logo Teva Pharmaceuticals Polska Sp. z.o.o

Teva Pharmaceuticals Polska Sp. z.o.o

Warszawa

Opinie o Teva Pharmaceuticals Polska Sp. z.o.o

stary 2015-02-10 20:11:07
Niestety to prawda,zwykły obóz pracy ,robotnik-np,operator,mechanik jest smieciem,od mistrza w górę to sielanka ,pierdzenie w stołek ,kasa zajebista i ściganie robotników którzy na nich (usunięte przez administratora) Jedna wielka banda,podwyżek zero od 5 lat ,ciągłe nekanie ,straszenie zwolnieniami.To nie firma to (usunięte przez administratora) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
były 2015-02-10 20:20:05
i co roku standard : na początku na imprezie firmowej(coraz gorszej co roku) nagrody dla wybrańców (nierobów), potem zwolnienia ,oczywiście bez odpraw -szukanie haków na roboli ,żeby nie dać im odpraw należnych,a potem przyjecia do pracy ,żenujące i tak co roku,praca tam jest koszmarem ,to nawet nie korporacja ,to obóz pracy!!!!!!!!!!!!
ja 2015-02-16 20:34:29
Witam, chciałam się zapytać cz ktoś rekrutował do Tevy na Kraków i okolice, na linie: respiratory...bo do mnie odezwali się na rozmowę...Jak wrażenia po rozmowie??
3
Maro30 2015-02-21 14:48:57
Witam. Czy ktoś, kto orientuje się na rynku farmaceutycznym mógłby doradzić którą firmę wybrać? Teva, Adamed czy Valeant? Zastanawiam się, która jest najbardziej polecana. Chciałbym trafić do dobrej, solidnej firmy i zastanawiam się którą z nich wybrać.
ss 2015-02-23 11:11:41
Byłem na 2 etapach do respiratorów, rozmowy trudne. Miałem czekać na telefon niezależnie od wyników. Niestety po 2 tyg telefon milczy. Rozumiem, że się nie dostałem ale uważam, że tak poważna firma jak Teva powinna informować kandydatów niezależnie od wszystkiego.
ala 2015-02-23 12:09:31
Ja też byłam na 2 etapach na respiratory, uważam że dałam sobie świetnie rady, po informacjach jakich otrzymałam od rekrutującego....No ale nie wiem czemu cisza..... Ktoś z Was jeszcze był??
1
oo 2015-02-23 12:33:38
Ja byłem też, ale uważam że te rozmowy w Tevie to jedna wielka ściema, rekrutujący mają swoje osoby wybrane!!!
ja 2015-02-23 14:24:42
Hej, a możesz napisać coś więcej na temat rozmów,i jak przebiegały rozmowy?? Coś Ci mówił czy się nadajesz czy nie..?? Dzięki
Dasty 2015-02-26 18:54:20
Bzdura!Rozmowy to jedna wielka sciema????Ktos chyba sobie zarty robi!Ja byłam na rekrutacji do Tevy do linii respiratory....dostałam sie do 2 etapu ...i pomimo ze uwazam ze wypadłam beznadziejnie...udało sie!!
Mam 6 letnie doswiadczneie w branzy-to byla moja pieerwsza tak trudna rozmowa ( a mam porównanie, bo pracowałam w firmach generycznych i orginalnej )
Odpowiedz była po 2 tygodniach ( tak jak było powiedziane)!!!Poziom rekrutujacych bardzo wysoki!Polecam.
JA 2015-02-27 09:07:51
Hej ja też uważam że rozmowy na poziomie, też byłem na 2 etapie, pomimo że rekrutujący powiedział że się nadaje to się nie dostałam...Trudno... A dostałaś się na Kraków, Respiratory czy inna miejscowość??
kkkkkk 2015-02-27 12:24:34
Czyli niezaleznie od wyniku rekrutacji dzwonią z informacją po drugim etapie czy sie udalo czy nie? Bo bylem na 2 etapie i mija juz 2 tydzien i cisza......
Dasty 2015-02-27 23:43:53
nie nie na Kraków
Dasty 2015-02-27 23:45:12
ja czekałam na odpowiedz 2 tydodnie.Zgodnie z umową oddzwonili z informacją zwrotną.
pm 2015-03-01 21:19:11
Dusty czy 6500 br jest możliwe dla dośw repa ? Dzięki za inf
1
aa 2015-03-02 08:30:35
Witaj, pracuje w Tevie jako PM już kilka ładnych lat, ale tyle na początek nie dostaniesz, nawet jako doświadczony PM...
1
aa 2015-03-02 14:26:29
To są tylko przypadki...;) W czym są konkurencyjni od innych firm... W niczym... Generalnie liczy się tylko wynik jaki przynosisz miesięcznie...a na samym końcu reszta...:(( Taka szczera prawda....
qqq 2015-03-03 19:23:50
Hej, mam pytanie czy dostał juz ktos odpowiedź odnośnie pracy w nowo tworzonej lini kardiologicznej? Mowili, że zadzwonią niezależnie od tego czy wynik pozytywny czy negatywny i caly czas cisza...
1
kk 2015-03-03 22:06:30
Na jaki region startujesz?

Do mnie dzwonili z odpowiedzią z kardiologii. A co do samej rozmowy, bardzo na poziomie przeprowadzona (tak jak pisał ktoś wcześniej). Widać, że znają się na rzeczy, same konkrety. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne na mnie zrobili.
qqq 2015-03-04 07:43:35
A dawno do Ciebie dzwonili i czy dlugo czekales na odpowiedź? mnie powiedzieli, ze czy pozytywnie czy negatywnie to zadzwonią, ale cały czas cisza....
Ja tez uwazam, ze rozmowa bardzo na poziomie, merytoryczna, sporo pytań odnośnie pracy- wrażenie z rozmowy naprawdę bardzo dobre.
Ja Wrocław, a Ty na jaki?
Kamil 2015-03-09 23:04:11
Witam nie wiem w co wieżyc tu a w co nie! !! Sam się przekonałem na sobie i bylem na 2 etapach do nowej linii kardiologii i to co mówili na rozmowie kwalifikacyjnej warszawie to było czekałem na odpowiedz 2 tygodnie ale się udało. Tylko czytając tę wasze posty będę rezygnować bo nie wiem jak się tam pracuje. Koleżanka mi poleca pracuje już 8 lat i jest zadowolona
am 2015-03-11 23:38:03
A czemu masz rezygnować? Warto spróbować i się samemu przekonać jak się pracuje. Jaki kierownik jest w tej nowej linii kardiologcznej? Ktoś się orientuje?
Jarek z Częstochowy 2015-03-14 20:49:33
Nie dam powiedzieć nic złego o Tevie o tym wspaniałym Żydowskim koncernie farmaceutycznym, który dba o swoich pracowników. Polecam Wszystkim = pracuję tu już 10lat
polak 2015-03-17 19:45:51
dostał się ktoś na kama do kardio?
gumis 2015-03-18 19:05:28
uwazajcie na (usunięte przez administratora), podstepna i fałszywa
ola 2015-03-19 10:13:37
Witajcie, a czy ktoś w końcu dostał się na Linie Respiratory w Krakowie ??
medyczny 2015-03-19 14:09:51
Teva zamiast dać szansę energicznym, młodym, entuzjastycznie nastawionym ludziom kochającym pracę daje szansę " WIARYGODNYM aktorom " obytym w rozmowach i kruczkach najlepiej z doświadczeniem. .... dlatego będzie tracić na wartości na rodzimym rynku bo ci zdolni ale bez doświadczenia będą wzmacniać i budować potęgę konkurencji na rynku z wolą walki, lojalności i przebojowości. ...
krakus 2015-03-24 11:03:13
Wlasnie,tez mam pytanko,czy ktos z zagladajacych tutaj byl moze na rozmowie w tewie,i czy dostal juz odpowiedz?razem z paroma znajomymi czekamy wlasnie na odpowiedz,ale poki co cisza..rekrutacja dalej w toku?

pozdrawiam
3
hey 2015-03-27 10:52:35
krakus

Ja telefonu nie dostałem ale powiedziała pani, że jeśli z jakichś przyczyn nie zadzwoni tzn. że się nie dostałem - cóż jacy ludzie taka firma - szkoda, że bazują niby na SZACUNKU - śmiechu warte
do RKS 2015-03-27 16:24:33
Jak tam dostał się ktoś z was na RKS kardio do II etapu?
Inga 2015-04-25 08:13:50
Nie wyciagajcie pochopnych wnioskow. Kandydaco na RKS otrzymuja informacje zwrotna na pewno -wiem to od znajomej ktora aplikowala.
gosc 2015-04-25 12:19:59
Teva daje szansę zarówno młodym,bez doświadczenia, jak i starym REPOM...
Polska 2015-05-07 12:37:45
Dostał sie ktos na rozmowę do Tevy na Warszawę ?
Ja 2015-05-10 19:49:20
Witam ktoś rekrutował teraz na respiratory w Krakowie? Dzwonili do kogoś, dowiedziałem się że poszukują na linie Specjalistyczną, a na stronie jest błąd.. :D
2
jaki 2015-05-20 13:41:28
Jakie warunki jako farmaceutyczny
zarobki
auta to pewnie focusy
plany atmosfera
7
Teva 2015-05-21 00:30:10
Witajcie
Czy orientuje się ktoś z Was jakim autem służbowym dysponuje przedstawiciel na Stanowisku Starszy Konsultant Medyczny w Tevie? Pozdrawiam
irzo 2015-05-22 19:04:43
byłem na rozmowie w krakowie na respiratory, miałem dostać odp bez wzgledu na decyzje ale juz ponad tydzien minął i dalej cisza... czy jest ktos kto dostał odp ?
ok 2015-07-24 17:01:57
Problem Tevy to nie jest fakt wyłapywaia dobrych handlowców - bo takich jest sporo - problem tevy jest taki, że nie wyłapują wybitnych bo rekrutujący mierzy według własnej miary a nie miary sukcesu - wydaje mu się, że jak on doszedł do czegoś to wszyscy muszą powielać te wzorce a to qwno prawda- i tak chodzi stara mamałyga na łodzkim i szuka Bóg wie kogo ...
1
MAESTRO 2015-07-26 19:18:10
Zgadzam się. Teva szuka nie wiadomo kogo a potem po terenie jeżdżą partacze i jęczy-dupy. Ledwo stworzyli nową linię a już połowa marudzi w terenie. Co do braku odpowiedzi po rekrutacji to brak profesjonalizmu, ale czego się dziwić po tak wielkiej korporacji - nie ważne kto tam będzie i tak będzie się sprzedawać więc hodują dupolizów z bujnym ego którzy myślą że świat zmieniają a funkcjonowanie firmy zależy od nich - gwiazdeczki. Pozdro dla niezależnych!
ja 2015-09-21 17:57:34
Witam, czy do kogoś dzwonili w sprawie ogłoszenia na Linie Respiratory na Kraków ??
SzarY 2015-10-26 21:34:42
Dziwie się że pracuje dalej Jacuś który nie jednemu krwi napsuł. I ciagle rekrutuje. Gdyby nie on, nie jednemu pracowało by sie lżej i spokojniej a wyniki były by i lepsze bo on nie szanuje ludzi i wciąż poniża swoich pracownikow, nie mówiąc już o ciągłej rotacji w jego grupie bo nikt mu nie pasuje a dobrzy przedstawiciele nie chcą już z nim pracować. Lekarze nie chcą wizyt z nim bo po prostu go nielubią. On psuje opinie całej firmie. Kto miał z nim do czynienia wie o czym mowię, a Ci co nie wierzyli szybko zmieniali zdanie.
4
asia 2015-11-02 11:01:10
A jak wygląda praca w kontroli jakości? ile można zarobić?
Zośka 2016-02-18 13:06:16
Hej, pracowałm w Tevie blisko 3 lata. Niestety, potwierdzam zdanie rep co do mobbingu. Oczywiście takie zachowania dotyczą kilku szefów. W tak dużej firmie może się to zdarzyć. Niestety ich przełożeni nic z tym nie robią. Takie zachowania są po prostu przez górę tolerowane do momentu, gdy sprawa oprze się o sąd. Wówczas po cichu sprawę się załatwia. Dużo ważniejsza dla przełożonych na wszystkich szczeblach jest źle pojęta ślepa lojalność i bezwzględne posłuszeństwo. Wielokrotnie słyszałam, że Teva jest dla silnych ludzi tzn takich co dużo mogą wytrzymać. Nie polecam ludziom myślącym, potrafiącym mieć swoje zdanie.
2
Franciszek 2016-03-14 22:19:36
witam, (temat Teva Kraków)
ile zmian jest na produkcji?
ile na magazynie?
czy soboty/niedziele są robocze?
ile może dostać "nowy" na w.w. stanowiskach? (netto)
jaką umowę dają?
Z góry dziękuje za uczciwą odpowiedź.
&&& 2016-03-21 20:37:42
nie polecam, firma mocno generyczne, u mnie szef nie znał prawa farmaceutycznego. Brak szacunku dla pracownika, brak przepływu informacji. Ogromne rozczarowanie
2
jacek 2016-08-10 23:13:14
jak sie pracuje dla przedstawicieli farmaceutycznych? plany idzie wyrobic? zarobki jakiej wielkosci? na co najwieksza uwage zwracaja w CV przyjmujac na rozmowe oraz jak rozmowa przebiega?
waawaa 2016-10-03 12:28:54
firma ok.
Jak jesteś modelem albo modelką pracę dostaniesz.
W tej firmie im ładniejsza buzia tym lepsze zarobki.
Szkolenia?= są a co po nich to już inna bajka.
1
dont give up 2016-10-19 23:11:55
Po co Wy się ludzie pchacie do farmacji, firma znana i owszem, zarobki mozesz miec 6tys na reke dostaniesz fajne autko, telefon i beda traktowac was jak maszynke do robienia cyferek, kupisz dom na kredyt, bedziesz splacal bo masz za co, bedziesz robil po 14h, w weekend [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ruszysz swoim sluzbowym autkiem bo bedziesz padal na pysk, twoi przelozeni beda walic cie z kazdej strony, stracisz rodzine, po jakims czasie cie wypieprza bo dojda do wniosku ze swiezy studencik bedzie robil za polowe bo jest na garnuszku i dla niego 3tys to dobre zarobki, jak juz cie wywala to gdzie pojdziesz? tam gdzie wszyscy, do pracy za 2tys bo nic innego nie znajdziesz bo stolki w dobrych firmach juz dawno zagrzane, nie bedziesz miec kasy na kredyt, sprzedaz dom, kupisz male mieszkanie w bloku i... bedziesz siedzial sam i myslal po co bylo tak sie zarzynac dla dobra firmy.


PS moj post nie jest zamierzony, nie jestem i nie bylem nigdy zwiazany z Teva, sledzac rynek ogloszen o prace i badajac co dzieje sie w kazdej branzy, czytajac opinie o pracodawcach stwierdzam ze wszystko idzie na dno a My ph za dobra kase dla nich i dla nas wyprowamy resztki z siebie zeby kazdy byl zadowolony. Nie jest to warte niczego. Zalozylem wlasna firme, spokojnie zarabiam na reke tyle co w korpo i wiem ze zyje jak czlowiek.


Skuteczny z doswiadczeniem, sfrustrowany dojechany przez korpo i prywaciarzy BYLY PH FMCG


2
Marek 2016-10-19 23:19:52
Bo ludzie lubią farmację, bo tam są dobre pieniądze, bo na czymś trzeba zarobić i z czegoś żyć tak uwazam
TFP_79 2016-10-31 17:20:53
Na produkcji są trzy zmiany czasami pracują w soboty , na magazynach bo jest ich kilka pracuje się na dwie zmiany czasami też w sobotę , ale jako nowy pracownik będziesz pracował na jedną zmianę ( jeśli aplikowałeś na magazyniera) co do pieniędzy to dostaniesz pewnie 3000zł brutto pierwszą umowę na sześć miesięcy a dalej to pewnie będą szukać innej osoby w prawdzie niby chcą trzeciego magazyniera (TFP) ,ale tak dziwnie wychodzi, że gdy skończy się nawał pracy wynikający np. z planu to ci dziękują . Jeśli chodzi o socjal to jest stołówka można z niej skorzystać po pracy , opieka medyczna też jest ,ale lekarze są przeważnie do południa. Każdy budynek w zakładzie jest ponumerowany numer 79 to największy numer - miejscowi to ludzie o trudnych charakterach choć na początku wydają się być całkiem w porządku.
Ja 2016-11-29 20:59:33
Hej
Mam pytanie czy jest ktoś z linii onkologicznej i jak się tam pracuje ? bo wiadomo w każdej linii jest inaczej !!
Zostaw swoją opinię o Teva Pharmaceuticals Polska Sp. z.o.o - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teva Pharmaceuticals Polska Sp. z.o.o