brak logo

KGHM S.A.

Głogów

Opinie o KGHM S.A.

, 2015-05-28 12:29
Jak swego czasu zatrudnili w kadrach córkę byłego Wice Prezydenta Głogowa i dyr. jednego z LO, to w miedziowym biuletynie hutniczym ukazał się artykuł, że pod nadzorem tej pani będzie w kadrach taki porządek, że ...hoho. Najwyraźniej "laur pochwalny" był przedwczesny hehe.
inżynier 2015-06-13 22:27
Ile inżynier górnictwa zarabia u was w KGHM?
2
afd 2015-06-16 18:36
BO aby zostać przynajmiej dozorca musisz mieć 5 lat pracy na dole nie douki. Cienki z ciebie inżynier jak tego nie wiesz. Ja to wiem po technikum
5
Lubelskie 2015-07-07 12:25
Witam panowie mam pytanie ile czekaliscie aż się do was odezwa z KGHM na rozmowę?
22
odp 2015-08-16 18:12
do niektórych nie odzywają się nigdy, na układy nie ma rady, można czekać i czekać, nawet do emerytury he, he. Niektórzy nie czekają na wezwanie a sami nawiedzają regularnie dyrektorów, zwłaszcza jak mają do zaoferowanie coś innego niż wiedzę i umiejętności stanowiskowe, hehe. A tak się zastanawiam, jak tam pracownica zus-u, która często dyrektora odwiedza, załapie się?Ponoć w głogowskim inspektoracie przeleciała już przez wszystkie działy..
4
JimBeam 2015-08-20 10:22
Witam, jakie firmy zewnętrzne pracują na HM Głogów?
Rinat Dasajev 2015-09-11 17:36
ja czekałem pół roku dokładnie 5 miesięcy i 25 dni heheheh, ale w końcu sie udało, a byłem chyba na 15 rozmowach (testach) itp, na powierzchnie i pod ziemie
6
edzio 2015-09-12 17:47
Witam Kolegę
jeżeli można zapytać na jakie stanowisko się dostałeś i czy odezwali się mailowo czy zadzwonili
zastanawiam się 2015-10-06 17:37
Zastanawiam się, dlaczego w oświadczeniach wysyłanych do emerytów/rencistów potrzebny jest termin ważności legitymacji emeryta/rencisty?
volkav 2015-10-07 11:08
to wszyscy poszli by w ( usunięte przez administratora ) Ty sam bys tyral tam w kopalni ludzi z wyksztalceniem jest w cholere, a specialistow nie, dlatego ty masz 3 tys, a oni 9 lub 10 tys, a druga rzecz kto najwiecej wrzeszczy ten najmniej z siebie daje. co nie kolego??
1
mlody25 2015-10-12 12:30
Wlasnie zobaczylem ogloszenie,że potrzebują elektromontera p/z prawdopodobnie do szybowego,atutem będzie praca w ruchu zakladu gorniczego. Pracuje na KWK w JSW,wiadomo jak probuja wykonczyc kopalnie u nas i zastanawiam sie na zmiana pracy. Pracuje na powierzchni jako elektromonter na rozdzielni 6 kV na wentylatorach glownego przewietrzania,przez rok pracowałem w firmie przy obsłudze po stronie elektrycznej na nadszybiu,mam uprawnienia powyżej 1 kV i pracuje na kopalni 4,5 roku. Są szanse na przyjęcie? Ktoś z Was dostał się do szybowego lub na dół?
7
mlody25 2015-10-12 12:34
A i jakie sa zarobki na poczatku? I ile kosztuje wynajem w Polkowicach?
17
news 2015-11-04 19:02
witam, jest ktoś w stanie powiedzieć czy po skończonych studiach na kierunku Zarządzanie i Inżynieria Produkcji jest szansa dostać pracę w KGHM obojętnie czy to będzie na powierzchni czy na dole? Jest jakiś adres email gdzie można wysłać swoje CV aby mieli je u siebie w systemie?
edzio 2015-11-19 21:27
Jest to nie możliwe.
3
etik 2015-11-30 21:18
bardzo ale to bardzo ciezko, masa inzynierow po dwoch kierunkach pokonczonych po renomowanych uczelniach w Polsce. wydaje mi sie ze takie kierunki gornictwo, mechanika, elektryka,elektronika inforamtyka przemyslowa maja troszke lepsze przebicie....ale wiadomo do tego jeszcze co trzeba tam miec:) Pozdrawiam i zycze powodzenia
6
nicko 2015-11-30 21:22
z tego co wiem to nie jest to na plus jak ktos przychodzi z wegla. Tu jest calkiem inna kopalnia i inne zasady panuja. Uprawnienia z kopalni weglowej np dozorowe itp tez tu sie nie licza....
