brak logo

FAIST CHEMTEC SP. Z O.O.

Złotoryja

Opinie o FAIST CHEMTEC SP. Z O.O.

gosc 2015-05-19 00:19
Witajcie ludzie jesem z naszego poczciwego Rijo powiedzcie mi jak wyglada u was praca i placa dla typowych spawaczy czy jest mozliwosc aby si e przyjac do starego Axysa.Za info z gory dzieki
ehe 2015-05-22 08:32
witam czy ktos moze napisac jakiego kierownika ,majstra -jakiego dzialu najlepiej pomijac gdzie jest najlepiej a gdzie najgorzej czy praca jest na trzy zmiany jak z sobotami wolne czy pracujace czy macie na wakacje postojowe czy caly zaklad stoi
sdf 2015-05-26 15:05
witam czy nikt tam niepracuje czy buzie wam pozamykali ze tak mało piszecie o tej super firmie .,,.
Z-ca 2015-06-18 23:06
Jest fajnie zwłaszcza w UR.
ds 2015-06-19 07:33
ale co sie dzieje na produkcji jak wyglada praca ,jakie sa warunki ,płaca
dsa 2015-07-12 06:58
czy to prawda ze w tym zakładzie jest sama klika czyli rodzinka koledzy ,zony itd to co to za praca jak tak to nawet nieskładam podania
1
ja 2015-08-22 04:49
Dsa mam pytanie gdzie pracujesz jak tam jest.
1
Życzliwy 2015-08-24 22:25
A nad wejściem na warsztat UR powinno wisieć " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; od 6-14
wojteek 2015-08-26 15:22
proszę mi powiedzieć czy są jakieś przyjęcia i kiedy otwierają nową hale produkcyjną.
wojteek 2015-08-27 22:05
asd - widzę Twoje bez sensowne komentarze, które świadczą o twojej głupocie i braku wiedzy na temat w tym zakładzie, każdemu odradzasz bo sam nie pracujesz i na pewno chciałbyś tam pracować.
PS nie jestem twoim kolegą :)

Ponawiam pytanie kiedy otwierają nową hale
asd 2015-08-29 15:28
wojtku za tepy jestes zeby sie tam dostać a przyjecia bedą jak sztachety w płocie zaczną kwitnąć
olek 2015-09-10 14:57
jak tam u was z zarobkami?
asc 2015-09-11 09:20
2500-na poczatek na reke pozniej nawet 3800
olek 2015-09-11 14:06
2500 brutto? praca jest ciężka?
adas 2016-02-15 09:04
kto to jest puchatek/.,pyta nowy pracownik
3
lord vader 2016-02-22 14:44
Moim zdaniem powyższe opinie to wytwory niespełnionych dupków i nieudaczników, bo jak im tak źle, a są tak wspaniale wykwalifikowanymi pracownikami to niech się zwolnią. Dobrych pracowników przyjmą teraz z pocałowaniem ręki wszędzie. Ale jak się jest nikim to wytyka się wady innym, żeby swoich nie widzieć. Pewnie ci wszyscy cwele udają, że pracują i nic nie robią i jeszcze podwyżkę chcą dostać. Może to dzieci komuny i nie mogą się przystosować do nowych realiów. Ale PiS dał im szanse niech dorobią sobie dzieci to 500,00 zł dostana, ale czy takim fujarą staje.
Prawda 2016-02-24 19:22
Wg. mnie trzeba mieć lotny ,szybko myślący umysł ,koncentrować się na chwili obecnej i mieć uwagę skierowaną na zewnątrz. Reszta to kwestia praktyki, ćwiczenia ,zasobu słów i pewności siebie ,czy bezczelności jak kto woli.
"Mam odmienne zdanie na swój temat"
fachman 2016-02-25 18:03
mam pytanie może ktoś się wypowiedzieć na temat stanowiska ELEKTROMECHANIK / TECHNIK UTRZYMANIA RUCHU jakie zarobki ? atmosfera w pracy ? itd. z góry dzięki
1
adsa 2016-04-10 15:10
witam czy wiecie moze gdzie mozna złozyć podanie w firmie juz powstającej /konkurencyjnej/ , czy wiadomo kiedy bedą przyjecia i jakie warunki, płace itd.,.
Paczka 2016-05-27 14:32
Podania można składać w urzędzie skarbowym. Na start dla pracowników produkcji proponują 2850 brutto plus dodatki .
ciekawy 2016-05-28 00:46
Mam pytanie dotyczące produkcji, jacy są wasi bezpośredni przełożeni typu brygadzista kierownik można się z nimi dogadać, są za swoimi pracownikami czy liczą się z ludźmi z którymi pracują. Napiszcie cos więcej.
marian 2016-05-30 16:29
witam wszystkich sprawdzilem i sam złozyłem podanie do firmy ,która buduje sie obok naszej przyjmuja podania w urzedzie skarbowym do końca czerwca,...,warto sprobować
kiedy sie narzeka 2016-06-04 18:51
kiedy żołnierz narzeka? jak generał jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
6
adas 2016-06-20 16:32
Dziś byłem tam na rozmowie . Pani która tam przyjmuje potwierdziła wszystko to co tutaj jest napisane . Nie prawda jest to że z firmy Faist nie będą przyjmowani pracownicy ,będzie wręcz odwrotnie. Co do naszych podwyżek to tam nadal proponują lepsze zarobki.
Rob 2016-06-21 20:41
Czytaj ze zrozumieniem. naucysz sie cytać to może w pracy osiągniez wiecej
Człowiek 2016-07-20 01:02
Twój wpis świadczy o Tobie, podejściu do ludzi a przede wszystkim Twojej empati i ilorazie inteligencji 007 jak startówka u J.Bonda


