brak logo

FAIST CHEMTEC SP. Z O.O.

Złotoryja

Opinie o FAIST CHEMTEC SP. Z O.O.

Bigikigi 2017-08-24 10:00
to proszę sobie kupić okulary. rada pracownicza to patologia, jeśli chodzi o reprezentanta produkcji, nic nie zrobi bo jego kuzyn jest kierownikiem i sam ma dobrze, przekonacie się JAK RUSZY 4BRYGADOWKA to zostanie liderem. A co? Co w rodzinie to nie ginie! Pozdro
3
Macierewicz 2017-08-24 15:19
Proponuję przenieść się do konkurencji za 1.900 zl.miesięcznie, tam na pewno będziecie zadowoleni i będziecie mogli do bólu odrabiać wszystkim d..y Bo przecież w tej firmie to człowiek się krzywo uśmiechnie i juz jest powód do plot a robić nie ma komu
5
marysia 2017-08-24 15:36
jakie 1900 posrednik oferuje 2900 brutto i premie to oczym ty piszesz.,.
3
Macierewicz 2017-08-24 17:40
No właśnie nie wiem o czym Ty piszesz..tak sie składa, że tam pracuje kilku moich znajomych i mówili mi ile się tam zarabia..to co oni proponują na początku, to można sobie w buty włożyć ..i żadnej premii na razie tam nie ma..no ale przecież propaganda sukcesu jest wymagana :))
2
bąbel 2017-08-25 08:11
propagande to ty robisz zadzwon do firmy posredniczącej to zobaczysz 2900 brutto dają na start a premie itd tez są juz widać ze socjal mają duzy a dopiero ruszyli a tak naprawde jak tam pracuje kilku twoich znajomych i tak mało zarabiaja to dlaczego tam procują przeciez do faista mozesz ich zabrać jak tu się więcej zarabia itd
2
anastazja 2017-08-28 15:14
JANEK wracaj ile mozna pić a tony uciekają,,,wreście jest normalnie na zmianie i robota jest zrobiona bez twojego nosa ,długiego;,na pulpicie komputera ha ,ha
2
naRazieStrzelamKapiszonami 2017-08-29 14:48
hahaha anastazje ponoszą fantazje. Przeciez ten imbecyl ktory teraz tam dowodzi nawet nie wie dokładnie jaki mamy miesiąc a co dopiero mowa o produkcji. normalnie na zmianie tzn jak? 6 ton przez 8h?no to ambitnie... albo omijać trudne produkty a nastepna zmiana jak przyjdzie to to zrobi? z-ca Janka popisał się jak Janek pojechał do Chin, noż kurde Order Faista się należy i premia za doskonałą produktywność. Janek, została ci jedna świnia na zmianie, najwieksza du pa i najwieksze ucho. przypuszczam ze ten wpis zostanie skasowany ale te osoby co przeczytaja moze cos do nich trafi. Janek ma to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo wie że potrafi produkować natomiast tamta namiastka neandertalczyka zaraz się oburza i kasuje wpisy. Janek głowa do góry i nie zwracaj uwagi na tych dwoje podludzi. oboje są siebie warci
9
koala 2017-08-29 20:09
tak, tak Janek jest najlepszy tylko trzeba przeliczyć ile ton idzie w ugniatacze i do Zdzicha, reszta jest niedo
opisania ,,,,ale konkubina zaraz napisze fajny wpis w jego obronie ,,,
1
JeasnaCholerya 2017-08-29 20:13
Nomalnie jakes same gamonue pracujom na tey zmiamie ..osso chodzili..tyko kto Jeste kim ? Boszszse ponusz !
1
bbbbb 2017-08-29 20:55
robisz pod gore osobie ktora wziela cie do siebie na zmiane mimo ze z toba nikt nie chcial pracowac. zaden lider nie chcial cie na zmianie i zadaj se pytanie dlaczego. i nie rob wywodow ze to jego konkubina, marta. irek czy halina. przeciez to widac dwie zmiany dalej
8
Fachowcy 2017-08-30 19:56
Ta robota idzie zwlaszcza ostatnio czerwonego i tego jego lamusa na szkolenie ponownie trzeba wyslac z obslugi maszyn bo samo sie nie zrobi ale wazniejsze jest skakanie po zakladzie i strugania glupa hahahha
9
Kleopatra 2017-08-30 20:14
dziecko z wodoglowiem widac ze twoja stara ciagnie rzepe w familiadzie
6
bolek i lolek 2017-08-30 20:44
zostawcie w końcu jasia ,,fasole; Marte,czy H aline przeciez oni są najlepsi tą pania siostrzyczke Halinke to nawet na flisie niecierpią,a Martusia dobrze ze dziadek juz idzie na emetyture to ją jescze trzyma ale jak trafi pod innego lidera to zobaczymy na chyba ze do jasia trafi przeciez to nie małzeństwo,niedługo nowe wieści Marta wracaj bąbki malować czekają tam na ciebie koledzy ,,wiesz oco chodzi ty cicho,,,,
1
b 2017-08-30 22:01
dziadek chyba najlepszy lider ze wszystkich. oni chca jakis koordynatorów a tak jak dziadek by wszystko skoordynował to w dziesięciu by tego tak nie ogarneli. facet mimo wieku robi jak wół. firma inwestuje pieniadze nie w tych pracownikow co trzeba. przeciez zastepca janka nic tam nie ogrania, ciekawe dlaczego go tam trzymaja. i ciekawe czemu tak sie czepiasz marty czy haliny. czyzbys chcial tu swojego babochłopa wprowadzic? teraz beda parami chodzic na polgodzinne sniadania? litosci
9
BRAWO!! 2017-08-31 15:34
Hahaha widzieliście wszyscy to dzisiaj jak anastazja czy tam jak tam im bolek lolek pokazali klasę i to przy kim jakie pojęcie o produkcji mają a tak się jeszcze niedawno chwalił jeden z drugim jak im robota idzie ot klasa chapeau bas brawo brawo!!! Do nauki donkeys!!!
9
OnMiał 2017-08-31 17:04
Przecież wszyscy wiedzą że on nie nadaje sie na zastępcę..zastanawiam sie tylko czy on faktycznie jest tak ograniczony czy tylko udaje że się zna na produkcji. Normalnie strach co jutro odwalą za produkcję :)
6
J.Tuwim 2017-08-31 17:30
Nasz kierwonik- lis przechera,
za robola się przebiera.
Szaty zmienia w niepoznaki,
by z niemcami nie mieć draki.
Taka nasza mądra głowa
że na tyle nam sie chowa.
A jak niemiec coś zapyta,
to już nie ma kierownika.
Bo by była krwawa jatka,
w głowie inna jest posadka.
Wszyscy wiedzą o kim mowa.
Jestem ku u utas, cham i krowa :D
6
jas skunks 2017-08-31 20:29
ten wierszyk pasuje do Janka jak jest audyt to Jasia niema na produkcji albo ucieka albo prosi kierownika pomóż daj mi kogoś do pomocy ja sobie niedam rady -prawda ile razy ci pomagał śmietana czy inni pracownicy a tak apropo nie zapominaj umyć zębów jak wrócisz z urlopu bo strasznie ci z garka daje,,i pamietaj ze są pryśnice mozna sie kąpać i to za darmo a ty darmoszke lubisz..
3
sasha g 2017-08-31 20:42
może i capi jankowi z gara ale lepiej zeby mu capiło brakiem higieny niż kuu ta a sem tak jak tobie
5
gucio i spółka 2017-09-01 08:38
janek sie nie bedzie mył bo jest przysłowie ,,świnia się nie myje i zyje; a moze on jest inny i nosi coś innego w rosporku co wy od niego chcecie przeciez ma syna chyba jego ,,,oco tu chodzi..
1
Hahaaaa 2017-09-01 09:25
No no mocne masz argumenty na tego Janka. Leć do góry dyrektor na pewno będzie zadowolony zwlasza z wczoraj dałeś popis przy Ameryce. Bo z was taki team jak gang Olsena hahah
7
Piotr&Janek 2017-09-01 14:48
Co tu zagłądne..to albo pisze Janek o Piotrku albo Piotrek o Janku..naprawdę już sie flaki przywracają od tej waszej dziecinady..ile można sie wyzywać i ubliźac sobie ? Czy naprawde nie mozna się jakos dogadac ? No chyba że komuś zależy na tym, żeby były kłótnie w tej firmie.
5
Jest w tym coś ale.. 2017-09-01 15:56
O tak o tak masz rację , ja to widzę tak. Piotrek i Janek tak ale to nie jest tak do końca przedewszystkim jeszcze głównym przodownikiem zamieszania i podjudzania, plotkowania,robienia nagonki jednego na drugiego jest na 100 procent główny K. pierwszej lini przecież to widać gołym okiem i słychać tu i ówdzie, wystarczy się dokładnie przyjżeć.
10
Bo wszyscy polacy to jedna rodzina 2017-09-03 11:50
A ja chciałabym pogratulować awansu i szybkiej kariery Pani, która teraz będzie planowała produkcję. Bardzo to jest miłe kiedy promuje się politykę prorodzinną. Wszak rodzina to jest siła! Szkoda, że na tablicy nie ma wywieszonego drzewa genealogicznego, aby każdy wiedział kto jest kto w tej firmie. Jeszcze raz gratuluję i życzę wiele sukcesów.
17
krisuu 2017-09-03 20:38
dlaczego starsi pracownicy którzy pracują latami nie dostają awansów lub lepszych stanowisk tylko sama rodzinka??
15
narcyz 2017-09-07 21:22
wiesz dlaczego nie dostajesz awansu bo nie umiesz się postawić tylko głowa w dół a oni z wami robią co chcą za dawnych czasów z brygady D NIEPOZWOLILI SOBIE PLUĆ W KASZE zawsze sobie dawali rade a teraz wielka kupa z kasą podwyzkami poprostu wszystkim
2
TańcowałaIgłazNitką 2017-09-10 03:58
Czy to prawda, że w tym roku nie będzie takiej zabawy jak w tamtym, tylko wigilia? Nie chcę się smucić przy wigilii, bo już ta praca jest wystarczająco smutna. Chce się bawić i zapomnieć choć na chwilę o smutnej pracy.
3
Chuck 2017-09-30 21:10
Ja też chciałbym pogratulować
3
flis 2017-10-03 08:41
impreza napewno się odbędzie kierownik T .H I INNI sprzedają rękawiczki moze zasponsorują troszke .....
8
Makgajwer 2017-10-04 17:19
Ja również gratuluję. Nie ma to jak odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku.
3
PIĘKNY 2017-10-04 17:37
jestem starym pracownikiem i nie tylko takie wałki się w tym zakładzie robi...a rękawiczki czy inne środki ochrony to bardzo dobrze się sprzedaje co do tych rękawiczek np TOMKA H czy JANKA B to warto podliczyć ilu mają pracowników a tak naprawdę nic nie wydają no przepraszam moze paczka na tydzień a flis to chyba waga zle wskazuje ale trzeba za coś żyć panie Tomaszu ale co tam kiedyś to kierownik zył pamiętacie CIAR,,,
5
Reda 2017-10-05 11:47
No tak, najpierw dwóch Panów nic nie robiło, teraz jeszcze Pani dołączy. Inne działy kompletnie lekcewažone.
9
ten zaklad to dno 2017-10-05 15:16
jak to nic? Praca na telefonie na fejsiku też się liczy
8
Ludzkie slabosci. Przedstawil ... 2017-10-07 05:16
Drodzy Państwo krisu wszyscy Polacy i inne osoby zamieszczacie tutaj tak dziwne wpisy aż głęboki żal zbiera się w sercu.
Ośmielę sie w tak zacnym inteligentnym oraz niewątpliwie doborowym gronie postawić diagnozę wylanych przez was słów smutku żalu jaki was dotyka i wypływa z niedokonca rozwiniętych płatów mózgowych.
Osoby które osiągnęły lub doszły do czegoś w tym zakładzie lub gdziekolwiek są dla was karierowiczami złodziejami i wszystkimi innymi koszmarami które dręczą wasze niespełnione czekające w ciemnym zaułku ambicje.
Ile to razy marzyliście , śniło się wam ze to w waszych dłoniach spoczywa ster odpowiedzialności kierowania lub zarządzania jednostkami wam podległymi. W niektórych przypadkach rozczarowanie przychodzi o 5:00 wraz z dźwiękiem budzika otwieracie oczy spoglądacie obok o matko w myślach przeklinacie dzien. w którym poznaliście ta zjawę która sapie tuz obok. Wstajecie toaleta wychodzicie do pracy a jeszcze kanapki z wczorajszym chlebem i już krew złość uderza do głowy przecież oni tam będą żarli obiad a ja będę zapie..jak wol. Zapominacie o najważniejszej sprawie WY IDZIECIE DO PRACY w której podpisaliście umowę iż przez godziny które tam jesteście zobowiązujecie się do wykonania czynności obowiązujących na stanowisku pracy. Ale wy jesteście ambitni widzicie wszystko co się tam dzieje ten kradnie temu rodzina się przysłużyła i tak dalej i tak dalej. Wpisy typu za płotem powstanie zakład i wszyscy tam pójdziemy ... a tam czeka już czerwony dywan rozścielony dla waszych pewnie stąpających stop i jest inaczej tak jak trzeba .. a jak tak PRACA to jest zakład pracy który płaci wam za prace jaka wykonacie ,w każdej chwili możecie odejść jeżeli chcecie możecie zgłosić kradzież i inne nieprawidłowości ale wy wolicie anonimowo bez konfrontacji jak zwykła [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] umieszczać tu te wpisy. Tak zaraz ktoś napisze ale to klika nikt się tym nie zainteresuje a był któryś z tych pisarzy i miał odrobinę odwagi ,, tu ja ma bo to nie ja'' wyprostowany zgłosił to kadrowej prezesowi nie a po co. Na tym portalu umieszczają owe wpisy ludzie bez ambicji płytcy puści bez odrobiny odwagi bo jeżeli tam maja miejsce takie sytuacje naprawdę i nie przemawia przez was zwykła zazdrość a złość na faktyczny stan to jest tzw. ,,aparat mowy narząd który bierze udział w tworzeniu dźwięków ludzkiej mowy'' i głośno o tym mówił lub odszedł stamtąd a za powód odejścia podał praktyki tam stosowane oraz zachodzące sytuacje.
Dobra rada skupcie się na sobie ZAWISC powoli zabija.
4
aJednak 2017-10-07 10:19
jak inaczej nazwiesz awansowanie poprzez łapówki? Najpierw F miała awansować ale coś tam nie pykło więc żeby nie rozkręcić afery trzeba było prędko zaopatrzeniowca wsadzić gdzieś do góry. W tym zakładzie od wielu lat stosuje się praktyki awansu poprzez łapówkę. Przez ostanie trzy lata było o tym cicho ale ostatnimi czasy widać że pan łapówkowicz się uaktywnił. I nie ośmielaj się kpić z osób tu piszących- zajmij się swoim kółkiem różańcowym. Piszesz że płacą za wykonaną pracę. Nie raz i nie dwa trzeba było przekładać części za ludzi zatrudnionych na magazynie i kto nam zapłaci za wykonywanie ich pracy? Produkcja jest od produkowania- nie od mycia, sprzątania, szorowania ( w szanujących się firmach to robią firmy zewnętrzne), nie od przekładania części na magazynie, nie od problemów jakościowych bo grubasowi i ślepej nie chce się paru części przerzucić. Widziałem wiele na tym zakładzie, największym problemem tutaj jest chyba to że co niektórzy mają ciągle zmieniany zakres obowiązków i muszą robić za dwóch. Ciekawe czy w takim momencie dostanie chociaż dwie stówki premii. aa zapomniałem, najpierw trzeba swoich kolesi obdzielić.
7
Bolek i Lolek 2017-10-07 14:44
Dobrze że niedługo będzie można kupić broń.Jak ktoś się nie będzie słuchał to się w
wszystko załatwi na miejscu:))
2
Ludzkie slabosci.Przedstawil.... 2017-10-07 18:04
Nazwe to tak jak wczesniej obrazasz , oskarzasz kogos poniewaz jestes tu anonimowo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cio.Wreczanie oraz branie tzw lapowek jest karalne mozesz to zglosic np. w prokoraturze.Ty rowniez mozesz tam miec wizyte , art.216 zniewazanie.Co do ludzi z magazynu ,,kto nam zaplaci za wykonywanie ich pracy'' to co napisales jest tak glupie ze dreczy mnie pytanie czy ty rano sam sie ubierasz czy ktos ci pomaga.Tego pana jak go nazywasz grubego oskarzasz o to ze mu sie nie chce paru czesci przezucic a kto mu zaplaci za wykonywanie twojej pracy ktora wczesniej spartaczyles.A tekst i nieosmielaj sie kpic z ludzi ktorzy tu pisza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] cio skad ty to wzieles.A co to za kolko rozancowe o ktorym piszesz bo ja znam plastyczne muzyczne.Uwazaj to za koniec naszej konwersacji z powodu ...i tu bym musial bardzo ale to bardzo brzydko napisac o stanie twojego umyslu wiec PA
2
haha 2017-10-07 18:26
więc przeanalizuj to swoim plastyczno muzycznym umysłem że ludzie na produkcji powinni pracować na produkcji, a ludzie z magazynu na magazynie, a kierownikiem trzeba się urodzić i mieć to w genach.
4
sonia 2017-10-08 16:01
Janek niech ci pomoże pisać twoja pani z kalandra bo bzdury wypisujesz ,i pamiętaj jak będziesz dobrze produkował to nie bedzie przekładania bo tony to nie wszystko i pamiętaj pryśnić jest dla wszystkich,,,
3
SoniuToniu 2017-10-11 21:06
PRYSZNIC a nie pryśnić kurcze litości pouczać kogoś żeby zabłysnąć a samemu łeb mieć wypchany trocinami.
3
vafel 2017-10-11 21:34
długo szukałeś/aś tego błędu,suchotnico czy szczurku Janku
2
kidk 2017-10-15 16:40
czy to prawda ze JANEK jedzie do Chin a jego konkubina z Irkiem na osadowy słyszałem ze dobrze trzyma za od wędki,to prawda,,
2
Lord 2017-10-15 18:38
No właśnie i tu cię boli Janek i jego kobieta ale spokojnie z zazdrości jeszcze nikt się nie zesrał hahahha
3
hhj 2017-10-15 19:13
Nasz kierownik lis przechera czemu do chin się nie wybiera? Może pozyczal kasę od Niemców i nie oddal dlatego go w chinach nie chca
8
oto jest pytanie 2017-10-15 19:38
No właśnie kidk czego nie jeździsz do chin?

6
syf 2017-10-16 09:14
bo nie wole z twoją konkubiną przebywać bo twój nos jest za mały ,,,
1
kjsdfsdsdf 2017-10-16 13:34
odnośnie tego wielkiego nosa to ci mowie ze to co na wystawie to i pod ladą czego nie mozna powiedziec o twoim nosku
6
Módlmy się za to 2017-10-19 07:07
Osoby, które zmuszają pracowników tej firmy do pracy w weekendy i są za to odpowiedzialne kradnąc czas i rodzinę pracownikom powinny zachorować na raka. To by była odpowiednia kara za takie praktyki.
2
.... 2017-10-19 07:24
Ale ty jesteś pierd.....nawet największemu wrogowi bym takiego czegoś nie życzył.....czub
3
adsfd 2017-10-19 13:23
Jankowi i innym juz niezalezy czy on bedzie chory bo on/i juz są chorzy specjalista się kłania zobaczcie na ich wygląd ,kto jest kierownikiem a kto liderem itd kasa i układy robią swoje oni wszyscy nigdzie indziej niedadzą sobie rady badziewie zbierane jescze za ciare...
3
Zostaw swoją opinię o FAIST CHEMTEC SP. Z O.O. - Złotoryja
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FAIST CHEMTEC SP. Z O.O.