logo Telbridge

Telbridge

Toruń

Opinie o Telbridge

były pracownik 2015-03-08 00:06:56
aha i nazywajmy rzeczy po imieniu. W telbridgu panuje powszechny mobing - jak masz sprzedaze to super, jak nie to jadą po tobie, drą morde, głupie komentarze, darmowe retreningi
3
ten co ogarnia 2015-03-19 20:23:22
jak wam nie pasuje sprzedaż to idźcie na infolinie. Jest sporo projektów. Atmosfera(hehe) na info jest świetna i jak ktoś jest ogarnięty to sobie spokojnie poradzi. Pensje różnie, zależne od wyników, są osoby, które poniżej 2000 na rękę nie schodzą.
xxx 2015-03-19 21:06:20
Tam idzie się tylko dorobić a nie zarobić.Pensja 2 tysiące wzwyż? Dobre żarty..... 170 h ? jak wyrobisz 140 to będzie dobrze. A co do premii? Obcinają ci ją o byle g****. Siedząc na aneksowaniu musisz też sprzedawać nowe aktywacje a jak nie wyrobisz limitu (może z 10% osób da radę) to ci premie zabierają. Nie chodzi w soboty? Też ci zabierają. Ogólnie spinają się o każdą rzecz. A to abonament za niski, a to bez telefonu. Przerwa? Niby jest ale gadają nad głową że masz 2 sztuki a siedzisz 3 godziny w pracy ( w dodatku do tego czasu nie wykorzystana przerwa.) Cyrk, cyrk, cyrk. A ruda najlepsza......Niby kierownik....
5
tomb 2015-03-20 11:23:28
xxx ależ ty bzdury wypisujesz, to aż szkoda dementować...
2
tuptuś 2015-03-22 08:32:07
Praca wszędzie ale nie tam.
agent 2015-03-25 10:31:14
taka ściema, podwyżka to fikcja w tej firmie tym bardziej na "życiówkach" ^^
rr 2015-03-25 10:35:22
ehe 1400 ale brutto, na czysto miałbyś z 1166 bo netto to jest 8,33 w tej firmie...
1
dyzio 2015-03-29 03:49:59
Jest dokładnie tak jak piszesz. Agenci na projekcie play-przedłużanie umów są rozliczani DZIENNIE!! To jedyne takie paranoiczne rozliczanie w Toruniu! Żadne call center tak nie robi bo to żaden wykładnik pracy agenta. Jak po 2 czy 3 godzinach nie masz po jednej sprzedaży na godzinę to wypad do domu. I oczywiście zapłacą ci tylko za te 2 czy 3 godziny. 90% agentów siedzi na bazie, gdzie połowa umów nie jest przedłużona od wielu miesięcy czy nawet od roku lub dwóch lat i klienci po prostu ich nie przedłuża bo płacą abonament 12-16 zł i mają po 200 minut. Zużywają 50-60 minut. I propozycje no-limit po 39,99 jakie szanowna blondi z rudą każą nam wciskać tym ludziom ci mają głęboko w d... Klienci wprost mówią że wciąż dzwonimy z tym samym a oni i tak nic nie zmienią bo byliby idiotami godząc się na to. Jest kilku agentów - wciąż tych samych, którzy siedzą na innych bazach (proonują te same warunki czyli abonament po kilkanaście zł i dodają gratisy) i sprzedają pięknie. Po 2 czasem 3 na godzinę. Ale to są jednostki. Reszta klepie biedę. Przychodzisz do pracy i wylatujesz po 2 godzinach. I zamiast przepracować 170h i dostać głodową najniższą krajową masz wyrobione 70h. Ile to na rękę??? Kupić coś do jedzenia czy iść od razu do apteki po coś na skrócenie cierpień? To się nadaje do TVN. O właśnie! Chyba jest jakiś sposób na te panie o wybujałym ego...
ja 2015-03-31 20:59:33
"tymider" najlepsze :)



praca na słuchawce nie jest kolorowa. klienci drażnią, tymider naciska na wynik szefowa vel "blond monia" "krzyczy" za słaby wynik ale jak dla mnie i tak jest ok.
Umowa zlecenie 10 zł podstawy + bonus. Wróciłem całkiem niedawno i wypłata jak sobie policzyłem za pół miesiąca się zgadza w portfelu. po pracuje 2 miesiące i wskocze na 12 zł brutto. I mi za taką pracę pasuje. Premia nie jest mitem. Fakt że jak nie mam godzin to grożą zabraniem jej ale niestety coś za coś. jest jasno powiedziane że trzeba wyrobić te 150 godzin i tyle. Nikt mi nie powiedział że zrobił tyle i nie dostał oraz nie słyszałem o nikim takim z "plotek". A dość często czytam tą stronkę po pewnej odprawie(starzy pracownicy wiedzą). Bardzo dużo jest tu pisane prawdy ale też bardzo dużo oczerniania tej firmy. Nie oszukujmy się!!! zatrudniając się na umowę zlecenie nie można dużo wymagać!!! Większość ludzi traktuje tą pracę jako tymczasową lub przejściową. Ja też pracowałem bo potrzebowałem zł. zwolniłem się teraz potrzebuje zł to wróciłem. I na koniec tej historii napiszę to co mnie najbardziej "denerwuje" na tym forum. LUDZIE JEŻELI TWIERDZICIE ŻE W TEJ PRACY TRAKTUJĄ WAS JAK [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] TO IDŹCIE PRACOWAĆ NA KASE DO HIPERMARKETU ZA 8(albo nawet mniej) ZŁ BRUTTO WTEDY ZROZUMIECIE CO TO JEST TRAKTOWANIE LUDZI JAK [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
toruniak 2015-03-31 21:17:47
Potrzebuje porady na temat jak jest w Telbrigde na infolinii. Znośnie? finansowo da rade 2 tys brutto chociaż ? z góry dzięki :)
MAMUT 2015-04-05 19:22:27
PRACA NA SŁUCHAWCE,ten wpis pojawia się cyklicznie co kilka miesięcy,oczywiście wpisywany przez niby-kierowniczkę/ostatni wpis 30 11 2014/. Kopiuj-wklej i jest, po co, pisać po raz kolejny jak każdy wie,że to są oczywiste bzdury. W tej;FIRMIE;dostaje się tylko godzinówkę i to pomniejszoną o bezpłatne szkolenia i awarie starego oprogramowania.Jak do tego dodasz wyrzucenie cię przez tym-lidera po godzinie lub dwóch /koszty dojazdu są takie same/ to ile wyjdzie ci z tych dziesięciu złotych brutto?Dwanaście złotych brutto,to chyba jakiś primaaprilisowy żart,premia również żart.Ptaszki w Kielcach/ po ostatniej wpadce/ zaczynają ćwierkać o zmianach w kierownictwie i to jest chyba jedyne słuszne rozwiązanie tej coraz trudniejszej sytuacji FIRMY.Wartościowi team-liderzy są wyrzucani z dnia na dzień a kolesie pogrążają firmę.Zachowanie kierownictwa wulgarne i chamskie,rzygać się chce.Przy obecnej sytuacji pracy w Toruniu ludzie pracują po miesiąc lub dwa i koniec.Nigdy bym tam już tam nie wrócił .MOŻE ZA JAKIŚ CZAS PO ZMIANACH to tak.Blądi i Ruda i tak znajdą się w hipermarkecie na kasie ,będę robił tam zakupy doooo niemiłego zobaczenia
1
toruniak 2015-04-07 11:28:27
Jak jest na infolini???
1
ona 2015-04-08 15:56:00
dla mnie jest spoko. jak robisz wynik to naprawdę cie docenią i na rękę pójdą. Trochę się pozmieniało ze sprzedażą ale to chyba normalne. trzeba po prostu sprzedawać oferty z telefonem i to wszystko.
dla mnie wszystko okej.
pzdr na hejterów :)
agent 2015-04-08 23:05:42
W sumie racja. Zrobisz swoje to nie ma problemu. Narzekają tylko ci co sie opierdzielają. Ja jestem zadowolona..
mort 2015-04-09 00:16:24
W tej firmie pracuje tylko ten kto musi. W Toruniu ciężko o jakąkolwiek inną pracę - nawet na przysłowiowej kasie, więc nie za bardzo jest wybór. Kogo nie zapytasz każdy szuka czegoś innego i dopóki firma nie zachęci "pracowników" (formalnie nimi nie jesteśmy bo to tylko zlecenie bez żadnych pracowniczych praw) lepszą atmosferą i okazywaniem minimum szacunku, to nic się nie zmieni. Każdy tę pracę traktuje jak etap przejściowy bo firma tak traktuje nas - wycisnąć i wyrzucić - przyjdą nowi. Przez te kilka miesięcy które tam spędziłem panowało tam totalne zamieszanie. Ta firma jest taka jakby była ciągle w jakimś rozkroku między czymś a czymś. Team-leaderzy to banda dzieciaków bawiących się w firmę. Firma zresztą też niepoważnie podchodzi do rekrutacji bo bierze każdego kto przyjdzie a nie pomyśli że lepszy skutek przyniosłoby inwestowanie w obecnych agentów. Totalnie nieprofesjonalne szkolenia i retreningi - dopóki będą darmowe każdy będzie chciał to tylko odpękać i traktuje to jak karę a nie jak pomoc do pracy no i pomijam tu fachowość szkolącej brrr. System motywacyjny leży na łopatkach i kwiczy (groszowe prowizje za sztukę, obcinanie prowizji za błędy nie wznoszące niczego merytorycznego bo byle uciąć, śmieszne dodatki w formie przerwy dłuższej o 5 minut czy możliwość wyjścia do domu o 10 min. szybciej). Bałagan w skryptach, krzyki na sali "ciśniemy, ciśniemy", niekonsekwencja i nierówne traktowanie agentów bo jeden do domu bo brak wyniku, a inny siedzi dalej. Chaos w zarządzaniu - leaderzy zmieniają się z każdą porą roku. Tylko dwie gwiazdy są niezmienne. Da się zarobić najniższą krajową ale na dłuższą metę praca tam jest nie do wytrzymania. Żeby przeczekać aż się nie znajdzie czegoś lepszego albo dla studentów żeby dorobić trochę grosza to może być.
3
xxx 2015-04-09 16:17:28
Powyżej opisana jest idealnie polityka tej firmy, z ciekawości wszedłem poczytać opinie, bo dzisiaj kolejna awaria i kolejne siedzenie kilku godzin w firmie za darmo! Do domu oczywiście nie ma możliwości pójścia, a potem poucinane godziny, brak szacunku do pracownika...
1
mtz 2015-04-13 11:50:46
ja tam siedzę i dzwonię po ludziach a jedyne co mnie wkurza w takiej pracy to niektórzy klienci, więc już nie przesadzajcie
Agent 2015-04-13 22:46:05
Ja pracuję na słuchawkach już 4rok, Telbridge jest moją trzecią firmą. Jeśli chodzi o politykę firmy to zgodzę się,wymagania są wysokie ale do przeżycia. To co mi się podoba to wysoka stawka, mam 12zł a to jak na rynek toruński niezła płaca. Praca nie dla każdego to na pewno ale póki co jest kasa,a dla mnie to najważniejsze.. Pozdro.
były pracownik 2015-05-04 00:02:49
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam zarobisz.....
eta 2015-05-04 15:13:09
no tak, bo tu sami zdolni bezrobotni z aspiracjami na zarobki od razu jak na stanowisku prezesa, powodzenia więc:)
Asia 2015-05-04 16:11:06
Prężenie rozwijająca się firma Call Center poszukuje pracowników na stanowisko konsultanta telefonicznego. Oferujemy wysoką stawkę godzinową 9zł netto+ solidne premie oraz liczne konkursy. Zapewniamy szkolenie wstępne, pracę w miłym zespole, niezbędne narzędzia pracy, elastyczny grafik.
Zainteresowanych prosimy o kontakt telefoniczny 786840056.
Miejscowosc: KIELCE
bardzo nieładnie 2015-05-04 16:47:48
To 'prężnie rozwijające się call center' niech sobie przede wszystkim rozwinie umiejętność czytania i się z Kielcami na toruński Telbridge nie pcha... telepromo- nie polecam!
1
były pracownik 2015-05-06 13:12:09
To ogłoszenie od Asi powinno miec takie brzmienie: Prężnie rozwijająca się firma Call Center poszukuje pracowników na stanowisko wciskacza telefonicznego. Oferujemy śmiesznie niską stawkę godzinową 9 zł netto + głodowe premie oraz śmieszne konkursy typu wyjście do domu 10 minut wcześniej. Zapewniamy Darmowe, bezzwrotne szkolenie wstępne, stresującą pracę w wymagającym zespole, niezbędne narzędzia pracy, elastyczny grafik do pewnego momentu
2
agata 2015-05-22 23:01:25
to co się dzieje w ostatnim czasie przekracza ludzkie granice. zmiany projektów, rotacja kierownictwa, kompetentni chyba są tylko na metlifie, zwolnienia a motywacji brak(usunięte przez administratora)
5
ola 2015-05-28 19:05:17
Jak jest w pracy na infolinii przychodzącej ?
wkurzona 2015-06-02 20:10:49
Racja to co się ostatnio wyprawia to słów brakuje, chcą aby im robić wyniki nie wiadomo jakie żeby ci zapłacili przy 17 sztukach najniższego abo zapłacą ci 50 groszy (żenada) a jak nie zrobisz to do domu...team leaderzy i szefowie zespołów chodzą zestresowani atmosfera taka że siekiery w powietrzu wiszą, przyjmują non stop nowe osoby a nie potrafią docenić starego pracownika, który pracuje z nimi już długo nowo przyjętą osoba ma taką samą stawkę jak osoba która pracuje 2-3 lata, zwolnienia, przesunięcia na inne projekty ostatnio standard... nie długo dobrzy pracownicy odejdą ciekawe co zrobi kierownictwo chyba sami usiądą i będą dzwonić i wciskać abonamenty po 70zł tym którzy teraz płacą 19... Więc jeśli szukasz nowej NORMALNEJ pracy choćby na słuchawkach to na razie WIEEEEElKIM łukiem omijaj ten Teleburdel...
5
gek 2015-06-06 17:01:26
Chyba już umiera ten cały cyrk. Bo na wielu projektach już tylko hula wiatr. Podobno pieniążków na nowe bazy nie ma. Ciekawe czy za maj będzie ludziom czym zapłacić.
2
pracownik 2015-06-07 23:57:30
atmosfera rewelacyjna, tylko klienci bydło, ale to jak wszędzie
do gek 2015-06-12 00:55:52
nie dostałeś? paskudne oszczerstwo
Borubar 2015-07-31 13:37:45
Witam. Szanowne Panie i Szanowni Panowie. Czego się spodziewacie po call center? To są kołchozy, z tą różnicą, że u nas płacą :) Pracowałem w Tellbridge miesiąc, pozdrowienia dla szefa Radzia (jeżeli jeszcze tam pracujesz, może znajdziesz coś lepszego po tej swojej Politologii). Zielone boxy jak dla królików już się chyba każdemu przejadły, stare słuchawki i mało wygodne krzesełka standard we wszystkich call center. Najgorsze jest to młode "szefostwo", tak w cudzysłowie bo są to zwykle wyrośnięci gówniarze, którzy pozjadali wszystkie rozumy. Ale nie macie co narzekać, pracowałem w pewnej firmie, która jest sponsorem pewnej drużyny sportowej i tam to dopiero jest zapier***, szczególnie jak przyjdą szyby po 60 kg i 20 minut przerwy na 8 godzin pracy, człowiek musiał iść co jakiś czas do kibla posiedzieć na klapie bo tak nogi nakur*****, albo praca w piekarni, 50 stopni a Ty rób i ciesz się, że w ogóle pracujesz. No nasz piękny kielecki rynek pracy to też wszelkiej maści przedstawiciele handlowi (tylko z nazwy). Więc ludzie do roboty i przestać marudzić bo może być gorzej :)
2
patataj 2015-08-02 22:33:33
o kur.... ja tam pracowalem rok temu. Owszem zdarzalo sie ze jak cos nie dzialalo to nie placili i darmowe szkolenia ale zeby dawac wolne na tydzien bo sie baza skonczyla .......!?!?!??!? I to ma byc gwarancja stabilnego miejsca zatrudnienia?
joł 2015-09-03 11:08:41
A jak jest teraz na infolinii? Można zarobić? Tam się nie sprzedaje to chyba nie jest tak źle?
1
patataj 2015-09-21 23:15:37
znowu widac ze jakis team lider napisal ostatni komentarz...... Zeby miec 14 to trzeba by bylo z 10 lat tam pracowac..... premia tyle co kot naplakal..... elastyczny grafik do pewnego momentu
2
Mała_Księżniczka 2015-10-04 10:18:14
Są różne projekty - sprzedaż i infolinia. Sprzedaż jest ubezpieczeń, telefonów, przedłużanie i czat. Stawka jest 10 zl, ale jest opcja żeby było więcej jeśli wyrobisz godziny i wynik (tu między bajki wkładam).

Ogólnue jest znośnie jak na call center.
patataj 2015-11-10 01:25:41
nie, nie warto. Jedna nazwa dla tego samego stanowiska - wciskacz telefoniczny
pablo26 2016-04-26 10:22:41
Elastyczny grafik jest na początku, później już coraz większe to problemy. Zgadzam się z poprzednikami jednego dnia możesz spisać 10 umów, drugiego 11 , trzeciego zero albo jedną przez 2,3,4 godziny i wychodzisz do domu, przez co ciężko wyrobić godziny. Umowe o prace mają tylko wyższe stanowiska. Jeśli ktoś szuka pracy przejściowej na 1, 2 msc to można wytrzymać.
kama 2016-04-28 16:36:10
a jak jest na czacie? wysyłałam cv i dostałam zaproszenie na rozmowę
sofi 2016-04-29 09:26:52
Ja pracuje, studiuje dziennie i nigdy nie mam problemu z ułożeniem grafiku.. Wiadomo pewnie zależy od projektu i szefa ale jak dla mnie jest ok
heheszek 2016-05-12 22:29:32
Na infolinii jest spoko - nie ma żadnej sprzedaży. Jest dużo procedur i nauki na start, ale jak się ogarnie to potem jest ju [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Atmosfera ogólnie spoko - kierownictwo też (wiadomo, każdy ma czasem swoje humorki). Premie? To zależy, jak jesteś leniem to dostaniesz 0, a są tacy co miesiąc w miesiąc dostają 1200 samej premii :) Ogólnie - jak nie spróbujesz to się nie przekonasz ;)
1
Kam 2016-08-01 18:01:02
Właśnie zakończyłem współpracę z firmą Tellbridge i mam bardzo pozytywne wrażenia (odszedłem bo projekt w którym pracowałem padł a inne mi nie odpowiadały +inne osobiste sprawy) jak na korpo, panuje tam naprawdę bardzo przyjazna atmosfera. 'Zwierzchnictwo'nie robi żadnych problemów, z każdym idze się dogadać i wszyscy idą sobie na 'reke'. Panuje naprawdę loozna atmosfera i pierwszy raz doświadczyłem tak normalnych timliderów. Oczywiście można narzekać na stawkę itp. i wiadomo że robić trzeba ale timliderzy zawsze pomogą.pracować tam może każdy. Na początek kariery lub chcących pracować w korpo która jest jak najmniej 'korpo' Polecam. Kamil
1
Noname 2016-09-10 11:03:36
Powiem tak jeśli chcesz odnosić sukces musisz się przyłożyć, będziesz miał nawet dobrą wypłatę. Starać się musisz ale możesz wyrobić sobie normalnie wypłatę za godziny. Wymagane są dwa weekedny pracy i dwie popołudniówki w tygodniu. Atmosfera jest fajna. Teamlederzy są w porządku, czasami jest lekki nacisk ale to jak w każdej pracy. Na pewno jest tu elastyczny grafik taki jak w żadnej innej firmie. I nie robią problemu o wiele rzeczy :) Pozdrawiam ekipę z torunia :D
1
Pracownica 2016-09-10 12:31:09
Taki jaki dasz przelozonym. Deklarujesz na rozmowie rekrutacyjnej jak mozesz przychodzic do pracy, a potem kwestia dogadania z szefem.
Tub 2016-09-22 09:56:21
No cóż, kiedyś było zdecydowanie lepiej. teraz sie wszystko pozmieniało, ogólnie nie polecam, slaba robota, lepiej szukać czegoś innego za lepszą stawkę.
1
Evvvva 2016-09-29 16:16:10
Witam:) evvva1719@o2.pl To moj adres maila ,bardzo bym prosiła o więcej informacji na temat pracy na infolinii ,jakas rejestracja szkód.Zostałam zaproszona na rozmowe i ciekawa jestem co to za praca.Baardzo proszę o odpowiedź.Pozdrawiam
mra 2016-09-29 16:18:45
Widzę, że jest wiele ofert pracy "na słuchawce"... Stawki są w porządku. Ile godzin można wypracować?
R 2016-10-27 16:18:39
Do oporu ;) 160h na spokojnie
1
Gabi 2016-11-21 17:59:18
Cześć,
dzisiaj zostałam zaproszona na rozmowę na stanowisko Konsultanta Infolinii Przychodzące Play oto co oferuja:
-stabilne zatrudnienie
-elastyczny grafik
- stawkę godzinową 10 - 15 zł
- premie przekraczające średnio 500 zł oraz dodatkowe bonusy
- benefity pozapłacowe: karta Multisport, dodatkowe ubezpieczenie na życie
- ciekawe konkursy z nagrodami
- możliwosć awansu
- przyjazną atmosferę, czeste spotkania integracyjne

czy ktoś mógłby napisać jak to wygląda w rzeczywistośći?
xxx 2016-11-25 20:09:24
Uwielbiam patrzeć jak negatywne komentarze na temat firmy znikają :D
Skoro moderatorzy akceptują komentarze przed dodaniem, to dlaczego potem znikają? Odpowiednia zawartość zmienia sie razem z porą dnia, czy mała dotacje na działanie serwerów? :3
9
xxx 2016-11-27 14:55:57
Zarobki około 1000 zł miesięcznie, wielka korporacja :D
8
Witek 2016-12-06 21:19:47
Ta firma to totalna porażka.. Szefostwo, team liderzy i inni to są ograniczeni chyba. Pracowałem w dwóch call center ale tam to jest najgorzej pod względem atmosfery, brakiem wyniku ( co bazy mają zajebiste, 10 razy się dzwoni do tych samych klientów ) i kasy, bez prowizji bo każda błachostka to błąd. Burdel totalny !
Zostaw swoją opinię o Telbridge - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telbridge