Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o British American Tobacco

Pracowałeś w firmie British American Tobacco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
... - 2015-05-10 14:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stary ale jary - 2015-05-10 12:19:51]:
RM B.N. To najlepszy gość jaki Wam się mógł przytrafić wiem co pisze - pracowałem z nim
zdjecie uzytkownika
1234 - 2015-05-10 15:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w lodzi najgorszy jest burza
zdjecie uzytkownika
nikta - 2015-05-10 18:14:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak się wam podobają nasze dane osobowe na listach z doładowaniem DHL? Kompletne bezprawie!!!












zdjecie uzytkownika
SRAT - 2015-05-10 21:25:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O co Ci chodzi kolego nikita?
zdjecie uzytkownika
Weteran - 2015-05-10 21:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stary ale jary - 2015-05-10 12:19:51]:
Masz racje , na jedno z ogłoszeń 14 osób wysłało swoje cv, wiem bo tam pracowałem i dzwonili do mnie co się u nas dzieje .
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2015-05-10 21:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapomniał wół jak cielęciem był
zdjecie uzytkownika
BAT - 2015-05-11 23:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie rozumiem tego. Oni Wami manipulują jak tylko mogą robią z Was baranów. A Wy sobie mało do gardeł nie skoczycie. Ludzie Polski narodzie obudż się w końcu z tego letargu bo będziecie niewolnikami do końca życia. Smieją się z Was a Wy tyracie na nich za marne grosze. robią spotkania o 6.30 żeby Was tak zmanipulować żebyś Cię sprzedawali i nic innego nie widzieli oprócz papierosów Bata. Obudżcie się z tego letargu
zdjecie uzytkownika
yzx - 2015-05-12 10:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pytanko do przedstawicieli DSS z BAT:
jak długi okres teraz ma Was nie być w terenie?
zdjecie uzytkownika
weteran - 2015-05-12 20:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [yzx - 2015-05-12 10:56:02]:
Jesteśmy na trasach od poniedziałku
zdjecie uzytkownika
lizus - 2015-05-13 13:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [yzx - 2015-05-12 10:56:02]:
będziemy jakoś tak po wakacjach
zdjecie uzytkownika
Scooby - 2015-05-13 19:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
U nas gość popłynął na 1000zł bo wozi grubą kasę!
zdjecie uzytkownika
apokalipsa - 2015-05-13 21:10:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie: Jak tam TAO?
Ludzie TAO to program który współgra z systemem SAP!Przy okazji zaostrzyli nam program żebyś nie przekraczał kredytów które rzekomo są ubezpieczone.To jest po to żeby uwalić nam premie!!!To jest korporacja jeba. za wszystko a polak to kocha!
Ja już nie długo spadam z tej korpo bo mam 3 oferty i wcale nie jest żle na rynku jeśli chodzi o pracę.

zdjecie uzytkownika
telefon - 2015-05-13 21:17:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie miejcie telefon przy sobie i nauczcie się go obsługiwać jeżeli chodzi o nagrywanie rozmów z asmem. Mobing to mało powiedziane oni nas z zaskoczenia zabierają na pogawędki.
zdjecie uzytkownika
Zirytowany - 2015-05-14 20:30:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejście firmy do ludzi widać już na wstępie procesu rekrutacji. Aby zgłosić swoją kandydaturę do pracy w tej firmie należy założyć konto w aplikacji rekrutacyjnej a następnie wpisać tam wszystkie pozycje z CV i Listu motywacyjnego - wszystkie, nie tylko podstawowe!!! Rekruterom tej firmy nie chce się nawet otworzyć przesłanych aplikacji. Marnują czas człowieka na powielanie informacji dostępnych w aplikacji. Odbieram to jako zwykły brak szacunku do osób poszukujących pracy. Jeżeli pracownicy firmy np. przedstawiciele handlowi muszą marnować swój czas na podobne głupoty zamiast zająć się sprzedażą to życzę firmie powodzenia. Dodatkowo aplikacja się zawiesza i jest bardzo prosta technicznie co przy tak wielkiej firmie nie wygląda dobrze. Po takiej prezentacji firmy, postanowiłem zrezygnować z ubiegania się o pracę w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
netto - 2015-05-14 22:48:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Takich maruderów i tak nie potrzebujemy. Płyń.
zdjecie uzytkownika
BAT - 2015-05-15 00:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Gościu odpadłeś już na etapie wypełniania kwestionarjusza osobowego a chciałeś sobie dać radę w pracy.Ha ha spływaj do Mc Donalds..
zdjecie uzytkownika
Brutto - 2015-05-15 18:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [netto - 2015-05-14 22:48:23]:
Te netto (2100 zł)
zdjecie uzytkownika
CBŚ - 2015-05-16 15:05:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
1.Wyobraźcie sobie pracę w firmie która nigdy nie kazała swoim pracownikom weryfikować klientów pod względem istnienia ich firm we wpisach do ewidencji DG.
2.Wyobraźcie sobie przełożonych ASMów , RMów i całą resztę która o tym wiedząc zwalniają ludzi bo ktoś z punktu gdzie taka weryfikacja nie nastąpiła nie ma faktury lub okazuje się że dane na niej nie są danymi punktu?
3. Wyobraźcie sobie firmę która każdego pracownika ma za złodzieja i kombinatora i w powyższej sytuacji chcąc zachować nieskazitelną opinie i wybielić Managerów zwalnia takiego pracownika z par. 52. oczywiście zakłada że to klient ma racje a pracownika robił wałki
4. Wyobraźcie sobie firmę w której takie rzeczy się dzieją i a pracownik jest niewinny a zostaje oskarżonym i dyscyplinarnie zwolnionym z pracy bo taki system obsługi klienta działa od początku i z racji pośpiechu przy wdrażaniu projektu ktoś nie dopracował szczegółów
5. Wyobraźcie sobie że może to spotkać każdego kto jest, był lub chce pracować w DSS w British American Tabacco my boimy się każdego dnia choć nie mamy nic na sumieniu bo praca w tej firmie jest pracą podwyższonego ryzyka w każdym tego słowa znaczeniu i tak jak kolega wyżej napisał za 2100 netto z "możliwością" premii za wykonane "zadania cyklowe"
zdjecie uzytkownika
A.B.C - 2015-05-17 10:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Absolutna racja!! Gdyby nie to, praca w bat byłaby nawet fajna. A tak ciągły stres czy klient faktury zbiera czy nie !! A to juz chyba powinien się klient tłumaczyć a nie my!!
zdjecie uzytkownika
CBŚ - 2015-05-17 13:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
1. Wyobraźcie sobie firmę w której człowiek nie umie wyliczyć swojego wynagrodzenia. Ponieważ wzór zna tylko pani z kadr i płac a stawka godzinowa a pojęcie nadgodziny nie istnieje
2. Wyobraźcie sobie firmę przez którą już nie jeden bogu ducha winien chłopak ciąga się po sądach lub ma wyrok w zawieszeniu bo pracował w BAT bo tak szybko chciano kiedyś zrobić wynik DSSu żeby GlobHause Londyn widział jak to "zarząd" potrafi a RMowie pchali ASMów a ASMowie ludzi którzy musieli robić to co im kazano żeby rodziny utrzymać i pracować u "Solidnego Pracodawcy 2014".
3 Wyobraźcie sobie firmę w której w "Zarządzie" po jednej stronie stołu siedzą ludzie którzy chcą bardzo by DSS działał jak najlepiej a po drugiej Ci którym stary "układ" z hurtowniami bardzo odpowiadał bo poza wypłatą z BAT wpadała druga lepsza z rynku. I jak to ma wszystko działać jeżeli my się staraliśmy chcieliśmy robić targety czyt. Premię a oni robili wszystko by rzucać nam kłody pod nogi by za rok, dwa a może pół poświęcić kogoś i powiedzieć SORRY nie wyszło wracamy do starego na kolanach to wina ludzi PH z DSSu to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kombinatorzy to oni zawalili i nikt nie wspomni że to my dokonywaliśmy niemożliwego z Pall Mallem że pchaliśmy do przodu gdy rynek się cofał nikt nie będzie nas żałował tak jak Mnie i innych którzy bez pożegnania odchodzili = uciekali lub zostali zwalniani bo ktoś wepchnął ich an minę życiową jaką był dla nas BAT.
zdjecie uzytkownika
Pepe - 2015-05-18 19:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że pojawiło się w warszawie ogłoszenie o rekrutacji na PH/Van-seler wysłałem papiery ale po lekturze tego forum mam duże wątpliwości czy pchać się w ten młyn
zdjecie uzytkownika
dzidek - 2015-05-18 19:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pepe - 2015-05-18 19:13:58]:
człowieku to w warszawie innej pracy nie ma....to stolyca przecia
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2015-05-18 22:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zirytowany - 2015-05-14 20:30:28]:
bardzo ciekawe... miałem rozmowę w firmie BAT i rekruter miał wydrukowane moje cv. Centralnie moje cv. Coś mam wrażenie, że kolega był na rozmowie, poległ na niej i teraz wypisuje farmazony. Można naginać rzeczywistość do własnych potrzeb, tylko jakie masz kolego potrzeby wprowadzając w błąd innych?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja idiotyczna- 50 min rozmowa przez tel- jedyny etap. panienka zadająca pytania bez pojęcia o co pyta, o realia rynku.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2015-05-19 20:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zdziwiony - 2015-05-18 22:48:14]:
byłeś na rozmowie,i rekruter miał twoje cv? ciekawe,no tak powinien mieć janka z. hehehheheh
zdjecie uzytkownika
ciekawski... - 2015-05-19 20:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ALE JAKIE CV??? JAKA ROZMOWA...??? DO TEJ FIRMY ZATRUDNIAJĄ PRZEZ TELEFON.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy British American Tobacco?
Zadaj pytanie
alert