brak logo

GPEC Gdańskie Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej

Gdańsk

Opinie o GPEC Gdańskie Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej

stach 2014-09-02 07:33
obrzydliwa firma, wyscig szczurow, czlowiek jest smieciem.
4
wojtek 2014-09-24 20:12
rekrutacja dział finansowy: 1 etap to rozmowa z HRowcem i przełożonym, 2. Zadania do rozwiązania, w tym umiejętność znajomości excella. Atmosfera korporacyjna, ogólny bałagan i spychalstwo w myśl zasady RWD. Nowi muszą mieć silną psyche, z uwagi na "klimat" są duże rotacje, pracownicy odchodzą sami.
Zarobki wbrew pozorom nie są wysokie zależą od grupy zaszerogowania.
7
Ela 2014-09-29 02:02
a jakie zadania z Excela zazwyczaj są podawane z jakiego zakresu??
żuczek mały 2015-01-03 07:15
Zarobki specjalista od 5 tyś netto, kierwonicy od 9 netto takie przedziały
2
młody 2015-03-11 21:44
Na jakie zarobki mogę liczyć stażyści i praktykanci w dziale automatyki i jakie są ich obowiązki
Kuba 2015-06-18 09:28
Psychoza - coraz mniej ludzi, coraz więcej zadań. Spychoza, raczej niewiele ludzi ci pomoże. Stres, bo nie wiesz kiedy, kto i za co się przypierniczy. GPS wszedzie (samochody, telefony służbowe...), zadania dostajesz na telefon z GPS i odmeldowujesz się za każdym razem, zawsze wiedzą gdzie jesteś. Najważniejsze są tabelki, nie robota. U góry potworne kolesiostwo sitwa jakiej mało. I nigdy nie będziesz pewny czy jutro jeszcze będziesz praować, na jakim stanowisku i z jakimi obowiązkami... w końcu sam odpadniesz...
7
Kuba 2015-09-16 08:58
tak naprawdę, to odejmij jeszcze 1000zł i poprawka: BRUTTO !
5
odrzucony 2016-06-09 10:42
Jeżeli wybieracie się na rozmowę, ostrzegam przed panią Martyną K. Do klienta ma podejście przedmiotowe, zadaje pytania typu "czy jesteś wielbłądem?" i jeszcze oczekuje sensownej odpowiedzi. Nie wiem, za co płacą tym ludziom z HR-u. Porażka...
3
odrzucony 2016-06-09 10:56
Proszę admina o usunięcie powyższego postu lub usunięcie imienia. Dziękuję
tołdi 2016-07-28 17:15
Nie warto marnować czasu na tą firmę jeśli nie masz lepszej alternatywy. Jeśli Twoje obecne miejsce pracy nie jest aż tak złe - lepiej tam zostań. Firma jest skostniała i sformalizowana, top management żyje i bazuje tylko na plotkach, kompetencje się nie liczą - wystarczy że byciem fałszywym 'wkupisz' się w łaski panujących okazując całkowitą podległość i brak własnego zdania. To ma swoje plusy ;) - odpowiednie poparcie zapewnia 'bezpieczne stanowiska' - możesz nie mieć żadnego doświadczenia np. w finansach, żeby zostać dyr. finansowym... Rotacja jest bardzo duża, co miesiąc zwalniają ludzi właściwie bez powodu. Od czasu ostatnich zmian atmosfera mocno się pogorszyła, więc dużo osób chce stamtąd uciekać mimo wszystkich benefitów - joga i darmowe owoce nie wystarczą jeśli nie potrafi się dać podstaw takich jak szacunek do ludzi. Kiedyś było bez porównania lepiej - super ludzie i jasne zasady. Teraz jest to bardziej kolorowa wizerunkowa...wydmuszka.

Plusy:
- kasa na czas
- różne benefity
- czasem szkolenia

Minusy:
- duża niepewność zatrudnienia
- wysoka rotacja - z dnia na dzień ludzie znikają i musisz robić ich robotę
- brak szacunku (poniżanie, krzyczenie na pracowników itp.), kompetencje nie są istotne, duże ciśnienie
- brak możliwości samodzielnego myślenia i wyrażania własnego zdania [oczekiwanie poddaństwa] - masz robić to co każą, ale i tak za ew. błędy Ty poniesiesz konsekwencje
- niejasne ścieżki awansu
- podstawowe wynagrodzenie jest dość przeciętne
34
Gda 2016-08-19 20:56
Plusy :
- opieka zdrowotna ale to już jest raczej standard w wielu nawet małych firmach
- dofinansowanie karty multisport
-lokalizacja - bliskość środków komunikacji miejskiej

Minusy :
- zarobki na stanowiskach średniego szczebla przeciętne
- wyścig szczurów
- napędzanie atmosfery "ciśnienia" - terminy, często niepotrzebne raporty i tabele
- biurokracja rozbudowana do granic możliwości, ciężko skupić się na właściwej pracy pilnując jednocześnie wszystkich niezbędnych "papierków"
- bardzo duża rotacja pracowników, których zwalnia się z "dnia na dzień"
-brak wiedzy merytorycznej kierowników działów - taka polityka firmy, manager ma umieć zarządzać ludźmi i nic poza tym
- kolesiostwo, układy rodzinne i nie tylko na wyższych stanowiskach
- specjalista ma znać się na wszystkim, nie może liczyć na merytoryczną pomoc kierownika
- wizerunek jaki kreuje firma na zewnątrz i w który intensywnie inwestuje ma się nijak do rzeczywistości z jaką musi się zderzyć zwykły pracownik

28
Wloc 2016-08-22 20:48
Jaki program księgowy jest w tej firmie?
loolo 2016-08-31 08:48
nie wiem kim jestes, ale dokladnie opisales sytuacje panujaca w GPEC... brawo za trafne uwagi
6
ciekawy 2016-10-15 18:34
ile zarabia kierownik budowy u was?
pani mama 2016-10-15 20:50
a to w ogóle są teraz jakieś rekrutacja na takich kierowników że zapytujesz? no to proszę w takim razie daj namiary na ogłoszenie przyjCIELU bo bardzo byłabym takim stanowiskiem pracy u was zainteresowana - ciekawe tylko czy jako kobieta miałabym szansę
Michail 2016-12-15 21:57
Ta firma ma dwie twarze, a to dzięki świetnym zabiegom PR na zewnątrz i wewnątrz, więc pierwsze miesiące mogą wydawać się jak najbardziej ok, potem wychodzi druga twarz:

Pierwsze wrażenie - rozbudowane i profesjonalne narzędzia rekrutacyjne, inwestycja w szkolenia, wspólne wyjazdy kadry, dodatkowe premie roczne - tu można spokojnie napisać, że jeśli chodzi o rynek trójmiejski to jest powyżej przeciętnej.

Niestety, potem pojawia się druga twarz:

Kolesiostwo, rządy 2-3 osób, które jedyne o co walczą to o pozycję w Zarządzie a nie atmosferę w firmie, totalne podporządkowanie, brak możliwości realizacji własnych pomysłów i własnego zdania, niszczenie kompetencji ludzi merytorycznych (za których rekrutację sporo się zapłaciło) osobami które mają wykonywać rozkazy i niekoniecznie znać się na rzeczy

Koniec końców po roku są dwie ścieżki. Albo awansujesz, bo nawet nic nie potrafiąc idealnie wpisałeś / aś się w kolesiostwo 2-3 kluczowych osób i będziesz pracować długo, a czy szczęśliwie to trzeba spytać zainteresowanych. Albo zwolnią Cię lub samemu zrezygnujesz widząc co się tam dzieje.

Pierwszej grupie współczuję a druga niech się nie martwi - każdy po odejściu z GPEC potwierdza, że mimo mniejszych bonusów, czasem niższych zarobków jest dużo bardziej szczęśliwy ze swojego życia zawodowego. Ale to się docenia po fakcie.
27
niezadowolony 2017-01-18 20:35
Kiedyś (za rządów poprzedniej ekipy) ta firma nawet dobrze rokowała. Indywidualne podejście do klienta, słuchanie opinii pracowników, możliwość wyrażania swojego zdania, możliwość wdrażania własnych, ciekawych pomysłów itd. Niestety od jakiegoś czasu GPEC wygląda jakby cofnął się o ładnych parę lat... ponownie mamy totalitarną władzę 2 osób, absolutne nieliczenie się ze zdaniem pracowników, ustawianie na decyzyjnych stanowiskach swoich znajomych i/lub lizusów, którzy mają niemal zerową wiedzę z zakresu ciepłownictwa, a jedyne co potrafią robić to krzyczenie na swoich podwładnych oraz obrzucanie ich wyzwiskami (i to publicznie). No ale czego się spodziewać skoro obecny zarząd robi dokładnie to samo. Ktoś może powiedzieć "jak to? przecież ludzie na takich stanowiskach powinni stwarzać choć trochę pozorów i być ponad to!". Jasne, powinni, ale nie w GPEC. Jakiś czas temu zaczęły się rządy terroru, wyzywanie pracowników, krzyki, wieczne pretensje do wszystkich o wszystko, szukanie kozłów ofiarnych zamiast rozwiązywanie problemów. Klienci dawno zeszli na trzeci plan. Teraz najważniejsze są puste wskaźniki wymyślane przez tych samych ludzi. GPEC przypomina [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pod płaszczykiem skrzętnie nakreślonego (przez dział PR) wizerunku przyjaznej pracownikom i klientom firmy. Wszyscy mają siedzieć i robić swoje. Nie zadawać pytań. Nie kwestionować nawet najbardziej absurdalnych decyzji. Klienci wg obecnie rządzących to tępi ludzie na poziomie czytelników Faktu. I wg nich tak należy ich traktować, jak idiotów. Jeżeli zaczynacie swoją karierę to odradzam bo szkoda Waszego czasu. Ta firma na rynku pracy nie znaczy absolutnie nic. 95% pracodawców nie ma pojęcia czym jest GPEC. Darujcie sobie bo stracicie czas, nerwy i zdrowie, a tego nikt Wam nie zwróci.
24
Robin 2017-02-03 19:24
Najgorsze miejsce do pracy w trojmiescie. To co piszą poprzednicy niestety jest smutna prawda. Dyrektorzy nie kierują się już żadnymi wartościami-poza dbaniem o swój własny interes. Nowe samochody, imprezy za setki tysięcy złotych. Niestety, ale nie maja za grosz klasy i poziomu. Tak zle jeszcze chyba nigdy nie było - specjaliści i osoby które znają się na rzeczy ciagle odchodzą. Nawet największemu wrogowi odradziłbym prace w tym miejscu.
22
Artur 2017-02-15 08:13
Witam, a jak pracuje się w zakupach? złożyłem właśnie papiery do zakupów. Firma wydaje się porządna i patrząc po profilach, ludzie tam pracują ...
qwerty 2017-02-16 19:24
W każdym dziale jest inaczej, dużo zależy od kierownika - a ci się zmieniają na okrągło.
Przeczytaj wszystkie opinie, są bardzo podobne do siebie i w 100% prawdziwe.
Jeżeli zależy Ci na stabilnym miejscu pracy, to w tej firmie tego nie zaznasz ;)

ps. na rekrutacji będzie idealnie, HRy są niezłe :)
5
Artur 2017-02-17 04:27
Qwery. Przeczytalem te opinie i nie wiem co o tym myśleć. Kontaktowałem sie z jedna osoba w zakupach i raczej zachecala do pracy w GPEC. Gdzie wtedy jest prawda?
tajny pracownik gpec 2017-02-23 13:15
Jeśli masz wątpliwości to idź na rozmowę, na której jak napisał qwertry będzie idealnie, bo HRy i PR są na prawdę niezłe i tego odebrać im nie można. Kiedy już zachłyśniesz się tymi wszystkimi cudownościami jakie Ci zaoferują (no może z wyjątkiem wysokości pensji) przemyśl wszystko i podejmij decyzję. Problem tylko w tym, że na rozmowie zaprezentują Ci idyllę, która nijak ma się do przerażającej wręcz rzeczywistości z jaką muszą zderzać się codziennie pracownicy tej firmy. GPEC od roku sypie ogłoszeniami jakby się rozrastał szybciej niż Google czy Facebook - jak myślisz dlaczego? Bo się rozrasta w równie szybkim tempie? Podpowiem Ci - ta firma od lat mieści się w tym samym budynku, który się nie powiększa... więc nie! Nie rozrasta się. Po prostu rotacja ludzi jest od roku taka jak w firmach typu call-center gdzie zatrudnia się studenciaków by odwalili swoje i odeszli po kilku miesiącach. Tak jak wspomniał ktoś powyżej - stabilizacji w tej firmie nie zaznasz. Tutaj zwalnia się nawet wieloletnich pracowników z dnia na dzień, bez kiwnięcia palcem, podając jako powód coś wyssanego z palca. Lecą ludzie z wielką wiedzą specjalistyczną, jednak nie wpisujący się w obecny teatrzyk lub co gorsza mające własne zdanie i potrafiące myśleć. Decyzja więc należy do Ciebie.
19
Artur 2017-02-24 09:18
Tajny pracownik gpec. Nie wygląda to dobrze, co opisujesz, ale moze jest tak , ze jesli słuchasz poleceń, robisz co Ci mówią i nie wychylasz sie zbytnio to normalnie pracujesz? pytam, zastanawiam sie ...
Pifpaf 2017-02-26 18:02
Artur, to co piszesz jest przerażajace. Czyli jednym słowem chcesz przyklasnąć wszystkim chorym decyzjom, ohydnemu podejściu do ludzi i ich kompetencji, żeby mieć ciepłą i bezpieczną posadkę? Uwierz za takie postawy ludzie są również stad zwalniani z dnia na dzień pod byle pretekstem, wiec nie licz ze "pozostaniesz niezauważony". Chociaż, jeśli brakuje Ci kręgosłupa moralnego i tak zwanych jaj- to może wpiszesz się w ten specyficzny klimat rządzących.
4
A 2017-02-26 18:53
Nie w tym rzecz, nie pracuje w tej firmie, nie wiem jakie tam są klimaty. Wiem tylko z doświadczenia ze "inni" zawsze zle na tym wychodzą. Tak na marginesie, czy byly jakies sprawy w sadzie o mobbing?
calineczka 2017-02-28 11:15
Z tego co ja wiem to były moze ze dwie takie sprawy, ale nie jestem do konca pewna czy konkretnie o mobbing. Oni zawsze zrobia wszystko zeby do tego nie doszlo czyli rzuca wieksza kase na odejscie i tego typu sprawy. Bardzo sie tez staraja by to wszystko nie wyszlo na swiatlo dzienne i by byla cisza oraz by nikt o tym nie mowil, a najlepiej nie wiedzial. Niestety jakies 99% osob, a w tym i ja, odpusci najzwyczajniej w swiecie i odejdzie bo zgloszenie tego i cala sprawa ciagna sie latami. Mysle wiec, ze musialoby sie stac cos na prawde strasznego by komus chcialo sie uzerac kilka lat w sadach. Moze jakby ktos doslownie podniosl na kogo reke? Chociaz nie jestem pewna czy wtedy by nie rzucili tyle kasy na stol by i taka osoba siedziala cicho.
Moge powiedziec tylko tyle, ze jezeli kto slyszal kiedys o mobbingu, ale w praktyce nie wie co to jest to gpec bedzie swietnym miejscem by sie przekonac. Traktowanie tutaj pracownikow jak smieci jest na porzadku dziennym. Kaza Ci skakac to masz skakac. Kaza tanczyc to masz tanczyc. Nie masz zadawac pytan tylko robic co wladcy kaza. Pracuje tu juz ladnych pare lat, ale niestety bede musiala zrezygnowac bo tego nie da sie wytrzymac. Szukam poki co i polecam to tez innym. Pozdrawiam.
17
wudu 2017-02-28 14:50
Az się wierzyc nie chce. Te komentarze to jakby w GPEC pracowali jacyś sadyści. Czy ktos moze napisac cos pozytywnego o tej firmie?
Zmeczony 2017-03-09 20:17
Ciężko napisać cos pozytywnego, bo tak zle jak jest teraz to jeszcze chyba nie bylo.
Tak jak inni pisali to plusami jest socjal, opieka medyczna, owoce 2x w tygodniu, cwiczenia z trenerka..
Na rozmowie rekrutacyjnej bedzie to wygladalo cudownie- bedziesz miec wrazenie ze dba sie o pracownika, bo tyle ma dodatkow, inicjatyw etc
Ale co z tego... jezeli traktowac beda Cie jak smiecia, ktory nie ma nic do gadania. Co z tego, ze bedziesz mial duza wiedze, ambicje etc. Tutaj na pewno zabija to w Tobie. A co najwazniejsze - na pewno nie docenia! Nie wiadomo jak by sie starac...
Sztuczne usmieszki, maskuja tylko przedszkolne intrygi i knucie.
Wylatujesz z dnia na dzien- byli tacy co sie stawiali i lecieli, byli i tacy ktorzy tanczyli jak im sie gralo i grali tak samo, a z dnia na dzien ich nie bylo.... nie znasz dnia i godziny.
A sama praca- zapomnij ze bedziesz zajmowac sie tylko tym co obejmuje Twoj zakres zadan- ludzie sa od wszystkiego . Na pewno nie bedziesz mial czasu na te wszystkie udogodnienia. A najgorsze jest wykonywanie absurdalnych polecen ludzi ktorzy kompletnie sie nie znaja na tym co robia...
Kokosow tez za to nie dostaniesz, nie ma co sie łudzić...
Z doswiadczenia- lepiej szukaj czegos innego, jak chcesz miec spokojne zycie, a nie ciagle sie zastanawiac i martwic że sie nie wyrabiasz i co jeszcze masz do zrobienia, a do tego znosic codzienne udowadnianie Ci ze debilem.
20
Karol 2017-03-12 06:11
Zmęczony - a z czego wynika to o czym piszesz? czy to kwestia nierealnych celów, jakie są stawiane czy raczej osobowości managerów ?
pracownik 2017-03-14 11:13
może weźcie się do roboty, zamiast jęczeć na forum. Jak się praca jaśnie Państwu nie podoba, to trzeba ją zmienić, a nie narzekać że firma nie dobra. Przejdź się do pośredniaka jeden z drugim ze dwa razy, to zaczniecie szanować to co macie.
2
anty-pracownik 2017-03-14 18:47
ha ha szanować to co macie? Ciężko szanować kogoś kto nie szanuje swoich pracowników... Znalazło się panisko z własnymi niewolnikami. Przejrzyj na oczy człowieku! Praca to jest płatna usługa, za którą należy się uczciwa zapłata (i nie jest to żadna łaska), oraz w trakcie której wykonującemu tę pracę należy się odpowiedni szacunek. Widzę, że niestety są jeszcze na świecie ludzie, według których pracodawca okazuje "wielką łaskę" zatrudniając pracownika, a jeszcze większą łaskę robi wypłacając mu jakieś grosze... Nic dziwnego, że ludzie z takim podejściem jak ty wymierają i odchodzą w zapomnienie, a razem z nimi takie pseudo-korpo o ustroju feudalnym. Pomijam już fakt, że na 99% jesteś z działu PR, który jak widać dotarł i tutaj :) stwierdzam to chociażby po błędach w pisowni - od zawsze mieliście z tym problem ;)
24
Do pracownika 2017-03-14 23:15
Do pracownika:

z takim podejsciem do ludzi to za chwile juz tylko tacy do Was przyjda co wlasnie z pośrednika dostaja oferty. I nie przesadzam z tym za chwilę. Zreszta sam wiesz ile czasu GPEC szuka pracowników. A potem i tak ich nie zatrzymuje bo sie nie spodobali "górze".

i wiesz co - i ludzie zmieniają bo sie nie podoba. Ale maja rodziny, zobowiązania, wiec czasem troche to trwa, niemniej kazdy cos w koncu znajduje i odchodzi. Czasem na mniej "hucznie nazwane" stanowisko, moze nawet za odrobine mniejsza kase, ale w spokojniejsze miejsce.

jak Tobie sie podoba to najwazniejsze. Sa fajne momenty - to prawda. Dzialaj tylko tak aby nikt nie powiedzial ze nie podoba mu sie wlasnie przez Ciebie :) i badz obiektywny. Nigdzie nie jest w pelni dobrze ani w pelni źle - ale to co powyzej opisuja ludzie to niestety w duzej mierze prawda. Im mniej kontaktu z "gora" tym zycie spokojniejsze.
12
pracownik 2017-03-15 06:12
Nie jestem z PR, pracuje w firmie od dłuższego czasu i praca może nie zawsze jest łatwa, ale podoba mi się i cieszę się że ją mam. Co do komentarzy na tym forum, to nie da się ich już czytać . Ile można narzekać...
2
Karolina 2017-03-18 06:01
Czy ktoś może wie czy zaczęły się już przesłuchania na Specjalistę ds Zakupów, czy HR jeszcze analizuje nadesłane CV?
Ja 2017-03-19 17:19
Witam ponawiam pytanie na jakim programie pracuja panie w ksiegowosci.
zszokowana 2017-03-29 17:28
najgorsza firma w jakiej pracowalam! praca w gpec to niewolnictwo w nowoczesnym wydaniu! zdecydowanie nie polecam!
11
ciekawy 2017-04-02 08:37
Czy warto aplikować do controllingu?
Emilka 2017-04-02 12:30
elo

zależy czego szukasz. Jakie masz doświadczenie ? Odporność na stres ? etc.
ciekawy 2017-04-02 16:09
Nie ma pracy bez stresu, doświadczenie jakieś mam, bardziej interesuje mnie atmosfera wewnątrz zespołu. Po drugie to 2 ogłoszenie w przeciągu 2 m-cy. Po trzecie kierownik działu też się zmienił - pytanie na ile wszystkie uwagi podane wyżej mają odniesie do całej spółki
1
Emilka 2017-04-02 18:27
1. Ludzie i atmosfera w controllingu ok.
2.Zatrudnili jedą osobę szukają kolejnej ponieważ ktoś odchodzi.
3.Zmienił się :)
zrezygnowany 2017-04-02 20:35
Nie daj sie zwiesc, controlling taki sam jak reszta firmy. Rekrutacja do tego dzialu ciagnie sie od prawie dwoch lat, ciągłe zmiany, gigantyczna rotacja.
6
Emilka 2017-04-03 19:56
...a mnie się tam w controllingu podoba :)
1
On 2017-04-04 08:28
.... a mi się w GPEC podoba:-)
1
Robert 2017-04-04 15:09
Hahaha zaczyna się i tutaj uprawianie propagandy! Próbujecie ściągnąć do pracy młodych ludzi, a totalnie jesteście zacofani w swoim podejściu do pracowników, budowania zespołów. Niestety ale firma rządzą zakłamani ludzie, którzy dla władzy są w stanie zrobić wiele. Nikomu nie polecam pracy w tym miejscu. W trojmiescie jest o wiele więcej ciekawszych, bardziej nowoczesnych firm w których szacunek dla pracowników jest prawdziwa wartością a nie PRowym zabiegiem,bo dział HR ma problem z pozyskaniem i utrzymaniem ludzi do pracy i w pracy.
8
Z uśmiechem 2017-04-04 21:20
Nie rozumiem tych opinii. Co Wam sie ludzie nie podoba? W firmie niemal w każdym miejscu, nawet w toalecie leżą gazety, z których z uśmiechem zerka na nas nas objęty Zarząd. "Ludzie są filarem długofalowego rozwoju biznesowego firmy" przypominają Wam gdybyście zapomnieli, że to właśnie Wy jesteście najważniejsi. Dwa razy w tygodniu świeżo wyciekany soczek, trenerka, co jakiś czas wspaniale spotkania z Zarządem na których można zapoznać się aktualnymi trendami i zadać jedno z wcześniej przygotowanych pytań. Czego jeszcze Wam potrzeba? Szacunku, sensu, możliwości wypowiadania się i posiadania własnego zdania. Macie je przecież. W artykule w Strefie Biznesu Prezes jasno powiedział że można popełniać błędy. Nie dodał, że tylko raz. Piszecie o rotacji, że duża i że po urlopie trudno się rozeznać kto jeszcze zwija się w firmie, a kto już rozwija poza. Ale pomyślcie ilu wspaniałych biednych ludzi ma teraz tak samo ciężko jak Wy. Tym którzy jakoś przypadkiem nie spotkali ostatnio pracowników PR i nie wiedzą za co powinni być wdzięczni polecam artykuł w Strefie Biznesu.

http://www.dziennikbaltycki.pl/strefa-biznesu/wiadomosci/z-regionu/a/marcin-lewandowski-pomorskie-firmy-oferuja-nowoczesnosc-i-kulture-pracy-rozmowa,11890634/
4
Edward 2017-04-05 20:33
Prawda jest taka ze pod każda negatywną opinia można się podpisac.
A controling to stres, praca na wariackich papierach i na kolanie - nie polecam.
7
piter1410 2017-04-18 20:15
Emilka

Opowiedziałabyś o tym jak wygląda na co dzień praca w dziale księgowości (bądź controllingu)? Jak atmosfera? Zarobki ok? Prosiłbym o kilka zdań. :)
Realista 2017-04-26 19:10
czytać nie trzeba - na spotkaniu był ten sam "wyuczony" tekst. Śmieszne, bo niektóre zdania były wręcz IDENTYCZNE. Good job!
Czego chcemy: nietraktowania jak idiotów, nieudowadniania przez kadrę menedżerską, że jesteśmy idiotami, nierobienia z igły wideł, niefaworyzowania innych, jasnych przekazów, a na koniec to jak już się tak ładnie pisze, to niechaj też się czyni :)
Owoca zjesz, sok wypijesz, a jak popychadło czujesz się dalej.

PS. no z tym szacunkiem, to pojęcie względne w tej firmie...
6
Good Job 2017-04-30 18:57
Ja byłem za dobry żeby mnie tam zatrudniono, szefostwo nie poradziłoby sobie z moimi wynikami :)
no cóż, może innym razem...
pozdrawiam
1
grzegorz 2017-05-20 20:51
witam, pojawilo sie oferta na stanowisko specjalisty technicznego. na jakie zarobki mozna liczyc na tym stanowisku?
Zostaw swoją opinię o GPEC Gdańskie Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej - Gdańsk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GPEC Gdańskie Przedsiębiorstwo Energetyki Cieplnej