logo Telbridge

Telbridge

Toruń

Opinie o Telbridge

mtz 2015-04-13 11:50
ja tam siedzę i dzwonię po ludziach a jedyne co mnie wkurza w takiej pracy to niektórzy klienci, więc już nie przesadzajcie
Agent 2015-04-13 22:46
Ja pracuję na słuchawkach już 4rok, Telbridge jest moją trzecią firmą. Jeśli chodzi o politykę firmy to zgodzę się,wymagania są wysokie ale do przeżycia. To co mi się podoba to wysoka stawka, mam 12zł a to jak na rynek toruński niezła płaca. Praca nie dla każdego to na pewno ale póki co jest kasa,a dla mnie to najważniejsze.. Pozdro.
były pracownik 2015-05-04 00:02
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tam zarobisz.....
eta 2015-05-04 15:13
no tak, bo tu sami zdolni bezrobotni z aspiracjami na zarobki od razu jak na stanowisku prezesa, powodzenia więc:)
Asia 2015-05-04 16:11
Prężenie rozwijająca się firma Call Center poszukuje pracowników na stanowisko konsultanta telefonicznego. Oferujemy wysoką stawkę godzinową 9zł netto+ solidne premie oraz liczne konkursy. Zapewniamy szkolenie wstępne, pracę w miłym zespole, niezbędne narzędzia pracy, elastyczny grafik.
Zainteresowanych prosimy o kontakt telefoniczny 786840056.
Miejscowosc: KIELCE
bardzo nieładnie 2015-05-04 16:47
To 'prężnie rozwijające się call center' niech sobie przede wszystkim rozwinie umiejętność czytania i się z Kielcami na toruński Telbridge nie pcha... telepromo- nie polecam!
1
były pracownik 2015-05-06 13:12
To ogłoszenie od Asi powinno miec takie brzmienie: Prężnie rozwijająca się firma Call Center poszukuje pracowników na stanowisko wciskacza telefonicznego. Oferujemy śmiesznie niską stawkę godzinową 9 zł netto + głodowe premie oraz śmieszne konkursy typu wyjście do domu 10 minut wcześniej. Zapewniamy Darmowe, bezzwrotne szkolenie wstępne, stresującą pracę w wymagającym zespole, niezbędne narzędzia pracy, elastyczny grafik do pewnego momentu
4
agata 2015-05-22 23:01
to co się dzieje w ostatnim czasie przekracza ludzkie granice. zmiany projektów, rotacja kierownictwa, kompetentni chyba są tylko na metlifie, zwolnienia a motywacji brak(usunięte przez administratora)
5
ola 2015-05-28 19:05
Jak jest w pracy na infolinii przychodzącej ?
wkurzona 2015-06-02 20:10
Racja to co się ostatnio wyprawia to słów brakuje, chcą aby im robić wyniki nie wiadomo jakie żeby ci zapłacili przy 17 sztukach najniższego abo zapłacą ci 50 groszy (żenada) a jak nie zrobisz to do domu...team leaderzy i szefowie zespołów chodzą zestresowani atmosfera taka że siekiery w powietrzu wiszą, przyjmują non stop nowe osoby a nie potrafią docenić starego pracownika, który pracuje z nimi już długo nowo przyjętą osoba ma taką samą stawkę jak osoba która pracuje 2-3 lata, zwolnienia, przesunięcia na inne projekty ostatnio standard... nie długo dobrzy pracownicy odejdą ciekawe co zrobi kierownictwo chyba sami usiądą i będą dzwonić i wciskać abonamenty po 70zł tym którzy teraz płacą 19... Więc jeśli szukasz nowej NORMALNEJ pracy choćby na słuchawkach to na razie WIEEEEElKIM łukiem omijaj ten Teleburdel...
7
gek 2015-06-06 17:01
Chyba już umiera ten cały cyrk. Bo na wielu projektach już tylko hula wiatr. Podobno pieniążków na nowe bazy nie ma. Ciekawe czy za maj będzie ludziom czym zapłacić.
2
pracownik 2015-06-07 23:57
atmosfera rewelacyjna, tylko klienci bydło, ale to jak wszędzie
do gek 2015-06-12 00:55
nie dostałeś? paskudne oszczerstwo
Borubar 2015-07-31 13:37
Witam. Szanowne Panie i Szanowni Panowie. Czego się spodziewacie po call center? To są kołchozy, z tą różnicą, że u nas płacą :) Pracowałem w Tellbridge miesiąc, pozdrowienia dla szefa Radzia (jeżeli jeszcze tam pracujesz, może znajdziesz coś lepszego po tej swojej Politologii). Zielone boxy jak dla królików już się chyba każdemu przejadły, stare słuchawki i mało wygodne krzesełka standard we wszystkich call center. Najgorsze jest to młode "szefostwo", tak w cudzysłowie bo są to zwykle wyrośnięci gówniarze, którzy pozjadali wszystkie rozumy. Ale nie macie co narzekać, pracowałem w pewnej firmie, która jest sponsorem pewnej drużyny sportowej i tam to dopiero jest zapier***, szczególnie jak przyjdą szyby po 60 kg i 20 minut przerwy na 8 godzin pracy, człowiek musiał iść co jakiś czas do kibla posiedzieć na klapie bo tak nogi nakur*****, albo praca w piekarni, 50 stopni a Ty rób i ciesz się, że w ogóle pracujesz. No nasz piękny kielecki rynek pracy to też wszelkiej maści przedstawiciele handlowi (tylko z nazwy). Więc ludzie do roboty i przestać marudzić bo może być gorzej :)
3
patataj 2015-08-02 22:33
o kur.... ja tam pracowalem rok temu. Owszem zdarzalo sie ze jak cos nie dzialalo to nie placili i darmowe szkolenia ale zeby dawac wolne na tydzien bo sie baza skonczyla .......!?!?!??!? I to ma byc gwarancja stabilnego miejsca zatrudnienia?
joł 2015-09-03 11:08
A jak jest teraz na infolinii? Można zarobić? Tam się nie sprzedaje to chyba nie jest tak źle?
1
patataj 2015-09-21 23:15
znowu widac ze jakis team lider napisal ostatni komentarz...... Zeby miec 14 to trzeba by bylo z 10 lat tam pracowac..... premia tyle co kot naplakal..... elastyczny grafik do pewnego momentu
2
Mała_Księżniczka 2015-10-04 10:18
Są różne projekty - sprzedaż i infolinia. Sprzedaż jest ubezpieczeń, telefonów, przedłużanie i czat. Stawka jest 10 zl, ale jest opcja żeby było więcej jeśli wyrobisz godziny i wynik (tu między bajki wkładam).

Ogólnue jest znośnie jak na call center.
patataj 2015-11-10 01:25
nie, nie warto. Jedna nazwa dla tego samego stanowiska - wciskacz telefoniczny
pablo26 2016-04-26 10:22
Elastyczny grafik jest na początku, później już coraz większe to problemy. Zgadzam się z poprzednikami jednego dnia możesz spisać 10 umów, drugiego 11 , trzeciego zero albo jedną przez 2,3,4 godziny i wychodzisz do domu, przez co ciężko wyrobić godziny. Umowe o prace mają tylko wyższe stanowiska. Jeśli ktoś szuka pracy przejściowej na 1, 2 msc to można wytrzymać.
1
kama 2016-04-28 16:36
a jak jest na czacie? wysyłałam cv i dostałam zaproszenie na rozmowę
sofi 2016-04-29 09:26
Ja pracuje, studiuje dziennie i nigdy nie mam problemu z ułożeniem grafiku.. Wiadomo pewnie zależy od projektu i szefa ale jak dla mnie jest ok
heheszek 2016-05-12 22:29
Na infolinii jest spoko - nie ma żadnej sprzedaży. Jest dużo procedur i nauki na start, ale jak się ogarnie to potem jest ju [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Atmosfera ogólnie spoko - kierownictwo też (wiadomo, każdy ma czasem swoje humorki). Premie? To zależy, jak jesteś leniem to dostaniesz 0, a są tacy co miesiąc w miesiąc dostają 1200 samej premii :) Ogólnie - jak nie spróbujesz to się nie przekonasz ;)
1
Kam 2016-08-01 18:01
Właśnie zakończyłem współpracę z firmą Tellbridge i mam bardzo pozytywne wrażenia (odszedłem bo projekt w którym pracowałem padł a inne mi nie odpowiadały +inne osobiste sprawy) jak na korpo, panuje tam naprawdę bardzo przyjazna atmosfera. 'Zwierzchnictwo'nie robi żadnych problemów, z każdym idze się dogadać i wszyscy idą sobie na 'reke'. Panuje naprawdę loozna atmosfera i pierwszy raz doświadczyłem tak normalnych timliderów. Oczywiście można narzekać na stawkę itp. i wiadomo że robić trzeba ale timliderzy zawsze pomogą.pracować tam może każdy. Na początek kariery lub chcących pracować w korpo która jest jak najmniej 'korpo' Polecam. Kamil
1
Noname 2016-09-10 11:03
Powiem tak jeśli chcesz odnosić sukces musisz się przyłożyć, będziesz miał nawet dobrą wypłatę. Starać się musisz ale możesz wyrobić sobie normalnie wypłatę za godziny. Wymagane są dwa weekedny pracy i dwie popołudniówki w tygodniu. Atmosfera jest fajna. Teamlederzy są w porządku, czasami jest lekki nacisk ale to jak w każdej pracy. Na pewno jest tu elastyczny grafik taki jak w żadnej innej firmie. I nie robią problemu o wiele rzeczy :) Pozdrawiam ekipę z torunia :D
1
Pracownica 2016-09-10 12:31
Taki jaki dasz przelozonym. Deklarujesz na rozmowie rekrutacyjnej jak mozesz przychodzic do pracy, a potem kwestia dogadania z szefem.
Tub 2016-09-22 09:56
No cóż, kiedyś było zdecydowanie lepiej. teraz sie wszystko pozmieniało, ogólnie nie polecam, slaba robota, lepiej szukać czegoś innego za lepszą stawkę.
1
Evvvva 2016-09-29 16:16
Witam:) evvva1719@o2.pl To moj adres maila ,bardzo bym prosiła o więcej informacji na temat pracy na infolinii ,jakas rejestracja szkód.Zostałam zaproszona na rozmowe i ciekawa jestem co to za praca.Baardzo proszę o odpowiedź.Pozdrawiam
mra 2016-09-29 16:18
Widzę, że jest wiele ofert pracy "na słuchawce"... Stawki są w porządku. Ile godzin można wypracować?
R 2016-10-27 16:18
Do oporu ;) 160h na spokojnie
2
Gabi 2016-11-21 17:59
Cześć,
dzisiaj zostałam zaproszona na rozmowę na stanowisko Konsultanta Infolinii Przychodzące Play oto co oferuja:
-stabilne zatrudnienie
-elastyczny grafik
- stawkę godzinową 10 - 15 zł
- premie przekraczające średnio 500 zł oraz dodatkowe bonusy
- benefity pozapłacowe: karta Multisport, dodatkowe ubezpieczenie na życie
- ciekawe konkursy z nagrodami
- możliwosć awansu
- przyjazną atmosferę, czeste spotkania integracyjne

czy ktoś mógłby napisać jak to wygląda w rzeczywistośći?
xxx 2016-11-25 20:09
Uwielbiam patrzeć jak negatywne komentarze na temat firmy znikają :D
Skoro moderatorzy akceptują komentarze przed dodaniem, to dlaczego potem znikają? Odpowiednia zawartość zmienia sie razem z porą dnia, czy mała dotacje na działanie serwerów? :3
15
xxx 2016-11-27 14:55
Zarobki około 1000 zł miesięcznie, wielka korporacja :D
12
Obecny pracownik 2017-01-23 10:06
Ja pracuję w Telbridge już długo i jestem bardzo zadowolony. Mam fajnych współpracowników i stworzyliśmy super zespół a wiadomo że dobra aura w pracy to połowa sukcesu. Polecam zniesmaczonym aby zmienili pracę na innym rodzaj bo pewnie to nie jest dla nich
1
luukasz 2017-01-24 16:43
jakies opinie o dziale back office ?
onix 2017-02-05 19:31
nie ma sensu pisac tu prawdy bo i tak skasuja wiec sory
15
DZIKI 2017-02-08 09:23
Strata czasu na ten cyrk na kółkach !!!!!!
Szkoda, że na pseudo szkoleniach nie mówią prawdy jak się konkretnie o coś pyta !!!!!
10
Pracownik 2017-02-08 20:55
Normalna firma, ma taki zakres działalności i ludzie którzy przychodzą tu wiedzą jaki rodzaj pracy mają wykonywać. Za leżenie nikt nie płaci więc po co to narzekanie?
1
maleńka 2017-02-21 17:20
Co powiedzieć szkoda słów...
8
Nowachętna 2017-02-22 11:29
Bardzo bym chciała pracować tutaj ale po lekturze wpisów nie wiem co myśleć. Słyszałam o nich dobre opinie.
Agata 2017-03-01 14:25
DZIKI, dlaczego tak uważasz?
byly pracownik 2017-03-02 23:17
ze cyrk na kolkach? nie do konca. obskoczylem troche call center zanim znalazlem "stala" prace, telbridge nie jest najgorszy. atmosfere maja fajna, TL tez spoko do pogadania. zarobki.... jak sie pracuje to mozna zarobic ale w premie 1000 zl to bym nie wierzyl ;) jakos trzeba przyciagnac kandydatow......... a co do miejsca pracy to boksy maja slabe krzeslom tez kolek brakuje. prace tam polecam raczej studentom ktorzy chca sobie zarobic na wakacje
2
Agata 2017-03-08 11:28
Konsultant ds. ubezpieczeń - jak przebiega proces rekrutacyjny? Z ilu etapów się składa?
Pracownik 2017-03-08 12:42
A co, chcesz zmienić pracę? :) U mnie była tylko rozmowa rekrutacyjna
Pablo 2017-03-14 16:53
Ooo proszę jak szybko niewygodna prawda znika, śmieszni jesteście bo się tak zachowujecie jakby nikt tam nie pracował ( usunięte przez administratora )!!! Żenująca i najgorsze firma cc w Toruniu, gdzie dzieci bawią się w jej prowadzenie !!!!
9
Iza 2017-03-20 08:59
Praca w Telbridge jest ok. ale wymaga od ludzi umiejętności sprzedażowych.
1
Zainteresowany 2017-03-27 14:17
Orientuje się może ktoś z was jak wygląda system premiowy w tej firmie?
Młoda Torunianka 2017-04-04 22:54
Faktycznie jest tutaj średnio. Mój kuzyn jest księdzem i zarabia od 8 do 11 tysięcy złotych miesięcznie w zależności od ilości pogrzebów, ślubów i chrztów. Podatek płaci śmiesznie niski, więc ta kasa jest praktycznie na czysto. Ma bardzo dobrze płatny etat w szpitalu jako kapelan oraz zarabia na sakramentach i kropi firmy itp. Pytałam go czy mógłby mi załatwić jakąś robotę (w końcu mają swoje szkoły, przedszkola, media, uczelnie i inne biznesy) to powiedział, że może mi załatwić pracę, ale za Bóg Zapłać, czyli charytatywną. Na taką pracę to ja nie mogę się zgodzić, bo wynajmuję pokój i coś muszę jeść. To już wolę zostać tutaj w Telbridge i zarobić na chleb, masło i opłatę mieszkania.
1
Magda 2017-04-22 11:36
Pracowałam w 5 call center to jest najlepsze według mnie.
1
Niki 2017-04-23 23:04
Telbridge jest fajną firmą , jeśli ktoś lubi taka pracę będzie zadowolony.
Zostaw swoją opinię o Telbridge - Toruń
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Telbridge