Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo British American Tobacco

Opinie o British American Tobacco

Pracowałeś w firmie British American Tobacco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Poznań Robakowo - 2016-04-05 10:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Luzak - 2016-04-04 22:59:45]:
Nawet przełożonych można brać za świadków żeby powiedzieli pod przysięgą o której wracali PH i co robili żeby to skrócić oraz czy sami jeżdzili takimi trasówkami a jeżeli tak to o której zaczynali i o której kończyli.Pomyślcie jakie były inne nadużycia.Czy trasówki są podobne u każdego?????
zdjecie uzytkownika
Ass - 2016-04-05 11:22:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę sporo fajnych odpowiedzi o tej pracy, chyba zainteresuje mnie praktykant bo brzmi naprawdę nieźle, ogólnie jestem zaciekawiony - dają umowe po okresie próbnym?
zdjecie uzytkownika
Xtreme - 2016-04-05 20:25:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo wiarygodny wpis!
zdjecie uzytkownika
Odp - 2016-04-07 20:36:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ass - 2016-04-05 11:22:58]:
Nie wyobrażam sobie większego lizusa za pieniądze niż Ass !!!!!!!!!. Chłopie ogarnij się
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-04-13 16:59:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ta firma nie jest ani tak zła jak piszą jedni ani tak wystrzałowa jak chcą inni. Jestem tu od początku i pamiętam, że BAT podszedł do nas trade`owo. Był niesamowity wycisk ale była atmosfera i mieliśmy sporo swobody czy to w przekraczaniu limitów, robieniu adhocków czy nawet zostawienie towaru u gotówkowca na krechę jakoś przechodziło. Problem powstał gdy PH z łapanki zaczęli kombinować na całego. Przekręty z kasą, przekręty z fajami, McDonaldy i obiadki w domu podczas pracy, kawa rano do 8,00, narzekanie, narzekanie, narzekanie o nadgodziny. Oburzy się jeden robak z drugim ale wiele zależy o własnej organizacji i odrobiny myślenia. Parę rzeczy mnie tu wkurza ale nie są bardziej wkurzające niż w innych korpo, w których pracowałem.
A i dodam, że niedługo odchodzę ale czas w tej firmie nie będzie dla mnie czasem straconym.
zdjecie uzytkownika
Robol.... - 2016-04-13 18:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać jak znowu pierdoły piszą że niby wszystkiemu winni pracownicy....Trasówki są nie na 8 godzinny czas pracy co może potwierdzić sąd pracy a firma jest w związku z tym zobowiązana też do zapłaty też za nadgodziny i inne sprawy które olewała!!!! Zamiast lizać .....napisz że matematycznie im się opłaca nie płacić należnych pieniędzy....bo wielu niestety odpuszcza mimo że im się należy
zdjecie uzytkownika
qwerda - 2016-04-13 21:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Warto wysyłać na teren Bielska-Białej?? Jakie warunki panują i jaką kasę można mniej więcej zarobić?
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-04-13 22:59:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego, jeśli nie masz dwuletniego doświadczenia jako PH, to na dzień dobry dostaniesz 2800 brutto podstawy i do 1900 brutto premii. Jeśli masz doświadczenie, to dostaniesz 3050 podstawy - bez negocjacji - takie są warunki startowe.
zdjecie uzytkownika
marus - 2016-04-15 16:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W D.G. też spoko. Łatwo nie jest ale robimy targety i jest oki. Najważniejsza jest atmosfera - u nas jej nie brakuje.
zdjecie uzytkownika
Jeden z oszukanych który walczy - 2016-04-16 23:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niech płacą należne nadgodziny albo niech dają prace na 8 godzin!!!
Nie oszukujcie młodych tylko napiszcie prawdę również o tym że mogą mieć potrącenia nie wiadomo właściwie za co.
Ja nie boję się sądów bo mam wszystkie potwierdzenia czasu pracy
zdjecie uzytkownika
Atmosfera bez wypłacania nadgodzin - 2016-04-16 23:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie można odpuścić tylu należnych nadgodzin! W skali kraju to muszą być olbrzymie pieniądze.Oni się z tego śmieją.
zdjecie uzytkownika
Buddy - 2016-04-18 17:29:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Panowie Max podstawy na vanie podstawy to 3600-3700 tak mieli dziadkowie z pierwszego brania jak trzeba było dopiąć skład przed startem. W dawnych dobrych czasach na konto wpadała 5000 netto z jakimiś różnymi dodatkami. Teraz branża trzęsie portkami więc ograniczyli premie do 1900 brutto bez względu na podstawę. I teraz trudno zbobić 4000 netto ze stretchem. Pamiętajmy tylko panami że ta nasza firma nie ma skrupułów i gdy przyjdzie pora nie mrógnie okiem i wywali nas wszystkich:)
zdjecie uzytkownika
hug - 2016-04-20 14:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W poniedziałek 3 osoby wyleciały z Wrocka.
zdjecie uzytkownika
rys - 2016-04-20 17:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hug - 2016-04-20 14:19:03]:
Dlaczego co było powodem ??
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2016-04-20 21:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie pisz tych kłamstw i nie wprowadzaj w błąd.Firma nie płaci nadgodzin wrzucając trasy na wiele więcej.Trzyma na bzdurnych spotkaniach za które nie płaci i jeszcze wymyśla żeby ci zabrać nawet z....podstawy....kpiny i żenada.
Trzymajcie potwierdzenia zadań i godzin pracy a sąd pracy na szczęście rozumie sytuację.Zbierajcie rzeczy żeby potwierdzić czas pracy a nie tylko wyjazdu i wjazdu bo jest tego dużo więcej!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Gonzo - 2016-04-21 09:47:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pierdzielenie o sądach,telewizjach,PIP ale jeszcze nikt sprawy nie wygrałF
zdjecie uzytkownika
Grupa Trzymajaca Wladze Pruszcz Gd - 2016-04-22 20:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) W Gdansku to jest tak jak jest w Lomzy??????????????
Odpowiedz za tydzien
zdjecie uzytkownika
GTW in Pruszcz Gd - 2016-04-22 22:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A tak naprawde w Gd jest pol zartem, pol serio, czyli robimy swoje!!!!!!!
(usunięte przez administratora) Robimy swoje i targety sa do zrobienia
Sprostowanie przyszlo o wiele szybciej bo boimy sie ze Pan Grzegorz z IT wysledzi Nasze IP i mozemy miec problemy, a nie mamy nic do zarzucenia Naszym Asm-om Panom P.K., E.K. , T.A. , ktorzy realizuja TARGETY pod nadzorem Naszej Pani korynator D.M. :PP
Pozdrawiamy i zapraszamy do Nas!!!!
zdjecie uzytkownika
hug - 2016-04-28 20:03:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coś ucichło. czyżby koniec?
zdjecie uzytkownika
ASIOR - 2016-05-01 08:57:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że pojawiło się ogłoszenie na stanowisko kierownika w Szczecinie.
Za kogo to?
Który teraz do odstrzału?
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2016-05-01 09:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firma nie płaci nadgodzin wrzucając trasy nie na 8 godzin....wszyscy o tym wiedzą a tłumaczenie że tak mało zarabiają że są zmuszeni dawać takie trasy jest conajmniej śmieszne.Niech mówią prawdę już na rozmowie Wstępnej.Trzymają też na bzdurnych spotkaniach za które nie płacą i jeszcze wymyśla żeby ci zabrać nawet z....podstawy....kpiny i żenada.
Trzymajcie potwierdzenia zadań i godzin pracy a sąd pracy na szczęście rozumie sytuację.Zbierajcie rzeczy żeby potwierdzić czas pracy a nie tylko wyjazdu i wjazdu bo jest tego dużo więcej!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Onnn - 2016-05-02 10:32:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeden z aktualnych jest P.O. wiec pewnie dlatego...
zdjecie uzytkownika
Kapelusznik - 2016-05-02 11:11:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oszukany trochę już nudny jesteś ☺ tak mi się wydaje przynajmniej
zdjecie uzytkownika
Pozwy ;-) - 2016-05-02 21:07:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mi się wydaje że wiele osób będzie domagało się o to co im się prawnie należy i nie odpuszczą ;-)
Cisza świadczy o przygotowywaniach potwierdzeń godzin pracy i nałożonych obowiązków potrzebnych do wygrania spraw ;-)
Kto ma gotowe niech pisze na kppoznan2@wp.pl
Pozdrawiam i życzę niezbędnego wypoczynku.
zdjecie uzytkownika
Kapelusznik - 2016-05-02 21:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To może Po prostu to zróbcie i powiedzcie jak poszło. Bo jak narazie to tylko słowa słowa i słowa ☺
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2016-05-04 14:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO forum przestało być narzędziem do przekazywania info. o firmie BAT ,tylko forum do jęczenia jak to zle i nie dobrze jest w tej firmie.
Powiem tak: nie pier...,że nie można dostosować sobie czasu pracy do 8 max 9 h,bo można .Pracowałem jako PH i jako TMR i byłbym śmieszny gdybym chciał jakąś kase za nadgodziny.Wszyscy czekacie aż ktoś coś zrobi za was.Weś jeden z drugim posadz dupsko na godzine po pracy i zobacz co można zmienić,a wy kurde czekacie aż ASM zrobi to za was.NIE ZROBI BO TO NIE JEST W JEGO INTERESIE!!!Robiłem wszystkie targety oraz zadania dodatkowe i max. po 9h wychodzilem do domu.
Ludzie wystarczy troche zainteresowania.Praca PH w żadnej firmie nigdy nie polagała na tym ,że pracuje od 7-do 15 a pozniej niech sie dzieje co chce.
Więc tak jak mówiono już nie raz przestańcie jęczeć i zacznijcie CHCIEĆ bo to podstawa.Ja mam wrażenie ,że co 2 tutaj chciałby 10 tys na konto i 15.05 jesc w domku ciepły obiadek.NIE TE CZASY LUDZISKA !!!
zdjecie uzytkownika
Były - 2016-05-04 15:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jęczenie o sądzie,tv przestało być na topie.
Te same jęki od ponad roku a nikt jeszcze sprawy nie wygrał
zdjecie uzytkownika
Kapelusznik - 2016-05-04 18:11:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No w końcu ktoś coś normalnie powiedział ☺ pozdro a tak btw jak znajdziecie mi w fmcg druga tak "ciezka" pracę za która co miesiąc dają 4 koła to dajcie znac
zdjecie uzytkownika
Pozwy o zapłatę za nadgodziny i inne - 2016-05-04 23:13:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba każdy widzi że celowo zakrywają bzdurami ;-)
Zbierajcie potwierdzenia dokładnego czasu pracy oraz pokazania że nie jest to na 8 godzin (jeżeli faktycznie nie jest)
Najlepiej dajcie na piśmie przełożonemu informacje że nie jest to na 8 godzin a tak ma być w zadaniowym systemie pracy.Zapisujcie też ile czasu potrzebują przełożeni jeżeli wyjeżdżają sami w zastępstwie!!! Sprawa wtedy do wygrania + np.zadośćuczynienie,mobing ....
zdjecie uzytkownika
idek - 2016-05-05 12:21:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozwy o zapłatę za nadgodziny i inne' w ogloszeniach też piszą na roznw stanwoiska pracy,że szukaja osob dorze zprganizowanych, wiec jezeli dobrze sobie zorganizujesz dzien i wyrobisz sie czasowo to może nadgodziny nie beda potrzebne,poza tym masz normowany czas pracy
zdjecie uzytkownika
Normy pracy - 2016-05-05 18:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To dlaczego tyle osób we wszystkich oddziałach tak późno kończy pracę mimo że chcą wcześniej być z rodzinami?! Wszyscy mniej lub bardziej niezorganizowani?!?! A może firmie to się poprostu do tej pory opłacało i szukała "osłów" do zajechania za FREE?!?!
zdjecie uzytkownika
Kapelusznik - 2016-05-05 18:40:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego piszesz ze we wszystkich?? Byłeś?? U nas o 15 wszystkie vany stoją na parkingu.
zdjecie uzytkownika
weteran - 2016-05-05 20:54:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kapelusznik - 2016-05-05 18:40:43]:
Ciekawe z którego x-docku jesteś , u nas o 15 kilku jest jeszcze w trasie ...
zdjecie uzytkownika
hug - 2016-05-07 10:01:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Byłem as-em i z każdego terenu dało się wrócić spokojnie na 14. Tylko jak ktoś sobie rano kawke pije [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na punktach o głupotach, to potem wraca o 16 albo i jeszcze później. Weźcie się do roboty
zdjecie uzytkownika
Kapelusznik - 2016-05-07 13:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Amen.
zdjecie uzytkownika
realio - 2016-05-08 17:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Kapelusznik - 2016-05-07 13:08:03]:
Ubierz beret z antenką przejedz 250km i zrób 27 punktów z wprowadzeniem nowego produktu itp itd .Zamilcz Waść !
zdjecie uzytkownika
P.I.L.A. - 2016-05-11 20:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narzekacie Bo jestescie burakami
zdjecie uzytkownika
Olsztyn... - 2016-05-12 08:09:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [realio - 2016-05-08 17:23:30]:
Da się to zrobić,trzeba tylko chcieć pracować a nie narzekać.
zdjecie uzytkownika
Fu-ja-rka - 2016-05-12 16:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam "AS" przekrętów dystrybucyjnych "Tani-Armani" ze Szczecina ?
Jeśli jeszcze go nie wyrąbali to wielki BAT jest za bardzo upośledzony żeby po czasie mu coś udowodnić i można śmiało powiedzieć że zagrał im na nosie.
Taki "gierojek" a wszystkie wyniki musi dociskać jakimiś "ciemnymi" sposobami!
zdjecie uzytkownika
Armani ? - 2016-05-12 20:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dlaczego tani Armani ?
zdjecie uzytkownika
super olsztyn - 2016-05-12 20:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Olsztyn... - 2016-05-12 08:09:30]:
Nie siej zamętu i nie pisz bzdur.W osiem godzin to 20 stopów w mieście mając do objechania Nagórki i Jaroty to dasz radę. A zrób to w terenie 220km i 20stopów cwaniaczku. Chyba że pykniesz dystrybucję z palca a zamówienie złożysz z kartki którą dostałeś pani Basi zero własnej incjatywy.Podaj swoje inicjały to cały crosdock ciebie zbrechta.
zdjecie uzytkownika
Toronto - 2016-05-13 17:45:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W Toruniu w ciągu miesiąca trzech chłopaków papierami rzuciło. Cały DHL zwolnili na bruk poszli. Likwidują to czy co? Wie ktoś co dalej z Toruniem, podzieli los ludzi z DHL czy rozdzielą na mini xdocki. Ilu do odpału? Same niewiadome. Powiedzieli by prawdę, nikt z mostu się nie pierdzielnie. Panie RR trochę odwagi powiedz Pan prawdę. Czekamy!!!!!
zdjecie uzytkownika
Fabuła - 2016-05-16 20:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Super Olsztyn?! To kiedyś był...
zdjecie uzytkownika
Bulet - 2016-05-18 17:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oj był. Tamte czasy juz nie wrócą,nie ma juz tam ludzi,którzy tworzyli klimat xDocku. A było ich trochę a nie ma juz nikogo.
zdjecie uzytkownika
UBOZ - 2016-05-18 23:36:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Klimat był i robota była robiona. Szkoda tego wszystkiego, różni ludzie a tworzyli zgrany zespół i nagle przez jedną decyzję wszystko się rozsypało, szkoda, że nikt tego nie zauważył. Teraz to nawet nie wiadomo co tam się dzieje. Pozdro Panowie !
zdjecie uzytkownika
Byku - 2016-05-19 06:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Fu-ja-rka - 2016-05-12 16:17:03]:
Jak to powiedział swojemu przydupaskowi który też niejeden przekręt ma na swoim koncie: " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu mogą zrobić"
zdjecie uzytkownika
Były - 2016-05-19 10:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Szczecinie jest jak w PIS-e kto ma układy z "prezesem Armanim" ten ma dobrze :-)))
zdjecie uzytkownika
KRAKÓW - 2016-05-23 15:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panie Marcin Ptak z Krakowa tutaj u pana sprawdza sie powiedzenie... LEPIEJ PAN LECZ SIĘ NA GŁOWĘ BO NA NOGI JUŻ ZA PÓŹNO!! hehe
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 50 min gadania bez sensu z osoba niemajacą pojecia o pracy jako ph dss
Pytania: Czy mam prawo jazdy?
zdjecie uzytkownika
Mati - 2016-05-24 21:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem o co tutaj chodzi. Opinie o pracy, a nie narzekanie. Zastanawiam się czy złożyć w tej firmie CV. I szczerze nie mam pojęcia, bo co drugi to tylko marudzi. Może by tak wypełnić opinie jak się tam pracuje. Po prostu jak jest. Będę wdzięczny za info ;)
zdjecie uzytkownika
byly - 2016-05-24 23:06:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do dupy. dystrybucja sie sypnie bo od 1 czerwca podhurty wracaja do normalnej dystrybucji a vany docelowo na bruk, bo podhurty robily 50% obrotu.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie British American Tobacco!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert