Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o British American Tobacco

Pracowałeś w firmie British American Tobacco i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gotkowice52 - 2015-04-09 19:41:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krk dss - 2015-04-09 19:37:29]:
Przecież on się nawet nie nadaje do tarcia chrzanu, a gdzie tam na TMar'a...
Jeśli rekrutacja będzie uczciwa, a nie po układach to powinien zostać K.W. albo M.W. jedyni kompetentni kandydaci na to stanowisko tylko z korzyścią dla tej firmy
zdjecie uzytkownika
Kraków anonim - 2015-04-09 19:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krk dss - 2015-04-09 19:37:29]:
Każdy może miec swoje zdanie i swojego faworyta.
zdjecie uzytkownika
Prawda - 2015-04-09 20:24:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam...
Według mnie,na tmra nadaje się osoba która, się nie myli,nie robi błędów,i dobrze, że tak powiem sprzedaje produkt, a raczej G.K taka osobą nie jest.Tu jest właśnie układziki!!!! Marcin.W,Kamil.W i Marcin.S to są osoby odpowiednie na to stanowisko!.Dziękuję papa.
zdjecie uzytkownika
Manoi - 2015-04-09 22:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej chłopaki. Pozdrawiam wszystkich poznańskich orków którzy w swych białych wargach orają teren śródziemia :) bacząc na swych urug haj i wszechobecne oko Sa...urona. Mordor w kwietniowy słoneczny poranek wygląda tak pięknie. :))))). Jako szczęśliwy już nie ork B.A.T. powiem, że wszystko było OK w pracy z wyjątkiem płatności za nadgodziny i durnowatych procedur. Na samym początku musiałem odwiedzać w tygodniu jakieś 40 sklepów z jednej sieci z którymi nie było podpisanej umowy a panie w sklepie nic bez zgody prezesa nie kupią. Nieistniejące sklepy, sklepy niekupujące, jakieś kioski z marchewką itp. Procedura była taka miesiąc marchewka dwa miesiące BAT. Firma która opracowywała trasówki robiła to za pomocą google maps lub w nowoczesnej technologii teleportacji. Bardzo podobały mi się szkolenia cyklowe oraz pytania i odpowiedzi klienta tłuczone i tłumaczone jak dla debili.
Chłopaki napiszcie co tam w Mordorze słychać. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Nie obrazaj - 2015-04-09 22:47:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Manoi - 2015-04-09 22:25:14]:
Sam jestes( usunięte przez administratora ) chyba... A moze poprostu normalni ludzie ktorzy po przez prace pokazuja swoja wartosc
zdjecie uzytkownika
Nie obrazaj - 2015-04-09 22:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To miala byc odp do łódz..
zdjecie uzytkownika
Si kalafon - 2015-04-10 00:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też jestem szczęśliwcem że mnie już tam nie ma. jezu ale ulga i włosy odrastają;)I o normalnych godzinach wstaję i wracam na luziku.
zdjecie uzytkownika
Łódź - 2015-04-10 17:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Nie obrazaj - 2015-04-09 22:47:24]:
"przez prace pokazują swoją wartość"?a firma ma szacunek do Ciebie? przecież to jest Vanselling? Co ma wspólnego z pracą PH? Przecież wszyscy was traktują jako zwykłych kierowców, dostawców? Może najlepiej aby zwykły kierowca od razu przeskoczył na ASM albo RM. Zawsze może zastąpić głównego szefa i zrobić skok życia w karierze zawodowej.
zdjecie uzytkownika
idzie wiosna - 2015-04-15 21:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak tam panowie i panie ocena roku waszej pracy?
Zadowoleni..........................?
Bo ja już. Mocne i słabe strony. A o kasie nic!!!!
Taka trochę d.....
Poczekać trzeba czy jak?
Za nadgodziny niech zapłacą.
zdjecie uzytkownika
xdg_miau - 2015-04-16 14:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [idzie wiosna - 2015-04-15 21:08:02]:
U mnie ocena OK. Moj "cudowny","wszechwiedzacy","litosciwy", "pomocny" ASM dal mi do zrozumienia jak bardzo ceni moj wklad i prace na rzecz BAT. Dziekuje mi za praktycznie co cyklowe realizowanie celow ale w zwiazku ze spadkiem sprzedazy i dystrybucji w calej Polsce nie moze mi nic wiecej zaoferowac jak swoja pomoc i oczekiwanie ze nadal będę zapier...jak zapier...am! Jak zapytalem o kase, podwyzke czytez nadgodziny to wil się jak" Kot" a z czajnika mu kipialo... I po wysluchaniu moich mocnych stron i tego nad czym mam pracowac doszedlem do wniosku ze brakuje mi slabych stron o co zamiezam dbac od dzisiaj. Po co się angazowac, zycie trwa a ja widze tylko swit i noc prywatnie bo choc wiosna i dzien dlugi to spedzony w objeciach BAT. Nawet nie ma kiedy wydac tej "kasy" z pensji i "premii" dobrze ze mam rachunki do placenia...i tak sobie po ich oplaceniu zostawiam dla siebie, zony i 2 dzieci 168 zl. No bo do xdocku tez trzeba dojechac po vanika...Dziekuje za konstryktywna informacje zwrotna jaka otrzymalem lepsze to niz nie wiedziec...bardzo motywujace...do odejscia...
zdjecie uzytkownika
hi hi - 2015-04-16 17:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Murzynku do roboty a nie do marudzenia.
Przestaniesz zaiwaniać to czeka Cię plan poprawy a pózniej pa pa.
Ha ha ha
zdjecie uzytkownika
Srat - 2015-04-16 20:10:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że jeszcze większy syf niż był. Pozdrawiam z ziemi:)
zdjecie uzytkownika
bolek - 2015-04-16 21:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podwyżki w granicy od 32 do 85 zł. brutto
nie źle nie , postarali się !!!
zdjecie uzytkownika
no - 2015-04-17 10:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolek - 2015-04-16 21:29:16]:
bo to nie jest podwyżka jako podwyżka bo takim budżetem dysponuje asm i on według wsłasnego "sprawiedliwego" uznania przyznaje podwyżki.kwota 32 do 85 zł brutto to jest podwyżka według wskaźnika waloryzacji-ona się należy,tak jak waloryzuje się renty,emerytury czy pensje w budżetówce ,to właśnie o te wskaźniki.Prawdziwych podwyżek w bat brak,ale nie ma się co dziwić jak firma tyle płaci za zaległe nadgodziny byłym pracownikom,bo prawie każdy kto pracował w bat w dss wystąpił o wypłatę nadgodzin-możecie podziękować byłym kolegą,że doją z bata hahahah







9
zdjecie uzytkownika
yes - 2015-04-17 17:04:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [no - 2015-04-17 10:18:44]:
aha, czyli to że nie ma podwyżek to nie wina firmy tylko byłych pracowników że się śmieli upomnieć o swoje??? mądry ty (celowo "z małej") jesteś?!?!?!?!
zdjecie uzytkownika
stary piernik - 2015-04-17 18:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
koledzy czy ktoś domagał się wypłaty za nadgodziny i czy macie jakieś informacje jak to się skończyło ?
zdjecie uzytkownika
UFO - 2015-04-17 19:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [yes - 2015-04-17 17:04:03]:
Pozwól ,że bede cie (celowo z "małej") tytułował ŁOSIU (celowo z "dużej") jestem byłym murzynkiem bat,napisałem jak postąpiłem ja i moi byli koledzy.Upomnieliśmy się o swoje ciężko wypracowane nadgodziny,a jaki jest tego efekt to wybacz,ale mam to w d.ie .I nie jest już to mój problem ,że ta firma robi coś kosztem czegoś-jak to mówił asm "tabelka w exelu,musi sie zgadzać" czy jakoś tak...........dobranoc,musze sie wyspać bo rano mam samolot na Malte-taki wyjazd z rodziną ,spytasz z skąd kasa? ano z twoich podwyżek yyyyyy wróć nie doszłych podwyżek
zdjecie uzytkownika
Kaczka - 2015-04-18 11:43:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zadowoleni z podwyżek w Szczecinie ? :-)))
Moim zdaniem super :-)
zdjecie uzytkownika
wąski - 2015-04-18 12:00:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Misiak na pewno :)))
zdjecie uzytkownika
mors - 2015-04-18 13:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wąski - 2015-04-18 12:00:19]:
misiak do budy!!!
zdjecie uzytkownika
Ciekawy - 2015-04-18 15:54:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kaczka - 2015-04-18 11:43:10]:
To jakie są podwyżki , u nas cisza
zdjecie uzytkownika
VIP - 2015-04-18 23:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co wam się w Grzesiu nie podoba?
zdjecie uzytkownika
Faja - 2015-04-19 17:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przerost formy nad treścią...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja idiotyczna- 50 min rozmowa przez tel- jedyny etap. panienka zadająca pytania bez pojęcia o co pyta, o realia rynku.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
PeHowiec - 2015-04-20 22:53:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie no on jest super. Korporacyjna kukła:)wywalająca dobre osoby ze Szczecina
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-04-21 01:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pytanie do ASMów przeglądających/moderujących forum:
dlaczego firma BAT próbuje osiągnąć coś stawiając zarzut przywłaszczenia sobie mienia zamiast fałszowania dokumentów księgowych? pytanie skierowane do wszechwiedzących i wszechmocnych Anty Sales Managierów?? tak naprawdę walczyć słowem przeciwko słowu?? taka poważna organizacja nie może sobie pozwolić na coś bardziej wyrafinowanego ? pytanie jak najbardziej serio... więc wybaczcie hejterzy ale może ktoś jest w stanie odpowiedzieć równie serio

a drugie z czystej ciekawości.... dlaczego ph ds hurtu nagle zaczęli się pojawiać u dystrybutorów ? w podhurtach? czego się większość kontrahentów poważnych nabija śmiejąc w głos z firmy Be A Te?? czyżby DSS - tak jak mówią plotki w rynku FMCG... spuchł finansowo i projekt okazał się nieopłacalny??
może korpo Dama Anette O. wypowie się swoimi jakże elokwentnymi tekstami?? czy już wawka przymknęła usta niedoszłej roz-gwieździe sprzedaży??? ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie British American Tobacco
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy British American Tobacco?
Zadaj pytanie