logo MerService Sp. z o.o.

MerService Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o MerService Sp. z o.o.

Part 2017-04-25 20:25
Haha
Reni 2017-04-28 19:11
Pracuje 3 miesiac i bez wyplaty
1
Ludwik 2017-05-01 15:16
@Reni Myślę, że nie pracowałabyś tyle czasu bez wynagrodzenia i dlatego pytam po co tak piszesz? Czy ktoś inspiruje Cię do takich działań? Uważam, że gdyby to była prawda to znacznie lepszym wyjściem byłoby zgłoszenie w PIP-ie
olo 2017-06-16 06:16
Ci z kierownictwa którzy robią te wpisy to do was-żal mi was .na kilometr widac ze to wasze wpisy boicie sie żeby ta firma krzak nie upadla bo stracicie ciepla posadkę gdzie nie musicie robic nic i brać jeszcze za to pieniądze
Basia 2017-06-19 08:55
Interesuje mnie praca asystentki ds. weryfikacji danych. Czy to jest aktualne?
NICK 2017-06-19 10:19
TAK
Henio 2017-06-22 10:36
Czy rzeczywiście MerService jest taką złą firmą? Czasami trzeba popatrzeć na innych i pomyśleć co mamy!
1
Abz 2017-08-02 19:04
Nie polecam. Pracowałam krótko ,ale faktycznie ciężko coś pozytywnego napisać o tej firmie. Śmieciowa umowa, zarobki słabe nawet jak na Siedlce, straszny bałagan w firmie z projektami plus poniżanie konsultantów przez koordynatorkę. Szkoda tracić czas i lepiej szukać czegoś innego.
2
Magnolia 2017-08-07 10:29
Nie ma idealnej firmy. Jak ktoś ma osobistą złość to zawsze znajdzie jakiś powód żeby oczernić firmę.
1
Iza 2017-08-28 16:52
@Reniczy zgłosiłaś to, że nie dostałaś wypłaty już 3 miesiąc? Czy ktoś ma podobny problem? @Abz możesz powiedzieć w jaki sposób konsultanci byli poniżani przez koordynatorkę? Takie informacje będą pomocne dla osób, które myślą nad zatrudnieniem w firmie.
zainteresowany 2017-08-29 17:55
Czy ktoś wie jakie są zarobki na stanowisku koordynatora regionalnego? Auto słuzbowe do prywatnego uzytku i czy z gpsem? I jakie auto?
2
Jerzyk 2017-09-04 23:21
MerService dla mnie jest bardzo dobra firmą nawet jak innym n ie pasuje.
nik 2017-09-11 22:38
Nie profesjonalna, słabe zarobki, za dużo obowiązków!
No chyba, że lubicie pracować po 12h.
KR się zmieniają co chwila.
Kuba 2017-09-12 11:21
Wszystkie firmy stosują umowy śmieciowe i chyba już się do tego przyzwyczaiłem. Mam nadzieję, że jak już będą musieli to podpiszą normalną. Nie jest tu tak źle, nie przesadzajcie!
romi 2017-09-15 12:55
W tym miesiącu nie dostalem wynagrodzenia . Regionalni zmieniają się jak rekawiczki. Napisałem do firmy i cisza. Pozew do sądu.
romi 2017-09-20 18:14
Drugi raz się zdarzyło ale za pierwszym razem wyjaśniłem to z koordynatorem a teraz to nawet nie wiem kto nim jest i jaki ma numer tel. Napisałem email przez skrzynkę kontaktową do firmy ale kazali mi się wlaśnie kontaktować z koordynatorem jak napisałem że nie mam pojęcia kto nim jest i zero kontaktu to poprosili o region i cisza od kilku dni !
