logo British American Tobacco

British American Tobacco

Warszawa

Opinie o British American Tobacco

życzliwy 2016-06-11 18:20:12
Zatrudniony bedziesz w zadaniowym systemie pracy 8h..regulamin pracy wg.british american tabbacoo pozwala na prace nadliczbowa tylko po uzyskaniu polecenia przełożonego.wszystkie nadgodziny bez pozwolenia przełożonego na piśmie sá traktowane jako darmowa praca dla british american tabbacoo, tak interpretuje to firma British American Tobacco, pomyśl o odpowiedzialnosci i ryzyku zwiazanym z tymi zadaniami,kasa,towar,wstawanie o 5:30 bo start pracy o 6:00 ,zadania wygórowane ze bez nadgodzin dostaniesz tylko podstawe 3050 brutto,i nagonké przełozonego ze plan poprawczy bo wynik słaby ;) pracuj tylko 8h chyba ze masz pozwolenie od przełożonego wg zasad Regulaminu Pracy,miła atmosfera jest po to byś pracował nadgodziny bez pozwolenia czyli za darmo ;)powodzenia w dokonywaniu wyboru ...
9
marus 2016-07-02 21:09:07
Jak Wam poszły kliki w czerwcu Panie i Panowie???
3
Nowy PH 2016-07-02 21:25:37
Witam
Jestem nowym ph. Jak wygląda szkolenie wstępne i ile trwa? Plany są realne do wyrobienia?
olsztyn 2016-07-03 15:09:09
tam juz nikt prawie nie został z kim można coś zrobić,chociaż jest parę wyjątków
12
2 2016-07-06 22:24:59
Teraz to już nie. nie ma już nikogo, cała ekipa gdzie indziej.
10
Kuba Błaszczykowski 2016-07-06 22:34:58
No nie ma. Skoro ktoś na górze wolał "klepać" po głowie kierownika niż szanować ludzi :)
14
Kik 2016-07-07 22:19:50
żal.
Kik 2016-07-08 23:20:16
Żalem jest to,że HRy wpisują posty na GW. To jest prawdziwy ŻAL ŻAL ŻAL.
14
rys 2016-07-09 21:18:16
U nas z 27 osób przez trzy lata nikogo nie awansowali wiec się nie lodź z awansami a wyniki były cały czas!!!
2
Już niedługo 2016-07-21 18:58:01
tomek, czy Ty pracujesz w tej samej firmie co ja?
o czym ty piszesz?

premie? juz dawno takiej nie widziałem. Co miesiac więcej i więcej - aż nie jestes w stanie tego wyrobić.
podwyżki? uśmiałem się naprawdę
a nadgodziny to sa takie, że jak pójdę do sądu to firma się nie wypłaci...
7
Kasia 1985 2016-07-22 10:41:52
Witajcie :) Co zrobić żeby dostać pracę w BAT? Jak napisać CV żeby nie zostało ono odrzucone na wstępie? Zależy mi bardzo i nie boję się pracy, ale to nie wszystko, jak przekonać tą firmę do siebie?
8
wyzwolony 2016-07-28 21:25:59
Bat (usunięte przez administratora) wart, a fiat jego brat. Większego kołhozu nie widziałem a buras to dopiero egoistyczny tyran i człowiek chorągiewka, gardzi każdym poniżej jego gradu, a tym wyżej to w (usunięte przez administratora)wchodzi.
14
srat 2016-07-31 20:03:38
Dla potomnych po wizycie Papieża ma być lepiej: Tzn. mają bardziej szanować w korporacjach:). A tak na poważnie kumpel z nimi wygrał w sądzie pieniądze a nadgodziny . Czyli jest szansa. Jeb... korpomatołów. Pozdrawiam
8
Wons 2016-08-01 08:19:55
Witam! Ktoś strartował na vana w Krakowie obecnie? Dzwonili już do was z rekrutacji? Pozdrawiam!
Txm 2016-08-09 17:22:34
Tak.
kik 2016-08-10 17:28:35
@srat a skąd ten kumpel co z nimi wygrał te nadgodziny i ile tego było i jak długo się o nie sądził?Masz jakieś szczegóły?
5
Edek 2016-08-10 20:52:51
Masz rację. Wydaje się Tobie.
1
..... 2016-08-10 21:17:15
A Tani Armani jeszcze pracuje ?
mm 2016-08-13 16:31:08
To startuj, skoro widzisz.
Nick 2016-08-22 09:37:55
BAT w Polsce poniósł sromotna porażkę, którą tanimi chwytami PRowymi próbują przeksztalcic w sukces. Kazdy kto pracuje jako PH potwierdzi, że aspiracje firmy a jej dzialania i mechanizmy sprzedazowe nigdy nie zapewnia jej miejsca nr 1, o ktore tak dzielnie walczy.
A teraz ciecia kosztow itd, bo klient nie przyjął BAtowcow z otwartymi ramionami i nadal woli hurtownie.
12
Nick 2 2016-08-22 20:09:57
Nie przeklamuj rzeczywistosci pakietami socjalnymi. Sadzac po wiedzy, ktora dysponujesz i godzinie o ktorej sie wpisujesz musisz byc ASMem :)
Pierwsze slysze, zeby 'bogactwo' pakietow socjalnych bylo uzaleznione od miasta czy co tam probujesz wmówić. Nie mniej jednak pozdrawiam Cie przyjacielu :)
8
Fuck 2016-08-22 23:19:09
Z daleka od tej pseudo korporacji . Już dawno ten rząd powinien ich na zbyty pysk wywalić z kraju. Za wyzysk upokorzenie brak nadgodzin stracone nerwy. Jesteś potencjalnym złodziejem od pierwszych dni pracy. A góra sama kombinuje jak może . Pozdr
11
sławek 2016-08-23 21:18:44
Premię dają a i oczywiście ale zarobić na nią trzeba dymać 10h i wyrobić targety.Wstawać o 4,15 liczenie vana poranne,odprawy jak im czapka stanie to 3 razy w tygodniu ,przepięte wizyty od kolegi bo AS się rozchorował ,kontrola na trasie straszenie planem poprawy,za autostoki,brak cenówek,maty wystawki ,słabe dociskanie,i niekorzystanie z ambitnych technik sprzedaży.wizyty ad hoc beee,zamianki na kodach beee. Powrót liczenie vana gotówki ,weryfikacja limitów kredytowych,ato weryfikacja klientów ,klasyfikacja Klijętów wiecznie coś i to za friii. a jak nie zrobisz targetów to z premi itwojego wysiłku nici .Trzy razy tak i albo wypowiedzenie albo plan poprawy bo jesteś cienki bolek. ASM lub RM kupi sobie czas w wawie bo powie nowy człowiek się szkoli.Więc TOMASZU dawaj na vana a będziesz zadowolony a twoja żona w Biedronce zarobi tyle samo za 8h.Przy 100% mniejszej odpowiedzialności finansowej i materialnej. A i na Święta przyniesie tobie talony a w tym miesiącu wyprawkę szkolną dla dzieci. Ty zaś jak oddział dobrze się postara dostaniesz zaproszenie na kolację firmową za dobry wynik ASM -a
16
zorro 2016-09-04 17:02:14
beznadzieja
2
Janiemoge 2016-09-09 20:31:32
w szczecinie coś się poprawiło, czy dalej syf....z ekipy armaniego ktoś pozostał ?
Batmaniuszek 2016-09-09 22:31:54
A czy największa wazelina "Armaniego" herbu GUMOWE UCHO jeszcze pracuje?
Nikoś 2016-09-19 14:55:53
WItam, jakich zarobków można spodziewać się na stanowisku Przedstawiciel handlowy ds Horeca w Waszawie ?
Jaka atmosfera pracy ?
Na jakich warunkach jest korzystanie z samochodu w celach prywatnych ?
Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.
2
Nina 2016-09-19 17:07:27
Umowa zlecenie w niepełnym wymiarze godzin. Dobre na pracę dorywczą
Nikoś 2016-09-21 17:15:50
Ponawiam pytanie :

WItam, jakich zarobków można spodziewać się na stanowisku Przedstawiciel handlowy ds Horeca w Waszawie ?
Jaka atmosfera pracy ?
Na jakich warunkach jest korzystanie z samochodu w celach prywatnych ?
Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.

... 2016-09-21 18:34:56
Jest oferta na PH ds Horeca do WWA.
samochód jest do pełnej dyspozycji (nowy focus )
Zaszeregowanie jest na wyższym poziomie niż vansellera i PH ds trade marketingu.
warto aplikować
... 2016-09-21 19:05:47
Oferta na pełny etat. Dobra podstawa plus bonus.
Opieka medyczna, ubezpieczenie, multisport itd..
Jednak praca w Horeca to często praca wieczorami i czasami w soboty ( kluby, bary, iwenty )
Niko 2016-09-21 22:08:53
Olsztyński baron obalony!!!
7
Oh 2016-09-21 22:13:26
Idź spać.
3
Nikoś 2016-09-22 20:09:30
a jakich zarobków można się spodziewać pracując jako przedstawiciel handlowy ds horeca w Warszawie ?
Bardzo mi zależy na odpowiedzi, z góry dziękuję.
1
nikoś 2016-09-22 21:26:20
czyli kto ?
3
Nikoś 2016-09-22 21:55:07
ktoś się orientuję ?


Ponawiam:


jakich zarobków można się spodziewać pracując jako przedstawiciel handlowy ds horeca w Warszawie ?
Bardzo mi zależy na odpowiedzi, z góry dziękuję
1
smieszny 2016-09-25 11:23:38
nie lubię wtrącać się w takie bezsensowne komentarze, ale nie da się tego czytać! nie wiem jak na innych xdockach ale w moim prawie wszyscy mają premię, choć targety nie są małe, nie ma nic za darmo! chcesz kasę to daj coś od siebie. Dlaczego wszyscy muszą zawsze narzekać... Jeśli jesteś choć troszkę ambitnym człowiekiem bedziesz zadowolony. i nie czytaj tych bzdur i komentarzy ludzi, którzy juz tu nie pracują , albo zostali zwolnieni bądź są słabi i im żal **** ściska. pozdrawiam ;)
10
mario 2016-09-26 18:50:33
śmieszny ,ty naprawde jestes smieszny jak wierzysz w to co mówisz,co z tego że targety robisz jak i tak cie wyrzucą na zbity łeb.Już robią roszady otwierają się mini x-doki,cięcia kosztów itd. DSS się kończy!!!!,mam info od ASMA,sami srają bo ich też czeka UP. W kielcach co drugi mądrzejszy PH szuka pracy i się zwalnia bo każdego wkrótce wy....lą.
8
mario 2016-09-26 19:10:37
15 punktów to juz nieaktualne indyk,teraz stopniowo dokładają po tps
3
śmieszny 2016-10-11 20:48:49
z tego co mi się wydaje to mini xdock i cięcie kosztów to dwie sprzeczności;) otwierają je dlatego, żeby zoptymalizować trasy, jak dss ma się kończyć to po co inwestują w nowe xdocki? żeby stały? - czy zarabiały? prędzej konkurencja skusi się na sprzedaż z vana niż dss się skończy. takie jest moje zdanie, choć mogę się mylić, fakt detal sie kurczy, ale twardzi zawodnicy zostaną co najwyżej popadają dwupakietowce, za którymi nikt płakać nie będzie ;)
jeżeli chodzi o dzisiejsze czasy to BAT nie jest złą firmą. a cięcia sa wszędzie, czasy wylewania kasy i tony gadżetów się skończyły. choc BAT nigdy z tym nie szalał. bywajcie ;)
7
wertyuiop 2016-10-11 22:25:39
przecież właśnie zarobki to są jednak zależne od stanowiska na jakie chcesz zaaplikować teraz to mają całkiem sporą tą rekrutacje ale musisz się określić o jakie stanowisko Ci dokładnie chodzi to może ktoś będzie mógł Ci na to pytanie odpowiedzieć ..
Czapla 2016-10-24 18:25:14
Witam. Jak wygląda sytuacja w Słupsku? Też ostatnio jakieś zmiany roszady...
1
hug 2016-10-26 22:46:35
jak nowe TCP?
9
marus 2016-11-06 13:49:20
Szału nie ma.
5
shrek 2016-11-07 20:22:19
Brak szacunku dla klienta po TCP. Zmieniono dni dostaw nie informując klientów chociaż tydzień wcześniej ludzie nie mają przygotowanych płatności bo Ph przyjechał trzy dni wcześniej albo pózniej. Ale jak to stwierdził SUPER ASM HUBBBIT to w końcu klient ma się do nas dostosować.Jednym słowem migracja i nowe TCP poszło sprawnie i z sukcesem.
8
Rys 2016-11-09 20:17:02
Nie wiem jak u was ale u nas mieliśmy tydzień wcześniej nowe trasówki i informowaliśmy klientów.
4
Gość1 2016-11-22 16:46:09
Panowie z xDock Kraków chciałbym was ostrzec o nadciagającym niebezpieczenstwie w postaci waszego nowego ASM'a. A więc Pan MM to karykatura kierownika. Czlowiek który poza tekstami i formułkami których nauczyli go w "growacademy" nie umie nic. Nie uzyskacie od niego żadnego konkretnego rozwiązania czy pomocy. Robi wszystko tylko pod siebie. Jest to czlowiek który bedzie was klepal po plecach usmiechal i przybijal piatki a na drugi dzien noz w plecy i papier. Nienawidzi osob ktore maja swoje zdanie i sa cwansze od niego, a o to nie trudno. Jego półtora roczny bilans w ck to trzy osoby zwolnione "za darmo" oraz doprowadzenie do "samozwolnienia" kolejnej (dziwne zagrywki typu program naprawczy oraz nagana za jakieś abstrakcyjne rzeczy na porządku dziennym). Oprócz tego w międzyczasie zwolnily sie jeszcze dwie osoby bo też już nie mogły i chciały z nim szarpac. Same dobre chlopaki które robily robote. Sprawdza się opinia: firma fajna ale ludzie kur*** i to oni psują firme. Jeśli nie chcecie sie narażać to ogonek musi byc schowany w dupce, trzeba byc potulnym nie miec swojego zdania , przytakiwac, ladnie sie usmiechac ale nie za duzo. Oczywiscie nie zapominajcie o pajacowaniu na wspolnej jezdzie. Na poczatku bedzie gral "dobrego wujka" ale pokarze swoje oblicze. Panowie 3majcie sie i powodzenia!
19
MKS 73 2016-11-23 21:47:57
Sama prawda . Ten M to dno...
8
Zielona Góra 2016-11-23 22:01:15
Obecnie szukaja do pracy na stanowisko kordynatora w Zielonej Górze. Podobno ktos odszedł z pracy z powodu przełożonego.
Ekipa z Zielonej Góry-dajcie znać czy warto wybrać sie na rozmowe? I się działo, że poprzedni koordynator/ka odszedł/odeszła z pracy.
Zielony 2016-11-26 11:48:17
ZIELONA GÓRA
Jest rekrutacja na stanowisko koordynatora.
Napiszcie proszę coś o Zielonej Górze.
Czy warto startować ? Jakie pieniądze można zarobić ? Będę wdzięczny za info.
Zostaw swoją opinię o British American Tobacco - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco