Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo British American Tobacco

Opinie o British American Tobacco

Pracowałeś w firmie British American Tobacco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Vistula - 2015-07-23 21:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bo wszyscy siedzą na pracuj.pl albo innych portalach poświeconych poszukiwaniu pracy. Na trasówkach firma zewnętrzna bez ogródek przedstawiła czasy pracy. wam też nie mieści się w 10 godzinach?
zdjecie uzytkownika
nolte - 2015-07-23 22:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W sumie testy zebysmy sami ładowali Ducaty są zbędne, możemy wdrożyć temat od razu,proponuje aby Ci PH -dostawcy którzy wracają najpóżniej czyli ok 18-19 zostawali w x-docku do czasu przyjazdu dostawy ,w miedzyczasie mogą się zdrzemnąć na kartonach,nastepnie przygotować towar do załadunku no i ewentualnie szybka kawa(jeszcze darmowa)i o 7 w trasę .Podziękujemy za współpracę DHL-owi widzę tu ogromne oszczedności,mam nadzieję że ktoś z zarządu rozpatrzy mój pomysł.Panowie ogarnijcie się bo jeszcze chwila a będziemy pracować za miskę ryżu jak chińczycy,jednakowe mundurki juz mamy.pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
Lukasyno - 2015-07-23 23:10:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
UWAGA UWAGA!!! Dnia 23 lipca firma BAT Polska strzeliła sobie w kolano i to z bazooki. To co zostało zrobione z trasami to jest jeden wielki żart. Napluli normalnie w twarz przedstawicielom ale także detalistom. Ta decyzja poniesie za sobą konsekwencje które przyniosą ogromne straty dla firmy. Zamiast iść w stronę 30% niestety będzie jazda w dół i oby na 20% się zatrzymało. Widziałem jak dzisiaj w przedstawicielach tych nawet najbardziej wytrwałych coś pękło. Lawinowo ludzie będą szukać pracy. Nowi którzy przychodzą jedyne co robią to tylko psują trasy i relacje z klientami. Pałka się przegła Panie Antal. Czas pakować manatki i wracać do tej swojej Anglii , może jeszcze jakaś praca na zmywaku się znajdzie. Bardzo proszę was wszystkich zamiast marnować energię tutaj zbierajcie kwity , zapisujcie godziny pracy i piszcie lawinowo skargi do PIPu. Może się wystraszą i cofną odrobine bo dzisiaj poszli już na całość. BAT TO MY , a nie chłopaczki w lakierkach i inne metro chłoptasie z Warszawki i ich odłamy w postaci leniwych ASMów. Wojnę czas zacząć!!! Zbierajcie siły i szykujcie się do bitwy , na pewno wygramy , a udziały BAT w Polsce polecą na łeb na szyję niezależnie od tego co teraz zrobią. Pozdro dla kumatych!!!
zdjecie uzytkownika
GniewnyBilly - 2015-07-25 14:10:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proponuje wszystkim L-4 3 sierpnia niech nam ułożą trasę ASM-owie
pozdrawiam wszystkich serdecznie i tylko bunt coś może zmienić jak teraz nie to będziemy maszynkami do zarabiania kasy i będą robić z nami co im się podoba
zdjecie uzytkownika
Wku.....y - 2015-07-25 20:23:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GniewnyBilly - 2015-07-25 14:10:01]:
Proponuję nie ruszac nowych tras i jechac od sierpnia w/g ich tych trasowek. Zobaczą jaka będzie suteczność i jaka sprzdaż to może wreszcie ludki z W-awy nie mający pojęcia o rynku przestaną bawić się nami i detalistami. Nawet sprane główki ASMów zaczęły się bardziej pocić.
zdjecie uzytkownika
ASM - 2015-07-26 09:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bambusy do roboty a nie tylko stękanie i płacz.
Jak nie pasuje to wypier..... przyjdą inni którzy chcą pracować.
Już kilkanaście razy na przełomie 2 lat było pisane o strajku,L4,buncie,PIP-e,TVN-ie i co?
To że wszystko się kręci dalej.Za ciency jesteście żeby to zmienić i jedyne co możecie to trochę postękać i powyzywać nas kadrę kierowniczą.
Nie ty to przyjdzie inny który bedzie pracować i bedzie zadowolony.
Więc ładuj rano pakę,wsiadaj w białe cudo i szoruj w rynek sprzedawać towar bo nie będę miał premii i będę musiał na urlop jechać do Włoch a nie na Kanary.
A jak się coś nie podoba to spływaj do Mc Donal..
A i ciesz się że masz jeszcze rano darmową kawkę...
zdjecie uzytkownika
GniewnyBilly - 2015-07-26 10:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety ale ASM to tylko gość nie mający pojęcia o pracy w dss oni mieli kiedyś za zadanie jechać i zaproponować detaliście np. nowego fajka teraz ich praca troszkę się umawiają się tylko który ma zrobić l.da Regionalnemu hahaha
zdjecie uzytkownika
Kawosz - 2015-07-26 15:11:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [GniewnyBilly - 2015-07-26 10:57:37]:
I ty to nazywasz kawą, śniadaniowa z lidla za 7zł.
zdjecie uzytkownika
ASM - 2015-07-26 16:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak smakuje bo pijam w Starbucks...
Jestem zmartwiony czytając powyższe że nie bedziecie pracować - bo dostanę tylko swoją wysoką podstawę i do Włoch będę musiał jechać swoim SŁUŻBOWYM AUTKIEM :-)))
zdjecie uzytkownika
Lejdl - 2015-07-26 20:12:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja bym się potkał z tym ASM tak sam na sam chętnie na rundkę i osobiście mu wytłumaczył kto na Was mendy zap.....
zdjecie uzytkownika
GniewnyBilly - 2015-07-26 21:55:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lejdl - 2015-07-26 20:12:41]:
Po co przecież widzisz że ten ASM to jakiś burak nie szanujący ludzi i ich pracy
ale co zrobisz na takich idootów pracujemy i myślą że są fajni ale jest sprawiedliwość na tym świecie i dostanie za swoje bez spotkania z tobą ze mną czy z kim kolwiek. pozdrawiam pracowników z dss
zdjecie uzytkownika
Warsawiak - 2015-07-27 11:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Lukasyno - 2015-07-23 23:10:47]:
Kolego Warszawa, a nie żadna warszafka!
zdjecie uzytkownika
ahhhhmmm - 2015-07-27 21:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jak u was szykują sie jakieśzmiany jak myślicie co dalej z dss?Firma robi nowe tcp po kryjomu i zmniejsza liczbe pop czyżby już oszczędnośco
zdjecie uzytkownika
petgo - 2015-07-28 07:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty masz sprzedawać fajki najlepiej jak się da, a nie główkować. Gdybyś był taki mądry to teraz nie jeździłbys vanem. Nie sądzisz chyba że firma będzie specjalnie tobie ogłaszać że robi tcp. Ciesz się ze możesz poprawić trasy po finalnym wypluciu przez maszynę i w drogę. Nie pasuje to składasz papier a na twoje miejsce są inni. To takie proste
zdjecie uzytkownika
ASM - 2015-07-28 19:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Święte słowa...
Buractwo-stękactwo-leseractwo-narzekactwo ale jak trzeba sprzedać i zrealizować parametry to sierota jeden z drugim nie potrafi.
Nie piszę tu o wszystkich.Część z dobrych PH mają pojęcie o sprzedaży , pracują jak na własny biznes i mogą dojść wysoko (jak nie tu to w innej firmie) ale pozostali nadają się do solenia frytek w Mc Donal.. lub na Orlenie do nalewania paliwa.
zdjecie uzytkownika
yar - 2015-07-29 23:03:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Święte słowa...
Buractwo-stękactwo-leseractwo-narzekactwo ale jak trzeba sprzedać i zrealizować parametry to sierota jeden z drugim nie potrafi.
Nie piszę tu o wszystkich.Część z dobrych PH mają pojęcie o sprzedaży , pracują jak na własny biznes i mogą dojść wysoko (jak nie tu to w innej firmie) ale pozostali nadają się do solenia frytek w Mc Donal.. lub na Orlenie do nalewania paliwa."

Na szczęście już nie jestem w szeregach BATa i BARDZO się z tego cieszę, ale przez parę lat poznałem na wylot mechanizmy jakia rządzą tym koncernem. Totalnym IDIOTĄ jest ten kto sądzi że sama praca i dobre wyniki pomogą mu w rozwijaniu kariery. Jeśli nie liżesz d...py każdemu przełożonemu lub nie bawisz się w donosiciela, jeśli nie jesteś dobrym znajomym kogoś z kadry zarządzającej to możesz zapomnieć o jakimkolwiek awansie. Każdy taki ASMek 50% swojego czasu traci na budowanie własnego pijaru i udowadnianiu swoich, rzekomych, zasług. Drugie 50% poświęcają na controling oraz kompletowanie "teczek" podwładnych. Byłem świadkiem wielu sytuacji gdy awans omijał naprawdę wartościowych i zasłużonych pracowników a dostawały go osoby bez osiągnięć, bez skrupułów, bez kręgosłupa moralnego ale za kolejny szczebelek w karierze gotowe sprzedać własną matkę na narządy.
Naprawdę żałosne jest to, że taka ludzka, cyniczna, moralna kloaka, zabiera tu głos i śmie pouczać innych. Naucz się najpierw prawdziwej pracy a nie koncernowych "gierek" a dopiero potem zabieraj głos. Jeśli BAT ci się tak podoba to trzymaj się go rękami i nogami bo w każdej innej firmie (gdzie liczy się praca a nie pozerstwo) dostałbyś co najwyżej posadę ciecia.
zdjecie uzytkownika
ASM - 2015-07-30 05:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Na szczęście ciebie już tu nie ma bo zostałeś wywalony z tej firmy za nieudaczną pracę.
Tak jak pisałem wcześniej nie nadajesz się na Ph a tutaj nie potrafiłeś nawet "zebrać" zamówienia i dostarczyć klientowi towaru.Nawet praca stróża jest dla ciebie zbyt wymagająca.
A w Bat są PH którzy dobrze pracują i wszędzie sobie dadzą radę tak jak na stanowisku PH jak i na stanowisku kierowniczym.Piszesz jakbyś miał żal że ASM nie dał ci czterech liter do wylizania bądz się wypiełeś a on Cię tylko kopnął w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Lubelski cyrk. - 2015-07-30 22:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam !
Na wstępnie pozdrawiam czytających z pier.d.o.l.n.i.k.a zarządzanego przez dwóch najbardziej niekompetentnych ludzi jakich znam ASM Radek i Tomek - dream team !
Pracuję w DSS od początku i mam porównanie jak zarządzano xdockiem. Zero doświadczenia w sprzedaży, zarządzania ludźmi i magazynem. Niczego nie ma, chłopaki chodzą dopominają się o gratisy, cokolwiek - nic nie ma. Tylko zapalniczki, z których trzeba się ,,wyspowiadać" co do sztuki na potwierdzeniach wraz nr tel do klienta.... Wany sypią się na potęgę... Np. u ASMa Radzia to trzeba sms o 12 wysyłać: ile wizyt, pakietów, itd. Najlepsze jest to, że zamiast wsiąść się za robotę, to dzwonią do chłopaków znienacka, pytają gdzie są,jadą do nich na trasę i ,,uczą'' ich sprzedaży. Powrót ok 16-17 masz jak w banku, on oczywiście w odpowiednim momencie się ulatnia i wraca, a Ty robisz dalej trasę. Najlepsza jest lista 8 SKU m.in. Vic 40 silver, Vic 40 red i Vic 20 KS Silver. Weź to zrób na Lubelszczyznie, gdzie ruska fajka na każdym rogu ! w gratisie wszystkich straszą programy naprawczymi :) A jutro będzie Tasior, aż miło będzie popatrzeć jak się przy nim biegają i się spinają :) na koniec - szkoda, że pod ich ,,rządem" powoli kruszy się ekipa dobrych chłopaków, którzy potrafią dużo i a mogą jeszcze więcej !
zdjecie uzytkownika
BAT - 2015-07-30 23:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tak jest kolego wszędzie w Tarnowie było tak samo dwóch Asm szanowny Pan Sebastian i jego prawa ręka Pan Tomasz. Wypisz wymaluj jak u Ciebie nic dodać nic ująć. To była jakaś szkułka niedzielna.A jak wielce szanowny PAn TAsior miał przyjechać to obydwaj byli tak obsrani że nogawkami im leciało.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
BAT - 2015-07-30 23:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkółka miało byc:)
zdjecie uzytkownika
magazynowy - 2015-07-31 05:56:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [BAT - 2015-07-30 23:12:58]:
to są chłoptasie,którzy są sterowani przez korporacje-po trupach do celu-,Dygdoniowi się wydaje,że wszystkie rozumy pozjadał,a tak naprawde nadaje się to gniecenia pomidorów na ketchup u roleskiego.
zdjecie uzytkownika
qqw - 2015-07-31 07:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Kielcach to samo, jak Tasior przyjeżdżał to chłopaki z kupą w majtasach biegali, a jeden to jest taki obsrany ze to xdocku nie przyjeżdżał Żeby się w oczy nie rzucać, a jak przyjechał to w pomarańczowej kamizelce do biura wchodził, zderzaki w vanach czyscił i pake z kurzu pucowal. Miejscowi wiedzą o kogo chodzi!
zdjecie uzytkownika
cool - 2015-07-31 21:32:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a w Szczecinie jest Grześ....
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja idiotyczna- 50 min rozmowa przez tel- jedyny etap. panienka zadająca pytania bez pojęcia o co pyta, o realia rynku.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Duck - 2015-07-31 22:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...Moim zdaniem jest fałszywy i w główce mu się poprzewracało.Taki Disco-Polo-Men ;-)
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2015-07-31 23:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po 1.Jezeli chcecie cokolwiek osiągnać to RAZEM!!! bo osobno to możecie jedynie sobie popłakać na forum,a i tak to nic nie da.
Po 2.ASM przecież jesteś jednym z tych wchodzących w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wieć o czym ty piszesz??!!Nie rób sobie sierry chłopie.
Po 3.Dopoki 500 osob w Polsce będzie pozwalało się dymać to tak jak mówili koledzy będziemy pracować za miske ryżu.

Tacy wszyscy jesteście oburzeni ,ale jeszcze nikt się konkretnie nie postawił. Pomyślcie wystarczyłoby tylko żeby jeden crossdock w Polsce nie wyjechał w trasę. Nie sądze aby z dnia na dzień zwolnili np.15 osob
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy British American Tobacco?
Zadaj pytanie
alert