brak logo

Drimpol

Nowy Sącz

Opinie o Drimpol

dingxc 2010-11-15 08:35:21
omijac z daleka,
anonim 2010-12-06 19:46:17
a to czemu omijac z daleka prosze o info
paka 2010-12-16 11:14:03
kicha!!!!!! czekasz na zaladunk-i jak wyjedziesz o 11 to wracasz o 21,a pierwsze miesace za 1300 zl. bo z kierownikiem(pseudo kierownikem)ktory siedzi w n.saczu nie idzie sie dogadac,taki maly,myslacy ze jest wielki osiolek.a i jeszcze podpisujesz papiery tzw czek inblanko.
rex 2010-12-30 09:22:11
dokładnie, czekasz na załadunek, czekasz jak przedstawiciele rusza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i przeslą zamówienia, kierowniczek mysli ze jest niewiadomo kim, taki mały osiołek, wypełniasz jakąś karte codziennie i wpisujesz 3 najdalsze odległości, obliczas ile zatankowac paliwa zeby sie zgadzało, podpisujesz weksel IN BLANCO, odpowiedzialnosc za towar i auto i pierwsze 3 miesiące dymasz za 1300
ph 2011-02-10 21:20:54
Odradzam!!!!!!!
anonim 2011-03-23 08:36:11
jak ci pajacu nie pasowała praca w drimpolu, to teraz pochwal się gdzie pracujesz i jakie kokosy zarabiasz? a dlaczego nie napisałeś ile zarabiałeś po okresie próbnym? a jeśli po okresie próbnym zarabiałeś w dalszym ciągu 1300 to musiałeś być ta cienki że nie byłeś wart większych pieniędzy.
KKS 2011-05-24 11:53:43
A ten"anonim" to chyba właśnie ten kierowniczek.Szukam pracy jako kierowca ale jak usłyszałem od chłopaków co tam jezdzili opinie o tym niby kierowniczku to mi sie odniechciało.Szefostwo powinno wyciagnac wnioski bo opinia idzie w dół nikt tam nie chce pracowac.
Pozdro dla normalnych.
anonim 2011-05-26 23:40:01
KKS - 2011-05-24 11:53:43

A ten\
(usunięte przez administratora) z tej firmy obiecują kokosy kierownik potrafi takie bajki opowiadać że będzie super a w rzeczywistości zapieprzasz jak murzyn po 14 godzin (kierowca) a na umowie masz że pracujesz 9 godz żadnych nadgodzin ci nie płacą a i jeszcze do tego dochodzą weksle pracowałem tam kilka miesięcy i wiem co robią z człowieka wielu kierowców tam pracowało i się pozwalniali i odeszli z tego (usunięte przez administratora) nie dajcie się nabrać!!!
XYZ 2011-06-13 23:18:58
Panowie przesadzacie, nie jest tak źle.
Może jest troche dużo jazdy (8h to nie wiem gdzie teraz kierowca pracuje) ale też jest fajna atmosfera i kasa zawsze na czas, 1300 za pierwsze trzy miesiące to też nie jest tak do końca, okres próbny jest w każdej firmie, a tu jeśli się ktoś wykazuje to druga wyplata jest wyższa a trzecia normalna itd. Weksel to już norma w większości dużych prywatnych firm, Najważniejsze jest to że to firma z stabilną pozycja na rynku, nikt tu nie wylatuje za głupoty, jeśli się ma troszke ochoty do pracy to można ją mieć na bardzo długo. Najlepsze jest to że kierowcy ktorzy sie z tąd zwolnili wcale nie znaleźli lepszej pracy ( no może poza jednym) i albo robią dużo wiecej za mniejszą kasę albo nigdzie nie praują i chcą tu wrócić :).
anonim 2011-06-14 14:13:53
pajacem jesteś i tyle nikt normalny nie będzie w takiej firmie pracował po tyle godzin za tak małe pieniądze a to że ty tak robisz bo cię na więcej nie stać to twoja sprawa widocznie jesteś stworzony do lizania (usunięte przez administratora) i podpieprzania innych pracowałem z takimi błaznami jak ty i więcej nie zamierzam patrzeć na tak zryte ryje
kierowiec 2013-10-02 19:07:31
a właśnie że są firmy,które za dwa tyg.pracy na okresie próbnym płacą 1400 a nie 700 zł,jak w drinkpolu :)
frendzel 2014-01-14 21:09:38
A odkąd nastał nowy "kierownik sprzedaży" na nowy sącz i zakopane (marzec 2012 r) to pod jego rządami zwalnia się właśnie ósmy przedstawiciel handlowy w ciągu 22 miesięcy.
1
raomek 2015-01-28 12:23:44
ale to chodzi o to, ze z szefem są takie problemy, bo rozumiem, że chodzi Wam tutaj o jedną osobę, tak? mam nadzieje, że to się jakoś wyjaśni, próbowaliście o tym jakoś porozmawiać może? sam nie wiem już co by było najlepsze w takiej sytuacji, może faktycznie jakoś się zebrać razem i pokazac, że jest problem?
mikołaj 2015-03-31 03:05:00
Ciężko się postawić szefowi przecież, dlatego to na pewno nie jest takie proste i na pewno nie na zasadzie "idźcie i pokażcie", bo przecież każdy boi się o swoje stanowisko pracy. Mimo, że to branża gastronimiczna powiedzmy, bo Drimpol zajmuje się dystrybucją produktów mrożonych do segmentu detalicznego i gastronomicznego, to o pracę ciężko i trzeba dbać
mark 2015-05-01 23:06:52
Na rozmowie od pana detektora otrzymała info ze będziesz zarabiał 6-8 tys w rzeczywistości jak ci zostanie 2-2.5 tys. netto to wszystko praca od rana do wieczora ciągle za cos potrącenia nie polecam praca tylko dla desperatow szkoda zdrowia
driver 2015-08-17 17:58:58
Witam chciałbym się zapytać was o opinie na temat firmy Drimpol i pracy tam, chce wysłać aplikacje na to ogłoszenie: "Firma DRIMPOL poszukuje pracownika do oddziału w Nowym Sączu na stanowisko Kierowcy. (usunięte przez administratora) Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź
leon 2016-05-14 23:21:01
Drimpol ciągle rozwija się i dlatego nadal szukają handlowców i kierowców. Warto do nich składać CV
Zostaw swoją opinię o Drimpol - Nowy Sącz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drimpol