brak logo

Sales Group

Katowice

Opinie o Sales Group

aska wawa 2014-02-24 12:07:36
hej hej :) witam, ja też pracuję w sales group w W-wie :) Kompletnie nie rozumiem Waszych negatywnych opinii, heh... żyjemy w wolnym kraju, chcesz to zmieniasz pracę i tyle. co do zarobków, to każdy ma inne wymagania :) mi pensja wystarcza i nie narzekam :)
1
mark 2014-03-07 23:12:25
Jak tak czytam pozytywne opinie to zastanawiam się czy piszecie o tej samej firmie Sales. Nigdy więcej oszukiwania ludzi!!! Jeśli będziemy oszukiwać się wzajemnie i czekać na zysk ludzkim kosztem to nigdy w kraju nie będzie dobrze. Wszystkim czytającym opinie szczerze odradzam, no chyba, że ktoś lubi (usunięte przez administratora)akwizycję.
ben 2014-03-12 11:04:16
ale się tu komentarzy narobiło :) :) hoho aktywnie działacie na forach, nie szkoda wam czasu na pisanie negatywnych rzeczy o byłym/ obecnym pracodawcy???? mnie byłoby szkoda :/ Sales Group to także moja robota, znam wszystko z autopsji, więc spokojnie mogę powiedzieć jak to faktycznie wygląda. Gdyby ktoś chciał niech da znać, to odpowiem na wszystkie pytania.
maniek 2014-03-13 10:36:37
Ktos jest mi w stanie powiedziec jakie oferuja wynagrodzenie na starcie? Niesmiertelne 10 brutto na h (warszawa) Dzieki z gory za odp
5
kita 2014-03-15 17:51:08
(usunięte przez administratora) Kasa żadna z perspektywy czasu oraz innej pracy moge powiedzieć że praca dla niedoświadczonych, później tylko uciekać.
pracowałem 2014-03-17 08:34:54
Boże chroń mnie od takich firm!!!!(usunięte przez administratora)
koszmarna praca 2014-03-17 08:40:30
Najbardziej śmieszą mnie te pozytywne opinie...Chyba już prócz robienia wyników musicie pisać pozytywne komentarze.współczuję aktualnym pracownikom-mnie się udało już zapomnieć o tym(usunięte przez administratora)
2
no i co 2014-03-18 12:11:09
Boże, nie wierzę. Ludzie ile w Was nienawiści. Kurcze.. pracujecie teraz gdzieś indziej więc nie wiem po co piszecie jeszcze tutaj skoro uważacie to za zamknięty temat. Nie szkoda wam czasu na śledzenie takich stron i dopisywanie komentarzy? W SG pracuję od kilku miesiecy, łatwo i słodko nie jest, ale dla mnie to dobra praca żeby przetrwać rok góra dwa, a potem przenieść się gdzieś indziej.
1
Ja 2014-03-21 23:35:26
Ja tam pracuje już trzeci rok i nie narzekam. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma :/... W każdej pracy są plusy i minusy. Jeśli chcesz przyjść do tej firmy dla samej podstawy to powodzenia , Ja tam wolę zarabiać kasę na prowizjach ,a uwierzcie że można ...
1
Dobre 2014-03-22 01:18:19
Buhahaha... na waciki.Pozdrawiam niekompetentnych pseudo Dyrektorów
kol 2014-04-02 19:26:40
A potem oddawać tą prowizję. Vivat potrącenia o których kadry/ kierownicy/ dyrektorzy nie mają pojęcia skąd się wzięły.

Jak dobrze, że SG to już historia
1
byłyaaa 2014-04-03 16:04:03
CO to znaczy SG to już historia?? Zwinęły się chłopaczki?? moje doświadczenie z SG do miłych nie nalezy..(usunięte przez administratora)
1
sales groupianin 2014-04-04 20:07:28
mają toyotki służbowe, zarobki na początku standard ale jak wskoczy jakis kredycik to można wyciągną niezłą prowizyjke
xyz 2014-04-08 15:12:59
opinia kilku osób jeszcze o niczym nie przesądza. moim zdaniem wiele zależy od tego w jakim miejscu pracujesz, chodzi mi o zespół, u mnie jest ok, nie mam co narzekać. zarobki faktycznie mogłyby być wyższe, ale w dzisiejszych czasach tak trudno o pracę, że nie wybrzydzam – biorę co jest.
pracownik 2014-04-10 13:31:58
odchodze. (usunięte przez administratora), dzień przed otrzymaniem premii dowiedziałem się, że jej nie dostane, a jak bede sie rzucal wypowiedza mi umowe
1
Ludwik 2014-04-20 22:34:00
Wiem,że osoba,która złożyła wypowiedzenie,dostała "prikaz",by zrzekła się wszystkich prowizji,za sprzedane kredyty.....
4
krystyna.... 2014-05-06 12:20:27
Czy jest może na formu jakaś osoba, która pracuje w SG, jako mobilny doradca ds. kredytów gotówkowych w DB???? mam kilka pytań odnośnie tej materii
2
Mar 2014-05-17 15:21:29
Czy ktoś pracuje tam jako Specjalista ds. Preweryfikacji ? Co to za praca ? Szukam biurowej, nie sprzedawcy. Zastanawiam się czy aplikować. Proszę o info.
4
specjalist :D 2014-05-27 14:18:06
każdy ma prawo do własnego zdania, jeden twierdzi że w Sales jest źle, inny mówi że jest ok. Ciężko ocenić tym, którzy byli tam krótko. Ja pracuję już przeszło dwa lata raz lepiej, raz lepiej różnie to bywało. Generalnie jeśli mam ocenić, to nie jest źle. Daje radę wytrzymac.
3
321 2014-06-10 12:34:16
Jak kończysz pracę to nie składaj nic w ostatnim miesiącu bo i tak nie wypłacą Ci za to kasy.
(usunięte przez administratora)
1
marko 2014-06-18 16:49:59
Nie ma co narzekać !!!
Firma tnie koszty. Takie czasy :(
Pracownicy zatrudnieni na umowę o pracę w SG pracują w placówkach Deutsche Banku.
marko 2014-06-18 16:57:44
warunki dużo lepsze niż własne biura a i możliwości większe :)
Dbają o personel.
Polecam
2
ekspracownik 2014-07-15 19:01:48
witam, pracowałem dłuższy czas Sales Group a jaki oddział zostawię to dla siebie:) powiem tak praca typowa jak call center gadasz gadasz i gadasz i jeszcze raz gadasz. Jeśli nie masz wyników od razu na początku masz wypad bo zatrudniają okresowo na umowę zlecenie. Prawda jest bolesna że większość co sprzedaż idzie dla wyższych stanowisk więc jesteś tanią siłą roboczą a zarobki wynoszą między innymi ciut wyżej niż minimalna płaca doliczam tu premię. Mam nadzieje że mój były szef wie kto zdradził tam jak się pracuje;) Szczerze to polecam jedynie na krotki okres bo to nie praca przyszłościowa
3
Paulina 2014-08-12 11:06:06
Ja jestem zadowolona, w Sales pracuję od paru miesięcy (od początku na umowie o pracę), przeniosłam się z Citi - tam był dopiero mobbing, ucinanie premii i obowiązkowe nadgodziny. Tutaj jest spokojnie,wiadomo że dużo zależy od kierownika, podstawa jest niska, socjal całkiem fajny, zarabia się głównie na prowizjach - i przy realizacji planu, który w porównaniu do innych instytucji finansowych jest na prawdę do zrobienia - można zarobić fajne pieniądze, trzeba po prostu chcieć, wiadomo, że zdarzają się miesiące lepsze i gorsze, ale jak mój kierownik widzi, że ludzie się starają - to staje za nami murem. Tak czy inaczej ja bardzo polecam Sales.
1
hehehe 2014-08-26 21:43:27
bardzo dobrze gadasz, tyle że pracodawca wystawia sobie sam opinie na forum...każdy kto tam pracował wie jak jest naprawdę więc nie kręć gałami że jest tak fajnie i miło, bo sales daje na pierwszy raz umowę zlecenie, chyba że masz ładne nogi i biust :D
2
agnes 2014-09-02 13:03:05
ja pracuje, co tam :)
1
pixit 2014-09-30 21:53:41
Po niektórych wpisach widać, że firmowy PR działa:-). Z mieszanymi uczuciami poszłam na rozmowę. Firma mieści się w "wypasionym" wieżowcu na Powązkowskiej, ale po zobaczeniu tych kilku pokoi, w których gnieździ się personel (taki trochę urzędniczo-zahukany) odniosłam wrażenie, że to wszystko to atrapa. Że firma może rozlecieć się jak domek z kart. Ale może to tylko wrażenie, bo w końcu wiele firm tak ma i jakoś są na rynku. Ludzie wyglądali tam tak, jakby cała energia z nich uszła. Jednak nie.
wdzięczny były pracownik 2014-10-11 21:30:45
Ja pracowałem dla SGTele Łódź 6 miesięcy i pracę będę naprawdę wspominał miło. Zawsze będę im wdzięczny za to że dali mi szanse. Kierowniczki w Łodzi są przekochane i przepomocne -zawsze uśmiechnięte szczere i pomocne. Bardzo dobrą robotę robią też trenerki - ja w zasadzie pracowałem tylko z trenerką K.
Oby we wszystkich firmach była taka "straszna" dyrekcja i kierownictwo to by było dobrze.
Wypłata wypłacana na czas bez żadnych oszustw Serdecznie polecam tą firmę
Powodzenia i trzymam kciuki za obecnych nowo zatrudnionych pracowników
P.S sam opuściłem firmę(z ciężkim sercem)
A.S
aa 2014-12-21 01:30:59
Ja pracowałem dla SGTele Łódź 6 miesięcy i pracę będę naprawdę wspominał miło. Zawsze będę im wdzięczny za to że dali mi szanse. Kierowniczki w Łodzi są przekochane i przepomocne -zawsze uśmiechnięte i szczere. Bardzo dobrą robotę robią też trenerki - ja w zasadzie pracowałem tylko z trenerką K.
Oby we wszystkich firmach była taka "straszna" dyrekcja i kierownictwo to by było dobrze.
Wypłata wypłacana na czas bez żadnych oszustw Serdecznie polecam tą firmę
Powodzenia i trzymam kciuki za obecnych i nowo zatrudnionych pracowników
P.S sam opuściłem firmę(z ciężkim sercem)
A.S
1
SzkodaGadać 2015-03-30 22:51:45
W końcu Historia, jestem szczęśliwy, że w takim dziurkach się robi pieniądze, W końcu Historia!!!, W końcu Historia!!!, W końcu Historia!!!
Uwaga firma się rozwija na całego, teraz Kielce. Ocena moja niedostateczna+, szkoda bo nie lubie takich ocen dawać,+ za umowe o prace.
3
Marek 2015-05-05 08:40:26
Pracowałem w tym syfie ,i przestrzegam potencjalnych chętnych. Poszukajcie sobie normalnej pracy.Szczerze radzę.
1
Justyna87 2015-05-20 13:01:34
a ja miło wspominam tę pracę. To prawda bylo dużo roboty, ale sporo się przez to nauczyłam i przydaje mi się w obecnej pracy. Będę pozytywnie wspominać 2 lata w sales group i swój zespól :)
bordowy 2015-05-21 10:10:15
Ja co prawda zaczynam dopiero swoją przygode w sales group, leci mi 3 miesiąc. Nie wszędzie jest tak kolorowo, że dają umowę o pracę, więc ja akurat bardzo to tu doceniam. Najważniejsze że pracuję w zawodzie, nie zauwazyłem żeby mordrowali pracą. Trafilem do super ekipy, więc na te chwile moje odczucia jak najbardziej na plus. Zobaczmy co będzie póxniej. Jak cos się zmieni, dam znać :)
pawel 2015-07-09 09:43:46
znajomy proponuje mi przejście do nich i obiecuje duże prowizje jeśli to nie jakaś tajemnica możecie mi powiedzieć mniej więcej czy to co mówi jest realne jak wychodzi mniej więcej prowizja od 100tys???bo obiecuje mi kokosy...nie wiem czy to wogule realne
pawel 2015-07-09 11:12:29
czy dostaejmy gotową baze klientów do wydzwonienia???
3
mmm 2015-08-05 21:44:07
Jest ok można zrobić 20000 netto za 1 miesiąc pracy polecam
haha 2015-09-09 09:24:01
Widzę, że wszystkie prawdziwe inforacje zostały skasowane, pozostały tylko propagandowe pracowników.
Zapraszam gorąco do pracy w tej firmie !
Nikt inny jak oni Was nie wydoją z pieniążków.
Naprawdę gorąco ich polegam... biegajcie sobie za 500zł
hubu 2015-09-09 09:29:51
Apel do oszukanych ludzi. Pójdźcie sobie do skarbówki i do ZUS. Wyjdzie na to, że pracujecie albo robiliście na lewo.
Polecam odwiedzić skarbówke, bo zmieniac firmy mogą, ale urzad skarbowy zawsze dokopie się za 1grosz. Wtedy będą mieli goraco Panowie Orłowscy.
Zapewne widzicie co Orłowscy co piszemy, więc miejcie jasność, że nie jestesmy klientami, którzy odpuszczą.
Chcemy Wasze pieniądze, a skarbówka Nam z tym pomoże!
nie to 2015-09-10 15:40:42
Sales group i sales outsourcing group to inna firma. Sales outsourcing group robi w bambuko.
zofia 2015-10-14 18:56:20
nie polecam pracy w tym syfie lipa i jeszcze raz lipa praca jak u robota i liczy sie wynik lipa szukajcie normalnej pracy nie poleca syf nie praca pracodawca beznadziejny
tadeusz 2015-10-15 07:52:41
WITAMMMM UCIEKAJCIE I NIE IDZCIE DO TEGO SYFU NAMAWIAJA LUDZI NACIAGAJA NA KREDYTY PRACOWNIK JEST WYKORZYSTYWANY JAK MASZYNA NIE liczy sie tylko wynik dla szefa praca bez sensowna współczuje ludziom którzy tam pracuja nie idzcie nawet na rozmowe nie warto [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i syf a nie praca nie polecammmmmmmmmmmmmmmm ciągle szuka ludzi bo ma duze wymagania ludzie nie chce i nie kupuja ich produktów współczuje takiej firmie syffffffffffffffffff
saszsa 2015-10-19 09:37:05
WITAMMMMM PRACODAWCA ŻERUJE NA LUDZIACH NIEPEŁNOSPRAWNYCH OSTRO WYKORZYSTUJE LUDZI NIE POLECAM/ TEMPO SZYBKIE, STRES,WYMAGANIA JAK NA NAJNIŻSZĄ KRAJOWĄ BARDZO WYSOKIE OGROMNNY STRES/ SZUKAJCIE NORMALNEJ PRACY NIE WARTO W TYM SYFIE PRACOWAĆ NIE POLECAM KASA MAŁA A ROBOTY DUZO NIE WARTO SYFFFFFFFFFFFFFF//////LUDZIE TAKICH TELEMARKETERÓW RUGAJĄ NIE CHCĄ NAWET Z NIMI ROZMAWIAĆ SYFFFFFFFFFFFFFFFF NIE IDZCIE NAWET NA ROZMOWĘ NIE POLECAMY
1
Kraków2015 2015-12-31 14:16:02
Witam,
Powiem Wam tak - pracowałem w tej firmie prawie rok - owszem - podstawa śmieszna ale nie oszukujmy się - jak się pracuje to się zarobi i to całkiem nie źle - mamy czasy jakie mamy i nikt już nie płaci wysokich podstaw za piękne oczy - to nie ten ustrój, PRL już za nami. Tempo było duże, pracy raz więcej raz mniej (ogólnie nie przepracowywałem się:) ale jak masz głowę na karku nie musisz się wcale narobić żeby zarobić - wspominam miło - przede wszystkim super atmosfera i fajni ludzie w pracy a na kase też tam nigdy nie narzekałem. Jak ktoś nie umie pracować na wysokich obrotach to niestety i do kiosku ruchu się nie nada…
gary 2016-01-04 14:10:39
Telemarketer Lublin ? Jakieś opinie ?
Młoda 2016-01-17 17:13:36
Telemarketer Białystok czy ktośpracował, jakieś pozywywne opinie
pracownik 2016-02-09 20:37:01
Sales to pracodawca, ktory z cala pewnoscia Cie oszuka, predzej czy pozniej, to tylko kwesta czasu.
Sebastian 2016-02-15 09:08:41
Nie rozumiem tych mało pozytywnych opinii. Pracuję w firmie od dłuższego czasu i jeżeli chodzi o atmosferę to jest naprawdę świetna, mnóstwo pozytywnych ludzi. Zarówno koordynatorzy i jak i kierownik sali na której pracuje to świetni ludzie z którymi można po prostu porozmawiać. Niskie zarobki albo tania siła robocza? To praca w sprzedaży. Twoje zarobki zależą tylko i wyłącznie od Ciebie - więc jeżeli liczysz na pracę w której przesiedzisz 7h i zarobisz kokosy to przykro mi. Jeśli jednak zależy Ci, a brakuje Ci umiejętności to nie ma się o co martwić. Twoje zarobki mogą być o wiele wyższe niż większości ludzi po studiach, a starań żeby tak się stało dołoży Twój koordynator czy zespół - wystarczy okazać zaangażowanie.

Podsumowując - pracę mogę polecić każdemu. Jest lekka, a jeżeli nie czujesz się dobrze w kontaktach czy rozmowach z innymi ludźmi to gdzie łatwiej będzie Ci się tego nauczyć, jeżeli nie przez telefon wśród dziesiątek innych ludzi którzy robią to samo i mogą Ci pomóc. Naprawdę dobra kasa i możliwość awansu (tutaj to oczywiste że trzeba wykazać się pewnymi umiejętnościami) czynią z tej pracy najlepsze rozwiązanie - nie tylko dla studentów
2
Juk 2016-04-11 11:24:47
Nie poleca a wręcz odradzam
1
Staś 2016-10-20 19:07:28
Czytam opinie, czytam, czytam. Pracować trzeba wszędzie! Ja lubię rozmawiać i jeszcze mi za to płacą.
pytający 2016-11-15 10:13:50
Hej możesz coś więcej o tej firmie i od jak dawna pracujesz jak kontakt z centralą jak współpraca z ludźmi?
Zostaw swoją opinię o Sales Group - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sales Group