Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo British American Tobacco

Opinie o British American Tobacco

Pracowałeś w firmie British American Tobacco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ASM - 2015-08-08 00:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...pracuję tu dalej a POSITIVE pisze się przez "V" Widać że nie grzeszysz inteligencją bo nawet nie zapamiętałeś tak prostej żeczy.Vanikiem nigdy w trasie nie byłem i nie będę jako "sprzedawco-dostawca" bo od tego są ci którzy się nie uczyli bądz nie potrafią dostać się do innej lepszej roboty.
Mi tutaj pasuje (auto,dobra kasa,względny spokój na stanowisku... Żyć nie umierać...
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-08-11 16:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Lubelski cyrk. - 2015-07-30 22:26:30]:
Panie ASM ( jeśli ten Nick ma coś wspólnego z pełnioną funkcją ) - chyba przesadzasz w swoich wypowiedziach - jako odpowiedzialny manager najniższego szczebla powinieneś wiedzieć, że w takie dyskusje z byłymi pracownikami są niepotrzebne - nie szkodź firmie w której pracujesz.
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-08-11 18:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie wiem co gorsze "positiwe" czy "żeczy":):)
zdjecie uzytkownika
Vistula - 2015-08-13 18:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czas pracy po tcp wydłużył się o kolejne 2-3 godziny tygodniowo! Nie dziwię się, że tak wiele osób w BAT szuka innej pracy.
zdjecie uzytkownika
UBOZ - 2015-08-13 19:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież płacąnadgodziny...
zdjecie uzytkownika
zwolniłem_się_dzisiaj - 2015-08-14 20:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam kolegów. Słuchajcie dzisiaj bym mój ostatni dzień pracy w tej firmie i cieszyłem się jak dziecko, że to już koniec. Ale temat z innej beczki, chciałbym dowiedziec sie czy ktos jak się juz zwolnił próbował wywalczyć kase o nadgodziny? Dzisiaj jak powiedziałem mojemu byłemu juz asmowi, ze chce to załatwić w jakiś łagodny sposób to prawie z krzesła spadł. Zaproponowałem żeby firma zastanowiła sie nad tym i niech sie ze mną skontaktują a jezeli nie to niestety ale będziemy chodzić po sadach i tam się przepychać.
zdjecie uzytkownika
Kiri - 2015-08-18 16:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam identyczna sytuacje. Nie pracuje juz i bede sie kontaktował z nimi bezposrednio lub przez sąd w sprawie nadgodzin. Skoro oni jezdzili po nas jak po dzikich swiniach, to teraz ja zaczne sie dopominac o zaplate nadgodzin.
I rzeczywiście, jest cos w tym, ze po odejsciu z firmy BAT czlowiek czuje sie najszczesliwszym na swiecie. Tak falszywych ludzi jak tutaj nie spotkalem nigdzie wczesniej.
zdjecie uzytkownika
BAT - 2015-08-18 22:23:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego Kiri masz rację . Kupę gówna i kilo mułu. Ta cała firma ta jedno wielekie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Sami podpierdalacze a lojalni do bólu. Ale niestety za okupanta w obozie też tylu było polaczków których drugich nęlkali by żyć. Asmowie to takie małe gnidy z można porównać z obozu. Oni by nam nie pouścili ani jednej zapalniczki.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-08-19 22:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Kaliszu wszyscy w dniu dzisiejszym otrzymali nagany z wpisem do akt. Cała Polska mogła by się wziąść w garść i zgłosić firmę do pip za nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
Już nie BAT - 2015-08-19 22:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szkoda tylko że zawsze cieszymy się jak nam coś w życiu się udaje - dostałem prace super. Później dołek bo nie idzie. Następnie ściemniałem czekając jak mnie wywala. A teraz mam te wasze komentarze w dupie bo juz mnie tu nie ma. Ale każdy na rozmowie paszczy się i pocił żeby dostać dostać tą robotę. Dobrze że forum daje nam anonimowość. Bo inaczej nie wiedział bym że każda praca w Polsce jest do dupy. Ale Polacy najlepiej to potrafią narzekać. Pozdrawiam was cieniasy i doceniam że nikt nie ma odwagi powiedzieć prawdy komuś prosto w oczy tylko chować się na forum. Słabi jesteście. Jedzcie za granicę i tam spróbujcie :)
zdjecie uzytkownika
Nagany - 2015-08-19 22:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-08-19 22:08:00]:
kolego a za co te nagany dla całego x dock ??
zdjecie uzytkownika
Batek - 2015-08-19 22:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja kolego. Mam kumpla w bacie. Przy mnie narzeka że źle, że pierdzielnie robotą. Ale jak tylko miał mówić przy asmie to tak włączył w d...e że aż cyrk. I jak tu serio traktować te wpisy. Ale patałachy
zdjecie uzytkownika
jajo - 2015-08-20 05:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-08-19 22:08:00]:
hahahahaha.....co wy tam robicie?
zdjecie uzytkownika
kalisz - 2015-08-22 08:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co słyszalem to chłopaki w kaliszu wprowadzali 8 sku sprzedajac na paczki
zdjecie uzytkownika
DAn - 2015-08-22 09:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś może opisać jak wygląda praca i zarobki vansellera w BAT dostałem propozycje pracy i nie wiem czy się zdecydować. Miasto Gdańsk
zdjecie uzytkownika
Kator - 2015-08-22 15:17:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak, też widziałem tą ofertę na pracuj.pl Ale żeby nie było tak uroczo to taka sama ofert wisi i w Łodzi i w Olsztynie. hmm, to może świadczyć o tym, że czegokolwiek by nie oferowali ludzie rezygnują, no chyba, że notują taki rozwój, że jeden czy dwa handlowce na miasteczko to za mało. Spróbuj pójść na rozmowę rekrutacyjną i ich wyczuć.
zdjecie uzytkownika
Vistula - 2015-08-22 22:42:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze niech dają nagany. To tylko przyspieszy rotację pracowników. Ciekawe ilu zostanie pracowników DSS ze stażem dłuzszym niż rok.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-08-22 22:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co z nadgodzinami ?
zdjecie uzytkownika
dzisaij_się_zwolniłem - 2015-08-23 21:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy pisałeś juz jakies pismo do nich o te nadgodziny? Ja caly czas mam dylemat czy pisac do asma czy do warszawki od razu walić.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-24 22:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
tru tu tu - 2015-08-24 22:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Gość - 2015-08-11 16:58:33]:
jestem z poza firmy ale czasem czytam różne opinie Gostek wiesz że niektóre rzeczy pisze się przez v ale Twoje tojuż biją tamtą pisownię na głowę,Przygadał kocioł...........!
zdjecie uzytkownika
DAn - 2015-08-25 11:17:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem że jest duża rotacja ale chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda godzinowo, jak z umowa i jaka kasa mniej więcej na vansaller
zdjecie uzytkownika
MydełkoNaSznureczku - 2015-08-25 15:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie w Łodzi znajduje się xdock ?
zdjecie uzytkownika
weteran - 2015-08-25 19:16:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MydełkoNaSznureczku - 2015-08-25 15:01:09]:
Na tyłach E Leclerka
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja idiotyczna- 50 min rozmowa przez tel- jedyny etap. panienka zadająca pytania bez pojęcia o co pyta, o realia rynku.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-27 22:21:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
ASM - 2015-08-27 22:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dzisaij_się_zwolniłem - 2015-08-23 21:41:26]:
możesz pisać nawet do papieża i tak nic nie zrobisz. Byłeś tylko czarnuchem, którego łatwo można było wykorzystać i wykonywałeś jak piesek każde polecenie. może octavke Ci dadzą za nadgodziny. byłeś cieniasem i nie ogarniałeś roboty dlatego tak długo pracowałeś:)
zdjecie uzytkownika
Pablo - 2015-08-28 20:51:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krak - jak tam wasze targety na 8 sku??? Pomogliśmy Wam???? D.G.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy British American Tobacco?
Zadaj pytanie
alert