brak logo

JTA Investment

Poznań

Opinie o JTA Investment

nemesis 2011-01-06 22:09:15
żenada szkoda gadac, byly tu bodajze 4 albo 5 opini bardzo trafnie napisanych chyba przez bylych pracownikw i nagle zniknely .....ciekawe
JTA 2011-07-02 18:05:48
Odradzam kategorycznie pracę w tej firmie !!
10 kamer na jednego pracownika, inwigilacja na każdym kroku.
Totalna nieumiejętność zarządzania zarządu, odbija się na pracy.
doświadczony 2011-07-02 18:10:09
były prawdziwe lecz zbyt dosadnie napisane, komuś się to nie spodobało...
anonim 2011-08-06 23:31:46
Pozdrowienia dla (usunięte przez administratora)i jego prawej reki cokolwiek to znaczy (usunięte przez administratora)jestem ciekawy ilu jeszcze pracownikow (usunięte przez administratora)
anonim 2011-08-13 16:31:15
Zatrudniłeś się w tej firmie jako przedstawiciel ?? Zrobiłeś wielki target ?? Licz się z tym, że zamiast dostać wielką premię dostaniesz wypowiedzenie !!
KM 2011-10-06 17:56:07
Skrajnie nie kompetentny prezes tej firmy zamiast zajmować się poważnymi rzeczami bawi się w podpisywanie RMUA , skierowań na badania, kwitków za wywóz śmieci itd. itp. Pewnie nic innego nie potrafi, stąd firma cały czas znajduje się na krawędzi bankructwa. Do tego człowiek jest bez honoru i strasznie(usunięte przez administratora) Wymaga podpisywania odpowiedzialności materialnych, weksli itp.
Przestrzegam przed tą firmą, wszystkich którzy siebie szanują i chcą rano móc patrzeć w lustro.
anonim 2012-06-19 09:35:53
Nie bardzo rozumiem wasze wypowiedzi. Handlowcy mają tu tak dobrze że w żadnej innej firmie tak nie ma. Zawsze idzie się dogadać z szefem w sprawie wolnego i innych spraw. Odpowiedzialność materialna jest w każdej firmie. Chyba nigdy nie pracowaliście naprawdę ciężko za psie pieniądze.
testy 2012-06-19 12:54:08
bzdury
Gula23 2012-12-28 21:36:40
Jak ma na imię szef ? chcę się udać na rozmowę
K. 2013-03-25 22:37:16
Prawda jest taka ze wszyscy co piszecie te opinie to mieliście za dobrze ! w dzisiejszych czasach trzeba być obrotnym i sumiennym a nie płakać i pisać na forum swoje żale ! jak wam nie pasowało to trzeba było porozmawiać z Szefem ale widocznie lepiej wam pisać na forum.
księgowa 2013-06-06 06:27:59
Ta firma nie jest godna polecenia, nie płacone faktury i zaległości do podmiotów, wiecznie lawirowanie z wypłatami zaległości, wstyd:( Nie polecam
Dora 2014-08-12 01:34:25
Kilka miesięcy temu powstała "nowa" wersja JTA: Nanogiene, która przejęła wszystko po JTA: biuro, produkty, nawet część pracowników (obsługa w biurze to te same osoby). W zarządzie ten sam prezes. Te same problemy...
Dora 2014-08-12 15:15:52
Olik, pracuję w jednym ze szpitali, zamawiałam sprzęt od JTA. Były DRAMATYCZNE problemy z dostawami z ich strony.
Jakoś w lutym pojawił się przedstawiciel z Nanogiene i oznajmił, że przejmują sprzedaż od JTA i obiecał, że to koniec problemów z dostawami. Niestety problemy były nadal. Z tego co wiem, chłopak szybko zrezygnował z pracy. Kilka tygodni temu była u nas przedstawicielka, która też już nie pracuje. Szkoda ludzi, dwie osoby w ciągu pół roku to nie jest dobra wizytówka dla firmy. A na stronie www Nanogiene znajdziesz ten sam sprzęt, te same opisy co JTA. Dziwne, ale w KRS jest wyraźna informacja, ze firma powstała w październiku 2013, na stronie jest, że istnieją od 2005 roku.
Ja omijałabym tą firmę szerokim łukiem, bo są dla mnie przynajmniej mało wiarygodni. Zarówno jako dystrybutor jak i pracodawca.
Dora 2014-09-12 18:37:18
Olik, ostatni przedstawiciel zrezygnował z pracy w Nanogiene po dwóch tygodniach! To nie jest spora firma - w tej chwili pracuje tam mniej niż 5 pracowników (przynajmniej w Polsce). Tak jak napisałam powyżej - ja bym nie składała tam papierów.
OLI 2014-10-19 18:50:39
CZY KTOŚ PRACUJE CZY PRACOWAŁ W FIRMIE "FADDO"I JAK MOŻE TO POPROSZĘ O OPINIĘ JAK TAM JEST.Z GÓRY DZIĘKUJE
xcv 2014-10-23 10:51:20
kiedyś zdarzyło mi się pracować w tej firemce (wtedy JTA) dramat... wszyscy z mojego naboru pouciekali jak tylko cos znaleźli sensownego... znam tez 2 osoby które pracowały tam po mnie... zostały zwolnione lub odeszły same...
Krótko: notoryczne braki towaru, totalna inwigilacja, jak zrobisz duży obrót, to licz sie wypowiedzeniem (kilka osob tak poleciało z firmy)- zamiast wypłaty prowizji wypowiedzenie... generalnie w szpitalach przez te wszystkie lata zasłużyli sobie na fatalna reputacje... szkoda ludzi, którzy nieświadomi przychodzą do pracy i świecą oczami za prezesika, który nie ma pojęcia o biznesie.
2
ewwap 2014-11-19 12:02:12
do OLI, również szukam opinii na temat firmy FADDO i nic nie znalazłem. Jak widać firma powstała we wrześniu tego roku więc trudno cokolwiek znaleźć, może jeszcze działa uczciwie?! ciekawy jestem czy podjąłeś pracę w tej firmie ja dostałem propozycję i zastanawiam się co robić, może pomożesz?
OLI 2015-01-12 16:45:00
DO EWWAP.JA MIAŁEM PROPOZYCJE SPOTKANIA SIĘ PREZESKĄ TYLKO ZA DALEKO AŻ 700KM W JEDNĄ STRONE I TYLKO Z TEGO ZREZYGNOWAŁEM,ALE KTO WIE MOŻE TRZEBA SPRÓBOWAC.JEŚLI PAN BYŁ TO PROSZĘ NAPISAĆ COŚ.DZIĘKUJE
loli138 2015-01-14 19:10:34
ma ktoś zaproszenie na rozmowę do firmy FADDO z Poznania z podkarpackiego to prosze o kontakt ja jestem z Rzeszowa i zabrałbym sie albo odwrotni pozdro i piszcie
loli138 2015-01-14 19:19:35
OLI z skąd piszesz ja tez mam 700 km może jesteś miejscowy
domino 2015-01-16 15:33:01
ja mam tez zaproszenie do faddo na rozmowe. Jestem z pod Rzeszowa. Z tego co wiem to jest praca jako podwykonawcy, nie wiem czy to jest dobry pomysł jechać do nich bo to wiaze sie z wszystkimi opłatami jako podwykonawcy, czyli ZUS itp. ale to trzeba sie dowiedziec, a nie moge sie do nich dodzwonic... Jesli mozesz to daj mi swoj namiar to sie zdzwonimy. Nara
MK 2015-01-26 10:56:25
Również szukam informacji na temat firmy "Faddo" dostałem zaproszenie do Pznania, jednak praca jest na zasadach podwykonastwa i zastanawiam się czy warto jechać na tą rozmowę, sporo się naczytałem jak firmy polskie oszukują i nie wypłacają kasy.
leonel3 2015-02-04 14:37:51
I jak byłeś na tej rozmowie,bo ja też mam zaproszenie na rozmowę i nie wiem czy jechać bo mam 700 km (rzeszowskie).Przez tel. ciężko się coś dowiedzieć.Czy ktoś pracował w budowlance z tej firmy?
Proszę o opinie
OLI 2015-02-17 13:00:46
Podjąłeś pracę w tej firmie,jeśli tak to napisz coś o tej firmie bo ja mam spotkanie w tym tygodniu.DZIEKI
OLI 2015-02-17 13:03:35
Jestem SPOD Staszowa a do Rzeszowa nie daleko
jak 2015-02-19 06:45:45
hej był ktoś na rozmowie w tej firmie? jest sens się wybierać?
daro 2015-03-04 11:17:02
Był ktoś na tej rozmowie? I w pracy? Dajcie info.
olek 2016-05-13 09:11:08
nie ma określonej stawki @okon, musisz negocjować swoja stawkę
Zostaw swoją opinię o JTA Investment - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie JTA Investment