logo British American Tobacco

British American Tobacco

Warszawa

Opinie o British American Tobacco

..... 2016-08-10 21:17:15
A Tani Armani jeszcze pracuje ?
mm 2016-08-13 16:31:08
To startuj, skoro widzisz.
Nick 2016-08-22 09:37:55
BAT w Polsce poniósł sromotna porażkę, którą tanimi chwytami PRowymi próbują przeksztalcic w sukces. Kazdy kto pracuje jako PH potwierdzi, że aspiracje firmy a jej dzialania i mechanizmy sprzedazowe nigdy nie zapewnia jej miejsca nr 1, o ktore tak dzielnie walczy.
A teraz ciecia kosztow itd, bo klient nie przyjął BAtowcow z otwartymi ramionami i nadal woli hurtownie.
15
Nick 2 2016-08-22 20:09:57
Nie przeklamuj rzeczywistosci pakietami socjalnymi. Sadzac po wiedzy, ktora dysponujesz i godzinie o ktorej sie wpisujesz musisz byc ASMem :)
Pierwsze slysze, zeby 'bogactwo' pakietow socjalnych bylo uzaleznione od miasta czy co tam probujesz wmówić. Nie mniej jednak pozdrawiam Cie przyjacielu :)
9
Fuck 2016-08-22 23:19:09
Z daleka od tej pseudo korporacji . Już dawno ten rząd powinien ich na zbyty pysk wywalić z kraju. Za wyzysk upokorzenie brak nadgodzin stracone nerwy. Jesteś potencjalnym złodziejem od pierwszych dni pracy. A góra sama kombinuje jak może . Pozdr
12
sławek 2016-08-23 21:18:44
Premię dają a i oczywiście ale zarobić na nią trzeba dymać 10h i wyrobić targety.Wstawać o 4,15 liczenie vana poranne,odprawy jak im czapka stanie to 3 razy w tygodniu ,przepięte wizyty od kolegi bo AS się rozchorował ,kontrola na trasie straszenie planem poprawy,za autostoki,brak cenówek,maty wystawki ,słabe dociskanie,i niekorzystanie z ambitnych technik sprzedaży.wizyty ad hoc beee,zamianki na kodach beee. Powrót liczenie vana gotówki ,weryfikacja limitów kredytowych,ato weryfikacja klientów ,klasyfikacja Klijętów wiecznie coś i to za friii. a jak nie zrobisz targetów to z premi itwojego wysiłku nici .Trzy razy tak i albo wypowiedzenie albo plan poprawy bo jesteś cienki bolek. ASM lub RM kupi sobie czas w wawie bo powie nowy człowiek się szkoli.Więc TOMASZU dawaj na vana a będziesz zadowolony a twoja żona w Biedronce zarobi tyle samo za 8h.Przy 100% mniejszej odpowiedzialności finansowej i materialnej. A i na Święta przyniesie tobie talony a w tym miesiącu wyprawkę szkolną dla dzieci. Ty zaś jak oddział dobrze się postara dostaniesz zaproszenie na kolację firmową za dobry wynik ASM -a
18
zorro 2016-09-04 17:02:14
beznadzieja
3
Janiemoge 2016-09-09 20:31:32
w szczecinie coś się poprawiło, czy dalej syf....z ekipy armaniego ktoś pozostał ?
Batmaniuszek 2016-09-09 22:31:54
A czy największa wazelina "Armaniego" herbu GUMOWE UCHO jeszcze pracuje?
Nikoś 2016-09-19 14:55:53
WItam, jakich zarobków można spodziewać się na stanowisku Przedstawiciel handlowy ds Horeca w Waszawie ?
Jaka atmosfera pracy ?
Na jakich warunkach jest korzystanie z samochodu w celach prywatnych ?
Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.
2
Nina 2016-09-19 17:07:27
Umowa zlecenie w niepełnym wymiarze godzin. Dobre na pracę dorywczą
Nikoś 2016-09-21 17:15:50
Ponawiam pytanie :

WItam, jakich zarobków można spodziewać się na stanowisku Przedstawiciel handlowy ds Horeca w Waszawie ?
Jaka atmosfera pracy ?
Na jakich warunkach jest korzystanie z samochodu w celach prywatnych ?
Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.

... 2016-09-21 18:34:56
Jest oferta na PH ds Horeca do WWA.
samochód jest do pełnej dyspozycji (nowy focus )
Zaszeregowanie jest na wyższym poziomie niż vansellera i PH ds trade marketingu.
warto aplikować
... 2016-09-21 19:05:47
Oferta na pełny etat. Dobra podstawa plus bonus.
Opieka medyczna, ubezpieczenie, multisport itd..
Jednak praca w Horeca to często praca wieczorami i czasami w soboty ( kluby, bary, iwenty )
Niko 2016-09-21 22:08:53
Olsztyński baron obalony!!!
7
Oh 2016-09-21 22:13:26
Idź spać.
3
Nikoś 2016-09-22 20:09:30
a jakich zarobków można się spodziewać pracując jako przedstawiciel handlowy ds horeca w Warszawie ?
Bardzo mi zależy na odpowiedzi, z góry dziękuję.
3
nikoś 2016-09-22 21:26:20
czyli kto ?
3
Nikoś 2016-09-22 21:55:07
ktoś się orientuję ?


Ponawiam:


jakich zarobków można się spodziewać pracując jako przedstawiciel handlowy ds horeca w Warszawie ?
Bardzo mi zależy na odpowiedzi, z góry dziękuję
2
smieszny 2016-09-25 11:23:38
nie lubię wtrącać się w takie bezsensowne komentarze, ale nie da się tego czytać! nie wiem jak na innych xdockach ale w moim prawie wszyscy mają premię, choć targety nie są małe, nie ma nic za darmo! chcesz kasę to daj coś od siebie. Dlaczego wszyscy muszą zawsze narzekać... Jeśli jesteś choć troszkę ambitnym człowiekiem bedziesz zadowolony. i nie czytaj tych bzdur i komentarzy ludzi, którzy juz tu nie pracują , albo zostali zwolnieni bądź są słabi i im żal **** ściska. pozdrawiam ;)
11
mario 2016-09-26 18:50:33
śmieszny ,ty naprawde jestes smieszny jak wierzysz w to co mówisz,co z tego że targety robisz jak i tak cie wyrzucą na zbity łeb.Już robią roszady otwierają się mini x-doki,cięcia kosztów itd. DSS się kończy!!!!,mam info od ASMA,sami srają bo ich też czeka UP. W kielcach co drugi mądrzejszy PH szuka pracy i się zwalnia bo każdego wkrótce wy....lą.
10
mario 2016-09-26 19:10:37
15 punktów to juz nieaktualne indyk,teraz stopniowo dokładają po tps
3
śmieszny 2016-10-11 20:48:49
z tego co mi się wydaje to mini xdock i cięcie kosztów to dwie sprzeczności;) otwierają je dlatego, żeby zoptymalizować trasy, jak dss ma się kończyć to po co inwestują w nowe xdocki? żeby stały? - czy zarabiały? prędzej konkurencja skusi się na sprzedaż z vana niż dss się skończy. takie jest moje zdanie, choć mogę się mylić, fakt detal sie kurczy, ale twardzi zawodnicy zostaną co najwyżej popadają dwupakietowce, za którymi nikt płakać nie będzie ;)
jeżeli chodzi o dzisiejsze czasy to BAT nie jest złą firmą. a cięcia sa wszędzie, czasy wylewania kasy i tony gadżetów się skończyły. choc BAT nigdy z tym nie szalał. bywajcie ;)
10
wertyuiop 2016-10-11 22:25:39
przecież właśnie zarobki to są jednak zależne od stanowiska na jakie chcesz zaaplikować teraz to mają całkiem sporą tą rekrutacje ale musisz się określić o jakie stanowisko Ci dokładnie chodzi to może ktoś będzie mógł Ci na to pytanie odpowiedzieć ..
Czapla 2016-10-24 18:25:14
Witam. Jak wygląda sytuacja w Słupsku? Też ostatnio jakieś zmiany roszady...
1
hug 2016-10-26 22:46:35
jak nowe TCP?
9
marus 2016-11-06 13:49:20
Szału nie ma.
5
shrek 2016-11-07 20:22:19
Brak szacunku dla klienta po TCP. Zmieniono dni dostaw nie informując klientów chociaż tydzień wcześniej ludzie nie mają przygotowanych płatności bo Ph przyjechał trzy dni wcześniej albo pózniej. Ale jak to stwierdził SUPER ASM HUBBBIT to w końcu klient ma się do nas dostosować.Jednym słowem migracja i nowe TCP poszło sprawnie i z sukcesem.
8
Rys 2016-11-09 20:17:02
Nie wiem jak u was ale u nas mieliśmy tydzień wcześniej nowe trasówki i informowaliśmy klientów.
4
Gość1 2016-11-22 16:46:09
Panowie z xDock Kraków chciałbym was ostrzec o nadciagającym niebezpieczenstwie w postaci waszego nowego ASM'a. A więc Pan MM to karykatura kierownika. Czlowiek który poza tekstami i formułkami których nauczyli go w "growacademy" nie umie nic. Nie uzyskacie od niego żadnego konkretnego rozwiązania czy pomocy. Robi wszystko tylko pod siebie. Jest to czlowiek który bedzie was klepal po plecach usmiechal i przybijal piatki a na drugi dzien noz w plecy i papier. Nienawidzi osob ktore maja swoje zdanie i sa cwansze od niego, a o to nie trudno. Jego półtora roczny bilans w ck to trzy osoby zwolnione "za darmo" oraz doprowadzenie do "samozwolnienia" kolejnej (dziwne zagrywki typu program naprawczy oraz nagana za jakieś abstrakcyjne rzeczy na porządku dziennym). Oprócz tego w międzyczasie zwolnily sie jeszcze dwie osoby bo też już nie mogły i chciały z nim szarpac. Same dobre chlopaki które robily robote. Sprawdza się opinia: firma fajna ale ludzie kur*** i to oni psują firme. Jeśli nie chcecie sie narażać to ogonek musi byc schowany w dupce, trzeba byc potulnym nie miec swojego zdania , przytakiwac, ladnie sie usmiechac ale nie za duzo. Oczywiscie nie zapominajcie o pajacowaniu na wspolnej jezdzie. Na poczatku bedzie gral "dobrego wujka" ale pokarze swoje oblicze. Panowie 3majcie sie i powodzenia!
26
MKS 73 2016-11-23 21:47:57
Sama prawda . Ten M to dno...
11
Zielona Góra 2016-11-23 22:01:15
Obecnie szukaja do pracy na stanowisko kordynatora w Zielonej Górze. Podobno ktos odszedł z pracy z powodu przełożonego.
Ekipa z Zielonej Góry-dajcie znać czy warto wybrać sie na rozmowe? I się działo, że poprzedni koordynator/ka odszedł/odeszła z pracy.
Zielony 2016-11-26 11:48:17
ZIELONA GÓRA
Jest rekrutacja na stanowisko koordynatora.
Napiszcie proszę coś o Zielonej Górze.
Czy warto startować ? Jakie pieniądze można zarobić ? Będę wdzięczny za info.
Mobilny Merch 2016-12-07 11:17:04
Witam. Mozecie napisac jak wyglada praca merchandisera w BAT? Bylem na rozmowie kwalifikacyjnej i czekam za telefonem. Mam miec swoje auto...czego sie spodziewac? Pozdrawiam;)
Viv 2016-12-07 17:55:33
I na rozmowie nie dowiedziałes się?.....
anawar 2016-12-16 14:03:54
Wiatm , szukam osoby ktora pracuje w hurtowni tytoniowej .
michael6633@interia.pl
Ck 2016-12-20 22:15:06
Halo Kraków! Jak tam insekt?
6
Nowy 2016-12-27 11:01:37
Witam, chciałbym dowiedzieć sie jak to wyglada na Podkarpaciu...? Jest tutaj moze ktoś kto pracuje na stanowisku vansellera w Rzeszowie? Jak tutaj wyglada praca i zarobki..?

Miałem rozmowę telefoniczna z jakaś babeczką i teraz mam iść na rozmowę z jakimś gościem... od razu podczas pierwszej rozmowy powiedzialem ze chce zarabiać 3tys netto, jednak gdy pytała o podstawę powiedziałem 2tys netto..
pod koniec tygodnia odezwę sie i opowiem jak wyglada rekrutacja na Podkarpaciu.

Pozdrawiam!
3
mg 2017-01-02 13:10:18
Witam, szukam osoby ktora pacuje jako przedstawiciel firmy tytoniowej . Na pewno bedziesz zadowolony .
Tomasz D. 2017-01-09 17:07:14
BAT ma kłopoty? Czy ktoś dostał za nadgodziny za wrzesień , październik , listopad , grudzień? Znowu ktoś się pomylił , zapomniał ,pomylił tabelki w excelu Jaja
NIGDY WIĘCEJ 2017-01-09 19:11:59
Panowie przeczytajcie wpisy z 2014,2015, piszecie to samo . BAT się kończy ale jeszcze nie w tym roku. Najmniejszą półkę w różnych sieciach ,które mają dużo punktów ma BAT i nic tego nie zmieni nawet jak będziecie tyrać po 15h . BAT Was wyciśnie jak cytrynę i wywali do kosza .BAT według wszystkich zestawień jest pierwszą firmą do wycofania się z Polski . Vany były niewypałem generują ogromne koszty ale jeszcze są potrzebne ani sieci ani hurtownie nie chcą trzymać petów o tak śladowej rotacji ,bez tej formy dystrybucji np.voga byś nie znalazł . Pracowałem w BAT i wiem o czym piszę nie jesteście przedstawicielami tylko wozakami i ten kto to zrozumiał ma inne spojrzenie i w BAT się odnajdzie ten kto tego nie rozumie wysmętnia się tutaj .Jesteście kierowcami i macie zarobki na poziomie kierowców w dobrych firmach i tego się trzymajcie .A cv z wpisem kierowca-sprzedawca nie jest atrakcyjne dla pracodawców wiem coś o tym . Odpadłe z MK CAFEM dzięki pracy w Bat jako kierowca sprzedawca . Każdy miesiąc pracy w Bat oddala was od znalezienia dobrej pracy jako PH tracicie kontakt z tym rodzajem pracy .Gdzie tu mowa o budowaniu relacji z klientem jak wy wpadacie i wypadacie ,tolerują was bo niektórych fajek nie dostaną w hurtowniach lub nie są wstanie osiągnąć minimum logistycznego jakie ma hurtownia.A w Bacie dwa pakiety "proszę bardzo" nie wspomnę o nowościach na paczki.
Pozdrawiam kierowców-sprzedawców którzy się pokapowali i odeszli.
5
Ciekawa :) 2017-01-09 21:21:47
Hej czy ktoś może mi powiedzieć jak wygląda praca w BAT w świętokrzyskim ? Jakie macie opinie o tej firmie ?
Delegat 2017-01-10 15:06:33
Firma w trudnych czasach radzi sobie dobrze, daje szanse pracownikom. Doceń to człowieku, miałeś tam pracę a teraz opluwasz, to jest nie fair. Ja pracuję i nie narzekam ale złości mnie takie postępowanie jak Twoje.
3
..... 2017-01-12 21:12:17
Na szczęście w BAT nie ma już wielu takich jak Ty..

Pochwal no sie w których to sieciach BAT ma najmniejszą pułkę : Shell, Lotos,Statoil, BP ? A może : Orlen, HDS, Tabak, Żabka, Biedronka, Lidl, CARREFOUR, Tesco ?
W każdej z tej sieci BAT ma minimum 2 miejsce na półce (odpowiadające pozycji na rynku ).
Znasz może większe sieci w Polsce ?

Wiesz może , że praktycznie co 3 paczka sprzedająca się na polskim rynku to paczka BAT ?

Powiedz w której firmie młody czlowiek może się nauczyć więcej i przygotować lepiej do tego żeby być dobrym PH ?

Zdajesz sobie sprawę jak wielu handlowców w BAT ma szansę na zajmowanie niezliczonych ilości
Stanowisk ?

Wystarczy być dobrym i chcieć !

Tobie się pewnie nie udało malkontencie
7
balon 2017-01-12 21:23:45
Początek i środek Twojej wypowiedzi OK. Zgadzam się z Tobą ale końcówka to bzdura totalna:)
2
Wielki Mariusz 2017-01-15 11:33:26
I jak Krakusy wygląda współpraca z najgorsza MENDĄ w historii bat,w postaci waszego nowego Asm.a Maćka M. To co napisał '' GOŚĆ1 '' to bezapelacyjnie cała prawda o tym dupo-lizie i obciąg..u. RMA Andrzeja T .(ps.JĄKAŁA)
Miałem tą nieprzyjemność pracy z tym podczłowiekiem , zgubiło mnie to że byłem mądrzejszy i miałem swoje zdanie i przeważnie nie zgadzałem sie z jego śmiesznymi feedbackami.A na jazdach wspólnych możecie być przygotowani na jego kompromitacje! poprzez wyproszenie go ze sklepu przez detaliste bo zachować się Wieśniak ze Śląska nie umie(laska w kiosku powiedziała że jeszcze raz wejdzie to zakończy ze mną współprace) Kompletny pajac . Dam wam rade jak z nim zagrać!!!
żeby nie panoszył się tak jak w CK . Albo zrobicie z siebie żałosnych kundli przytakując mu na każdym kroku że niby ma racje ,albo lepsze rozwiązanie , macie tam przecież konkretnych znajomych ,postawicie sporo gorzałki i Muszka będzie tak fruwał jak mu zagracie. Pozdro i nie dajcie się FRAJEROWI !!!!!!!!!!
3
miod 2017-01-18 12:58:08
"pułka"? serio?!
Ck 2017-01-18 16:51:15
Koleżanko zależy na kogo trafisz. Jeśli trafisz na Adolfa von Hitlera Kowacza to uwież mi że odechce Ci sie rano wstawć przez ta żmije... A on lubi młode gąski
4
... 2017-01-18 20:56:33
Pewnie analfabeta? Słownik puścił mu "pulka" a on nie zmienił na "półka " !!
Pod sąd z nim
ciekawy 2017-01-19 21:18:13
Marcin B. z Poznania zna ktoś? albo powie coś?
Zostaw swoją opinię o British American Tobacco - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco