Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: British American Tobacco


Oceniono 1108 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
British American Tobacco
Ilzecka 26
02-135 Polska S.A
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
hieh - 2014-06-27 23:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [b a t - e - 2014-06-19 10:32:36]:
wolumen a wolumen....Sprzedaj 100 a sprzedaj 500 .... niewazne jaki rejon. Robota dostawcy i ph sie zwielakratnia...
zdjecie uzytkownika
buki - 2014-06-28 01:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mle - 2014-06-27 09:11:22]:
no to chyba na to już się nic nie poradzi. Żeby w tej chwili brać się ze takie zmiany to trzeba całą kadrę wymienić
zdjecie uzytkownika
ex BATman - 2014-06-28 11:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dawno temu pracowałem w BAT... Kiedyś BAT była jedną z lepszych firm w Polsce. Wiele Firmie zawdzięczam i sporo się w niej nauczyłem.
A teraz? Aż szkoda czytać, co się z BATem stało. Mam nadzieję, że BAT jeszcze wyjdzie na prostą. Dla dobra swoich pracowników.
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-06-28 14:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie jest aż tak źle jak piszecie. Pracuję tu od początku DSS,jedynie to zarobki są kiepskie,początki były bardzo trudne,teraz klienci jedzą mi z ręki i kupują to co ja muszę sprzedać,nawet Vogue.
zdjecie uzytkownika
buki - 2014-06-28 15:12:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ex BATman - 2014-06-28 11:03:27]:
ale skąd masz te informacje na temat tego co tu się teraz dzieje? znajomi dalej pozostali w BAT w pracy?
zdjecie uzytkownika
buki - 2014-06-28 21:12:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marek - 2014-06-28 14:46:20]:
jesteś chyba jednym z nielicznych obecnie zadowolonych na tym forum. Ale gratuluję w takim razie wprawy w pracy ;)
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-06-29 08:20:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też jestem zadowolona :)
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-06-29 11:56:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witajcie był ktoś na assessment center? jak to wyglądało? co tam było?
zdjecie uzytkownika
buki - 2014-06-29 23:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anka - 2014-06-29 08:20:30]:
a Ty z kolei od jak dawna pracujesz w BAT ? może jesteś nowym pracownikiem? ciekawy jestem co własnie nowi myślą o pracy tu
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-07-02 18:47:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [buki - 2014-06-29 23:22:51]:
pracuje od października 2013
zdjecie uzytkownika
buki - 2014-07-02 22:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Anka - 2014-07-02 18:47:30]:
i bliżej obecnie jesteś tego , żeby dać sobie spokój i poszukać czegoś innego czy może podoba Ci się w Bacie?
zdjecie uzytkownika
jkuii - 2014-07-03 17:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [buki - 2014-07-02 22:06:29]:
ja tez pracuje od października i gdy tylko znajde jakas alternatywe to juz mnie tu nie ma było ok do kwietnia od kwietnia nie wyrabiam 100% premi
zdjecie uzytkownika
Cenzura - 2014-07-04 20:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Znowu cenzura !!! Posty są ciagle kasowane ! Gdzie wolność wypowiedzi ?
zdjecie uzytkownika
cenzor - 2014-07-05 00:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Cenzura - 2014-07-04 20:33:40]:
co Ci skasowali? A może po prostu raz jeszcze napisz bez wulgaryzmów...
zdjecie uzytkownika
lenny - 2014-07-05 14:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Cenzura - 2014-07-04 20:33:40]:
pfff wolność wypowiedzi? masz ją wszędzie. Tylko , że z takich przywilejów jak ten również trzeba umiec korzystac
zdjecie uzytkownika
... - 2014-07-05 14:18:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli pisać tylko to co Dla Cenzroa wygodne !! Nie wypisujcie bzdur
zdjecie uzytkownika
ExBATman - 2014-07-05 23:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [buki - 2014-06-28 15:12:22]:
Tak, wiem to od kolegów, którzy nadal w BAT pracują.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-07-18 22:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czy pracujecie ustawowe 8h? ja pracuje po 12-13h i jak się pytam kierownika co z nadgodzinami to wg. on nadgodzin nie widzie. czy to jest normalne?
zdjecie uzytkownika
Ph - 2014-07-20 15:52:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ze pracujesz 12-13 godzin oznacza ze sie nie wyrabiasz.Zamienia Cie na lepszy model
zdjecie uzytkownika
do adam - 2014-07-20 18:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chłopie uciekaj z tad ale najpierw napisz oficjalne pismo przez prawnika o wypłate nadgodzin
zdjecie uzytkownika
hahah - 2014-07-20 19:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do adam - 2014-07-20 18:45:17]:
hahahaha witam serdecznie w Bat ,żeby tu pracować to MUSI TO BYĆ PRAWDZIWA MIŁOŚĆ,HAHAHA
zdjecie uzytkownika
Pierdziel - 2014-07-22 21:44:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam - 2014-07-18 22:53:36]:
Stary gdy ja zapytałem swojego ASM-a o to że pracuję 10-14 godzin dziennie to usłyszałem ,że system jest opracowany tak ,że 8 godzin na dzień pracy powinno wystarczyć i ,że to moja wina ,że tak długo pracuję. Gdy powiedziałem dobrze wsiadaj na vana i zrób to w osiem godzin to usłyszałem ,że to nie należy do jego obowiązków. Dał mi ASM dwa tygodnie na poprawienie mojej wydajności w pracy grożąc ,że w przeciwnym razie dostanę naganę.Po dwóch tygodniach złożyłem wypowiedzenie i niestety jeszcze 2 tygodnie musiałem zap-dalać bo byłem niezbędny. Teraz pracuję 8 godzin za lepsze pieniądze i mniejszy stres.Mam spore doświadczenie bo 17 lat jako PH w korporacjach i 9 m-cy w BAT - naprawdę odradzam pracę w tej firmie bo ten system już się wali i z tym personelem kierowniczym nie ma przyszłości.
zdjecie uzytkownika
QPA - 2014-07-22 22:33:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ile to punktów kolego miałeś dziennie że sie nie wyrabiałeś w 8 godzin?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-22
Żródło: pracuj.pl
Warszawa
(mazowieckie)
Obecnie poszukujemy kandydatek i kandydatów na stanowisko:Specjalista w Dziale Finansów Sprzedaży Miejsce pracy: Warszawa Poszukujemy osoby z:Wykształceniem wyższym ekonomicznym  / finansowym (min. licencjat)Znakomitymi zdolnościami analitycznymi i umiejętnością szybkiego uczeniaBardzo dobrą znajomością aplikacji Excel, m.in.: tabele przestawneUmiejętnością dobrej organizacji pracy, samodzielnością i proaktywnościąZdolnościami komunikacyjnymi i
zdjecie uzytkownika
Pierdziel - 2014-07-23 07:39:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [QPA - 2014-07-22 22:33:17]:
Kolego tak od 22 do 26 punktów i jazdy w terenie ok.200 km. dziennie.Zrobisz to w 8 godzin?
zdjecie uzytkownika
QPA - 2014-07-23 19:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pierdziel - 2014-07-23 07:39:22]:
Jesli jest tak jak piszesz ze miałeś 200 km dziennie do przejechania to powinienes miec max 20 punktów.Oczywiscie zalezy to tez od innych czynników np. efektywnosci wizyt,predkosci poruszania sie vanem,ilosci sprzedawanych na danym terenie pakietów,czy tez obszarem jaki obslugujesz tzn miasto-wiocha (ilosc dostepnych sku na punktach) Jesli merytorycznie wytłumaczyłbyś to Twojemu ASM-owi i Twój ASM nie byłby bezdusznym szympansem to myśle ze powinien zmniejszyc Tobie liczbe wizyt ograniczajac np wizyty w punktach ktore moze obslugiwales 2razy w tygodniu a ich potencjal wskazywal na 1 wizyte w tygodniu.Wiem cos o tym bo ja tak robiłem.Pamietaj nie wszyscy ASM-owie sa tacy jak piszesz.Ja przynajmniej zle nie mysle o PH a cały czas myśle jak poprawic im (nam) komfort pracy.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x