Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o British American Tobacco

Pracowałeś w firmie British American Tobacco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 19:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadgodziny to kocopoły? od momentu kiedy to osiągnąłem pewien cel, nie pisze tu tylko odpowiadam na czyjeś zaczepki. wydaje mi się że to jest jedna osoba ale mi to nie przeszkadza
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 20:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a pisząc tu szukałem kontaktu z ludźmi po to aby uzyskać informacje. obiecałem kubie że go za sobą pociągnę i zrobię to. już mówiłem, to jest sprawa która ma ugodzić tylko w kubę i tak będzie... a co do donoszenia to zastanów się kto jeździł z kubą do pracy... niektórzy po trupach chcą awansować...
zdjecie uzytkownika
Żenada - 2014-10-21 20:23:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Parysku Parysku Ty baranie ciekawe kto pierwszy nie wytrzyma i Cie połamie...
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 20:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak ktoś ma jaja to nie jest anonimowy...
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 20:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po za tym po co mnie zaczepiasz? od pewnego czasu nie wiele tu piszę. odpowiadam tylko na Twoje wrzuty.choć chyba masz rację. czas przestać zniżać się do twojego poziomu
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 20:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
więc od tej pory będę cię ignorował... dez względu na to, co i pod jakim nickiem będziesz pisał.świat jest mały więc wierzę w to że kiedyś będziesz mógł mi wszystko powiedzieć prosto w oczy
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 20:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
więc od tej pory będę cię ignorował... dez względu na to, co i pod jakim nickiem będziesz pisał.świat jest mały więc wierzę w to że kiedyś będziesz mógł mi wszystko powiedzieć prosto w oczy
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 20:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
więc od tej pory będę cię ignorował... dez względu na to, co i pod jakim nickiem będziesz pisał.świat jest mały więc wierzę w to że kiedyś będziesz mógł mi wszystko powiedzieć prosto w oczy
zdjecie uzytkownika
Bat - 2014-10-21 20:38:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to jest, że są x docki w ktorych ostatni człowiek wychodI z pracy o 15 ??
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 20:39:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a są takie? gdzie?
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-21 20:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
np. CzęstOchowa . Co może mają inne zadania do wykonania ? Czy może poprostu robią co do nich należy ?
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 20:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem, ale chłopaki w łodzi się nie wyrabiają w 8-9h choć są tacy którzy kończą o 12
zdjecie uzytkownika
lech - 2014-10-21 21:06:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nam zapłacą za nadgodziny to będą musieli zlikwidować dss.
Tajemnica sukcesu własnej dystrybucji to okradanie z nadgodzin tych co
naciężej przcują.
zdjecie uzytkownika
bat - 2014-10-21 21:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Parys - 2014-10-21 18:04:54]:
A co jesli ilosc nadgodzin jest wieksza w przeliczeniu na 3 wynagrodzenie? Wtedy firma i tak jest zarobiona. Bo za nadgodziny zaplacila by wiecej niż, odszkodowanie.....
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 21:25:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadgodziny to jedno, a odszkodowanie to inny temat
zdjecie uzytkownika
oranzada - 2014-10-21 21:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro Michał tak powiedział, to czyżbyś bał się o swoją posadę, będąc tak zajebistym? A może wiedząc o tym, że każdy z Asów pracujących z łodzi jest poprostu od ciebie lepszy postanowiłeś sprzedawać na lewo? Skoncz czlowieku bo nikt za toba nie jest, a robisz tu z siebie ofiare przy okazji mylac sie i placzac w zeznaniach. mowisz o odwadze i jajach to wymien prosze personalnie kto tak z grupy czy wogole z Łodzi za toba stoi? pokaz realna prawde o sobie a nie swiat jaki sobie stworzyles w tej swojej najwyrazniej chorej glowie.
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 21:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy ci się znudzi?
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 21:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmęczony jestem tymi potyczkami słownymi... na tym forum nawet już podobno kogoś zabiłem.... więc obawiam się ze to nie moja głowa jest chora. a czy ktoś jest za mną czy nie? nie przeszkadza mi to... wiem że do momentu do kiedy ktoś pracuje w BAT to nie powie nic i rozumiem to. od pewnego momentu jestem tu prowokowany i nagle w ciągu 30 minut jest mase wpisów z kilku nicków... wnioski nasuwają się same, ale mniejsza... czemu wszyscy w tak krótkim czasie?
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 22:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a zaczęło się od rozmowy o ewentualnych nadgodzinach...
zdjecie uzytkownika
Parys 8=o - 2014-10-21 22:21:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapewne dlatego, ze caly cross dock ma Cie już dość i prosimy załatwiaj swoje sprawy w swoim małym smutnym świecie. nikt nie może już znieść wypisywania twoich głupot i oszczerstw. Swoje mongolskie teorie potwierdź w sądzie, nie na forum. Pokaż swoją inteligencję o której krążą legendy i przestań zachowywać się jak szczyl. Zjedz snickersa i przypomnij sobie kto to zaczął.
zdjecie uzytkownika
Luj - 2014-10-21 22:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spotkajcie sie face to face i dajcie sobie po gebie zobaczymy kto wygra ;-)
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 22:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żałosny jesteś
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 22:57:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pisałem do pewnego momentu tylko o kubie... po co dzisiaj mnie zaczepiałeś i zacząłeć się szarpać? ubliżać? masz rację, niepotrzebnie dałem się wciągnąć w tą dzisiejszą chorą wymianę zdań. ale trzeba mieć nasrane żeby pisać to, co napisałeś dziś... ja napisałem prawdę o kubie... dotarłem do kogo chciałem i ja już swoje załatwiłem. wymieniam się z ludźmi z polski różnymi spostrzeżeniami a ty niepotrzebnie się wtrącasz... to co do kogoś mam to jedynie do kuby a i do tej pory nikogo prócz niego nie tykałem... ale dziś mnie poniosło bo nie pozwolę się obrażać... piszesz anonimowo... dlatego mocny jesteś. nie mam ochoty na dalsze dyskusje z tobą, więc nie pisz już
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-21 23:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz racje że [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dałem... masz rację co do podstawy, szkoda mi chłopaków że za taką robotę tak mało biorą a dawid na dzień dobry dostał 3300. z resztą nie raz o tym rozmawialiśmy. wiem że to jest niesprawiedliwe... ale kuba przegiął robiąc wałki spuścił mnie za to samo. nie mam pretensji do was, nigdy nie wyszło nic ode mnie z naszych rozmów, zawsze was szanowałem z waszą pracę... wszyscy jechaliśmy na jednym wózku. kuba mógł mnie zwolnić inaczej... nie musiał tego robić tak jak zrobił, tym bardziej że naprawde ma też za paznokciami. tu tylko o to chodzi. w polsce inaczej takie sprawy są załatwiane. porozumienie styon, wypowiedzenie przez firmę w normalnym trybie, pozwolili komuś zrezygnować... a on postąpił nie halo. takie jest moje zdanie. a ździebło nie dostanie więcej. a ja robiłem swoje, nikt nie narzekał. nie zwoziłem po 40%. jak jechałem za kogoś to starałem się zrobić wynik i nie dlatego żeby rywalizować, tylko po to żeby nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] waszej ciężkiej pracy. i tak nikt nie widział ile ja zrobiłem. liczył się wynik na konniec cyklu
zdjecie uzytkownika
GM - 2014-10-21 23:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam info z pewnej reki.
Kubie nic nie zrobia bo z zasady nie ufa sie pracownikowi ktory zostal zwolniony za PRZESTEPSTWA SKARBOWE poniewaz nie jest wiarygodnym swiadkiem.Oskarżenia sie nie potwietdziły...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x