brak logo

BELIN

Poznań

Opinie o BELIN

XXXXXXX 2009-11-08 12:53
Może ktoś coś napisze jakie są zarobki i w ogóle bo jak narazie tylko czytam niskie zarobki, marne zarobki ale nie wiem jakie ? wiec ?
króliczek 2009-11-22 19:30
Znaczy to ni mniej ni więcej coś koło 1200 jak się uda.--czyli z premią
3
miłośnik smaczej herbaty 2009-12-11 00:44
BELIN jest THE BeST!!!!!!!
J
zainteresowany 2010-05-26 21:10
Witam
A jak wygląda praca w dziale utrzymania ruchu?
anonim 2011-11-15 16:05
Piszecie tylko o firmie a ja jestem ciekawy co powiecie o brygadzistkach?
3
ZŁA 2013-05-28 17:28
A co wy chcecie od tych brygadzistek,jak czytam to coś mi się chce...one tez wykonują czyjeś polecenia! A po 2 to nie sądzi się wszystkich taką samą miarą,każdy jest tylko człowiekiem i miewa swe złe dni, a po 3 jak macie do brygadzistek jakieś esy proponuje na miesiąc zamienić się miejscami! he he
2
Magda 2014-04-11 10:01
Czy ktoś wie jak pracuje się w biurze? jaki jest klimat?
4
ina 2014-05-28 13:49
Pracowałam tam kiedyś i naprawdę nie było na co narzekać. Zmiana pracy była spowodowana chęcią spróbowania czegoś innego. Dla mnie reguły obowiązujące w firmie były jasne i klarowne.
suzi 2014-09-18 09:19
Witam.Pracowałam tam przez agencje.Wczoraj dowiedziałam się ze nie ma zleceń i nie ma dla mnie pracy.Super.A jak się zatrudniałam to krzyczeli że nie mam się o co martwić i robota będzie na 4 miesiące.Co do ludzi to hmmm.... Tam pracują same emerytki babcie po 68 - 71 lat :) Ekipa nie daj się ... Boją się o stołek jak tylko widza że Tobie nowej osobie dobrze idzie.Prawdziwy ZAKŁAD PRACY CHRONIONEJ
1
Romek222 2015-06-11 22:40
E a mnie się podobało tylko mnie zwolnili bo za szybko pracowałem cz coś takiego .. Miłośnik herbaty sypanej.....
Nick 2015-09-02 18:48
Praca nie jest zła, jak się wdrożysz. Wiadomo jaka jest praca na produkcji, trzeba pewne normy wyrobić i nie zawsze jest lekko - zależy na jakie stanowisko trafisz i jaki asortyment herbaty pakują. Czasem taśmy idą naprawdę szybko. Co do atmosfery to faktycznie niektóre kobiety są niemiłe i czasem ma się ochotę iść w cholerę, ale niektóre są spoko. Brygadzistki moim zdaniem fajne. Zarobki średnie, szału nie ma
ona 2015-09-02 21:25
Jutro na 10:00 mam jestem umowiona w sprawie pracy w tej firmie. Jak czytalam na innych forach wywnioskowalam, ze opinie dziela sie pol na pol. Napewno to tez zalezy oczywiscie od swojego podejscia do pracy itp itd... Ale mam teraz takie pytanie jakie sa tam zarobki? Ile godzin tygodniowo trzeba pracowac i czy jakies weekendy sa wolne? Prosilabym o szybka odpowiedz.
aga 2015-11-02 16:02
To ile się zarabia u was na trzy zmiany tak normalnie bez nadgodzin bo sama pracuje na produkcji i mam 2600zł na reke plus bogaty socjal a mam umowę na stałe i 10 lat pracuje a pracuje w unileverze.
GRAMIS87 2015-11-13 08:12
Pracuję w BELiN i dla mnie jest ok, dyrektor naprawdę swój chłop, wiadomo trzeba robić swoje, wynagrodzenie też jak najbardziej ok. Dla PH to naprawdę dobra praca
estrejja 2015-12-02 19:06
Jezeli trafisz na zmiane ,,kierowniczki,,agnieszki to wspolczuje serdecznie.
Ludzie pracujacy na jej zmianie sa wykonczeni nerwowo nawet kobiety starsze nie maja czelnosci protestowac gdy ta traktuje je jak przedmioty.Mobbing przez duze M
3
pracownik 2015-12-05 15:31
Atmosfera z dnia na dzien coraz gorsza az pracowac sie nie chce.Kierowniczki i brygadzisci tragedia szczerze nie polecam.
6
praco 2016-01-17 10:14
praca jak praca czasami tezeba się spinać , ale nadzór produkcji tragedia, brygadziści kierowinctwo rozpacz, za nic mają ludzi a szacunek- pani K- się należy, krzykiem czytaj ryczeniem i pogardą wręcz mobingiem nie za daleko się dojedzie - brak edukacji elementarnej, kierowniczka coś wie ale nie wie nic, strach o posadę, brak wiedzy- a szacunku do ludzi starszych nie ma, panie R- czas na zmiany kadry - tak się dziś robi a nie po kilkanaście lat praca i nic z tego nie ma, co my możemy zrobić....
2
lki 2016-02-19 12:58
p.kierownik, niemądra, brak kompetencji, trzyma się posady, brak edukacji elementarnej o spożywce- ta firma uratowała jej zycie, donosicielka bryg.Sy...., ktróa ryczy i donosi poz.int. bliski zero - kiepska, brak szacunku do pracownika, oklęta, wręcxz chamska- ocknijcie się - panie szefie.
8
jaja 2016-03-13 20:15
niestety ale pani kierownik na produkcji nie ma zadnej wiedzy na temat zarządzania, powinna ulice zamiatać, jest chamska i trzyma się posady bo gdzie indziej znajdzie pracę jak nic nie potrafi to nawet ulicy do zamiatania nie dostanie
6
pracowity 24 2016-03-15 21:10
W BELiN szukają PH od rynku tradycyjnego na Poznań. Nie mylcie pracy w sprzedaży z praca na produkcji. Pracuję w tej Firmie kilka lat i powiem tyle. za dobrą prace płacą rewelacyjną kasę. Leniwi nie mają co tu szukać.
OnaKK 2016-03-30 14:50
Tak nalatujecie na tą firmę, że małe zarobki (jaka praca taka płaca), że Agnieszka niemiła - przykłada się i dba o standardy może też byście spróbowali zamiast jej wytykać?? Że niemiła atmosfera - wiadomo zgodzę się, jak takie typy jak wy się tam będą zatrudniać i nic tylko jęczeć to oczywiście. Ja tam pracuję już dłuższy czas, wszyscy są mili, idzie się dogadać, jak się ma problem to pomogą i nie ma się co bać o zwolnienie, tylko to wszystko pod jednym warunkiem: RUCHYĆ D*PĘ DO RZETELNEJ ROBOTY!! Dla mnie najlepsza fucha pod słońcem i będę się jej trzymać rękami i nogami.
jaja 2016-04-01 09:42
to ty chyba w tej firmie nie pracujesz ! i do tego jesteś podstawiona! albo gdzie masz oczy ? może ta firma uratowała ci życie, a może nigdzie indziej nie pracowałaś? , bo jak takie bzdety piszesz to inaczej myśleć nie można - mówimy o produkcji, o ludziach bez szacunku do drugiej osoby, o kompetancjach, o braku wiedzy, o przedstawianiu człowieka w złym świetle - chroniąc siebie, braku człowieczeństwa.
2
OnaKK 2016-04-27 08:33
Oczywiście, że pracuję w tej firmie i bardzo sobie ją chwalę. Oczy mam na swoim miejscu, pracowałam w różnych miejscach, nie tylko w Polsce. Dlaczego tutaj mam dobrą pracę?? Ponieważ się staram. Wiadomo, że leniwego pracownika, który nic nie robi, firma trzymać nie będzie, bo po co?? Ludziom nie płaci się za leserstwo, tylko za pracę. Tutaj można się wybić bardzo szybko, jeżeli człowiek pracuje uczciwie. Patrząc na podejście do pracy ludzi pracujących na produkcji i biorąc pod uwagę nie raz popełniane przez nich karygodne błędy, jakie popełniają nie można mieć pretensji do brygadzistek. To one są rozliczane. Sama nie chciałabym obrywać za kogoś przez cały czas.
2
Jaro 2016-05-11 19:53
Firma ok.
Tylko kierownictwo bez kompetencji zamiast zatrudnic osoby do pracy to szukaja,przebieraja w ludziach zamiast dac osobie bez doswiadczenia i uprawnien prace na magazyn.Szkoda słów
3
OnaKK 2016-05-12 08:00
Faktycznie Jaro, dać ludzi na wózki widłowe bez uprawnień po to, żeby płacić kary bo każdy ma przecież za mało problemów i za dużo pieniędzy, świetny pomysł, brawo. Po co szukać takich, którzy wiedzą co robią?? :-)
2
Kopi 2016-05-12 11:07
Lepiej pracowników na grupie którzy nic nie robią.Brawo
OnaKK 2016-05-12 11:17
Jak nic nie robią to dostają opieprz i się tu wpisują, że są mobbingowani. Jak dalej nic nie robią to są zwalniani i też się tu wpisują, że firma do d**y. I tak w kółko. Ciekawe do której grupy należycie??
Fifi 2016-06-07 12:42
Przestrzegam wszystkich nie podejmujcie pracy na magazynie jest wielkie nieporozumienie nie podejmujcie tutaj pracy
3
XXXXX 2016-06-08 15:54
Firma do niczego ludzie nie przyjmujcie sie na magazyn.
Pracac nie warta waszego czasu
2
Kasia 2016-06-21 17:11
Uwielbiam czytać te Wasze komentarze zawsze poprawiają mi humor.Pracowałam tam 7 dlugich lat i jedynie co mogę powiedzieć o tej firmie to to ze po Belinie żadna inna praca nie jest straszna.
4
OnaKK 2016-06-23 08:48
Jak pracowałaś tam 7 lat to chyba nie było tak źle??
Kasia 2016-06-23 17:59
Na poczatku byłam u pani Izy a później u Koli na zmianie wiec było ok.Niestety czesc pisanych tu opinii jest prawda.
izi 2016-07-18 17:50
czy wreszcie wypierniczyli kole ze szukaja brygadzisty czy ela na eme odchodzi?
12
NYJ 2016-08-05 21:34
Brygadzistki nie szanują ludzi z produkcji.
kIEDYS beda tak samo traktowane przez wlasne dzieci
7
poznanianka 2016-09-24 11:41
A może ktoś powiedzieć coś o tej firmie jej wielkości ponieważ nie słyszałam o niej za wiele a produktów na półkach też nie przypominam sobie abym widziała, no i pytanie czy jest to taka bardziej stara firma czy jakieś odrobiny nowoczesności w wyposażeniu się pojawiają?
poznanianka 2016-09-24 11:41
A może ktoś powiedzieć coś o tej firmie jej wielkości ponieważ nie słyszałam o niej za wiele a produktów na półkach też nie przypominam sobie abym widziała, no i pytanie czy jest to taka bardziej stara firma czy jakieś odrobiny nowoczesności w wyposażeniu się pojawiają?
3
OnaKK 2016-09-28 09:45
warto.
Mnojaln 2016-09-30 15:25
Ogólnie z tego co wiem to nie ma na co narzekać, czytam te opinie o księgowych, mniej lub bardziej rozwinięte, ale na pewno dość porządnie napisane i jestem właściwie z nimi zgodny, całkiem nieźle to wygląda z mojej perspektywy, no i jest ogłoszonko na księgowych
Jakub 2017-01-26 20:14
Odradzam aplikować na stanowisko Magazynier w tej firmie.
Wyzysk człowieka.
Wynagrodzenie za pracę marne.
Nie idzie za taką stawkę wogóle przetrwać w dzisiejszych czasach.
Kierownictwo bez żadnych kompetencji.
To co mówią na rozmowie to kompletna bzdura.
Strzeżcie się tej firmy.
1
HERBATKA 2017-02-22 15:19
Zostawię opinię o produkcie: Herbatka owocowa Dzika róża z żurawiną - Magiczny Ogród - jest pyszna, ale sporo saszetek tych okrągłych jest ŹLE zgrzana/sklejona i wszystko się sypie. Prawie co druga saszetka do wyrzucenia, wyjmuję z torebki puste saszetki, albo sypią zanim wrzucę do szklanki - partactwo!
1
mona 2017-02-24 07:56
Te herbatki to sama chemia, brak w nich suszonych owoców, za to pełno granulowanej chemii i barwników!
Feee!!!
1
Konsument 2017-03-01 10:09
Chyba piszesz o innych herbatach. W tych owszem są aromaty, ale ich główne składniki to susz owocowy.
OnaKK 2017-03-01 11:26
Zgadzam się. Bardzo lubię te herbaty i nie jest to sama chemia. Są smaczne i wbrew temu co ktoś tu napisał, na każdym tego typu produkcie jest napisane co zawiera. Nie cierpię oczerniania bez powodu - więc poczytajcie sobie skład, jeżeli umiecie :-) dopiero wtedy piszcie.
2
kobi 2017-03-21 13:21
Odradzam !!!!!!!!!! przestrzegam przed mobingiem!!!!!
1
M 2017-03-24 08:23
A zgłosiłes fakt wspomnianego przez Ciebie mobingu właścicielom? Jeśli nikt tego nie robi, a zarząd i kadra zarządzająca ma o tym dowiadywać się tylko z forrmu trudno temu przeciwdziałać;/
7
Ktoś kto przeżył 2017-05-16 20:05
Nie polecam zarobki kiepskie bardzo kiepskie, firma nie ma szacunku ani kultury do pracownika. Potwierdzam wszelkie negatywne opinie!
2
Wiedząc 2017-05-16 20:19
Jedno i to samo ten sam pokrój ludzi, firma ogólnie nie pomocna. Ludzie niezyczliwi. Brak jakichkolwiek zasad współpracy nie mówiąc już o jakości skandal
2
Wiedząc 2017-05-16 20:22
Sami się wszyscy zwalniają, płacą ci za to czyszczenie opinii czy co, każdy się wypowiada a ty tylko opanujesz napisz swoją opinie i daj przedstawić obraz tej chorej struktury!
2
Ktoś kto przeżył 2017-05-16 20:25
To zostań tam, tu brak pakietu zabierają premie i nie jest miło, trauma naprawdę brak szacunku i zarobki kiepskie
2
Rob 2017-05-16 20:29
Nic sobie z tego nie robią szefostwo się cieszy. Nie te wartości, usuwają jak tylko nie pasujesz na kapo
2
Zostaw swoją opinię o BELIN - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BELIN