logo British American Tobacco

British American Tobacco

Warszawa

Opinie o British American Tobacco

kolega z Poznania 2017-08-23 16:01
Szczecin, co się u was dzieje?
3
Pracujacy 2017-08-24 10:36
Jak ktoś chce dobrze zarabiać to niestety nie przez 8 godzin.
wolny 2017-08-24 19:08
To podziel tą dobrą kasę przez godziny pracy. I ile ci wyszło za godzinę?
1
ZG 2017-08-24 19:52
tańczy bo Sląsk upomniał się w końcu o swoje. ufff baba z wozu ko..................
1
Fmcg 2017-08-24 19:57
BZDURA ! Są pracę ze nawet poniżej 8 h pracuje przedstawiciel w branży spożywczej i ma piątkę z przodu NETTO !
4
... 2017-08-25 14:16
Powiedz gdzie i zaraz tam ide
6
VSTL 2017-08-26 23:33
Podpinam się. Gdzie w FMCG zarobisz ponad 5 000 netto miesięcznie?
5
Danek 2017-08-29 18:10
Ja znam takie powiedzonko " Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma" W jakim celu podpuszczacie się nawzajem? Jeśli nie pasuje tu praca to można iść do innej firmy, doskonale wiecie, że ph musi sporo pracować.
1
fc dzida 2017-08-30 16:22
W zabrzu ktos pracowal moze cos ktos powiedziec na ten temat ??
1
fc dzida 2017-08-30 16:22
W zabrzu ktos pracowal moze cos ktos powiedziec na ten temat ??
zabrze 2017-08-31 05:38
W Zabrzu jest fajna ekipa. Co chcesz wiedziec?
3
fc dzida 2017-09-01 23:20
Jak wyglądają godziny pracy?
Ph 2017-09-02 11:26
Jest ogloszenie na PH na Poznań. Czy moze ktoś powiedzieć czy warto?w obecnej firmie mam ok 3500 na reke plus auto to celów prtwatnych ale brak możliwości rozwoju. Moze ktis coś napisać?dzięki
doświadczony 2017-09-02 17:40
Nie PH tylko Vanseler i daj sobie spokój.
2
Zcv 2017-09-02 19:56
"PH " chłopie jak masz 3.5 na "łapę" i służbowe auto pod domem to nawet o tym nie myśl bo byś się wpakował w niezłe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
7
Ph 2017-09-03 15:20
Dzięki.tak myślałem a teraz się upewnilen że byłby to błąd
robert 2017-09-03 22:40
Dojazd do Gądek na własną rękę (u mnie 20km w jedna stronę- co daje jakieś 300zł/mc), praca od 6 rano, auto z towarem Fiat Ducato, średnio 20-25 punktów dziennie, rozliczenie towaru i gotówki kończysz po 8-12h. Częste zebrania a na nich mowy motywujące, objaśnienia zadań miesięcznych (ogólnie wydłuża czas pracy). Na start 3200zł/mc brutto, 2 punkty na podstawie których możesz zgarnąć dodatkowy bonus. Wyrobisz wszystko to wpada 1000netto. Fajny socjal o którym kierownictwo nie mówi głośno, a szkoda!
1
Agnieszka 2017-09-04 14:12
@robert czy nie ma możliwości w firmie British American Tobacco jakiejś podwyżki? Czy nie rozmawiałeś z pracodawcą o dojazdach do pracy? Warto czasami porozmawiać o takich rzeczach. Pozostawiając opinie pomagacie osobom, które zastanawiają się nad pracą w firmie.
5
karol 2017-09-08 22:11
Droga Agnieszko,zapewne też dojeżdżasz do pracy,więc porozmawiaj ze swoim pracodawcą o tym i pochwal się swoim osiągnięciem,może Twoje sukcesy w tym względzie pomogą i nam
7
Donek 2017-09-11 10:04
Tak sobie myślę co zrobi firma z takim brakiem ludzi?
7
Robert 2017-09-13 16:57
Agnieszko czy Ty pracujesz również w BAT?
Nie posiadam informacji żeby firma BAT dopłacała komukolwiek za dojazdy do pracy. Koledzy dojeżdżają około 50km w jedna stronę i nie słyszałem żeby otrzymywali dofinansowanie.
Pracowałem w firmie, która w procesie rekrutacji dawała wiele dokumentów do wypełnienia i faktycznie jeden z nich mówił o dofinansowaniu dojazdów. W przypadku BAT nie miałem takiego papierka.
W standardowym pakiecie socjalnym jakie oferują firmy mamy opiekę medyczną, "sport", dofinansowanie wypoczynku. Mało która firma oferuje bonusy wychodzące poza ten standard. Wartością dodaną dla pracownika była by możliwość dofinansowania przez pracodawcę studiów podyplomowych czy nauki języków obcych (raz na stacji pomagałem klientowi przy zakupie - przydał się język obcy). Z Panią kierownik na PSS-ie raczej nie pogadam bo znajomość organiczna się do VIECROJSY RAZ, LUCKI SRIKE BLUUEE
3
Robert 2017-09-13 16:57
Agnieszko czy Ty pracujesz również w BAT?
Nie posiadam informacji żeby firma BAT dopłacała komukolwiek za dojazdy do pracy. Koledzy dojeżdżają około 50km w jedna stronę i nie słyszałem żeby otrzymywali dofinansowanie.
Pracowałem w firmie, która w procesie rekrutacji dawała wiele dokumentów do wypełnienia i faktycznie jeden z nich mówił o dofinansowaniu dojazdów. W przypadku BAT nie miałem takiego papierka.
W standardowym pakiecie socjalnym jakie oferują firmy mamy opiekę medyczną, "sport", dofinansowanie wypoczynku. Mało która firma oferuje bonusy wychodzące poza ten standard. Wartością dodaną dla pracownika była by możliwość dofinansowania przez pracodawcę studiów podyplomowych czy nauki języków obcych (raz na stacji pomagałem klientowi przy zakupie - przydał się język obcy). Z Panią kierownik na PSS-ie raczej nie pogadam bo znajomość organiczna się do VIECROJSY RAZ, LUCKI SRIKE BLUUEE
2
Zenekcyból 2017-09-14 15:16
Naprawde, szanownie państwo, bądzcie pomocny!!!!
przeczytałem kilka stron i nie ma info o tym ile kto w bacie zarabia i nie ma normalnej (za wyątkim kilku) opinię o tym czy dobrze czy zle pracować tam! proszę o napisaniu dobrego komunikatu i info o chajsu.

Zawczasu bardzo dziękuję!!
RYS 2017-09-16 21:41
Na vanie dostaniesz 3100 btutto podstawy plus ,1900 brutto premi jak zrobisz targety co malo realne bo sa strasznie wyzylowane szukaj lepiej innej pracy albo idz do biedronki na kase lepiej na tym wyjdziesz tu Ci braknie pakiet tu Ci za cos potronca cisnienie i odpowiedzialnosc zebrania wspolne jazdy i duzo nadgodzin za ktore Ci nikt nie zaplaci szczerze nie polecam
7
OMEGA 2017-09-17 15:31
Potwierdzam powyższe informacje, rzadko się zdarza żeby zrealizować wszystkie targety, więc premia 1900 brutto to czysta teoria, odpowiedzialność materialna, presja, dorzucanie co chwila nowych zadań. Przede wszystkim jest to Vanseling czyli 5w1, jesteś kierowcą-dostawcą, magazynierem, PH, merchandising i fakturowanie. NIE POLECAM.
6
poznańska pyra 2017-09-20 11:58
W Poznaniu płacą 3400brutto, plus premia 1900brutto. Wyrobienie premii realne jak masz dobrych klientów i bazujesz na wyrzutkach towaru. Jeżeli obsługujesz okolice Poznania (60-90km) to raczej mało realne żeby to osiągnąć. Magazyny firmy oddalone od centrum 20-30km, dojazd własnym transportem.
Dobry socjal ("wczasy pod gruszą", dofinansowanie sportu, pakiet medyczny, dofinansowanie wypoczynku/wycieczek dzieci). Godziny pracy 06:00 - ...do czasu aż obsłużysz wszystkie punkty, rozliczysz towar i pieniądze. W domu jesteś 16-17. Dodatkowy czas pracy, płacony tylko w przypadku obsłużenia dołożonych punktów kolegi który "wypadł" z trasy (1punkt=15minut + dojazd). Częste poranne zebrania weryfikujące/omawiające wyniki, nakreślające cele, motywujące pracowników. Niestety wydłuża to czas pracy o około 1h.
Spowodowanie wypadku i uszkodzenie pojazdu z winy pracownika to 500zł mniej wypłaty. Odpowiadasz oczywiście za towar i gotówkę, wszelkie braki w/w powodują obciążenie pracownika.
Takie warunki mniej więcej ma PH w Bat. Co do innych stanowisk nie wypowiadam się bo nie wiem.

P.S. RYŚ z jakiego x-docku jesteś? Porównajmy zarobki w regionach.
5
Olsztyn 2017-09-20 18:34
Szacun dla Ciebie,pozdrowienia z Olsztyna u nas tak samo.
3
Olsztyn2 2017-09-20 18:38
Według ASM i RM wszystko samo się robi,tak jest w Olsztynie.
4
Marek 2017-09-21 11:31
Moze ktoś napisać jak wygląda sytuacja w Bydgoszczy? Mam na mysli stanowisko Ph vanseller?
Agnieszka 2017-09-22 00:31
@Robert nie jestem pracownikiem firmy British American Tobacco. Jestem moderatorem forum GoWork.pl i jestem tu po to, aby pomóc w odnalezieniu informacji na temat pracy w firmie. @Marek czy masz zamiar aplikować do firmy?
1
Marek 2017-09-22 07:12
Taki mam zamiar. Pozdrawiam
1
były 2017-09-24 19:28
Człowiek uczy się na błędach ...
Agnieszka 2017-09-29 17:32
@Marek czy zaprosili Cię za rozmowę? Jeśli tak to jak wyglądał proces rekrutacji? Jakie trzeba mieć doświadczenie, aby zostać przyjętym? To ważne informacje dla osób, które również aplikują do firmy British American Tobacco.
Bat od 3 lat 2017-09-30 19:18
Tak szczerze sierotki powiem, ze jak czytam to zal mi was.. albo pisza ludzie, ktorzy pracuja i sa dojezdzani, nic im nie idzie, albo Ci co kiedys pracowali.. co do pierwszych idźcie stad i z tej firmy bo po co narzekac i tracic czas.na gowork zeby ponarzekać.. co do drugich dajcie spokoj.. po co tu wchodzic jak wasze zycie sie ulozylo?? Czyzby chore glowy?? Szczerze?? Pracuje 3 lata, za zeszly rok na podstawie PIT mialem 5100 brutto średnią wyplate.. jezdze.na ciezkim rynku ale nie jecze salcesony... ;) zgadzam sie z tym ze jest ciezko, presja, targety z kosmosu, ogrom obowiazkow to fakt.. ale skoro wam zle to pi co tu wchodzicie i, pracujecie?? Chodzilem na rozne roznowy i pieniazki takie ciezko zarobic.. mamy poukladany zespol i nadgodziny to rzadkość.. pracuje 7 a max 8 godzin dziennie.. także narzekajcie dalej .. pozdro dla wytrwalych..
7
Zielona trawa 2017-10-01 19:50
Ot bohater się znalazł, superBATman.
6
Dziarski 2017-10-02 23:27
Ja znam takie mądre powiedzenie, że wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Ludzie chwalą się jak to im dobrze w nowej firmie a prawda często jest bardzo smutna. Pracuję tu wystarczająco długo i wiem, że jest dobrze ale jak komuś nie chce się pracować to pisze
2
Bat od 3 lat 2017-10-04 18:30
I ty jestes juz.na pewno w lepszym miejscu dlatego w poniedzialek po godzinie 15 czyli po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] spedzonym dniu w nowej pracy wchodzisz od razu na opinie BATa i piszesz komentarz.. hahha.. masakra..
2
max 2017-10-05 23:11
witam.jakie pieniadze i jakies info na temat pracy jako ASM...
Sprawiedliwy 2017-10-06 11:30
Zależy gdzie.
hug 2017-10-09 20:50
jak wygląda robota w Szczecinie?
max 2017-10-11 00:13
Wrocław Zielona Góra Szczecin
max 2017-10-11 00:16
ale na stanowisku asm...tak średnio jak to wychodzi z kasą i jaki czas pracy...rozumiem ze zaczyna sie o 6 a konczy ? jak wszyacy pozjezdzaja ?czy rozlicza sie przedstwicieli codziennie po powrocie czy na drugi dzien rano?dzieki za info
Dandys 2017-10-11 08:41
Jakie wyposażenie dostaje przedstawiciel handlowy? Czy do podstawowej stawki dochodzi premia? Czy są w firmie dodatki socjalne ewentualnie opieka medyczna?
1
hug 2017-10-11 14:07
Z wyposażenia to masz telefon-do użytku dowolnego, samochód Fiat Ducato - bierzesz rano z firmy załadowanego już busa i heja na miasto, potem oddajesz, rozliczasz i wychodzisz.
Opieka medyczna prywatna, ubezpieczenie grupowe, dofinansowanie do wakacji, multisport. Social ogólnie na plus.
4
max 2017-10-15 19:52
to napisze ktoś jakie zarobki jako area sales manager ?
Www 2017-10-16 20:41
Nie ma tabeli zarobków ASM.
Negocjuje się stawkę na rozmowie ( stawki podobne do pozostałych firm FMCG )
Danek 2017-10-17 08:20
Dlaczego British American Tobacco ma tak długą listę ofert pracy?Jakieś nowe projekty czy to inny powód?
Sprawiedliwy 2017-10-17 09:42
Bo nikt szanujacy swoje życie rodzinne i podejście do pracownika nie wytrzyma tam zbyt długo. Dłuższa od listy ofert pracy jest tylko lista pozwów sądowych przeciwko Bat.
4
Sprawiedliwy 2017-10-17 09:43
Bo nikt szanujacy swoje życie rodzinne i podejście do pracownika nie wytrzyma tam zbyt długo. Dłuższa od listy ofert pracy jest tylko lista pozwów sądowych przeciwko Bat.
6
Pawel 2017-10-18 13:43
A jak jest w Philipie? Oni maja vanselling?
Zostaw swoją opinię o British American Tobacco - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco