brak logo

BIURO PRAWNO-RACHUNKOWE MACIEJ SKORUPIŃSKI

Poznań

Opinie o BIURO PRAWNO-RACHUNKOWE MACIEJ SKORUPIŃSKI

ola 2016-03-03 08:35
nie polecam,
praca po godzinach i w sobotę.
dodatkowo nigdy się nie dostanie tyle na ile się umówiono.
16
Tim 2016-08-26 07:39
smutne:(
5
Antony 2016-08-26 08:19
Jak nisko musi upaść człowiek aby tak traktować ludzi, przerażające.
5
Asia 2016-08-26 12:53
Dokładnie tak odebrałam przedstawione warunki pracy na rozmowie kwalifikacyjnej. Aż ciężko było mi uwierzyć że to nie jest jakiś żart.
8
majka 2016-08-30 08:07
Możesz coś więcej powiedzieć o pracy w tym biurze.
1
prezes 2016-08-31 13:55
Faktycznie tego biura pełno w necie, teraz zdaje się prezes znów kogoś szuka. spora rotacja:( smutne.
5
Anna 2016-09-05 13:40
Jak ci ludzie to wytrzymują....i klienci....:(
Dobrze wiedzieć wcześniej....
4
trash 2016-10-19 22:42
Przeciez tacy asyetenci księgowych oprócz dobrej podstawy zarobków ma szanse na jakieś premie, ale czy wypłata jest adekwatna do zadań? Chętnie bym się załapał, bo zalęzy mi na doświadczeniu zdobytym u nich.
1
frania007 2016-12-07 17:05
W piątek idę na omówienie warunków pracy - dzięki za ostrzeżenie, będę teraz myślała jak grzecznie odmówić.
1
wyzwolony 2017-01-12 08:47
Zdecydowanie nie polecam. Fatalna atmosfera, prezes megaloman, niekończące się zebrania na których pracownikowi udowadnia się jakim jest zerem, i z jakim wspaniałym prezesem dane mu jest pracować. Sprawdzanie komputerów, korespondencji mailowej, przeglądanie burek. Mam wrażenie, że nawet wyjścia do toalety są odnotowywane. Oczekiwania, że pracownik będzie pracował 12 godzin dziennie plus co najmniej jedną sobotę w miesiącu są normą- biada tym którzy chcą się sprzeciwić. Straszenie pracowników zwolnieniem dyscyplinarnym.
Myśląc o tym miejscu nasuwa mi się porównanie do obozu pracy.
2
alex 2017-01-16 14:07
Dziwnym trafem zniknęła ze strony prawie połowa opinii. Czyli prawda w oczy kole. No cóż łatwiej jest usunąć opinie aniżeli zmienić swoje podejście do pracownika. Ja w każdym razie zdecydowanie odradzam pracę w tym miejscu.
4
olka 2017-04-10 12:42
Cześć, chciałabym się dowiedzieć o atmosferze w pracy, bo to najważniejsze. Czy serio jest aż tak słabo ?
Zostaw swoją opinię o BIURO PRAWNO-RACHUNKOWE MACIEJ SKORUPIŃSKI - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BIURO PRAWNO-RACHUNKOWE MACIEJ SKORUPIŃSKI