Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo British American Tobacco

Opinie o British American Tobacco

Pracowałeś w firmie British American Tobacco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Siusiak - 2015-06-14 14:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
BINGO ! :-)
zdjecie uzytkownika
Fifol - 2015-06-14 19:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wygralem toster? ;)
zdjecie uzytkownika
hyde - 2015-06-14 19:40:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem chłopaków w nowych koszulkach, kiedyś latali jak psy ze smyczami na karku teraz mają koszulki z dziurką :-) Trochę mi ich szkoda, ale jak ktoś nie ma ambicji, i dla niego szczytem szczęścia jest umowa na pełen etat, opłacony zus i firmowe ubranko to ok...
zdjecie uzytkownika
Fifol - 2015-06-14 19:57:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej ... kolego nie mierz wszystkich swoja miara. mozemy sobie tutaj wylewac jadek, nabijac sie z grzesia - warto bo buc pasiasty nadje sie tylko do tarcia chrzanu, ew krecenia ketchupu ale nie do zarzadzania LUDZMI - wiem ze grzesiu to przeczytasz wiec wiedz nie nadajesz sie do zycia z innymi ludzmi - i to ze twoje roboty robia cyferki nic tu nie zmieni - ale kolego w bat szczecin sa tez fajni ludzie dla ktorych liczy sie nie tylko " szczytem szczęścia jest umowa na pełen etat, opłacony zus i firmowe ubranko" ale tez atmosfera w pracy.
zdjecie uzytkownika
... - 2015-06-15 20:31:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozmawiałem ze znajomy pracującym W ogólnopolskiej firmie z branży HR i powiedział, ze w każdym regionie Polski na ogłoszenie przychodzi od kilku do kilkunastu CV z BAT
zdjecie uzytkownika
dobre - 2015-06-16 20:41:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2015-06-15 20:31:42]:
z tego wniosek ,że sa xdocki gdzie pełen skład wysyła cv hehehehe
zdjecie uzytkownika
Cv - 2015-06-17 19:19:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wysyłają batowcy cv-ki, oj wysyłają na potęgę. No bo każdy prędzej czy później do tej decyzji dojrzeje. Wystarczy trochę niżej poczytać, najpierw się wierzyć nie chce a jak już w to wnikniesz.... Widzisz że prawda w większości napisana. Wtedy już tylko rozsylanie cv zostaje. Wszystkim wysylajacym POWODZENIA!!!!!!!!!!!!
Ps. Sam wysyłam
zdjecie uzytkownika
hyde - 2015-06-20 19:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2015-06-15 20:31:42]:
jak pracujesz dla atmosfery to złóż cv do kosmodromu Bajkonur....
zdjecie uzytkownika
poli - 2015-06-23 03:39:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chodzi o pracę handlowca w BATcie to nie da się nie zauważyć, że pracownicy firmy nawet jeśli są tu już dłuższy czas to ciągle na wszelki wypadek poszukują innej roboty , aby mieć w pewnym momencie alternatywne po za tym miejscem. Wiadomo ,że często bywają tutaj szybkie i niespodziewane wymainy personelu
zdjecie uzytkownika
SRAT - 2015-06-24 17:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 25 lat mamy wolnosc.... Wolno nam grzebac w śmietnikach, pracowac za darmo, umierac pod mostami i czekac na lekarza-specjalistę jeszcze w kilka lat po smierci. Wolno nam wszystko, wolno nam nie jeździc autostradami (bo za inne drogi i tak zapłacimy), wolno nam zbudowac dom za kilkaset pensji, wolno nam oszczędza 200 lat na mieszkanie, wolno umierac z głodu, wolno szukac (bezskutecznie) nisko płatnej pracy. Mamy wolnośc i "demokrację" w której to szef partii decyduje, kto będzie posłem, senatorem, europosłem, kto będzie ministrem, komu za zabór znacznego mienia nie postawi sie zarzutów, kto może bezkarnie opluwac przeciwnika politycznego.... Bo MAMY WOLNOŚC, PRAWA CZŁOWIEKA I DEMOKRACJĘ.... dla niektórych i tak jest też w tej firemce.Zarząd Asm rm itp pedały zarabiają tyle co cała firma do kupy wzieta. A kto na nich zape.... no kto
zdjecie uzytkownika
XD52 - 2015-06-24 20:17:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wam się podoba panowie zmiana dotycząca wycofania się z koszyka 8 SKU na rzecz LS Double Click, 5 dni przed końcem cyklu??
zdjecie uzytkownika
redfer - 2015-06-24 20:50:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super !
zdjecie uzytkownika
... - 2015-06-25 18:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
patrząc po realizacji targetu na 8 Sku to z perspektywy PH to jest mega dobre posunięcie
zdjecie uzytkownika
Zadowolony - 2015-06-26 23:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [no - 2015-05-27 16:43:05]:
A nie pomyślałeś, o tym, że Twój długi dzień pracy wynika z Twojej nieudolności, słabego planowania, marnowania czasu itp? Dostałeś kiedykolwiek polecenie służbowe, że masz pracować po godzinach? Twoje zapiski są funta kłaków warte. Nie spotkałem jeszcze firmy, która płaciłaby nadgodziny za picie kawy, gatki - szmatki z kolegami i granie w piłkarzyki. Ja nie przypominam sobie dnia, który przekraczał 8 godzin pracy, o czym koledzy z innych firm mogą tylko pomarzyć. Do blisko dwóch lat zadowolony pracownik DSSu.
zdjecie uzytkownika
Kiki - 2015-06-27 09:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesli w coś komuś nie pasuje to niech się zwolni.
Tępe pały tylko stękać potrafią a firma ich z runsztoka wyciągneła bo gdyby nie BAT to stałby taki jeden z drugim pod monopolem z "gleborzutem"
Nie potrafisz sprzedawać,spinać podstawowych parametrów to spływaj z tej firmy a nie tylko zatruwasz atmosferę...
zdjecie uzytkownika
Kiki - 2015-06-27 19:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha ha uderz w stół a nożyce się odezwą.
Nie spinaj się tak bo wino ci się wyleje do gumowców !
zdjecie uzytkownika
albatros - 2015-06-28 13:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co słychac w regionie 2 ? czyzby tam bylo tak idelanie?
zdjecie uzytkownika
xdockJedenZTestow - 2015-06-30 19:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktos mysli w tej korporacjii??? co za idiota przemadrzaly zza biurka wymyslil ze mamy sami sobie vany zaladwoywac??!!! zwolnic od razu tego debila bo wszystko jest robione zeby nam PH utrudnic zycie jak i znowu pracowac po nascie godzin!!!!!! mamy byc Ph? czy pakowaczo ladowaczami?? kpiny z nas robicie i murzynow!!!
zdjecie uzytkownika
... - 2015-06-30 19:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
testy to niech zrobi sobie w psychiatryku ten kto to wymyslił!!!
zdjecie uzytkownika
xdock_Tarnów - 2015-06-30 20:16:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
u nas też jest ten "test",i uważam że to całkiem chory pomysł który nie ma nic wspólnego z pracą przedstawiciela handlowego.Ale po co od razu zwalniać pomysłodawcę,mam propozycję aby dać mu drugą szansę "zabłyśnięcia",proponuję zabrać mu kartę benefita i niech sam w ramach zalecanych przez lekarza aktywnego spędzania wolnego czasu(zalecane dla osób spędzających dużo czasu przed komputerem/laptopem)oraz cięcia kosztów utrzymania DSS-a,niech sam ładuje nam vany.pozdrawiam wkur....y PH z tarnowa.
zdjecie uzytkownika
testy - 2015-06-30 21:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
BAT szuka oszczędności BAT szuka oszczędności BAT szuka oszczędności. A tak poważnie to prędzej czy później i tak do tego dojdzie.
zdjecie uzytkownika
Mówiłem - 2015-06-30 21:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha ha dobrze że już mnie tam nie ma :-)))
zdjecie uzytkownika
Bacik - 2015-07-01 00:17:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to się porobiło w Batoskim szambie . Ja też już od paru miesięcy w innej firmie tez korpo ale jest normalnie. Pozdrawiam wytrwałych.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja idiotyczna- 50 min rozmowa przez tel- jedyny etap. panienka zadająca pytania bez pojęcia o co pyta, o realia rynku.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Kibel - 2015-07-01 04:44:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem dlaczego jeszcze pracujecie w BAT.Firma robi z was [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a wy na to pozwalacie.
Wasze stanowisko za chwilę bedzie się nazywać: kierowca koparko-ładowarki lub kierowca betoniarki.
Kasa na poziomie żenującym versus odpowiedzialność i obowiązki.
Za chwilę do domu dadzą wam maszynki do fajek i sami bedziecie je produkować :-)))
zdjecie uzytkownika
masakra - 2015-07-01 06:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Kibel - 2015-07-01 04:44:35]:
ludzie co wy tam robicie? naprawde prace można znależć-bat to nie jedyna firma ,która daje etata,umowę,socjal,karty sra..y. Przecież za to co robicie,powinniście zarabiać min 5 tyś netto!!!! to co się dzieje to robienie z was murzynów. ,a gdzie asm? ,jeden z drugim niech siadają w lakierkach na vana, taki to jeden dzień by nie przepracował jako dostawca na busie.....lesery od grzania du...y przed laptopem.........
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy British American Tobacco?
Zadaj pytanie
alert