brak logo

GPEC Gdańskie Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej

Gdańsk

Opinie o GPEC Gdańskie Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej

Zwolniony 2010-10-21 17:26:01
Praca tam to straszna udręka. Od 2002 roku ciągła restrukturyzacja w firmie,. Coroczne zwolnienia za odprawa i bez odprawy. Nic tylko ciągłe podchody, układy układziki próby sił. Wysokie wymagania od pracowników, praca na wysokim poziomie stresu. Przenoszenia z działu do działu. Ciągłe cięcia kosztów. Poziom zarobków na średnim krajowym poziomie z dolnego pułapu. Dobrze i bardzo dobrze zarabiają tylko pracownicy powyżej średniej kadry kierowniczej, dyrektorzy i prezesi. Zostaniecie wyeksploatowani, a potem dostaniecie filca ( Kopa z firmy ).Nie polecam tej firmy młodym osobom z ambicjami, chętnych do pracy, i pomysłow, szkoda czasu. Jeśli macie możliwość to trzymać się od tego przybytku z dala.
4
anonim 2011-04-06 14:20:16
Zwolniony - 2010-10-21 17:26:01

Praca tam to straszna udręka. Od 2002 roku ciągła restrukturyzacja w firmie,. Coroczne zwolnienia za odprawa i bez odprawy. Nic tylko ciągłe podchody, układy układziki próby sił. Wysokie wymagania od pracowników, praca na wysokim poziomie stresu. Przenoszenia z działu do działu. Ciągłe cięcia kosztów. Poziom zarobków na średnim krajowym poziomie z dolnego pułapu. Dobrze i bardzo dobrze zarabiają tylko pracownicy powyżej średniej kadry kierowniczej, dyrektorzy i prezesi. Zostaniecie wyeksploatowani, a potem dostaniecie filca ( Kopa z firmy ).Nie polecam tej firmy młodym osobom z ambicjami, chętnych do pracy, i pomysłow, szkoda czasu. Jeśli macie możliwość to trzymać się od tego przybytku z dala.

gxfghjk
1
anonim 2011-08-03 09:10:12
Zgadzam się z opinią w 100%. Pracownicy zestresowani i znerwicowani. Jest owszem grupka znajomków, którzy czują się w firmie jak \"rybka w wodzie\". Własne zdanie..... można zapomnieć.
3
Rambo 2012-06-19 17:25:25
to chyba jak wszedzie.
1
Gość 2012-07-05 20:17:38
Zgadzam się z Tobą całkowicie. Ja przepracowałam w tej firmie ponad 22 lata. Zawsze szanowana, doceniana,a potem kop.
1
redek 2013-02-17 22:51:05

Każda Partia, każde ugrupowanie, każdy ruch społeczny, który opowiada się za POKOJOWYM i DEMOKRATYCZNYM przejęciem władzy w Polsce, JEST ZDRAJCĄ NARODU! Zgoda, na wprowadzanie „demokratycznych, zgodnych z obowiązującym prawem” zmian, jest niczym innym, jak zgoda, na UTRZYMANIE DOTYCHCZASOWEJ POLITYKI i UKŁADÓW OKRĄGŁOSTOŁOWYCH! Ludzie, przejrzyjcie na oczy! Oni ( każda frakcja polityczna) podpiszą cyrograf z samym diabłem, żeby tylko nie dopuścić do WOLNOŚCI POLSKI i do WOLNOŚCI NARODU! To są masońskie układy, w których jesteśmy zwyczajnymi pionkami w grze. Chodzi im o to, byśmy się nie złączyli, do wspólnego OBYWATELSKIEGO NIEPOSŁUSZEŃSTWA. Nie możemy czekać ani do jesieni, ani też do wyborów, bo stracimy kolejny rok oraz NBP i naszą ostatnią nadzieję, jaką jest własna WALUTA! Jeśli nam ją odbiorą, będzie za późno, gdyż zostaniemy prawdziwymi NIEWOLNIKAMI! Termin Wiosny Ludów, nie przypadkowo ustalamy na wiosnę, gdyż Tusk, musi zdążyć z wprowadzeniem €, zanim straci władzę ( a straci ją na pewno ). Teraz na szczytach władzy, odbywają się wspólne działania, aby dezinformować ludzi i wprowadzać ile się da ugrupowań pseudo pro wolnościowych. Zrozumcie – TAM WSZYSCY SĄ UMOCZENI W TAK NIEWYOBRAŻALNYM STOPNIU, ŻE GDYBY WYSZŁY ICH KNOWANIA I ZŁODZIEJSTWO, CAŁA WARSZAWA, MUSIAŁA BY ZAMIENIĆ SIĘ W JEDNĄ WIELKĄ SZUBIENICĘ! ONI NIE MOGĄ POZWOLIĆ NAM NA ODKRYCIE PRAWDY! BÓG HONOR OJCZYZNA!

Jest takie powiedzenie – „...gdzie dwóch się bije, trzeci korzysta”. Oni właśnie tego chcą, aby ludzie kłócili się o to, jaka ma być nowa konstytucja, kto będzie w rządzie itp. - ale olej to i skup się na tym, co przeczytasz dalej. Jeśli masz znajomych, niech się przygotowują do wiosennego wyjazdu do Wa-wy, lub jeśli nie mogą, niech informują o wielkim ruszeniu do Wa-wy, lecz tym razem, zgromadzenie, nie zostanie zgłoszone i zarejestrowane w UM! Trzeba, aby nie można było ukarać konkretnych osób za to, że są WOLNI i tym samym wypowiadają OBYWATELSKIE NIEPOSŁUSZEŃSTWO, rządowi Tuska! Nastąpi ogromny chaos wśród służb ( straż miejska, policja), gdyż nie będą mogli pacyfikować ludzi, bo wiele grup, po tysiąc ludzi, będzie pikietowało w kilku miejscach naraz, a następnie przejdą pod SEJM! Konkrety podam na necie na kilka dni przed Wiosną Ludu!
zainteresowany 2013-07-02 12:16:42
Cały proces rekrutacji trwał 3 miesiące. Pierwszy etap Assessment Center - 6h zadania grupowe, indywidualne. Drugi etap rozmowa z kierownikiem i HR-owcem. Zabrakło mi rzetelnej informacji jak długo będzie to trwało i od kiedy ewentualnie zatrudnienie. Firma robi dobre wrażenie z zewnątrz, jak wewnątrz nie wiem bo niestety na ostatnim etapie mnie odrzucono.
2
Konrad 2013-07-04 15:00:50
+
- jak wysoką pensje można zaproponować na rozmowie /zakupy/,
- jaki są umowy, ile trwa okres próbny,
- jaka jest atmosfra pracy i czy duże są rotacje.
24
KArol 2013-07-09 14:55:27
czy ww firmie jest wyścig szczurów, czy ludzi się szanuje. Powyżej były różne opinie, warto by znać tą prawdziwą. Z góry dziękuję.
5
Waldek 2013-07-26 14:36:31
anonim - 2013-07-18 15:50:14

czy jest jakaś osoba która może się wypowiedzieć na temat GPEC Gdańskie przedsiębiorstwo energetyki cieplnej?
dokladnie. Opinia dla kogos kto idzie na rozmowe jest bezcenna.
2
anonim 2013-07-29 11:13:13
i co z tym GPEC? zwalniają nie zwalniają, płacą nie płacą?
2
Niki 2013-08-09 07:41:45
łatwiej się wydostać z tego co widać po powyższych komentarzach.
6
Karol 2013-08-12 08:29:16
anonim, skończ już proszę z tymi durnymi wpisami. Nie sądze, żeby cięto interesowało, raczej robisz to zawodowo.
anonim 2013-08-20 15:38:32
jak to polska firma. Nikomu nie chce się pracowaći dokształcać i każdy trzyma się na siłę używając wszelkich sposobów. Polacy cwaniacy - to my.
1
anonim 2013-09-12 08:27:32
jak można siętam dostać - przez bramę,
jak wygląda wynagrodzenie na początek - szału nie ma.
2
anonim 2013-09-22 08:44:23
tego Ci nikt nie powie - nie nalezy sie też spodziewac kokosów biorac pod uwage aktualny kryzys.
robert 2013-09-27 14:47:01
Ja odradzam. Stres, stres, stres. Ciśnienie sztuczne pompowane. Zamiast skupić się na właściwej pracy, trzeba robić szum wokół siebie inaczej nikt nie zauważy, że pracujesz dobrze. Pracownicy wyeksploatowani do granic możliwości. A jak chcą Cię zwolnić robią to w najgorszy, możliwy sposób. Jak ktoś chce spróbować, proszę bardzo, ale ja nie polecam.
8
WAldek 2013-10-06 10:35:16
Robert@ nie brzmi to zachęcająco. Ale tak się pracuje w polskich firmach.
2
anonim 2013-10-08 19:00:22
to byś się zdziwił. Za ujawnienie takiej informacji może zostać zwolniony. Oczywiście tutaj musieliby namierzyć adres IP.
1
gpec-slave 2013-12-08 02:57:39
Zarobki doświadczonych specjalistów technicznych na stanowiskach niekierowniczych około 4 netto. Kierownicy ok. 6 netto. Wyżej to już polityczna śmietanka przy korycie z rozdmuchanymi pensjami.
3
stach 2014-09-02 07:33:41
obrzydliwa firma, wyscig szczurow, czlowiek jest smieciem.
3
wojtek 2014-09-24 20:12:40
rekrutacja dział finansowy: 1 etap to rozmowa z HRowcem i przełożonym, 2. Zadania do rozwiązania, w tym umiejętność znajomości excella. Atmosfera korporacyjna, ogólny bałagan i spychalstwo w myśl zasady RWD. Nowi muszą mieć silną psyche, z uwagi na "klimat" są duże rotacje, pracownicy odchodzą sami.
Zarobki wbrew pozorom nie są wysokie zależą od grupy zaszerogowania.
6
Ela 2014-09-29 02:02:08
a jakie zadania z Excela zazwyczaj są podawane z jakiego zakresu??
żuczek mały 2015-01-03 07:15:55
Zarobki specjalista od 5 tyś netto, kierwonicy od 9 netto takie przedziały
2
młody 2015-03-11 21:44:31
Na jakie zarobki mogę liczyć stażyści i praktykanci w dziale automatyki i jakie są ich obowiązki
Kuba 2015-06-18 09:28:58
Psychoza - coraz mniej ludzi, coraz więcej zadań. Spychoza, raczej niewiele ludzi ci pomoże. Stres, bo nie wiesz kiedy, kto i za co się przypierniczy. GPS wszedzie (samochody, telefony służbowe...), zadania dostajesz na telefon z GPS i odmeldowujesz się za każdym razem, zawsze wiedzą gdzie jesteś. Najważniejsze są tabelki, nie robota. U góry potworne kolesiostwo sitwa jakiej mało. I nigdy nie będziesz pewny czy jutro jeszcze będziesz praować, na jakim stanowisku i z jakimi obowiązkami... w końcu sam odpadniesz...
6
Kuba 2015-09-16 08:58:49
tak naprawdę, to odejmij jeszcze 1000zł i poprawka: BRUTTO !
5
odrzucony 2016-06-09 10:42:16
Jeżeli wybieracie się na rozmowę, ostrzegam przed panią Martyną K. Do klienta ma podejście przedmiotowe, zadaje pytania typu "czy jesteś wielbłądem?" i jeszcze oczekuje sensownej odpowiedzi. Nie wiem, za co płacą tym ludziom z HR-u. Porażka...
2
odrzucony 2016-06-09 10:56:34
Proszę admina o usunięcie powyższego postu lub usunięcie imienia. Dziękuję
tołdi 2016-07-28 17:15:38
Nie warto marnować czasu na tą firmę jeśli nie masz lepszej alternatywy. Jeśli Twoje obecne miejsce pracy nie jest aż tak złe - lepiej tam zostań. Firma jest skostniała i sformalizowana, top management żyje i bazuje tylko na plotkach, kompetencje się nie liczą - wystarczy że byciem fałszywym 'wkupisz' się w łaski panujących okazując całkowitą podległość i brak własnego zdania. To ma swoje plusy ;) - odpowiednie poparcie zapewnia 'bezpieczne stanowiska' - możesz nie mieć żadnego doświadczenia np. w finansach, żeby zostać dyr. finansowym... Rotacja jest bardzo duża, co miesiąc zwalniają ludzi właściwie bez powodu. Od czasu ostatnich zmian atmosfera mocno się pogorszyła, więc dużo osób chce stamtąd uciekać mimo wszystkich benefitów - joga i darmowe owoce nie wystarczą jeśli nie potrafi się dać podstaw takich jak szacunek do ludzi. Kiedyś było bez porównania lepiej - super ludzie i jasne zasady. Teraz jest to bardziej kolorowa wizerunkowa...wydmuszka.

Plusy:
- kasa na czas
- różne benefity
- czasem szkolenia

Minusy:
- duża niepewność zatrudnienia
- wysoka rotacja - z dnia na dzień ludzie znikają i musisz robić ich robotę
- brak szacunku (poniżanie, krzyczenie na pracowników itp.), kompetencje nie są istotne, duże ciśnienie
- brak możliwości samodzielnego myślenia i wyrażania własnego zdania [oczekiwanie poddaństwa] - masz robić to co każą, ale i tak za ew. błędy Ty poniesiesz konsekwencje
- niejasne ścieżki awansu
- podstawowe wynagrodzenie jest dość przeciętne
15
Gda 2016-08-19 20:56:55
Plusy :
- opieka zdrowotna ale to już jest raczej standard w wielu nawet małych firmach
- dofinansowanie karty multisport
-lokalizacja - bliskość środków komunikacji miejskiej

Minusy :
- zarobki na stanowiskach średniego szczebla przeciętne
- wyścig szczurów
- napędzanie atmosfery "ciśnienia" - terminy, często niepotrzebne raporty i tabele
- biurokracja rozbudowana do granic możliwości, ciężko skupić się na właściwej pracy pilnując jednocześnie wszystkich niezbędnych "papierków"
- bardzo duża rotacja pracowników, których zwalnia się z "dnia na dzień"
-brak wiedzy merytorycznej kierowników działów - taka polityka firmy, manager ma umieć zarządzać ludźmi i nic poza tym
- kolesiostwo, układy rodzinne i nie tylko na wyższych stanowiskach
- specjalista ma znać się na wszystkim, nie może liczyć na merytoryczną pomoc kierownika
- wizerunek jaki kreuje firma na zewnątrz i w który intensywnie inwestuje ma się nijak do rzeczywistości z jaką musi się zderzyć zwykły pracownik

10
Wloc 2016-08-22 20:48:50
Jaki program księgowy jest w tej firmie?
loolo 2016-08-31 08:48:35
nie wiem kim jestes, ale dokladnie opisales sytuacje panujaca w GPEC... brawo za trafne uwagi
5
ciekawy 2016-10-15 18:34:47
ile zarabia kierownik budowy u was?
pani mama 2016-10-15 20:50:19
a to w ogóle są teraz jakieś rekrutacja na takich kierowników że zapytujesz? no to proszę w takim razie daj namiary na ogłoszenie przyjCIELU bo bardzo byłabym takim stanowiskiem pracy u was zainteresowana - ciekawe tylko czy jako kobieta miałabym szansę
Zostaw swoją opinię o GPEC Gdańskie Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GPEC Gdańskie Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej