brak logo

Techno Marine Sp. z o.o.

Malbork

Opinie o Techno Marine Sp. z o.o.

KZ 2014-11-22 12:35
Nie polecam, w tej firmie są chyba jakieś wewnętrzne problemy związane z zarządzaniem. Trzeba by sprawdzić też zadłużenie firmy.
były pracownik 2014-11-22 18:24
a co się takiego stało że policja i prokurator wjechał do techno?
michał 2014-11-23 09:51
Jak zwykle wypadek popażyło chłopaka wina nadzoru jak zwykle ale i tak zwalą wine na pracowników że coś źle zrobili bo tam zawsze szybko to podstawa nie liczy się tam pracownik tylko czas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tą firme
1
namor 2014-12-02 18:27
Jestem mieszkańcem Ostródy w związku z tym interesuje mnie w jakim stanie są naprawiane przez Waszą firmę 2 statki Żeglugi Ostródzkiej. Gazeta Ostródzka w dniu 26 . 11. 2014 tj. przed II turą wyborczą napisała , że wodowanie jednego z nich odbędzie sę w dniu 5 grudnia 2014 i kilka dni po przeprowadzeniu prób na wodzie Gmina Miejska Ostróda otrzyma pierwszą jednostkę a druga będzie wodowana w II połowie grudnia. Ile w tym jest prawdy a ile kiełbasy wyborczej. Pozdrowienia z pięknej Ostródy.
Bosman zeglugi Ostr.-Elbl. 2014-12-04 11:46
Tam trzeba być aby to było faktem,co będzie wodowane i jakie będą odbiory KOŃCOWE PRS - musi wydać certyfikat ,że statki mogę być eksploatowane -jeśli będą uwagi STATKI - nadal nie nadają się do użytku.5-7 grodnia ,a może inny dzień grudnia będą te pokazy ODBIORÓW .Proszę o informację chcę być świadkiem.
Firma Techno Marine ma swoją markę.
Pozdrawiam
Bosman
Michał 2014-12-05 18:43
Witam tylko jaką markę ma firma techno bo chyba ni to że jest dobra?
xyz 2014-12-06 11:22
No i jakie sukcesy odnośnie tych dwóch stateczków?
były pracownik 2014-12-11 19:49
Michał wiesz jakie sukcesy odnosi? Że wypierd... ludzi na kasę a i tak jakoś funkcjonuje i ma pracowników i tu muszę przyznać racje to sukces hehe ale już nie długo święta to tatuś Sebastian znowu da paczki z pasztetem i stwierdzi że jesteście jedną wielką rodzina hehe
Michał 2014-12-20 18:19
Ale jeszcze będzie szampan tuńczyk kawa i jak zwykle pszemówienie tatusia że mogło być lepiej wypłata ucięta żeby paczki się zwruciły Grzechu znowu staremu będzie du.. lizał jak co roku Jareczek pija.. Sebastjanek też a ludzie będą się cieszyć poraszka
adam 2014-12-26 13:24
Witam chyba nie było paczek bo nie piszą napewno Sebuś dał prezęnty w kopertach
Miś 2015-01-13 14:38
Co wy chcecie od tej firmy. Chce się prężnie rozwijać. Zgłosiła się nawet do przetargu na budowę holowników dla MW. http://www.defence24.pl/news_modernizacja-marynarki-wojennej-rp-najpierw-holowniki-pozniej-okrety-bojowe
1
Michał 2015-01-13 17:59
To wspułczuje tej firmie co ich wybierze mówie poważnie będą same reklamacje pracowałem w techno pare lat to wiem co nieco
1
pasztet 2015-02-24 17:59
heheh, fakt pamiętam pasztet i pseudo szampan w reklamówce na Święta. Ale zapomniałeś o mielonce, też była.
pomylony 2015-05-11 02:24
sądze ze firma jako firma jest ok ale niepotrzebnych jest pare osób i to zarowno z biur jak i przedewszystkim z hali ,bo podpierdzielaczy i fajansiarzów po ktorych trzeba poprawiac jest wiele a osoby odpowiedzialne za stan łodzi wydanej niewidzą tego co powinni lub kryją błedy innych i udają że jest wszystko ok a czepiają się pierdół
1
heh 2015-05-20 20:09
oby tak dalej ,ludzie siezwalniaja jeszcze troche to niebedzie komu robic ,,ludzi maja za nic szkoda jezyk ztrzepic jedno co przychodzi najezyk ,,debile
1
heh 2015-05-20 20:10
oby tak dalej ,ludzie siezwalniaja jeszcze troche to niebedzie komu robic ,,ludzi maja za nic szkoda jezyk ztrzepic jedno co przychodzi najezyk ,,debile
majtek zeglugi nogatowej 2015-05-26 10:03
prezesie przejrzyj pan na oczy ten caly jareczek to do niczego się nie nadaje nawet do mycia kibli to ze jeździcie razem do makopu wiadomo po albo w krzaki to o produkcji ten lysy trep nie ma pojęcia o niczym same szkody dla zakładu przynosi dziwie się ze pan tego nie widzi a wszyscy dookola o tym mowia. i niech pan i ten trep sobie uzmyslowcie ze jak będą praki na kontach to stajemy z robata bo po zliczeniu tego co mi kradniecie co nieciac to mi wychodzi ze pul tora miesiąca w roku pracuje każdy z nas za darmo co daje niezla sume do chlania i na wypady dziwie się ze pani monika pozwala na takie cos to trepisko to naluk nie tylko alkoholowy panie artuze i moniko ratujcie firme i ocsuncie go od wladzu bo to się zle może skonczyc dla firmy
heh 2015-05-31 20:38
to prawda majtek ,kradną i hleją w krzkach .niech sie nie zdzwią jak psiarnia bedzie nasłana na nich ze pod wpływem jezdżą :))))))
pomylony 2015-06-01 23:17
może i wpisaleś troszke racji a raczej wiecej ale z formą pisowni to już gorzej kierujesz do pana prezesa apotem wyciągasz syły pisząc z ogromnymi błędami , twoje zdanie i każdy ma prawo pisać co uważa,tylko mnie zastanawia czy specjalnie tyle błędów porobiłes w pisowni czytez aby zmylic kogos ,fakt jest faktem ze takie sytauacje miały miejsce i mają z wszystkim a jeszcze bym do tego dodal znawce i wszechwiedzącego eksperta p,RYSIA
potencjalny pracownik 2015-06-11 14:41
Witam
Chciałbym aplikować na zaopatrzeniowca, czy ktoś pracował tam w biurze? Z opisów wynika, że degrengolada, ale chętnie przeczytam opinię kogoś kto pracował w biurze.
pracownik 2015-09-06 17:09
Jak czytam te opinie to az wstyd Mi,ze tez tam pracuje.Pisownia niestety swiadczy o poziomie wypowiadajacych sie tutaj osob.
Warunki pracy sa jak u wiekszosci "prywaciarzy",ktorzy wiedza ze maja monopol na danym regionie i wykorzystuja obecna sytuacje.Niestety czasem trzeba spuscic glowe i udawac,ze pewnych rzeczy sie nie slyszy i nie widzi,ale nie jest az tak zle jak niektorzy tu wypisuja.
Wazne,ze pracy nie brakuje i kasa zawsze jest na czas.Zreszta wiele osob pracuje za niewielkie pieniadze i na smieciowych umowach,wiec nie rozumiem po co tyle narzekac i marudzic? Co Ich tu trzyma? Nie podoba sie to sie zwolnij ...Pracy w M-k jest sporo na budowie,a tam lepiej placa :)Jezeli nie budowa to do stoczni,Galeonu albo Flextronics`a z checia przyjma.Wszedzie dobrze,gdzie nas nie ma...
hehe 2015-10-08 21:51
A lubisz Mnie ?
1
Ja 2016-01-17 10:22
Witam wszystkich! Zastanawiam się nad podjęciem pracy w Techno Marine ale widzę że opinie są dość nie ciekawe. Tylko nigdzie nikt nic nie pisze na temat zarobków w tej firmie tylko tyle ze ucinają pensję i takie tam albo po prostu może i ja czegoś nie doczytałem.Jeśli ktoś może to napiszcie jakie są zarobki w tej firmie bo co do warunków pracy to w każdej firmie zawsze i wszędzie znajdą się jakieś nie dociągnięcia i naginanie przepisów np BHP a wiadomo że można robić wszystko i do wszystkiego idzie się przyzwyczaić ale to wszystko zależy od zarobionych pieniędzy.
1
Ono 2016-07-14 10:03
Co wy piszecie. Na produkcji jako zwykły czesiek od 9 zł do 11 netto. Nadgodziny nie są 150 % tylko normalna stawka co jest chore.
marek 2016-07-15 10:46
Programista do obsługi lasera, do cięcia stali teraz jest u nich potrzebny. Praca jest oczywiście w Niemczech. Dajcie znac jak to wygląda.
abc 2016-12-24 01:28
to niezgozne z prawem - wiem bo pracuje we Flexie a tam kodeks musi byc trzymany... 2 pierwsze nadgodziny to 50 proc ..reszta godzin to setki.. prosze zglaszac do sadu pracy..do urzedu pracy waptie... tam jak robilem w forescie - o tym ze na lewo robi pol zalogi wiedzial caly urzad pracy..onic
tak miało byc policzone 2017-01-03 01:43
A co powiecie o "tablicy wstydu" darektorka jareczka ja mysle ze on powinien miec tam zarezerwowane 1i największe miejsce bo to jest największy wstyd i pryszcz tej pseudo firmy. Chłopaki a jak tam świąteczne paczki? O wyplatach nie wspomnę zgadzaly się?? Chyba tylko ciapkowi
6
pracownik 2017-03-25 15:13
Po wczorajszej teagedii smialo mozna stwierdzic,ze to poczatek konca tej firemki.
Obronca grabierzy 2017-03-27 11:30
Pan Artur jeszcze nie pochowany a prezes z jareczkiem plądruja jego kontenery gdzie składowane są jego prywatne rzeczy WSTYDU NIE MACIE co z was za ludzie ciekawe co jego rodzice na to powiedzą!
7
pracownik 2017-03-28 09:36
Pieprzone pazery bez wstydu! Znajde jego rodzicow i wysle liste rzeczy o ktorych wiem,ze byly jego,a troche tego jest na dworzu,w magazynie i kontenerach.
1
Znajomy 2017-03-28 11:36
A co się Arturowi stało? Jakiś wypadek, czy chorował? Pracowaliśmy razem, kiedy jeszcze siedziba była w Kartoszynie
pracownik 2017-03-28 13:26
Jeszcze nie wiadomo na 100% ,ale raczej serce-podejrzewaja zawal.
Znajomy 2017-03-28 13:29
Dzięki. Szkoda gościa, on był akurat z całego szefostwa najbardziej w porządku :(
pracownik 2017-03-28 14:14
To prawda.Jedyny konkretny gosciu bo na reszte to az brak mi slow zeby ich opisac.
waldi 2017-03-29 08:14
Czesc kolego, jesli podalbys mi swoj email to z przyjemnoscia podam ci adres do rodzicow Artura, oni pewnie chetnie by sie czegos ciekawego dowiedzieli...pozdrawiam...
Ktos_inny 2017-03-31 22:05
Na pogrzebie Artura 90% pracowników zachowywało się jak zwykłe bydło....po co przyjechaliście dla dnia wolnego w pracy czy tylko popatrzeć bo napewno nie z szacunku....żenada wstyd mi za to że musiałem to ogladać!!!
1
Obecny 2017-03-31 22:54
No właśnie gdzie byłeś jak Pan Artur żył... Obrońca się znalazł! A co do tego bydła, to swój swojego pozna.
1
Ktos_inny 2017-03-31 23:09
Akurat nie jestem pracownikiem
Obecny 2017-03-31 23:28
To w takim razie kim jesteś? Bo rodziną Pana Artura chyba nie skoro do dzisiaj nikt nie wiedział że, pan Artur miał rodzinę z którą by utrzymywał jakikolwiek kontakt, czyli kto z ciekawości przyszedł.
Ktos_inny 2017-03-31 23:37
Widocznie mało wiesz a Artur wiedział i widział co się dzieje w firmie wszystko....

POZDRAWIAM
Obecny 2017-03-31 23:38
A jeszcze jedno..... Jeśli masz szacunek do zmarłego, to nie wypisuj durnych komentarzy
Ktos_inny 2017-03-31 23:47
Nie piszę durnych komentarzy, byłeś na pogrzebie? Jak tak to miałeś okazję zobacxyć głupie uśmieszki i zachowanie ludków (nie mówię że wszystkich) którzy siedzieli w ostatnich ławkach...

BYŁY PRACOWNIK 2017-04-01 01:03
Jedno jest pewne ,odszedł na zawsze niedoceniony Talent ,i faktem jest że zarówno coponiektórych zachowanie jak i sama postawa do powagi wydarzenia pozostawia wiele do życzenia ,to w niczym niezmniejszy bólu dla rodziny.Proponowałbym zakopać słowne przepychanki i choć wtych chwilach powstrzymac się od jadowitych komentarzy,Niech ziemia będzie panu lekka p.ARTURZE ,pozostanie pan na zawsze w pamięci
3
123123 2017-04-01 21:41
Ludzie dajcie spokój. Człowiek nie żyje zmarł więc dajcie spokoj jego duszy . A co do pracowników to tylko o Nich świadczy brak zachowania podczas ceremoni pogrzebowej. Np. Brzydal.. Zero szacunku do zmarłego jak i do reszty. Niech P. Artur spoczywa w spokoju. Teraz zacznie się kongo.
Swinka 2017-04-01 21:45
A Jarek ze starym trzepiąc kontenery Artura pokazują brak jakichkolwiek zasad moralnych. Oby smazyli sie w piekle .
Swinka 2017-04-01 21:51
Swoj swego pozna
Chima 2017-04-02 11:18
Może ktoś dac namiary na Sebastiana? Może być adres e-mail
Obecny 2017-04-02 19:57
Ja mogę. A kto pyta
Malbork 2017-04-11 14:26
Jest tam jakoś konstruktor czy właśnie nikogo teraz nie mają i jest problem?
Phonffjn 2017-04-29 15:49
Ludzie z dala od tej firmy.... Prezes Sebastian ma brak szacunku do pracowników. Z wulgaryzmami sie odnosi a to przeciez mobing... Ocknie sie jak go wszyscy opuszcza i zostanie ich garstka i on z reka w nocniku... Pensje co miesiac upitalane. To 100 to 200 .... Pseudo firma... Skoro chcecie aby pracownicy dawali z siebie 100% to wy pokazcie troche kultury... Pracuje tam Moj czlonek rodzinyy na szczescie juz nie dlugo... I karma wroci do nich
Zostaw swoją opinię o Techno Marine Sp. z o.o. - Malbork
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Techno Marine Sp. z o.o.