Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o British American Tobacco

Pracowałeś w firmie British American Tobacco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
cess - 2014-12-14 19:42:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro likwiduja trasy to chyba nie bedzie przyjec tylko zwolnienia.
Zna ktoś powód likwidacji tras?
zdjecie uzytkownika
weteran - 2014-12-14 22:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cess - 2014-12-14 19:42:05]:
Mała ilość obsługiwanych punktów , są xdocki w których nie zlikwidowano żadnej trasy , ponieważ było tam średnio powyżej 105 punktów na ph
zdjecie uzytkownika
Palik - 2014-12-15 18:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas zatrudniają :)
zdjecie uzytkownika
cess - 2014-12-15 19:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla mnie to teraz czarna magia.Tam zwalniają gdzie indziej zatrudniają.Jaka logika w tym?Jak dla mnie to nasza firma nie osiągnęła zamierzonego poziomu
ilości punktów.Hurty nadal nam przeszkadzają.Czemu im nie dają gorszej ceny?
Nie trzeba wtedy likwidować tras tylko dodawać .
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-12-15 21:15:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Palik - 2014-12-15 18:26:05]:
Palik skąd jesteś , u nas też szukają ludzi .
zdjecie uzytkownika
boooo - 2014-12-16 15:27:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-12-15 21:15:54]:
bo najsłabsze ogniwa beda wymieniane,jak żarówki w fiacie ducato hehehe
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-12-16 17:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [boooo - 2014-12-16 15:27:04]:
To dosyć często
zdjecie uzytkownika
BAT - 2014-12-17 13:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Parys gdzie pisałeś o nadgodziny do jakiego inspektoratu i masz jakiś wzór. Dzięki
zdjecie uzytkownika
doświadczony - 2014-12-17 16:12:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [BAT - 2014-12-17 13:12:55]:
Wynajmij prawnika biorą 10% od wygranej bo sam to wielkie G wywalczysz. Prawnik wszystko załatwi za ciebie.
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-12-17 17:50:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Doświadczony ma rację, PIP odpowiedział ni że BAT nie monitoruje i nie zna naszego czasu pracy bo mamy umowy zadaniowe. Ściema że aż boli, ale tak się wytłumaczyli. idę do prawnika... Nadgodziny się nam należą, prawnik mi mówił że jak by się zebrało kilka osób to ugramy więcej. Wiem że pare osób z Łodzi poleciało więc zapraszam do maila parys@op.pl
zdjecie uzytkownika
Zniknij - 2014-12-17 21:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Parys - 2014-12-17 17:50:09]:
człowieku wyleciałeś dyscyplinarnie !! Nic Ci się nie należy !! A co do PIp to BAT nie mógł tak odpowiedzieć ponieważ na żadnej umówię o pracę jako PH DSS nie ma, że mamy czas pracy zadaniowy. Miałeś załatwić ASM - A i ogólnie cały BAT a okazało się, że jesteś zwykła pierdolą . Nie kompromituj się już wiecej
zdjecie uzytkownika
BAT - 2014-12-17 22:23:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zamknij dupę i zniknij sługusie korpo.
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-12-18 14:38:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
"ZAMKNIJ' posłuchaj, obawiam się że masz poważne zaburzenia emocjonalne i proponuję iść do specjalisty. Może jakaś terapia lub antydepresanty ci pomogą... Temat mojego zwolnienia już przerabialiśmy i temat wydaje się wyczerpany. Do BAT nie mam nic i nic nie mówiłem o zniszczeniu BAT a ASM? kwestia czasu. na tą chwilę jest nadal kontrolowany... minęło dopiero półtora miesiąca. Co do tego jak tłumaczył się BAT przed PIP to nie moje wymysły, a cytat z dokumentu jaki otrzymałem z PIP. Kilka osób poprosiło mnie abym napisał jak wygląda sprawa nadgodzin, więc piszę. Czy mi się nic nie należy? Forma mojego zwolnienia nie ma tu nic do tego. Wynagrodzenie za nadgodziny należy się mnie, tobie i wszystkim innym którzy pracowali lub nadal pracują ponad 8 godzin dziennie. Pozdrawiam cię "ZNIKNIJ" i proponuję ochłoń bo nie warto skakać w ogień dla korporacji... dla nich i tak jesteś jedynie malutkim trybikiem w tej maszynie. "zepsujesz się" to cię wymienią na inny
zdjecie uzytkownika
zamknij zniknij - 2014-12-18 17:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Parys - 2014-12-18 14:38:57]:
No ciągle udowadniasz, że to była słuszna decyzja. Dziękuje Kubie, że już Cie z nami nie ma .
zdjecie uzytkownika
Any Parys - 2014-12-18 18:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Parysiku jesli chcesz wiedziec to w sadzie bedziemy zeznawac na korzyść Kuby wiec dopiero w sadzie sie skompromitujesz :-)))
zdjecie uzytkownika
o co chodzi - 2014-12-18 20:27:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ani ja ani zaden z moich kolegow z lodzi nie bedzie zeznawal ani na korzysc parysa ani kuby... mamy to w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] po tym jak nas tu traktuja... nikt sie nie bedzie w nic angazowal. Wedlug mnie jedynymi osobami wartymi naszej uwagi i ewentualnej pomocy w tej firmie jest Jarek i Ania jedyne osoby profesjonalnie podchodzace do swojej pracy.
zdjecie uzytkownika
BaT - 2014-12-18 20:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Parys byl potrzebny kubie bo wiedzial od niego wszystko co chlopaki robia i mysla(strzelal z ucha maksymalnie) a teraz ma swojego nowego asika ktory sie lubi chwalic swojemu kierownikowi co uslyszy od kolegow. ZAL
zdjecie uzytkownika
Parysek - 2014-12-18 21:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a więc okazało się, że Parysek jest wyborowym strzelcem . Szkoda, że strzela z usiska !!
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-12-19 08:39:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIGDY NIE SPRZEDAWAŁEM ... ANI W PRACY, ANI W ŻYCIU. WYCHOWAŁEM SIĘ W CENTRUM ŁODZI. ŚRÓDMIEŚCIE WPOIŁO WE MNIE PEWNE ZASADY. A "NOWY" AS? KUBA ZAWSZE WSZYSTKO WIEDZIAŁ OD NIEGO. O MNIE TEŻ
zdjecie uzytkownika
parysek zwisek - 2014-12-19 13:25:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Parys jestes konfitura i dętym fra**jerem
zdjecie uzytkownika
LOL - 2014-12-19 15:02:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam to i nie chce mi się wierzyć że rodak rodaka może tak zgnoić. Tak tylko jest w naszym kraju . Za złotówkę dalibyście się wydymać. Lojalność do pracodawcy jest na najwyższym poziomie - gratulacje. Zapamiętaj sobie wale jeden z drugim a może i trzecim , że wycisną z Was wszystkie soki i spuszczą z kija aż miło. Ile Wam życia zostało nie życzę nikomu źle ale padniesz nawet nie będziesz wiedzialkiedy jeden z drugim i tyle będą pamiętać po Was i po co Ci ta kasa.
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-12-19 15:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jaj to ci zabrakło żeby w oczy mi to powiedzieć? nigdy nie sprzedałem... ja mam jaja żeby nie być anonimowy. Sypiesz? to twoja sprawa, ale ode mnie z dala. mnie ulica szanuje, ja nigdy nie sprzedałem. Kuba nie zwolniłby konfidenta. zmienił asa bo ja sypać nie chciałem a jak coś do kogoś miałem to mówiłem otwarcie. ja z nim do domu nie jeździłem ani nie czekałem na niego po pracy...
zdjecie uzytkownika
parysek zwisek - 2014-12-21 11:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gowno wiesz o ulicy.. myślisz jak twoj synek prawie wskoczyl do puszki to jestes wielkim gangsterem a tak naprawde jestes zwyklym konfidentem a nie czlowiekiem prawilnym.
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-12-21 14:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od mojej rodziny z dala... mój syn pisze swoją historię i ja się pod nią nie podpinam. Gangster? O czym ty piszesz? Jeśli twoim zdaniem tylko gangsterzy mają szacunek to masz problem z głową. chętnie się z tobą spotkam i nauczę szacunku do siebie, ale ty za cienki jesteś żeby się spotkać bo nawet podpisać się boisz. pamiętaj, świat jest mały i kiedyś się złapiemy. jak by co to mój numer tela znasz... płakać się chce jakie bzdury tu piszesz
zdjecie uzytkownika
led - 2014-12-21 20:54:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jesli chcecie sądzić o nadgodziny,bierzcie prawnika,który zajmował się nadgodzinami z powodzeniem,a nie pierwszego lepszego...który obieca złote góry,zainkasuje co swoje,a g...zrobi,koleś sądził się ponad rok,sprawę niby wygrał,ale musiał opłacić koszty sądowe,prawnika,itd wyszedł prawie na zero,wiem o prawniku z olsztyna od biedronek,który z powodzeniem zajmuje sie takimi sprawami,najlepiej umówić się na % tylko od WYGRANEJ...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy British American Tobacco?
Zadaj pytanie
x