LAKFAM Sp.J.

Kowary

Opinie o LAKFAM Sp.J.

anonim 2011-01-08 15:12:58
co do komentarzy moge tylko potwierdzic opinie moich kolegow. Pracowalem w tej firmie za dlugo i wszystko co jest tam napisane jest prawda.(usunięte przez administratora)
2
ciekawski 2011-11-18 21:43:52
Zastanawia mnie jedno i drugie, czy to jest godna maszyna polecenia czy szukać coś innego, cenę zawsze można spróbować wynegocjować
1
byly klojent!!!!!!!!! 2011-11-24 17:02:43
nie polecam nikomu !!!!!!!!!!!!
3
olek 2013-04-27 13:56:34
Powiedzcie coś więcej na temat tej firmy. Ile tam się miesięcznie zarabia, jaka umowa, jaki socjal? Każda informacja bedzie dla mnie bardzo przydatna, proszę pomóżcie.
2
anonim 2013-06-15 11:44:24
Michal jak możesz to napisz jakie są pensje takie miesięcznie w lakfam? Naprawdę będę wdzięczny za info
1
Maciej 2013-06-17 17:54:28
Jeśli możesz to napisz coś więcej na temat tej atmosfery. (usunięte przez administratora)
lau 2014-10-09 19:27:43
to srednie te opinie, a jakies pozytywy was tam spotkaly>? moze pieniedzy tez tam nie otrzymywaliscie w ogole? No dajcie spokoj, czemu skoro jest tak zle, to wciaz firma ma sie dobrze??(usunięte przez administratora) Umowe jaką proponuja?
olika 2014-12-03 18:27:48
A może warto też dać przykład i próbowac coś zmienić?? Skoro wiemy, że zachowanie jest złe to co po je kopiować??? Najlepiej tylko narzekac o obgadywac... napiszcie jak wyglada praca w Lakfam bardziej szczegolowo np. jakie zarobki, jaka umowa itp.
1
olek 2015-04-19 20:35:07
Widziałem niedawno ogłoszenia pracy, lakfam poszukuje pilnie spawaczy i do do czterech lokalizacji. Może jesteście w stanie napisać co takiego oni oferują?
2
eddie 2015-11-20 01:58:33
Fajnie, że napisali, ze sa szkolenia, ale jak to wygląda w rzeczywistości, czy aby to nie krótkie szkolenie produktowe i z technik sprzedażowych?
sztosiwko 2015-11-22 05:05:07
Według mnie takie szkolenia długo nie trwają, tydzień to chyba maksimum co można wyciągnąć z tego czasowo.
trudi 2016-05-07 22:46:00
Witajcie . Firmę znam od dobrych kilku lat, poprzez osoby, które tu pracowały oraz z samego powodu korzystania z ich usług. Nie mogę powiedzieć na nich złego słowa. konstruktora z kolei to chyba już jednak nie poszukują
Zostaw swoją opinię o LAKFAM Sp.J. - Kowary
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LAKFAM Sp.J.