logo British American Tobacco

British American Tobacco

Warszawa

Opinie o British American Tobacco

wiktor 2013-05-31 10:19:20
Witam, to chyba Ja wywołałem tą burzę bo pierwszy miałem umowę. Czuje się urażony bo "koleżanka" nazwała Mnie leniem. W życiu mam przepracowane 12 lat jako handlowiec i nigdy nie podpisałem takiej umowy jak proponuje zespół sprzedażowy. Może jakby to była firma znana i weksel był do pewnej kwoty potwierdzony notarialnie to zastanowiłbym się nad podpisaniem. Chesz mi powiedzieć że na miejscu w hotelu Gromada będzie notariusz i każdy opłaci deklaracje wekslową? ?? Jaka masz pewność że na miejscu na umowie będzie kwota taką jak ustaliłaś z agencją która cię rekkrutowała? Żadnego PH nie rekrutował zespół sprzedażowy,więc na miejscu dają ci umowę na 2 tys brutto jak nie popdpiszesz to spadaj do chaty!! Ale cóż Ja głupi się nie znam. Nikt mnie słuchać nie musi, do czytania moich wypocin też nie zmuszam. Ale NIKT nie powinien mnie obrażać!!
Mg 2013-05-31 10:36:49
Niestety nie da sie wstawic linka, artykul znajduje sie na stronie prawo.rp.pl w zakladce prawo w firmie/obowiazki i odpowiedzialnosc pracownika i pracodawcy. Tytul : "pracodawcy nie moga wymagac od pracownikow podpisywania weksli".
kicz 2013-05-31 11:10:00
http://www.remitent.pl/pracodawca-zada-weksla-zgodzic-sie-czy-nie/2825

moze to cos wyjasni.......przeciez podpisujac taki weksel czlowiek moze zostac udupiony a wtedy tylko lina + drzewo i zadnych perspektyw na dalsze mozliwosci zatrudnienia, trzeba sie nad tym powaznie zastanowic.....nie ta praca to moze inna
aaaa11 2013-05-31 11:46:17
prawo.rp.pl/artykul/995898.html

tutaj jest napisane trochę o wekslach... Niby nie ma takiego prawa, które pozwala pracodawcy występować o podpisanie weksla inblanco
Mg 2013-05-31 11:54:40
Tylko co z tego?? Skoro, jak widac po wypowiedziach na forum, istnieje grupa ludzi, ktora tam pojedzie i zgodzi sie na takie warunki. Z takim podejsciem zawsze szeregowy pracownik bedzie nabijany w butelke i to na wlasne zyczenie.
kicz 2013-05-31 12:08:17
a moze Ci co pojada rowniez zazycza sobie weksel od pracodawcy, wtedy zobacza reakcje firmy i moga podjac decyzje odnosnie zatrudnienia.......no chyba ze maja noz na gardle zero perspektyw na jutro i podpisza umowe na ryzyk fizyk ..zycze powodzenia,,,,,,,A tak poza tym to towar na samochodzie bedzie pewnie ubezpieczony do jakiejs kwoty i ponad ustalona wartosc nie bedzie mozna zapakowac samochodu to po jakiego grzyba weksel in blanco?
Mg 2013-05-31 12:16:00
kicz - 2013-05-31 12:08:17

a moze Ci co pojada rowniez zazycza sobie weksel od pracodawcy, wtedy zobacza reakcje firmy i moga podjac decyzje odnosnie zatrudnienia.......no chyba ze maja noz na gardle zero perspektyw na jutro i podpisza umowe na ryzyk fizyk ..zycze powodzenia,,,,,,,A tak poza tym to towar na samochodzie bedzie pewnie ubezpieczony do jakiejs kwoty i ponad ustalona wartosc nie bedzie mozna zapakowac samochodu to po jakiego grzyba weksel in blanco?
Wlasnie... pewnie bedzie ubezpieczony. Niestety w umowie jest zapis, ktory mowi iz to my mamy odpowiadac materialnie za szkode, od ktorej pracodawca nie jest ubezpieczony. Tylko dlaczego nie ma nic na temat od czego w ogole jest ubezpieczony i na jaka kwote? Rownie dobrze moze okazac sie, ze auta maja tylko OC i zadnego innego ubezpieczenia.
wiktor 2013-05-31 12:24:32
kicz - 2013-05-31 12:08:17

a moze Ci co pojada rowniez zazycza sobie weksel od pracodawcy, wtedy zobacza reakcje firmy i moga podjac decyzje odnosnie zatrudnienia.......no chyba ze maja noz na gardle zero perspektyw na jutro i podpisza umowe na ryzyk fizyk ..zycze powodzenia,,,,,,,A tak poza tym to towar na samochodzie bedzie pewnie ubezpieczony do jakiejs kwoty i ponad ustalona wartosc nie bedzie mozna zapakowac samochodu to po jakiego grzyba weksel in blanco?
Jeżeli jesteś zatrudniony przez BAT to towar w samochodzie jest ubezpieczony. Ale zespół spzredażowy oszczędza i towar masz nie ubezpieczony czyli za niego odpowiadasz (taki zapias masz w umowie), łatwo policzyć że na aucie spokojnie możesz mieć za 30 tyś towaru. Wystarczy że cię namierzą pod sklepem, wychodzisz po 15 min wizyty a towaru w aucie brak.
Nowy ASM 2013-06-01 01:14:37
Witam wszystkich.
Drogie Panie i Panowie,jak widzę niektóre opinie pozwalają na kolana.
Sam podpisywałem podobna umowę oraz weksel.
Dlaczego ktoś z góry zakłada ze firma będzie chciała kogokolwiek oszukać.Jesli ktoś jest uczciwy i rzetelny nie musi sie niczego obawiać.
Oczywiste jest ze przekazując w posiadanie sprzęt i towar za bagatela kilkadziesiąt tysięcy PLN firma musi sie jakoś zabezpieczyć.
Z niektórymi z was bede miał zaszczyt i przyjemność współpracować osobiście.Chcialbym aby cały zespol nie obawiał sie bo będziemy grać w jednym Team-ie i musimy na sobie polegać i sobie ufać.
W pierwsze dni skupmy sie wspólnie na wiedzy która nam bedą przekazywać aby w rynku pokazać na co nas stać a z tego co wiem najlepsi bedą mieli możliwość przejść bezpośrednio do BAT-a.
Mam nadzieje ze wszystkie obawy i niejasności wyjaśnimy sobie wspólnie na wieczornych spotkaniach integracyjnych ;-)
Pozdrawiam wszystkich którzy sie zdecydowali i do zobaczenia w poniedziałek :-*
ls 2013-06-02 00:42:13
Nowy ASM - 2013-06-01 01:14:37

Witam wszystkich.

Drogie Panie i Panowie,jak widzę niektóre opinie pozwalają na kolana.

Sam podpisywałem podobna umowę oraz weksel.

Dlaczego ktoś z góry zakłada ze firma będzie chciała kogokolwiek oszukać.Jesli ktoś jest uczciwy i rzetelny nie musi sie niczego obawiać.

Oczywiste jest ze przekazując w posiadanie sprzęt i towar za bagatela kilkadziesiąt tysięcy PLN firma musi sie jakoś zabezpieczyć.

Z niektórymi z was bede miał zaszczyt i przyjemność współpracować osobiście.Chcialbym aby cały zespol nie obawiał sie bo będziemy grać w jednym Team-ie i musimy na sobie polegać i sobie ufać.

W pierwsze dni skupmy sie wspólnie na wiedzy która nam bedą przekazywać aby w rynku pokazać na co nas stać a z tego co wiem najlepsi bedą mieli możliwość przejść bezpośrednio do BAT-a.

Mam nadzieje ze wszystkie obawy i niejasności wyjaśnimy sobie wspólnie na wieczornych spotkaniach integracyjnych ;-)

Pozdrawiam wszystkich którzy sie zdecydowali i do zobaczenia w poniedziałek :-*
najbardziej interesuje mnie przejście bezporeśrednio do BAT? czy po projekcie mam szanse? jakie kryterium muszę spełnić? są już wiadome lokalizacje?
asm+++żaryty sobie robi 2013-06-02 02:38:16
byłeś na rozmowach????jeśli chodzi o przejście do bata to nie ma żadnych szans.....,zero wytycznych,ja na rozmowie w bacie uslyszalam ze nie jest to praca dluuugofalowa :(niestety,wiec wiesz na co sie decydujesz.....a ty sie pytasz fikcyjnego asma??
Pracownik 2013-06-02 09:40:42
asm+++żaryty sobie robi - 2013-06-01 23:15:19

drogi "asmie"ty chyba żarty sobie robisz z ludzi!!!!zaufanie działa w obydwie strony,jak można mieć zaufanie do firmy z kapitałem 112 tys.zł?!to ja poproszę weksel in blanco na zabezpieczenie mojej pensji.to ta firma powinna nie istnieć skoro całe ryzyko ma ponosić przyszły pracownik to jest jawne robienie ludzi w bambuko!trzeba było to powiedzieć na pierwszych rozmowach kwalifikacyjnych to wątpię żeby ktoś by się zdecydował!a frajerów nie sieją tylko sami się rodzą!a ty jako asm powinieneś wiedzieć kiedy używa dużych liter!
Zawsze możesz siedzieć w domu na bezrobotnym na mamusi garnuszku jak zapewne sie domyślam
mstw 2013-06-02 10:53:40
Albo być nieszanującym się ignorantem takim jak Ty, który psuje rynek godząc się na każde warunki.
ali 2013-06-02 11:36:03
asm+++żaryty sobie robi - 2013-06-01 23:15:19

drogi "asmie"ty chyba żarty sobie robisz z ludzi!!!!zaufanie działa w obydwie strony,jak można mieć zaufanie do firmy z kapitałem 112 tys.zł?!to ja poproszę weksel in blanco na zabezpieczenie mojej pensji.to ta firma powinna nie istnieć skoro całe ryzyko ma ponosić przyszły pracownik to jest jawne robienie ludzi w bambuko!trzeba było to powiedzieć na pierwszych rozmowach kwalifikacyjnych to wątpię żeby ktoś by się zdecydował!a frajerów nie sieją tylko sami się rodzą!a ty jako asm powinieneś wiedzieć kiedy używa dużych liter!
Ta rekrutacja to kpiny. I poszukiwanie ludzi do weksli.
Nowy ASM 2013-06-02 14:27:07
asm+++żaryty sobie robi - 2013-06-01 23:15:19

drogi "asmie"ty chyba żarty sobie robisz z ludzi!!!!zaufanie działa w obydwie strony,jak można mieć zaufanie do firmy z kapitałem 112 tys.zł?!to ja poproszę weksel in blanco na zabezpieczenie mojej pensji.to ta firma powinna nie istnieć skoro całe ryzyko ma ponosić przyszły pracownik to jest jawne robienie ludzi w bambuko!trzeba było to powiedzieć na pierwszych rozmowach kwalifikacyjnych to wątpię żeby ktoś by się zdecydował!a frajerów nie sieją tylko sami się rodzą!a ty jako asm powinieneś wiedzieć kiedy używa dużych liter!



Na szczescie nie kazdy jest z takim nastawieniem jak Ty zeby sie wszystkiego i wszystkich czepiac.
A co do Twojej uwagi do "duzych" liter to nie duzych tylko wielkich oraz osoby używające więcej niż 3 wykrzykników to osoby z zaburzeniami własnej osobowości.Poczytaj jeszcze co o takich osobac mowil Albert Einstein.
aaa 2013-06-02 15:27:20
Jeżeli ktoś chce jechac i pracowac to niech jedzie a Ci co nie chcą niech siedza w domu. Są ludzie którzy potrzebują pracy i nie mogą sobie pozwolić na siedzenie w domu,bo ich na to nie stać.każdy ma swoje zdanie nie trzeba się odrazu obrażać na forum.ja jade i dowiem się wszystkiego na miejscu. Jaka praca by nie byla mi pieniadze są potrzebne.mowie ocenie na miejscu. Pozdrawiam wszystkich. A tak na marginesie jedzie ktoś z Trójmiasta?
Mg 2013-06-02 15:30:00
Nowy ASM - 2013-06-02 14:27:07

asm+++żaryty sobie robi - 2013-06-01 23:15:19

drogi "asmie"ty chyba żarty sobie robisz z ludzi!!!!zaufanie działa w obydwie strony,jak można mieć zaufanie do firmy z kapitałem 112 tys.zł?!to ja poproszę weksel in blanco na zabezpieczenie mojej pensji.to ta firma powinna nie istnieć skoro całe ryzyko ma ponosić przyszły pracownik to jest jawne robienie ludzi w bambuko!trzeba było to powiedzieć na pierwszych rozmowach kwalifikacyjnych to wątpię żeby ktoś by się zdecydował!a frajerów nie sieją tylko sami się rodzą!a ty jako asm powinieneś wiedzieć kiedy używa dużych liter!




[usunięte przez moderatora] Drogi ASM-ie,
[usunięte przez moderatora] Takim zachowaniem nie rozwiejesz watpliwosci, a jedynie narazasz sie na smiesznosc.
I prosze nie uzywaj argumentu, iz firma musi sie jakos zabezpieczyc. Podpisujac umowe o prace ( w normalnej wersji) firma jest zabezpieczona, co scisle wynika z przepisow prawa pracy. A oczekujac podpisania weksla in blanco, to walasnie firma sugeruje iz ma watpliwosci co do uczciwosci i rzetelnosci przyszlego pracownika.

Pozdrwiam serdecznie
azel 2013-06-02 17:37:14
Witam,
ta Firma która na rekrutowała to jest firma która organizuje projekty 3miesięczne i krótkoterminowe. możecie sobie poczytac na www.sales-team.pl i nie ma to nic wspólnego z pracą w BAT tylko zatrudniają żeby podnieść obroty i po 3 miesiącach jedziemy do warszawy oddajemy samochody i sprzęt i narazie
zwidy 2013-06-02 20:16:56
obiecanki cacanki,,,uświadomcie to sobie,,,,PRACA NA 3 MIESIĄCE I KONIEC,,,,nie ma co liczyć na zatrudnienie przez BATa na stałe,,,,,,gdyby chcieli was zatrudnić to byłoby ogłoszenie bezpośrednie a tak......trzeba pomóc nieudacznikom tam zatrudnionym którzy nie radzą sobie ze sprzedażą. Siostra pracuje jako PH w małopolskim też chciała abym dorobiła....ale co napisze w CV po skończeniu pracy okres 3 miesięcy, że co że firma zwalniała czy się nie sprawdziłam ...PORAŻKA I TYLE ,,,lepiej czekać na oferty pracy bez rekrutacji ukrytej ...Pozdrawiam i powodzonka
van 2013-06-04 22:29:59
Co taka cisza nikt nie pojechał na szkolenia ?
batza 2013-06-06 16:28:31
Dzisiaj zadzwoniła do mnie Pani z przedstawiciele.pl i zaproponowała pracę w tym przybytku, wspomniała o sprzedaży z samochodu, o wekslu itd...Czy ktoś był na tych rozmowach, coś wiecie więcej?
lomek 2013-06-06 18:24:55
To postęp w firmie - Teraz jest info że sprzedaż z auta i podpisujemy weksle. Inna firma rekrutuje.
krams 2013-06-07 21:55:22
Ludzie jeżeli coś wiecie o pracy na stanowisku przedstawiciela handlowego ds. trade marketingu w Tarnobrzegu w województwie podkarpackim (bo taka oferta się pojawiła) prosiłbym bardzo o jakieś konkrety odnośnie warunków zatrudnienia,samej pracy,płacy no i oczywiście info o kadrze menadżerskiej w tym regionie.Wspomnę że rekrutuje firma Invidia HR
Z góry dzięki.Liczę na szybką i obiektywną opinię
Pozdrawiam
borek 2013-06-07 22:10:32
praca ciezka jak u kazdego producenta w tej branzy. Niestety jak sie nie narobisz to nie zarobisz. ASM jakis nowy tam jest podobno, a kase dostaniesz na poziomie 4000. 18 wizyt dziennie.
mstw 2013-06-08 01:00:33
borek, zapomniałęś dopisać, że brutto.
Tomcio Paluch 2013-06-08 16:08:53
zwidy - 2013-06-02 20:16:56

obiecanki cacanki,,,uświadomcie to sobie,,,,PRACA NA 3 MIESIĄCE I KONIEC,,,,nie ma co liczyć na zatrudnienie przez BATa na stałe,,,,,,gdyby chcieli was zatrudnić to byłoby ogłoszenie bezpośrednie a tak......trzeba pomóc nieudacznikom tam zatrudnionym którzy nie radzą sobie ze sprzedażą. Siostra pracuje jako PH w małopolskim też chciała abym dorobiła....ale co napisze w CV po skończeniu pracy okres 3 miesięcy, że co że firma zwalniała czy się nie sprawdziłam ...PORAŻKA I TYLE ,,,lepiej czekać na oferty pracy bez rekrutacji ukrytej ...Pozdrawiam i powodzonka
Koleżanko w imieniu wszystkich, którzy czytają to forum bardzo Cię proszę o nie wypowiadanie się jeśli nie rozmawiałaś z nikim kompetentnym na temat tego projektu. Nie wiem z jakiego palca wyssałaś swoją opinię. To nie ten palec albo w ogóle śsiesz za dużo. ;) Szkodzisz tylko osobom szukającym pracy bezpodstawnie ich zniechęcając. To prawda, że nie zatrudnia BAT tylko zewnętrzna firma. Po drugie celem nie jest wspieranie nieudaczników nie radzących sobie ze sprzedażą, bo takowi są zwalniani i sfrustrowani w poszukiwaniu nowej pracy demotywują wszystkich dookoła na forach internetowych. Po trzecie jeśli projekt się skończy a zespół sprzedażowy uzna pracownika za wartościowego zaproponuje mu kolejny projekt w innej firmie.. Przecież oni właśnie w tym się specjalizują, a w CV napisze, że oprócz pracy w najlepszej agencji.. bo tylko z najlepszymi BAT współpracuje może się pochwalić projektami z różnych segmentów rynku FMCG co zwykle jest atutem w późniejszych krokach kariery zawodowej. Dlatego czekaj dalej na firmę życia i daj innym ambitnym szansę na rozwój nie dorzucając swoich marnych pięciu groszy do dyskusji o poważnych rzeczach. Również pozdrawiam i powodzonka.
Bet 2013-06-09 23:59:25
Jakos cisza tutaj. Widac, ze karawana odjechala. Ludzie maja prace, a Ci co straszyli siedza i gryza suchary. Mowie oczywiscie o tym projekcie co ruszyl.
WYDYMANY PRZEZ BAT 2013-06-14 22:19:01
TAK SOBIE WTRACE BO NIE MOGE CZYTAC TYCH GLUPOT PO PIERWSZE TY "NOWY ASM-IE "NIE PITOL TAKICH GLUPOT BO ZNOWU KTOS ZOSTAWI DOBRA ROBOTE ZEBY ROBIC KARIERE W TYM GOWNIE ZWANYM BAT. A POZNIEJ OKAZE SIE ŻE ZOSTAL ZATRUDNIONY NA ZASTEPSTWO JAK W SŁUP...JESTES TYLKO POPYCHADŁEM JAKIEGOŚ RM-A I PIEPRZYSZ GLUPOTY ZEBY TYLKO UCHRONIC SWOJA (usunięte przez administratora)!!!! LUDZIE PRAWDA JEST TAKA ZE KIEROWNICY W BAT. SĄ SZKOLENI ZEBY MOWIC WAM WSZYSTKO CO CHCECIE USŁYSZEĆ A TA PRACA ZNISZCZY WAS PSYCHICZNIE...I PAMIETAJCIE JAK KŁADZIECIE SIE SPAC I MYSLICIE
obserwator 2013-06-18 01:27:11
Z tymi (usunięte przez administratora) to pojechałeś. Pracuje akurat poza trójmiastem ale tak se myślę, że może ty słabiak jesteś. Ja wieczorem o innych rzeczach myślę, niż o Vogach. Ty mleka się napij, spać będziesz lepiej i może Ci w końcu w życiu coś wyjdzie. A na forum się nie pchaj bo tu rozum trzeba mieć, żeby coś ciekawego wysmarować.
luis 2013-06-23 13:01:09
a ja jestem zadowolony z projektu
nevada 2013-06-23 17:51:54
luis - 2013-06-23 13:01:09

a ja jestem zadowolony z projektu
luis,projekt jest ok,ale my pracujemy w firmie zewnętrznej,BTA ma do nas dziwne podejście...............a projekt będzie trwał 3 mięchy i ani dnia dłużej-wspomnisz moje słowa.Tutaj chodzi o podgonienie sprzedaży ,tylko i wyłącznie,może niektórzy zostaną(czyt.najlepsi),....ale szczerze wątpię.
ja pracuje,ale uczucia mam mocno mieszane.....
Fifi 2013-06-24 06:05:14
Projekt jest skazany na sukces tak jak my na to ze jesteśmy tu na chwile.
Jesli ktoś myśli inaczej to jest w błędzie.
Fifi 2013-06-24 06:14:32
Dla zainteresowanych definicja "projektu"
Zbiór aktywności charakteryzujacymi sie następującymi cechami:
-sa ze sobą związane w złożony sposób
-zmierzają do osiągnięcia celu
-posiadają z góry zaplanowany początek i koniec...

Mam nadzieje ze to rozwiewa pewne wotpliwosci.
luis 2013-06-24 23:22:44
jak to się mówi,,,, pożyjemy zobaczymy,,,,myśle że będzie dobrze a póki co trzeba czesać rynek,,,,,,,,,,,wciąż zadowolony
BATMAN 2013-06-26 10:31:41
Proszę Was żebyście nie liczyli na pracę w BAT. Owszem - jezeli na waszym terenie odejdzie jakiś Rep Wasz udział w projekcie będzie dodatkowym atutem ale nic więcej. Jednak obiektywnie patrząc to nic złego - na rynku pracy nie jest ciekawie ale jeżeli nie macie "noża na gardle" to nie wiąrzcie się za nic na świecie z tą firmą (BAT).
Najgorszy okres w moim zawodowym życiu to właśnie praca dla tego "Kołchozu". Musicie wiedzieć, że kadra kierownicza dobierana tu jest z przypadku - ludzie bez kawlifikacji i wykształcenia (nawet średniego) patrz południe (np.[usunięte przez administratora]). Praca nad administracją ma miejsce tylko po godzinach. z zewnątrz może wydawać się, że bajka ale tak naprawdę to kanał.
Jeżeli macie na tyle czasu i możliwości to nie szukajcie pracy w tym syfie - jeżeli już tak bardzo chcecie w fajkach to JTI jeszcze chyba jest najnormalniejszy.
BAT omijajcie z daleka!!!!
Anonim 2013-06-27 09:15:59
Da się wyżyć z kasy od nich?
nowy 2013-06-28 12:33:36
Bardzo proszę o informację osoby, które podjęły pracę w czerwcowym projekcie - jak to wszystko wygląda, wiadomo coś więcej??
Jak się pracuje? Jaka kasa i szansa na przedłużenie umowy?
Artur 2013-06-28 13:45:22
Dzisiaj zakończyłem rekrutację na rejon Tarnobrzeg i czekam na odpowiedź do środy włącznie.
nowy 2013-06-28 16:29:56
aha, czyli nikt jeszcze nie rozpoczął pracy? Umowy dopiero od 3-4 lipca? ..i na czym ma to polegać? na ile jest to pewna praca?
kola 2013-06-29 19:16:37
UWAGA firma zewnętrzna nie płaci składki ZUS
denis 2013-06-29 22:12:32
w projekcie jest dobrze. jedyne co to musicie sprzedawac w kazdym sklepie, niewazne czy duzo czy malo. Nawet jak jestecie rozliczani z wiekszej ilosci robcie co sie da a zbierze sie to na calosc i kazdy bedzie mowil, ze jestescie super plus zbierze sie wam to na sume kilogramow w targecie. Praca dla najlepszych. Leszcze zostaly za burta. hej
nowy 2013-07-03 09:34:30
a na jakich warunkach zatrudnienie? na co zwrócić uwagę? ..i co z tym ZUS???
kil 2013-07-04 20:35:58
nowy - 2013-07-03 09:34:30

a na jakich warunkach zatrudnienie? na co zwrócić uwagę? ..i co z tym ZUS???
"i co z tym ZUS?"- wiesz nowy ,to pytanie zadaje sobie ponad 38 mln.Polaków,jak będziesz znał odpowiedź to daj znać:)))))))
nowy 2013-07-05 12:48:19
Dzień Dobry:) Czy ktoś może wie jakie są szanse na przedłużenie umowy po okresie próbnym. Jest to w ogóle brane jest pod uwagę?, czy założenie odgórne to: koniec sierpnia - koniec projektu i PAPA?
marian 2013-07-11 15:25:45
Cześć,
może ktoś powiedzieć coś więcej o tym projekcie z początku czerwca? Ile łącznie liczy osób (ile było na tym szkoleniu?), jaka jest szansa na zostanie po jego zakończeniu.

Jaki samochód jest do dyspozycji? Wszystkich zatrudnia ta sama firma zewnętrzna?
FMCG 2013-07-17 22:10:33
Witajcie. Generalnie branża jest ciężka. Trwają przygotowania do podpisu zakazującego sprzedaży cienkich i mentolowych papierosów...

Targety bardzo wysokie, wręcz kosmiczne, a ci co dostają bonusy to zwyczajnie oszukują. Region świeci się na "zielono", a ci co nie zrobią no to są na tapecie. DLACZEGO?! Rzetelną pracą jest niemalże niemożliwe osiągnąć zakładane cele, na nic nie ma czasu, a zapomnij już o tym, że odwiedzisz sklep częściej niż raz na miesiąc. Administracja po godzinach. Trzeba zapierniczac a co rusz, to straszą, że jak będziemy zamykać sklepy które są faktycznie zamknięte, to napewno ktoś pożegna się ze stanowiskiem... Szczerze powiem, że to nie jest najlepsza motywacja, jak pracuje się ze strachu, a nie z chęci..

Niestety nie polecam.

Kiedyś były lepsze czasy w tej firmie

Kopi 2013-07-18 17:57:41
Witam,

Niestety z waszych kłótni niewiele konkretów można wywnioskować. Zapytam więc wprost. Zostałem zaproszony na rozmowę na stanowisko PH. Zatrudnienie bezpośrednio przez BAT. Poproszę o kilka konkretów. Jak jest z kasa? Jakie samochody? Własne czy z zewnętrznej floty? Jakieś limity kilometrów, gps? Ile punktów do odwiedzenia, ile punktów do przejechania w okresie? Jakie punkty sie odwiedza (kioski, sklepiki, supermarkety, stacje)? Na co trzeba zwrócić uwagę?
PITER 2013-08-02 21:14:57
Niestety chyba to powyżej to prawda, zarówmo co do tego, ze batowców traktują jak natrętów co co rusz wypuszczają coś nowego jak i to że uczciwie nie da rady zrobić targetów. Mój kolega pracuje w Warszawie iokolicy, jakoś się chyba poukładał ze swoim asmem i moze też poczaruje czasem bo mowi, że nierealne, ale bonus dostaje:) Wie jak kombinować i ma przyzwolenie, ze niewazne jak a ma być zrobione w tabelce na sto procent, bo asm musi miec premie. Takie czasy
GUMA 2013-08-13 23:02:06
czy pracuje jeszcze(usunięte przez administratora)? asm bez żadnej wiedzy, gamoń i idiota?
to jakich kierowników zatrudniają świadczy tylko o firmie że spadła na dno, od przejęcia st nastał totalny syf, NIE JEST REALNE ZROBIENIE UCZCIWIE TARGETÓW!!!!
WSZYSCY WALĄ ŚCIEME, HR O TYM WIEDZĄ, RM, NAWET SAM WYSOWSKI, I CO? I NICZ TYM NIE ZROBIĄ BO TABELKI MUSZĄ BYĆ NA ZIELONO!!!!!
WYDYMANY PRZEZ BAT 2013-08-14 17:14:28
DOBRE DOBRE ALE W SLUPSKU JEST DWOCH (usunięte przez administratora)WIEC CWANIACZKU JAK DOROSNIESZ ZEBY POWIEDZIEC MI TO W TWARZ
TO CZEKAM BO MYSLE ZE NA TRANSFERACH TO ZADUZO NIE POTRAFILES POKAZAC NO ALE JAK ODWAZYSZ SIE POWIEDZIEC MI TO PROSTO W OCZY TO SZACUN A MYSLE ZE WIESZ ZE MOJE ZWOLNIENIE MIALO BYC DLA KOGOS KARA ...BO OD DAWNA O TYM MOWILEM I RACZEJ POKAZYWALEM ZE MAM WYLOZONE NA ROBOTE ...ALE SPOKO NIE OBRAZAM SIE BO MYSLE ZE JESTES JEDNYM Z TYCH SLUZACYCH KTORZY LUBIA BYC DYM...I PAMIETAJ SPOTKALO MNIE MOZE SPOTKAC CIEBIE ...
Zostaw swoją opinię o British American Tobacco - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco