Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o British American Tobacco

Pracowałeś w firmie British American Tobacco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ddddd - 2014-11-14 10:06:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
napewno bat nie zrezygnuje z dss moga zostać wprowadzone zmiany projekt został otwarty na 5 lat z możliwośćią przedłużenia a ze przez rok nie jest tak super i kolorowa to napewno wszyscy sie tego spodziewali o końcu dss może wiedzieć prezes i kilku najbliższych współpracowników ktorzy by wam tego nie powiedzieli bo obowiazuje ich klauzula tajnośći informacji
zdjecie uzytkownika
tobehonest - 2014-11-14 21:54:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
głowne założenie roku 2014 czyli Pall Mall - zostało zrealizowane przez PH w 100%, dla porównania podobna nowinka tego roku czyli P&S okazały sie kompletnym niewypałem (popytajcie w hurtowniach i podhurtach), wiec nie pieprzcie głupot ze DSS sie nie sprawdza im.
zdjecie uzytkownika
Bat men - 2014-11-15 12:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [tobehonest - 2014-11-14 21:54:16]:
Po prostu jesteśmy w tym dobrzy , a i nasz Pall Mall ma super cenę.
zdjecie uzytkownika
Pap - 2014-11-15 20:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tobehonest - 2014-11-14 21:54:16]:
To żeś doj.bał. P&s koleżko przyjął się w hurcie całkiem ok. Pall mall nadal cegła po migracji z vicka dostaniecie na wolumenie w dup.e strasznie.
zdjecie uzytkownika
weteran - 2014-11-16 10:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pap - 2014-11-15 20:02:21]:
Jak go nie sprzedajesz to cegła , u mnie bardzo dobrze rotuje , są punkty gdzie stanowi do 30% zamówienia BAT
zdjecie uzytkownika
Pap - 2014-11-16 10:30:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [weteran - 2014-11-16 10:00:36]:
Jeszcze mnie zastanawia skoro robicie taką ekstra robotę z pall mallem to dlaczego bat cisnie dużą kase w hurt w formie zadan dystr ?? Teraz vic ssl.
zdjecie uzytkownika
hurt - 2014-11-16 13:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem dystrybutorem hurtowym.Przed DSS miałem kontrakt z BAT.Jest nieprawdą że bat cokolwiek płaci hurtom.Przynajmniej mojej firmie NIE,a jestem niemałą firmą.Może Istnieje podejrzenie że płaci największym czyli KDWT KOLPORTER czy PHP Polski Tytoń.Wolumen sprzedaży przez DSS to co najwyrzej 40% jak pokazują badania.Wykonanie zadania w 100% przez DSS to w rzeczywistości tylko 40%.
Jak BAT nie zmieni strategii to nie widze żeby cokolwiek zmieniło się na jego korzyść.Prz czym nie wyobrażam sobie współpracy w zakresie np.zadań dostępnościowych równolegle z DSS.Nie jest możliwe wynagradzanie konkuręcji za umacnianie siebie.Jest tutaj jasny obraz wzajemnej konkuręcji w zakresie dystrybucji.W tej sytuacji nawet gdy BAT zrobi zadania dla hurtu to będzie ono robione byle jak.Bat od roku nie ma danych sprzedażowych hurtu do poszczególnych sklepów bo nie ma kontraktu z hurtem na przekazywanie ich.
Dla Vans.jest pozytywna wiadomość iż PM coraz więcej zadań daje hurtom.
Są to zadania wymagające dodatkowych pracowników znających tą branże.A takimi niewątpliwie jesteście.Wsztstko rostrzygnie się po 1.1.2015.bo wtedy będą nowe kontrakty PM z hurtem,a BAT pokaże swoje wyniki finansowe.Ja życze wam żebyście mieli godną prace za godne wynagrodzenie,wtedy będzie dobrze.Mam nadzieje iż każdy z was ją znajdzie.
zdjecie uzytkownika
HURT Łódź - 2014-11-16 15:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostaje 1% do 2% w towarze i wszystko się wyrównuje
zdjecie uzytkownika
Brednie - 2014-11-16 19:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [HURT Łódź - 2014-11-16 15:24:44]:
Dostajesz chyba do buzi !! 2% he he
zdjecie uzytkownika
!!!1 - 2014-11-16 19:52:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pap - 2014-11-16 10:30:16]:
Po to żeby wyprzedać vic ss do końca roku!
zdjecie uzytkownika
pap - 2014-11-17 11:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [!!!1 - 2014-11-16 19:52:17]:
pall ssl również i nie chodzi o wolumen a o wprowadzenia
zdjecie uzytkownika
!!!1 - 2014-11-17 19:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pap - 2014-11-17 11:37:24]:
Rozwijanie dystrybucji pall ss w obrębie działań DSS-u jest na wysokim poziomie,a reszta rynku obsługiwana przez hurt też musi się wykazać,a nie tak jak zwykle ściemniać,wałki kręcić i brać kasę za nic.Wiem o czym mówię bo pracowałem w hurcie 8 lat!
zdjecie uzytkownika
GOSC - 2014-11-18 00:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hurt - 2014-11-16 13:23:26]:
Kolego jak jesteś dystrybutorem, to nową umowę z PM chyba już znasz! Istotnych zmian tam nie ma, a przynajmiej takich, które mogą wpłynąć na ilość zatrudnionych ludzi przez PM.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-11-18 00:06:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hurt Krakow - 2014-11-05 22:30:42]:
A ja myślę, że się sprzedaż za dużo mniej niż Ci się wydaje.
Oczywiście jak będą chcieli z Tobą współpracować.
zdjecie uzytkownika
pio - 2014-11-18 23:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sami debile
zdjecie uzytkownika
mlody - 2014-11-19 07:10:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedziecie do Londynu??? Kto od Was jedzie?
zdjecie uzytkownika
taki Janek znad morza - 2014-11-19 15:27:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najbliższa rodzina prezesa. Przy okazji zawiozą raporty i bilans I roku DSS w Polsce
zdjecie uzytkownika
o - 2014-11-19 16:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taki Janek znad morza - 2014-11-19 15:27:31]:
w piątek mamy wszyscy stawić się na okęciu,po roku doczekamy się uścisku dłoni prezesa z UK i to jest życie,mam nadzieje ze wódki dużo będzie:)
zdjecie uzytkownika
luck - 2014-11-19 17:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [o - 2014-11-19 16:41:39]:
kiedyś w tchibo też był taki zlot,kazali oddać kluczyki od aut...wracali pociągiem-jak ktoś miał kaskę,a inni na stopa...
zdjecie uzytkownika
london - 2014-11-20 08:01:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lecimy do Londka na 2 dni !!! Ale będzie impra !!!
zdjecie uzytkownika
antal - 2014-11-20 20:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze wyników nie ogłosili a wy już lecicie......pobudka
zdjecie uzytkownika
irek - 2014-11-23 16:58:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam w Londynie? Z doświadczenia wiem iż dla Polaków często brakuje alkoholu,i to nie z powodu skąpstswa Brytyjczyków a nieznajomości możliwości Polaków.Czemu mnie nie zaprosili?.Zazdroszcze zaproszenia ale nie alkoholu.Po nim mocno boli głowa.Jedyny sprawdzony i niezawodny sposób na KACA jest,dzień wcześniej nie pić.I gwarantuje 100 procent skuteczności.Kiedy wracacie do pracy.Vany czekają na was.
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2014-11-23 18:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka kasa jest u was wypłacana za nadgodziny , wszyscy równo czy stawki są różne ?
zdjecie uzytkownika
dabrow g - 2014-11-23 18:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nadgodziny kupili biletami do Londynu (tanimi)
zdjecie uzytkownika
Wojtek - 2014-11-23 22:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dabrow g - 2014-11-23 18:52:01]:
Z tego co wiem to zaden idiota z dabrowy g. nie wygral wycieczki. To byl konkurs wiec dlaczego plujecie mowiac o nadgodzinach. Takich kretynow dawno powinni wywalic
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x