Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o British American Tobacco

Pracowałeś w firmie British American Tobacco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Bubba - 2015-01-13 15:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ZG też jest spokój jeśli robisz swoje... bez wałów jakie gdzieś tam kiedyś w różnych regionach były. Jest nowy ASM tzw. chemiczny Ali który będzie próbował swoich sił w niezadowolonym zespole itp. itd. No i oczywiście 4 ASów wywiadu którzy działają dla dobra firmy nie koniecznie teamu. Dajcie nam normalną kasę i spokój to zrobimy wszystkie słupki na plus a nie szkolenia i śledzenia
zdjecie uzytkownika
True - 2015-01-13 23:50:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W zielonej nie ma wałów?
Chyba smieszny jesteś.Cwaniaczki zrobili sie tylko ostrożniejsi...
zdjecie uzytkownika
Karol - 2015-01-14 08:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak ktoś pisze "przestańcie robić szkolenia, kontrole i spotkania" to znaczy że nie dojrzał do tej roli i nie wie po co tutaj jest. Najlepiej byloby gdyby nas puscili w teren i zebysmy wygladali jak inni oszolomy co wchodza do punktu i pytaja czy "nic dzisiaj nie potrzeba?"
zdjecie uzytkownika
BAT - 2015-01-15 11:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Karol - nie piernicz jak jest dobry PH to sprzeda skutecznie i nie potrzebne mu wyuczone regułki procedury szkolenia itp.
zdjecie uzytkownika
kk - 2015-01-15 21:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki jest adres zeby wyslac cv znajomego na łowców głow? to w ogóle jeszcze działa?
zdjecie uzytkownika
Vistula - 2015-01-15 22:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Działa, ale w chwili obecnej - nie licząc dosłownie kilku wyjątków jest przerost zatrudnienia - więc chyba trzeba poczekać.
zdjecie uzytkownika
marus - 2015-01-16 18:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widzieliście jak Philip M piekli się o naszego PM SS? Biedni już do 2 paczek LM SS kolejną dają za free.
zdjecie uzytkownika
redmar - 2015-01-17 17:52:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja bym sie tak nie cieszył, jak obniżą cenę do Pall Malla to leżymy.
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-01-18 09:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
odkad Parysa nie ma u nas w lodzi to pracuje sie jakos lepiej. I konfidenctwo sie skonczylo. tak pracowac to ja moge.
zdjecie uzytkownika
niuniek - 2015-01-19 22:00:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bat - 2015-01-08 09:55:27]:
Ja pracuje w regionie 2 i k..... cos wam powiem... To wszystko zalezy od asm-a . W wiekszkszosci to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] W calej polce rywalizuja ze soba,na codzien koledzy , a jeden drugiego jest w stanie oczernic . Co do Asów to sa ok , u mnie w zespole . Ale cos jest na rzeczy ... Iradze uwazac na wysokich ludzi z odstajacymi uszami i krzywymi zebami .. u nas jest taki wdupolaz który rozpieprza caly zespół... pozdrawiam Cie G.
zdjecie uzytkownika
Bubba - 2015-01-20 16:44:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie gdzie 13 premia z tamtego roku? Dlaczego nigdy nie jesteśmy w stanie wyliczyć swojej kasy? Czemu targety dostajemy w połowie cykl? Dlaczego mamy bonus za wyprzedaż B14 a cały czas go nam pakują? Nadgodziny?! TCP o kant [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Asowie? U nas 4 na 17 tras??!! Będą zwalniać że tylu ich jest? Roszady na trasach? Mają nas za złodziei!!! Gdzie podwyżki za taką kasę za taką odpowiedzialność i ciągłą pogoń to gorzej niż w Biedzie!! Ludzie przecież tak nie można żeby wymagać od nas tyle a dawać pomyje!! U nas ludzie wysyłają CV w takich ilościach że rekruterzy z firm śmieją się że samych z BATa zapraszają i nie będzie miał kto u nas w trasy jechać jak jest dzień spotkania rekrutacyjnego!!
zdjecie uzytkownika
stary piernik - 2015-01-20 17:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koleżanki i koledzy , słyszałem , że w Pruszczu Gdańskim jest bardzo wesoło z obsadą tras ?
zdjecie uzytkownika
itrew - 2015-01-20 18:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aktualnie prowadzona jest rekrutacja na stanowiska: Asystent/Asystentka i Przedstawiciel Handlowy. Wiem, że ich priorytetem jest zapewnienie, że kluczowe stanowiska w firmie zajmowane są przez pracowników o najwyższych kompetencjach i wysokim potencjale rozwojowym,ale zastanawiam się czy jest to też adekwatnie wynagradzane? Warto składać cv ?
zdjecie uzytkownika
hurtownik - 2015-01-20 20:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sypie się to Brytyjsko Amerykanskie Shit.
I bardzo dobrze !!!. Pall SS tylko dlatego sie sprzedaje bo po zmianie akcyzy ma niższą cenę niz pall mall. Jak podwyzsą cenę, to bedziecie mieć ostry zjazd volumenu. Mnie to obojetne co sprzedaje, a wy się na górze kopcie po kostach. Ile bat straciliscie kasy na dss i brak podwyzki na akcyzy 2015 Ciekawe na ile jeszcze starczy budzetu na takie akcje :-)
zdjecie uzytkownika
BAT - 2015-01-21 15:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sypie się ooo.... i bardzo dobrze za taką kasę niech sami wezm [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w troki i zapier.... po sklepach. Koniec z wyzyskiem tej pseudo firmy.
zdjecie uzytkownika
Vistula - 2015-01-21 18:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szlag jasny ludzi trafia jak jesteśmy nadal na etapie wyprzedawania B14 a co kilka dni przysyłają następne kartony B14... Mam momentami wrażenie że będziemy się bujać ze stara banderolą do 28 lutego ...
zdjecie uzytkownika
Bubba - 2015-01-21 19:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do końca przyszłego tygodnia! A pózniej i tak nie zobaczysz premii! A co z podwyżkami w marcu czy kwietniu? Pewnie tak samo jak z premią! Nie ma!
zdjecie uzytkownika
hyde - 2015-01-22 17:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
podwyżek w zeszłym roku też miało nie być, a się okazało po pół roku że były- tylko nie dla czarnuchów z dss-u...
zdjecie uzytkownika
płocman - 2015-01-22 19:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy koledzy i koleżanki, gdzie w Polsce Lucky Strike jest po 14 zł?
zdjecie uzytkownika
Lucky - 2015-01-23 16:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wszędzie
zdjecie uzytkownika
batt - 2015-01-24 23:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
można czy nie można starej banderoli sprzedać do końca jak to jest
zdjecie uzytkownika
vistula - 2015-01-24 23:39:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież w przyszłym tygodniu normalnie sprzedajemy B14... a moim zdaniem będziemy je sprzedawać aż do końca lutego.
zdjecie uzytkownika
koniec - 2015-01-25 08:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [vistula - 2015-01-24 23:39:20]:
jak to jest u was,w innych xdoca?,bo u mnie na 4 as-ów,jeździ cały czas tylko 2 "starych",nowi as nie jeźdzą -wieć chyba jest nadwyżka zatrudnienia,jak dwójka ludzi nic nie robi-nawet na urlop nie można iść jak się zaplanuje,bo odp asm ' nie ma kto jeździć" śmiech !!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja idiotyczna- 50 min rozmowa przez tel- jedyny etap. panienka zadająca pytania bez pojęcia o co pyta, o realia rynku.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
dss - 2015-01-26 16:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy u was też ASM'owie ucinają wam parę procent z premii za zamianki na koniec dnia/nadmierne przesuwanie wizyt?
zdjecie uzytkownika
BAT - 2015-01-26 22:16:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież muszą na czymś zakombinować żeby dla nich było więcej i żeby murzyną za dużo nie wypłacić. Dlatego ucinają
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy British American Tobacco?
Zadaj pytanie
x