logo British American Tobacco

British American Tobacco

Warszawa

Opinie o British American Tobacco

Były 2016-05-04 15:44:27
Jęczenie o sądzie,tv przestało być na topie.
Te same jęki od ponad roku a nikt jeszcze sprawy nie wygrał
Kapelusznik 2016-05-04 18:11:51
No w końcu ktoś coś normalnie powiedział ☺ pozdro a tak btw jak znajdziecie mi w fmcg druga tak "ciezka" pracę za która co miesiąc dają 4 koła to dajcie znac
Pozwy o zapłatę za nadgodziny i inne 2016-05-04 23:13:39
Chyba każdy widzi że celowo zakrywają bzdurami ;-)
Zbierajcie potwierdzenia dokładnego czasu pracy oraz pokazania że nie jest to na 8 godzin (jeżeli faktycznie nie jest)
Najlepiej dajcie na piśmie przełożonemu informacje że nie jest to na 8 godzin a tak ma być w zadaniowym systemie pracy.Zapisujcie też ile czasu potrzebują przełożeni jeżeli wyjeżdżają sami w zastępstwie!!! Sprawa wtedy do wygrania + np.zadośćuczynienie,mobing ....
idek 2016-05-05 12:21:46
Pozwy o zapłatę za nadgodziny i inne' w ogloszeniach też piszą na roznw stanwoiska pracy,że szukaja osob dorze zprganizowanych, wiec jezeli dobrze sobie zorganizujesz dzien i wyrobisz sie czasowo to może nadgodziny nie beda potrzebne,poza tym masz normowany czas pracy
Normy pracy 2016-05-05 18:36:04
To dlaczego tyle osób we wszystkich oddziałach tak późno kończy pracę mimo że chcą wcześniej być z rodzinami?! Wszyscy mniej lub bardziej niezorganizowani?!?! A może firmie to się poprostu do tej pory opłacało i szukała "osłów" do zajechania za FREE?!?!
Kapelusznik 2016-05-05 18:40:43
Dlaczego piszesz ze we wszystkich?? Byłeś?? U nas o 15 wszystkie vany stoją na parkingu.
1
weteran 2016-05-05 20:54:32
Ciekawe z którego x-docku jesteś , u nas o 15 kilku jest jeszcze w trasie ...
1
hug 2016-05-07 10:01:07
Ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Byłem as-em i z każdego terenu dało się wrócić spokojnie na 14. Tylko jak ktoś sobie rano kawke pije [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na punktach o głupotach, to potem wraca o 16 albo i jeszcze później. Weźcie się do roboty
1
Kapelusznik 2016-05-07 13:08:03
Amen.
1
realio 2016-05-08 17:23:30
Ubierz beret z antenką przejedz 250km i zrób 27 punktów z wprowadzeniem nowego produktu itp itd .Zamilcz Waść !
4
P.I.L.A. 2016-05-11 20:16:07
Narzekacie Bo jestescie burakami
Olsztyn... 2016-05-12 08:09:30
Da się to zrobić,trzeba tylko chcieć pracować a nie narzekać.
Fu-ja-rka 2016-05-12 16:17:03
Jak tam "AS" przekrętów dystrybucyjnych "Tani-Armani" ze Szczecina ?
Jeśli jeszcze go nie wyrąbali to wielki BAT jest za bardzo upośledzony żeby po czasie mu coś udowodnić i można śmiało powiedzieć że zagrał im na nosie.
Taki "gierojek" a wszystkie wyniki musi dociskać jakimiś "ciemnymi" sposobami!
Armani ? 2016-05-12 20:08:22
A dlaczego tani Armani ?
super olsztyn 2016-05-12 20:39:20
Nie siej zamętu i nie pisz bzdur.W osiem godzin to 20 stopów w mieście mając do objechania Nagórki i Jaroty to dasz radę. A zrób to w terenie 220km i 20stopów cwaniaczku. Chyba że pykniesz dystrybucję z palca a zamówienie złożysz z kartki którą dostałeś pani Basi zero własnej incjatywy.Podaj swoje inicjały to cały crosdock ciebie zbrechta.
1
Toronto 2016-05-13 17:45:05
W Toruniu w ciągu miesiąca trzech chłopaków papierami rzuciło. Cały DHL zwolnili na bruk poszli. Likwidują to czy co? Wie ktoś co dalej z Toruniem, podzieli los ludzi z DHL czy rozdzielą na mini xdocki. Ilu do odpału? Same niewiadome. Powiedzieli by prawdę, nikt z mostu się nie pierdzielnie. Panie RR trochę odwagi powiedz Pan prawdę. Czekamy!!!!!
4
Fabuła 2016-05-16 20:35:19
Super Olsztyn?! To kiedyś był...
3
Bulet 2016-05-18 17:34:15
Oj był. Tamte czasy juz nie wrócą,nie ma juz tam ludzi,którzy tworzyli klimat xDocku. A było ich trochę a nie ma juz nikogo.
2
UBOZ 2016-05-18 23:36:57
Klimat był i robota była robiona. Szkoda tego wszystkiego, różni ludzie a tworzyli zgrany zespół i nagle przez jedną decyzję wszystko się rozsypało, szkoda, że nikt tego nie zauważył. Teraz to nawet nie wiadomo co tam się dzieje. Pozdro Panowie !
2
Byku 2016-05-19 06:31:08
Jak to powiedział swojemu przydupaskowi który też niejeden przekręt ma na swoim koncie: " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu mogą zrobić"
Były 2016-05-19 10:40:17
W Szczecinie jest jak w PIS-e kto ma układy z "prezesem Armanim" ten ma dobrze :-)))
Mati 2016-05-24 21:38:59
Nie wiem o co tutaj chodzi. Opinie o pracy, a nie narzekanie. Zastanawiam się czy złożyć w tej firmie CV. I szczerze nie mam pojęcia, bo co drugi to tylko marudzi. Może by tak wypełnić opinie jak się tam pracuje. Po prostu jak jest. Będę wdzięczny za info ;)
kapiszon 2016-06-02 20:58:37
swietna sprawa
tomek 2016-06-07 11:49:15
wiecie, że teraz to powstał Program Stażowy w dziale HR - Wynagrodzenia i Administracja personalna i można sporo zarobić na nim?
rekwan 2016-06-09 21:33:49
Co to za numerki pojawiły sie na koncu postów ? (usunięte przez administratora)
tomek 2016-06-10 15:21:42
Jakie numerki, ja niczego nie widze? wydaje mi się, że te 50% obrotu to jest naparwde dużo jednak no i też na pewno można tutaj zarobić dobrze, bo jest oferta pracy u nich jako Specjalista w Składzie Podatkowym.
pytanie 2016-06-10 19:12:27
Panowie ile można uzyskać podstawy brutto na vansellerze? Z góry dzięki za odpowiedz.
ruys 2016-06-10 21:27:58
Dostaniesz 3000brutto podstawy można wyrobić 1900brutto premi ale Malo realne.
2
aria 2016-06-10 22:51:39
ale takie stawki są realne we wszystkich lokalizacjach?
życzliwy 2016-06-11 18:20:12
Zatrudniony bedziesz w zadaniowym systemie pracy 8h..regulamin pracy wg.british american tabbacoo pozwala na prace nadliczbowa tylko po uzyskaniu polecenia przełożonego.wszystkie nadgodziny bez pozwolenia przełożonego na piśmie sá traktowane jako darmowa praca dla british american tabbacoo, tak interpretuje to firma British American Tobacco, pomyśl o odpowiedzialnosci i ryzyku zwiazanym z tymi zadaniami,kasa,towar,wstawanie o 5:30 bo start pracy o 6:00 ,zadania wygórowane ze bez nadgodzin dostaniesz tylko podstawe 3050 brutto,i nagonké przełozonego ze plan poprawczy bo wynik słaby ;) pracuj tylko 8h chyba ze masz pozwolenie od przełożonego wg zasad Regulaminu Pracy,miła atmosfera jest po to byś pracował nadgodziny bez pozwolenia czyli za darmo ;)powodzenia w dokonywaniu wyboru ...
3
bartuś 2016-06-11 18:23:46
i to jest bardzo dobry system nadgodzin, przynajmniej nie ma nagle przykrych niespodzianek. a jest jakiś limit ile ich można wziąć?
5
marus 2016-07-02 21:09:07
