Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2008-11-13 15:24:06 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o British American Tobacco - Polska S.A. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
anonim - 2008-11-13 15:40:05 odpowiedz | cytuj
Słowa kojarzące się z British American Tobacco (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):

anonim - 2008-11-13 15:40:05 odpowiedz | cytuj

jamajec - 2008-12-02 15:03:27 odpowiedz | cytuj
Słowa kojarzące się z British American Tobacco:solidna, profesjonalna, rozwojowa, wyczerpująca, ambitna:
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako średnie (jeżeli chodzi o moje stanowisko)
Atmosfera i ludzie tam pracujący są: atmosfera jest świetna, "pełen luz", z ludzmi jak to z ludzmi bywa różnie, ale na ogół z każdym można dojść do porozumienia
Od jakiej stawki można negocjować pensję? - 5000 PLN
anonim - 2009-05-31 10:05:32 odpowiedz | cytuj
chcą mnie wziąć do działu it. jak wygląda tam praca i ile tam sie zarabia?
Pracownik BAT - 2010-01-16 14:15:12 odpowiedz | cytuj
Lepiej sobie odpuść tą pracę. Nie bierz pod uwage opinii z 2008 roku to byla wtedy inna bajka. Dział IT ma niski grade więc zarobki będą raczej marne.
Ja pracuję w innym dziale i mam nadzieje, że jak najszybciej uda mi się znaleźć inną pracę bo to co tu w tej chwili jest to naprawdę nieporozumienie: nieustanne kontrole, szefowie, którzy robią wszystko, żeby odebrać Ci premię, musimy używać własnych komputerów w domu do obrabiania tabelek, zestawień i raportów (równiez w weekendy).
Lepiej tam nie aplikuj.
123 - 2010-01-16 14:17:26 odpowiedz | cytuj
Najgorszy pracodawca. Nie polecam.
REALISTA - 2010-01-16 14:30:46 odpowiedz | cytuj
jamajec - 2008-12-02 15:03:27

Atmosfera i ludzie tam pracujący są: atmosfera jest świetna,
Cyba żarty sobie stroisz, z tymi zarobkami od 5000 bardzo mnie rozśmieszyłeś...naprawdę nie wprowadzaj ludzi w błąd zmiana pracy to poważna decyzja a ty robisz sobie żarty.
Lepiej nie składać podania do tej firmy...no chyba że za 3 miesiace chcecie znowu szukac pracy.
roja - 2010-01-28 22:50:04 odpowiedz | cytuj
A ja słyszałem że na magazynie jest dobre siano. Nie wiem czy to prawda.
edi - 2010-02-24 14:39:38 odpowiedz | cytuj
A ja lubię pracę w BAT Group w Jaworniku. Ludzie są tu bradzo przyjaźni, a sama praca bardzo interesująca pozwalająca na rozwój. Polecam
anonim - 2010-02-25 22:20:53 odpowiedz | cytuj
Rozwój czego, przepraszam?
Jooker - 2010-02-25 22:27:27 odpowiedz | cytuj
Pogadamy jak się będziesz "Zwijał"
kum - 2010-03-06 14:05:54 odpowiedz | cytuj
no chyba jaja sobie robisz pracuję w firmie 15 lat ale gdy wykupiło nas BAT jest to najgorsza praca jaką znam koszmar poniżanie mobbing ludzie z którymi miałem styczność od kąt pracuje teraz to inni ludzie kierownicy na każdym kroku cię poniżają straszą zwolnieniem a co do kasy ech na papierku masz 30% premii ale nigdy jej nie dostaniesz max 13%
as - 2010-03-06 14:09:27 odpowiedz | cytuj
najgorszy pracodawca w małopolsce jeśli nie w kraju,zresztą w jaworniku już się kończy ludzie czekają na odprawy i chcą uciec jak najdalej z tej pseudo firmy
anonim - 2010-03-08 19:39:20 odpowiedz | cytuj
CzÅ?owieku chyba żyjesz pod kloszem i nie widzisz co tu siÄ? dzieje
szefowie czÄ?sÄ? porami newiadomo pred kim i wyżywajÄ? siÄ? na kim siÄ? da
. To jest jakaÅ? paranoja
pracownik - 2010-05-19 18:37:39 odpowiedz | cytuj
DNO- najgorszy pracodawca w Polsce.
ciekawy - 2010-06-14 12:17:25 odpowiedz | cytuj
Koledzy a co sie stało z takim obszernym forum o firmie bat.
Marek - 2010-06-14 15:24:01 odpowiedz | cytuj
A Ja jestem ciekawy czy w BATie nadal funkcjonuje "Biała Linia"?
Można było zglosić ewentualne naduzycia czy też mobbing. A jak się okazało dobre narzędzie żeby spuścić tych którzy odważyli się coś zgłosić.
Ale cóż firma z "ideałami" i "społecznie odpowedzialna"..
anonim - 2010-07-01 19:35:08 odpowiedz | cytuj
Pracownik BAT - 2010-01-16 14:15:12

Lepiej tam nie aplikuj.

Czy ktoś potwierdzi tą opinię? Czy rzeczywiście nie warto starać sie o pracę w BAT (nie chodzi tylko o dział IT, ale ogólnie)? Jakie warunki pracy i płacy oferują? Czy dają umowy na czas nieokreślony czy np. okresloną na 5 lat, jak często się teraz zdarza w podobnych firmach?
aaa - 2010-07-07 13:32:18 odpowiedz | cytuj
z obszernym forum stalo się to ze firma wykupiła link i teraz pod linkiem dawnego forum pojawia się strona głowna BAT. Widocznie firma stwierdziła ze w ten sposób zniknie problem, ale nie tędy droga
gall - 2010-07-26 10:33:52 odpowiedz | cytuj
Czy warto sie starać?
Tak.masz słuzbowy samochód, deputat z fajek,samochód bez gps, wszystko sformalizowane i niską podstawę jako początkujący. Coż firma nie rozpieszcza finansowo.
Zawsze pytanie jaki region, kto jest przełozonym i jakie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dostajesz.
Umowa na czas okreslony na poczatek 3miechy, potem zależy jak potrafisz ptrzedstawić wyniki.
Zawsze można gorzej trafić, jednak nie planuj wieloletniej kariery z licznymi awansami chyba że masz duże plecy w biurze.

No i raczej na dzień dobry nie usłyszysz o opcji "białej linii"/
nikol - 2010-07-27 12:31:55 odpowiedz | cytuj
do galla a nie orientujesz się jakie są zarobki dla przedstawiciela? jaka podstawa? i na jaką premię można liczyć.
gall - 2010-07-28 18:53:50 odpowiedz | cytuj
Do Nikol.
teraz w BAT ok 2800 brutto podstawy, plus premia kwartalna, liczona procentowo. Co do mozliwości osiągnięcia zdania różne, w większości mało pozytywne.
Oczywiście w duzych aglomeracjach 9np. wawa) podstawa możebyć nieco wieksza.
Kiedyśbyła jeszcze premia roczna, ale kiedyś była inna polityka
anonim - 2010-08-02 20:17:19 odpowiedz | cytuj
anonim - 2008-11-13 15:40:05

Najbardziej nie podobało mi się w British American Tobacco :

Mam pytanko jesli chodzi o british american tobacco,poniewaz zostalem zaproszony na rozmowe w tej firmie i zrezygnowalem z rozmowy poniewaz wybralem firme henkel w kosmetykach,i nie wiem teraz czy dobrze zrobilem?
bu - 2010-08-02 20:24:14 odpowiedz | cytuj
Mam pytanko jesli chodzi o british american tobacco,poniewaz zostalem zaproszony na rozmowe w tej firmie i zrezygnowalem z rozmowy poniewaz wybralem firme henkel w kosmetykach,i nie wiem teraz czy dobrze zrobilem,jak to wyglada z cisnieniami w tej firmie?Pracowalem wczesniej w Phipie i wiem ze nie jest łatwo:(
x