Effect Consulting

Kielce

Opinie o Effect Consulting

gość 2013-01-29 09:42:01
nie
remek 2014-03-07 17:16:38
w ich ofertach pracy zabawnie brzmi "nastawienie na osiągnięcie sukcesu". Chyba EFFECT to typowe korpo
zeork 2014-03-08 11:37:25
Teraz jest o wiele lepiej firma zajmuje się sprzedażą energii i kasiora regularnie co miesiąc. Szkoda że mnie nie przyjmą z powrotem ale podpadłem prezesowi.
pracownik 2014-05-13 22:15:25
Do centrali?? o czym Ty piszesz? ta cała "centrala",( usunięte przez administratora )Trzymaj się z daleka od nich.
gosc 2014-05-27 21:14:04
a niby, w którym miejscu?
Obecny Pracownik 2014-05-28 17:27:46
Witam
Ja pracuję w oddziale krakowskim i jest bardzo przyjemna atmosfera! do tego dla młodych ludzi bez doświadczenia jest to fantastyczny start!! Nie najgorsze zarobki
pani 2014-05-30 12:53:02
W większości ich biur jest ok. ale nie we wszystkich. To zależy kto danym biurem zarządza.
Niektórzy managerowie są nieporadni :)

luk 2014-05-31 10:51:04
Jest ok. Kasa spoko i na czas. Jak wszędzie trzeba systematycznie i wydajnie pracować.
crap 2014-06-07 18:49:24
Czy ktoś mógłby napisać jaka jest ilość godzin minimalna, którą trzeba przepracować, lub maksymalna? I czy przykładowo zostając dłużej płacą także za te godziny?
monia 2014-06-09 23:16:39
To zależy czy chodzi Ci pracę jako telemarketer czy przedstawiciel. W telemarketingu płacą za godzinę, kwestię godzin ustalasz z koordynatorem.
gogus 2014-06-12 18:11:02
Ja tam jestem zadowolony :)
GUEST 2014-06-18 16:44:49
Pojawiła się ostatnio oferta jako "ankieter" Co to może znaczyć? Co w ogóle robi ta firma?
maja 2014-06-18 17:41:00
Ankieterów potrzebują do nowego projektu medycznego. A głównie zajmują się energią i Orange.
Gosia 2014-08-27 17:59:54
Pracowałam w tej firmie do niedawna i nie polecam jej pod żadnym pozorem szczególnie biura w Kielcach na Targowej na początku ładnie pięknie czarowanie..sama praca jest ok ale presja jej taka ze czlowiek psychicznie nie wytrzymuje (usunięte przez administratora)
5
ktoś 2014-08-29 16:43:17
Jednym słowem'goraco odradzam.
karola 2014-09-16 13:28:11
Jest ok, ja za ostatni miesiąc zarobiłam 14,5 zł za godzine
ON 2014-09-16 13:35:21
Ci co pracują zarabiaja dobre pieniądze, a tym co sie pracować nie chce, chce sie wchodzic na forum i wypisywać jak to oni nie są pokrzywdzeni, i jak to ich zle traktują - standard (dobrym pracownikom wszędzie dobrze, a kiepskim wszędzie kiepsko)
1
Iwona 2014-11-10 20:51:45
Witam. Ja mam w tym tygodniu rozmowę o pracę w Effect Consulting, ale czytając Wasze opinie zastanawiam się czy w ogóle zawracać sobie tym głowę... Co sądzicie?
Pati 2014-11-11 19:12:42
To nie czytaj debilnych opinii niespełnionych, pracowników którym pracować się nie chciało tylko idż na rozmowę i sama się przekonaj jak jest naprawde.
1
Krzysztof 2014-11-11 19:12:43
Inteligentni ludzie sami powinni wyrobić sobie zdanie na temat np. przyszłego pracodawcy. Pomyśl proszę, jakie mogą być pobudki osób piszących negatywne posty. Hm.. nie dawał sobie rady w pracy? miał kiepskie wyniki? podczas rozmowy o pracę nie wykazał się odpowiednimi predyspozycjami? Sprawdź sama, jedyne co możesz stracić to swój cenny czas.
Krzysztof 2014-11-16 22:39:58
Aset,pracuję jak handlowiec a nie na słuchawce, ale znam tam wszystkich i jakoś o karach za przerwy nie słyszałem, może kiedyś... Jak się pracuje w call, to wypowiadać się nie będę, jeśli masz jakieś pytania co do działu handlowego to pytaj...
holder 2014-12-25 21:14:16
jeśli to jest ta sama firma o której słyszałem a która zajmuje się głównie ubezpieczeniami i tego typu sprawami finansowymi, to wiem tyle , że ich doradcy to młodzi chłopcy na studiach na dorobku. Fakt , że niektórzy naprawdę mają pojęcie na tym czym się zajmują , ale wielu z nich brakuje jednak wiedzy
holder 2014-12-25 21:15:03
jeśli to jest ta sama firma o której słyszałem a która zajmuje się głównie ubezpieczeniami i tego typu sprawami finansowymi, to wiem tyle , że ich doradcy to młodzi chłopcy na studiach na dorobku. Fakt , że niektórzy naprawdę mają pojęcie na tym czym się zajmują , ale wielu z nich brakuje jednak wiedzy
kamila 2015-01-14 14:40:35
przerwa 30 min. na 6h + 5 min więcej za każdą umowe ponad cel. Jezeli przekroczysz przerwe np. w poniedzialek to we wtorek masz jej mniej o ilosc minut o którą przekroczyłes w poniedzialek. Choc raczej nie odejmują tych minut jak to nie jest powiedzmy dwukrotne przekroczenie przerwy :)
Pracownik 2015-10-13 19:56:50
Jak się umie dbać o swoje i pracować jak należy to wszystko jest jak najbardziej w porzadku i da się coś zarobić. Kokosów nie ma ale na prąd będzie :D(usunięte przez administratora)
Prawnik 2015-10-14 23:39:04
W związku z pomówieniami które tutaj się pojawiają, informuję iż zgodnie z poniższym sprawa została zgłoszona odpowiednim organom ścigania.
Adresy IP są już w trakcie namierzania.

Art. 212.
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną nie mającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności,
podlega grzywnie, karze ograniczenia albo pozbawienia wolności do roku.
kumpel Siary 2015-10-16 22:42:39
Za poprawnie pisze ten prawnik jak na Mariusza. Od dawien dawna wiadomym jest, że Kazik to analfabeta bez gimnazjum
ziomek 2015-10-23 08:24:33
Masz rację. Nie wiem też co to za zwyczaj, aby usuwać komentarze. Jeżeli kierownik jest narkomanem i analfabetą i każdy pracownik, będący w firmie dłużej niż 2 tygodnie wie o tym i w złości na niego może to potwierdzić, to z czego tu robić tajemnicę? Nie rozumiem. Mariusz nie wstydź się. Jak nie skończysz na odwyku to w więzieniu. Za takie oszustwa na wolności już miejsca zaczyna powoli dla Ciebie brakować :)
XYZ 2015-10-30 00:51:43
Sory ae wydaje mi sie że i te komentarze i to ich usuwanie jest żenadą.. To czy Mariusz ma gimnazjum czy nie to jest jego sprawa, grunt że sobie radzi.. A to usuwanie komentarzy.. Skoro firma nie ma sobe nic do zarzucenia to dlaczego komentarze są skaracane o gorsze słowa albo usuwane całkiem. Firma powina pracować nad naprawą opini a ją maskować. Kto chce gadać to i tak będzie gadał. Pozdrawiam
Marcin 2015-10-30 13:40:10
Oszukiwanie ludzi nazywasz radzeniem sobie? Też mogłem nie skończyć gimnazjum i załapać się do jakiejś sprzedażówki. Na pewno bym nie okradał ludzi z wypłat mając za nich dobre pieniądze. Wolałbym już pójść do tego więzienia za niespłacone długi niż odebrać ciężko zarobione pieniądze dziewczynie w ciąży. A kto pracował ten wie jak to było. Zgnij w więzieniu człowieku bez honoru. świat Ci nie wybaczy. Wykorzystywałeś ludzi aby kupić sobie dragi i urządzać imprezki za ich pieniądze. Szkoda mi tylko Siary. To dobry człowiek. Mam nadzieję, że on także się od ciebie odwróci. Otwórzcie oczy!
ziomek 2015-11-01 23:54:02
To gratulacje dla prezesa, że usunął takiego pasożyta firmy
3
ZYX 2015-11-02 17:53:22
Kazienko został usunięty z firmy!!!!!!!!
ABC 2015-11-07 15:35:39
Może i został wyrzucony, ale to nie zmienia faktu, że firma jest dnem :) Bez pozdrowień dla osób wiadomych :) Dam dostateczny za to, że usunęli tą łachudrę ;)
ByłyPracownik 2015-12-09 00:36:23
imak, może dlatego, że zgodnie z grawitacją, g*wno spływa z góry?
ec 2016-02-02 20:11:12
firma bardzo ok tylko ludzie ph niektorzy nie sa fer
1
ytytyt 2016-10-06 20:19:14
hej a oni prowadza teraz jakies rekrtuacje może ??
KiKi 2016-10-28 15:12:18
Witam ile mniej więcej tam się zarabia??
Zostaw swoją opinię o Effect Consulting - Kielce
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Effect Consulting