Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o British American Tobacco

Pracowałeś w firmie British American Tobacco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Żenada - 2014-10-21 20:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Parysku Parysku Ty baranie ciekawe kto pierwszy nie wytrzyma i Cie połamie...
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 20:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś ma jaja to nie jest anonimowy...
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 20:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po za tym po co mnie zaczepiasz? od pewnego czasu nie wiele tu piszę. odpowiadam tylko na Twoje wrzuty.choć chyba masz rację. czas przestać zniżać się do twojego poziomu
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 20:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
więc od tej pory będę cię ignorował... dez względu na to, co i pod jakim nickiem będziesz pisał.świat jest mały więc wierzę w to że kiedyś będziesz mógł mi wszystko powiedzieć prosto w oczy
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 20:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
więc od tej pory będę cię ignorował... dez względu na to, co i pod jakim nickiem będziesz pisał.świat jest mały więc wierzę w to że kiedyś będziesz mógł mi wszystko powiedzieć prosto w oczy
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 20:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
więc od tej pory będę cię ignorował... dez względu na to, co i pod jakim nickiem będziesz pisał.świat jest mały więc wierzę w to że kiedyś będziesz mógł mi wszystko powiedzieć prosto w oczy
zdjecie uzytkownika
Bat - 2014-10-21 20:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest, że są x docki w ktorych ostatni człowiek wychodI z pracy o 15 ??
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 20:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a są takie? gdzie?
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-21 20:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
np. CzęstOchowa . Co może mają inne zadania do wykonania ? Czy może poprostu robią co do nich należy ?
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 20:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem, ale chłopaki w łodzi się nie wyrabiają w 8-9h choć są tacy którzy kończą o 12
zdjecie uzytkownika
lech - 2014-10-21 21:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nam zapłacą za nadgodziny to będą musieli zlikwidować dss.
Tajemnica sukcesu własnej dystrybucji to okradanie z nadgodzin tych co
naciężej przcują.
zdjecie uzytkownika
bat - 2014-10-21 21:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Parys - 2014-10-21 18:04:54]:
A co jesli ilosc nadgodzin jest wieksza w przeliczeniu na 3 wynagrodzenie? Wtedy firma i tak jest zarobiona. Bo za nadgodziny zaplacila by wiecej niż, odszkodowanie.....
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 21:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadgodziny to jedno, a odszkodowanie to inny temat
zdjecie uzytkownika
oranzada - 2014-10-21 21:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro Michał tak powiedział, to czyżbyś bał się o swoją posadę, będąc tak zajebistym? A może wiedząc o tym, że każdy z Asów pracujących z łodzi jest poprostu od ciebie lepszy postanowiłeś sprzedawać na lewo? Skoncz czlowieku bo nikt za toba nie jest, a robisz tu z siebie ofiare przy okazji mylac sie i placzac w zeznaniach. mowisz o odwadze i jajach to wymien prosze personalnie kto tak z grupy czy wogole z Łodzi za toba stoi? pokaz realna prawde o sobie a nie swiat jaki sobie stworzyles w tej swojej najwyrazniej chorej glowie.
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 21:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy ci się znudzi?
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 21:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmęczony jestem tymi potyczkami słownymi... na tym forum nawet już podobno kogoś zabiłem.... więc obawiam się ze to nie moja głowa jest chora. a czy ktoś jest za mną czy nie? nie przeszkadza mi to... wiem że do momentu do kiedy ktoś pracuje w BAT to nie powie nic i rozumiem to. od pewnego momentu jestem tu prowokowany i nagle w ciągu 30 minut jest mase wpisów z kilku nicków... wnioski nasuwają się same, ale mniejsza... czemu wszyscy w tak krótkim czasie?
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 22:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a zaczęło się od rozmowy o ewentualnych nadgodzinach...
zdjecie uzytkownika
Parys 8=o - 2014-10-21 22:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapewne dlatego, ze caly cross dock ma Cie już dość i prosimy załatwiaj swoje sprawy w swoim małym smutnym świecie. nikt nie może już znieść wypisywania twoich głupot i oszczerstw. Swoje mongolskie teorie potwierdź w sądzie, nie na forum. Pokaż swoją inteligencję o której krążą legendy i przestań zachowywać się jak szczyl. Zjedz snickersa i przypomnij sobie kto to zaczął.
zdjecie uzytkownika
Luj - 2014-10-21 22:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spotkajcie sie face to face i dajcie sobie po gebie zobaczymy kto wygra ;-)
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 22:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żałosny jesteś
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 22:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pisałem do pewnego momentu tylko o kubie... po co dzisiaj mnie zaczepiałeś i zacząłeć się szarpać? ubliżać? masz rację, niepotrzebnie dałem się wciągnąć w tą dzisiejszą chorą wymianę zdań. ale trzeba mieć nasrane żeby pisać to, co napisałeś dziś... ja napisałem prawdę o kubie... dotarłem do kogo chciałem i ja już swoje załatwiłem. wymieniam się z ludźmi z polski różnymi spostrzeżeniami a ty niepotrzebnie się wtrącasz... to co do kogoś mam to jedynie do kuby a i do tej pory nikogo prócz niego nie tykałem... ale dziś mnie poniosło bo nie pozwolę się obrażać... piszesz anonimowo... dlatego mocny jesteś. nie mam ochoty na dalsze dyskusje z tobą, więc nie pisz już
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 23:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dałem... masz rację co do podstawy, szkoda mi chłopaków że za taką robotę tak mało biorą a dawid na dzień dobry dostał 3300. z resztą nie raz o tym rozmawialiśmy. wiem że to jest niesprawiedliwe... ale kuba przegiął robiąc wałki spuścił mnie za to samo. nie mam pretensji do was, nigdy nie wyszło nic ode mnie z naszych rozmów, zawsze was szanowałem z waszą pracę... wszyscy jechaliśmy na jednym wózku. kuba mógł mnie zwolnić inaczej... nie musiał tego robić tak jak zrobił, tym bardziej że naprawde ma też za paznokciami. tu tylko o to chodzi. w polsce inaczej takie sprawy są załatwiane. porozumienie styon, wypowiedzenie przez firmę w normalnym trybie, pozwolili komuś zrezygnować... a on postąpił nie halo. takie jest moje zdanie. a ździebło nie dostanie więcej. a ja robiłem swoje, nikt nie narzekał. nie zwoziłem po 40%. jak jechałem za kogoś to starałem się zrobić wynik i nie dlatego żeby rywalizować, tylko po to żeby nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] waszej ciężkiej pracy. i tak nikt nie widział ile ja zrobiłem. liczył się wynik na konniec cyklu
zdjecie uzytkownika
GM - 2014-10-21 23:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam info z pewnej reki.
Kubie nic nie zrobia bo z zasady nie ufa sie pracownikowi ktory zostal zwolniony za PRZESTEPSTWA SKARBOWE poniewaz nie jest wiarygodnym swiadkiem.Oskarżenia sie nie potwietdziły...
zdjecie uzytkownika
Boli noga - 2014-10-22 15:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W Zielonej Górze boli noga tez nie poniesie konsekwencji bo nadal na l4 pilnie stawia sie do pracy. Gdyby mnie noga bolala to bym zostal w domu a tak on zawsze jest o 6 w robocie a zdarza sie ze konczy pozniej niz ja. Moze musi odpracowac swoje grzechy :) Albo dalej pilnuje...
zdjecie uzytkownika
papa - 2014-10-23 13:00:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam sie dzieje na zachodzie ?? Słyszałem ze ASM-ów pozwalniali dyscyplinarnie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x