logo RWE Polska S.A. (Innogy)

RWE Polska S.A. (Innogy)

Warszawa

Opinie o RWE Polska S.A. (Innogy)

ZainteresowanyPraca 2017-05-24 18:55
Witam, Czy jest tu jakaś osoba która pracowała w firmie Energy Advisory group? Jest to firrna która jest partnerem strategicznym innogy. Zastanawiam się nad przyjęciem propozycji pracy jako doradca ds energii. Proszę o odpowiedź ;)
Zomo 2017-05-30 09:30
Co ciekawego słychać w innogy? Tak mało piszecie na forum. Czy zmiana jest tak dobra iż nie macie czasu na pisanie?
1
Smile 2017-05-30 11:18
Pewnie, że jest :-). To jest najlepsza firma w której pracuję od lat. Naprawdę polecam!!!
1
Zimba 2017-06-06 20:00
@Smile To nie pierwszy przypadek kiedy zmiany jakie przeprowadzono w firmie dały bardzo pozytywne efekty. A czy finansowo też jest dobrze? Co się jeszcze zmieniło?
Rafał 2017-06-28 11:28
* pracodawca zatrudnia na umowę o pracę tymczasową. To pozwala zwalniać w trakcie L4 . Mnie zwolniono "nie przedłużono umowy" w trakcie l4, koleżanka w ciąży została poinformowana ze umowa dobiega końca i nie bedzie następnej
*pracodawca zatrudnia od 15, 20, 10 lat tych samych pracowników którzy źle znoszą młodych wybijających się.
*na roznych szczeblach firmy pracują ludzie zaprzyjaźnieni ze sobą, ktorzy robią sobie przysługi.
*jako nowa mloda osoba robiac 300 % normy w sprzedaży nie bylam w stanie otrzymac za sprzedaż nigdy zadnej nagrody. Sprzedane przeze mnie produkty dziwnym trafem nie były wysyłane, utykały gdzies na innych szczeblach w firmie. Klienci dzwonili po kilka razy z prośbą o wysylke w koncu rezygnowali
*panuje prywata, zasady prlu, raczka raczke myje. Tak sie zawsze sklada ze prezenty i wyróżnienia od lat dostaja miesiac w miesiac te same osoby
* jest bardzo duza rotacja mlodych ambitnych osob, które szybko poznaja sie o co chodzi
*w firmie sie plotkuje, zartuje w bardzo ordynarny sposob
*kolezanki z dobrymi wynikami zglosily ze kolega molestuje je opowiesciami o seksie analnym, jest wulgarny, bezustannie poniża krytykuje. Obie w efekcie stracily prace mimo dobrych wynikow. Kolega ktory je mobbował pracuje nadal i dokucza innym osobom. Byc moze jest tu drugie dno
* wyczuwalna jest obawa menagerw przed osobami które moga potrafić wiecej niż oni
* sama praca jest skomplikowana. Sytem jest skonstruowany tak ze pod telefonem sa osoby które pomagaja. I tu zaczyna sie problem. Sa to osoby w stylu "pan roman elektryk" przecież go nie zwolnimy, dajmy go na kontrolera. Tacy kontrolerzy nie radza sobie ani merytorycznie (co jeszcze jest do przezycia jak sie ma bogate notatki) ale nie radzą sobie emocjonalnie a to jest duży problem...
* PRL PRL czas sie na Włodarzewskiej zatrzymał i zardzewial
4
Rafał 2017-06-28 11:32
* pracodawca zatrudnia na umowę o pracę tymczasową. To pozwala zwalniać w trakcie L4 . Mnie zwolniono "nie przedłużono umowy" w trakcie l4, koleżanka w ciąży została poinformowana ze umowa dobiega końca i nie bedzie następnej
*pracodawca zatrudnia od 15, 20, 10 lat tych samych pracowników którzy źle znoszą młodych wybijających się.
*na roznych szczeblach firmy pracują ludzie zaprzyjaźnieni ze sobą, ktorzy robią sobie przysługi.
*jako nowa mloda osoba robiac 300 % normy w sprzedaży nie bylam w stanie otrzymac za sprzedaż nigdy zadnej nagrody. Sprzedane przeze mnie produkty dziwnym trafem nie były wysyłane, utykały gdzies na innych szczeblach w firmie. Klienci dzwonili po kilka razy z prośbą o wysylke w koncu rezygnowali
*panuje prywata, zasady prlu, raczka raczke myje. Tak sie zawsze sklada ze prezenty i wyróżnienia od lat dostaja miesiac w miesiac te same osoby
* jest bardzo duza rotacja mlodych ambitnych osob, które szybko poznaja sie o co chodzi
*w firmie sie plotkuje, zartuje w bardzo ordynarny sposob
*kolezanki z dobrymi wynikami zglosily ze kolega molestuje je opowiesciami o seksie analnym, jest wulgarny, bezustannie poniża krytykuje. Obie w efekcie stracily prace mimo dobrych wynikow. Kolega ktory je mobbował pracuje nadal i dokucza innym osobom. Byc moze jest tu drugie dno
* wyczuwalna jest obawa menagerw przed osobami które moga potrafić wiecej niż oni
* sama praca jest skomplikowana. Sytem jest skonstruowany tak ze pod telefonem sa osoby które pomagaja. I tu zaczyna sie problem. Sa to osoby w stylu "pan roman elektryk" przecież go nie zwolnimy, dajmy go na kontrolera. Tacy kontrolerzy nie radza sobie ani merytorycznie (co jeszcze jest do przezycia jak sie ma bogate notatki) ale nie radzą sobie emocjonalnie a to jest duży problem...
* PRL PRL czas sie na Włodarzewskiej zatrzymał i zardzewial
4
Renata 2017-06-28 11:58
W grupach sprzedażowych na wlodarzewskiej jest po 9, 10 osób na jednego "szefa". Np w grupie pana Adama W. na ilość 10 osób przypada 2 osoby z kompleksami, które są złośliwe, ironizują, wszystko obśmiewają, umniejszają wartość pomysłów innych osob. Są to ulubieńcy szefa. Można samemu sobie wyobrazić jakby nam sie tam pracowało? Czy szanse bylyby rowne?. Szef w tej grupie jest ślepy na absolutnie wszystko. Opinie tych osob traktuje jak kluczową. Nawet bedac alfą i omegą, zmęczy Cie walka, zmeczy Cie odkopywanie sie z dołków, zmeczy Cie oczyszczanie się z plotek... i odejdziesz, albo oni nie przedłużą Ci umowy o pracę tymczasową z uwagi na trud pracy z Toba
6
Na szczescie były pracownik 2017-06-28 12:03
Kontrolerzy na Wlodarzewskiej to porażka. Kasia specjalistka wyniosa, opryskliwa, mówi jakby wszystko bylo oczywiste, nie rozumie swoich kompetencji, ma pomagac a robi łaske. Burczy krzyczy patrzy z góry. Lepiej powiedziec klientowi źle niz ją zapytac.
Roman porażka. Pan z wsem, sweterek, PRL pelna gemba. Zero wiedzy merytorycznej, zero znajomosci systemow, emocjonalny, wybuchowy, pyskaty, lrpiej nie dzwonic po pomoc
4
Sandler 2017-06-28 12:07
Szkoleniowcy w Innogy robią wrażenie. Takie ma odczucia każdy kto siedzi nudzi się bo wie więcej niż oni. A nie jest to trudne...
Ci od metody Sandlera nie potrafia zapytani wytłumaczyc czym jest ta metoda. Po ra żka. Wielu pracownikow firmy, tych niedostrzeganych mogloby ich zastąpić z powodzeniem bez przygotowania.
4
Pokrzywdzona 2017-06-28 20:54
Ja pracowałam w Innogy. Z koleżanką byłyśmy 4 msc ofiarami wulgarne mobbingu. Dwa razy zglosiłyśmy menager owi. Raz na kartce wypisałysmy wszystkie wulgarne słowa które codziennie słyszałam. Potem było to zgłoszone do agencji. Skonczylo się tak ze zostałyby zwolnione. Mobbing polegał na tym ze kolega z pracy poniżej nas i traktował wręcz obrzydliwie a jego koleżanki głośno zaprzeczał ze nic się nie dzieje. Poszły do szefa powiedzieć mu ze my wymyślamy. Efekt był taki ze byłyśmy same przeciw całej grupie. Pan Rafał G odzywał się do nas na codzień w taki sposób " wyglądasz jakbyś po pracy dorabiają w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyglądasz jakbyś potrzebowała alfonsa, seks analny w czasie biegunki ... Czy robisz partnerowi loda przy dziecku. Głośno krzyczał na całą salę gdy popelnilysmy błąd, nawet gdy chodziło o literówek.
4
Nick 2017-06-29 11:01
Lepiej nie moglabym tego uja c. Ta firma to PRLowskiw dno. I te ich umowy o pracę tymczasową które pozwalają zwolnic czlowieka w każdym momencie bez ostrzeżenia. Dno dna i trzy metry gestego mułu
4
Nick 2017-06-29 11:07
Zgadzam sie w 100% kolesiostwo i ryzyko zwolnienia w kazdej chwili. Jesli koledzy sie upra to nie wyrobisz celu, bo ich znajomi z innych działów sie o to postarają. Takie tam sa PRLowskie układy dnoooooo!!!!!
4
Zomowiec 2017-07-04 18:31
RWE wywodzi się wprawdzie jeszcze ze starych czasów ale to już historia. Innogy to jest nowa firma z nowymi regułami i jak widać osoby pracujące w starej firmie nie mogąc pogodzić się ze zmianami oskarżają firmę.
2
Xxxx 2017-07-12 23:23
Czytając te opinie, trochę sie zszkowalam.. wspomnę iz to jest dobra firma, rozwojowa i atmosfera mega! Po to jest praca by w niej pracować trzeba robić swoje. Co do wyżej wymienionych osób neguje, tym bardziej o Adama.W to mądry dobry kierownik i jeden z lepszych. Jak nie przedłuża umowy to widocznie ktoś na.to nie zasłużył praca i podejściem. Da się zarobić tez fajne pieniądze, wyjazdy nagrody. Polecam !
3
Zzz 2017-07-13 15:32
Uderz w stół a norzyce się odezwą
1
Agnieszka 2017-07-14 17:26
Przykre, jak osoba, której w życiu nic nie wyszło szerzy jad i wydaje opinie na temat innych osób. Firma i ludzie spoko a awanse dostają osoby, które na to w pełni zasługują.
2
Natalia 2017-07-16 12:19
Ile osób tyle opinii, niby prawidłowe ale jeśli są to opinie skrajnie różne? Jak osoba z zewnątrz może wyrobić sobie opinie o firmie ? Jeśli ktoś szuka pracy to często posiłkuje sie takimi opiniami , z tego forum z pewnością nie skorzysta.Szkoda bo firma jest fajna.
1
Maro lomos 2017-07-18 22:45
Bylem tam na rozmowie i system rekrutacyjny mocmo mnie zawiódł, widzę jednak że był to dla mnie znak. Współczuję. Nie przypuszczałem że w Warszawie w obecnych czasach takie sytuacje mogą mieć miejsce. To poddaje w wątpliwość pozytywne komentarze.
1
Maro lomos 2017-07-18 22:45
Bylem tam na rozmowie i system rekrutacyjny mocmo mnie zawiódł, widzę jednak że był to dla mnie znak. Współczuję. Nie przypuszczałem że w Warszawie w obecnych czasach takie sytuacje mogą mieć miejsce. To poddaje w wątpliwość pozytywne komentarze.
1
Zamyślony 2017-07-18 22:48
Wygląda na to że są tacy ktorym się bardzo podoba i tacy którym sie bardzo nie podoba. Brak tu czegoś pośrodku. Chyba jakiejś takiej równości. Daje do myślenia.
Xxx 2017-07-18 22:56
Przestań wypisywać głupoty wulgarny zakompleksiony zboczeńcu. Za to jak sie zachowujesz w innogy lizusie powinienes dostac w morde. Powinienes tez dostac w morde za wchodzenie na zdjecia mojej córki na instagramie i obrażanie jej. Jakim trzeba byc dnem żeby 4 letnie dziecko poniżać. Jestes nieudacznikiem i powinieneś siedziec za swoje kopanie dołków i molestowanie seksualne obrzydliwym tekstami. Jak ty to mowisz? "To były zarty". Do konca życia bede powtarzac ze Innogy trzyma, choduje u siebie zboczeńca, który kopię doły, kłamie, oszukuje, umniejsza wartość innych byle tylko sie wybić. Przestań sie tu odzywać.
4
Zojka 2017-07-23 11:24
Czy ma ktoś informacje o nowych ofertach pracy? Czy po tej zmianie jest już dobrze w firmie? Jak sie teraz pracuje? Chciałabym dostać się tu do pracy.
xxcccc 2017-07-24 19:41
zachęcam,ciekawa praca można się wiele nauczyć :) atmosfera też ! :)
1
Drabik 2017-07-28 12:05
Wszędzie mogą zdarzyć się jakieś błędy czy nie przemyślane decyzje ale takie są realia. Może warto podpowiadać zwierzchnikom jeśli jest coś nie tak.?
KOT 2017-07-28 18:52
Nie wiem czy pytanie do mnie, ale pozwolę sobie odpowiedzieć. Nie, nie warto.
Bezpośredni przełożeni przeważnie są w porządku, ale co oni mogą? problem leży wyżej wśród tych zarządzających biurem na Włodarzewskiej. A pracownicy nie dostają kasy za doradztwo i podpowiadanie jak zarządzać firmą, więc to nie oni są odpowiedzialni za to wszystko. Błędy oczywiście zdarzają się wszędzie ale nieprzemyślane decyzje na tak wielu płaszczyznach w tak dużej korporacji to nie są realia. To jest śmiech na sali. Firma jest niekonkurencyjna nie tylko dla klientów ale też dla pracowników.
4
były pracownik 2017-08-04 16:18
Nie polecam pracy w tej firmie !!!!
2
może_przyszły 2017-08-07 12:51
jak wygląda praca na stanowisku Referent Back Office?
2
KOT 2017-08-10 23:05
Infolinia to ZŁO
Wymagany czas rozmowy 2 minuty. W ciągu tych 2 minut trzeba było:
1. Wysłuchać opierdolu, dlaczego od pół roku klient nie może się doczekać umowy lub rachunków, a potem prosić o jeszcze trochę cierpliwości (70% telefonów było o takiej tematyce)

2. Wyjaśnić dość skomplikowane problemy lub procesy, czasem konsultując się z pracownikami Stoenu (starymi dziadami z elektrowni bez kultury i z pretensjami że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawracamy) lub konsultując się ze "specjalistami" którzy byli niekompetentni, niepomocni, bez doświadczenia w pracy na słuchawkach, nie znali odpowiedzi na pytania - oni byli od tego żeby pilnować kolejek i wrzucać kolejne połączenia, nie ważne czy skończyłeś zapisywać zadanie dla poprzedniego klienta czy nie, świeciło im się na czerwono to Ci wrzucali kolejnego, a Ty się potem martw która sprawa do którego klienta.

3. Sprzedać jakiś aneks lub wcisnąć jakiś badziew. Zamiast skupić się na zaległościach to mało się nie zesrali z tą sprzedażą. Trzeba było wciskać każdemu, również tym co dzwonili z mordą i wyzwiskami, bo jak nie, to firma zwalniała z dnia na dzień, nawet najbardziej kompetentnego, wieloletniego pracownika. Jak się udało coś sprzedać to umowa i tak mogła nie wyjść, bo nie miał kto jej obsłużyć. Firma jeszcze bardziej zakopywała się w papierach i błędne koło się zamyka.

Podkreślam to wszystko w 2 minuty.

Prowizja od sprzedaży raz na 3 miesiące. Jak pracownicy realizowali wyznaczone cele, to były one podnoszone, żeby nikt nie daj boże za dużo nie zarobił. Zmiana zasad w trakcie gry? Bardzo nie fair... ale z tej praktyki firma jest znana od lat.

Firma potrafiła też rozdać bony pieniężne, żeby po chwili się z tego wycofać, tłumacząc że to pomyłka - tacy kompetentni i poważni tam pracują.

Rozwój? Hahaha dobre sobie! Po 1,5 roku zatrudnienia przez agencję przechodzi się pod skrzydła... kolejnej agencji :) i tym sposobem ludzie po 5 lat pracują na umowę o pracę tymczasową.

Budynek bez windy, z PRLu i obyczaje też z PRLu.
1
Minia 2017-08-11 20:05
Dobrze, że nie narzekacie na padający deszcz w czasie podróży do pracy. Generalnie to idziemy do pracy żeby pracować i jeśli nawet zdarzają się trudne chwile to tak bywa !!!
aaa 2017-08-12 12:26
Wiele z tych opinii to niestety prawda, ale jeśli ktoś potrafi sprzedawać i jest wytrwały to sobie poradzi.
aaa 2017-08-12 12:27
Wiele z tych opinii to niestety prawda, ale jeśli ktoś potrafi sprzedawać i jest wytrwały to sobie poradzi.
Iza 2017-08-12 16:40
@aaa - jaka jest Twoja opinia o pracy w RWE Polska S.A.? Wszelkie konkretne informacje pozwolą osobom zainteresowanym potencjalnymi ofertami pracy, poznać firmę "od wewnątrz" i ułatwią podjęcie decyzji o ewentualnym zatrudnieniu.
Zuzia 2017-08-20 20:06
Nie ma idealnej firmy ale jak akceptujemy pracę to będzie ok!
Ala 2017-08-22 13:35
Jak ze stanowiskiem referent back office? Ktoś coś powie?
Ala 2017-08-22 13:36
Jak ze stanowiskiem referent back office? Ktoś coś powie?
Zduńczyk 2017-08-24 09:17
Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak się teraz pracuje w firmie po tych wszystkich zmianach? Czy do podstawy są w firmie jakieś dodatki typu opieka medyczna czy też karta multisportu? Czy warto aplikować ?
Manager 2017-08-25 09:18
Uwaga - Naciągacze !!! Szukają jeleni, którzy na własny koszt rozkręcą im interes w regionie. Byłem wczoraj na rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko Manager Regionu a okazało się, że na początku ganiasz jako zwykły PH na swój koszt, bo oni płacą za wyniki, pięknie nazywając to, że ambitnym ludziom to nie przeszkadza. A na początku wiadomo, na pierwsze efekty można czekać długo. Szkoda czasu i pieniędzy na dojazd na te pseudo rozmowy kwalifikacyjne w hotelu Krasicki w Lidzbarku. Skąd ten Lidzbark? Chyba pani manager przy okazji zafundowała sobie SPA.
1
ja 2017-08-27 22:05
Operator (moich pieniędzy) super. Tylko dlaczego mam mu płacić za rok z góry? Obraca moimi środkami. Dlaczego jeszcze tym nie zajął się rząd?
Eee 2017-08-28 18:06
Referent back office- jakies opinie? Ide jutro na rozmowe, a po przeczytaniu watku mam mieszane mocno uczucia
Emma 2017-08-29 16:28
Chyba nie radzę. Pani z agencji Manpower wprost powiedziała mi, że jest tam rotacja, że są bardzo mieszane opinie, że oceniają twoją pracę na każdym kroku, co chwilę, że patrzą na ręce i że można za byle co nie dostać premii. Chciała mnie przygotować, że takie sytuacje się zdarzają i czy jestem gotowa na taką pracę. Nie brzmi to zachęcająco. Zostałam zaproszona na spotkanie w Innogy, po tym jak zaakceptowali moją kandydaturę, jednak odmówiłam. Daj znać jak u Ciebie poszło.
2
Sap 2017-08-30 17:12
Nie polecam - nie ma rozwoju nie ma dobrych pieniędzy, szkoda tracić wzrok nieodrywając się sprzed komputera przez 8 godzin w wielu przypadkach ludzie jedzą i piją przy biurku! nie tak powinna wyglądać praca w innowacyjnej firmie! Niektóre zagrywki nie na poziomie, oczy zamknięte na prawdziwe fakty i skupianie całej winy na pracownikach bo są zaległości. Nieumiejętne zarządzanie! Nie warto ;( liczą ze siadziesz i będziesz tak klepał te sprawy do emerytury bez umowy na dłużej bez podwyżki bez odpowiedniego szkolenia :D śmieszne ale prawdziwe
2
Zuzia 2017-08-31 10:05
Ja jeszcze nie spotkałam się z opinią, że jakaś firma jest idealna, że wszystko jest super. Może to dobrze ponieważ zawsze jest co poprawiać w firmach.
Lusiiii 2017-09-05 20:42
Pani z Manpower miała rację :) Rotacja niesamowita. Średni staż pracy 6 miesięcy :) Wynagrodzenie bardzo marne, obowiązków mnóstwo! Praca pod olbrzymią presją czasu. Zadań ciągle przybywa. O podwyżce można zapomnieć. Jedzenie przy biurku - norma.
1
Zuzanna 2017-09-05 20:59
Trzeba być dobrej myśli w kwestii podwyżek. Słyszałam, że państwowe spółki podnoszą wynagrodzenia to i wszyscy inni będą po troszku podnosili. W każdym razie jest jakaś nadzieja na poprawę sytuacji. Ale swoją drogą niektórzy już grubo przesadzili z narzekaniem!
Ona 2017-09-09 20:16
Cześć wam byłam na rozmowie w innogy na stanowisko Referent..już na samym początku można zobaczyć co to za firma, słyszałam też od pewnej osoby tam pracujacej że jest duża rotacja i ludzie rezygnują już podczas rozmowy o pracę . A Pani Marcie od rekrutacji sporo brakuje jeszcze do jakiś standardów rekrutacyjnych, pierwszy raz się spotkałam z takim brakiem kompetencji i w takim amatorskim wykonaniu.. porażka. W mojej ocenie to źle mogłoby wróżyć podczas ewentualnej współpracy, gdybym wiedziała jak to wygląda to nawet bym się tam nie wybrała, szkoda czasu lepiej poszukać innego miejsca gdzieś gdzie bardziej szanują ludzi..
3
Iza 2017-09-11 15:08
@Ona - a możesz konkretniej opisać elementy, które zdecydowały o Twojej negatywnej opinii na temat odbytej rozmowy kwalifikacyjnej? Czy coś szczególnego Cię zaskoczyło podczas procesu rekrutacyjnego? Z ilu etapów składał się sam proces? Część pracodawców przeprowadza rekrutację w kilku etapach, na każdym wymagając od potencjalnych kandydatów innych umiejętności. Dla osób zainteresowanych ofertami w pracy wszelkie informacje na temat rekrutacji będą bardzo przydatne w przygotowaniu się do rozmowy kwalifikacyjnej.
Pracownik CC 2017-09-11 16:37
Mi się podoba w tej firmie i nie rozumiem dlaczego takie gorzkie żale co niektórzy piszą. Do pracy w call center miałam przygotowanie, szkolenie o energii potem produkty i dopiero po kilku tygodniach zaczęłam samodzielnie pracować. Atmosfera jest ok. Zawsze może być lepiej, trochę starsi stażem marudzą, że kiedyś to były czasy... Ale to takie gadanie, bo sporo się zmieniło w tej firmie. Teraz są szkolenia z nowej metody sprzedaży. Bardzo mi się podoba, że nie ma wciskania produktów na siłę. Trenerzy też bardzo pomocni i przygotowani do tego co robią. Monitoring trochę się czepia ale taka ich rola. Ogólnie jak na pracę w call center w Warszawie to nie jest najgorzej.
2
Stella 2017-09-14 23:06
Ja tam jestem zadowolona z pracy i na pewno bym nie zmieniała.
Ania 2017-09-15 14:09
Zastanawiam się kto to jest? Jeśli wchodził i pisał komentarze pod postem Twojej córki, screen i wyślij do prezesa i członków zarządu. Miałam kiedyś podobną sytuację pomaga, jeśli nie to wyślijcie do gazety aby to nagłośniła. Polecam Ania.
Ania 2017-09-15 14:09
Zastanawiam się kto to jest? Jeśli wchodził i pisał komentarze pod postem Twojej córki, screen i wyślij do prezesa i członków zarządu. Miałam kiedyś podobną sytuację pomaga, jeśli nie to wyślijcie do gazety aby to nagłośniła. Polecam Ania.
Zostaw swoją opinię o RWE Polska S.A. (Innogy) - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie RWE Polska S.A. (Innogy)