Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o hessing

Pracowałeś w firmie hessing i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-28 18:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a czy hessing wyrobi mi SOFI jak pojadę, czy muszę zająć się tym sam? Jak wygląda zakwaterowanie i jak jest płatne?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-07-20 19:58:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak wyrabiają Ci numer SOFI,zakwaterowanie wynosi 65e,ubezpieczenie 18e oraz media.Średnio odciągają Ci 100 euro tygodniowo. Przy odpowiedniej ilości godzin wyjdziesz z dobrą kaską :-)
zdjecie uzytkownika
michał - 2013-08-01 13:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracownik to ile tak mniej więcej wychodzi miesięcznie pracując w hessing Holandia? Oczywiście po odliczeniu tych 400 euro za mieszkanie, ubezpieczenie i media tak jak napisałeś
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-08-02 22:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zalezy na jaki dzial trafisz do Hessingu,ale masz jeden tydzien nocek (płate 150 %,czyli 12 e za godzineę) i jeden dniówek,także za nocki jest bardzo spoko,na dniówki też nie ma co narzekać :-) Tylko nie wiem,czy brak szacunku ze strony holenderskich pracodawców i wykorzystywanie pod każdym względem,jest tego warte ;-)
zdjecie uzytkownika
michał - 2013-08-06 13:06:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zależy jakie pieniądze się zarabia. Jeśli naprawdę mogę sporą kasę zarobić to można się przemęczyć. Na ile maksymalnie można wyjechać?
zdjecie uzytkownika
zuzka1978 - 2013-08-14 03:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem, serio, co Wam nie odpowiadało w tej pracy??? Pracowałam kilka lat w Holandii i uwierzcie, że to nie jest wcale złe miejsce pracy.
zdjecie uzytkownika
michał - 2013-08-14 10:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to już naprawdę nie wiem co myśleć bo teraz znowu inna opinia się pojawiła. Jaki jest maksymalny czas na jaki się wyjeżdża?
zdjecie uzytkownika
zuzka1978 - 2013-08-14 11:08:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj, właśnie się dowiedziałam, że Tempo team już z nimi nie współpracuje i że pracować tam możesz tylko prze zbiuro pośrednictwa Bakker i E&A. Nie znam tych firm, ale pamiętam że ludzie od Bakera pracowali i mieli kontrakty na trzy miesiące i na pół roku. Zarobki mieli gorsze od naszych. Nam wychodziło i po 400-450 euro tygodniówki, zawsze było punktualnie na koncie i wakacyjne doatliśmy itd. Zależało ile godzin mieliśmy nocnych, a czasami to żeby pociągnąć drugą zmianę do 24, czy 1-szej w nocy bo już dodatek był, to głupie winogrona siedzieliśmy i obrywaliśmy. Opcja jest taka, że jak się nie boisz pracy, to jedź, spróbuj, ale jak liczysz na drapane, to siedź w domu. Wszyscy tylko narzekają, a ja powtarzam, że pracowałam kilka lat w Holandii i uwierz, że to wcale nie jest zła praca, a bez języka nie liczyłabym na lepszą. Ja zaczynałam 17 lat temu od zbierania cebul tulipanów na kolanach w polu i było dobrze, na czarno i płacili jeszcze guldeny albo sady z jabłkami, gdzie jak padało to woda wlatywała za rękaw aż do pasa więc nie marudźcie, a jak się chciało być kierownikiem, to trzeba było się uczyć. Taka prawda i trzeba otworzyć oczy i spojrzeć realnie na wszystko. Tak, czy inaczej zorientuj się jakie są zarobki przez te biura, bo nie pomogę. Pamiętaj też, że w Holandii płaca uzależniona jest też od wieku, ale nie wiem, czy oni się tym kierują. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
michał - 2013-08-14 12:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ok ale jeśli chodzi o język to ja niemieckie bo holenderski to gdzie niby miałem się nauczyć. Czy to wystarczy?
zdjecie uzytkownika
zuzka1978 - 2013-08-15 01:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne, że tak. Uwierz, że 3/4 pracujących tam Polaków w ogóle nie kuma co do nich mówią, a jakoś pracują i jest ok. Zawsze ktoś Ci wytłumaczy o co kaman. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
michał - 2013-08-15 11:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie u mnie z tym niemieckim też niezbyt dobrze ale coś kumam. Najbardziej to angielski. Też może być?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2013-09-30 14:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam

Ja pracowalam w Hessingu póltora roku na maszynach pakujacych.
Praca jest srednio ciezka na 2 zmiany a jezeli chodzi o atmosfere to tak samo jak wszedzie...znajda sie i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i wspaniali ludzie. Koszty mieszkanie przez moje biuro wynosily 65 euro za pokoj 3 osobowy i 85 za 2 osobowy dojazd do pracy organizowala firma jednak w okolicach hessinga mozna wynajac pokoj za 250 euro i dojezdzac rowerkiem...moja stawka wynosila 9.76 brutto a tygodniowo pracowalam od 32 godzin tygodniowo do 60 podczas reklamy
zdjecie uzytkownika
kuba - 2013-09-30 15:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gosc ale generalnie polecasz pracę w tej firmie czy może raczej nie? Bo fakt sporo przydatnych informacji to napisałeś.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2014-01-01 15:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też pracowałam w Hessingu pół roku przez INTERKOSMOS, bardzo żaluję, że wróciłąm do Polski ale musiałam. Teraz jednak chce wrócić do NL i najchętniej na stare śmieci. Pracowałam na impaku, z początku było ciężko ale jak pozapierdzielasz trochę to wyrobisz se opinie dobrego pracownika, tak było ze mną. Ta robota sprawiała mi radość, ludzie spoko, szefowie też nie najgorsi. Ja nie powiem złego słowa. Czy może wie jak sie dostać do tej firmy? piszcie makaronek125@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Ola - 2014-01-02 22:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez firme E&A W Opolu, Rzeszowie, Raciborzu i w innych miastach. Ja się własnie tam wybieram:D
zdjecie uzytkownika
MadD0g - 2014-01-08 19:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem tam przez prawie rok czasu, początki były ciężkie ale z czasem zacząłem lubić to miejsce, ludzi oraz szefów których miałem naprawdę wspaniałych. Pozdrowienia dla Roya i Willa z VB. Z pracy zrezygnowałem sam ze względu na sprawy osobiste ale zrobiłem to z ciężkim sercem. Nie spodziewałem się tak miłego pożegnania ze strony zarówno szefów jak współpracowników. Kiedyś chciałbym tam wrócić. Jednak mogę powiedzieć że nie na wszystkich działach jest OK i kanalie zdarzają się wszędzie jak zawsze. Tę pracę trzeba polubić bo inaczej jest trudno. Jeśli chodzi o wynagrodzenie i godziny nigdy nie narzekałem. Pokaż że jesteś czegoś wart a szacunek masz tam zagwarantowany.
zdjecie uzytkownika
LANDSKY - 2014-01-21 14:27:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak wyglada rozmowa kwalifikacyjna w hobiju na hessing?
zdjecie uzytkownika
mirabelka - 2014-02-28 16:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Hessingu -Uden w 2009 roku przez około rok czasu POLECAM!!!!! super ludzie,super robota "ja to tak mogę robić do emerytury" :P tam tak się mówi ,dobrze płacą extra atmosfera na hali.Kiedyś chciłabym tak wrócić <3
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-03-19 22:38:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moze w uden jest lepiej niż w zwaagdijk ja ogólnie nie polecam, praca ciężka, ludzie różni, głównie Polacy maja tam problem, panosza się, rządzą, jakby to byla praca marzeń a no i kapusi nie brakuje. Nie wiem co tam sie moze podobac, zimno, czasami mokro, praca ciezka na in paku, albo nudna i mozolna na krojeniu. Ogólnie nie polecam osobom które pierwszy raz wybierają sie do nl bo mozna sie zrazić. Druga strona to te nocki co drugi tydzień moze kasa lepsza, ale tydzień wyjęty z życia. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
aś - 2014-04-07 10:56:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałam zapytać przez jaką firmę NAJLEPIEJ starać się o pracę na hessingu w Zwaagdijku? E&A to wiem, bezpośrednio z tego co słyszałam to wcale ale przez jakąś jeszcze może..?
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-04-12 13:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aś - 2014-04-07 10:56:27]:
Przez Bakera i Hobij.
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-05-22 12:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuba - 2013-09-30 15:38:20]:
przez jakie biuro pracowalas??? odpisz na maila anikawww@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Lolo - 2014-09-22 09:43:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem nieco nieobeznany w temacie pracy w hessingu, moglibyście mi powiedzieć czy praca w zależności od pośrednika ma różne warunki finansowe, czy oferują wszyscy to samo? Zależałoby mi na dobrych warunkach finansowych i stałych warunkach zatrudnienia, żebym nie musiał sam martwić się o niektóre aspekty, o które powinien zadbać pracodawca.
zdjecie uzytkownika
Messi - 2014-11-18 23:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warto tam pracować.Dobrze można zarobić,bo są nocki i płacą lepiej.Pracowałem tam ponad 3 lata.POLECAM
zdjecie uzytkownika
karpik - 2014-11-22 12:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć Messi! mam pytanie czy tam można pracować na same nocki?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie hessing
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x