Jak Wam poszły kliki w czerwcu Panie i Panowie???
2
Nowy PH 2016-07-02 21:25:37
Witam
Jestem nowym ph. Jak wygląda szkolenie wstępne i ile trwa? Plany są realne do wyrobienia?
wertyuiop 2016-07-02 21:47:13
hej hej widze ze wczoraj wstawili oferte na stanowisko przedstawiciela handlowego w Kaliszu oferuja m.in. bogaty pakiet świadczeń (opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe, fundusz socjalny) i niezbędne narzędzia pracy (samochód dostawczy, telefon, ipad)
olsztyn 2016-07-03 15:09:09
tam juz nikt prawie nie został z kim można coś zrobić,chociaż jest parę wyjątków
8
ert 2016-07-03 15:34:44
oj nie tylko w Kaliszu bo w innych miastach tego przedstawiecila handlowego tez szukaja np. w Gdańsku czy Slupsku..wiaodmo ze praca całkiiem dobra no i uwazam ze calkiem dobra i tez sporo mozna zarobic tutaj..
3
2 2016-07-06 22:24:59
Teraz to już nie. nie ma już nikogo, cała ekipa gdzie indziej.
6
ahaha 2016-07-06 22:29:31
Praca rzeczywiście jest całkiem dobra, ale wiadomo czy zatrudnienie jako przedstawiciel handlowy może się tutaj opłacić? Pewnie tak, bo oprócz podstawy zarobków dorzucają jeszcze jakieś podwyżki do tego.
Kuba Błaszczykowski 2016-07-06 22:34:58
No nie ma. Skoro ktoś na górze wolał "klepać" po głowie kierownika niż szanować ludzi :)
8
arczi 2016-07-07 09:17:13
dobrego zaagnażowanego pracownika się moim zdaniem szanuje. poza tym jak oni obsługują 200 rynków to skupmy się na możliwościach
Kik 2016-07-07 22:19:50
żal.
hjjjk 2016-07-07 22:35:27
@ kik piszesz "żal" - jak sie domyslasz nic mi nie mówi ta opinia, może uściślisz co masz na mysli, o co ci chodzi, itp. ? dobrze gydby wszystcy mieli jasnosc
Kik 2016-07-08 23:20:16
Żalem jest to,że HRy wpisują posty na GW. To jest prawdziwy ŻAL ŻAL ŻAL.
9
tomek 2016-07-08 23:20:29
No ale i tak jest szansa na odpowiednie premie do zarobków, więc nie jest wcale tak źle. W końcu trzeba walczyć o swoje to może i awanse się pojawiają.
rys 2016-07-09 21:18:16
U nas z 27 osób przez trzy lata nikogo nie awansowali wiec się nie lodź z awansami a wyniki były cały czas!!!
tomek 2016-07-09 21:18:29
Wiecie jakich zarobków może się spodziewać monter kotłów parowych? Pewnie i wypłata pojawia się w terminie.
5
Już niedługo 2016-07-21 18:58:01
tomek, czy Ty pracujesz w tej samej firmie co ja?
o czym ty piszesz?

premie? juz dawno takiej nie widziałem. Co miesiac więcej i więcej - aż nie jestes w stanie tego wyrobić.
podwyżki? uśmiałem się naprawdę
a nadgodziny to sa takie, że jak pójdę do sądu to firma się nie wypłaci...
Man 2016-07-21 19:31:49
Samodzielny Kontroler Jakości Dział Produktu i Zapewnienia Jakości ma naprawdę dobrej jakości pracę, w sumie to warto próbować jak najszybciej dopóki ktoś jest masa ogłoszeń, w dodatku dość nowych, więc możecie spróbować, w ogóle idą podwyżki podobno
Kasia 1985 2016-07-22 10:41:52
Witajcie :) Co zrobić żeby dostać pracę w BAT? Jak napisać CV żeby nie zostało ono odrzucone na wstępie? Zależy mi bardzo i nie boję się pracy, ale to nie wszystko, jak przekonać tą firmę do siebie?
1
Q 2016-07-22 10:57:45
Samodzielny Kontroler Jakości Dział Produktu i Zapewnienia Jakości dostaje jaką pensję i czy jest powyżej sredniej?
Zostaw swoją opinię o British American Tobacco - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco