brak logo

SCREAM Adam Łupkowski

Zielona Góra

Opinie o SCREAM Adam Łupkowski

Krzysztof 2011-01-16 12:48:16
Ostrzegam przed współpracą z firmą PUH Adam Łupkowski z Zielonej Góry .
Szef firmy nie wywiązuje się z zawartych umów, kombinuje i [usunięte przez moderatora], pracowników i podwykonawców, nie wypłacając im należnych wynagrodzeń. Jest to firma bazująca na [usunięte przez moderatora] Z góry odradzam jakąkolwiek współpracę chyba ze chcecie utopić parę tysięcy zł. i wykonać robotę w czynie społecznym nabijając w ten sposób kabzę [usunięte przez moderatora]
2
Rysiu 2011-10-03 12:54:45
Ja także ostrzegam przed firmą SCREAM Adam Łupkowski !!! Potwierdzam opinię Krzysztofa.Ludzie uważajcie na tego człowieka !!!
Fachowcy od elewacji nie dajcie się nabrać temu krętaczowi!!!
1
Oszukany przez SCREAM 2012-02-06 14:53:23
Podpisuję się pod poprzednimi negatywnymi opiniami o firmie Łupkowskiego Adama \"SCREAM\" !!! [usunięte przez moderatora],nie płaci za wykonane prace i materiały wykorzystane przy zleconych przez niego pracach ! Ma w [usunięte przez moderatora] umowy i wystawione FV ! Ogłasza się,że \"solidny\" i takie tam... Jego solidność kończy się przy płatnościach !!!
Jego firma opiera się na podwykonawcach i ciulach (przepraszam) co się dają nabrać !
A adres który podaje w ogłoszeniach - AL. Zjednoczenia 92 Zielona Góra - jest nieaktualny !!!
Ostrzegam przed współpracą z nim ! Nie dajcie się nabrać! Czasem płaci na początku, później już jest tylko ehoooooo .....
1
wlt 2012-04-19 13:23:53
Ja również korzystałam z usług Pana Adama Łupkowskiego i jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi - przede wszystkim prace elewacyjne wykonanie bardzo dobrze nie miałam żadnego problemu z Panem Adamem Łupkowskim -polecam bo naprawdę warto.
1
krystian mazur 902 2012-04-30 20:33:03
A kto to dla pani robił ? Łupkowski własnymi rękoma? Czy ciule z naboru (rekrutacji... z jego czyli waszej firmy Labour...) którym i tak pewnie... nie zapłacił :P Albo pos...ał trochę marnych zaliczek.
Nie dziwie się,że pani jest zadowolona....:) Pani robota została wykonana nie jego rękoma i nie jego materiałami !!!! Taki to cwaniaczek:) Proszę zapytać podwykonawców i hurtownie materiałów budowlanych czy są zadowoleni...?
Przypuszczam,że odezwała się jego prawa ręka..I chwali,oj chwali...
Środowisko budowlańców jest bardzo hermetyczne,więc jak to już ktoś napisał \"smród pozostaje\" i się ciągnie niemiłosiernie.A zobowiązania się proszę pani płaci !!! Zaręczam,że długo się nie da jeździć na cudzych plecach.Uda się ra,uda się dziesiąty raz,a potem pretensje,że ludzie plują na forum ! Bądź uczciwy,nikt nie będzie wypisywał złych opinij !
2
kruszyński 2012-08-31 08:41:04
Potwierdzam jw !!! Nie polecam tej firmy. Adam Łupkowski nie płaci swoich zobowiązań,w dodatku jest pewien o swojej bezkarności.
Ten człowiek nie wie już gdzie,kim i czym \\\"pracować\\\".
Dziwię się,że chętni do pracy w firmę SCREAM Adam Łupkowski nie sprawdzają jego wiarygodności. Chętni do pracy z Jeleniej Góry,Poznania,Zielonej Góry - nie dajcie się nabrać !!!!
OSTRZEGAM PRZED FIRMĄ PHU ADAM ŁUPKOWSKI ,FIRMĄ SCREAM ADAM ŁUPKOWSKI AL.ZJEDNOCZENIA 92 ZIELONA GÓRA
1
mariusz 2013-01-11 08:39:03
E-BUD NATALIA ŁUPKOWSKA
Firma P H U NATALIA ŁUPKOWSKA
SCREAM Adam Łupkowski
Zjednoczenia 92 Zielona Góra

No i mamy następną z rodu Łupkowskich :))) Firma ta dział pod tym samym adresem co naciągacz Adam Łupkowski PHU w dodatku pod tymi samymi numerami telefonu :) Zmiana nazwy na E-BUD,bo pewnie grunt się palił pod nogami ? A i naiwnych wykonawców i pracowników można szukać dalej ?

Nieładnie....
1
JAŚ FASOLA 2013-01-22 09:22:56
Oddaj [usunięte przez moderatora] pieniądze
3
2013-09-05 20:49:49
kawal [usunięte przez moderatora] reszte [usunięte przez moderatora] tak najlepiej go opisac ale chyba juz nie dlugo za duzo mu sie nazbieralo niezna dnia ani godz jak juz nie bedzie sie wozil A6 za ludzkie pieniadze albo Yariska skonczylo mu sie zle trafil tym razem
1
roger 2014-02-11 20:28:19
Nie polecam w żadnym razie współpracy z "firmą" (usunięte przez administratora)Jego firmy już nie istnieją,nabór pracowników i podwykonawców organizuje przez swoją agencję pracy,którą prowadzi osoba z jego b.bliskiej rodziny a on nie posiadając firmy dalej "prowadzi interesy".
Przestrzegam ! Jeśli nie chcecie stracić kasy, nie rozmawiajcie nawet z tym indywiduum. PHU (usunięte przez administratora) Zielona Góra to adres widmo,gość posiada tylko telefon."Działa" w całym woj.dolnośląskim ....
1
jaś fasola 2014-02-16 14:32:25
Naciągacz ,niewiarygodny, krętacz ,partacz
Aktualny adres Zielona Gór Załęże (usunięte przez administratora) pozdrawiam Swoich dłużników
2
roger 2014-03-07 14:28:20
Dlaczego Administrator usuwa istotne wiadomości z opinii ?? Pomijam oczywiście inwektywy .... Niepozdrawim i nie polecam współpracy także z Platformą Pracy Labour ;) Widzę, że jaś fasola także dał się w..... ?
Pan AŁ pewnie tłumaczył że inni mu nie płacą to i on tobie nie zapłaci???
1
tito 2014-08-12 19:08:47
W Świebodzinie (LU) wisi niezłą kasę, komornik się nim zaopiekował. W zg to samo.
Szkoda mi ludzi którzy idą na zmarnowanie dając się naciągnąć takiemu szczurowi.
1
lysy lupkowski 2014-11-27 02:25:28
Zlodziej caly czas okrada ludzi
2
ludomir 2015-01-04 02:33:27
Oszczerstwa ??? Oj "Maciuś" vel "Adaś"czy Violletta się odezwał(A) :) A na co my wierzyciele mamy uważać? Słucham... Chyba na to żeby taka kanalia więcej nikogo z nas nie zrobiła w bambuko !!!
A jakich to informacji potrzebujesz "Maciusiu" ? Chcesz wiedzieć ile wiedzą o TOBIE TWOI DŁUŻNICY ???
Wiedzą sporo... I mają kupę lat z nakazami sądowymi, abyś wiedział że za usługi, towar i ciężką pracę wynajętych ludzi - płaci się !!!
No ale z czego... W Platformie Pracy ZG zarabiasz podobno 1000 zł ??
Zachodzę w głowę,gdzie Złodziej może się poskarżyć ?? A może pochwalić ??Koniec roku widzę...czas refleksji? Hehehe
1
JAŚ FASOLA 2015-01-06 10:51:07
Cwaniak i kombinator mieszka aktualnie Zielona Góra osiedle Załęże ul Kokoasowa
1
FaGo 2015-03-29 03:00:00
Jeżeli sytuacja jest naprawdę taka zła jak mówicie to czemu nie zrobicie nic w kierunku żeby było lepiej. Pisanie na forum i narzekanie na firme w niczym wam nie pomoże, albo uciekacie z firmy albo walczycie o swoje, ja się nie zrażę i postaram się zatrudnić w SCREAMie , jak będzie źle to najwyżej zmienie prace, ale może wcześniej ktoś mi powie na co mam zwracać uwagę?
koncepcion606 2015-04-30 00:56:39
mareczku,rafałku,maciusiu,dario,Maps,FaGo vel Łupkowski przestań chrzanić bo mdło się robi. Na co u ciebie uważać ? Na lepkie łapki szefa na cudzą robotę i materiał :) Na to zwróć uwagę FaGo. A rozwinąć to można sobie linie kredytową w banku dzięki temu panu, bo z wypłaty której nie wypłaca nie wyżyjesz :) Za to w zamian posiądziesz wiedzę na resztę swojego życia jak nie dać się więcej orżnąć takiemu capowi!To będą wasze dalsze sukcesy. Omijać z daleka, dobrze radzę!Gościu dawno nie ma firmy, a dalej nagania ludzi do roboty przez platformę pracy Labour firmę swojej siostry w której "pracuje".W dodatku oszukuje urzędnika państwowego - komornika o tym że nie mieszka na ul.Kokosowej w ZG !
1
no to co 2016-05-13 16:19:39
No trzeba patrzeć, ale przecież tutaj wszystko jest okej @hello.
Zostaw swoją opinię o SCREAM Adam Łupkowski - Zielona Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SCREAM Adam Łupkowski