Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo British American Tobacco

Opinie o British American Tobacco

Pracowałeś w firmie British American Tobacco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
HR BP - 2015-12-30 11:33:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć, pojawiło się ogłoszenie na HR Business Partner na wielkopolskę. Interesuje mnie jaka jest atmosfera pracy I ogólne benefit I wynagrodzenia.
Będę wdzięczny za każdą odp.
zdjecie uzytkownika
aj - 2015-12-31 13:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@tomek pewnie, że masz rację, im poważniejsze stanowisko, tym wyższe zarobki z tego wychodzą. Podobno można teraz u nich znaleźć staż w dziale finansowym.
zdjecie uzytkownika
jaa - 2016-01-02 12:19:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aj - 2015-12-31 13:18:48]:
Sorry,ale z pierwszą cześcia twojej wypowiedzi się nie zgodzę.Po tzw"awansie" w tej firmie kwestie finansowe nie koniecznie muszą sie zmienic.BAT uważa,że jezeli dostałeś już awans w tej zajebistej firmie, to powninien byc on dla Ciebie wystarczającym wynagrodzeniem;/niestety tak jest.
zdjecie uzytkownika
wertyuiop - 2016-01-02 17:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sa teraz na prawde bardzo ciekawe oferty pracy od firmy British American Tobacco, mnie osoboscie najbardziej zainteresowała ta na regionalnego HR BP..
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-01-03 12:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli zaczynasz od zbierania informacji tutaj i błędów w poście to nigdy nie będziesz HRBP
zdjecie uzytkownika
kroos - 2016-01-04 10:24:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak tam trzyma sie BAT w Tarnowie, pracuje ktos? jakies opinie. warto sie w to pchac maja inne zajecie
zdjecie uzytkownika
nożyczki - 2016-01-04 16:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kroos - 2016-01-04 10:24:44]:
Akurat BAT w Tarnowie ma się całkiem całkiem. Fajna zgrana ekipa, z ogarniętymi ASMami. Chłopaki robią targety, atmosfera jest OK. Ogólnie śledzę już dłużej opinie na temat BATa i trochę ciężko mi uwierzyć, że takie cyrki dzieją się w innych XD, ale może to wynika z zupełnie innej specyfikacji terenu. Nie powiem, czasami targety są ciężkie do zrealizowania, ale wystarczy się zaangażować i jakoś idzie :) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
buki - 2016-01-04 21:46:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozmawiałem z ludźmi zatrudnionymi w firmie i mówili , że ogólnie jest w porządku. Pod koniec roku widziałem , że szukali stażystów oraz adminitratorów crm
zdjecie uzytkownika
BAT - 2016-01-04 23:19:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Tarnowie?. To chyba jesteś nowy albo dupowłaz panów S.D. i T.K. Jaka zgrana ekipa z dziadków chyba dwóch może 3 zostało. Sam pracowałem rok i cieszę się że spi.... z tej pop... firmy a wiem coś nie co o wyżej wymienionych ASM-ach.
Panowie D i K to obsrani najmądrzejsi ASM-owie w Polsce. Jak będą sie bali o własne tyłki to pierwsi polecą do Pana Tasiora. pRaca od 6 do 18 lub lepiej.
Mam tylko nadzieje że ktoś im podziękuje za pracę na mieście pewnego łądnego dnia. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
- - 2016-01-05 06:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [BAT - 2016-01-04 23:19:06]:
wam z Tarnowa się wydaje,że macie fajną pracę z fajnymi zarobkami,ale tak nie jest.często przejeźdzam obok "siedziby " bat i auta osób pracujących stoją na parkingu od godz 5,45 do nawet po 18 !!!! i tak się w Bat pracuje ,bez nadgodzin,bez dobrego wynagrodzenia -żeby nie było dobrego to w granicach 7,500-8,500 za 8 godz(chyba,że umowa stanowi inaczej),oczywiście za leżenie nikt nikomu nie płaci ........wieć pisanie jak jest super to śmieszne ,a wy jesteście w przedszkolu? ,rodziny wykarmicie "dobrą atmosferą w pracy?" czy "lizustwem asm-a" ,którzy nic ,ze sobą nie reprezentują ,i co więcej,nie mają żadnej wiedzy ,tylko wyuczone,korporacyjne regułki.
zdjecie uzytkownika
Mickey - 2016-01-05 15:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oooo znów podwyżka papierosków się szykuje:)Luty może marzec dzięki wam może nam dostanie się 500 na nasze dzieci które cierpią przez tatusiów wkurzających się na to że przeszli przez BATshit. Do tego dyrektywa i fajki pod ladą i 65% obrazków na paczkach i E-ściero które kupił BAT ocenzurowano. Gratki:) Wolumeny spadną wpływy zyski a co za tym idzie cała branża straci:) Dzięki Bogu Mnie już z wami nie ma a wszystkim którzy zostali życzę lepszego roku poza strukturami BAT:)
zdjecie uzytkownika
mstw - 2016-01-06 21:53:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mazowiedczanin - 2015-12-22 22:54:35]:
Lepiej nie wyjeżdżać poza centralę, bo można jeszcze spotkać takiego trologdytę umysłowego jak Ty... Mądry jesteś tylko zza monitora szczekaczu.
zdjecie uzytkownika
kark - 2016-01-07 12:09:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze ze troche narzekacie na prace w zakladzie. Ja chcialem zapytac o prace przedstawiciela handlowego, polecacie sie zatrudnic na to stanowisko w Gdansku?
zdjecie uzytkownika
CBŚ - 2016-01-07 15:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poczytaj chłopaku... tu 75% to prawda. Rekrutują już nawet przez urząd pracy bo wszyscy wartościowi już uciekli lub zamierzają a Ci którzy są mądrzy to z BATem im nie po drodze więc szukaj gdzie indziej i powie Ci to każdy czy były czy aktualny BATMan. Dobrze było kiedyś jak zaczynaliśmy ten projekt teraz jest równia pochyła w dół. Branża się łamie fajki drożeją firmy nie chcą dawać zarabiać.
zdjecie uzytkownika
Duduś - 2016-01-07 15:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [mstw - 2016-01-06 21:53:05]:
Wy w centrali to macie tak jak na Wiejskiej widzicie to co chcecie i tylko takich samych jak wy więc jak może być wam nie dobrze? Popracuj troszkę na rynku i wtedy zarządzaj i wypowiadaj się na temat handlu w obecnych realiach w DSSie. Nikt lepiej nie nadaje się do zarządzana tym cyrkiem jak klown który w tym cyrku występował a nie czytał amerykańskie książki o amerykańskim rynku i uczył się na uczelniach z książek z lat 80tych o handlu. Chłopie my tu pracujemy a wy w warszawie spijacie śmietankę!
zdjecie uzytkownika
madafaka - 2016-01-09 11:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś spekulacje dotyczące AKCJI SPECJALNEJ?
zdjecie uzytkownika
mstw - 2016-01-09 12:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Duduś - 2016-01-07 15:39:36]:
Możliwe, że tak jest w waszej firmie, tego dokładnie nie wiem, bo nie pracuję w BAT. Natomiast moja wypowiedź dotyczyła głupoty użytkownika "mazowiedczanin".
zdjecie uzytkownika
2w34r55 - 2016-01-09 15:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej widzialem ze oprocz ofert pracy na przyklad jako przedstawiciel hanldowy i regionalny HR BP to mozna sie załapac na staz w dziale finansow w Warszawie
zdjecie uzytkownika
... - 2016-01-09 16:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie będzie ambitny target . Moim zdaniem na papierosa Kent ☺
zdjecie uzytkownika
dukaty - 2016-01-09 20:56:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pall mall kilkany pewnie. Papierosy mentolowe będą wycofywane, ostatnio nie bylo dostaw Pm blu wiec pewnie Pm click wejdzie.
zdjecie uzytkownika
indyk - 2016-01-11 18:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a widzieliscie, ze szukaja teraz przedstawicieli handlowych -vaseller, na terenie warszawy i okolic, oferuja ciekawe warunki zatrudnienia bo i atrakcyjny system prowizji
zdjecie uzytkownika
Mazowiedczanin - 2016-01-15 08:40:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Naprawde?
zdjecie uzytkownika
qapone - 2016-01-15 12:13:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Mazowiedczanin a co Cie tak zdziwiło, po to jest to forum zeby sobie przekazywac takie informacje. Właśnie aplikowałem na to stanowisko handlowca, warunki dobre, oferują stabilne zatrudnienie oparte o umowę o pracę i szeroki pakiet szkoleń
zdjecie uzytkownika
Mazowiedczanin - 2016-01-15 13:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdziwilo mnie ze kogoś szukaja
zdjecie uzytkownika
carlsberg - 2016-01-15 22:03:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mazowiedczanin - 2016-01-15 13:07:20]:
qapone abys się nie rozczarował tymi dobrymi warunkami;praca niejednokrotnie po 12 godz. /za nadgodziny oczywiście nie płacą / i ze stabilnoscia jest tak ze jak nie robisz targetów to po trzech miechach albo i wcześniej kopa w .upę i pa pa
zdjecie uzytkownika
ryziu - 2016-01-16 20:26:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rekrutacja tez jest w Łodzi...
zdjecie uzytkownika
lol - 2016-01-17 12:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chcesz zarabiać grosze i pracować po 12-13 godzin dziennie to zapraszamy. Oczywiście za nadgodziny nikt nie płaci. Zaczynamy o 6 i nie kończymy o 14 chyba, że mamy plecy w firmie. Są tacy co mają po 12 klientów dziennie a reszta plebs musi przez to tyrać po 25 kl. Takie realia. Jak wszyscy zaczynają robić plan to potrafią w środku miesiąca go zmienić by nie dać ludziom premii. Wartościowi pracownicy właśnie odchodzą albo szukają pracy i lada dzień odejdą.
zdjecie uzytkownika
weteran - 2016-01-17 14:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe kto w Łodzi odchodzi
zdjecie uzytkownika
Algierd - 2016-01-17 15:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też jest w łodzi @ryziu? To dobrze, bo mam kolegę, który akurat na branży zjadł zęby i myślę że i tym razem sobie świetnie poradzi, nie widzę przeszkód, dzwonię
zdjecie uzytkownika
anty asmek - 2016-01-17 18:44:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ASM - 2015-12-16 14:31:46]:
ty smieszny asm jutro napisze do administratora o nr id i wtedy zobaczymy czy bedziesz tak kozaczyl przed firma i przed sadem ja juz wiem twoj id ale musze to legalnie zalatwic Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kamol - 2016-01-19 17:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja może troche zmienię temat, bo faktycznie szukają przedstawicieli handlowych w roli vansellera. Jest umowa o pracę, opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe, fundusz socjalny brzmi dobrze.
zdjecie uzytkownika
posk - 2016-01-25 09:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kamol, mnie podobnie zainteresowała oferta pracy na PH. Bardzo fajnie z tym funduszem socjalnym, mozna brac np. pieniądze na okulary jak się popsują, a umowa o prace zapewnia solidną podstawe w wynagrodzeniu.
zdjecie uzytkownika
Kamool - 2016-01-25 11:38:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie no, super. Daja kase na okulary to idz.
zdjecie uzytkownika
jolina - 2016-01-25 20:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2016-01-17 12:44:45]:
a to faktycznie sprawiedliwie podzielone jeden 15klientów drugi 25,i nikt się nie burzył o to?
zdjecie uzytkownika
ASM - 2016-01-26 07:24:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anty asmek - 2016-01-17 18:44:16]:
Ha ha ha za dużo filmów.
Rozbawiłeś mnie że aż prawie się zlałem w gacie.
zdjecie uzytkownika
Mazowiedczanin - 2016-01-26 20:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [posk - 2016-01-25 09:50:02]:
Jako Vanseller zwrotu za okulary nie dostajesz. Info z regulaminu FIRMY.
zdjecie uzytkownika
kojot - 2016-01-26 22:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [posk - 2016-01-25 09:50:02]:
nie ma sprawy! JA juz od kilku miesiecy odpoczywam od BATa a kwitow mam odnosnie nadgodzin od poczatku DSSu! Czekam na wiecej informacji.
zdjecie uzytkownika
dicak - 2016-01-27 10:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kojot, a co z tymi nadgodzinami jest, że tak się każdy ich kurczowo trzyma i pilnuje ? BritishAmerican Tobacco ostatnio zaczęło prowadzić rekrutcję na specjalistę do działu finansów - podstawa podobno grubo ponad 2k.