Brak słów......
3
PS 2016-08-22 12:53
Witam Państwa,
czy wszystko już w porządku?
Daniel 2016-09-03 22:53
jak wyglonda sprawa dodatkow swiatecznych? przyznaja cos? jak z opieka medycznom?
Miodek 2016-09-07 07:35
Daniel, kaj Ty byłeś jak uczyli polskiego? Medyczną, świąteczną itd. A nie madycznom. I jeszcze jedno, nowe zdanie zaczynamy wielką literą.
Miodek 2016-09-07 07:40
LAKA@
,,...zwykły pracownik niema...,,-niema, to kobieta, która nie mówi.
Daniel 2016-09-07 17:31
te Miodek niby taki czytaty i pisaty a nie domysliles sie ze to moze prowokacja?
2
SZUKACZ 2016-09-24 06:17
Witam
Jak u was z przyjęciami na produkcje?
Z tych opisów wynika ze największy zal maja pracownicy produkcji.
Mam pytanie nie macie jakiegoś kierownika brygadzisty który by za was te pretensje przedstawił gdzie trzeba.
POLICJA 2016-10-25 10:35
uprzejmie prosimy nie defekować na własne podwórko, sprawa została zgłoszona. Pozdrawiamy
3
jupi 2016-10-25 11:22
Janek, jak tak naprawdę chcesz nam pomóc swoimi wpisami to przed ich dodaniem daj je komuś do sprawdzenia, bo osoby które czytają to i widzą twoje błędy raczej nie będą traktować cię poważnie, nie przynoś nam wstydu bo ktoś pomyśli że cała produkcja jest taka. Natomiast faktycznie zamiast tracić czas w sobotę to lepiej mogłeś jechać na ryby.
Pewnie złożyłeś już papiery do tej nowej firmy, także jak się otworzą to wal do nich śmiało, po Twoich wpisach widać że masz dużą szansę, może zostaniesz nawet jakimś kierownikiem… zawsze to awans.
7
toNieJAN 2016-11-11 21:28
to nie Janek- wiem co piszem :)
KLEOPATRA 2016-11-12 06:51
WSZYSCY WIEMY ZE TO TEN NIEDOSWIADCZONY ,,LIDER ;z D CZASY CIARY SIE SKONCZYŁY ..,,
2
fgnxcvb 2016-11-13 09:22
jak to niedoświadczony? mam pytanie: potrafisz więcej na zakładzie niż on? umiałbyś uporządkować robotę jak należy czy ludzie by na samopas biegali i tylko miotły w rękach trzymali? rozmawiałeś z nim kiedykolwiek i na jakiś temat?
ugabuga 2016-11-26 17:40
no i to była impreza prezesie. Oby fason został utrzymany i cześciej takie imprezy prosimy a nie raz czy dwa razy do roku :).
1
hrfscb 2016-11-27 11:07
wiadomo że fajne sa podwyzki ale istnieje takie cos jak budżet który jest z góry zaplanowany. na podwyzki bylo tyle i tyle a na imprezy integracyjne tyle i tyle. masz jakies pojecie o tym? ale tak to juz bywa jak ktos sie od pługa oderwie i na produkcje trafi. jak ci tak bardzo nie pasuja pieniadze to posadz dodatkowo buraki u siebie na polu to moze jeszcze zdarzysz jakies dotacje z UE zgarnac nim sie rozleci.
5
Szeffszystkichszefóf 2016-11-28 14:22
Impreza byla bardzo bardzo udana. Vodeczka byla zimna , jedzenia opór ,koledzy nie robili chlewu , natomiast koleżanki. .."szarpał by jak reksio szynkę" . Nic tylko sie integrować. Wielka piąteczka od załogi, Panie Zbyszku .
2
K.D 2016-12-15 22:07
Witam serdecznie !
Bardzo mało udzielam się na takich forach, ale widać że mają one bardzo duże uznanie wśród pracowników . Pisze do Państwa w innej sprawie, mianowicie chciałbym prosić o pomoc dla mojej sąsiadki u której zdiagnozowano marskość wątroby . Znam realia niektórych rodzin i nie proszę o ile to nie możliwe o pieniądze ale choćby nawet o udostępnieni tego linka innym swoim znajomym, którzy mieli by chęć niesienia pomocy innym potrzebującym . LINK : https://zrzutka.pl/6zmpdk
Z góry chciałbym podziękować w imieniu osoby która tej pomocy potrzebuje .
1
Ksiądz 2016-12-19 07:33
OOOO Proszę nasza zgaszona gwiazda S..... zaczęła się rozpisywać, wreszcie czuje się jak szara myszka w kącie ..niedoceniana i stąd ta chora zazdrość i bezmózgie komentarze. Takie są kobiety chore z zazdrości. Nie ma co. A Ania -w porządku dziewczyna, której nie ma nic do zarzucenia.
8
szzzzzzzz 2016-12-19 13:17
Polecam pracę w tej firmie. Dobre zarobki, dobra atmosfera, szefostwo jest o.k.
A ci co narzekają dalej będą narzekać- to taki typ ludzi. Faist górą !!
10
Obżartyczekoladą2 2016-12-23 01:11
Ale się ostatnio czekolady w pracy obżarłem :) Aż mnie zemdliło:)
5
kapelan 2016-12-24 08:55
niemalże jak u Willy Wonki w fabryce czekolady
patryk 2016-12-28 09:06
witam wszystkich czy macie moze inf .kiedy nowa firma rusza jakie stawki cos konkretnego ,gdzie udziela informacji ,pytam bo chciałem złozyc podanie do waszej firmy ale po opisach,komentarzach wole dalej zarabiac 2300 i niemiec tago co sie uwas dzieje
riki 2017-01-15 21:15
Sławek?
7
antoni macierewicz 2017-01-18 00:45
zajmijcie sie robota a nie pierdolami i rozwazaniem nad tym kto to i co to. wiemy co kto pisze i nie potrzeba powolywac komisji do prowadzenia sledztwa, winna jest brzoza
2
takiOn 2017-02-06 13:26
Żałosne. A kierownik utrzymania ruchu jest odpowiednim człowiekiem na odpowiednim stanowisku. Nie chce Ci się pracować to do pośredniaka!! ;)
7
adam 2017-02-17 12:52
cześć czy są przyjecia w tej waszej firmie jakie płace jaki system pracy warto składać podanie ,...
1
Zostaw swoją opinię o FAIST CHEMTEC SP. Z O.O. - Złotoryja
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FAIST CHEMTEC SP. Z O.O.