5
gerygery 2016-01-18 21:12
witam czy może mi ktoś powiedzieć szczerze i nie zlosliwie ile zarabia gornik strzałowy na Polkowice sieroszowice
lucek 2016-01-22 18:12
a czy gornik strzałowy na 12 grupie zarobi 5.500 czy ciężko widze ze nie chce się ludzie chwalić ale można odpowiedzieć tak albo nie :)
strzalowy 2016-01-29 18:08
witam dostałem się do pracy na kghm Polkowice sieroszowice na stanowisko gornik strzałowy prace mam zacząć od maja może mi ktoś powiedzieć ile zarobi taki gornik strzałowy i po ile sa kartki za zjazd proszę jakas odpowiedz od osoby pracującej a nie jakies madrosci od tych co nie pracuja
strzalowy 2016-01-31 16:58
ooo widze ze nikt nie potrafi odpowiedzieć na pytanie no coz trudno tylko po co to forum pozdrawiam
1
strzalowy 2016-02-01 14:33
w pazdierniku było ogłoszenie a w grudniu była rozmowa kwalifikacyjna pierwsza w styczniu druga i badania a od maja jesteśmy przyjęci a interesuje mnie ile zarobi strzałowy na minimalnej kategorii 12 grupie
strzalowy 2016-02-03 16:25
no proszę cie tys to teraz przywalil z tymi 2000 tys widze ze zero pojęcia wiec po co się wypowiadasz na ten temat
antyplatfus 2016-02-04 17:08
wirth wraz z sitwą swoich dyrektorów poobsadzali swoich ludzi na wysokich stanowiskach bez kompetencji i odpowiednich szkół. Czy w takiej firmie mozna zostać nadsztygarem bez przepracowania ani jednego dnia na danym oddziale? za wirta i jego dyrektorów można. Można mieć technikum gastronomiczne i byc kierownikiem oddziału? można.. Można skończyć tez ochrone środowiska i być kierownikiem mechanicznym. Jak przyjeżdza nowy pracownik po dobrych studiach to dla zachowania własnych stołków kopie się pod nim dołki i napuszcza ludzi poprzez fałszywe plotki
mefisto 2016-02-07 18:52
może ktoś cos powiedzieć o zarobkach na dole np. ile gornik zarabia albo kotwiarz czy strzałowy?
Ss 2016-02-10 14:41
Typowe cebulaki... Wymyślają mi zarobki rzędu 9 tys./m-c... Żałośni i zawistni kompleksiarze... Jeszcze piszą o znajomościach jako jedynym "wejściu" do kombinatu. TRZY lata biegałem z kwitami i przez TRZY lata wy kaleki życiowe kształciłem się i pracowałem w "podfirmach". Teraz jestem już od 10 lat pracownikiem KGHM i jakieś lebiody będą pisać o mnie jako o gościu, który zawdzięcza wszystko "plecom", tudzież o tym, żeby "im uciąć połowę zarobków"? Wy degeneraci z peło opłacający czarny PR, to WY nikt inny psujecie markę Naszemu Zakładowi; tylko wy byliście przyjmowani po studium k"rwa cukierniczym, to dzięki waszym "premiom" ludzie zaczęli się żreć między sobą... TO WSZYSTKO obróciło się przeciw wam- niedojdy życiowe, puste łby. Wreszcie to WY szmaciarze "nie ograbiliście firmy z zysku". Mam nadzieję, że ten nowotwór w waszej postaci zostanie wycięty w szybkim tempie. Normalnym- życzę powodzenia, a zakłamanym zawistnikom- pęknięcia żył z żalu.
16
magnat 2016-02-11 17:52
Witam!Koledzy moze mi ktos powiedziec czy pebeka to ta sama firma co KGHM bo tez bylem na rozmowie i nikt sie nie odzywa, jest sens jeszcze czekac?
:) 2016-02-11 19:43
a czy pebeka ma te same litery co KGHM zastanow się a i czekaj zadzwonią napisza
lolek 2016-02-11 21:41
Rozmowa na elektromontera?
również byłem i nadal żadnego odzewu.
magnat 2016-02-12 08:32
Ja bylem na mechanika wiertni ale nikt sie nie odezwal.Pewnie nic z tego.
Sztygar 2016-04-05 10:28
Przyjmują studentów, albo już przed zatwierdzeniem oug?Jak wygląda sprawa przyjęć oraz stawek zaszeregowania?
Sztygar 2016-04-11 15:38
Ok,to wporządku, ja już mam czym się pochwalić.
Słuchaj a jakie stawki dają?
olka 2016-04-30 04:51
Witam, a ktoś wie ile mniej więcej można liczyć na stanowisku biurowym?
4
strzal 2016-05-03 14:09
witam powie mi ktoś ile zarobi gornik strzałowy pod ziemia?
policjant 2016-05-21 22:24
sprawdzamy Ciebie:) jak faktycznie jestes ksiegowym, za ujawnienie wiesz co Ci grozi
ar 2016-05-29 17:15
Zarobki elektromontera na 9 grupie w oddziale wydobywczym 3 lata stażu w górnictwie + 1 sobota 3328.24 zł. A praca kiepska użeranie się z dozorem górniczym itp. Jak ktoś ma większe ambicje to nie do kopalni może kasa spora ale jak na takie warunki i atmosferę w pracy to ja dziękuję.
PS. Szukam innej pracy nawet za najniższą krajową (Tauron, ewentualnie przenoszę się na powierzchnie)
1
mickey 2016-06-13 14:16
Hej chłopaki ja miałem rozmowę na początku czerwca o dziwo szybko się do mnie odezwali rozmowę miałem we wtorek a w piątek już zadzwonili, że się dostałem dzisiaj byłem na badaniach i nie wiem czy testy wysiłkowe nie są już obowiązkowe bo ja ich nie miałem a lekarz wpisał że jestem w 100 % zdolny do pracy nie wiem jeszcze na którą kopalnie idę wiem tylko że na dział taśmowy (ZG Rudna)
nowy 2016-10-23 14:21
cześć, dostałem zaproszenie na rozmowę o pracę jako ślusarz-mechanik (kghm) czego mogę się spodziewać na tej rozmowie? Z tego co słyszałem są jakieś testy ktoś może napisać coś więcej ?
P 2016-10-27 14:34
Casting to taka ściema tam z góry już wiedzą kto ma być zatrudniony... Jak nie masz znajomości to nic nie zdziałasz!
Ele 2016-10-31 18:23
Witam panowie czy operatorzy na sierpolu nadal zjezdzaja na 7.5 godziny czy cos sie zmienilo w tej sprawie? Pozdrawiam
Hej 2016-11-17 17:18
Witam Wszystkich mam takie pytanie odnosnie pracy na kopalni w Kghm chce u was pracowac jako operator maszyn gorniczych posiadam uprawnienia na msszyny typu łk, toro 1250,650,cb, swks, sws również na maszyny wiercaco katwiace tamrock monomtic, akxera tamrock, minemaster . mam 27 lat i doświadczenie w pracy na kopalni 5 rok leci pracuje obecnie na wiertnicy (wiercenie przadkow do strzalu z braku ludzi z doskoku na powyższych maszynach) w kopalni olkusz pomozany kopalnia o tych samych specyfikacjach. podanie zlozylem ostatnio jak sie pokazala oferta o moim doswiadczeniu i uprawnieniach . jak myslicie mam szanse na dostaniu sie ? Prosze o kontakt ukigt@wp.pl pozdrawiam wszystkich ;)
mechanik 2016-12-09 14:57
Witam , czy ktoś dostał informację 31 października informację , że jest rekomendowany do zatrudnienia na stanowisko ślusarz-mechanik - dział transportu poziomego w o/zg ''polkowice-sieroszowice'' ?
Orientuje się ktoś kiedy zatrudnią te osoby , które pomyślnie przeszyły proces rekrutacji ?
15
Brak Słów 2017-02-08 11:12
Opinia będzie niemerytoryczna, ale panie z audytu KGHM może i mają wykształcenie i znają sie na pacy to niestety zasady kultury są im totalnie obce. Pomijając panoszenie się w biurach, zostawiają po sobie niesamowity wręcz bałagan. Stoły w pokojach wyglądają jak po libacji, pełne śmieci i rozlanych napojów. Inne pomieszczenia z których korzystają (nie wykluczając łazienki!) są zapaskudzone.
1
ar 2017-03-06 22:46
No nie zawsze ja pochodzę z Kielc i się dostałem.
Strzalowy firma 2017-03-29 20:57
Witam mam pytanie czy podania o prace mozna skladac tylko przez serwis e rekrutacje? Czy istniejie mozliwosc skladania Cv osobiscie bezposrednio do kierownictwa w biurach?
Zenek 2017-04-02 09:56
Raczej elektronicznie.
Waldek 2017-04-04 14:03
Witam, na ile może liczyć technolog w ZWR-ach?
Zenek 2017-04-08 20:34
3200~
1
Zawiedzony 2017-05-23 18:24
Ja bynajmniej się poddaje...Tak jak napisał ktoś wcześniej na układy nie ma rady.Tyle co ja już rozmów kwalifikacyjnych przeszedłem to aż głowa boli.Brak słów co tam się wyrabia.I chyba już nic ani nikt mi nie pomoże.
1
h 2017-05-26 16:15
spokojnie przekroczysz 5.5tys
gornik 2017-06-12 22:19
tak
Zostaw swoją opinię o KGHM S.A. - Głogów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KGHM S.A.