Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o British American Tobacco

Pracowałeś w firmie British American Tobacco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Były ASM - 2015-02-25 08:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
1. Życzę Ci kolego aby w procesie rekrutacji zawsze wybierać dobrych pracownikow. Masz godzinna rozmowę na to aby ocenić czy ktoś nadaje sie do pracy czy tez nie.
2. Po części sie z Tobą zgadzam, ale czasami z wróbla nie da sie zrobic orła. Po drugie szkolony musi chcieć, a z tym najcześciej jest problem.
3. Każdy powinien mieć swoją motywacje do pracy, a jak jej nie ma to czas zmienic pracodawcę lub jej poszukać. Ja zawsze starałem sie pomoc moim ludziom zrealizować zadania, ale na koniec każdy jest kowalem swojego losu.
4. Jestem byłym pracownikiem, ktory sam sie zwolnił bo uznał, ze juz czas spróbować czegoś innego. Nadal uważam BAT za bardzo dobrego pracodawcę, ktory działa na otwartych i przejrzystych zasadach. Jak Wam nie odpowiadają to zawsze jest pracuj.pl.
zdjecie uzytkownika
ASM - 2015-02-25 12:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzisz kolego niestety wiekszość ASM-ów pracujących w BAT nadaje sie do "zbierania truskawek".
Szanuje Twoją decyzje.Niestety w BAT jest jeszcze dużo "menagerów" którzy swoją nieudolność chce przykrywać planami poprawy bądz zwolnieniami...
zdjecie uzytkownika
no - 2015-02-25 17:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ASM - 2015-02-25 12:53:40]:
i na to czekała brać goworka,aż asm-wie zaczną dyskutować o beznadziejnej beznadziejności:) co do planów poprawy to nie zawsze dostają osoby ,które powinny,tylko to jest ewidentne widzimisie asm-a,bo kogoś lubi a kogoś nie ......kiedy bonus bedzie naliczany wagowo,od jakiegoś tam % realizacji danego zadania-miało być nowe i sprawiedliwe,zostało nie motywujące czyli stare ....nie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
SRAT - 2015-02-27 15:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a idzćie w pizdu z tą firmą . Złodziejska korporacja
zdjecie uzytkownika
Były ASM - 2015-02-27 18:39:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak łatwo sie wypisuje bzdury na anonimowym forum. Macie możliwość wypowiedzenia sie w firmie - dlaczego z niego nie korzystacie ? A jak juz tak jest złe to przecież nie jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przymusowej - zmień pracodawcę a nie pluj. Wylewacie żale jak banda nieudaczników.
zdjecie uzytkownika
euro - 2015-02-27 19:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wam idzie z nowymi V .Ja jestem z hurtu.Dostałem aktywnosc na V.Tyle tylko
że nie liczą mi się punkty które są w waszej bazie.Zostało mi w tej sytuacji 10 procent mojej bazy.Dla mnie to znaczy że nawet nie mam co próbować.Sytuacja
jest dziwna a atmosfera trudna.Zaczynamy stawać po przeciwnych stronach rynku.
Wielu z was znam osobiście i bardzo was lubie i cenie waszą wiedze , doświadczenie w kontaktach z klientami.Smutne jest to że wasza korporacja robi wszystko żeby nas skłucić.Niezrozumiałe jest dla mnie robienie własnej dystrybucji a następnie po roku zwracanie się do tych którym się zabrało rynek o pomoc w wprowadzeniu nowego produktu.Pewno macie targety z kosmosu i nie do wykonania.Nie dajcie sobie dmuchać w kasze.Jak nie do zrobienia to nie próbujcie ich robić ,może je wtedy zmniejszą.W marketingu potocznie nazywa się to efektem szczura.Gdy masz zadanie z góry nie do wykonania to odpuszczasz.Efekt jest taki iż gdy by był mniejszy target to by był wykonany i byłby wzrost,a tak nie ma nic.Warto żeby ludzie którzy dają targety pomyśleli o tym,nie tylko w waszej korporacji i branży.Tymczasem dajcie znaka jak nowe v,czy nie idą kosztem starych,czy macie powtórzenia zakupów,
czy firma dobrze zrobiła dublując swoje produkty.?
zdjecie uzytkownika
Kegs - 2015-02-27 19:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [euro - 2015-02-27 19:18:03]:
Ty, a co ty kumpli szukasz? Cisnij jak potrafisz i nie skomlaj tutaj. O nasze targety sie nie martw, my mamy je juz porobione.
zdjecie uzytkownika
Fedo - 2015-02-28 22:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba w portkach masz porobione. A co Ci żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska że ktoś może mieć więcej kultury niż Ty buraku. Gość piszę wyrażnie że żyje ok z PH BAT i nie szuka zaczepki .
zdjecie uzytkownika
Kegs - 2015-03-01 04:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Fedo - 2015-02-28 22:04:21]:
Na drzewo
zdjecie uzytkownika
lodz - 2015-03-01 09:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiście że tak, targety były ambitne ale w większośći są porobione, a ewentualne braki są małe, więc firma zapewne będzie z nas zadowolona

lodz ma zajebisty skład i wszyscy cisną jak mogą, nikt z nas nie rozumie Waszego ciągłego narzekanie, bo praca w BAT jest dla nas OK, jedyny minus to roznica w poziomie zarobków
zdjecie uzytkownika
lodz 2 - 2015-03-01 13:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w lodzi mielismy audyt asmow z innych regionow i ludzi z biura w tygodniu i nie marudzimy, pokazalismy im ze jestesmy dobrymi ph, a jezeli chodzi o wprowadzenia nie kazdy u nas zrealizowal plan na V. ale dzieki ambitnym kolegom ktorzy podgonili wyniki za ph-owców ktorzy mieli z tym problem plan powinien byc zrobiony na 100%, jazda sie zacznie jak wejdzie plan na odsprzedaż, ale i z tym sobie poradzimy, a jak macie za wysokie plany np. na wolumen to poprawcie sobie zawyzone klasy wolumenowe to i plany stana sie realne do zrobienia. pozdro
zdjecie uzytkownika
targety - 2015-03-01 19:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli myślisz, że zmiana klas wolumenowych zmniejszy twoje targety to jesteś w błędzie bo firma już targety na ten rok dla całej firmy ustaliła więc nie zmieni tego tylko dlatego, że w sklepie "u Pana Józka" zmniejszysz klasę wolumenową.
zdjecie uzytkownika
Fido - 2015-03-01 22:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam spadaj na drzewo Kunta Kinte Bata . jak czytam te ochy achy z łodzi to jakbym słyszał swojego mądrego ASm o 6.30. Was chyba wszystkich na jedno kopyto moblizują.
zdjecie uzytkownika
lodz3 - 2015-03-02 18:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kolego Fido
pamiętaj że atmosferę w każdej pracy tworzą ludzie, sami sobie ustalamy nasz los
a że my mamy bardzo fajny skład to i praca staje się przyjemniejsza

wiadomo że jak wszędzie, zdarzają się zgrzyty, ale tak jest w każdej pracy miedzy ludźmi, zwłaszcza jeśli skład tworzy 20 charakternych chłopa

swoje żale wylej swojemu ASMowi i dołącz wypowiedzenie, nie męcz się
zdjecie uzytkownika
BAt - 2015-03-02 19:16:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już dano się nie męczę i nerwy mam spokojne. Powodzenia w tym padole łez.
zdjecie uzytkownika
Pabloo122 - 2015-03-04 07:33:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. zamierzam starac si o prace w firmie Bat i chcialbym dowiedziec sie jakie zarobki mozna osiagnac minimalne i maksymalne jako PH w tej firmie. z gory dziekuje za odpowiedzi
zdjecie uzytkownika
piotr f - 2015-03-04 13:42:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bat, szanowny użytkowniku, czy możesz powiedzieć dlaczego uważasz tę firmę BAT za padół łez? z tego co wiem nie ma ona aż tak złych opinii, ludzie raczej są zadowoleni że pracują w międzynardowej korporacji. uzasadnisz w jakikolwiek sposób swoją wypowiedź? i bardzo bym tez prosił żeby ktoś napisał co z zarobkami w tej firmie
zdjecie uzytkownika
Olaf - 2015-03-04 15:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od 1900 do 3500 na rękę. Oczywiste te 3500 to z premią - bez nadgodzin
zdjecie uzytkownika
PH - 2015-03-04 16:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Szczecinie potrzebujecie vanselerów bo widze ukazało sie ogłoszenie?
Jak sie tam pracuje bo myśle nad pracą w BAT a nie wiem czy są tam dobre warunki zatrudnienia oraz czy jest miła atmosfera?
Mam nadzieję że nie jest to ogłoszenie na zastepstwo.
Bardzo dziekuje za ewentualną odpowiedz
zdjecie uzytkownika
huanita - 2015-03-04 19:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pabloo122 - 2015-03-04 07:33:39]:
Pabloo starać się możesz a owszem,ale twoje szansze będą większe jak będziesz znajomkiem/kumplem asm-a,albo kumplem,który jest już kumplem asm-a :) a i awans wtedy też jest szybciej
zdjecie uzytkownika
ilzecka office - 2015-03-04 22:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na ilzeckiej chodza sluchy ze RM 5 pali sie grunt pod nogami
zdjecie uzytkownika
juchu - 2015-03-04 22:35:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Szczecinie Grzesiu wykończył kolejną osobę ? hehehe
zdjecie uzytkownika
"...... - 2015-03-05 05:26:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
region 5 to jakie miasta ??
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja idiotyczna- 50 min rozmowa przez tel- jedyny etap. panienka zadająca pytania bez pojęcia o co pyta, o realia rynku.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-03-05 07:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łódź, Kielce- co tam u Was się dzieje? podobno vany stoją w x-dockach bo nie ma kto jeździć? prawda to?
zdjecie uzytkownika
PH - 2015-03-05 08:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co znaczy że "Grzesiu wykończył kolejną osobę" ?
Chłopaki napiszcie prosze czy warto startować co to za rejon i co to za "Grzesiu"
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy British American Tobacco?
Zadaj pytanie