logo RWE Polska S.A.

RWE Polska S.A.

Warszawa

Opinie o RWE Polska S.A.

jago 2015-02-05 21:19:19
hej, wiesz może jak wygląda dokładniej sytuacja z tymi rekrutacjami ? mianowicie chodzi mi o to czy one nadal trwają. Wiem , że praca tutaj to na pewno łakomy kąsek dla wielu osób z branży poszukujących obecnie zatrudnienia, ale mam nadzieję, że jeszcze nie wszystkie z tych ofert są już zajętę. Prawda?
smerf pracuś 2015-02-20 13:52:32
ja również nie potrafię w internecie znaleźć żadnych informacji na temat ich aktualnych rekrutacji, szukam już dość długo i zaczynam podejrzewać ze po prostu nigdzie ich nie ma... a może ktoś mnie oświecić w tym temacie? fajnie gdyby była taka lista wolnych stanowisk i ewentualnie by się np. zmieniał kolor ikonki światełka jakkby były już zajęte, jak na sali operacyjnej. da się to wprowadzić?
nika 2015-02-23 00:34:57
W internecie nie ma ogłoszeń bądź są bardzo rzadko. Rekrutacja jest przeprowadzana przez firmę zewnętrzną. Pracuję juz jakiś czas i nie narzekam. Wypłata w porządku, atmosfera w zespole również. Zależy pewnie od komórki.
1
ffff 2015-03-03 16:11:55
Czy w RWE pracując na stanowisku PH jest jakaś podstawa?
2
reno 2015-03-19 12:49:17
był ktos na stażu w RWE? ile płaca?
2
ancymon 2015-04-01 12:19:12
Czy ktoś kto pracuje bądź pracował na stanowisku Referent Back Office w oddziale na Nieświeskiej może napisać jak wygląda współpraca z 18 osobami i przełożonym Panem Dariuszem ?
2
zagubiony 2015-04-25 21:07:06
Wiecie może jakie są stawki i warunki dla Doradców Biznesowych na działalności?
pracujacy obecnie 2015-05-27 13:33:07
Szczerze nie polecam. Ogromny wyzysk, coraz więcej obowiązków bez podnoszenia zarobków, praca ponad siły w ogromnym stresie. Wyrażanie własnej opinii bardzo nie mile widziane. Stawianie takich celów, że pracownik mimo wielkich starań nie może ich osiągnąć.Brak szacunku dla pracowników.
3
@@ 2015-05-27 20:38:59
Dodatkowe pakiety to karty żywnościowe zasilane co miesiąc na kwotę 150 zł, karta luxmedowska i możliwość wykupienia za śmieszne pieniądze karty multisportu.
1
@lola 2015-05-27 20:44:40
Rekrutacje w RWE odbywają się co chwilę, ale wiedzą o tym głównie pracownicy, bo informacje są wysyłane na maila, dzięki czemu pracownik ma szansę wspiąć się na wyższe stanowisko. Generalnie bardzo wielu pracowników jest zatrudnianych przez firmy zewnętrzne takie jak Stegmann czy People i to z nimi najlepiej się kontaktować, pytając o aktualne rekrutacje do RWE.
anonim 2015-07-02 11:12:31
My również na maila dostaliśmy informację o tej rekrutacji na maila i została ona ogłoszona jako konkurs. Polecam osobę po technikum elektrycznym/energetycznym i ma ona pierwszeństwo w rekrutacji, bo jest z polecenia pracownika RWE
xonax 2015-07-02 14:36:09
Zgadzam się z "pracujacy obecnie". Jest tylko jeden plus ze pensje na czas i sa rozne dodatki - premie, karty zywnosciowe, multisport, lux med. Atmosfera... katastrofa! Brak szacunku dla pracownika, zawyżane cele niemożliwe do osiągnięcia przy normalnej pracy. Poza tym ciagły stres, czy przypadkiem nie dostanie się wypowiedzenia umowy z byle powodu. Wyrzucanie osób, które "nie pasują do towarzytwa" lub są niewygodne. Panuje w firmie tzw. kolesiostwo. Wiem bo obserwuje to na codzień.
3
@pracownik 2015-07-03 08:36:48
Ja się natomiast nie zgadzam z opinią, że jedynym plusem jest pensja na czas i dodatki. Chyba każdy wie, że RWE ma wiele jednostek i kilka siedzib. Wiadomo, że ludzie są różni, ale to nie znaczy, ze w każdej jednostce, w każdej grupie jest tak samo. Ja nie narzekam, a z towarzystwa kilku osób w pokoju jestem zadowolona, zawsze możesz poprosić o pomoc i nie zostaniesz zamordowany spojrzeniem. Wychodzę z założenia, że jak ktoś robi z siebie sierotę, która z niczym nie daje sobie rady, to niech nie liczy na miłe spojrzenia i słodkie słowa. Tak jest przecież w każdej firmie, najsłabsi są eliminowani i zastępowani lepszymi.
pracujacy obecnie 2015-07-13 11:43:49
nie rozśmieszaj mnie - lepszymi, to znaczy takimi co siedzą cicho, nie mają własnego zdania i posłusznie wykonują wszystko co im się każe. A jak nie, to przychodzą z zaskoczenia, wyłączają komputer i do widzenia.
2
pracujacy obecnie 2015-07-13 11:47:10
jakie prowizje....Opiekun to po prostu akwizytor, który musi pozyskać jak najwięcej Klientów
1
@pracownik 2015-07-24 09:55:52
Nigdy nie zdażyło mi się, żeby w jednostce, w której obecnie pracuję, kierownik podszedł i wyłączył komputer za swoje zdanie. A tym bardziej, żeby się na kimś wyżywał. Kto w ogóle pisze takie komentarze, ludzie z kompleksami. Jak jest wam tak źle, to po, co jeszcze tu pracujecie ? Narzekać to każdy potrafi, ale nikt nic nie zrobi ze swoim życiem, z lenistwa
4
ja 2015-09-24 11:04:36
Jak ktoś jest słaby, nie daje sobie rady to odchodzi. To jest dobre, bo nie blokuje miejsca komuś, komu się chce rozwijać. Ale przed odejściem każdy dostaje wiele szans. Nikt nikogo z nienacka nie zwolnił.
weteran 2015-10-13 06:49:20
Moi drodzy, poczytałam powyższe opinie i po prostu ogarnia mnie śmiech. Pracuję w tej Firmie całe życie i nikt nie zamyka mi komputera, nie każe przy nim jeść ani mnie nie wyzyskuje. Pytanie jest czy wiemy po co przychodzimy do pracy?! Normy ustalone są do wykonania i wcale nie na zasadzie, że 8 godz. nie odchodzi się od komputera. Atmosfera jest taka jaką sobie sami stwarzamy, plociuchy są wszędzie ale to od nas zależy czy będziemy ich tolerować. Większość ludzi nie lubi zmian a te w Firmie są od kilkunastu lat i trzeba je zaakceptować lub poszukać sobie innej pracy. I tyle, jak się wie, że przychodzimy do pracy żeby pracować, to Firma jest ok, płacą rzetelnie, są różne dodatki, nadgodziny się odbiera a reszta zależy od nas!
3
rozczarowana 2015-10-24 14:57:57
pracowalam w tej firmie ponad 5 lat i akceptowalam wszystkie zmiany jakie w niej zachodzily, bo atmosfera byla rewelacyjna do czasu az liderzy zaczeli straszyc zwolnieniami jak ktos pytal o podwyzki ktorych w firmie nie bylo od 4 lat bo podobno nie ma pieniedzy. pieniedzy nie ma zeby podniesc pensje chociaz o 100zl a sa na to zeby co miesiac szkolic i zatrudniac nowe osoby za duzo wyzsze pieniadze. doswiadczeni pracownicy ktorzy wyrabiali norme ciagle podnoszona odchodza bo chca sie rozwijac. ten kto pracuje w tej firmie wie jak duzo osob odchodzi i jak duzo nowych osob rezygnuje widzac jaki kołhoz jest teraz w RWE. zatrudnienie przez agencje pracy. bony żywieniowe, opieka medyczna w luxmedzie, premie polroczne, karty multisportu oraz bony na Boże Narodzenie to plus tylko na koniec roku trzeba zaplacic podatek za to wszystko. pensja dla nowych jest plusem ale brak podwyzek od lat dla stalych pracownikow nie wplywa dobrze na atmosfere w pracy, szczegolnie jesli ktos sporobuje wyrazic swoje niezadowolenie na spotkaniach grupowych. osoby pracujace w call center odwalaja robote za kilka dzialow, systematycznie przejmuja obowiazki innych dzialow. jesli ktos naprawde chce sie rozwijac to niech szuka pracy w innej firmie. RWE szuka teraz tylko robotow ktore nigdy nie poprosza o podwyzke. a zeby zatkac usta pracownikom organizuja 2 czy 3 razy imprezy w hotelach 5-gwiazdkowych lub na warszawiance za grube pieniadze. jesli odpowiadaja wam takie warunki to aplikujcie tylko pozniej nie narzekajcie na warunki bo sami bedziecie sobie winni ze wybraliscie wyscig szczurow.
jesli ktos jest kreatywny i chcialby popracowac w marketingu to niech aplikuje do RWE bo nalezaloby wymienic obecna kadre z ktorej smieja sie nawet klienci (pomysl z zielona trawa dla klientow biznesowych).
6
totylkoja 2015-11-13 20:35:30
Przeczytałam posty powyżej i trudno nie przyznać racji komukolwiek kto pracował bądź pracuje w RWE. Wiele zależy od tego gdzie trafił, jakiego ma przełożonego i współpracowników. Jedni trafiają lepiej inni gorzej. Ja mam to szczęscie, że trafiłam na kompetentną i pzyjazną pracownikom kadrę menadżerską, dobrą atmosferę i w większości fajnych ludzi. Pracowałam tu i ówdzie i wiem, że w innych korporacjach też jest różnie. Trzeba pamiętać, że atmosferę w pracy tworzymy sami więc warto być otwartym, uczciwym, pomocnym i nie warto kierować się niezdrowymi ambicjami, tworzyć atmosfery niezdrowej rywalizacji.
abc 2015-11-24 22:11:07
Nie powinno się wkładać wszystkich do jednego worka. W RWE pracowało i nadal pracuje sporo wartościowych osób. Niestety ich potencjał nie jest wykorzystywany przez osoby, które najzwyczajniej w świecie nie powinny zarządzać ludźmi. Jaki jest tego efekt? wystarczy spojrzeć na liczbę odchodzacych pracownikow i klientów..opinie na tym forum też nie są wyssane z palca i dla kogos kto zna choć trochę realia pracy w tej firmie, wie jakiego działu większość z nich dotyczy. Chyba najlepiej podsumowała to Rozczarowana. Na chwilę obecną szczerze odradzam to miejsce.
2
pracujacy obecnie 2015-11-26 17:32:16
na moich oczach zwolniono ostatnio dwóch pracowników, z zaskoczenia, nagle, bez uprzedzenia...
2
arek 2016-02-09 08:22:44
Wszystko spoko tylko czemu nie ma podstawy?
em jot 2016-02-15 17:14:12
Witam !
W tym tyg idę na rozmowę kwalfikacyjną do RWE na stanowisko przedstawiciel handlowy. Jest moze ktoś kto moze cokolwiek napisac jak praca w tej firmie na tym stanowisku wyglada??
pipi 2016-02-15 19:25:29
A może ktoś powiedziec jakich zarobków można się spodziewać na stanowisku przedstawiciela handlowego? Ide w tym tygodniu na rozmowę kwalifikacyjną w W-wie.
em jot 2016-02-17 10:45:47
Ok,dzięki. A jeżeli chodzi o RWE jako pracodawcę to jak to wygląda, chodzi mi głownie jaki jest ich stosunek do pracownika,itp.?
xxx 2016-02-17 17:59:35
W RWE Polska pracowałem przez 6 lat. Atmosfera i wynagrodzenie zależne od konkretnego pionu i wydziału. Duża biurokracja i mnóstwo procedur. Ludzie generalnie w porządku (jak wszędzie - są lepsi i gorsi). Raczej brak perspektyw na rozwój zawodowy - nie ma jasnej ścieżki kariery, itp. Wynagrodzenia na stanowiskach specjalistycznych poniżej przeciętnej w Warszawie. Obecnie mocno obcięte budżety szkoleniowe itp. Plusem jest możliwość zdobycia wiedzy i doświadczenia. Jeszcze 2-3 lata temu oceniłbym firmę na dobry, obecnie tylko na dostateczny
2
em jot 2016-02-18 18:29:35
Jeszcze jedno pytanie. Czy praca tam na stanowisku PH polega na chodzeniu od drzwi do drzwi i namawiania ludzi do podpisania umowy, czy ma się stałych i przynajmniej w jakiejś części poumawianych klientów ??
Gość 2016-02-28 20:52:06
Jakiego wynagrodzenia mozna spodziewac się na 6cio msc stażu?
1
Gość 2016-03-01 13:33:17
Karola, dziękuję za odpowiedź. A mogłabyś przybliżyć jakąś kwotę netto? :)
Wiem że w FMCG dają 3000-3500 netto, w Audycie 2500 - 2000, w konsultingowych innych 2500 neeto. Czy RWE jest podobne w tych stawkach?
Gość 2016-03-01 13:35:14
@Karola, dziękuję za odpowiedź! :)
A mogłabyś przybliżyć jakąś kwotę netto na stażu jaką mogą dać? :)
Wiem że w FMCG dają 3000-3500 netto, w konsultingowych 2000 - 3500.
Czy RWE jest podobne w tych stawkach?
Wojtek 2016-05-23 22:35:50
Jan z tego co mi wiadomo doradcy (sprzedaż jest w wiekszości poza RWE) zależnie od partnera, zarobi są różne. Jak to w sprzedaży możesz mieć pięknie ale jeśli nie masz drygu do handlu to szybciej zrezygnujsz niż zarobisz...
neja 2016-07-14 07:37:13
Jak jest w obsłudze klienta w punktach???? Dostałam propozycję pracy w jednym z punktów w galerii handlowej w Wawie. Znam już warunki finansowe ale wiecie może jak z atmosferą i jakością pracy????
JEBSYN 2016-07-21 15:06:52
Tydzień temu rozmowa o pracę - miano się do mnie odezwać pod koniec tygodnia, odzewu nie otrzymałem. I nie było to na zasadzie "oddzwonimy jak miałaby być praca", tylko na zasadzie "oddzwonimy i powiemy czy ma pan pracę czy nie".
Dzisiaj zadzwoniłem - "oddzwonimy dzisiaj". Telefonu nie otrzymałem. Jak dla mnie niepoważne podejście do potencjalnego przyszłego pracownika - potencjalnego, bo wiadomo, nie mam jeszcze tam pracy. I szczerze nie liczę że dostanę, skoro to jest takie podejście.
Geniusz Mściciel 2016-07-28 17:22:50
Jeśli wam się wydaje że będziecie kasować prawdę o waszej firemce - to chciałem poinformować że będę codziennie wklejać o was prawdę : CTRL + C > CTRL + V. Codziennie!!!
3
Geniusz Mściciel 2016-07-28 17:24:54
2015r. Adecco > RWE > Warszawa, gdzieś na dzielnicy „ochota”, Pracownik biurowy. Na rozmowie rekrutacyjnej były dwie kierowniczki które naprzemiennie zadawały mi pytania. Ogólnie o poprzednie prace, o moje chęci do pracy, możliwości sprzedażowe. Wtedy jeszcze nie miałem uformowanego zdania o sprzedaży – myślałem że może gdzieś jest normalnie, więc wysłałem do nich swoje CV.
Kulminacyjny moment który nauczył mnie honoru i sytuację która powtarzam na każdej rozmowie rekrutacyjnej zdarzyła się po chwili.
Kierowniczka spytała się mnie: jaki to jest trudny klient? Odpowiedziałem że dla mnie takich nie ma. Jeśli ktoś się czegoś konkretnego dopomina w swojej sprawie to albo muszę być niekompetentny żeby nie odpowiedzieć, albo coś przekracza moje możliwości jak np. błędy techniczne – które muszą naprawić informatycy. Dla mnie jedyny typ klienta którego nie toleruję to taki który zaczyna mnie obrażać bo jest upośledzonym niedorozwojem; mającym zaniżone poczucie własnej wartości i chce się dowartościować czyimś kosztem. Wyzwisk nie toleruje!
Zmieszana kierowniczka spytała się jak w takiej sytuacji reaguję? Odpowiedziałem: najpierw daje 1 upomnienie, przy drugim wyzwisku się rozłączam.
Kierowniczka coraz bardziej zmieszana dalej się pytała: A nie próbowałby Pan „ugłaskać klienta?”. - Odpowiedziałem Ale po co? Jak ja mam ugłaskać klienta który mnie wyzywa od ped*ł*w pierdo*o*ych, bo przez telefon myśli że będzie bezkarny? Ja mam mu za to podziękować? Przy drugim wyzwisku zawsze się rozłączę!
W tym momencie kierowniczka ewidentnie wkurzona na mnie powiedziała: W tym momencie muszę już Panu podziękować i skończyć rekrutację, my wyznajemy inne standardy.
- Odpowiedziałem jej od razu: Wy wyznajecie brak standardów! Tolerowanie wyzywania pracownika w miejscu pracy to jest mobbing! To jest karalne! Za to idzie się do wiezienia!
Wytrzeszczyła na mnie oczy i pokazała mi ręką drzwi!
Od tamtej pory na każdej rozmowie rekrutacyjnej pytam się czy w ich pracy tolerują mobbing? – jeśli tak: wstaję i od razu wychodzę!
0 godzin pracy – tylko rozmowa rekrutacyjna = 0 zł, proponowali umowę o pracę pełną wyzwisk i mobbing'u za 1600zł na konto.
8
34 2016-07-28 17:47:17
hej ktos moze napisac cos na temat pracy jako asystent do spraw ksiegowosci w Krakowie? bpo widze ze wymagana jest tutaj znajomosc jezyka czeskiego ,m.in.
xyz 2016-10-28 18:08:32
nie polecam osobom ambitnym i kreatywnym, nuda za marne grosze.. co więcej potrafią zwolnic osobę bez powodu ew. przenieść do innego działu na tyle różnego od poprzedniego, żeby relokowany sam się zwolnił...
Innowacja 2016-10-28 21:04:34
Szkoda czasu, rekrutacja po stronie RWE a teraz Innogy to jedna wielka pomyłka.
Osoby które prowadza rozmowy traktują człowieka jak śmiecia , albo natręta. W Szczególności Pani Paulina Z..... z odziały na Mokotowie. Jej cała postawa podczas rozmowy mówi tylko o tym jak wysokie ma ta pani o sobie mniemanie a resztę traktuje jak dno. nawet wstać żeby się przywitać z kandydatem jej Ciężko lub na dzień dobry Stwierdza że ma się za duże kwalifikację ( jakby nie mogli tego od razu powiedzieć tylko ciągać człowieka na 3 spotkania rekrutacyjne : 2 spotkania pozytywnie. Każdego kto ma trochę większe doświadczenie traktuje jako potencjalne zagrożenie dla swojej pozycji Księżnej Pani. z odchyleniem głowy podczas rozmowy i patrzenie z półotwartych oczu miną wyższością mówi zresztą całym szacunku dla Siebie ( bardzo prosta zasada - traktuje innych tak jak siebie) wiec skoro nad innymi stara się wywyższyć to jak tylko oznacza jak nisko siebie ocenia. Zresztą na wybrzeżu Kościuszkowskim podobnie - pani Katarzyna R. bojąca się o swoja posadę- każdego traktuje jako zagrożenie swojej pozycji wielkiej pani trener. na prawdę nie warto się starać tam dostać, jak już na dzień dobry atmosfera paranoi i pokazywania kto Tu jest Panem a Kto Chamem . Tak wiec najlepiej jest trzymać se od nich daleka - nazwa Innogy z dumą prezentowana jako sygnał o nowoczesności i rozwoju nijak ma się do rzeczywistości, zacofanie niektórych pracowników najpierw trzeba zlikwidować a później rozpowiadać i dawać sygnały o zmianach i nowych kierunkach firmy bo na razie to słoma w różowym papierku wychodzi .
1
Natręt 2016-11-04 18:26:26
Rekrutacja tragedia!!!!! Sprawiają wrażenie jakby kandydat był natrętem, i zakłócał im spokój i zawracał głowę nie wiem po co się ogłaszają chyba żeby pokazać swoim przełożonym ze coś robią, a ze nikt nie spełnia ich oczekiwań bo na ogół zawraca głowę to własnie tak wygląda. Szkoda czasu.
Niewazny 2016-11-08 23:40:20
Niechcialem zaglosowac, niechciacy kliknołem
Przecierz to widac ze pisal to jakis klakier bo mu kazali
Tomasz 2016-11-10 15:59:14
Czy ktoś może wypowiedzieć się na temat pracy w punkcie obsługi Klienta? jakiej mniej więcej wielkości są prowizje? zastanawiam się nad wysłaniem CV
ROBO 2016-11-14 16:43:01
masz wyznaczony czas na obsługę kazdego klienta, jak się nie będziesz wyrabiał nawet z nie swojej przyczyny to dostajesz ochrzan - czyli musisz wejść w tryb automatu , praca tak na prawdę po 10 h dziennie + weekendy, na współpracowników nie licz. premie max 200 zł do ręki pod warunkiem ze ci jej nie utną za jakość - m.i.n.czas obsługi klienta ....
Cycu 2016-11-14 21:54:34
Dostrzegłem niektóre opinie odnośnie rekrutacji do RWE (obecnie Innogy) - moja opinia będzie negatywna.
Pani Katarzyna W. z oddziału Warszawa-Powiśle (Wybrzeże Kościuszkowskie) - brak kompetencji do rekrutacji.
Dostałem zaproszenie na rozmowę, która odbyła się w środku lipca w oddziale Warszawa-Targówek.
Rozmowa rozpoczęta 15 minut po czasie - rekruterka się spóźniła. Dla odmiany ja byłem 15 minut przed czasem. Powód spóźnienia: "korki na mieście a ja taksówką". Pomyślałem sobie że ładnie się zaczyna.
Nie ukrywam - zdziwiłem się, kiedy się okazało że obok rekruterki na rozmowie był obecny inny pracownik niż wspomniany w mailu z zaproszeniem na rozmowę.
Sama rozmowa trwała 20 minut - 10 minut pytań związanych z zawodem, 10 minut pytań typowo rekrutacyjnych (czemu ta firma). Po rozmowie zostałem poinformowany, że do końca tygodnia dostanę telefon zwrotny z informacją czy mam pracę czy nie. I tu się zaczyna przygoda...
Przygoda polegająca na tym, że po 8 dniach braku odpowiedzi sam w końcu zadzwoniłem do rekruterki i spytałem o status swojej kandydatury - telefon miałem otrzymać do końca dnia, faktycznie nie otrzymałem go w ogóle. Dałem sobie spokój i nie dzwoniłem po raz trzeci - stwierdziłem bowiem, że ta rekrutacja to po prostu zwykła błazenada.
Aha, i jeszcze kwestia umowy - nie zostały mi przedstawione warunki zatrudnienia, więc nie wiem nawet za ile miałbym pracować oraz jaki byłby rodzaj umowy (zlecenie czy o pracę).
1
Jarek 2016-11-15 12:20:25
Rekrutacja w firmie Innogy to zwykłe zawracanie czasu. Minął już miesiąc odkąd miałem uzyskać informację zwrotną po przejściu 2 etapów. Nie rozumiem po co to robią?
Również miałeś "przyjemność" rozmowy z panią Katarzyną M., a raczej jej lekceważenia mnie.
Może firma wypowie się w tym temacie?
Jarosław 2016-11-15 18:29:45
Hi hi, ja we wrześniu brałem udział w rekrutacji. Mówili wtedy że mają kilka etatów. Mam duże doswiadczenie w handlu, rozmowa przebiegła pomyślnie a do dziś żadnej zwrotki.
Zdziwiło mnie dziś że tyle ogłoszeń jest w internecie, to jakaś sztuczna rekrutacja, szkoda zawracać głowy
Sebastian 2016-11-18 12:18:11
Rekrutacja koszmar. Ogłoszenia chyba z każdej agencji, po 2 rozmowa cisza pomimo zapewnień o kontakcie.
Stracony czas
Jas 2016-11-21 17:36:29
Doradca w punkcie obslugi klienta=sprzedawca żarówek
Cycu 2016-11-29 23:36:12
Także jak widać, nie tylko ja zostałem ładnie zbyty formułką typu "oddzwonimy do pana". Jak dla mnie to firma ta jest po prostu niepoważna, jeżeli chodzi o zatrudnianie nowych pracowników. Strata czasu i tyle, nie wiem jak inni, ale ja Innogy wystawiłem czerwoną kartkę.
niestety 2016-12-01 18:15:43
Nie Ty jeden. Szkoda czasu na wysyłanie CV do tej firmy.
Zostaw swoją opinię o RWE Polska S.A. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RWE Polska S.A.