Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: British American Tobacco


Oceniono 1127 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
British American Tobacco
Ilzecka 26
02-135 Warszawa
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
widział - 2014-08-05 18:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam takie pytanie czy zna ktoś przypadek ze wypłacili komuś nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
do prawda - 2014-08-05 18:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wrzuc na jakis darmowy serwer a nie 25 zyla za pobranie
zdjecie uzytkownika
marko - 2014-08-06 21:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sluchajcie, a jak jest u konkurencji? Np w Philipie? Zastanawiam sie nad wyslaniem do nicb cv. Moze bedzie lepiej?
zdjecie uzytkownika
okupant - 2014-08-07 23:24:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszalem że nowy ASM będzie zatrudniony w DG -> wspolczuje!
zdjecie uzytkownika
puerto - 2014-08-08 02:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marko - 2014-08-06 21:35:40]:
jak chcesz pisać o innej firmie to przenieś się na ich profil. Myślę, że na pewno znajdziesz go na goworku. I rozumiem, że w takim razie nie pracujesz tutaj w BACIE, a dopiero szukasz swojej pracy? jeżeli chodzi o pracę PHa , bo o takiej tutaj ludzie piszą najczęściej, to kiedyś na tym stanowisku było dużo łatwiej. BAT sprzedaje artykuły tytoniowe, a branża tytoniowa ma w ostatnich latach rzucane kłody pod nogi, no i to odbiło się niestety na sprzedaży. Sprzedawać jest obecnie co raz trudniej, także odbija to się na różnego rodzaju prowizjach, więc i na całym wynagrodzeniu dla PHa. Mam paru znajomych z innymi działów BAT jak np. marketing, dział technologii informatycznych czy też zasoby ludzkie i wysnułem jeden wniosek z rozmów z nimi. Mianowicie im jesteś w firmie na wyższym stanowisku tym cała firma wydaje Ci się być lepsza ;)
zdjecie uzytkownika
Alessandr - 2014-08-08 12:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wyplaty za nadgodziny wstrzymane, firma udaje ze nie ma nadgodzin haha :)
zdjecie uzytkownika
milk - 2014-08-08 19:29:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alessandr - 2014-08-08 12:10:35]:
jak wynagrodzenie za nadgodziny wstrzymane? pracuje od października i tylko raz wypłacili po 300 zł,,to płacą co miesiąc za nadgodziny???? komu,gdzie??
zdjecie uzytkownika
Jack_1866 - 2014-08-09 12:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie.
Przeprowadziłem się do stolicy ze Szczecina i obecnie szukam pracy. W moim mieście byłem PH i miałem dość dobre warunki do pracy, jak na tamtejsze zarobki. Dwa dni temu dostalem tel z BAT na stanowisko Van.
Propozycja z ich str. to
3-3,5tys brutto
8h pracy dziennie od 6rano
syst premiowy uzalezniony od wyników.
Przeczytałem "coś" na temat tej firmy na tym portalu, aczkolwiek mam jedno pytanie: Czy obecna sytułacja jest faktycznie aż tak zła? I czy np idzie wytrzymać jakieś 0,5roku na tym stanowisku?
Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
BAT - 2014-08-10 16:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak chcesz się nabawić nerwicy to próbuj
zdjecie uzytkownika
diedio - 2014-08-10 23:12:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jack_1866 - 2014-08-09 12:22:13]:
8 godzin??? to zal;eży jaką będziesz miał trasówkę . reszta spoko, nie jest tak źle jak mówią ( póki co sama zwolniła sie tylko jedna osoba )
zdjecie uzytkownika
BAT - 2014-08-11 22:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wręcz jest kolego rewelacja pod każdym względem:)
zdjecie uzytkownika
pierdziel - 2014-08-13 19:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jack_1866 - 2014-08-09 12:22:13]:
Wytrzymałem w Bat 9 m-cy pracując po 10-14 godzin za 2400. Sam zrezygnowałem i teraz w nowej firmie mam pracę na 8-9 godzin za 3800 plus płatne nadgodziny. Zastanów się czy Ci się to opłaca.
zdjecie uzytkownika
shifos - 2014-08-17 08:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wali się ten cały program BAT---90% opinii które tu czytam są negatywne dalej sobie będę pracował w hurtowni papierosów a Wy skończycie marnie na bezrobociu Ha ha
zdjecie uzytkownika
Fajfus - 2014-08-17 22:24:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajecie sobie spokój szkoda zdrowia za marne grosze i pracę po 12 godzin od 5 rano
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-21 08:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem ze nawet kobiety robią u Was do późnych godzin w DG
zdjecie uzytkownika
Pako - 2014-08-21 18:39:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tak niektore kobiety w BAT-ie maja wieksze jaja niż wiekszosc PH
zdjecie uzytkownika
Poniedzialek - 2014-08-21 19:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spokojnie w Poniedziałek pobijemy rekord przepracowanych godzin . Rano 3 godzinki zebrania i audiencja szefa
zdjecie uzytkownika
bronek - 2014-08-21 20:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A ja mimo wszystko zastanawiam się czy pracuję w tej samej firmie, która jest tu opisywana? Pewnie 90% osób się tu wypowiadających nie przepracowało w BAT nawet jednego dnia... Kto i gdzie pracuje po 12 godzin za marne grosze? W zdecydowanej większości XD-ów o 15-stej ostatnie osoby rozliczają dokumenty i pieniądze, a ponad połowa PH dostaje premie powyżej 30%. Pozdrawiam nieudaczników którym nie wyszło w BAT, szanowną konkurencję nie szczędzącą słów krytyki oraz pracowników wszelkiej maści hurtowni którym obroty spadły o co najmniej kilkanaście procent, a chodzą słuchy, że będzie jeszcze lepiej.
zdjecie uzytkownika
weteran - 2014-08-21 20:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bronek - 2014-08-21 20:19:48]:
co ty piszesz za głupoty , na moim xdocku o pietnastej jest maksimum 30% ludzi
zdjecie uzytkownika
pierdziel - 2014-08-21 20:36:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bronek - 2014-08-21 20:19:48]:
Zapraszam na moje byłe włości ,czyli okolice Wrocławia. Zaręczam,że przejdzie Ci ten optymizm i nie skończysz pracy w 8 godzin. Jeśli to zrobisz to zaraz na drugi dzień Twój ASM pojedzie na kontrolę i udowodni ,że nie dopełniłeś obowiązków i wlepi naganę. Wówczas na premię masz z głowy na 2 miesiące.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-08-22 16:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pako - 2014-08-21 18:39:23]:
Te co za biurkiem czy te na wanach? Hehe. Pewnie za biurkiem. :)
zdjecie uzytkownika
nowy 2 - 2014-08-22 17:12:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda tylko ze zamiast z rodzina to praca żyją.po tyle godzin. Żenada. Rozpad gwarantowany. 2 prace zaliczyłem z ludźmi co tak pracowali. I co? Zawsze to samo. Rozpad czasowy. Po 11godz.minimum to można robić jak się jest wolnym ptaszkiem a nie jak ktoś ma rodzinę. Wspolczuje i przemyslcie to ludziska.lepiej zarobić troszkę mniej ale być szczesliwym-rodzinnie.
zdjecie uzytkownika
nowy 2 - 2014-08-22 17:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda tylko ze zamiast z rodzina to praca żyją.po tyle godzin. Żenada. Rozpad gwarantowany. 2 prace zaliczyłem z ludźmi co tak pracowali. I co? Zawsze to samo. Rozpad czasowy. Po 11godz.minimum to można robić jak się jest wolnym ptaszkiem a nie jak ktoś ma rodzinę. Wspolczuje i przemyslcie to ludziska.lepiej zarobić troszkę mniej ale być szczesliwym-rodzinnie.
zdjecie uzytkownika
edward - 2014-08-22 23:09:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pierdziel - 2014-08-21 20:36:18]:
ASM są w tak czarnej pupie, że czasu na nic nie maja- może i lepiej, bo się w porządną prace nie wpierniczają
zdjecie uzytkownika
ktoś tam - 2014-08-23 12:46:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co słyszałem, bardzo ciekawa sytuacja, jest w crossie w Lublinie... zwolnienia,l4,urlopy,ciągła rotacja pracowników... brawo!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski