Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo British American Tobacco

Opinie o British American Tobacco

Pracowałeś w firmie British American Tobacco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-04-13 22:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, jeśli nie masz dwuletniego doświadczenia jako PH, to na dzień dobry dostaniesz 2800 brutto podstawy i do 1900 brutto premii. Jeśli masz doświadczenie, to dostaniesz 3050 podstawy - bez negocjacji - takie są warunki startowe.
zdjecie uzytkownika
marus - 2016-04-15 16:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W D.G. też spoko. Łatwo nie jest ale robimy targety i jest oki. Najważniejsza jest atmosfera - u nas jej nie brakuje.
zdjecie uzytkownika
Jeden z oszukanych który walczy - 2016-04-16 23:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niech płacą należne nadgodziny albo niech dają prace na 8 godzin!!!
Nie oszukujcie młodych tylko napiszcie prawdę również o tym że mogą mieć potrącenia nie wiadomo właściwie za co.
Ja nie boję się sądów bo mam wszystkie potwierdzenia czasu pracy
zdjecie uzytkownika
Atmosfera bez wypłacania nadgodzin - 2016-04-16 23:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie można odpuścić tylu należnych nadgodzin! W skali kraju to muszą być olbrzymie pieniądze.Oni się z tego śmieją.
zdjecie uzytkownika
Buddy - 2016-04-18 17:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panowie Max podstawy na vanie podstawy to 3600-3700 tak mieli dziadkowie z pierwszego brania jak trzeba było dopiąć skład przed startem. W dawnych dobrych czasach na konto wpadała 5000 netto z jakimiś różnymi dodatkami. Teraz branża trzęsie portkami więc ograniczyli premie do 1900 brutto bez względu na podstawę. I teraz trudno zbobić 4000 netto ze stretchem. Pamiętajmy tylko panami że ta nasza firma nie ma skrupułów i gdy przyjdzie pora nie mrógnie okiem i wywali nas wszystkich:)
zdjecie uzytkownika
hug - 2016-04-20 14:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W poniedziałek 3 osoby wyleciały z Wrocka.
zdjecie uzytkownika
rys - 2016-04-20 17:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hug - 2016-04-20 14:19:03]:
Dlaczego co było powodem ??
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2016-04-20 21:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pisz tych kłamstw i nie wprowadzaj w błąd.Firma nie płaci nadgodzin wrzucając trasy na wiele więcej.Trzyma na bzdurnych spotkaniach za które nie płaci i jeszcze wymyśla żeby ci zabrać nawet z....podstawy....kpiny i żenada.
Trzymajcie potwierdzenia zadań i godzin pracy a sąd pracy na szczęście rozumie sytuację.Zbierajcie rzeczy żeby potwierdzić czas pracy a nie tylko wyjazdu i wjazdu bo jest tego dużo więcej!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Gonzo - 2016-04-21 09:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pierdzielenie o sądach,telewizjach,PIP ale jeszcze nikt sprawy nie wygrałF
zdjecie uzytkownika
Grupa Trzymajaca Wladze Pruszcz Gd - 2016-04-22 20:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) W Gdansku to jest tak jak jest w Lomzy??????????????
Odpowiedz za tydzien
zdjecie uzytkownika
GTW in Pruszcz Gd - 2016-04-22 22:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A tak naprawde w Gd jest pol zartem, pol serio, czyli robimy swoje!!!!!!!
(usunięte przez administratora) Robimy swoje i targety sa do zrobienia
Sprostowanie przyszlo o wiele szybciej bo boimy sie ze Pan Grzegorz z IT wysledzi Nasze IP i mozemy miec problemy, a nie mamy nic do zarzucenia Naszym Asm-om Panom P.K., E.K. , T.A. , ktorzy realizuja TARGETY pod nadzorem Naszej Pani korynator D.M. :PP
Pozdrawiamy i zapraszamy do Nas!!!!
zdjecie uzytkownika
hug - 2016-04-28 20:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coś ucichło. czyżby koniec?
zdjecie uzytkownika
ASIOR - 2016-05-01 08:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że pojawiło się ogłoszenie na stanowisko kierownika w Szczecinie.
Za kogo to?
Który teraz do odstrzału?
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2016-05-01 09:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma nie płaci nadgodzin wrzucając trasy nie na 8 godzin....wszyscy o tym wiedzą a tłumaczenie że tak mało zarabiają że są zmuszeni dawać takie trasy jest conajmniej śmieszne.Niech mówią prawdę już na rozmowie Wstępnej.Trzymają też na bzdurnych spotkaniach za które nie płacą i jeszcze wymyśla żeby ci zabrać nawet z....podstawy....kpiny i żenada.
Trzymajcie potwierdzenia zadań i godzin pracy a sąd pracy na szczęście rozumie sytuację.Zbierajcie rzeczy żeby potwierdzić czas pracy a nie tylko wyjazdu i wjazdu bo jest tego dużo więcej!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Onnn - 2016-05-02 10:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeden z aktualnych jest P.O. wiec pewnie dlatego...
zdjecie uzytkownika
Kapelusznik - 2016-05-02 11:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oszukany trochę już nudny jesteś ☺ tak mi się wydaje przynajmniej
zdjecie uzytkownika
Pozwy ;-) - 2016-05-02 21:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi się wydaje że wiele osób będzie domagało się o to co im się prawnie należy i nie odpuszczą ;-)
Cisza świadczy o przygotowywaniach potwierdzeń godzin pracy i nałożonych obowiązków potrzebnych do wygrania spraw ;-)
Kto ma gotowe niech pisze na kppoznan2@wp.pl
Pozdrawiam i życzę niezbędnego wypoczynku.
zdjecie uzytkownika
Kapelusznik - 2016-05-02 21:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To może Po prostu to zróbcie i powiedzcie jak poszło. Bo jak narazie to tylko słowa słowa i słowa ☺
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2016-05-04 14:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO forum przestało być narzędziem do przekazywania info. o firmie BAT ,tylko forum do jęczenia jak to zle i nie dobrze jest w tej firmie.
Powiem tak: nie pier...,że nie można dostosować sobie czasu pracy do 8 max 9 h,bo można .Pracowałem jako PH i jako TMR i byłbym śmieszny gdybym chciał jakąś kase za nadgodziny.Wszyscy czekacie aż ktoś coś zrobi za was.Weś jeden z drugim posadz dupsko na godzine po pracy i zobacz co można zmienić,a wy kurde czekacie aż ASM zrobi to za was.NIE ZROBI BO TO NIE JEST W JEGO INTERESIE!!!Robiłem wszystkie targety oraz zadania dodatkowe i max. po 9h wychodzilem do domu.
Ludzie wystarczy troche zainteresowania.Praca PH w żadnej firmie nigdy nie polagała na tym ,że pracuje od 7-do 15 a pozniej niech sie dzieje co chce.
Więc tak jak mówiono już nie raz przestańcie jęczeć i zacznijcie CHCIEĆ bo to podstawa.Ja mam wrażenie ,że co 2 tutaj chciałby 10 tys na konto i 15.05 jesc w domku ciepły obiadek.NIE TE CZASY LUDZISKA !!!
zdjecie uzytkownika
Były - 2016-05-04 15:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jęczenie o sądzie,tv przestało być na topie.
Te same jęki od ponad roku a nikt jeszcze sprawy nie wygrał
zdjecie uzytkownika
Kapelusznik - 2016-05-04 18:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No w końcu ktoś coś normalnie powiedział ☺ pozdro a tak btw jak znajdziecie mi w fmcg druga tak "ciezka" pracę za która co miesiąc dają 4 koła to dajcie znac
zdjecie uzytkownika
Pozwy o zapłatę za nadgodziny i inne - 2016-05-04 23:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba każdy widzi że celowo zakrywają bzdurami ;-)
Zbierajcie potwierdzenia dokładnego czasu pracy oraz pokazania że nie jest to na 8 godzin (jeżeli faktycznie nie jest)
Najlepiej dajcie na piśmie przełożonemu informacje że nie jest to na 8 godzin a tak ma być w zadaniowym systemie pracy.Zapisujcie też ile czasu potrzebują przełożeni jeżeli wyjeżdżają sami w zastępstwie!!! Sprawa wtedy do wygrania + np.zadośćuczynienie,mobing ....
zdjecie uzytkownika
idek - 2016-05-05 12:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozwy o zapłatę za nadgodziny i inne' w ogloszeniach też piszą na roznw stanwoiska pracy,że szukaja osob dorze zprganizowanych, wiec jezeli dobrze sobie zorganizujesz dzien i wyrobisz sie czasowo to może nadgodziny nie beda potrzebne,poza tym masz normowany czas pracy
zdjecie uzytkownika
Normy pracy - 2016-05-05 18:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dlaczego tyle osób we wszystkich oddziałach tak późno kończy pracę mimo że chcą wcześniej być z rodzinami?! Wszyscy mniej lub bardziej niezorganizowani?!?! A może firmie to się poprostu do tej pory opłacało i szukała "osłów" do zajechania za FREE?!?!
zdjecie uzytkownika
Kapelusznik - 2016-05-05 18:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego piszesz ze we wszystkich?? Byłeś?? U nas o 15 wszystkie vany stoją na parkingu.
zdjecie uzytkownika
weteran - 2016-05-05 20:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kapelusznik - 2016-05-05 18:40:43]:
Ciekawe z którego x-docku jesteś , u nas o 15 kilku jest jeszcze w trasie ...
zdjecie uzytkownika
hug - 2016-05-07 10:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Byłem as-em i z każdego terenu dało się wrócić spokojnie na 14. Tylko jak ktoś sobie rano kawke pije [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na punktach o głupotach, to potem wraca o 16 albo i jeszcze później. Weźcie się do roboty
zdjecie uzytkownika
Kapelusznik - 2016-05-07 13:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Amen.
zdjecie uzytkownika
realio - 2016-05-08 17:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Kapelusznik - 2016-05-07 13:08:03]:
Ubierz beret z antenką przejedz 250km i zrób 27 punktów z wprowadzeniem nowego produktu itp itd .Zamilcz Waść !
zdjecie uzytkownika
P.I.L.A. - 2016-05-11 20:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narzekacie Bo jestescie burakami
zdjecie uzytkownika
Olsztyn... - 2016-05-12 08:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [realio - 2016-05-08 17:23:30]:
Da się to zrobić,trzeba tylko chcieć pracować a nie narzekać.
zdjecie uzytkownika
Fu-ja-rka - 2016-05-12 16:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam "AS" przekrętów dystrybucyjnych "Tani-Armani" ze Szczecina ?
Jeśli jeszcze go nie wyrąbali to wielki BAT jest za bardzo upośledzony żeby po czasie mu coś udowodnić i można śmiało powiedzieć że zagrał im na nosie.
Taki "gierojek" a wszystkie wyniki musi dociskać jakimiś "ciemnymi" sposobami!
zdjecie uzytkownika
Armani ? - 2016-05-12 20:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dlaczego tani Armani ?
zdjecie uzytkownika
super olsztyn - 2016-05-12 20:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Olsztyn... - 2016-05-12 08:09:30]:
Nie siej zamętu i nie pisz bzdur.W osiem godzin to 20 stopów w mieście mając do objechania Nagórki i Jaroty to dasz radę. A zrób to w terenie 220km i 20stopów cwaniaczku. Chyba że pykniesz dystrybucję z palca a zamówienie złożysz z kartki którą dostałeś pani Basi zero własnej incjatywy.Podaj swoje inicjały to cały crosdock ciebie zbrechta.
zdjecie uzytkownika
Toronto - 2016-05-13 17:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W Toruniu w ciągu miesiąca trzech chłopaków papierami rzuciło. Cały DHL zwolnili na bruk poszli. Likwidują to czy co? Wie ktoś co dalej z Toruniem, podzieli los ludzi z DHL czy rozdzielą na mini xdocki. Ilu do odpału? Same niewiadome. Powiedzieli by prawdę, nikt z mostu się nie pierdzielnie. Panie RR trochę odwagi powiedz Pan prawdę. Czekamy!!!!!
zdjecie uzytkownika
Fabuła - 2016-05-16 20:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super Olsztyn?! To kiedyś był...
zdjecie uzytkownika
Bulet - 2016-05-18 17:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj był. Tamte czasy juz nie wrócą,nie ma juz tam ludzi,którzy tworzyli klimat xDocku. A było ich trochę a nie ma juz nikogo.
zdjecie uzytkownika
UBOZ - 2016-05-18 23:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Klimat był i robota była robiona. Szkoda tego wszystkiego, różni ludzie a tworzyli zgrany zespół i nagle przez jedną decyzję wszystko się rozsypało, szkoda, że nikt tego nie zauważył. Teraz to nawet nie wiadomo co tam się dzieje. Pozdro Panowie !
zdjecie uzytkownika
Byku - 2016-05-19 06:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fu-ja-rka - 2016-05-12 16:17:03]:
Jak to powiedział swojemu przydupaskowi który też niejeden przekręt ma na swoim koncie: " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu mogą zrobić"
zdjecie uzytkownika
Były - 2016-05-19 10:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Szczecinie jest jak w PIS-e kto ma układy z "prezesem Armanim" ten ma dobrze :-)))
zdjecie uzytkownika
Mati - 2016-05-24 21:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem o co tutaj chodzi. Opinie o pracy, a nie narzekanie. Zastanawiam się czy złożyć w tej firmie CV. I szczerze nie mam pojęcia, bo co drugi to tylko marudzi. Może by tak wypełnić opinie jak się tam pracuje. Po prostu jak jest. Będę wdzięczny za info ;)
zdjecie uzytkownika
kapiszon - 2016-06-02 20:58:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
swietna sprawa
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-06-07 11:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie, że teraz to powstał Program Stażowy w dziale HR - Wynagrodzenia i Administracja personalna i można sporo zarobić na nim?
zdjecie uzytkownika
rekwan - 2016-06-09 21:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to za numerki pojawiły sie na koncu postów ? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
tomek - 2016-06-10 15:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie numerki, ja niczego nie widze? wydaje mi się, że te 50% obrotu to jest naparwde dużo jednak no i też na pewno można tutaj zarobić dobrze, bo jest oferta pracy u nich jako Specjalista w Składzie Podatkowym.
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2016-06-10 19:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie ile można uzyskać podstawy brutto na vansellerze? Z góry dzięki za odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
ruys - 2016-06-10 21:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dostaniesz 3000brutto podstawy można wyrobić 1900brutto premi ale Malo realne.
zdjecie uzytkownika
aria - 2016-06-10 22:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale takie stawki są realne we wszystkich lokalizacjach?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 50 min gadania bez sensu z osoba niemajacą pojecia o pracy jako ph dss
Pytania: Czy mam prawo jazdy?
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2016-06-11 18:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zatrudniony bedziesz w zadaniowym systemie pracy 8h..regulamin pracy wg.british american tabbacoo pozwala na prace nadliczbowa tylko po uzyskaniu polecenia przełożonego.wszystkie nadgodziny bez pozwolenia przełożonego na piśmie sá traktowane jako darmowa praca dla british american tabbacoo, tak interpretuje to firma British American Tobacco, pomyśl o odpowiedzialnosci i ryzyku zwiazanym z tymi zadaniami,kasa,towar,wstawanie o 5:30 bo start pracy o 6:00 ,zadania wygórowane ze bez nadgodzin dostaniesz tylko podstawe 3050 brutto,i nagonké przełozonego ze plan poprawczy bo wynik słaby ;) pracuj tylko 8h chyba ze masz pozwolenie od przełożonego wg zasad Regulaminu Pracy,miła atmosfera jest po to byś pracował nadgodziny bez pozwolenia czyli za darmo ;)powodzenia w dokonywaniu wyboru ...
zdjecie uzytkownika
bartuś - 2016-06-11 18:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i to jest bardzo dobry system nadgodzin, przynajmniej nie ma nagle przykrych niespodzianek. a jest jakiś limit ile ich można wziąć?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie British American Tobacco!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert