brak logo

Delta Plus

Naaldwijk

Opinie o Delta Plus

anonim 2009-04-01 08:01:23
anonim - 2009-03-18 13:49:06

1

to biuro to poraszka,prywatne interesy i układy wiem coś otym czy nie tak pani [usunięte przez moderatora],ludzie spoza ślonska są bez szans a puste obietnice to norma w tym biurze.Pozdrawia internałta
anonim 2009-05-17 13:18:03
najgorsza firma w holandji zdziera i okrada pracownikuw
anonim 2009-05-27 11:11:27
anonim - 2009-05-17 13:18:03

najgorsza firma w holandji zdziera i okrada pracownikuw

Ty jesteś chyba analfabetą , dziwne że przyjęli Cie do jakiejkolwiek pracy u mnie byś najwyżej sprzątał
Aga 2009-08-28 10:38:25
prosze o opinie pracy w Holandii poprzez firme delta plus b.v czy jest to agencja wiarygodna bo mam przez to biuro jechac do pracy w pralni w Holandii prosze o wypowiedź ludzi co tam pracują a jakie maja mieszkania piszcie na moje gg 13885669 będę wdzięczna z gory dziekuje za informacje prosze o jak najszybsza odpowiedż bo 4 września mam planowany wyjazd
anonim 2010-01-03 12:29:00
anonim - 2009-05-17 13:18:03

najgorsza firma w holandji zdziera i okrada pracownikuw

dostalem propozycjie pracy wholandi u niejakiego dzinno stukadoros na wlasnej dzalalnosci .prosze o wiadomosci na temat tego pracodawcy
me 2010-02-09 13:33:52
Jeśli chodzi i pracę w Holandii to ODRADZAM biuro pośrednictwa pracy DELTA! Oszuści, naciągacze- nie można użyć innych słów bo tak jest! Większość ich pracowników to Polacy a nie mają w biurze nikogo kto mówi po polsku-dlaczego? żeby oszukiwać naiwnych ludzi. Ja porozumiewałem się z tymi oszustami po angielsku i już pierwszego dnia coś mi nie pasowało. Śmieszne stawki, dziwne umowy. pracujesz tydzień w jednej firmie, tydzień w innej. Gdy rozmawiałem z polakami zatrudnionymi przez inne firmy to okazało się, że oni mają o wiele wyższe stawki! Poszedłem z tym do pseudo "kierownika" a ten że jak mi się nie podoba to mnie może zaraz wywalić z mieszkania i zobaczymy jak będę śpiewał. po trzech tyg uciekłem z tamtąd bo nie było sensu tam siedzieć. ile zarobiłem ? ZERO! starczyło na drogę powrotną! ogólny bilans? BYŁEM W PLECY! nie polecam, więcej- przestrzegam przed tą firmą.
tommy 2010-05-05 15:27:06
nie pracuje w tym biurze,ale pracuje z ludzmi delta.nie polecam jeden na drugiego donosi dla mnie frajerstrwo.CHANYSOWO.
genzior 2010-12-10 11:34:28
Delta plus jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] biurem robiłem tam 3 lata na oponach a [usunięte przez moderatora] to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] oszust itp poprostu jak go spotkam to [usunięte przez moderatora] na łeb
anonim 2011-05-24 21:15:00
więkrzość z was ma racje!!!!!!!! jak jeszcze w polsce (raciborze) to było dobrze a w 2010r zaczeło się sypać biura w polsce zlikwidowali i sięzaczeło bagno. rozmowa przez tel w polsce jest inna a jak przyjechałem to okazło się zupełnie co innego robota była ale z j.angielskim a przed wyjazdem p.[usunięte przez moderatora] pow że nie koniecznie trzeba znać j.angielski. a jak nalegałem żeby mi dali robote to na odczepnego p.[usunięte przez moderatora] przyjechał po mnie pojechaliśmy do amsterdamu do firmy food fructs i tam posiedziałem godzine na kawie w kantynie i boss zakładu pow że nie znam jezyka to musze jechać do domu i natym się skończył mój pobyt w holandii
pracownik 2012-02-06 09:48:46
ja powiem tak. pracuje tam juz od dluzszego czas i nie powiem ze jest zle. standardowo trzeba sprawdzac salarisy bo zdazaja sie im wpadki z odciaganiem czegos co niepowinni ale zawsze dostalem zwrot pieniedzy.
w biurze maja osobe mowiaca po polsku ( Pani Ania ) mysle ze biuro nie rozni sie niczym od innych. stawki standardowe ( najnizsza krajowa ) ale wystarczajace zeby spokojnie tu zyc i odlozyc cos.
bella 2013-01-24 16:31:09
Witam.Czy słyszał ktoś o takiej firmie Anka BV.?Chodzi o prace w Holandi przy zbieraniu pieczarek.Napiszcie coś.Pozdrawiam.
Były pracownik 2013-02-12 13:19:20
Delta Plus już nie istnieje:(.A szkoda...
hahahaha 2013-03-04 13:41:49
Teraz Delta Plus nazywa się Seggment 2.I wszystko jasne .....
tymek 2014-12-31 05:20:30
witajcie, jak ta delta teraz prosperuje co ? jest szansa na jakieś nowe miejsca pracy czy przestój totalny? bo nic nie znalazłem o tym ale zakładam także że wiecie, źle szukam czy coś takiego. może jeśli macie jakieś wiadomosci to dajcie znać, mi to bardzo pomoże. A ja zycze szczęśliwego nowego roku wam wszystkim
anonim 2 2015-01-08 23:58:09
Nie wiem czy pomogę ale Delty już nie ma od jakiegoś czasu,chyba że się coś zmieniło...Teraz jest SEGGMENT chyba tak ta firma się nazywa.Nie pracuję jakiś czas więc tylko takiej informacji mogę udzielić..
anonim 2015-02-18 17:54:00
Witam! Mam pytanie do tych co pracowali w Delcie. Czy ktoś pamięta nazwę strony internetowej na której trzeba było się logować aby obejrzeć solarisy i jarografy? Proszę o szybką odpowiedź bo jest mi to bardzo potrzebne.
1
grom 2016-05-15 11:23:24
@mix to dobry komentarz. Ludzie powinni zacząć się cenić, szczególnie w takich działach jak marketing, bo nie ma co kryć, ale dobry marketingowiec sprawi, że firma zwiększy swoje zyski. A to chyba warto zauważyć i zapłacić solidne wynagrodzenie. Choć Delta Plus raczej na tym nie oszczędza.
Zostaw swoją opinię o Delta Plus - Naaldwijk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delta Plus