logo Teva Pharmaceuticals Polska Sp. z.o.o

Teva Pharmaceuticals Polska Sp. z.o.o

Warszawa

Opinie o Teva Pharmaceuticals Polska Sp. z.o.o

Kamil 2015-03-09 23:04
Witam nie wiem w co wieżyc tu a w co nie! !! Sam się przekonałem na sobie i bylem na 2 etapach do nowej linii kardiologii i to co mówili na rozmowie kwalifikacyjnej warszawie to było czekałem na odpowiedz 2 tygodnie ale się udało. Tylko czytając tę wasze posty będę rezygnować bo nie wiem jak się tam pracuje. Koleżanka mi poleca pracuje już 8 lat i jest zadowolona
am 2015-03-11 23:38
A czemu masz rezygnować? Warto spróbować i się samemu przekonać jak się pracuje. Jaki kierownik jest w tej nowej linii kardiologcznej? Ktoś się orientuje?
Jarek z Częstochowy 2015-03-14 20:49
Nie dam powiedzieć nic złego o Tevie o tym wspaniałym Żydowskim koncernie farmaceutycznym, który dba o swoich pracowników. Polecam Wszystkim = pracuję tu już 10lat
polak 2015-03-17 19:45
dostał się ktoś na kama do kardio?
gumis 2015-03-18 19:05
uwazajcie na (usunięte przez administratora), podstepna i fałszywa
ola 2015-03-19 10:13
Witajcie, a czy ktoś w końcu dostał się na Linie Respiratory w Krakowie ??
medyczny 2015-03-19 14:09
Teva zamiast dać szansę energicznym, młodym, entuzjastycznie nastawionym ludziom kochającym pracę daje szansę " WIARYGODNYM aktorom " obytym w rozmowach i kruczkach najlepiej z doświadczeniem. .... dlatego będzie tracić na wartości na rodzimym rynku bo ci zdolni ale bez doświadczenia będą wzmacniać i budować potęgę konkurencji na rynku z wolą walki, lojalności i przebojowości. ...
krakus 2015-03-24 11:03
Wlasnie,tez mam pytanko,czy ktos z zagladajacych tutaj byl moze na rozmowie w tewie,i czy dostal juz odpowiedz?razem z paroma znajomymi czekamy wlasnie na odpowiedz,ale poki co cisza..rekrutacja dalej w toku?

pozdrawiam
3
hey 2015-03-27 10:52
krakus

Ja telefonu nie dostałem ale powiedziała pani, że jeśli z jakichś przyczyn nie zadzwoni tzn. że się nie dostałem - cóż jacy ludzie taka firma - szkoda, że bazują niby na SZACUNKU - śmiechu warte
do RKS 2015-03-27 16:24
Jak tam dostał się ktoś z was na RKS kardio do II etapu?
Inga 2015-04-25 08:13
Nie wyciagajcie pochopnych wnioskow. Kandydaco na RKS otrzymuja informacje zwrotna na pewno -wiem to od znajomej ktora aplikowala.
gosc 2015-04-25 12:19
Teva daje szansę zarówno młodym,bez doświadczenia, jak i starym REPOM...
Polska 2015-05-07 12:37
Dostał sie ktos na rozmowę do Tevy na Warszawę ?
Ja 2015-05-10 19:49
Witam ktoś rekrutował teraz na respiratory w Krakowie? Dzwonili do kogoś, dowiedziałem się że poszukują na linie Specjalistyczną, a na stronie jest błąd.. :D
2
jaki 2015-05-20 13:41
Jakie warunki jako farmaceutyczny
zarobki
auta to pewnie focusy
plany atmosfera
13
Teva 2015-05-21 00:30
Witajcie
Czy orientuje się ktoś z Was jakim autem służbowym dysponuje przedstawiciel na Stanowisku Starszy Konsultant Medyczny w Tevie? Pozdrawiam
irzo 2015-05-22 19:04
byłem na rozmowie w krakowie na respiratory, miałem dostać odp bez wzgledu na decyzje ale juz ponad tydzien minął i dalej cisza... czy jest ktos kto dostał odp ?
ok 2015-07-24 17:01
Problem Tevy to nie jest fakt wyłapywaia dobrych handlowców - bo takich jest sporo - problem tevy jest taki, że nie wyłapują wybitnych bo rekrutujący mierzy według własnej miary a nie miary sukcesu - wydaje mu się, że jak on doszedł do czegoś to wszyscy muszą powielać te wzorce a to qwno prawda- i tak chodzi stara mamałyga na łodzkim i szuka Bóg wie kogo ...
2
MAESTRO 2015-07-26 19:18
Zgadzam się. Teva szuka nie wiadomo kogo a potem po terenie jeżdżą partacze i jęczy-dupy. Ledwo stworzyli nową linię a już połowa marudzi w terenie. Co do braku odpowiedzi po rekrutacji to brak profesjonalizmu, ale czego się dziwić po tak wielkiej korporacji - nie ważne kto tam będzie i tak będzie się sprzedawać więc hodują dupolizów z bujnym ego którzy myślą że świat zmieniają a funkcjonowanie firmy zależy od nich - gwiazdeczki. Pozdro dla niezależnych!
ja 2015-09-21 17:57
Witam, czy do kogoś dzwonili w sprawie ogłoszenia na Linie Respiratory na Kraków ??
SzarY 2015-10-26 21:34
Dziwie się że pracuje dalej Jacuś który nie jednemu krwi napsuł. I ciagle rekrutuje. Gdyby nie on, nie jednemu pracowało by sie lżej i spokojniej a wyniki były by i lepsze bo on nie szanuje ludzi i wciąż poniża swoich pracownikow, nie mówiąc już o ciągłej rotacji w jego grupie bo nikt mu nie pasuje a dobrzy przedstawiciele nie chcą już z nim pracować. Lekarze nie chcą wizyt z nim bo po prostu go nielubią. On psuje opinie całej firmie. Kto miał z nim do czynienia wie o czym mowię, a Ci co nie wierzyli szybko zmieniali zdanie.
4
asia 2015-11-02 11:01
A jak wygląda praca w kontroli jakości? ile można zarobić?
Zośka 2016-02-18 13:06
Hej, pracowałm w Tevie blisko 3 lata. Niestety, potwierdzam zdanie rep co do mobbingu. Oczywiście takie zachowania dotyczą kilku szefów. W tak dużej firmie może się to zdarzyć. Niestety ich przełożeni nic z tym nie robią. Takie zachowania są po prostu przez górę tolerowane do momentu, gdy sprawa oprze się o sąd. Wówczas po cichu sprawę się załatwia. Dużo ważniejsza dla przełożonych na wszystkich szczeblach jest źle pojęta ślepa lojalność i bezwzględne posłuszeństwo. Wielokrotnie słyszałam, że Teva jest dla silnych ludzi tzn takich co dużo mogą wytrzymać. Nie polecam ludziom myślącym, potrafiącym mieć swoje zdanie.
2
Franciszek 2016-03-14 22:19
witam, (temat Teva Kraków)
ile zmian jest na produkcji?
ile na magazynie?
czy soboty/niedziele są robocze?
ile może dostać "nowy" na w.w. stanowiskach? (netto)
jaką umowę dają?
Z góry dziękuje za uczciwą odpowiedź.
&&& 2016-03-21 20:37
nie polecam, firma mocno generyczne, u mnie szef nie znał prawa farmaceutycznego. Brak szacunku dla pracownika, brak przepływu informacji. Ogromne rozczarowanie
3
jacek 2016-08-10 23:13
jak sie pracuje dla przedstawicieli farmaceutycznych? plany idzie wyrobic? zarobki jakiej wielkosci? na co najwieksza uwage zwracaja w CV przyjmujac na rozmowe oraz jak rozmowa przebiega?
waawaa 2016-10-03 12:28
firma ok.
Jak jesteś modelem albo modelką pracę dostaniesz.
W tej firmie im ładniejsza buzia tym lepsze zarobki.
Szkolenia?= są a co po nich to już inna bajka.
2
dont give up 2016-10-19 23:11
Po co Wy się ludzie pchacie do farmacji, firma znana i owszem, zarobki mozesz miec 6tys na reke dostaniesz fajne autko, telefon i beda traktowac was jak maszynke do robienia cyferek, kupisz dom na kredyt, bedziesz splacal bo masz za co, bedziesz robil po 14h, w weekend [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie ruszysz swoim sluzbowym autkiem bo bedziesz padal na pysk, twoi przelozeni beda walic cie z kazdej strony, stracisz rodzine, po jakims czasie cie wypieprza bo dojda do wniosku ze swiezy studencik bedzie robil za polowe bo jest na garnuszku i dla niego 3tys to dobre zarobki, jak juz cie wywala to gdzie pojdziesz? tam gdzie wszyscy, do pracy za 2tys bo nic innego nie znajdziesz bo stolki w dobrych firmach juz dawno zagrzane, nie bedziesz miec kasy na kredyt, sprzedaz dom, kupisz male mieszkanie w bloku i... bedziesz siedzial sam i myslal po co bylo tak sie zarzynac dla dobra firmy.


PS moj post nie jest zamierzony, nie jestem i nie bylem nigdy zwiazany z Teva, sledzac rynek ogloszen o prace i badajac co dzieje sie w kazdej branzy, czytajac opinie o pracodawcach stwierdzam ze wszystko idzie na dno a My ph za dobra kase dla nich i dla nas wyprowamy resztki z siebie zeby kazdy byl zadowolony. Nie jest to warte niczego. Zalozylem wlasna firme, spokojnie zarabiam na reke tyle co w korpo i wiem ze zyje jak czlowiek.


Skuteczny z doswiadczeniem, sfrustrowany dojechany przez korpo i prywaciarzy BYLY PH FMCG


10
Marek 2016-10-19 23:19
Bo ludzie lubią farmację, bo tam są dobre pieniądze, bo na czymś trzeba zarobić i z czegoś żyć tak uwazam
TFP_79 2016-10-31 17:20
Na produkcji są trzy zmiany czasami pracują w soboty , na magazynach bo jest ich kilka pracuje się na dwie zmiany czasami też w sobotę , ale jako nowy pracownik będziesz pracował na jedną zmianę ( jeśli aplikowałeś na magazyniera) co do pieniędzy to dostaniesz pewnie 3000zł brutto pierwszą umowę na sześć miesięcy a dalej to pewnie będą szukać innej osoby w prawdzie niby chcą trzeciego magazyniera (TFP) ,ale tak dziwnie wychodzi, że gdy skończy się nawał pracy wynikający np. z planu to ci dziękują . Jeśli chodzi o socjal to jest stołówka można z niej skorzystać po pracy , opieka medyczna też jest ,ale lekarze są przeważnie do południa. Każdy budynek w zakładzie jest ponumerowany numer 79 to największy numer - miejscowi to ludzie o trudnych charakterach choć na początku wydają się być całkiem w porządku.
1
Ja 2016-11-29 20:59
Hej
Mam pytanie czy jest ktoś z linii onkologicznej i jak się tam pracuje ? bo wiadomo w każdej linii jest inaczej !!
Michał 2017-01-13 13:01
Jakie zarobki dla handlowców OTC?
Joanna 2017-03-02 09:59
@TFP_79 długo już pracujesz w firmie? Mógłbyś opowiedzieć jak wygląda wdrażanie się do pracy nowego pracownika?
mobbing 2017-03-21 10:40
uważaj na TEVE, mobbing wszechobecny, mściwe dziewczyny w finansach, Marta N i Iwona T, mało inteligentne, a do tego złośliwe i wredne, obstawiam że mają ukryty zakres obowiązków. a o tyle istotne, że one rozliczają Twoje wydatki, więc czują się jak królowe. Informacyjnie coraz więcej osób z tej firmy ląduje na L4 od psychiatry. Odradzam
Ale duży jesteś podejmiesz dobrą decyzję
7
Tevianin 2017-04-02 18:04
Kolejny odstrzał.
Wśród RKP z byłego Actavis ostał się ino jeden....

Czekamy na kolejne
3
Kto? 2017-04-04 11:47
Kto?
xyz 2017-04-12 17:58
Z CNS.
Joanna 2017-04-13 08:56
@mobbing co rozumiesz przez mobbing? Zgodnie z prawem firma ma przeciwdziałać takim zachowaniom. Czy zgłaszałeś takie sytuacje np. do przełożonego, czy też działu HR?
mobbing 2017-04-25 10:42
Skargi do przełożonego ślą chyba wszyscy w terenie. Co mam zgłaszać do HRu? Zgłaszaliśmy przełożonym. Przełożony kieruje to wyżej, Krajowy (podobno nie tylko z naszej linii) rozmawiał z przełożonymi uprzejmej inaczej Marty i jedyne co usłyszał, to że standard współpracy oparty na szacunku i komunikacji, który funkcjonował wcześniej (naszym opiekunem od finansów była inna dziewczyna) była niczym innym jak ROZPIESZCZANIEM. Informacja o tym, że to będzie jedyna osoba z finansów, która ma być WSPARACIEM wnerwiła wszystkich w terenie, z którymi rozmawiam. Z dotychczasowej ekipy , była to jedyna osoba, która do współpracy z ludźmi się nie nadawała i nadal się nie nadaje. Chamska, to najłagodniejsze określenie którego mi tu nie ocenzurują. Była jednak alternatywa. Teraz alternatywy brak.

Jeżeli rozmawiam z tym kim myślę, to proszę zadziałaj. Już się rzygać chce kiedy trzeba coś rozliczyć. Może Ty będziesz potrafiła wymóc na jej przełożonych, nie zamiatanie pod dywan poważnych problemów jakie mamy od dawna. Tylko w końcu któraś zarządzi tym syfem. Chociaż ryba psuje się od głowy. Skoro zamiatają tyle lat pod dywan ten problem, to syf jest większy niż się wydaje.
pzdr
3
Zyx 2017-05-10 21:40
Znam jeszcze kilku innych kierowników z Actavisu, którzy pracują. Ktoś tu ma chyba niedokładnie informacje.
Joanna 2017-05-11 10:11
@mobbing nie jestem związana z firmą Teva Pharmaceuticals Polska. Jak możesz zobaczyć po najechaniu na mikrofon obok mojego imienia, jestem redaktorem serwisu gowork.pl i zależy mi na poznaniu, między innymi dzięki Waszym komentarzom, tego jak wygląda praca w firmie. Warto też, jeśli to możliwe, w swoich wpisach zamieszczać informacje odnośnie działu, którego dotyczy opinia. Taka informacja będzie bardzo cenna dla osób, które szukają opinii na temat pracy na konkretnym stanowisku.
1
zainteresowany 2017-05-31 12:36
Witam Wszystkich
Czy ktoś może z Was pracuje lub pracował na stanowisku Przedstawiciel ds. obsługi aptek sieciowych - zatrudnienie przez Firmę zewnętrzną HSK Consulting?
Proszę o info:
-jaka podstawa netto
-na jaką premie można liczyć netto
-ile wizyt dziennie
-jakie są dokładnie cele i zadania Przedstawiciela
-jakie auto (rodzinne, obrandowane, gps, można korzystać prywatnie)

Warto sobie zawracać głowę?
Jest później możliwość anasu?

Z góry dziękuję za pomoc i odpowiedź
8
deryk 2017-05-31 20:54
"dont give up" tak jak Ty mam tak samo - zajechany przez korpo i prywaciarzy... i zastanawiam się co dalej ze sobą zrobić. Z Ciekawości, co zacząłeś robić, jaka działalność??
mobbing 2017-06-05 13:54
Dziękuję za informację :) faktycznie to by wiele tłumaczyło. Pani, z którą myślałem że dyskutuje tu, nadal zamiata sprawę pod dywan. Chowa kolejne trupy do szafy.
Droga J :) wiemy że to czytasz, ogarnij się, nie masz do czynienia z dziećmi. Jesteśmy dorośli. zacznij działać. Przestań bronić tyłka mobberów tylko zróbcie z nimi porządek.
Na naszej stronie znalazłem takie zdanie: Jesteśmy przekonani o tym, że to właśnie nasi ludzie są potencjałem i przyszłością naszej firmy... dlatego sprawę zgłosimy do globala, skoro Ty nie masz narzędzi, odwagi, czasu. Za dużo utalentowanych i pomocnych osób odchodzi przez Twój brak działania
1
bylylaborant 2017-06-05 18:44
Asia w KJ w krakowie nie zarobisz na start więcej niż 3500brutto
Pyz 2017-08-04 11:10
Nie terminowość w przelewach po akceptacji wszystkich świętych czas oczekiwania 3-4 tygodnie i tak trzeba sie upomnieć... Dużo nieprawidłowości przy przepisywaniu wyników z IMS przez dział efektywności oczywiście na minus dla przedstawicieli oczywiście nikt nie wytłumaczy skąd dokładnie sie to wzięło nie poda metodologi liczenia i jak zostało to policzone tajemnica powiedzą ze liczą po innych cenac niż IMS ale jak PM podzieli brakująca kwotę przez opakowania to i tak nie można wyjaśnić różnicy bo najmniejsza jedn złotego to 1 grosz a wychodzi na to że teva operuje mniejszymi jednostkami niż obowiązujące w PL . Oczywiście nie poczuwają sie aby "głupiemu PM " to wyjaśnić ( Nigdy nie spotkałam sie z takim oszukiwaniem na wynikach przepraszam za mocne słowo ale niewiem jak to inaczej nazwać jak ktoś nie potrafi przepisać danych IMS a wiąże sie to z wynagrodzeniem pracownika )Pilnujcie swoich pieniędzy .
Joanna 2017-08-16 15:14
@mobbing czy sytuacja w firmie została wyjaśniona? Możesz napisać, jak wyglądają obecne warunki zatrudnienia?
wall street 2017-09-08 11:59
Cena akcji Teva na leci na dno. Obecnie 15 $, a 31 sierpnia prawie 20$. Gdzie rok temu bylo 51$.
Joanna 2017-09-15 15:38
@wall street - a jakie są Twoje doświadczenia związane z pracą w Teva Pharmaceuticals Polska? Na jakim stanowisku pracujesz? Jak oceniasz warunki zatrudnienia oferowane przez firmę? Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.
Robi 2017-09-17 20:46
A ja tu pracuje 15 i żadnego Jarka na Częstochowie nie było !
Zostaw swoją opinię o Teva Pharmaceuticals Polska Sp. z.o.o - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Teva Pharmaceuticals Polska Sp. z.o.o