logo British American Tobacco

British American Tobacco

Warszawa

Opinie o British American Tobacco

Ck 2017-01-18 16:51
Koleżanko zależy na kogo trafisz. Jeśli trafisz na Adolfa von Hitlera Kowacza to uwież mi że odechce Ci sie rano wstawć przez ta żmije... A on lubi młode gąski
10
... 2017-01-18 20:56
Pewnie analfabeta? Słownik puścił mu "pulka" a on nie zmienił na "półka " !!
Pod sąd z nim
1
Sowa 2017-01-20 20:02
Niech się nauczy pisać. Po prostu.
3
Wilku WRS 2017-01-22 00:59
Kamilu, oj słodki Kamilu, sam wcale nie jesteś lepszy i dobrze wiesz o czym mówię :)
1
Fajeczka 2017-01-23 19:18
Mam podjąć prace jako przedstawiciel handlowy na Warszawę. Znana firma to mam nadzieję, że sprzedaż będzie duża i da się dobrze zarobić. Po przeczytaniu tych wpisów miałem się wycofać ale nie zrobiłem tego bo wiem że często nie ma w nich za grosz prawdy.
2
Vistula 2017-01-25 06:34
O Warszawie słyszałem ,że pogonili vana do Zabrza z uwaga to nie żart 1.5 pakietu PM SPR B16 !? Za taką decyzję ktoś powinien odpowiedzieć.300 km w jedną stronę? Ja rozumiem że stara akcyza powinna być sprzedana jak najszybciej ale ludzie?! 1,5 pakietu? Jakieś 140 zł?
1
ziezio 2017-01-29 07:56
Weście się w końcu za fabrykę bat w Augustowie!!! Czterobrygadówkę wprowadzili,ale co do podwyżek to dyrektor fabryki wyszedł oburzony po rozmowach ze związkami i dalej nic. za 1800zł to pracuje opiekunka,a nie operator odpowiedzialny za maszynę i jakość papierosów. Wymagać to potrafią,ale nic w zamian. Nabrali kumpli turka i zarabiają 3000ale euro. Żal tej fabryki, jeszcze trochę,a nie będzie komu tam pracować!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7
KJ 2017-02-01 15:08
Czy mógłbym się dowiedzieć coś o nowych ofertach pracy? Mam wprawdzie inna zdanie niż wpisy na temat firmy ale chciałbym dowiedzieć się czy mają jakieś nowe przyjęcia pracowników? Z góry bardzo dziękuję.
MRcin 2017-02-03 10:50
Witam widzę ze pojawiło się ogłoszenie na teren Słupska - pomorskie . Czy ktoś może więcej napisać zaktualizować dane ? Jak atmosfera godziny pracy ? Bardzo proszę zastanawiam się nad aplikowaniem jednak chciałbym zasięgnąć więcej informacji.
Praktykant 2017-02-04 16:28
Czy firma ma zapotrzebowanie na praktykanta w dziale IT w Augustowie? Czy te praktyki są płatne? Firma jest spoko więc może sie uda.
M 2017-02-06 12:52
Widze że Von Gruber SS( Andrzej K) ciągle rekrutuje na Ostrowiec , każdy spie...la od tego esesmana.Dziwie się tylko że jeszcze żaden PH który pracował z tym kapo ryja mu w drzwiach nie przytrzasnął !!!
5
Renata 2017-02-06 19:45
Widzieliście Mini z hostessami z BATa
Jak sie dostać do takiej roboty
Dajcie znać jestem bardzo chętna
3
CK123 2017-02-06 22:31
Niestety ta gnida nie zajmuje się Ostrowcem (zastępuje go również kompetenty i jeb.nięty człwiek gumka czyli frajer i donosiciel) tak dobrze pracował oralnie aż dostał najlepszy zespół czyli Kielce. Jego ambicją jest aby zespół który teraz będzie pisatował (a raczej pałował bo ten pajac inaczej nie potrafii zarządzać ludzmi jak tylko kontrolami i groźbami) był najlepszy w PL. Szkoda chłopaków, współczuje im serdecznie. A tej mendzie jeszcze nikt w ryja nie dał bo wiadomo że z takim ścierwem to trzeba by się odrazu po sądach szlajać bo honorowo jak prawdziwy facet zachować się nie umie. Chłopaki w ck będziecie mieli ciekawie. Przytocze tu najnowsze powiedzenie w xDocku Kielce " A.N.D.R.Z.E.J K.O.W.A.C.Z czarna owca wypie.rdalaj do Ostrowca.
Pzdr
6
Lubelak 2017-02-07 12:47
Witam proszę o opinie przedstawiciela handlowego o realia zatrudnienia, czy często zmieniają sie przedstawiciele i jaka sytuacja panuje na Lubelszczyźnie. Pozdrawiam
mario 2017-02-09 13:00
I jak Krakusy wygląda współpraca z najgorsza MENDĄ w historii bat,w postaci waszego nowego Asm.a Maćka M. To co napisał '' GOŚĆ1 '' to bezapelacyjnie cała prawda o tym dupo-lizie i obciąg..u. RMA Andrzeja T .(ps.JĄKAŁA)
Miałem tą nieprzyjemność pracy z tym podczłowiekiem , zgubiło mnie to że byłem mądrzejszy i miałem swoje zdanie i przeważnie nie zgadzałem sie z jego śmiesznymi feedbackami.A na jazdach wspólnych możecie być przygotowani na jego kompromitacje! poprzez wyproszenie go ze sklepu przez detaliste bo zachować się Wieśniak ze Śląska nie umie(laska w kiosku powiedziała że jeszcze raz wejdzie to zakończy ze mną współprace) Kompletny pajac . Dam wam rade jak z nim zagrać!!!
żeby nie panoszył się tak jak w CK . Albo zrobicie z siebie żałosnych kundli przytakując mu na każdym kroku że niby ma racje ,albo lepsze rozwiązanie , macie tam przecież konkretnych znajomych ,postawicie sporo gorzałki i Muszka będzie tak fruwał jak mu zagracie. Pozdro i nie dajcie się FRAJEROWI !!!!!!!!!!
7
Niuniek 2017-02-15 20:07
Nie będę się rozpisywał, powiem tyle , że to jest fajna firma a ja tu pracuję.
3
Gumis 2017-02-22 08:25
Praca może i dobra ale dostać się ciężko ja aplikowalem 2 razy i kończyło się tylko na wstępnej rozmowie telefonicznej
Rys 2017-02-22 18:40
Chyba zartujesz ze ciezko sie dostac w niektorych regionach nawet nie bylo chetnych albo nie bylo z czego wybierac nawet oferty sa przez urzad pracy to swiadczy ile chetnych!!!Za taka prace powinno sie zarabiac duzo wiecej.
9
Agnieszka 2017-02-27 12:29
Hej! Zapoznaliście się już z wywiadem udzielonym dla naszego portalu przez osobę reprezentującą British American Tobacco?
TPD 2017-02-27 17:30
A gdzie to można znaleźć ?
4
potencjalny kandydat 2017-02-28 10:21
Nie można :D Ale czy się zapoznałaś? ;)
Ktoś jeszcze czeka po drugiej rozmowie telefonicznej na rozmowę face2face?
Agnieszka 2017-02-28 15:51
@TPD @potencjalny kandydat Rozmowa z Dyrektorem ds. sprzedaży British American Tobacco zamieszczona jest w wyróżnionej kolorem czerwonym zakładce 'wywiad', znajdującej się przy wątku firmy :) - http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,3030,wywiad-marcin-mielcarz Po przeczytaniu, koniecznie podziel się z nami swoją opinią!
Antek 2017-03-01 15:58
Rozmowa kwalifikacyjna z panem Piotrem F. Jakieś sugestie? Na co uważać, czego można się spodziewać?
Agnieszka 2017-03-01 16:01
@Antek, mam nadzieję, że znajdzie się tutaj jakaś dobra 'duszyczka' i podzieli się jakąś radą! Ja ze swojej strony życzę powodzenia i trzymam kciuki! A na jakie stanowisko aplikowałaś?
marus 2017-03-03 19:11
Wymagający,uczciwy,twardy kierownik. Spoko gość ale łatwo to Ci nie będzie.
2
Agnieszka 2017-03-06 10:09
@marus myślę, że najważniejsze, że jest uczciwy :) To się teraz bardzo ceni.
1
ali 2017-03-09 23:39
Jak tam BATowcy?
Dalej jest tak pieknie i kolorowo? Robicie za dostawcow(nie mylic z przedstawicielem), ksiegowe,magazynierow a teraz dodatkowo jeszcze za hostessy :) Wspolczuje :)
4
Agnieszka 2017-03-10 09:10
@ali, o czym mówisz? Proszę, powiedz coś więcej.
Miki 2017-03-11 13:20
Witam. Jak sytuacja w Siedlcach i okolicy? Mam ofertę na PH. Dyrektor regionu to Pan Beje...
Agnieszka 2017-03-14 10:47
@Miki a byłeś już na rozmowie kwalifikacyjnej czy dopiero zastanawiasz się nad pójściem?
Goral 2017-03-14 18:24
Powiem tak... pracuje w Bat od roku na Vansellingu i szczerze powiem ze jak bym przeczytal te komentarze to bym nawet nie aplikowal do Bat. Prawda jest inna. Wiele zależy od szefa i zespołu w ktorym jestes. Bo razem sie dopingujemy. Praca w handlu to nie sciema za biurkiem tylko cisniesz od poczatku miesiaca w terenie i pracujesz na swoją pensję. Jak chcesz to zarobisz nawet 3500 netto plus jakies bony sodexo za konkursy. Nie jest zle jak na polskie realia i jak polapiesz o co chodzi to praca po 7, 8 godzin i weekendy wolne. tak ze nie bać sie i aplikować!!!
9
Agnieszka 2017-03-15 08:57
@Goral, podsumowując polecasz pracę w British American Tobacco?
Kl 2017-03-15 11:38
Czy możesz podać maila do rekrutacji BAT w Warszawie na, który mozna wysłać CV -
Agnieszka 2017-03-15 11:43
@Kl może również ta strona będzie dla Ciebie przydatna? http://pracawbat.pl/oferty-pracy/ znajdziesz tu obecne oferty pracy wraz z możliwością aplikowania.
goral 2017-03-15 15:55
@agnieszka, zdecydowanie polecam bo pracowałem w innych firmach i sam byłem pracodawcą. W handlu pracuje już 13 lat i handel papierosami nie jest trudny. Praca ciekawa i jak się starasz to będziesz doceniony.
1
Agnieszka 2017-03-15 16:11
@goral dziękuję za Twoją opinię.
1
Popo 2017-03-16 19:20
A jak tam cele w slupsku ??
Ktoś coś powie o Słupsku jak tam ekipa ?
Bo widzę ze jest ogłoszenie
Agnieszka 2017-03-17 08:44
@Popo, o jakim stanowisku myślisz?
1
Marus. 2017-03-18 11:03
Zgadzam się Góral. Jak ktoś jest cienki i nie ma jaj to sobie nie poradzi. Ja pracuję od początku DSS i nie narzekam. Łatwo nie jest ale mam wszystko pochytane i zajefajnych klientów. Znajomości z klientem są tu podstawą sukcesu.
2
a 2017-03-18 12:50
Goral piszesz że byłeś pracodawcą? a teraz pracujesz jako kierowca-zaopatrzeniowiec w BAT(nie myl z pracą prawdziwego PH ) za max 3,5 tys. włażąc w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ASM to współczuje twojego podejścia. Profesjonalny PH nie dyma taka jak w bacie za marne 3tys. wysłuchując korpo- feedbacków.
Zastanówcie się dwa razy zanim wdepniecie w to GÓW..O !!!!
5
... 2017-03-19 10:56
Opowiedz nam jaki to jest "profesjonalny przedstawiciel" ? Komura, laptop i seicento służbowy ?
Ciągle ktoś próbuje udowodnić, że w BAT to brak profesjonalizmu itd...

Czekam na definicje
5
goral 2017-03-19 13:35
@a Powiem Ci tak... A byłeś kiedyś pracodawcą? Nie śpisz po nocach rozkminiajac jak obejść polskie prawo żeby zarobić na zusy dla wszystkich, podatki i żeby tobie zostało na tyle że jak przyjdą "chude miesiące" ( branża sezonowa) żeby pokryć z miesięcy w których się zarobilo nie źle. Pracując w Bat kończę pracę koło 15 zamykam Vana i nie myślę o niczym tylko jak dziś spedze popołudnie z rodziną. Nie mam stresu, a dla mnie to ważniejsze od pieniędzy. Ja w Bat nikomu w d... Nie wchodzę. Jestem ambitny i wysoko stawiam sobie cele dlatego wyrabiam targety. Robię to dla własnej satysfakcji i oczywiście kasy. Ale na pewno nie robię tego dla mojego ASM. Ci co narzekają na tą firmę kiedyś ją docenią. A znam kilku takich co się zwolnili a chcieli tu wracać w nie dalekiej przyszłości. Pozdrawiam Tych co wiedzą o co kaman w tej branży.
4
Gość 2017-03-19 19:51
To masz dobra trasę jak kończysz o 15 przy tych standardach pracy albo nic na niej nie robisz a targety robisz bo trasa sama żre.Ja znam takich co kończą o 18 i to bez ściemniania bo jak siądzie as to też wraca o 18 a z nadgodzinami cisza temat tabu!!!!
5
Gregor 2017-03-22 10:47
British American Tobacco to moje miejsce pracy i jestem zadowolony z tego.
2
Szuka pracy 2017-03-25 12:29
Czy aplikował ktoś na stanowisko vansellera w Łodzi ostatnio jak była oferta pracy? Czy ktoś już sie z Wami kontaktował w sprawie rozmowy rekrutacyjnej?
Ania 2017-03-25 20:13
jakimi dostawczakami się jęździ ?? jaka podstawa ? i jaki kiero na łódzkie ?
pozdrawiam !
Karol 2017-03-27 11:48
Czy ktoś mógłby podzielić się informacjami o pracy dla przedstawiciela handlowego - Vanseller? Jakie wymagania mają przed rekrutacją? Jak pracuje się w firmie? Na jaką pensja zasadniczą można liczyć?
Prawdziwy 2017-03-28 14:07
Praca na produkcji tragedia . 3 zmiany , 4brygady co oznacza , ze weekend masz w środę np i często tez wypada tylko jeden wolnego bo kolejny dzien to nocka , a nockę zaczynasz dzien wcZesniej o 22 ;)
Uwaga płaca na rękę 1700-1850 zł !!! Jak zrobisz " mechanika " to moze i 2400 dostaniesz ... ale dymasz w niedziele , sobotę w nocy , rano i popołudniu . Biedny lud często to kupuje i udaje , ze jest Ok ? Niestetety nie jest Ok ... przykra sprawa . Związki zawodowe to związki BAT , a Ci biedni ludzie płaca składki bo im prezent zrobią na święta . Dawno nie widziałem takiego wyzysku , zakłamania , braku motywacji ludzi do pracy jak w tej hym firemce . Kierownicy zamiast być za Polakami ,pracownikami pruboja robić karierę ... tylko na koniec dostaną pstryczka w nos . Taki już jest nasz Naród , ze Polak Polakowi wrogiem . Jeżeli masz co jeść to nie idź tam !!! Bardzo gorąco nie polecam pracy na stanowisku operatora , mechanika .
3
ten co odszedł 2017-03-28 16:37
Jakże prawdziwe to co napisałeś Prawdziwy....Szczęśliwy jestem ,że już tam nie robię.Niech dalej biorą turków i resztę tej zbieraniny ze wschodu,albo do pomocy na produkcję kryminalistów,jakies kaleki i niedojebów.Po co dać Polakowi zarobić..Szkoda ,że przecież kiedyś to była polska fabryka,ludzie przepracowywali tam całe życie,a dziś jest taka rotacja ludzi.Nie wróży to nic dobrego,nie kupią ludzi tym darmowym kotletem,a busy co wysłali żeby pozbierać ludzi z wiosek będą jeździć puste ,bo dłużej tam nikt miejsca nie zagrzeje.Albo zaczną w końcu płacić realne pieniądze,albo nie będzie komu pracować. To co oferują to zarobicie w Augustowie gdzie indziej o normalnych porach pracy .
2
Agnieszka 2017-03-29 08:55
A jakie British American Tobacco oferuje benefity?
Zostaw swoją opinię o British American Tobacco - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco