brak logo

WEBER-HYDRAULIKA

Wykroty

Opinie o WEBER-HYDRAULIKA

do robola 2012-07-25 17:24:04
tą częścią...którą se podcieram....typowe dla [usunięte przez moderatora] wywyższanie się i okradanie innych...
do robola 2012-07-25 17:27:17
poza tym twój zdrobniały bełkot zakrawa mi na jakiegoś homo-niewiadomo: "pensyjka,rysio,miodzio,baletnica..."typowe [usunięte przez moderatora] słodzić...słodzić i [usunięte przez moderatora]
1
chudy 2012-07-30 09:30:20
Panowie mam pytanie, co jakiś czas pojawia się ogłoszenie, że potrzebny jest konstruktor w waszej \"kochanej\" firmie. Czy na tym stanowisku też są takie roszady, o jakich piszecie wyżej, czy [usunięte przez moderatora] nie może znaleźć kompetentnej osoby (tzn. kabelka ;) ). Obecnie pracuję na podobnym stanowisku i myślę, czy nie spróbować w Weber.
1
Ch.r.pf. 2012-08-03 17:56:57
Moja piękna piszesz że w zawodówkach nie uczą zarządzania firmą, więc - akurat miłościwie nam tyranujący pan [usunięte przez moderatora] chyba o tym nie wie ponieważ podległe mu kierowniczki zaliczyły ledwo podstawówkę no może jeden - ten po kryminale, jak był brygadzistą zrobił jakąś wieczorówkę za kasę a poza tym jak chcesz awansować to wystarczy jak zaczniesz podpieprzać swoje koleżanki do pana [usunięte przez moderatora] Tak awansował pan [usunięte przez moderatora] u tego pana to jest podstawa. Powodzenia!
A ogólnie mylisz się pisząc tu o ludziach z maszyn bo z tego co widzę to piszą tu sami monterzy, ludzie z maszyn nie boją się swoich brygadzistów bo tu czuki nie miał opcji na wstawienie [usunięte przez moderatora] głąbów , bo ktoś musi się znać na maszynach a nie tylko być [usunięte przez moderatora] bez zasad jak [usunięte przez moderatora]
2
Ch.r.pf. 2012-08-03 18:25:26
Na rozmowie z panem [usunięte przez moderatora] udawaj głupka to będzie ok.Ale po za tym wszystkie twoje pomysły będą jego pomysłami to będzie ok. On nie lubi inteligętnych samodzielnie myślących ludzi jeżeli ci to pasi to wal smiało
2
Again 2012-08-04 10:44:44
Powiedzmy sobie wprost przyszłość tej firmy zależy od montażu-produktu końcowego,dlaczego zamiast cenić pracę tych ludzi gnoi się ich,utrudnia a do tego mają ciężką fizyczną pracę na akord i ciężko jest to wyrobić z różnych niesprzyjających okoliczności.Czemu ludzie z cnc pompek i inni mogą sobie lekko spokojnie wyrobić akord a na montażu [usunięte przez moderatora] jeszcze się nie wyrabiać i zarabiać o wiele gorsze pieniądze...w wielkich koncernach ludzie doceniają takich ludzi zw. w polsce \"zwykłymi robolami\"...ale nie w polsce...tu jest przerost ambicji niewykształconych ludzi nad treścią..tu każdy kto wyżej stoi musi pokazać co to nie ja...ale człowiek o prawdziwej wartości nie potrzebuje sie panoszyć, pokazywać, człowiek który zna swoją wartość jest tak na prawdę skromny i szanuje tych\"których nazywają zwykłymi robolami\"i co najważniejsze docenia ich pracę i daje im to odczuć.
again 2012-08-04 10:57:47
gdyby założyciele firmy weber i innych światowych wielkich korporacji traktowali \"zwykłych roboli\" jak smieci te firmy do tej pory nie miałyby racji zaistnieć na światowym rynku. Polska jest sto lat do tyłu z kulturą, tu rządzący myślą że są kimś i coś osiągną znęcając sie nad tymi co są niżej, może im to przynieść jakieś osobiste korzyści finansowe,ale na dłuższą metę to tacy rządzący są zacofanymi w rozwoju intelektualnym i emocjonalnym ludźmi...zresztą widać to od góry-nasz cu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y rząd jest taki sam-tylko dla siebie brać brać brać jak najwięcej reszta się nie liczy-ważne że my się nachapiemy za swojej kadencji. Może i będą się cieszyć z ukradzionych pieniędzy ale dla większąści ludzi są tylko złodziejami niezasługującymi na żaden szacunek.Dla mnie są nikim-łączne z ich kasą,choćby nie wiem ile mieli bedę na nich patrzyć z obrzydzeniem-za brak ich wartości moralnych i szacunku do szarych ludzi.Jeszcze jedno mnie dziwi-czemu my polacy nie potrafimy sie nawzajem doceniać i stworzyć atmosferę wzajemnej godności-tylko \"ja muszę pokazać kto tu rządzi\"-co to ma być?
1
Anonimous 2013-03-16 16:05:26
Again - 2012-08-04 10:44:44

Powiedzmy sobie wprost przyszłość tej firmy zależy od montażu-produktu końcowego,dlaczego zamiast cenić pracę tych ludzi gnoi się ich,utrudnia a do tego mają ciężką fizyczną pracę na akord i ciężko jest to wyrobić z różnych niesprzyjających okoliczności.Czemu ludzie z cnc pompek i inni mogą sobie lekko spokojnie wyrobić akord a na montażu [usunięte przez moderatora] jeszcze się nie wyrabiać i zarabiać o wiele gorsze pieniądze...w wielkich koncernach ludzie doceniają takich ludzi zw. w polsce \"zwykłymi robolami\"...ale nie w polsce...tu jest przerost ambicji niewykształconych ludzi nad treścią..tu każdy kto wyżej stoi musi pokazać co to nie ja...ale człowiek o prawdziwej wartości nie potrzebuje sie panoszyć, pokazywać, człowiek który zna swoją wartość jest tak na prawdę skromny i szanuje tych\"których nazywają zwykłymi robolami\"i co najważniejsze docenia ich pracę i daje im to odczuć.
A może mała ankieta???
Czy jest w zakładzie człowiek, który docenia "zwykłych roboli" i daje im to odczuć.
Jakieś propozycje?
Może nieoficjalna ankieta kto powinien zostać brygadzistą?
Chętnie się dowiem
1
wykroty 2013-03-19 13:05:08
Witam. Biuro Zarządu Webr-Hydraulika nie liczy się w żadnym stopni ze zwykłymi ludźmi tak zwanymi robolami. Dbają tylko o swoje cieplutkie posadki a ludzi którzy na nich pracują maja gdzieś.
Mobing jaki się tam stosuje jest na porządku dziennym, ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że wszyscy się boją i nikt z tym nic nie robi. Nie można chorować, nie można mieć gorszych dni, chodzić do toalety (chyba że przełożony wyrazi zgodę), jeśli masz wypadek w pracy to grożą ze zwolnią dyscyplinarnie jeżeli się to powtórzy - przecież to jest poprostu straszne.
O tym co się dzieje musi się dowiedzieć właściciel bo inaczej nic w firmie się nie zmieni, bo jak narazie jest coraz gorzej.
1
Monter 2013-03-19 21:34:23
wykroty - 2013-03-19 13:05:08

Witam. Biuro Zarządu Webr-Hydraulika nie liczy się w żadnym stopni ze zwykłymi ludźmi tak zwanymi robolami. Dbają tylko o swoje cieplutkie posadki a ludzi którzy na nich pracują maja gdzieś.

Mobing jaki się tam stosuje jest na porządku dziennym, ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że wszyscy się boją i nikt z tym nic nie robi. Nie można chorować, nie można mieć gorszych dni, chodzić do toalety (chyba że przełożony wyrazi zgodę), jeśli masz wypadek w pracy to grożą ze zwolnią dyscyplinarnie jeżeli się to powtórzy - przecież to jest poprostu straszne.

O tym co się dzieje musi się dowiedzieć właściciel bo inaczej nic w firmie się nie zmieni, bo jak narazie jest coraz gorzej.
Co ty [usunięte przez moderatora] czlowieku.
Sa 2 mozliwosci co do ciebie. Albo nie chce ci sie pracowac i narzekasz na wszystko albo piszesz tak zeby ludzie zainteresowani praca w Weberze nie byli juz zainteresowani bo boisz sie ze cie wymienia. Co do [usunięte przez moderatora] to jest to zbyt mocne okreslenie. Pressing jest owszem. Co do chorobowego.... mozesz isc. W czym problem? Co do wyjscia do toalety.... Wskaz mi palcem przelozonego, ktorego musisz pytac o zgode a osobiscie go odwiedze. Wypadki? W mojej dlugoletniej egzystencji w tej firmie znam wiele przypadkow. Ale zeby ludzie za to byli straszeni dyscyplinarka???? Czlowieku z jakiego ty dzialu jestes???? Ludzie co wy za bzdury tu wypisujecie. Moze i atmosfera nie jest idealna ale i tak tu jest lepiej niz w niektorych firmach na strefie. Przestancie straszyc ludzi.
C.D.N. Wkrotce
wykroty 2013-03-20 09:13:50
Monter - 2013-03-19 21:34:23

wykroty - 2013-03-19 13:05:08

Witam. Biuro Zarządu Webr-Hydraulika nie liczy się w żadnym stopni ze zwykłymi ludźmi tak zwanymi robolami. Dbają tylko o swoje cieplutkie posadki a ludzi którzy na nich pracują maja gdzieś.


Mobing jaki się tam stosuje jest na porządku dziennym, ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że wszyscy się boją i nikt z tym nic nie robi. Nie można chorować, nie można mieć gorszych dni, chodzić do toalety (chyba że przełożony wyrazi zgodę), jeśli masz wypadek w pracy to grożą ze zwolnią dyscyplinarnie jeżeli się to powtórzy - przecież to jest poprostu straszne.


O tym co się dzieje musi się dowiedzieć właściciel bo inaczej nic w firmie się nie zmieni, bo jak narazie jest coraz gorzej.
Co ty [usunięte przez moderatora] czlowieku.

Sa 2 mozliwosci co do ciebie. Albo nie chce ci sie pracowac i narzekasz na wszystko albo piszesz tak zeby ludzie zainteresowani praca w Weberze nie byli juz zainteresowani bo boisz sie ze cie wymienia. Co do [usunięte przez moderatora] to jest to zbyt mocne okreslenie. Pressing jest owszem. Co do chorobowego.... mozesz isc. W czym problem? Co do wyjscia do toalety.... Wskaz mi palcem przelozonego, ktorego musisz pytac o zgode a osobiscie go odwiedze. Wypadki? W mojej dlugoletniej egzystencji w tej firmie znam wiele przypadkow. Ale zeby ludzie za to byli straszeni dyscyplinarka???? Czlowieku z jakiego ty dzialu jestes???? Ludzie co wy za bzdury tu wypisujecie. Moze i atmosfera nie jest idealna ale i tak tu jest lepiej niz w niektorych firmach na strefie. Przestancie straszyc ludzi.

C.D.N. Wkrotce
nie wiem człowieku kiem ty jesteś ale napewno nie pracownikiem fizycznym tylko umysłowym z ciepła posadką alb brygadzistą który gnoi innych.
Panuje tam zwykły wyścig szczurów - jeden drugiego [usunięte przez moderatora] tylko po to żeby mieć pracę.
Audyty które są teraz bardzo częst pokażą prawdę, wiadomo nie o postępowaniu zwierzchników nad zwykłymi "robolami" ale o niegospodarności zarządzających oraz brakiem umiejętności zarządzania grupą, a co z tym się wiąże w dlaszej kolejności wyżywaniu się na podwładnych że znów jest coś nie tak zrobione. Ale jak można robić coś dobrze zrobić jeżeli zwiększa się tylko normę akordową a oczywyście jak się nie wyrobisz to po premii ci "Pan" kierownik poleci.
A odnośnie chrobowego: mogę iść? to ciekawe. To przypomnij sobie świadczenie w grudniu. Kto był na chorobowym to za każdy dzień mu zabierano 20 zł - i to jest jeden z przykładów.
Monter 2013-03-20 19:17:18
"nie wiem człowieku kiem ty jesteś ale napewno nie pracownikiem fizycznym tylko umysłowym z ciepła posadką alb brygadzistą który gnoi innych"
Kolego jestem pracownikiem montażu.
Pracuję na wielu stanowiskach.
Co do świadczenia w grudniu również jestem jednym z poszkodowanych.
Zarząd nie powinien nam oświadczać w listopadzie, że bedziemy mieli potrącone za chorobowe a rok wczesniej żeby każdy miał świadomość konsekwencji pójścia na chorobowe. Najbardziej poszkodowani byli ci, którzy przez kilka lat nie byli na chorobowym ani razu a właśnie w zeszłym roku mieli poważne problemy zdrowotne. Oni nie dostali nic.
Co do organizacji zgadzam się całkowicie.
Sami musimy sobie organizować pracę.
Wyścig szczurów?? każdy podpieprza każdego żeby mieć pracę??
Naprawdę nie wiem na którym stanowisku tak jest.
Na pompkach starych/nowych, lewarkach i zamkach, u dziewczyn na wentylkach nikt nikogo nie [usunięte przez moderatora]. Przynajmniej nic mi na ten temat nie wiadomo. A wiem sporo. Wierz mi.
Cylindry? Hmmm.... możliwe. tam jest wszystko możliwe.
C.D.N.
Rudzielec 2013-03-20 20:27:33
a najgorszy z tych wszystkich [usunięte przez moderatora] , to ten burak ze wsi !!!!
xxx 2013-03-22 16:03:30
ten zakład to dno i tyle szkoda gadać!!!
3
zatroskany 2013-03-28 16:34:51
Odnośnie osób, które potrafią zadbać o swoje dobre miejsce w firmie to lepiej uważajcie na osoby z działu maszyn a zwłaszcza osób z pił oraz garów. Więcej nie będę wypowiadał się w tej kwestii oni są po prostu fałszywi.
xxx 2013-03-29 17:18:38
Na pewno ten z wąsikiem PICASSO on najlepiej wie co, gdzie i KOMU o zaistniałym zdarzeniu donieść.
2
Profesor Ciekawski 2013-04-21 20:32:59
Monter - 2013-03-19 21:34:23

wykroty - 2013-03-19 13:05:08

Witam. Biuro Zarządu Webr-Hydraulika nie liczy się w żadnym stopni ze zwykłymi ludźmi tak zwanymi robolami. Dbają tylko o swoje cieplutkie posadki a ludzi którzy na nich pracują maja gdzieś.


Mobing jaki się tam stosuje jest na porządku dziennym, ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że wszyscy się boją i nikt z tym nic nie robi. Nie można chorować, nie można mieć gorszych dni, chodzić do toalety (chyba że przełożony wyrazi zgodę), jeśli masz wypadek w pracy to grożą ze zwolnią dyscyplinarnie jeżeli się to powtórzy - przecież to jest poprostu straszne.


O tym co się dzieje musi się dowiedzieć właściciel bo inaczej nic w firmie się nie zmieni, bo jak narazie jest coraz gorzej.
Co ty [usunięte przez moderatora] czlowieku.

Sa 2 mozliwosci co do ciebie. Albo nie chce ci sie pracowac i narzekasz na wszystko albo piszesz tak zeby ludzie zainteresowani praca w Weberze nie byli juz zainteresowani bo boisz sie ze cie wymienia. Co do mobbingu to jest to zbyt mocne okreslenie. Pressing jest owszem. Co do chorobowego.... mozesz isc. W czym problem? Co do wyjscia do toalety.... Wskaz mi palcem przelozonego, ktorego musisz pytac o zgode a osobiscie go odwiedze. Wypadki? W mojej dlugoletniej egzystencji w tej firmie znam wiele przypadkow. Ale zeby ludzie za to byli straszeni dyscyplinarka???? Czlowieku z jakiego ty dzialu jestes???? Ludzie co wy za bzdury tu wypisujecie. Moze i atmosfera nie jest idealna ale i tak tu jest lepiej niz w niektorych firmach na strefie. Przestancie straszyc ludzi.

C.D.N. Wkrotce
[usunięte przez moderatora]
A czym jest dla ciebie ten pressing jak ty to widzisz?
Charly 2013-05-08 14:45:51
Mozecie pisac Po niemiecku i nawet po chinsku, nikt wam nie pomoze. Przed laty tez byli tacy co pisali do wielkich bossow. Oni sie smieja i nie tylko z "roboli" ale tez z tych waznych "cz" bo wszyscy [usunięte przez moderatora] i wszyscy [usunięte przez moderatora] za grosze i wszyscy zapierdalac bedziecie. Zamiast trzymac razam i doic niemcow to [usunięte przez moderatora] siebie a oni sie smieja..... Pan "A" to falszywiec i marionetka a dla reszty niemcow jestescie Nikim!!!!!! Robole z niemiec was nienawidza bo przez was sa bezrobotni a szefowie z niemiec leja z was bo [usunięte przez moderatora] za darmo - stawka godzin. to koszt 1galki lodow w niemczech!!!! Ale podpisaliscie umowy i macie roboty wiec robic i cieszyc sie ze robic mozecie...
1
2013-10-11 00:35:47
Pozdro dla Pani [usunięte przez moderatora] :) Jesteście moimi idolami i za to Was kocham.
"Kocham Was Wy moje prosiaczki!
Moje słoneczka! Moje małe warchlaczki!
Kocham Was Wy moje buraczki,
Moje jarzębinki, moje małe robaczki..."
to pisałem ja , [usunięte przez moderatora]
9
Boluś 2015-01-21 00:57:42
Na mój gust tak poważna firma jak Weber nie powinna w ogóle zatrudniać nikogo na śmieciówki. Rozumiem, że podatki, opłaty skarbowe i wszystkie inne potrafią wykończyć budżet, ale mając pracownika na umowę o pracę jest przy najmniej jakaś pewność, że zadanie zostanie zrealizowane w pełni profesjonalnie, czyż nie?
NW 2015-02-24 23:43:35
Nikt nikogo nie zatrudnia w Weberze na śmieciowki. Jest zatrudniona grupa ludzi na umowę zlecenie. Ale to osobna firma. My na nich mówimy szaraki (maja monterki w szarym kolorze) :))
Gaweł. 2015-04-30 10:25:04
Co to za firma która nie przedłuża dobrym pracownikom którzy są oddani firmie.umowy o.prace bo jakiemuś kierownikowi.się.coś.nie.spodobało szkoda.mi.ciebie.kolego napewno.wiecie..kogo chodzi.i.nikt.w.tej.sprawie.wielce nic nie.może zrobić.dbacie tylko.i.siebie.i tyle
Gaweł 2015-04-30 20:57:13
Szacunek szacunku.tam wogole nie mają nie przedłużają umów bo coś się nie spodoba panu kierownikowi wszyscy.się.boją.obstanac bo boją się o swoją posadę niech.zmienia.kierowników to.może.coś.tam.się.polepszy
4
obecny pracownik L-W 2015-05-01 10:58:45
Zgadzam się z przedmówcą w 100. % Niezrozumiałe dla mnie jest to dlaczego ludzie się tak boją. Przecież na weberze się świat nie kończy. Ludzie odrobinę honoru i jaj!
5
Gaweł 2015-05-01 12:06:05
Boją się bo boją się o.stanowisko pracy a umów nie przedłużają dobrym pracownika a tym co w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wchodzą to umowę mają od reki i tyle ludzi szukajcie pracy po za ta firma bo długo się tam teraz nie napracujecie i tyle
1
pozdro dla k 2015-05-03 11:54:02
No niestety ta lakiernia to najgorszy wydział z możliwych. A Pan pożal się Boże kierownik zachowuje się jak przygłup. 1800 bez sobót i bez nadgodziny po 2 latach pracy. Żadna mi to łaska. I chory sposób przydzielania premii . Panie J. w d.u.p.e niech pan sobie wsadzi te swoje zebrania albo zacznijcie płacić za to. A swoją drogą jakby kilka osób się odezwało to nic by się nie stało . I może szanowny pan trochę by się opanował . Żyje 40 lat nie znałem nigdy takiej osobowości . I tak bojących się ludzi w pracy .
4
Gaweł 2015-05-03 17:46:19
No pracuje tam i.ogólnie nie jest aż tak źle ale można zauważyć że robi się coraz tam gorzej bo zaczynają za dużo tam się panoszyc i nie szanują ludzi ludzi się boją iść na chorobowe bo boją się ze ich zwolnia a kierownictwo to już wogole szkoda gadać a
` 2015-07-24 21:34:25
slabo szukales kostek, operator cnc, inzynier procesu, sekretarka, konstruktor, na produkcje nie szukaja bo tacy sami sie zglaszaja
bonifacy 2016-01-09 23:52:33
obecnie będzie potrzeba kilku frezerów, bo przyjdą nowe obrabiarki z Niemiec... część pracowników ucieka za granicę, więc dla tokarzy też będzie miejsce
:) 2016-01-16 00:42:23
Zaje... żart. z tą atmosferą i całą resztą, to cie poniosło człowieku haha
Pracowałem tam ładnych pare lat i w życiu bym tam nie wrócił, atmosfera jest do du...szczują ludzi notatkami służbowymi za byle pierdołe praca 3 zmianowa z nockami,akord gdzie nie idzie się już wyrobić ponieważ są już tak okrojone czasy, przełożeni z mentalnością mopa pozdrawiam przy okazji śr. palcem.Tyle w temacie dlaczego odchodzą ludzie z tej koby...:)
15
michał 2016-01-20 14:41:08
Nie polecam nikomu pracy w tej kobylarni. Przełożeni (volksdeutsche) traktują pracowników gorzej niż psy.
12
zenek 2016-01-27 12:50:45
Też się ciesze że nie pracuje w tym syfie. Pozdro śr palcem dla siódemy i innych łysych pajaców!!
7
AlliBaaba 2016-02-07 15:37:57
Ta firma w Wykrotach nie ma nic wspulnego ze standardami Webera nieroby z montażu "brygadzisci" karierowicze udaja że coś robią a tak naprawde pojecia nie mają slizgaja się biorą pieniądze nie małe szczególnie złoty chłopak patryczek , ta firma nie docenia pracowników i nie zapowiada się żeby się poprawiło z tego co mówią pracownicy montażu. Pozdrowienia dla wytrwałych były pracownik kobylarni
7
Bambo 2016-03-04 20:35:18
Niech ta firma przeniesie się do afryki, to może sobie prędzej ludzi znajdzie do zapier..nia za taką stawkę i takie traktowanie jak opisują ludzie wyżej w komentarzach.
2
cc 2016-03-06 12:14:24
Patryczek tylko siedzi
Merytoryczny 2016-03-09 00:19:25
Konkrety są wyżej. Z tego co tam ludzie piszą można wywnioskować że firma sobie zasłużyła na taką opinie jaką widać, czy ci się podoba czy nie.Piszesz ze jesteście w Europie w Ameryce ale nie ma was jeszcze Afryce może prędzej się tam znajdą ludzie do pracy:)
1
WTF 2016-03-22 00:29:42
Tam to raczej można się cofnąć w rozwoju
2
mietek 2016-04-02 21:08:43
Na przykład można się tam nauczyć jak po trupach dojść do celu żeby awansować?
1
~ 2016-04-03 15:32:14
prawda, nie nauczysz sie niczego, bo nie ma od kogo
7
OXO 2016-04-20 21:31:14
Jestem nowym pracownikiem, choć pracuję już tam od niemalże roku. Pracują tam różni ludzie, także ci którzy sprawiają że człowiek zastanawia się nad zmianą pracy, ale generalnie wszędzie tak jest a moim zdaniem zawsze można się dogadać. Niestety łatwo w tym zakładzie stawia się sprawę na ostrzu noża i wtedy nikt się za nikim nie będzie oglądać. Moim zdaniem warto pamiętać, że żyjemy w Polsce, że przez długi czas (nie wiem czy za mojego pokolenia) będziemy robić dla innych. Jeśli wymagasz czegoś więcej załóż własną firmę, albo idź na studia i szukam miejsca w managemencie. Jeśli robisz swoje, będziesz zadowolony. Zarobki na takim poziomie wyłącznie na stanowiskach CNC, montaż, lakiernia...Wypłata co miesiąc będzie i stabilizacja na poziomie depresji i frustracji, ale będzie za co żyć. Ta firma potrzebuje ludzi z charakterem, niestety większość równa w dół. Praca idealna dla tych którzy nie mają wyboru, ew tych którzy mają jasną wizję swojej kariery i nie oglądają się na innych.
1
koksu 2016-04-21 08:41:33
panowie ,a jakie sa zarobki na stanowisku operator cnc ?
ogolnie piszcie na jakich stanowiskach robicie i ile zarabiacie ?
Paweł 2016-04-21 23:09:39
Ogólnie pisząc zarobki są gówniane, tak jak wszędzie, a za to wymagania przełożeni mają bardzo wielkie i manie karania donosami służbowymi za byle co, żeby obniżyć ocenę pracownika.Zmieniając prace nie żałuję tej decyzji.W nowej pracy zarobki mam porównywalne i atmosfera w pracy jest o wiele lepsza :)Więc nie jest tak wszędzie tragicznie jak w tej kobylarni. Moim zdaniem dzieci w przedszkolu poważniej się traktuje niż ludzi w tym "zakładzie pracy"
7
pan kierownik 2016-04-22 00:01:22
W tym zakładzie karierę robi się przez tz. kakaową dziurkę i nie trzeba żadnej szkoły do tego, ewentualnie przy okazji się zrobi jakąś wieczorówkę żeby mieć średnie wykształcenie jak trzeba.No i trzeba mieć ten charakter :)
mrowa 2016-04-25 10:23:52
a czy jest ktos moze ze Zgorzelca ,niedlugo jade na rozmowe i jesli by mnie przyjeli to nie mama czym dojerzdzac :( ,jesli jest ktos ze Zgorzelca i ma jeszcze miejsce w aucie prosze o kontakt na
gg 46091396 ,lub numer tel
(usunięte prze administratora),jeszcze nie wiem czy wogole bede pracowal ,ale napiszcie na gg jak juz bede wiedzial na jaka zmiane to sie odezwe .pozdrawiam
mrowa 2016-04-26 11:23:34
mrowa zaczynam prace od 4 maja i bede robil na ranna zmiane .poszukuje kogos z kim moge dojeżdżać do pracy oczywiscie odplatnie(praca na 3 zmiany)pozdrawiam i czekam na odpowiedz nr telefonu (usunięte przez administratora)
mrowa 2016-05-05 11:13:19
normalnie bezstresowo ,napewno zapytaja gdzie pracowales ,jakie masz doswiadczenie ,ale twoje stanowisko jest inne wiec moze byc roznie
Były pracownik 2016-09-22 11:18:26
Jestem byłym pracownikiem firmy Weber.Główny problem w tej firmie jest taki że ludzie są traktowani jak śmiecie i robole. Kierownictwo jest niedokształcone. Nie postępują prawidłowo z pracownikiem - doceniają kabli i hieny - ciagnie swój do swego. Ludzie są tam nieszanowani ani niedoceniani, osoby które więcej szczekają mogą więcej i sobie radzą a reszta szarej masy to tzw ptasi plebs i można zmieszać z błotem... Kierownicy działów po zawodówkach...siedzą w norach aby tylko się któs nie przywalił że w tych nor nie wychodzą to juz inna kwestia. Cóż to za kierownik który jest widoczny raz na dwa tyg na dziale i nie ma pojecia o problemach itd...Kierownik D.SZ. czlowiek bardzo elokwentny A fałszywy na kilometr mozna poznac czlowieka JUDASZA. JAK NAJDALEJ OD SIEBIE I PROBLEMÓW.

Następna sprawa...Ludzie którzy powinni byc zatrudniami juz na umowe stałą.. są zwalniani.. i zaraz zatrudniani od nowa na okreslony czas...Dziady, poprostu dziady tak postepują. Czlowiek pracuje bez zarzutu 5 lat, dając z siebie wszystko bo przeciez AKORD jest w firmie, nie ma obijania sie tylko wysokie obroty- i tak wykręcają w podziękowaniu !

Firma niegodna polecenia. Jest tam zakłamanie chamstwo i prostactwo. Pracownicy którzy tam pracują wysoko głowy noszą bo zarabiaja 3-4 tysące - ale za co ta kasa? Za charówe w akordzie,stresie,syfie i wśród bandy niedorozwojów....Nie bez powodu czlowiek przychodzi tam i wazy 85kg a wychodzi wsysnięty na wiór 50kg hahaha. Krzemionka i atmosfera robi swoje
Taki jest WEBER.
3
Johny 2016-09-25 19:28:14
Trudni to są tzw. przełożeni, a zarobki bez wyrobienia akordu to cienizna.Jak nie wyrobisz akordu na 100% to lądujesz na dywaniku i się tłumaczysz ,jak się nie poprawisz to wiadomo...znajdą już powód żeby taką osobę wykopać.Czasy mocno okrojone to co kiedyś się robiło na 130% teraz jest 100%.Atmosfera w pracy jest beznadziejna.
1
Tomek 2016-09-26 14:57:47
Jesteś trolem z Weber-Frajernia?
1
23er 2016-09-27 10:22:39
widze ze ta oferta to caly czas jest aktualna tutaj
Zostaw swoją opinię o WEBER-HYDRAULIKA - Wykroty
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie WEBER-HYDRAULIKA