logo British American Tobacco

British American Tobacco

Warszawa

Opinie o British American Tobacco

rekwan 2016-06-09 21:33:49
Co to za numerki pojawiły sie na koncu postów ? (usunięte przez administratora)
tomek 2016-06-10 15:21:42
Jakie numerki, ja niczego nie widze? wydaje mi się, że te 50% obrotu to jest naparwde dużo jednak no i też na pewno można tutaj zarobić dobrze, bo jest oferta pracy u nich jako Specjalista w Składzie Podatkowym.
pytanie 2016-06-10 19:12:27
Panowie ile można uzyskać podstawy brutto na vansellerze? Z góry dzięki za odpowiedz.
1
ruys 2016-06-10 21:27:58
Dostaniesz 3000brutto podstawy można wyrobić 1900brutto premi ale Malo realne.
2
aria 2016-06-10 22:51:39
ale takie stawki są realne we wszystkich lokalizacjach?
życzliwy 2016-06-11 18:20:12
Zatrudniony bedziesz w zadaniowym systemie pracy 8h..regulamin pracy wg.british american tabbacoo pozwala na prace nadliczbowa tylko po uzyskaniu polecenia przełożonego.wszystkie nadgodziny bez pozwolenia przełożonego na piśmie sá traktowane jako darmowa praca dla british american tabbacoo, tak interpretuje to firma British American Tobacco, pomyśl o odpowiedzialnosci i ryzyku zwiazanym z tymi zadaniami,kasa,towar,wstawanie o 5:30 bo start pracy o 6:00 ,zadania wygórowane ze bez nadgodzin dostaniesz tylko podstawe 3050 brutto,i nagonké przełozonego ze plan poprawczy bo wynik słaby ;) pracuj tylko 8h chyba ze masz pozwolenie od przełożonego wg zasad Regulaminu Pracy,miła atmosfera jest po to byś pracował nadgodziny bez pozwolenia czyli za darmo ;)powodzenia w dokonywaniu wyboru ...
6
bartuś 2016-06-11 18:23:46
i to jest bardzo dobry system nadgodzin, przynajmniej nie ma nagle przykrych niespodzianek. a jest jakiś limit ile ich można wziąć?
5
marus 2016-07-02 21:09:07
Jak Wam poszły kliki w czerwcu Panie i Panowie???
2
Nowy PH 2016-07-02 21:25:37
Witam
Jestem nowym ph. Jak wygląda szkolenie wstępne i ile trwa? Plany są realne do wyrobienia?
wertyuiop 2016-07-02 21:47:13
hej hej widze ze wczoraj wstawili oferte na stanowisko przedstawiciela handlowego w Kaliszu oferuja m.in. bogaty pakiet świadczeń (opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe, fundusz socjalny) i niezbędne narzędzia pracy (samochód dostawczy, telefon, ipad)
olsztyn 2016-07-03 15:09:09
tam juz nikt prawie nie został z kim można coś zrobić,chociaż jest parę wyjątków
10
ert 2016-07-03 15:34:44
oj nie tylko w Kaliszu bo w innych miastach tego przedstawiecila handlowego tez szukaja np. w Gdańsku czy Slupsku..wiaodmo ze praca całkiiem dobra no i uwazam ze calkiem dobra i tez sporo mozna zarobic tutaj..
4
2 2016-07-06 22:24:59
Teraz to już nie. nie ma już nikogo, cała ekipa gdzie indziej.
8
ahaha 2016-07-06 22:29:31
Praca rzeczywiście jest całkiem dobra, ale wiadomo czy zatrudnienie jako przedstawiciel handlowy może się tutaj opłacić? Pewnie tak, bo oprócz podstawy zarobków dorzucają jeszcze jakieś podwyżki do tego.
Kuba Błaszczykowski 2016-07-06 22:34:58
No nie ma. Skoro ktoś na górze wolał "klepać" po głowie kierownika niż szanować ludzi :)
11
arczi 2016-07-07 09:17:13
dobrego zaagnażowanego pracownika się moim zdaniem szanuje. poza tym jak oni obsługują 200 rynków to skupmy się na możliwościach
Kik 2016-07-07 22:19:50
żal.
hjjjk 2016-07-07 22:35:27
@ kik piszesz "żal" - jak sie domyslasz nic mi nie mówi ta opinia, może uściślisz co masz na mysli, o co ci chodzi, itp. ? dobrze gydby wszystcy mieli jasnosc
Kik 2016-07-08 23:20:16
Żalem jest to,że HRy wpisują posty na GW. To jest prawdziwy ŻAL ŻAL ŻAL.
11
tomek 2016-07-08 23:20:29
No ale i tak jest szansa na odpowiednie premie do zarobków, więc nie jest wcale tak źle. W końcu trzeba walczyć o swoje to może i awanse się pojawiają.
rys 2016-07-09 21:18:16
U nas z 27 osób przez trzy lata nikogo nie awansowali wiec się nie lodź z awansami a wyniki były cały czas!!!
tomek 2016-07-09 21:18:29
Wiecie jakich zarobków może się spodziewać monter kotłów parowych? Pewnie i wypłata pojawia się w terminie.
6
Już niedługo 2016-07-21 18:58:01
tomek, czy Ty pracujesz w tej samej firmie co ja?
o czym ty piszesz?

