszczednosci na czym sie da. Typowo lubelski biznes. Oprocz najstarszych stazem kierownikow ludzie zarabiaja marne grosze.
Osoba odpowiedzialna 2015-09-21 14:20:11
Drogi Expracowniku, chętnie zapoznam się z konkretnymi uwagami, na czym polega "oszczędzanie na czym się da" - może pomoże to mi na przyszłość w lepszym rozdysponowaniu środków na wydatki i inwestycje. O awans, to rzeczywiście w firmie, która ma 10-15 osób ciężko - chyba nie chodzi o tworzenie stanowiska dla wirtualnego awansu. Podwyżki, szkolenia - są, ale trzeba też zrobić coś od siebie i pokazać, że warto w osobę inwestować. Poza tym dla oferowanych przez nas produktów nie ma szkoleń zewnętrznych i każdy pracownik dostaje odpowiedni czas i wsparcie od osób z doświadczeniem na poszerzenie swoich kompetencji w ramach godzin pracy - nie przypominam sobie, żeby osoba pracująca u nas straciła na wartości na rynku pracy. Biznes typowo lubelski - nie mamy klientów w Lublinie, więc ciężko mi porównać ;)
pracownik 2015-09-23 13:08:46
A ja jestem zadowolonym pracownikiem i cieszę się że pracuję w Damiko. Po wielu latach pracy w innych firmach i firemkach tutaj nikt mnie nie wykorzystuje, mam wreszcie normalną umowę o pracę (z resztą z tego co wiem to wszyscy tutaj takie mają), zero kombinowania, zostawania po godzinach. Wykonuję to co mam zlecone i wszystko gra. Dziwne te negatywne komentarze, chyba nigdy nie pracowaliście w innych firmach. Zadowolony i niezestresowany.
Ret 2015-09-26 10:15:51
Z brakiem tych szkoleń to trochę nie tak, oferujecie wsparcie dla produktów Symantec-a. Szkoleń jest troche :).
Były z Damiko 2015-09-26 17:18:59
Dołączę do tej dyskusji. Ja się też zgadzam z opinią pozytywną. Pracowałem w tej firmie 2 lata i uważam że wiedzę nabyłem sporą. Na zarobki nie narzekałem, były wystarczające dla mnie i mojej żony w tym czasie niepracującej. Co wy z tym stresem, to już bzdury, dla mnie spokój i tyle. Zmieniłem pracę bo wyprowadziliśmy się z Lublina, ale szczerze polecam Damiko. Duży kontakt z firmami z całej Polski, ciekawe wdrożenia, choć nie zawsze łatwe. Nikt nie stoi Ci nad plecami. Dla mnie warto tam pracować.
Anonim 2015-11-06 10:33:40
Widzę że dyskusja znacznie się rozwineła od kiedy zaglądałem tutaj ostatni raz. Jako że przepracowałem w tej firmie około 8 lat chętnie dodam coś od siebie i być może rozwieje też część wątpliwości osób zainteresownaych podjęciem pracy w Damiko.
Po pierwsze zupełnie nie zgadzam się z opiniami negatywnymi które są w moim przekonaniu zupełnie niezgodne z prawdą. Po mimo faktu że firma jest zlokalizowana w Lublinie to naprawdę oferuję bardzo duże możliwości zdobycia cennego doświadczenia i wiedzy. Wszystko to głównie dzięki styczności z ogromną ilością klientów z dużych aglomeracji i nie mówie tutaj o małych firemkach tylko o naprawdę dużych korporacjach.
Co do zarobków powiem tak, są naprawdę ok. Należy tylko pamiętać że ilośc pieniążków jaką możecie zarobić jest sciśle powiązana z Waszym doświadczeniem oraz tym co oferujecie firmie, tak więc jeżeli jesteś po studiach i bez obrazy ale dopiero zaczynasz to roszczeniowa postawa jest bynajmniej nie na miejscu, no chyba że studiowałeś w USA a w między czasie przez 4 lata pracowałeś jako kiernik działu IT w Google;)
Podsumowując, projekty w których można uczestniczyć są naprawdę ciekawe i można wiele się nauczyć, szefostwo jest uczciwe i bardzo wporządku (to nie była moja pierwsza praca więc wiem co potrafi dziać się w innych firmach). Atmosfera jest rownież ok. Generalnie naprawdę zachecam, z jednym zastrzeżeniem – osoby które szukają pracy na zasadzie „chciałbym zarabiać 10k i nic nie robić bo za mniej to mi sie nie opłaca a i jeszcze nie chcę stresu bo to szkodzi zdrowiu...” mogą zapomnieć, najpierw trzeba dać coś od siebie a potem prowadzić negacjacje. Pozdrawiam Szefostwo i cała ekipę firmy.
1
www 2015-11-06 17:46:30
pitu pitu dziadostwo i tyle.
Anonim 2015-11-09 21:13:56
pitu pitu to nie argument. Pozdrawiam - chcesz coś wnieśc do dyskusji to rozwiń swoje pitu pitu.
makso 2016-05-07 20:21:52
Właśnie fajnie z ich strony, że jednak kładą nacisk na rozwój samego pracownika @minos, z drugiej strony skorzysta na tym też firma i pracownik, bo pracownik będzie miał wyższą premię, a firma lepsze wyniki
Zostaw swoją opinię o Damiko s.c. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Damiko s.c.