brak logo

Philips

Warszawa

Opinie o Philips

mike 2008-10-02 14:51:09
Słowa kojarzące się z Philips (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): solidna, rozwojowa, profesjonalna, dobre podejscie do ludzi, nastawienie na sukces
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako dobry mozna sie uczyc
Atmosfera i ludzie tam pracujący są nie narzekam
Od jakiej stawki można negocjować pensję? 3600 zl
Najbardziej podobało mi się w Philips:ciagly ruch, duzo ludzi, problemy rozwiazywanie ich.
2008-10-03 07:16:24
czy ciagly ruch to plus ?? a nie kojarzy wam sie to raczej z duza iloscia pracy...
anonim 2008-10-10 18:53:28
Słowa kojarzące się z Philips (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca): solidma, dobra, rozwojowa
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako dobrze jesli sie chce
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję? 4500 zl
Najbardziej podobało mi się w Philips:praca
Najbardziej nie podobało mi się w Philips:
anonim 2008-10-31 14:23:23
.Czy ktoś z Was słyszał opinie lub pracował w biurze Philipsa? Idę na
rozmowę na satnowisko asystenckie, zastanawiam sie co oferują, jakie
pieniądze na początek, jaka atmosfera.

3
Philips 2010-03-27 12:56:22
Witam,

Jezeli chodzi o prace w Philips, nie mam zadnych komentarzy i zastrzezen co de tej top company!!!! zycze tobie powodzenia na rozmowie i mam nadzieje ze czas ktory spedzisz pracujac dla Philips nie bedzie czasem zmarnowanym ale otworzy tobie drzwi do dalszego rozwoju kariery.

Pozdrowienia
Prawda 2010-08-10 08:54:22
Beznadzieja ludzie są traktowani jak maszynki do robienia kasy.atmosfera nerwowa, i trąci komuną.........
anonim 2011-03-04 20:45:06
Praca w Philipsie była fajna - ale kiedyś dawno temu. Teraz niestety ta Firma schodzi na psy. Jest to poprostu tonący okręt na który nie należy wsiadać. Po pierwsze zarobki są niskie, po drugie zatrudniają coraz mniej wykwalifikowanych ludzi, jak się trafi ktoś kto umie myśleć to jest ewenement. Po trzecie Ci którzy potrafią myśleć zwykle pracują za dwóch a pensje dostają jak praktykanci w porządnych firmach. No i jest jeszcze mnóstwo PR że Firma niby dba o pracownika itp - ale to jest tylko czcze gadanie. Jak przychodzi co do czego to zwalniają z dnia na dzień bez ostrzeżenia. A i jeszcze ciągle walą jakieś maniany i trzeba sie przed klientami tłumaczyć i idiotę z siebie robić. naprawdę nie polecam
mnm 2013-08-30 16:09:10
Chciałabym ostrzec przed nieuczciwością firmy Philips – Healthcare mazowieckie
1. Brak zaangażowania w dopilnowaniu spraw pracowniczych. Błędnie sformułowana umowa. Sprawy korygujące zamiast kierownika, załatwia sam pracownik. Nawet poprawiona dokumentacja zawierała nowe błędy. Gdyby nie własna inicjatywa, nie udałoby się wyjaśnić sprawy. Kierownik nie zainteresowany sprawami pracownika.

2. Zatajanie faktycznego zakresu przyszłych obowiązków na nowym stanowisku pracy. Podczas rekrutacji, oprócz rekrutera jest również obecny kierownik działu! Z mojej strony było pytanie odnośnie zakresu obowiązków podczas rekrutacji. Otrzymałam odpowiedź inną od stanu faktycznego. Miałam zajmować się administracją, a zajmowałam się załadunkiem i wyładunkiem ciężkich (podkreślam CIĘŻKICH) przesyłek ze sprzętem medycznym oraz obsługiwałam magazyn. Nie wspomnę o tym, że w ogłoszeniu o pracę nie było o tym również wzmianki.

3. Hermetyczny, długo znający się zespół kilkuosobowy, w którym ciężko nawiązać dobre relacje. Nieprzyjemna atmosfera.

Jeśli chcesz się rozwijać, a nie uwsteczniać i znosić podrzędne traktowanie, to zastanów się zanim wciśniesz przycisk „aplikuj”. Koniecznie dopytaj o zakres obowiązków, aby potem nie okazało się, że zmieniasz swoją aktualną w miarę dobrą pracę, na coś zupełnie gorszego związanego z pracą fizyczną.
darek 2014-02-11 18:19:05
philips to (usunięte przez administratora)a ich serwisy jeszcze większe od miesiąca nie oddają mi tv bo nie mają niby matrycy pewnie jeden z serwisantów pojechał po nią rowerem do chin
1
75 2014-06-01 23:29:26
Pracuje w phiilipsie za 1200 zł na umowach 7 dniowych samo zło i oszuści
after 2015-02-03 19:42:35
Kolega Yettttik waldek widzę z kafejki internetowej pisze, bo podobny adres IP, whatever. Philips jako firma może i wzbudza wielkie emocje ale niestety ze względu na rozmiary i precyzyjną politykę rozwoju i technologii musza opierać się na sprawdzonej ekipie pracowników techników. CZy jedyną opcją zatrudnienia się na stałe, na ten czas jest rozpoczęcie bezpłatnego stażu w dziale administracyjnym ?? ile trwa staż oraz jak długo czeka się na odpowiedź o ewentualnym terminie rozpoczęcia pracy na umowę o pracę
urzeka 2016-05-12 22:19:16
@furiatos teraz taka znajomość języka nie jest dużym wymogiem i umiejętnością. Ważne, że zarobki są spore na takich stanowiskach, gdzie wymagają dobrego angielskiego. Tak jak i umowa o pracę jest.
Zostaw swoją opinię o Philips - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Philips