LOLOL 2017-09-23 10:51
Jak czytam te wpisy to żal za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chwyta. Porobiło się widać tak, ze na każdy negatywny wpis na tą firmę ktoś w jej szeregach zwiera szyki i nasyła swoich ludzi, żeby na tym forum "wybielali" i tak już zgniłą reputację tej firmy. Akurat miałem tę (nie)przyjemność pracować w tej firmie i wiem, że polecają swoim najstarszym stażem pracownikom analizować fora pod kątem opinii i wpisywać kontrkomentarze. To żałosne... Zmieńcie siebie najpierw, to i komentarze się zmienią! Co do negatywnych opinii - 100-procentowa zgoda. Oczywiście jak w każdej pracy, są i pozytywy, ale negatywów jest cała masa i pozwolę sobie je wymienić:
1) Bałagan decyzyjny. Kierownictwo siedzi w Warszawie, w Siedlcach jest menadżer i kilka kierowniczek, które kierowniczkami być nie powinny... Menadżer zadecyduje tak, któraś z pań zadecyduje siak, a potem i tak wszystkie gromy sypią się na pracownika.
2) Żałosna pensja (13 zł/h przy umowie zleceniu) i prawie niemożliwe do wypracowania prowizje, bo postawione tak wysokie progi.
3) Praca na kampanii sprzedaży umów na energię elektryczną przypomina syzyfowe wysiłki. Każą sprzedawać produkt po dużo droższej cenie, ze sporą marżą, na której oni chcą zarobić jako pośrednik sprzedażowy i jeszcze ty jako pracownik i wcisnąć to prezesowi jakiejś firmy jako "cudowny" produkt, który jest tak cudowny, że aż droższy. Prezesi firm analizują konkurencję i przeważnie są zorientowani w cennikach i mają ciebie po prostu w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak przedstawisz im ofertę. Efekt: podpiszesz z jedną umowę na dwa miesiące pracy, co dla tej agencji jako pośr4ednika jest wrzucaniem pieniędzy w czarną dziurę i utrzymywanie pracownika za darmo...
4) Projekty sprzedażowe na tzw. "zimnych" bazach zarządzane są przez osoby, któe nigdy nie miały większej styczności z kampaniami na "zimnych" bazach, a mądrzą się i próbują szkolić w tym zakresie. Ktoś, kto ma nawet nikłe pojęcie o tych kwestiach jak pójdzie tam na szkolenie, to zorientuje się o co mi chodzi.
5) Osoby prowadzące szkolenie tak czy siak nie mają zielonego pojęcia o czym mówią. Szkolą z technik sprzedaży bezpośredniej konsultantów mających pracować na sprzedaży telefonicznej. Absurd! Nie mówiąc o tym, że pani, która prowadzi te szkolenia, nie potrafi się wysławiać, o reszcie nie wspominając.
6) Atmosfera jest gęsta, a w przeszłości zdarzało się nader często, że jedna z osób "uprawiała" czynny mobbing, a wręcz znęcanie nad osobami, które miały cokolwiek gorsze wyniki, nieraz były awantury związane z tą sytuacją i zero odzewu prezesów.
7) Klient podpisując umowę musi odesłać dokumenty na jeden z adresów spółki - na tym etapie wielu się rozmyśla, bo adres wysyłki to jakiś dom w Siedlcach. Tak więc 40% umów z głowy.
8) Ci, którzy w tej firmie się najgłośniej chwalą, że mają wyniki - pracują na tzw. "ciep[łych" bazach, czyli utrzymaniu klienta. Ot, całą filozofia, gdzie umowy "same się podpisują", bo klient już zna agenta i dla niego zero problemu, bo umowa podisuje się z "automatu"
9) Projekty z pozyskania klienta, czyli tzw. "zimne" bazy NIGDY im nie szły, dlatego tyle ludzi stamtąd poodchodziło w perspektywie trzech - czterech lat, bo kierownictwo zamiast zdać sobie sprawę z beznadziejności projektu, zwala winę cały czas na pracowników, którzy widząc beznadziejność sytuacji wolą zrezygnować z takiej pracy i wymiękają.
Dla zainteresowanych - od początku 2017 firma rozdzieliła się - MerSerwis zajmuje się sprzętem energetycznym, sprzedażą zajmuje się Merenergia i RWPartner. Pracę we wszystkich trzech kategorycznie odradzam.
1
OLOLOL 2017-09-23 11:18
Jaeszcze chciałem dodać, że umowy wysyłane są do firm e-mailami, oferty też. I to jakimi e-mailami. Zamiast zamieścić jakiś porządny graficzny szablon z prezentacją firmy, kim są, kogo reprezentują, jakie jest źródło maila, to taki tekścina najprostszy sformatowany ledwo w htmlu ze stawkami za prąd. Grafiką jedynie jest logo firmy w stopce. Jak firma dostaje takiego maila, to raczej chyba oczywiste, że albo zapomną, albo zaczną się zastanawiać, czy autorem jego jest poważna firma handlowa. i tak kolejnych 10-20% potencjalnie pozyskanych umów szlag trafia... A wystarczyłoby cały proces skrócić do podesłania kuriera, oferty zaś wysyłać porządnym graficznie "wyszlifowanym" mailem... Wygląda na to, że właściciele tej firmy są skąpi, jakby chcieli liczyć palce u dłoni przed podaniem ręki, bo wg mnie sporządzenie graficznego szablonu e-maila z ofertą to nie jest jakiś horrendalnie wielki wydatek, a jak bardzo ułatwiłby negocjacje ich pracownikom. Czas najwyższy, panowie prezesiki, żebyście wzięli rozpęd i walnęli w ściany głowami, zastanowili się nad dalszą działalnością...
3
Iza 2017-09-26 10:12
Z powyższym wpisem dotyczącym tej firmy zgadzam się w 200 procentach. Pracowałam tam i odradzam każdemu tą firmę. Menadżer, który pełni funkcję kierownika, nie radzi sobie z zespołem. Jest pod pantoflem kilku pań z ekipy, która tam pracuje, totalna degrengolada, nie potyrafi zapanować nad temperamentem jednej z osób, o których wspomniał mój przedmówca., co ciekawe wiem od osób tam pracujących, że było sporo skarg na "te" panie, a pomimo tego panowie prezesi plus menadżer nadal powierzają najważniejsze zadania osobie, która ani nie potrafi zarządzać zespołem ludzi, ani nie ma odpowiedniego przeszkolenia w tym zakresie, a sam menadżer to "troczki od kaleson", nad którym to kilka osób jemu podwładnych faktycznie ma władzę, a nie on nad nimi. Bałagan w relacjach między pracownikami, toksyczna atmosfera i bałagan ogólny...
3
Iza 2017-09-29 12:43
@LOLOL dużo minusów wymieniłeś. Piszesz, że w firmie panuje mobbing. Czy jesteś pewien, że chodzi o mobbing? Pamiętaj, że mobbing zazwyczaj ma na celu lub skutkuje: poniżeniem, ośmieszeniem, zaniżeniem samooceny lub wyeliminowaniem albo odizolowaniem pracownika od współpracowników. Czy ktoś z was odczuł jeszcze w firmie MerService Sp. z o.o. mobbing?
3
Nick 2017-09-29 18:31
No Inspekcja już dawno powinna się zainteresować tą firmą. Szczególnie jeżeli chodzi o odłam - Merenergia, RWPartner w Siedlcach. Odzywki - POWSZECHNIE UWAŻANE ZA WULGARNE do pracowników przychodzą co niektórym z kierownictwa( specjalnie z małej) przez gardło - bardzo łatwo. Mobbing to i tak jest delikatne określenie. Podchodzi to pod zarzuty Prokuratorskie.Tak przynajmniej powiedzieli w Inspekcji Pracy w Siedlcach.
3
LOLOL 2017-09-30 10:53
Dużo, nie dużo - ilość się nie liczy tylko jakość. Widziałem na własne oczy zachowanie pewnych osób, jak napisał gość o nicku "nick", z formalnego kierownictwa. Jestem pewien co do mobbingu i tak jak napisał "nick" - całkiem możliwe, że większość zachowań pewnych pań kwalifikowałaby się już jako przestępstwo ścigane z urzędu. Wyzywanie, p[oniżanie, wyraźne gnębienie i znęcanie się psychiczne. Widziałem na prawdę dużo takich sytuacji w waszej firmie i wiem też od ludzi tam pracujących, że skarżyli się do kierownictwa na osoby tego się dopuszczające, ja sam również. Kierownictwo nadal jednak ma głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] te skargi, bo osoby, któych zarzuty by dotyczyły to kury znoszące złote jajka dla firmy. A dla tej firmy wyraźnie nie liczy się dobro pracownika, którego się zatrudnia, tylko zysk. Bo skoro dopuszczają do takich sytuacji, pozwalając osobom o wyraźnych zaburzeniach ocierających się o socjopatię i sadyzm pracować i nie zwracją uwagi na ich stosunek do współpracowników, gdy tymczasem całe załogi ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z firmy przez takie traktowanie, na co zresztą zwracają uwagę przełożonym w rozmowach "pożegnalnych", to dobrze to o takiej firmie nie świadczy. Powiedzcie szczerze przez ostanich siedem lat ile osób przez waszą firmę się przewinęło, ile pouciekało a ile skarżyło się na złe zachowanie ze strony tzw. "kierownictwa"? Skoro już ktoś z firmy tu zagląda i się wpisuje, to niech mówi o tym uczciwie. Po całych Siedlcach krążą pantoflową pocztą historie ludzi, którzy u was pracowali i którzy doświadczyli skandalicznych zachowań ze strony osób, których zachowanie ociera się o zarzuty prokuratorskie. Wasza firma przez was samych i wasze praktyki ma tak zrąbaną reputację, pewnie dlatego macie tak mało chętnych kandydatów do pracy, a wy nadal trzymacie te jadowite kobry w firmie, bo przynoszą wam kasę, w to miejsce moglibyście mieć zgraną, fajną i zaangażowaną ekipę, przynoszącą 10 razy większy zysk i wizję ekspansji, powiększania firmy, no a przede wszystkim dobrą reputację. Wniosek jest oczywisty: dla właścicieli tej firmy pracownik się nie liczy, a to pracownik powinien być fundamentem każdej działalności. Jeżeli padnie fundament, to padnie też firma...
5
gość 2017-10-03 10:54
Mobbing, dokuczanie, poniżanie, a przede wszystkim brak ogrzewania w zimę. Pisałaś wcześniej, że "w pracy się pracuje". Ok, racja, ale praca to nie tylko wykonywanie obowiązków przez pracownika, ale także miejsce, w którym się je wykonuje. Nie zapominaj, ze o miejsce to powinien zadbać pracodawca, a w zakres tych obowiązków wchodzą też zobowiązania w zakresie BHP, których ta firma nie przestrzega. I tutaj wracamy do poprzedniego komentarza dotyczącego opinii Inspekcji Pracy. W zasadzie co do warunków panujących w tej firmie w zimę, to nie podlega żadnej dyskusji, że PIP miałaby sporo roboty w razie kontroli. Pisz więc z zastanowieniem.
4
DL 2017-10-10 08:26
Pracowałam w tej firmie, praca jak każda inna, nie leży się, pracy jest dużo, ale jest umowa i kasa na czas.
pracownik 2017-10-12 20:05
@DL - dziwne, że piszesz jako ONA, przecież wyraźnie na odległość widać, że jesteś ON... Nawet wiem, kim jesteś - menedżerem tej firmy, którego po tutejszych wpisach prezesi omawianej firmy zmusili do wybielania opinii... Przerąbane masz, bo zapewne nawet 10 zł ci nie dopłacili do tego niewdzięcznego a wstydliwego zadania.
5
jane 2017-10-12 20:24
Jasne, że to firma nasłała kogoś z kierownictwa, żeby wpisywał kontrkomentarze. To widać chociażby po godzinie wpisu. Raczej mało kto się nabierze na to, że to wpis pracownika. A co do tematu - również miałam okazję pracować w tej firmie, czuję się trochę oszukana. Podpisali umowę z jedną z dużych firm na realizację projektu sprzedażowego, do którego mnie przydzielili. Menedżer obiecywał złote góry, że to się dobrze sprzedaje, co rok mają podobny projekt i pracownicy są zadowoleni. Po jakimś półtora miesiąca zaczęli coś stękać, że firma zleceniodawca zarobiła się i nie dostarcza na czas potwierdzeń z podpisanych umów. Rezultat był to przewidzenia. Nie byliśmy w stanie wyrobić prowizji, za co całą winą obarczyli zleceniodawcę oczerniając go jak się da. A moim i nie tylko moim zdaniem po prostu nas oszukali. Planowali z góry nie zapłacić prowizji i tak zrobili, zresztą od znajomych, którzy tam pracowali wiem, że co rok na projektach od tego zleceniodawcy rąbali ludzi na prowizjach po prostu nie wypłacając im ich a całą winę zrzucając na zleceniodawcę. Tylko że to trochę nielogiczne, bo nadal z tą firmą współpracują, a i też wierzyć się nie chce, żeby firma - jedna z największych w branży, zlecająca taką kampanię za grube pieniądze tak idiotycznie strzeliła sobie w piętę. Wygląda na to, że to kantowanie pracowników na kasę i to z perfidną premedytacją i to po stronie MerServisu.
5
Odradzam 2017-10-12 20:32
Odradzam Wam pracę w MerService w projekcie dla Distribev Orbico!!
Rozmowa kwalifikacyjna została przeprowadzona na stacji paliw BP!!
Tajemnicą było przez prawie tydzień dla kogo będzie projekt!!
Sklepy które miały być koło domu, okazały się trochę dalej, trasy dzienne nawet po 600km!!
W dniu podpisania i odebrania narzędzi pracy firma nie ujęła w umowie że auto posiada GPS!!
Po dwóch dniach został wprowadzony kategoryczny zakaz jazdy samochodem służbowym w weekendy i święta!!
Szkolenie w Katowicach OK, pobyt i nocleg w hotelu robotniczym!!
Pan dyrektor miał zamiar sprawdzać nas alkomatem czy nie będzie spożywać alkoholu!!
Rozwiązanie umowy następuje pod pretekstem przyjazdu do firmy po ładowarkę!!
Na miejscu zostaniecie poinformowani że jest do podpisu weksel!!
Brak kultury i arogancja, prostackie zachowanie wobec pracownika!!
Szkolenie to wylewanie piwa w Leclerc!!

!!!!!!!!!!!!Kto ma wiedzę i doświadczenie handlowe omijać szerokim łukiem!!!!!!!!!!!
8
Lady J 2017-10-12 22:06
Słuchajcie, sporo nas jest - pokrzywdzonych przez tą firmę. Może by tak się skrzyknąć i zaangażować media - jakkaś Uwaga TVN, Interwencja Polsatu - niech Polska pozna oblicze prawdy. Wówczas może odpowiednie instytucje zwrócą uwagę na działalność tej firmy i dobiorą im się do tyłka. W sumie nie warto tego bagna zostawiać bez kategorycznej reakcji. Co Wy na to?
7
Olga 2017-10-15 09:29
Jestem za, pracowałam i również zastanawiałam się nad Pip.
4
Precz z Komuną!! 2017-10-15 12:33
Warunki lokalowe są tragiczne. Komuna,PRL z lat 50 o przeciągach i zimnie nie wspominając. Brakowało jeszcze tylko grzyba na ścianie.
4
Zima w MERENERGII 2017-10-15 21:54
RACJA! Brak klimatyzacji jest nie do zniesienia w upały. Mają tylko kilka wiatraków, o które pracownicy się biją, w zimę ludzie przynoszą swoje grzejniki i siedzą w kurtkach, za takie warunki PIP powinna się za was wziąć, zamknąć biuro na klucz i do sądu pracy zaskarżyć.
3
Zawiedziona 2017-10-15 22:27
Macie g....o, czyli:
- oszukujecie, podpisując z pracownikiem umowę śmieciową zapewniając go, że będzie miał możliwość pracy na umowę o pracę. Prawda jest taka, że po upływie okresu jednej śmieciówki przedłużacie ją na tych samych zasadach i na te same okresy w nieskończoność.
- podpisujecie umowę z pracownikiem na konkretny projekt, a jeszcze w trakcie trwania tejże umowy przenosicie pracownika na inny projekt, bez zmiany treści umowy choćby przez podpisanie aneksu. Potem macie czelność zwracać uwagę pracownikom, jak pracują - perfidne draństwo!
- bezczelnie mydlicie oczy pracownikom, byleby zatrzymać tych, którzy do was przyszli. Do tego menedżer stosuje "prostackie" i "prymitywne" chwyty na pracowników "nagradzając" ich gadżetami, które przyjechały za darmo z firmy współpracującej - to niby "na zachętę", tylko jak czuje się taki pracownik, który zamiast prowizji dostaje długopis, który razem z dziesiątkami innych firma dostała w paczce za darmo od zleceniodawcy...
Generalnie jestem zszokowana ilością negatywnych opinii o tej firmie. Gdy szłam tam do pracy, widziałam je i czytałam, ale nie brałam pod uwagę podchodząc do nich z rezerwą uznając, że to wpisy maruderów, którym po prostu się nie udało. Dopiero jak miałam okazję "dotknąć" tej firmy tam pracując zrozumiałam, że te wpisy to wypowiedzi ludzi, którzy tak jak ja chcieli pracować, zostali skuszeni atrakcyjną propozycją pracy, ale się zawiedli albo wręcz zostali oszukani... Pracując tam miałam też okazję widzieć a przede wszystkim słyszeć o bardzo złych i negatywnych zjawiskach istniejących w tej firmie od innych pracowników. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że jak sama to zauważyłam, kierownictwo tej firmy doskonale wie o tych skandalicznych rzeczach, są tego świadomi, również czytają tutejsze komentarze, a nic nie robią w kierunku poprawy sytuacji, tym bardziej, że te same kwestie tutaj omawiane były zgłaszane przez samych pokrzywdzonych w firmie do jej kierownictwa. Jak to świadczy o firmie? Sami wyciągnijcie wnioski...
4
help 2017-10-16 08:58
Dostałem zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną w tym tygodniu z niejakim Romanem na stanowisko Przedstawiciela Handlowego.
Wie ktoś może dla kogo jest praca/projekt?
ile wizyt dziennie?
jaka podstawa i premia netto?
jakie auto/z gps/można korzystać prywatnie?

Warto zawracać sobie głowę?
Czytam Wasze komentarze i słabo to widzę...
3
Ciro 2017-10-16 20:39
No i chyba dobrze widzisz.....
1
Robert 2017-10-17 10:24
Jakie warunki stwarza MerService przedstawicielowi handlowemu? Czytałem opinie i trochę mnie zaniepokoiły
1
Rafał 2017-10-17 20:30
Słabo, słabo. Jak się jeszcze wahasz to przeczytaj jeszcze z jeden raz te wpisy. Rąbią przedstawicieli na wszelkie możliwe sposoby. A i mają przy tym bardzo wyrafinowane pomysły, jak widać. W zasadzie to chyba właśnie przedstawicieli terenowych rąbią najbardziej.
2
Rafał 2017-10-17 20:40
Masz aż prawie 130 opinii mogących być odpowiedziami na twoje zapytanie. Ta firma nie szanuje pracowników. Ba! Więcej! Po prostu oszukuje i perfidnie je....e po całości.
1
Daizzy 2017-10-17 20:51
Sentyment do firmy ktora nie dosc ze kantuje pracownikow to jeszcze swoich partnerow biznesowych... Jasne, skoro jestes z kierownictwa tej firmy (bo pracownicy wiedza ze kierownictwo sie tu wpisuje zeby zniwelowac efekt negatywnych opinii), to oczywiste ze masz sentyment... do oszukiwania...
2
Nie dajcie się nabrać! 2017-10-17 21:04
Henio, Iza, NICK, Lidia, Ludwik, Feliks, DL, Jerzyk, Kuba, Magnolia... Menadżer i kierownictwo tej firmy widać są bardzo kreatywni... W wymyślaniu nicków... Ludzie nie są tak głupi, jak wam się wydaje i jak zakładacie.
2
Zawiedziona 2017-10-18 06:08
Nawet na komentach próbują oszukiwać...
Iść 30 min z buta na Brzeską i być happy 2017-10-18 09:42
Pisemnie można zaskarżyć w PIP-ie ,że nie przestrzegają przepisów BHP i Inspekcja zrobi kontrole. Co do mobbingu to zajmuje się tym Sąd Pracy i ciężko udowodnić, ale Inspekcja po wpłynięciu pisemnej skargi również może zrobić w firmie wizytacje w tej sprawie.
1
Daizzy 2017-10-18 13:12
Za gnębienie i obrażanie przez jedną z "kierowniczek" można złożyć doniesienie na prokuraturę. Świadkowie by się odnaleźli i to bez problemu, jak wszczęte zostanie śledztwo. Zajrzyjcie na stronę prokuratury, można składać skargi anonimowo. Co do PIPu - jest na Brzeskiej, ale można też pobrać gotowe "szablony" ze strony Inspekcji. Zachęcam do tego, nie myślcie kategoriami ludzi z poprzedniej epoki, że skarga na pracodawcę to donosicielstwo. W dzisiejszych czasach jest tyle nieuczciwości i bandytyzmu na rynku pracy, że wręcz każdego obowiązkiem powinno być nagłaśnianie złych praktyk - choćby a chyba raczej przede wszystkim dla społecznego dobra.
1
KM 2017-10-18 13:43
Rozumiem że nadal nie masz pracy , że masz czas po kilku miesiącach wchodzić i pisać posty na dawnych pracodawców ?
1
PIP 2017-10-18 14:38
Brednie wyssane z palca przez ludzi ,którym nie chciało się chodzić do pracy a jak już do niej przyszli to nie mieli ochoty pracować . Prawdopodobnie nadal tej pracy nie mają wylewając gorzkie żale na forum .
Czas się wziąć w garść i przestać snuć fantazje o Pipach i występach w Interwencji czy Jaworowicz .

Życzę samych sukcesów ,do Pracy Rodacy
1
Puściły wam nerwy? Prawda boli! 2017-10-18 21:28
Szanowny członku kierownictwa firmy Merservice! A jaką ty masz czelność wpisywać się:
1) Jako PIP?!
2) pisząc, że Interwencja, media i PIP to "fantazje" wyssane z palca?! Dwie firmy z Siedlec już posmakowały tej goryczy za swoje praktyki, więc albo jesteś tak tępy (nie czytasz prasy), albo niedoinformowany (nie analizujesz sytuacji na lokalnym rynku pracy, co potwierdza tezy i stwierdzenia z poprzednich wpisów, udowadniając że macie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracowników), albo też próbujesz siać dezinformację na forum próbując zniechęcić komentatorów do podjęcia takich kroków lub też pokazać, że to poza zasięgiem "szarego" pracownika. Chyba na prawdę chcesz, żeby udowodnić ci, jak bardzo się mylisz i jak bardzo jesteście bliscy interwencji instytucji kontrolujących firmy. Tym wpisem jeszcze bardziej zmobilizujesz ludzi do działania - tandetna i prostacka zagrywka z twojej strony, bo PIP też czyta te komentarze i niejednokrotnie na ich podstawie robi kontrole w firmach.
3) stwierdzając, że wpisy są zamieszczane przez ludzi, którym "nie chciało się pracować" dopuszczasz się bezczelnego, wrednego i ohydnego chwytu poniżej pasa, ale psycholodzy biznesu jak i sama PIP doskonale znają tego typu zagrywki WINNYCH PRACODAWCÓW, którzy czują "brzydki zapach" koło tyłka i spotykają się z niezadowoleniem pracowników - to typowa strategia winnego - odbijanie piłeczki i zwalanie winy na podwładnych w prymitywny i wulgarny sposób. No ale jak mawiają, "tonący brzytwy się chwyta". Widać wyraźnie, że w twojej firmie zatrzęsła się ziemia i drżysz jak galareta razem z całą firmą, bo gdybyś miał jaja, pisałbyś obiektywnie. Ja akurat pracowałem uczciwie w twojej firmie i byłem dobrym pracownikiem, z pochwałami i uznaniami, a zrezygnowałem sam ze względu na warunki w twojej pracy. Nie zwolniłeś mnie, wręcz przeciwnie, więc palnij się w głowę zanim zaczniesz coś pisać bo widać, że ci struny cierpliwości poszły... Podszywanie się pod PIP to obrzydliwość i cios w godność nawet tych, którzy tam jeszcze pracują za te marne grosze bez prowizji, na które was nie stać, a które obiecujecie. A samo podszywanie pod PIP nie obędzie się bez konsekwencji, a sama wzmianka o PIPie to nie fantazja... Znany z Siedlec jest incydent z firmą Eureka, słyszałeś o tym? Słyszałeś na pewno. W ich sytuacji ze zgłoszeniem do PIPu i na prokuraturę nie było problemu. A fantazje to snują kierownicy twojej firmy obiecując gruszki na wierzbie swoim pracownikom i wciskając bajery.
1
Repost 2017-10-18 21:42
Rozumiem, że prześwietliłaś cały internet żeby mnie namierzyć? Ciekawą masz tam pracę, skoro analizujesz, kto wpisy zamieszcza. Zmień pracę na agencję detektywistyczną... Dla twojej wiadomości - mam pracę, lepszą niż twoja, dziwię się, że jeszcze tam siedzisz w tych warunkach, no ale jak się nie chce szukać czegoś lepszego to się siedzi pół życia w firmie za najniższą stawkę, prawda? Jeszcze z dodatkowymi obciążeniami... Do mojej aktualnej pracy raczej byś się nie nadawała - tu potrzebują ludzi z wyższym wykształceniem. A w przypadku aktualnej twojej pracy to lepiej nie mieć żadnej niż pracować za 13 zł na godzinę na tak trudnych projektach i jeszcze nie wiadomo czy nie poślą na "przymusowy" miesięczny urlop pogwałcając umowę którą podpisują z pracownikiem.
1
O co codzi... 2017-10-19 00:40
Zawsze wygodniej udawać głupa niż przyznać się do winy i choćby przeprosić... Wśród polskich pracodawców z branży call center i telemarketingu, pośrednictwa handlowego panuje wolnoamerykanka i kolonialny wyzysk. Wystarczy poszperać informacji na temat firmy Teleperformance albo popytać ludzi, którzy tam pracowali... To najbardziej bandycka branża w Polsce.
1
s8m9 2017-10-19 10:42
Przedstawiciel handlowy - projekt Distribev Orbico (Budowa bazy klientów)
1. Warunki: podstawa 2500brutto + premia 1200brutto (umowa zlecenie) - brak premii bez uzasadniania. chodź zostały wszystkie warunki spełnione
2.Narzędzia pracy: Renault Clio - limity kilometrowe (100km do wykorzystania do celów prywatnych przez miesiąc, płatnych 35gr za 1km) PDA - ciągle popsute, nikt nie uczy obsługi tego urządzenia. Telefon kom. - ciągłe robienie ankiet u klienta co zajmuje kupę czasu
3. Baza klientów: są ta klienci którzy kiedyś współpracowali ale się zadłużyli i byli niewypłacalni. Czyli klienci bez perspektyw,na zadupiu ( dzienna wizyta minimum 18 klientów)
4. KOS z oddziału ma Cię głęboko gdzieś ponieważ wie jacy są to klienci, średnio zainteresowani Twoja praca. Minimalne szanse na zatrudnienie w Distribev Orbico.
5. Brak jakiekolwiek pomocy, wsparcia z MerService jeśli chodzi o problemy w pracy. Nikt nie jest przeszkolony i najważniejsze są ankiety.
6. Wieczorne mejle, smsy lub dzwonienie bo twojemu kierownikowi coś się przypomniało.
7. Chodź maja Cie na GPS musisz co miesiąc przesyłać kilometrówki miesięczne swojej trasy oraz listę obecności w pracy.
8. Zwolnienie nastąpiło pod pretekstem przyjazdu do siedziby po ładowarki samochodowe :D hahahaha

Reasumując:
Jeśli ktoś jest handlowcem parę lat i zna się na tym fachu to odradzam. Bo jest to praca bez perspektyw oraz pewnie szybko się ona zakończy. Nie ma nic wspólnego z przedstawicielem handlowym. Oraz o czym jest mowa jeśli nawet nie została przeprowadzona rozmowa kwalifikacyjna na stanowisko, tylko przez rozmowę telefoniczną zostałem przyjęty i zaproszony na szkolenie w Katowicach. Liczy się tylko $$$ dla MerService otrzymany na projekt.


6
Kcin 2017-10-19 20:19
Rozumiem, że ty też już jej nie masz wpisując się o godzinie 13:43, czy może wysłali cię na przymusowy miesięczny urlop?
1
Abz 2017-10-19 20:33
Lepiej weź się za ogarnianie ekipy którą zarządzasz, a nie podszywanie się pod Pip na forum, panie "menadzerze" od piątej boleści, który nie umie zapanować nad kilkoma osobami w firmie, a zwłaszcza tą która tak poniża pracowników!!!
Zostaw swoją opinię o MerService Sp. z o.o. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MerService Sp. z o.o.