Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o British American Tobacco

Pracowałeś w firmie British American Tobacco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
janosik - 2014-10-27 14:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiany zmiany w firmie to może będą kogoś potrzebowali do działu handlowego?.. Jak tam oceniacie warunki? I atmosferę pracy? Bo z tego co czytam chyba z podkładaniem min przez kolegów z pracy to nie jest źle ;) Wszyscy mają umowę zadaniową? Czy są szanse na o pracę po okresie próbnym? Tylko konkrety ;)
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2014-10-28 17:20:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli nie masz co ze soba zrobic, jestes samotny, iloraz inteligencji jest zdecydowanie za niski, dotychczasowa praca byla 3 zmianowa i nie miales kasy na czas to tutaj czeka cie raj bo kase bedziesz mial na czas ale czasu brak :)
zdjecie uzytkownika
Dss - 2014-10-28 17:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś co się zadziało w ZG ? Dlaczego poleciały głowy ?? Ogłoszenie na ASM ZG już jest więc firma rekrutuje.proszę o info
zdjecie uzytkownika
słyszałem... - 2014-10-28 23:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w swoim czasie dowiesz się z TVN ;-) jest grubo
zdjecie uzytkownika
a ja zobacze.... - 2014-10-29 00:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [słyszałem... - 2014-10-28 23:54:57]:
co z TVN się dowiemy? Nie siej lipy i nie "podniecaj" siebie i innych.
zdjecie uzytkownika
słyszałem... - 2014-10-29 15:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żartuję i się nie podniecam już od dawna. Śmieje się z tego bagna i tyle. Podobno za jakieś oszustwa ich zwolnili, ale nie wiem za wiele
zdjecie uzytkownika
słyszałem... - 2014-10-29 19:44:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem, wiem. Jak każdy z nas
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-10-29 23:11:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem z pewnego źródła iż budrzet na nasz projekt jest ponad dwókrotnie
przekroczony i do ostatniej chwili tj.31.12.2014 nie będą ujawnione straty,bo
jak prawda wyjdzie na jaw to polecą wysokie stołki,i nie wiadomo czy
projekt będzie kontynuowany.Więc każdy z nas może być na wylocie.
zdjecie uzytkownika
CICHY - 2014-10-29 23:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem byłym pracownikiem bata zastanawiam sie juz od pewnego czasu obserwując wpisy o nadgodziny ze ten temat cały czas jest wałkowany od 8 miesięcy i nikt z tym nic nie zrobił.Kiedyś była pisana petycja do zarządu o wypłatę nadgodzin i tak nic z tym nie zrobili tylko delikatnie postraszyli i wypłacili po 500 zł. Bat nie będzie płacił za nadgodziny bo lepiej zapłacić paru osobom które złożą wniosek do sądu niż 500 PH A co do zgłaszania kontroli w PIP to z tego co wiem byli na kontroli i nic nie znaleźli i nic nie zrobili.
zdjecie uzytkownika
DUl - 2014-10-30 07:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesli projekt poleci to:
RM owie przejdą na ASM a
ASM przejdzie na TMR a
PH przejda na......BRUK
zdjecie uzytkownika
słyszałem... - 2014-10-30 08:15:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie tak łatwo się zamyka tak duży projekt. Pamiętajmy że zamknięcie takiej organizacji to też kosz, duży koszt
zdjecie uzytkownika
Dui - 2014-10-30 08:19:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...tak ale po zamknieciu nie generuje już strat ;p
zdjecie uzytkownika
falco - 2014-10-30 09:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś się orientuje jak w takiej sytuacji powinny wyglądać odprawy ?
zdjecie uzytkownika
taki Janek znad morza - 2014-10-30 17:13:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [falco - 2014-10-30 09:16:00]:
po kartonie fajek..... i do domu
zdjecie uzytkownika
krakowiak - 2014-10-30 18:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasza firma wydała całą kase przewidzianą na 2015.Takie manm info.Pewnie jak
będą chcieli zamknąć projekt to najmniejszym kosztem,czyli nami.
Będą chcieli za wszelką cene uniknąć odpraw.Zrobią wszystko by jak najmniej
kasy wydać.Myśle że to jest pewne tylko nie wiadomo czy za miesiąc czy rok.
Wydaje mi się że projekt nie utrzyma się powyżej roku.Wszystko wskazuje że
nasza firma wtopiła na nim.Zamiast wzrostów same spadki.Nas traktują jak niewolników . Firma niby bogata a w rzeczywistości bieda że aż piszczy.
zdjecie uzytkownika
Olek - 2014-10-30 20:24:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co za idioci. Jeden drugiego nakreca na odprawy hahaha. Durnie, odwrotu od DSS juz nie ma.
zdjecie uzytkownika
krakowiak - 2014-10-31 08:19:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W niektórych krajach BAT wycofał się z dss.np Serbia.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-10-31 08:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Logiczne że jak nasza firma będzie nadal tracić to musi wycofać sie albo z projektu albo z Polski
zdjecie uzytkownika
ddddd - 2014-10-31 15:52:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [janek - 2014-10-31 08:22:00]:
wystarczy ze bat trading zgłosi upadłość i po problemie bat augustów dalej funkcjonuje a otwiera sie bat distribution i po problemie
zdjecie uzytkownika
maka - 2014-10-31 19:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Parys - 2014-10-16 20:03:47]:
Za śmierć mojej mamy obwiniam firme i system zadłużenie powstało przez system chciałam zapłacić kasę i zapłaciłam i w momencie kiedy pan Marek wypisał kp i chciał się zalogować żeby zrobić zamówienie system mnie zablokowal poprosiłam żeby anulować kp i oddał mi kasę bo nie mogę sobie pozwolić na to żeby przez tydzień nie było papierosów i pojechałam do hurtowni i tam kupiłam za tydzień przyjechał pan Michał chciałam zapłacić ale pan Michał nie chcial przyjąć kasy bo to musi być marek bo on anulowal kp za tydzień następny nikt się nie zjawił a za następne tyg przyszedł list z Kruka Kuba powiedział ze spróbuję to odkręcić i potem cisza aż do momentu wizyty pana paryska który rzeczywiście krzyczał i był bardzo nie miły bo pytałam moich klientów którzy byli świadkami i to jest cała prawda nie było by sprawy gdyby pan Michał przyjął kasę mam żal do wszystkich którzy brali w tym udział i do Michała ze rozpowiada ze moj punkt to pomyłka i porażka jakoś jak nie było tych busów i porabanego systemu tylko przedstawiciele tacy jak ewa i wcześniej Kuba to wtedy byłam bardzo dobrym punktem jednym z lepszych i nie życzę sobie zęby ktoś taki jak on wypowiadal się na mój temat ale i tak z nim nie długo się spotkam bo będzie musiał do mnie przyjechać jako do nowego klienta bo to jego trasowka bardzo proszę o skaczenie rozmowy na mój i mojej mamy temat to i tak jej życia nie przywróci
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2014-10-31 20:30:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No myślę, że nadszedł czas by admin zablokował forum bo robi się dramat . Myślę, że tematy tu poruszane nie są zgodne z regulaminem i całkowicie niezgodne z prawdą.
zdjecie uzytkownika
Petro - 2014-10-31 21:19:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maka - 2014-10-31 19:38:43]:
Proponuję wrócić do szkoły podstawowej i przypomnieć sobie na czym polega interpunkcja. Tego się nie da czytać!
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2014-10-31 23:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Petro - 2014-10-31 21:19:13]:
Żal mi ciebie chłopie !!! Napisala oboba z zewnatrz o tym jak wygladala sytuacja ktora byla tutaj walkowana tyle czasu. Napisala prawde i ja czuje ze te osoby ktore oczernialy Parysa teraz powinny zamknac sie i ladnie przeprosic za te wszystkie wpisy. To co sie dzieje w calym kraju to masakra i ten projekt powinno sie zamknac bo wszyscy spotkamy sie w sadzie za falszowania, oszustwa itd.
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-31 23:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeszcze raz PRZEPRASZAM Panią i zawsze jestem do Pani dyspozycji... w każdych warunkach. Wiem ze to nie wróci życia Pani Mamie ale przepraszam. jestem w stanie ponieść konsekwencje swoich zachowań. Dziś zostałem ukarany... straciłem ojca. Ma Pani moje wszystkie dane i proszę żeby Pani w razie potrzeby zrobiła z nich użytek. Mnie stać choć na tyle
zdjecie uzytkownika
Parys - 2014-10-31 23:46:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
miałem Was w trasówce... wiem, postąpiłem za ostro... Przepraszam, nie znałem sytuacji
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x