zdjecie uzytkownika
Halimena - 2016-01-27 18:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dicak, też widziałam to ogłoszenie o specjaliście ds. finansów i nawet się zainteresowałam. Trochę mnie przeraziłeś pisząc"podstawa podobno grubo ponad 2k". Trochę niska ta podstawa. Ciekawe jak jest z premią, tzn. wysokość i zasady przyznawania: uznaniowa czy targetowa. Wiesz coś w tej kwestii?
zdjecie uzytkownika
bat - 2016-01-28 15:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
z zyciu nie widzialem wiekszego obciachu, gdy sama sobie firma pisze posty. dotyczy dicak halimena
zdjecie uzytkownika
bigos - 2016-01-31 11:42:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@bat nie sądzę, by to ktoś podstawiony pisał, nie wydaje mi się :) ja sam nie znam dobrze tej firmy, ale po przejrzeniu ofert, np. na brand executive stwierdzam, że mają wiele do zaoferowania.
zdjecie uzytkownika
bat - 2016-01-31 20:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz nazywasz się bigos - bat-auto reklamo . Kłamać to trzeba umieć !
zdjecie uzytkownika
Algierd - 2016-02-02 11:58:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie @bigos mają dużo do zaoferowania, też przeglądam właśnie w tym momencie, są umowy o prace, niezłe zarobki, żyć nie umierać w sumie jednym słowem
zdjecie uzytkownika
anty-algierd - 2016-02-04 18:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
znów jestes po innnym nickiem bat-autoreklamo ? jacy wy jestescie prosci. na kilometr widac te pseudo posty
zdjecie uzytkownika
buki - 2016-02-04 19:24:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anty-algierd - 2016-02-04 18:57:52]:
pseudo posty to akurat te które można zaobserwować z Twojej strony @anty-algierd. To że Tobie nie idzie w Bacie to nie znaczy że innym też nie może. Mają ciekawą opcje dla koordynatorów produktu
zdjecie uzytkownika
nie_ma_bata - 2016-02-05 10:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest nowa oferta pracy w BAT: spamer forumowy. Do obowiązku należy zachwalanie bat na forum, pisanie, że bat ma wiele do zaoferowania i krytyka krytyki. Ale oni są żałośni.
zdjecie uzytkownika
BATSRAT - 2016-02-05 18:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A komu idzie buki? takim jak Ty?Kelnerą Asma itp cieciom ?. Pracowałem ponad rok na Tarnowie i jebłę to w cholerę. Jak chcesz mogę Ci z nazwisk podać kto kombinował i kręci wały wspólnie z Panem Asmem z okolic Brzesko. Nie wiem jak to było z drugim Panem z okolic Debicy ale myślę że podobnie. Zobacz sobie jak to Pan Asm z wspomnianych okolic zwerbował swoich pachołków na stanowisko Vansellera w tej firemce . Jakie dostali trasy od początku pracy i ile zarabiali jakie brali nagrody itp. A było ich chyba z trzech może z czterech chłopa. W tym jeden prym wiudł w podpi.... kolegów. Do tej pory na znanych portalach jak sobie zobaczysz występuję razem na zdjęciach w ulubionej drużynie futbolowej i razem mile spędzają czas na weselach . Kilo mułu i gupę gówna. A jego wspomniali wspaniali koledzy nie podejrzewając wszystkich sprzedawali fajki na lewo z gratisów. A Pan uczciwy Asm potpier.... uczciwych chłopaków to swojego przełożonego i tak kombinował po kontrolach na tarsach żeby ludzi tylko premii nie braki bo zawsze do czegoś się przyczepiał. To nie gadaj mi gościu o tym że komuś się udało. Pytam się za jakie poświęcenie za ile godzin pracy nie wypłaconych nadgodzin nerwów itp patologii wymyślonych w tej chorej pseudo korporacji. Powiem tylko tyle że od czasów wojen, komuny zawsze byli tacy Judasze w naszym pięknym kraju.Tylko że wtedy byli ludzie którzy mogli to gówno pózniej pozamiatać . A w tych czasach nie ma kto już wytępić tej plagi kolesiostwa. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
BATSRAT - 2016-02-05 18:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A komu idzie buki? takim jak Ty?Kelnerą Asma itp cieciom ?. Pracowałem ponad rok na Tarnowie i jebłę to w cholerę. Jak chcesz mogę Ci z nazwisk podać kto kombinował i kręci wały wspólnie z Panem Asmem z okolic Brzesko. Nie wiem jak to było z drugim Panem z okolic Debicy ale myślę że podobnie. Zobacz sobie jak to Pan Asm z wspomnianych okolic zwerbował swoich pachołków na stanowisko Vansellera w tej firemce . Jakie dostali trasy od początku pracy i ile zarabiali jakie brali nagrody itp. A było ich chyba z trzech może z czterech chłopa. W tym jeden prym wiudł w podpi.... kolegów. Do tej pory na znanych portalach jak sobie zobaczysz występuję razem na zdjęciach w ulubionej drużynie futbolowej i razem mile spędzają czas na weselach . Kilo mułu i gupę gówna. A jego wspomniali wspaniali koledzy nie podejrzewając wszystkich sprzedawali fajki na lewo z gratisów. A Pan uczciwy Asm potpier.... uczciwych chłopaków to swojego przełożonego i tak kombinował po kontrolach na tarsach żeby ludzi tylko premii nie braki bo zawsze do czegoś się przyczepiał. To nie gadaj mi gościu o tym że komuś się udało. Pytam się za jakie poświęcenie za ile godzin pracy nie wypłaconych nadgodzin nerwów itp patologii wymyślonych w tej chorej pseudo korporacji. Powiem tylko tyle że od czasów wojen, komuny zawsze byli tacy Judasze w naszym pięknym kraju.Tylko że wtedy byli ludzie którzy mogli to gówno pózniej pozamiatać . A w tych czasach nie ma kto już wytępić tej plagi kolesiostwa. Pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 50 min gadania bez sensu z osoba niemajacą pojecia o pracy jako ph dss
Pytania: Czy mam prawo jazdy?
zdjecie uzytkownika
BATSRAT - 2016-02-05 18:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A komu idzie buki? takim jak Ty?Kelnerą Asma itp cieciom ?. Pracowałem ponad rok na Tarnowie i jebłę to w cholerę. Jak chcesz mogę Ci z nazwisk podać kto kombinował i kręci wały wspólnie z Panem Asmem z okolic Brzesko. Nie wiem jak to było z drugim Panem z okolic Debicy ale myślę że podobnie. Zobacz sobie jak to Pan Asm z wspomnianych okolic zwerbował swoich pachołków na stanowisko Vansellera w tej firemce . Jakie dostali trasy od początku pracy i ile zarabiali jakie brali nagrody itp. A było ich chyba z trzech może z czterech chłopa. W tym jeden prym wiudł w podpi.... kolegów. Do tej pory na znanych portalach jak sobie zobaczysz występuję razem na zdjęciach w ulubionej drużynie futbolowej i razem mile spędzają czas na weselach . Kilo mułu i gupę gówna. A jego wspomniali wspaniali koledzy nie podejrzewając wszystkich sprzedawali fajki na lewo z gratisów. A Pan uczciwy Asm potpier.... uczciwych chłopaków to swojego przełożonego i tak kombinował po kontrolach na tarsach żeby ludzi tylko premii nie braki bo zawsze do czegoś się przyczepiał. To nie gadaj mi gościu o tym że komuś się udało. Pytam się za jakie poświęcenie za ile godzin pracy nie wypłaconych nadgodzin nerwów itp patologii wymyślonych w tej chorej pseudo korporacji. Powiem tylko tyle że od czasów wojen, komuny zawsze byli tacy Judasze w naszym pięknym kraju.Tylko że wtedy byli ludzie którzy mogli to gówno pózniej pozamiatać . A w tych czasach nie ma kto już wytępić tej plagi kolesiostwa. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Srat - 2016-02-05 18:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca która miała zapewnić 500 osobom byt i godny zarobek tych samych ludzi upodliła zniszczyła i ciągnie po sądach . A sami w Warszawie zarabiają majątki kręcą wały i nikt tego nie sprawdza nie bata na bata

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert