Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-03-28 08:50:21 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Ochrona Osób i Mienia Askar - Agencja Ochrony Osób i Mienia Askar. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
ja - 2009-08-17 18:55:28 odpowiedz | cytuj
nie polecam, czekam juz 2 miesiace na wyplate.
uwaga na tą firmę! - 2009-10-17 15:14:56 odpowiedz | cytuj
uwaga na askara w gdańśku! jeżeli pracujecie tam kilka miesięcy to wam to i tak nic nie da. w dniach wolnych od pracy wydzwaniają po kilkanaście razy i wręcz zmuszają do przyjścia do pracy na zastępstwo kogoś innego! ale NAJLEPSZE JEST TO że jeśli po paru miesiącach pracy raz zdarzyło Ci się nie przyjść to robią kary na zasadzie zabierania Ci od wypłaty zarobionych już przez Ciebie pieniędzy! santażują że zabiorą nawet połowę wypłaty! to jakaś paranoja! tą firmą musi się ktoś zająć z inspekcji pracy! w Gdańsku lepiej nie pracujcie
szczery - 2009-11-16 20:14:37 odpowiedz | cytuj
hehe kolego ja tam pracuje i nie narzekam, siano na czas a za takich baranów jak Ty, którzy zapili i nie przyszli na drugi dzien do pracy właśnie nieraz musiałem przychodzić nadplanowo bo KILKANAŚCIE RAZY!!!
szczery bardziej - 2009-11-21 10:18:33 odpowiedz | cytuj
he he kolego, ale ty jestes kierownikiem, i jak nie potrafisz ustawic sobie roboty to musisz sam stać na obiekcie
szczery - 2009-11-26 19:12:08 odpowiedz | cytuj
Niestety nie jestem kierownikiem tylko stoję na sklepie, siano faktycznie zabierają ale juz parę razy byłem ściągany nadplanowo do pracy i dostałem za to kasę dodatkową, tą którą pewnie Tobie zabrali .Pracowałem w kilku innych firmach w trójmieście i jakoś tego nie było a szkoda bo to dobry patent za cierpienie przez FRAJERÓW :-). Ty olałeś robote a teraz masz żal do całego świata a dobrze znałeś zasady bo wszystkich nas o tym informowali przy zatrudnieniu. Słabe to kolego.
js - 2009-11-27 21:59:01 odpowiedz | cytuj
Kierowniczku jestes tak glupi czy tylko udajesz. Zostales rozpoznany frajerze.
szczery - 2009-12-01 19:16:37 odpowiedz | cytuj
skoro ćwoku jestes taki mądry to powiedz jak mam na imie.BARANIE :-) a okaże sie może, że pracowalismy na jednym sklepie.
szczery bardziej - 2009-12-03 20:20:32 odpowiedz | cytuj
szczery - 2009-12-01 19:16:37

Wszyscy wiemy jak masz na imie, przeciez sie podpisales: BARANIE ;-)

oryginalnie... Ale czy to imie przypadkiem nie mowi czegos o tobie ?
anonim - 2010-02-22 21:20:17 odpowiedz | cytuj
najlepszy jest ten caly kierownik sebastian czy jakos tak...gosc z ktorego w kazdym sklepie a nawet i firmie wszyscy sie nabijaja...powody zwolnienia sa banalne ale to wina nieodpowiedniej osoby (dziwaka) na stanowisku...slyszalem wiele o akcjach jakie sie tam dzieja i zdecydowanie odradzam
A jak zachowali sie w stosunku do chlopakow w gdansku to szkoda wogole komentowac
anonim - 2010-02-22 21:20:20 odpowiedz | cytuj
Guardian Sklepowy - 2010-03-29 21:40:11 odpowiedz | cytuj
Pracuje tam miesiąc z kawałkiem i powiem tyle że jestem zadowolony.Kasa na czas, dziewczyny może gwiazdeczki ale idzie się przyzwyczaić. Sebastian spoko przełożony w porównaniu z poprzednimi. Trzeba się trzymać procedur i próbować wkomponować w świat kosmetyków które opanowały umysły tych biednych dziewczyn :)
Bobrek - 2010-04-02 09:35:25 odpowiedz | cytuj
Wszystkie firmy ochroniarskie nastawione sa na maksymalne wykorzystanie pracownika jak najmniejszym kosztem.Socjal,Zfron to tylko przykrywka.Kontrole nic nie wykaza bo zeby cos znalezc ,musialyby sie odbywac co miesiac.Jezli cos dostaniesz to jakies drobne kwoty na leki czy zupki w proszku,ktore dostaniesz po kontroli,przez jakies 3 miesiace.Pozniej juz nie!!Kto dostaje wieksze pieniadze przeznaczone do tych celow,mozna sie tylko domyslac!Ale takie praktyki jak zabieranie pieniedzy !!!!!! To sie nadaje do prasy,i do PIP!!!!!!!!!!!
Mumin87 - 2010-04-15 12:12:12 odpowiedz | cytuj
witam kolegów z firmy pracuje juz pół roku w askarze i nie moge powiedziec złego słowa wystarczy dobrze ustalić sobie czas pracy i zorganizowac wszytko oraz dobrze życ z kierownictwem sklepu fakt dziewczyny może i gwiazdeczki ale prywatnie normalne osoby jak każda firma ochroniasrska nie daje kokosów ale przynajmiej u mnie w regionie ejst normalne keirownictwo zawsze jest jakiś sposób na ogadanie pracowałem wcześniej w innych firmach ochraniarskich i ta nie jest zła nie polecam SOLID SECIURITY to dopiero wyzysk
xxx - 2010-04-16 10:21:16 odpowiedz | cytuj
Pracuje w Askarze od listopada ubiegłego roku i nie narzekam:) kasa zawsze w terminie, kierownictwo ochrony i sklepu ok nawet miła atmosfera.
agent - 2010-04-18 14:16:17 odpowiedz | cytuj

Mumin87 - 2010-04-15 12:12:12

bu ha ha ha
normalnie sielanka, uwierzyłbym gdybym nie pracował
Mumin87 - 2010-08-15 01:08:29 odpowiedz | cytuj
Użytkownik "agent" zapraszam na dolnyślask to zobaczysz czy sielanka czy nie firma jak najbardziej spoko w porównaniu do innych to naprawdę sielanka ost. była nawet wizytacja prezesa i wypadła pozytywnie brak braków na sklepie itp... większość na + , wiesz szczerze mówiąc to kasy nie mam dużej ale spokój w pracy a ekipa jest tak zgrana że jak ktoś potrzebuje wolne to komunikuje już tydzień wcześniej naprawdę ktoś kto pisze takie bzdury o złym przełożonym czy przychodzeniu do pacy to jest żałosny LUDZIE nie potraficie negocjować!!! po 2 trzeba organizować czas pracy racjonalnie i z głowa!!! a nie czekać zastanawiać się ile w ogóle osób wypowiadające się negatywnie teraz pracuje i co robi bo po komentarzach wychodzi że chca zarabiać 4 tyś i nic nie robić powodzenia ale nie w POLSCE polska to kraj matactwa i krętactwa wiec trzeba sie nauczyć w nim żyć a nie liczyć na cud!!! Poza tym firma jak narzazie pozytywnie!! kompetentne osoby Pozdrawiam P.IRKA i P.Anetę (ksiegowa)dla tych co nie wiedza!!! mili i wyrozumiali ludzie którzy potrafią współpracować a co najważniejsze stały kontakt!!!
bolo - 2010-08-21 13:44:37 odpowiedz | cytuj
Widzę że dużo pochlebstw
A zapytaliście kiedyś o jakiekolwiek papiery waszego kierownika np. p. Pawła z krk. Z tego co wiem ta nawet szkoły bo oblał studia, a poza tym żadnych kompetencji i dokumentów uprawniających do kontroli jak licencja itp.
Na jakiej podstawie kontrolujecie osoby jak żaden z was nie posiada licencji?
Sprawiedliwy - 2010-08-25 13:41:15 odpowiedz | cytuj
Uwaga na Kierownika Darka z Łodzi. Człowiek nierzetelny, nieodpowiedzialny, robi sobie jaja z ludzi!!!
Bolo - 2010-09-14 18:38:26 odpowiedz | cytuj
"bo po komentarzach wychodzi że chca zarabiać 4 tyś i nic nie robić powodzenia ale nie w POLSCE "

Lepiej zarabiać 800 i być na każde zawołanie aby postać 2h na Douglasie za 6pln/h
Ten dżob to kicz - 2010-10-18 10:47:58 odpowiedz | cytuj
Obiecują coś czego nie są w stanie zapewnić, znacznie później przelewają pieniądze. Uwaga praca na aut. A2 oznacza prace z zawistnym kierownictwem, uważajcie także na kierownika ze strabag'a Jawor pies
anonim89 - 2010-10-19 18:19:11 odpowiedz | cytuj
żenada. Kasa nie w terminie nikt nic nie wie a i olewaja cię za kazdym razem porażka a do tego sam sebastian i jego wymysły :) koleś chyba w zyciu nie pracował na sklepie albo w klubie bo tymi procedurami może sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podetrzeć .
aaaa - 2010-11-13 23:58:26 odpowiedz | cytuj
kolego BOLO masz 6zł w douglasie ja mam wiecej:P
anonim - 2010-11-24 22:50:52 odpowiedz | cytuj
aaaaa
ch?????opczyku pewnie jeste????? studencikiem, a jak nie to s?????ysza?????em ??Â?e wam podnie?????li 11 groszy na godzince, a jak tam si????? pracuje na umowe o dzie?????o? bo wiem te??Â? ze takowe macie.
Ruchaj????? was w du..e, a wy tak sie dajecie? ale przecie??Â???Â? nie jeste?????ci ochron????? tylko cieciami bo z nasz????? profesj????? to nie macie nic wsp??Â?lnego
x