brak logo

BIURO PRAWNO-RACHUNKOWE MACIEJ SKORUPIŃSKI

Poznań

Opinie o BIURO PRAWNO-RACHUNKOWE MACIEJ SKORUPIŃSKI

ola 2016-03-03 08:35:43
nie polecam,
praca po godzinach i w sobotę.
dodatkowo nigdy się nie dostanie tyle na ile się umówiono.
14
Szeregowiec 2016-08-23 12:54:45
Najlepiej aby klienci i potencjalni pracownicy omijali tą firmę szerokim łukiem. Firma bardzo nierzetelna. Jakość usług fatalna. Nadgodziny i praca w weekendy, nigdy nie zapłacone. Chamstwo i arogancja ze strony prezesa przewyższa poziom usług.
8
George Orwell 2016-08-24 11:31:01

• Prezes kreuje w pracy ponurą atmosferę państwa totalitarnego, oczekując całkowitego podporządkowania od pracowników kosztem ich życia prywatnego.
• Regularne są zebrania „uświadamiające” pracowników co do ich obowiązku lojalności wobec firmy.
• Przydawanie sobie wartości przez prezesa poprzez umniejszanie pracowników, ruganie i ciągłe reprymendy – prezes zwyczajnie uważa, że jemu wolno, skoro jest właścicielem firmy.
• W trakcie wykonywania przydzielonego zadania pracownik otrzymuje multum tzw. zadań wpadkowych – na koniec pracownik jest oczywiście rozliczany z efektywności pracy. Żaden pracownik nie jest od „czegoś”, każdy ma być od „wszystkiego”.
• Długie nadgodziny – bez wynagrodzenia. Brak uczciwego rozliczania się z pracownikiem pod względem finansowym.
• Prezes ma gadane i potrafi bajerować – radzę nie dać się omamić gadce prezesa; ostatecznie i tak okaże się, że prezes ludzi ma za nic.




4
Tim 2016-08-26 07:39:20
smutne:(
5
Antony 2016-08-26 08:19:46
Jak nisko musi upaść człowiek aby tak traktować ludzi, przerażające.
5
Asia 2016-08-26 12:50:48
Byłam na rozmowie o pracę w tym biurze rachunkowym i myślałam, że Pan ma duże poczucie humoru przedstawiając mi warunki pracy. Nie zgodziłam się na tę pracę ale na rozmowie przedstawiono mi min. : bezpłatne nadgodziny w tygodniu oraz soboty.
6
Asia 2016-08-26 12:53:20
Dokładnie tak odebrałam przedstawione warunki pracy na rozmowie kwalifikacyjnej. Aż ciężko było mi uwierzyć że to nie jest jakiś żart.
7
Barbara2016 2016-08-29 08:39:56
Pan „Prezes” i jego świta potrafią skutecznie doprowadzić pracownika do skraju wytrzymałości nerwowej.
Absolutnie brak poszanowania pracownika jako człowieka. Nie potrafię powiedzieć ani jednego dobrego słowo na temat tego miejsca. Szkoda że nie potrafią docenić ludzi jacy się tam przewijają i ich zatrzymać.
Rotacja pracowników bardzo duża - to daje do myślenia.
4
Paweł 2016-08-29 11:01:13
Tego Pana i to biuro należy omijać z daleka ... naprawdę, to jakaś tragedia!!!
5
Mati 2016-08-30 07:57:16
Z tego co jest napisane wynika, że ten Gościu - "Prezes";> musi być bardzo samolubny i zadufany w sobie.
1
majka 2016-08-30 08:07:15
Możesz coś więcej powiedzieć o pracy w tym biurze.
George Orwell 2016-08-30 18:39:55
Potwierdzam - jest też tzw. świta.

• „Wielki Brat patrzy” na ręce pracowników również za pośrednictwem osób wspierających Prezesa – pracownik nie powinien nawet myśleć, że coś w firmie jest nie tak, bo mogłoby to zostać uznane za myślozbrodnię.
Przykre, bo pracownicy w firmie są naprawdę porządni i przykładają się do pracy.

• „Aparat wspierający” jest obdarzany przez Prezesa szczególnym zaufaniem.
„Wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre są równiejsze od innych”.

Potwierdzam – rotacja pracowników jest wyjątkowo duża.

• Zdaniem Prezesa nie ma przecież ludzi niezastąpionych - choć obowiązki każdego odchodzącego pracownika można by podzielić na kilka stanowisk.

• Niektóre osoby poodchodziły, nie wytrzymując presji w firmie, i po odejściu pozostały bez źródła dochodu – jest to naprawdę przykre.

8
Leoś 2016-08-31 10:37:33
Po tych opiniach to wiele potencjalnych klientów ucieka .
Przy takiej konkurencji takie zachowania mogą naprawdę źle się skończyć dla tego biura i na pewno się skończą , bo jak sam pan prezes pisze nie ma pracowników niezastąpionych to i nie ma biur niezastąpionych.
6
prezes 2016-08-31 13:55:50
Faktycznie tego biura pełno w necie, teraz zdaje się prezes znów kogoś szuka. spora rotacja:( smutne.
5
Siobhán 2016-09-03 16:54:15
W tym biurze przepisy prawa pracy nie obowiązują. Jeden etat na pewno nie oznacza 8h pracy na dobę, 40h w tygodniu, nie rzadko pracownik nie ma też 11h dobowego odpoczynku.
Prezes zdaje się nie rozumieć, że są godziny, kiedy jako pracodawca nie może (nie ma prawa) żądać od pracownika wykonania pracy. A jeśli żąda dodatkowej pracy, to powinien się rozliczyć.



6
Anna 2016-09-05 13:40:49
Jak ci ludzie to wytrzymują....i klienci....:(
Dobrze wiedzieć wcześniej....
3
trash 2016-10-19 22:42:37
Przeciez tacy asyetenci księgowych oprócz dobrej podstawy zarobków ma szanse na jakieś premie, ale czy wypłata jest adekwatna do zadań? Chętnie bym się załapał, bo zalęzy mi na doświadczeniu zdobytym u nich.
frania007 2016-12-07 17:05:47
W piątek idę na omówienie warunków pracy - dzięki za ostrzeżenie, będę teraz myślała jak grzecznie odmówić.
Zostaw swoją opinię o BIURO PRAWNO-RACHUNKOWE MACIEJ SKORUPIŃSKI - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIURO PRAWNO-RACHUNKOWE MACIEJ SKORUPIŃSKI