brak logo

Techno Marine Sp. z o.o.

Malbork

Opinie o Techno Marine Sp. z o.o.

były pracownik 2014-08-05 00:04:20
Witam czemu już nic nie piszecie coś się zmieniło
:) 2014-08-07 06:12:56
Bo nic się nie zmieniło hahahahhaha jaki syf był tak jest nadal
były pracownik 2014-08-07 22:35:57
A co niektuży sobie chwalą tylka majster Grześiu jest zdziwiony że ludzie takie żeczy piszą ale jak by on nie ucinał wypłat i tyle nie obiecał to napewno było by inaczej i nie bał by się pokazać kudzią na oczy po pracy!!!!!!!!!!!
byly pracownik 2014-08-11 21:43:56
;););););););););););)))
LOL 2014-08-12 08:20:52
Hahaha, śmiechu warte. Pracowało się tam długo i dużo się widziało. Dziura w drzwiach wykopana przez Prezesa i potem zaszpachlowana, telefony roz...ne na ścianach, szef ziejący alkiem i jeżdżący pod wpływem. Wszystkim słoma z butów wystaje. Istne tałatajstwo :) ci co w biurze pracowali wiecznie fochy trójcy świętej musieli znosić, kłótnie trzaskanie drzwiami. Psy brudne z cieczką, brudasy jakich mało. Sprzątaczka musiała pomieszczenia w minutę sprzątać bo jak za czysto było to mordę na nia darli ze za dużo płynów używa. Produkcja to istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie robisz nadgodzin to wypier...., pensję to chyba za oddychanie upierda..li, wieczne wyzwiska i darcie mordy. Weź tam dobrze pracuj, jak tam k..wa prądu nie było bo nie płacili za rachunki. Telefony wiecznie poodcinane. Idź w pizdu z tą firmą. Nikt tam długo nie wytrzyma, bo ci ludzie s [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Można by tu książkę napisać, ale wszystkich szczegółów tu nie ma co opisywać bo prokuratura by im siadła na karczycho.
1
byly pracownik 2014-08-12 21:30:22
Ciekawe czy majster piotr dalej ma gacie opsrane gdy widzi szefa
1
@@ 2014-08-13 16:23:13
Majster (usunięte przez administratora)zawsze bał się prezesa a tak po zatym to ta firma to jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to prawda że szefostwo pije jeżdzą po pijaku i wszystkich ludzi mają za śmieci tam powinna zająć się dobrze inspekcja pracy tylko ludzie się boją
x 2014-08-13 21:40:13
Prawdopodobnie pan jarek ma swojego kapusia,wiec obecni pracownicy uwazajcie . Bo czarny i ja przez niego polecielismy . Ciekawe ile od lepka bierze .
adam 2014-08-16 13:33:40
O ile wiem to czarny sam dążył do tego żeby go zwolnili.A co do tego kapusia to racja to na 99% to Dareczek tem co w grecji tyle podobno był to on kabluje ludzi
1
Wiktor 2014-08-18 19:10:24
Łukaszu8220 - dla ścisłości, co do tresu to nie wiem ale znam mnóstwo ludzi pracujących we flexie i fobosie i uwierz porównujesz 2 światy. Więc nie pisz o czym niemasz pojęcia. Pracowałem w techno i zgadzam sie w 100% w tym co pisza tu ludzie. Syf, kiła i mogiła! Jeden gamoń głupszy od drugiego. Najlepszy jest pan obrażalski :)
adam 2014-08-19 21:53:19
Witam czy chodzi ci o Arturka że jest obrażalski
adam 2014-08-23 21:58:16
Witam piszcie coś bo nudno
adam 2014-08-25 16:57:07
Witaj carol jak wruciłeś z Anglii to możesz tam iść bo masz kasy trochę bo tam mogą ci nieraz nie zapłacic pszeczytaj sobie wszystkie opinie o tej firmie z tradycjami pozdro.
adam 2014-09-06 06:06:43
Witam widze że firma roku powoli upada na psy ludzie składają po innych firmach podania o prace i to ludzie co pare lat tam pracują wina pana Jarka
Bosman żeglugi 2014-09-08 19:53:38
Może ,ktoś powie jak wyglądają naprawiane u Was stateczki dla Żeglugi Ostródzko-Elbląskiej-które wcześniej nie nadawały się pływania. Słyszałem,że udało się je WAM naprawić i jeden będzie już pływał w pażdzierniku tego roku na ,które będzie miał papiery wystawione na niezatapialność.
adam 2014-09-10 21:59:51
Witam oni potrafią coś naprawić chyba mocniej rozwalić a papiery na niezatapialność to chyba Jareczek z Ryśkiem kupią w TESKO kupią to wystawią!!!!!!
stary 2014-09-17 20:10:56
Mysle ze czarny wyleciał oraz inni zaprawkowicze bo w tym czasie pojawił się nowy łysy który głośno gada a nic nie robi!ciekaw jestem co będzie z innymi których przyjęli po nim!
4
adam 2014-09-18 15:43:44
Co ty stary możesz wiedzieć?????????
pracownik 2014-09-25 19:42:49
Ulu nie przyjmuj się do tej firmy jeśli chcesz mieć zdrowa psychikę chyba ze potrafisz przyjmować wszystko na luzie i mieć wyjeba... na debili z biura...
adam 2014-09-26 22:13:04
Ula to prawda co piszą pracowałem tam parę lat kiedyś było lepiej dopuki nie pszyszedł (usunięte przez administratora)bo z Pawłem i Grześkiem szło wytszymać ale z tym debilem to masakra chyba że będziesz brała relanium to jakoś dasz radę pozdro.
adam 2014-10-10 20:40:51
Janek mocno się mylisz dużo się zmieniło móżę się myle ale jak pracowałeś to było inaczej teraz nie ma z kim pogadać tam jest poprostu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle
obecny pracownik 2014-11-09 13:50:34
Romek lepiej kup sobie ponton z BRICOMARCHE na pewno będzie lepszej jakości niż łódka z techno
michał 2014-11-20 20:45:09
Witam i znowu wypadek w techno policja prokurator i jeden wielki syf jak zwykle w techno
1
x 2014-11-21 23:22:30
Ten "zakład" to jedna wielka pomyłka
1
nick 2014-11-22 12:31:06
Cóż tam się stało?
1
KZ 2014-11-22 12:35:57
Nie polecam, w tej firmie są chyba jakieś wewnętrzne problemy związane z zarządzaniem. Trzeba by sprawdzić też zadłużenie firmy.
były pracownik 2014-11-22 18:24:40
a co się takiego stało że policja i prokurator wjechał do techno?
michał 2014-11-23 09:51:12
Jak zwykle wypadek popażyło chłopaka wina nadzoru jak zwykle ale i tak zwalą wine na pracowników że coś źle zrobili bo tam zawsze szybko to podstawa nie liczy się tam pracownik tylko czas [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tą firme
namor 2014-12-02 18:27:20
Jestem mieszkańcem Ostródy w związku z tym interesuje mnie w jakim stanie są naprawiane przez Waszą firmę 2 statki Żeglugi Ostródzkiej. Gazeta Ostródzka w dniu 26 . 11. 2014 tj. przed II turą wyborczą napisała , że wodowanie jednego z nich odbędzie sę w dniu 5 grudnia 2014 i kilka dni po przeprowadzeniu prób na wodzie Gmina Miejska Ostróda otrzyma pierwszą jednostkę a druga będzie wodowana w II połowie grudnia. Ile w tym jest prawdy a ile kiełbasy wyborczej. Pozdrowienia z pięknej Ostródy.
Bosman zeglugi Ostr.-Elbl. 2014-12-04 11:46:20
Tam trzeba być aby to było faktem,co będzie wodowane i jakie będą odbiory KOŃCOWE PRS - musi wydać certyfikat ,że statki mogę być eksploatowane -jeśli będą uwagi STATKI - nadal nie nadają się do użytku.5-7 grodnia ,a może inny dzień grudnia będą te pokazy ODBIORÓW .Proszę o informację chcę być świadkiem.
Firma Techno Marine ma swoją markę.
Pozdrawiam
Bosman
Michał 2014-12-05 18:43:26
Witam tylko jaką markę ma firma techno bo chyba ni to że jest dobra?
xyz 2014-12-06 11:22:21
No i jakie sukcesy odnośnie tych dwóch stateczków?
były pracownik 2014-12-11 19:49:21
Michał wiesz jakie sukcesy odnosi? Że wypierd... ludzi na kasę a i tak jakoś funkcjonuje i ma pracowników i tu muszę przyznać racje to sukces hehe ale już nie długo święta to tatuś Sebastian znowu da paczki z pasztetem i stwierdzi że jesteście jedną wielką rodzina hehe
Michał 2014-12-20 18:19:56
Ale jeszcze będzie szampan tuńczyk kawa i jak zwykle pszemówienie tatusia że mogło być lepiej wypłata ucięta żeby paczki się zwruciły Grzechu znowu staremu będzie du.. lizał jak co roku Jareczek pija.. Sebastjanek też a ludzie będą się cieszyć poraszka
adam 2014-12-26 13:24:30
Witam chyba nie było paczek bo nie piszą napewno Sebuś dał prezęnty w kopertach
Miś 2015-01-13 14:38:38
Co wy chcecie od tej firmy. Chce się prężnie rozwijać. Zgłosiła się nawet do przetargu na budowę holowników dla MW. http://www.defence24.pl/news_modernizacja-marynarki-wojennej-rp-najpierw-holowniki-pozniej-okrety-bojowe
1
Michał 2015-01-13 17:59:21
To wspułczuje tej firmie co ich wybierze mówie poważnie będą same reklamacje pracowałem w techno pare lat to wiem co nieco
1
pasztet 2015-02-24 17:59:57
heheh, fakt pamiętam pasztet i pseudo szampan w reklamówce na Święta. Ale zapomniałeś o mielonce, też była.
pomylony 2015-05-11 02:24:35
sądze ze firma jako firma jest ok ale niepotrzebnych jest pare osób i to zarowno z biur jak i przedewszystkim z hali ,bo podpierdzielaczy i fajansiarzów po ktorych trzeba poprawiac jest wiele a osoby odpowiedzialne za stan łodzi wydanej niewidzą tego co powinni lub kryją błedy innych i udają że jest wszystko ok a czepiają się pierdół
1
heh 2015-05-20 20:09:12
oby tak dalej ,ludzie siezwalniaja jeszcze troche to niebedzie komu robic ,,ludzi maja za nic szkoda jezyk ztrzepic jedno co przychodzi najezyk ,,debile
heh 2015-05-20 20:10:19
oby tak dalej ,ludzie siezwalniaja jeszcze troche to niebedzie komu robic ,,ludzi maja za nic szkoda jezyk ztrzepic jedno co przychodzi najezyk ,,debile
majtek zeglugi nogatowej 2015-05-26 10:03:20
prezesie przejrzyj pan na oczy ten caly jareczek to do niczego się nie nadaje nawet do mycia kibli to ze jeździcie razem do makopu wiadomo po albo w krzaki to o produkcji ten lysy trep nie ma pojęcia o niczym same szkody dla zakładu przynosi dziwie się ze pan tego nie widzi a wszyscy dookola o tym mowia. i niech pan i ten trep sobie uzmyslowcie ze jak będą praki na kontach to stajemy z robata bo po zliczeniu tego co mi kradniecie co nieciac to mi wychodzi ze pul tora miesiąca w roku pracuje każdy z nas za darmo co daje niezla sume do chlania i na wypady dziwie się ze pani monika pozwala na takie cos to trepisko to naluk nie tylko alkoholowy panie artuze i moniko ratujcie firme i ocsuncie go od wladzu bo to się zle może skonczyc dla firmy
heh 2015-05-31 20:38:55
to prawda majtek ,kradną i hleją w krzkach .niech sie nie zdzwią jak psiarnia bedzie nasłana na nich ze pod wpływem jezdżą :))))))
pomylony 2015-06-01 23:17:30
może i wpisaleś troszke racji a raczej wiecej ale z formą pisowni to już gorzej kierujesz do pana prezesa apotem wyciągasz syły pisząc z ogromnymi błędami , twoje zdanie i każdy ma prawo pisać co uważa,tylko mnie zastanawia czy specjalnie tyle błędów porobiłes w pisowni czytez aby zmylic kogos ,fakt jest faktem ze takie sytauacje miały miejsce i mają z wszystkim a jeszcze bym do tego dodal znawce i wszechwiedzącego eksperta p,RYSIA
potencjalny pracownik 2015-06-11 14:41:16
Witam
Chciałbym aplikować na zaopatrzeniowca, czy ktoś pracował tam w biurze? Z opisów wynika, że degrengolada, ale chętnie przeczytam opinię kogoś kto pracował w biurze.
pracownik 2015-09-06 17:09:49
Jak czytam te opinie to az wstyd Mi,ze tez tam pracuje.Pisownia niestety swiadczy o poziomie wypowiadajacych sie tutaj osob.
Warunki pracy sa jak u wiekszosci "prywaciarzy",ktorzy wiedza ze maja monopol na danym regionie i wykorzystuja obecna sytuacje.Niestety czasem trzeba spuscic glowe i udawac,ze pewnych rzeczy sie nie slyszy i nie widzi,ale nie jest az tak zle jak niektorzy tu wypisuja.
Wazne,ze pracy nie brakuje i kasa zawsze jest na czas.Zreszta wiele osob pracuje za niewielkie pieniadze i na smieciowych umowach,wiec nie rozumiem po co tyle narzekac i marudzic? Co Ich tu trzyma? Nie podoba sie to sie zwolnij ...Pracy w M-k jest sporo na budowie,a tam lepiej placa :)Jezeli nie budowa to do stoczni,Galeonu albo Flextronics`a z checia przyjma.Wszedzie dobrze,gdzie nas nie ma...
hehe 2015-10-08 21:51:56
A lubisz Mnie ?
Ja 2016-01-17 10:22:35
Witam wszystkich! Zastanawiam się nad podjęciem pracy w Techno Marine ale widzę że opinie są dość nie ciekawe. Tylko nigdzie nikt nic nie pisze na temat zarobków w tej firmie tylko tyle ze ucinają pensję i takie tam albo po prostu może i ja czegoś nie doczytałem.Jeśli ktoś może to napiszcie jakie są zarobki w tej firmie bo co do warunków pracy to w każdej firmie zawsze i wszędzie znajdą się jakieś nie dociągnięcia i naginanie przepisów np BHP a wiadomo że można robić wszystko i do wszystkiego idzie się przyzwyczaić ale to wszystko zależy od zarobionych pieniędzy.
1
Ono 2016-07-14 10:03:05
Co wy piszecie. Na produkcji jako zwykły czesiek od 9 zł do 11 netto. Nadgodziny nie są 150 % tylko normalna stawka co jest chore.
marek 2016-07-15 10:46:35
Programista do obsługi lasera, do cięcia stali teraz jest u nich potrzebny. Praca jest oczywiście w Niemczech. Dajcie znac jak to wygląda.
Zostaw swoją opinię o Techno Marine Sp. z o.o. - Malbork
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Techno Marine Sp. z o.o.