premie? juz dawno takiej nie widziałem. Co miesiac więcej i więcej - aż nie jestes w stanie tego wyrobić.
podwyżki? uśmiałem się naprawdę
a nadgodziny to sa takie, że jak pójdę do sądu to firma się nie wypłaci...
2
Man 2016-07-21 19:31:49
Samodzielny Kontroler Jakości Dział Produktu i Zapewnienia Jakości ma naprawdę dobrej jakości pracę, w sumie to warto próbować jak najszybciej dopóki ktoś jest masa ogłoszeń, w dodatku dość nowych, więc możecie spróbować, w ogóle idą podwyżki podobno
Kasia 1985 2016-07-22 10:41:52
Witajcie :) Co zrobić żeby dostać pracę w BAT? Jak napisać CV żeby nie zostało ono odrzucone na wstępie? Zależy mi bardzo i nie boję się pracy, ale to nie wszystko, jak przekonać tą firmę do siebie?
3
Q 2016-07-22 10:57:45
Samodzielny Kontroler Jakości Dział Produktu i Zapewnienia Jakości dostaje jaką pensję i czy jest powyżej sredniej?
wyzwolony 2016-07-28 21:25:59
Bat (usunięte przez administratora) wart, a fiat jego brat. Większego kołhozu nie widziałem a buras to dopiero egoistyczny tyran i człowiek chorągiewka, gardzi każdym poniżej jego gradu, a tym wyżej to w (usunięte przez administratora)wchodzi.
6
kiss 2016-07-28 23:09:19
Na pewno taki koordynator specyfikacji produktu moze liczyć na stabilne zatrudnienie, skoro oczekują wyższego wykształcenia. Przygotowanie danych podstawowych dla nowych lub zmiany w istniejących produktach w systemie SAP, MES to nie są duże obowiązki do wypełnienia.
srat 2016-07-31 20:03:38
Dla potomnych po wizycie Papieża ma być lepiej: Tzn. mają bardziej szanować w korporacjach:). A tak na poważnie kumpel z nimi wygrał w sądzie pieniądze a nadgodziny . Czyli jest szansa. Jeb... korpomatołów. Pozdrawiam
6
Po 2016-07-31 20:09:11
Widzę, że British American Tobacco to firma trochę kontrowersyjna, ale lubię takie, opinie widzę niezłe
1
Wons 2016-08-01 08:19:55
Witam! Ktoś strartował na vana w Krakowie obecnie? Dzwonili już do was z rekrutacji? Pozdrawiam!
jacek 2016-08-01 10:12:05
Przedstawiciel Handlowy - Vanseller teraz jest u nich potrzebny i zastnawiam się jak to wszystko w praktyce teraz będzie wyglądało tak nprawde, macie o tym informacje?
Txm 2016-08-09 17:22:34
Tak.
Motyl 2016-08-09 20:25:44
Mi się wydaje, że wszystko jest tutaj na swoim miejscu, ludzie mają się naprawde dobrze i zdecydowanie nie ma się nad czym dwa razy zastanawiać i tyle
kik 2016-08-10 17:28:35
@srat a skąd ten kumpel co z nimi wygrał te nadgodziny i ile tego było i jak długo się o nie sądził?Masz jakieś szczegóły?
1
Algierd 2016-08-10 19:29:03
Mi też podaj jakieś szczegóły @Motyl bo to ciekawa sprawa
Edek 2016-08-10 20:52:51
Masz rację. Wydaje się Tobie.
1
..... 2016-08-10 21:17:15
A Tani Armani jeszcze pracuje ?
erp 2016-08-10 22:14:54
hej widze ze szukaja tutaj w firmie pracownika na stanowisko specjalsity do spraw BHP w Augustowie wazne sa uprawiniea do pracy w służbie BHP (studia wyższe lub podyplomowe w dziedzinie BHP i aktualne szkolenie okresowe dla pracowników służby BHP)
mm 2016-08-13 16:31:08
To startuj, skoro widzisz.
kuna 2016-08-13 16:33:32
coś sporo mają ofert pracy od sierpnia, jakieś zwolnienia były?
Nick 2016-08-22 09:37:55
BAT w Polsce poniósł sromotna porażkę, którą tanimi chwytami PRowymi próbują przeksztalcic w sukces. Kazdy kto pracuje jako PH potwierdzi, że aspiracje firmy a jej dzialania i mechanizmy sprzedazowe nigdy nie zapewnia jej miejsca nr 1, o ktore tak dzielnie walczy.
A teraz ciecia kosztow itd, bo klient nie przyjął BAtowcow z otwartymi ramionami i nadal woli hurtownie.
3
koliber 2016-08-22 10:02:47
na pewno przyjacielu nie jest tak źle jak próbujesz insynuować, oceniam to chociażby po ilości nowych rekrutacji ogłoszeń o pracę i warunkach jakie w nich są proponowane. przykładowo, vanseller przedstawiciel handlowy ma wręcz jak na Chojnice imponujący pakiet socjalny
Nick 2 2016-08-22 20:09:57
Nie przeklamuj rzeczywistosci pakietami socjalnymi. Sadzac po wiedzy, ktora dysponujesz i godzinie o ktorej sie wpisujesz musisz byc ASMem :)
Pierwsze slysze, zeby 'bogactwo' pakietow socjalnych bylo uzaleznione od miasta czy co tam probujesz wmówić. Nie mniej jednak pozdrawiam Cie przyjacielu :)
3
ida 2016-08-22 20:11:11
Kochan, czy jest tu ktoś kto pracował na stanowisku przedstawiciela handlowego u nich? Daje rade? warto?
Fuck 2016-08-22 23:19:09
Z daleka od tej pseudo korporacji . Już dawno ten rząd powinien ich na zbyty pysk wywalić z kraju. Za wyzysk upokorzenie brak nadgodzin stracone nerwy. Jesteś potencjalnym złodziejem od pierwszych dni pracy. A góra sama kombinuje jak może . Pozdr
4
tomek 2016-08-23 08:17:40
Na pewno jest szansa na wyższe zarobki, bo przecież stawka jest zdecydowania inna niż te 1700zł. Dorzucaja odpowiednie premie a to i zadowolenie pracownika jest lepsze.
sławek 2016-08-23 21:18:44
Premię dają a i oczywiście ale zarobić na nią trzeba dymać 10h i wyrobić targety.Wstawać o 4,15 liczenie vana poranne,odprawy jak im czapka stanie to 3 razy w tygodniu ,przepięte wizyty od kolegi bo AS się rozchorował ,kontrola na trasie straszenie planem poprawy,za autostoki,brak cenówek,maty wystawki ,słabe dociskanie,i niekorzystanie z ambitnych technik sprzedaży.wizyty ad hoc beee,zamianki na kodach beee. Powrót liczenie vana gotówki ,weryfikacja limitów kredytowych,ato weryfikacja klientów ,klasyfikacja Klijętów wiecznie coś i to za friii. a jak nie zrobisz targetów to z premi itwojego wysiłku nici .Trzy razy tak i albo wypowiedzenie albo plan poprawy bo jesteś cienki bolek. ASM lub RM kupi sobie czas w wawie bo powie nowy człowiek się szkoli.Więc TOMASZU dawaj na vana a będziesz zadowolony a twoja żona w Biedronce zarobi tyle samo za 8h.Przy 100% mniejszej odpowiedzialności finansowej i materialnej. A i na Święta przyniesie tobie talony a w tym miesiącu wyprawkę szkolną dla dzieci. Ty zaś jak oddział dobrze się postara dostaniesz zaproszenie na kolację firmową za dobry wynik ASM -a
9
baja 2016-08-23 21:49:32
no i jak właśnie kolego coś stanie na maszynach itd. to jest chociaż jakieś postojowe jak odsyłają nie z twojej winy i nie możesz wykonywac pracy? odp
idek 2016-08-25 09:34:58
Może odsyłają tylko by nie zabierali tego z dni urlopowych ?
Zostaw swoją opinię o British American Tobacco - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco