brak logo

FAIST CHEMTEC SP. Z O.O.

Złotoryja

Opinie o FAIST CHEMTEC SP. Z O.O.

adas 2016-02-15 09:04:48
kto to jest puchatek/.,pyta nowy pracownik
3
lord vader 2016-02-22 14:44:57
Moim zdaniem powyższe opinie to wytwory niespełnionych dupków i nieudaczników, bo jak im tak źle, a są tak wspaniale wykwalifikowanymi pracownikami to niech się zwolnią. Dobrych pracowników przyjmą teraz z pocałowaniem ręki wszędzie. Ale jak się jest nikim to wytyka się wady innym, żeby swoich nie widzieć. Pewnie ci wszyscy cwele udają, że pracują i nic nie robią i jeszcze podwyżkę chcą dostać. Może to dzieci komuny i nie mogą się przystosować do nowych realiów. Ale PiS dał im szanse niech dorobią sobie dzieci to 500,00 zł dostana, ale czy takim fujarą staje.
aska 2016-02-23 15:16:22
odpowiedz do ostatniej wypowiedzi -baran z ciebie i podpierdalacz chyba nalezysz to tej kliki rodzinki i kolesi ,,ciekawe czy tez pozyczasz kase i nie oddajesz i czy na pracy sie znasz a z wypowiedz wynika ze tobie juz niestaje warunki sa katastrofalne kasa równiez niedługo sam bedziesz pracował w tej super firmie za ta jałmuznę
4
Prawda 2016-02-24 18:38:06
Masz rację, popieram Koleżankę w 100% ba nawet 1000%. Porządnych pracowników nikt nie doceni, wręcz kara się ich. Oczywiście w tej firmie nikt nie widzi problemu. Istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wyniki są zawyżane przez inteligencje z dołu i kontrolę jakości jak i magazyn. Kiedy to wychodzi to po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostają pracownicy oczywiście wybrani z poza kliki.
Prawda 2016-02-24 19:22:59
Wg. mnie trzeba mieć lotny ,szybko myślący umysł ,koncentrować się na chwili obecnej i mieć uwagę skierowaną na zewnątrz. Reszta to kwestia praktyki, ćwiczenia ,zasobu słów i pewności siebie ,czy bezczelności jak kto woli.
"Mam odmienne zdanie na swój temat"
fachman 2016-02-25 18:03:00
mam pytanie może ktoś się wypowiedzieć na temat stanowiska ELEKTROMECHANIK / TECHNIK UTRZYMANIA RUCHU jakie zarobki ? atmosfera w pracy ? itd. z góry dzięki
1
adam 2016-03-09 10:25:08
witam kolego stanowisko elektromechanik czy inne niepolecam tej firmy godziny pracy zmienne nawet na telefon ciągłe zmiany grafików godzin pracy reszte poczytaj sobie opinie wyzej opisane -pozdrawiam
adam 2016-03-16 21:02:43
o jakich dodatkach ty mówisz te ochłapy wiesz ile inne firmy płacą wszystkie swieta talony itd 3 zmiany owszem są ale moze niedługo juz 4 brygadówka czemu nie a moze soboty pracujące czemu nie przeciez pracownicy to roboty a moze państwo z biura niech popracuje po 12 godz lub popracuje w soboty a nie tylko 8 godz i do domku DUZY NEGATYW NIEPOLECAM
ADAS 2016-03-20 19:48:16
WITAM ALE JAKA TO KONTROLA NAD WOLNYM CZASEM OK WSZYSCY CIESZ SIE ZE SA 3 ZMIANY PO 8 GODZIN PRACY ,4 BRYGADÓWKA TO DO NIEWYTRZYMANIA BYŁYA.,.LUBIE TEZ CHODZI NA NADGODZINY TYPU 6 DZIEN PIERWSZ ZMIANA CZY 6 NOCKA ALE ZEBY BYŁO TO SPORADYCZNIE A NIE CO TYDZIEN JAK WYPADA KAZDY MA RODZINE I SWOJE OBOWIAZKI PIENIAZKI SA ZA NADGODZINY ALE BEZ PRZESADY TERAZ JEST ZIMA ALE LATEM MNIEJ OSÓB BEDZIE CHETNYCH NA NADGDZINY A ZE JEST CIEZKO NA PRODUKCJI TO WIADOMO PIENIAZKI -WYNAGRODZENIE TEZ POWINNO BYC WIEKSZE INNE FIRMY A JUZ NIEDŁUGO POWSTANĄ OBOK JUZ OFERUJĄ WIEKSZE WYNAGRODZENIE TAK ZE PROSZE SZANOWAC PRACOWNIKÓW I POMYŚLEC NAD PODWYZKAMI/.,
adsa 2016-04-10 15:10:17
witam czy wiecie moze gdzie mozna złozyć podanie w firmie juz powstającej /konkurencyjnej/ , czy wiadomo kiedy bedą przyjecia i jakie warunki, płace itd.,.
mis 2016-04-23 07:45:06
witam kolego składaj podania wszedzie tylko nie w tej naszej firmie płace coraz gorsze ,oszukują pracowników np przychodzisz w sobote za tzw.setki a oni daja ci do odbioru ,premie swiąteczne ,wakacyjne,niewiem czy wystarczy na paliwo w jedną strone.,./za niechorowanie dostaniesz jak bedziesz zdrowy cały rok tak naprawdę to maszyna sie psuje a człowiek tez zachoruje TERAZ NAJLEPSZE SYSTEM 3 ZMIANOWY DOBRZE ZE MAJÓWKA WOLNA ALE W BOZE CIAŁO TRZEBA IŚĆ DO PRACY BO PANI KADROWA CHYBA Z INNEJ WIARY WSTYD PRZED LUDZMI I RODZINĄ RESZTE SZKODA OPISYWAĆ NIEPOLECAM TEJ FIRMY
adas 2016-05-08 08:06:52
witam wszystkich na poczatku niepolecam tego obozu pracy tak jak koledzy pisza we wczesniejszych wypowiedziach kadra kierownictwo wraz z liderami to nieprzeszkolona grupa osób krórzy niemają pojęcia o pracy szkoleniu nowego pracownika przekazaniu inf które pozwolą na wykonywanie pracy zgodnie z BHP -- LIDERZY TO ,,GAMONIE; NIECHCEM JUZ UZYWAĆ INNYCH SŁÓW -CO DO OSÓB PRACUJĄCYCH W BIURZE TO NASTEPNA KLIKA PRZYKŁADÓW JEST WIELE ALE WYSTARCZY PRZYTOCZYĆ JEDEN MIESIĄC w miesiąc sa problemy zwiazane wynagrzodzeniem ,,wypłatą;ciągłe pomyłki znikające nadgodziny zdarzaja sie tez ze brakuje urlopów tzw fiszkę dostaniesz dopiero po tygodniu i wtedy mozesz interweniowac u pani jak tak mozna ja nazwac ..kadrowej..no ale cóż przeciez ona tego prawdopodobnie nie nalicza to po co siedzi i pierdzi w ten stołek na jej miejsce jest naprawde osoba z którą niema problemu a ta pani powinna dodatkowo sie doszkolić bo to trwa juz lata a nie sporadzycznie wypłaty coraz gorsze brak motywacji i dalszych perspektyw A TAK APROPO TO pracownicy powinni bardziej wziąść sie w garść i zrobić porządek tak jak zrobiliśmy to pare lat temu bo innej mozliwosci niema na dalszą zmiane ,zmiana liderów ,/pozamieniać im zmiany //co miesiąc powinni pracowac z inną grupą i wtedy przekazac zbedne inf jak oni pracuja i na czym sie znaja co biura rozmowa z panią kadrowa i z dyrektorem co sie dzieje na produkcji ,przedsawienie powstajacych problemów -pozdrawiam
2
miki 2016-05-22 09:17:42
witam -co do wypowiedzi jestem za zmianą zeby liderzy /jak tak mozna nazwać tych baranów z łapanki ,co dostali stołek za lizanie d,.,-y/mieli pozmieniane co miesiac zmiany co do osób pracujacych w biurze to najlepiej wysłać pania kadrową na szkolenie jaj pomyłki trudno przez dwa dni opisać co jest ostatnio Przykładem praca w BOZE CIAŁO RESZTA niedoopisania place i warunki ocena mierna DUZE NIE -NIEPOLECAM
odpowiadam 2016-05-26 14:52:43
pewnie ze pracuje sie w takie swieta. trzech kroli czy boze cialo to zadne swieto dla tego zakladu. zazwyczaj jest tak ze mowia ze bedzie jakas premia albo cos a na koniec miesiaca tuz przed wyplata daja czlowiekowi wolny dzien za swieta albo nadgodziny tak zeby tylko tego nie wyplacic. odkad niema 4 brygaduwki to jest po 300-400zl mniej do wyplaty a jezdzic trzeba dzien dzien czasami nawet 6 dni w tygdniu i na zarcie idzie wiecej a w kieszeni coraz mniej. a sobie jakies premie za cele wystawiaja a produkcja robi na kazda wasza nagrode darmozjady. co do liderow to jest morze 2 3 dobrych gosci z ktorymi mozna robic. gdzie zapowiadane podwyrzki? i co? jak juz nam dacie to pewnie 100zl brutto. i wiecie co? taki ochlap sami sobie wezcie. konkurencja powstaje bardzo szybko i lada dzien przeszkoleni pracownicy pojda z FAISTA szybciej niz sie tego spodziewacie. co do bledow kadrowych to czemu sie dziwimy? przeciez to dwie blondynki
Paczka 2016-05-27 14:32:37
Podania można składać w urzędzie skarbowym. Na start dla pracowników produkcji proponują 2850 brutto plus dodatki .
ciekawy 2016-05-28 00:46:41
Mam pytanie dotyczące produkcji, jacy są wasi bezpośredni przełożeni typu brygadzista kierownik można się z nimi dogadać, są za swoimi pracownikami czy liczą się z ludźmi z którymi pracują. Napiszcie cos więcej.
adas 2016-05-28 08:33:38
szkoda czasu na opisywanie tej beznadziejnej firmy kierowników i brygadzistów z łapanki co zrobili loda i mają to stanowisko ale tak naprawde to inny pracownik lepiej sie zna niz tzw brygadzista on tylko umie rece w kieszeni trzymac tak naprawde to jast piekny pomysł na wniosek i podział kasy na wszystkich pracowników tj.1 lider na dwie linie piekna oszczedność pieniazków a problemu by niebyło warto spróbować
1
adam 2016-05-30 11:35:14
Pracuje się też w poniedziałek wielkanocny i we wszystkie niedzielę za zwykłą stawkę
marian 2016-05-30 16:29:35
witam wszystkich sprawdzilem i sam złozyłem podanie do firmy ,która buduje sie obok naszej przyjmuja podania w urzedzie skarbowym do końca czerwca,...,warto sprobować
dobrze Ci radzę 2016-06-02 21:07:26
W dziale utrzymania ruchu mają fajnego kierownika. Wszystkie weekendy ci zorganizuje bez pytania czy chcesz czy nie.
asdr 2016-06-03 09:55:22
kierownik w utrzymaniu ruchu jest bez doswiadczenia ale razem z panem BHP BUDUJA DOMY CIEKAWE ZACO MOGLI BY SIE TYM CO NIEKTÓRZY ZAINTERESOWAC ,..,
ja też 2016-06-03 15:32:12
Też złożyłem podanie do firmy po sąsiedzku i ucieknę z tąd nawet jak będę miał zarobić mniej. Mam dosyć pracy w firmie gdzie jesteś na każde zawołanie i systemu pracy 6 dniowego. Tu kodeks działa tylko w jedną stronę. Jak nie przyjdziesz w wolną sobotę do pracy, to w poniedziałek kierownik z liderem robi zebranie i oznajmia publicznie, że jesteś zwolniony. Tak się tu ludzi zastrasza aby reszta załogi ochoczo przychodziła w dni wolne od pracy realizować plany produkcyjne.
kiedy sie narzeka 2016-06-04 18:51:58
kiedy żołnierz narzeka? jak generał jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
5
adas 2016-06-20 16:32:18
Dziś byłem tam na rozmowie . Pani która tam przyjmuje potwierdziła wszystko to co tutaj jest napisane . Nie prawda jest to że z firmy Faist nie będą przyjmowani pracownicy ,będzie wręcz odwrotnie. Co do naszych podwyżek to tam nadal proponują lepsze zarobki.
adas 2016-06-20 22:48:38
adas glupoty piszesz przyjecia moze sa ale zarobki i podwyzki to kłamstwo tak samo z godzinami pracy nawet w swieto pracujesz za zwykły dzien ,pozatym socjal marny premie szkoda pisac lepiej składajpodania do innych firm niepolecam
Rob 2016-06-21 20:41:46
Czytaj ze zrozumieniem. naucysz sie cytać to może w pracy osiągniez wiecej
Człowiek 2016-07-20 01:02:54
Twój wpis świadczy o Tobie, podejściu do ludzi a przede wszystkim Twojej empati i ilorazie inteligencji 007 jak startówka u J.Bonda


Brak słów......
3
PS 2016-08-22 12:53:00
Witam Państwa,
czy wszystko już w porządku?
krzys 2016-08-23 09:14:43
witam czy wszystko jest w porzadku to napisze ze nie ale juz powstaje nowa firma oferuja lepsze płace a warunki niebeda złe,,,tyle wiem z rozmowy z pracodawcą a firma faist niczego wiecej ci niezaoferuje place marne ciągła zmiana godzin pracy tzw grafików zmuszanie do nadgodzin w dzień przed wekendem masz 180 godz w miesiacu to pani kadrowa wymysla ci szóstą nockę jako normalny dzień zadna setka warunki bhp sa na poziomie marnym ,co do fiszek to dostaniesz je w trzy tygodnie po tzw wypłacie i tam zaczyna sie cyrk nikt niewie oco chodzi ale wszystkim to pasuje bo kazdy ze starszych pracowników sie boi o posadke czy co tego niewie nikt FIRMA NIEGODNA POLECENIA -POZDRAWIAM
3
siodmy apostoł 2016-08-24 10:14:15
planowanie produkcji lezy, dzial kadr ma wieczne wakacje i bałagan wielki jak row marianski, proces technologiczny kuleje, bhp nie istnieje- jakies nie dokonce legalne interesy z kierownikiem UR, kontrola jakosci mija sie z ogolnym pojeciem kontroli. wódz wie o wszystkim ale przymyka oko bo hajs z produkcji sie zgadza i nie interesuje to nikogo z gory ze kazda brygada robi jak male stado dzikiego bydła bo zeby opanowac produkcje to trzeba melise pic 20 razy dziennie a i tak wiecej przybywa siwych wlosow niz złotowek do portfela. Najwieksza polewke mamy jak "inzynierzy" czaruja prezesa z jakiego powodu zwrotu przyszly... Prezesie zapraszamy na produkcje bo osoby pracujace przy tym dzien w dzien maja wieksze pojecie niz eksperci od parzenia kawusi. wezcie tam sobie jeszcze solarium kupcie i jak prezes gdzies pojedzie albo bedzie na urlopie to do kawy jeszcze sie opalicie. Mario ogarnij KJ, poznaj produkcje bo z kartek nic nie wywnioskujesz. i od czepcie sie od liderow bo to nie ich wina ze kupicie najtansze chinskie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zeby tylko wiecej bylo hajsu do przewalowania. tak tak my na produkcji wiemy wiecej niz wam sie wydaje. jak wam nie wstyd dranie
7
księgowość 2016-08-27 12:53:51
to do tej kawy jeszcze ze dwa koty perskie zeby je glaskac pod brzuszkiem. Wlochaty dywanik tez by nam sie tam przydal zeby sie relaksowac razem z kocurkami hyhy
adas 2016-08-27 15:47:42
zgadza sie nic ta banda na górze sie niezna nawet błednie wyplaty naliczają dalej sugeruja sie systemem czterobrygadowym a mamy prace 3-2-1 ale zawsze mozna ludzi naciągnąć na jakies dodatkowe dni pracy zamiast płacić setki wszystkie zakłady pracuja 3/2/1 a tu na odwrót idziesz na urlop zamiast naliczyc srednia z trzech miesiecy tak robia wszystkie inne zakłady to unas pani kadrowa liczy od zasadniczej a tu popełnia błąd ale mysle ze do miesiaca beda mieli wizyte i niezła kontrole i bedzie płacz i wyrównywanie popełnionych błedów
5
wwwwwwwww 2016-08-28 16:01:42
w wiekszosci przedsiebiorstw kazda wygenerowana nadwyzka na koniec roku jest dzielona miedzy wszystkich pracownikow a tu nadwyzke dzielą miedzy siebie "na gorze" a reszte oddaja szwabom zeby sie podlizac i stolka utrzymac. my sie tu spuszczamy a po nich to i tak spływa. dziadują troche
1
Daniel 2016-09-03 22:53:56
jak wyglonda sprawa dodatkow swiatecznych? przyznaja cos? jak z opieka medycznom?
LALKA 2016-09-04 20:10:02
dodatki masz ale do obiadów dla tych nierobów z góry ,bo mają czas zejśc i siedzieć półgodziny przy stole jaszcze im karty do gry lub szachy by sie przydały bo zwykły pracownik niema przerwy która powinna być 15 min trzeba zjes c w locie ,bydło ma wiecej czasu na posiłek i picje a opieka jest marna ,szkoda czasu i nerwów do pisania DUZY NEGATYW DLA TEJ FIRMY NIKOMU NIEPOLECAM ..,,...
2
Miodek 2016-09-07 07:35:59
Daniel, kaj Ty byłeś jak uczyli polskiego? Medyczną, świąteczną itd. A nie madycznom. I jeszcze jedno, nowe zdanie zaczynamy wielką literą.
Miodek 2016-09-07 07:40:52
LAKA@
,,...zwykły pracownik niema...,,-niema, to kobieta, która nie mówi.
Daniel 2016-09-07 17:31:02
te Miodek niby taki czytaty i pisaty a nie domysliles sie ze to moze prowokacja?
2
SZUKACZ 2016-09-24 06:17:45
Witam
Jak u was z przyjęciami na produkcje?
Z tych opisów wynika ze największy zal maja pracownicy produkcji.
Mam pytanie nie macie jakiegoś kierownika brygadzisty który by za was te pretensje przedstawił gdzie trzeba.
asdc 2016-10-10 19:08:48
sa ale sie chyba boja odezwac w nie ktorych sprawach. zreszta nie ma sie co dziwic bo morzna latwo podpasc
2
JREK 2016-10-22 07:58:57
powiem tak firma niegodna polecenia duzo sie wydarzyło np ,w tej firmie mozna kraść pan ADAM ZWINĄŁ DRABINE I CO PRACUJE DALEJ ,,,, NASTEPNIE PAN Z MAGAZYNU PIŁ I PIJE ALKOCHOL CZUĆ CODZIENNIE I CO STWARZA NIEBEZPIECZEŃSTWO -PRACUJE NADAL,NASTEPNIE PRACOWNIK PRODUKCJI PAN ADAM dawny zastepca grupy D ,,TRAWKA NA CODZIEŃ; UKRADŁ SITECZKA Z KRANU WARTE 5-8 ZŁ ALE ZAWSZE TO COŚ ,,.NIEWIEM CZY PRZYPISALI MU JESCZE INNE RZECZY TYPY LISTWY KLAMKI SUSZARKA ,BINDOWNICA I CO PRACUJE DALEJ TAK NAPRAWDE POWINIEN SAM SIE ZWOLNIC ALE ON TRZEZWO NIEMYSLI ZOBACZCIE JAK ONY WYGLADA.,,CO DO WYPŁAT TO DZIEWCZY Z flisu wiecej zarabiaja na pierwsza zmiane chodza i niewielka ilosc godzin maja ale kierownik da premie i juz jest ponad 2 tys/.,
pan BHP-OWIEC OSTATNO CHCIAŁ ZATRUĆ CAŁĄ ZMIANE BO REMONTY CZY KONSERWACJE ROBIŁ UZYWAJAC SUBSTANCJE NIEBEZPIECZNE ,SZKODLIWE DLA ZDROWIA -ALE INSPEKCJA PRACY JUZ DOSTAŁA KOPIE TEGO PRODUKTU CZO BYŁ UZYWANY W TRAKCJE PRODUKCJI PRZEZ FIRME ZEW -BEDZIE MAŁY PROBLEM PANIE MARCINIE RESZTE OPISZEMY INNYM RAZEM BO SZKODA SOBOTY TRACIC NA TĄ BIEDNA FIRME A TAK APROPO PANIE DYREKTORZE I KIEROWNICY UMOWY NA STAŁE DLA MŁODYCH PRACOWNIKÓW NIE ZATRZYMAJĄ ICH JAK POWSTANIE NOWA FIRMA NIESTETY ALE PIENIAZKI TRZEBA DAC WIEKSZE TAK JAK PISAŁEM PANIE Z FLISU MAJA WIEKSZE ..,,
7
POLICJA 2016-10-25 10:35:17
uprzejmie prosimy nie defekować na własne podwórko, sprawa została zgłoszona. Pozdrawiamy
2
jupi 2016-10-25 11:22:28
Janek, jak tak naprawdę chcesz nam pomóc swoimi wpisami to przed ich dodaniem daj je komuś do sprawdzenia, bo osoby które czytają to i widzą twoje błędy raczej nie będą traktować cię poważnie, nie przynoś nam wstydu bo ktoś pomyśli że cała produkcja jest taka. Natomiast faktycznie zamiast tracić czas w sobotę to lepiej mogłeś jechać na ryby.
Pewnie złożyłeś już papiery do tej nowej firmy, także jak się otworzą to wal do nich śmiało, po Twoich wpisach widać że masz dużą szansę, może zostaniesz nawet jakimś kierownikiem… zawsze to awans.
6
toNieJAN 2016-11-11 21:28:11
to nie Janek- wiem co piszem :)
KLEOPATRA 2016-11-12 06:51:30
WSZYSCY WIEMY ZE TO TEN NIEDOSWIADCZONY ,,LIDER ;z D CZASY CIARY SIE SKONCZYŁY ..,,
2
fgnxcvb 2016-11-13 09:22:06
jak to niedoświadczony? mam pytanie: potrafisz więcej na zakładzie niż on? umiałbyś uporządkować robotę jak należy czy ludzie by na samopas biegali i tylko miotły w rękach trzymali? rozmawiałeś z nim kiedykolwiek i na jakiś temat?
ugabuga 2016-11-26 17:40:29
no i to była impreza prezesie. Oby fason został utrzymany i cześciej takie imprezy prosimy a nie raz czy dwa razy do roku :).
1
miś 2016-11-27 08:48:04
ugabuga .,..
tak impreza ok --- tylko te pieniazki lepiej było na podwyzki przeznaczyć , ale ty widocznie jestes z jakiejs wioski bo chyba raz do roku widzisz cos dobrego na talerzu i alkohol i sie strasznie podniecasz
1
hrfscb 2016-11-27 11:07:50
wiadomo że fajne sa podwyzki ale istnieje takie cos jak budżet który jest z góry zaplanowany. na podwyzki bylo tyle i tyle a na imprezy integracyjne tyle i tyle. masz jakies pojecie o tym? ale tak to juz bywa jak ktos sie od pługa oderwie i na produkcje trafi. jak ci tak bardzo nie pasuja pieniadze to posadz dodatkowo buraki u siebie na polu to moze jeszcze zdarzysz jakies dotacje z UE zgarnac nim sie rozleci.
5
Szeffszystkichszefóf 2016-11-28 14:22:30
Impreza byla bardzo bardzo udana. Vodeczka byla zimna , jedzenia opór ,koledzy nie robili chlewu , natomiast koleżanki. .."szarpał by jak reksio szynkę" . Nic tylko sie integrować. Wielka piąteczka od załogi, Panie Zbyszku .
2
Zostaw swoją opinię o FAIST CHEMTEC SP. Z O.O. - Złotoryja
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FAIST CHEMTEC SP. Z O.O.