brak logo

INHATEX Sp. z o.o.

Inowrocław

Opinie o INHATEX Sp. z o.o.

Inhatex 2010-08-30 20:25:32
masakra(usunięte przez administratora) praca ponad wszelkie normy godzinowe. zadne nadgodziny nie są płatne.
1
anonim 2010-12-26 17:09:08
nie ma tragedii jak na inowrocław
widziałemTo 2011-01-04 18:50:40
to wszystko co ludzie piszą jest całkowita prawda żadne nadgodziny nie są płatne a jeszcze każą w soboty przychodzić pani (usunięte przez administratora) jest wiecznie nie zadowolona i pracownik zawsze według niej robi za mało na rozmowie o prace jest miła i przedstawia wszystko w kolorowym świetle nim dostaniesz umowę o prace minie z pół roku pracy na zlecenie albo dzieło pracujesz od rana do wieczora a wypłate dostajesz jakbys pracował tam dorywczo nikomu nie polecam tam pracowac to męczarnia
1
widzialemTo 2011-01-11 22:10:04
940 złotych za cały miesiąc j e b a ć ten syf i pania(usunięte przez administratora) że jej nie wstyd tak postepowac z ludzmi
1
rtgf 2011-01-12 20:22:48
nie narzekajcie prezesowa nie jest zla. Wszystko zależy jak ktos pracuje
kakak 2011-02-06 19:31:16
weź się człowieku ogarnij nie wiem ile ty tam zarabiasz ze mówisz że nie jest źle my na produkcji robimy od rana do wieczora i jak mamy sie wypowiedziec i jeszcze same pretensje a za te godziny co wyrabiamy powinniśmy zarabiac konkretnie a nie dostawac połowe tego co sie należy niby jest akord i 22 grosze za szybę ale nigdy tak nie ma wy tam myślicie ze człowiek nie umie liczyć
1
szczery 2011-03-10 19:29:16
ludzie jeżeli macie zamiar przyjść tam do pracy to zapraszam jeżeli kogoś satysfakcjonuje 1000 złotych za cały dzień pracy zwłaszcza w sezonie oda rana do wieczora z ciagłymi narzekaniami przezesowej to co się tam dzieje to masakra tak naprawdę ludzie tam pracują bo każdy wie jak cieżko jest o pracę w naszym mieście sam fakt że pani prezes w ogłoszeniu na operatora CNC podała kwotę 1386 złotych świadczy o tym jak płaci gdzie w innych zakładach na takim stanowisku ludzie otrzymują wynagrodzenie czasem 3 razy wyższe
1
user 2011-03-14 17:10:07
nie jest tak źle, w inowroclawiu jest pelno takich firm jak nie gorszych jak chcecie lepiej to wyjedzcie z inowroclawia do normalnego miasta
1
anonimowa 2011-09-11 02:35:28
paranoja ;p sami sie przekonajcie, tam kazdego przyjma i oszukaja .... pani prezes ;&
1
dobra duszyczka:-) 2011-12-16 11:11:28
(usunięte przez administratora) Rotacja jak w super markecie przed Świętami.
Płaca najniższa i najlepiej jakby pracownik nie chciał wynagrodzenia.
Nadgodziny owszem- kasy lub wolnego za nie BRAK.
Atmosfera P. \"Prezes\" w stosunku do pracowników pod wielką krytyką.
Traktuje swoich podwładnych jak przygłupów nie obrażając rzadnej osoby tam pracujacej.
Następny obus Koncentracyjny w Inowrocławiu.
NIE POLECAM PRACY W TYM \"zakładzie\"
pytajnik 2012-01-18 21:32:05
witam. mam pytanie..ile zarabia i na jakiej umowie operator urządzen do hartowania szkla?
1
inhatex 2012-02-08 13:54:45
Jak zawsze na poczatek umowa zlecenie i niekoniecznie bedzie wpisane ze pracujesz jako operator hartowni. Płaca jak zawsze na poczatek najniższa 1500 brutto.
xxxxxx 2012-02-15 12:12:17
tam to razem z prezesowa ręke może sobie podać jedna z Pań z przygotowania produkcji z biura straszna baba
bla 2012-03-20 18:11:54
No jest tam taka gruba jak betoniara nikt ja nie trawił dobrze ze stamtad odszedlłem nikt na produkjcji nie mógł sie z nia dogadac a szefowa tez nie lepsza nie idzzcie(usunięte przez administratora)
EMU 2012-03-22 13:32:46
Wiem o kim mówisz, o tej grubej lasce co się ubrać nie potrafiła i cały czas chodziła z \"czopką\" na głowie ale żeby tak ją obrażać. Zresztą ona już tam nie pracuje podobno nie błyszczała intelektem.
xxxxy 2012-03-24 22:02:35
Ja mówiłem o babie a nie dziewczynie a to różnica.więc skojarz
xxxx 2012-03-25 11:53:06
Przepraszam za powyższe komentarze nie była to zbyt dobra opinia kierowana moimi osobistymi odczuciami,więc naprawdę przepraszam. Ale tak poważnie to naprawdę nie warto tam iść do pracy.
kristo 2012-05-11 10:46:50
OSTRZEGAM wszystkich,którzy chcą tam podjąć pracę. DAJCIE SOBIE SPOKÓJ !!! Chyba że chcecie spędzać w tym zakładzie 12 godzin dziennie za 1362zł brutto !!! na miesiąc.(usunięte przez administratora)
1
ja i nie ja 2012-05-12 01:10:54
Co ty piszesz przeciez super sie tam pracuje!!!!!Placzesz i pracujesz dalej????Ciekawy jestem co ty tam robisz???Zobacz jak ludzie tam ciezko pracuja i nie placza tylko ty stekasz!!!:)Jak taka cie.........a :P
To tak duza wyplate dostales.....Pozdrawiam zgrana ekipe!!!!! :))))))
1
anonimowy 2012-06-12 09:30:27
Jesten ciekaw który lizus napisal ostatni komentarz tak ludzie
ciezko tam pracuja ponad normalny czas pracy i nie maja za to
placone bo tam uwaza sie to za normalne.Tu nie chodzi o ludzi
tylko o sposob w jaki sa traktowani przez poszczegolne osoby.
RudyKojot 2014-02-09 14:02:55
Witam, jezeli ktos nie ma innej opcji na zycie to zapraszam do inhatexu. Robisz 230 godz w sezonie za 1700 , 1800 zl a w zime szanowna Panie Prezes da ci 600 zl. Wszyskie jej rozpozadzenia sa smieszne, ale to juz chyba starosc. W tej firmie nie dostaniecie papieru toaletowego,na wszystkim sie oszczedza :) a jak cos spieprzysz to zostaniesz obciazony, wiec z wyplaty zostanie ci polowa :) Smieszny zaklad pracy, gorzej maja tylko koledzy zza krat. Dla mnie jest to firma bez przyszlosci. Z roku na rok jest coraz slabiej, za 2-3 latka moze juz firmy nie byc ...
BK 2014-04-10 23:17:00
To wszystko prawda co wyżej napisane. Szef osczędza na wszystkim, najwięcej na pensjach pracowników, Praca w tej firmie to męczarnia , szkoda życia na inhatex.
Maru 2014-05-14 20:16:40
Pracowałem w Inhatexie 2 lata na stanowisku Operatora CNC i Operatora Hartowni Szkła którą zakład posiada w Wierzchosławicach. To ile godzin i jaka stawka jest przy tym szkoda gadać. Bardziej chodzi o podejście do Ludzi których traktuje się jak roboty. Tak jak ktoś wyzej nadmienił, na rozmowie kwa. jest cudownie kwiatki góry pieniędzy itede. Przychodzisz do pracy nie dostajesz ani żadnych ciuchów roboczych, ani butów. Do pracownika zero szacunku, pracujesz to się ciesz i nie gadaj że Ci źle. A to trzeba zostać dłużej...ja rozumiem że trzeba ale niech adekwatnie do tego będzie płacone i niech to się nie dzieje nagminnie w taki sposób że po pewnym czasie staje sie to normalnością i robi się nadgodziny codziennie. Ludzie są obciążani za błędy, a tam pracuje się ze szkłem. Im więcej presji i nerwów tym gorzej się pracuje z takim materiałem, wszystko na już teraz, zlecenia o tydzień albo dwa spóźnione a potem człowiek musi zapieprzać przez kogoś tam. Płaca tragiczna zero wdzięczności za wkładanie swojej energii w to wszystko. Nie polecam. Mierny tylko dlatego że płacą. Płacą ale zdarza się że dostaje się pierwszą transzę 500zł z wypłaty i czeka za resztą.
moderator 2014-05-16 10:35:57
A macie lepszą alternatywę pracy w tym rejonie? Może to nie praca marzeń, ale przynajmniej łatwo ją dostać, co jest cenne zwłaszcza przy obecnym trudnym rynku pracy.
1
Oszukany 2014-05-30 12:54:11
Radze sie zastanowic dwa razy kazdemu kto tam chce pracowac, na rozmowie o prace kwiatki wianki gory pieniedzy a jak przyjdzie do wyplaty to sie okazuje ze potrafia placic nawet ponizej minimum,za takie wszawe grosze to trzeba byc kretynem zeby tam pracowac a placa jak im sie chce tak jak kolega wyzej wspomnial 500zl zaliczki(usunięte przez administratora)
Anton 2014-06-19 18:16:50
Jest alternatywa np: Mapei, choc trudno sie dostac trzeba próbowac. Co jakis czas przyjmują na produkcje i magazym.
Anton 2014-07-04 19:07:28
Nie ma przyszlości dla pracowników, dla firmy i szefostwa byc moze jest (choć wielkiego rozwoju firmy nie widzę). Jaka to konkurencja, nie ta branza nie ta SKALA.
hej 2014-07-11 01:13:47
nie polecam pracy z czarnym ktory tam pracuje to juz do tego doszlo ze czarny ma bialych murzynow i im rozkazuje. ogolnie mozna tam isc tylko w akcie desperacji.Wyplaty marne socjal marny tak jak ta firma.
heeheh 2014-07-16 18:57:28
hej masz racje pracowalem z czarnym idiota jakich malo do czego to juz doszlo ze czarny rozkazuje polakom i rozstawia ich po katach tak jak napisales jedynie akt desperacji to ta firma
aa 2014-09-13 16:34:11
praca tragedia, brak jakiejkolwiek organizacji pracy, brak podstawowych narzędzi pracy, niedługo zakład będzie oparty na samych stażystach, zgodnie z KP powinni pracować 8 h a są wykorzystywani i pracują po 16 h ciekawe dlaczego nikt z PUPU się tą sprawą nie zainteresuje :(
HMMM 2014-09-22 18:03:07
A PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY???JEST JAKIS???MOZE KTOS COS POWIE NA TEMAT PH???MAJA AUTO SLUZBOWE, KOMORKE ITP????
1
:-) 2014-09-26 20:43:10
Handlowiec, jest przede wszystkim Niesamowicie Piękna i ... ach, Pani Dyrektor Handlowa(MUA)
4
ffffffff 2014-10-08 15:34:08
Ludzie nie idźcie tam pracować !!! Jedna wielka ściema i kłamstwo na rozmowie miła przyjemna atmosfera wszystko ok ,praca po 8 godzin a w rzeczywistości trzeba zostawać nadgodziny, gdy chce sie wyjść z pracy po 8 godz. trzeba zapytać czy można wyjść! Praca codziennie na inną godzinę i na telefon, trzeba się rozglądać czy szefowa nie idzie bo jak się przez chwilkę stoi i nic nie robi zaraz jest wielka afera. no i pieniądze śmieszne.
hans 2014-10-29 08:14:13
Ludzie stamtąd uciekają, to nie zakład tylko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Rotacja jest ogromna bo wiele zdesperowanych osób tam składa papiery. A ten czarny traktuje ludzi jak szmaty a jak ktoś nie wytrzymuje to z Wierzchosławic na piechotę wysyła do domu.
kat 2014-11-08 09:02:05
tak to prawda ludzi maja za nic przyjmuja niby na umowe zlecenie a potem dostaje sie umowe o dzieło pare dni i zwalniają i jeszcze nie można dostać kasy tylko każą wciąż dzwonic i zbywają ciekawe jak długo
ktos 2014-12-09 15:44:48
A wiec tak ,praca wyglada nastepujaca.pani w okularach na rozmowie,mowi na poczaczek umowa o dzielo,praca w systemie zmianowym,oczywiscie jest to bujda,w rzeczywistosci siedzimy od godz 6 lub 8 rano do godziny 20 21 lacznie z sobotą,brak przerwy sniadaniowej,praca non stop na wysokich obrotach,na pytanie jak wyglada kwestia nadgodzin,pani z kadr odpowiada a skad pan wie ze bedzie je mial,nie sa placone wcale,tylko podstawa,reszte godzin pracuje sie za darmo,brak podstawowych srodkow ochrony tym bardziej odziezy roboczej,nie wspominajac o papierze toaletowym w wc,zreszta nie mile widziane jest chodzenie tam,firma jest naprawde jedna wielka porazką,nie polecam nawet zdesperowanej osobie,byly pracownik
smiech_firma 2014-12-16 19:46:36
jak tam wiekszość kadry to ludziki z nazwiskami -czuk, -ova czy -niak to co się dziwicie, wychodzi pochodzenie.
kuba 2014-12-23 15:16:42
a jak wyglada kwestia pracy na stanowisku sprzedawcy/przedstawiciela handlowego?? tez jest taki wyzysk jak na produkcji??
praca na miejscu w siedzibie czy raczej ujezdzanie za klientem?
gwarantuja samochod/telefon??
1
wixx 2015-02-21 22:42:32
INHATEX Sp. z o.o. sprzedaje szkło każdego rodzaju. Szkło antywłamaniowe, kuloodporne, hartowane, lustra i inne. Dla mnie bardzo spoko wszystko się wydaje. Na ich stronie jest zakładka "Oferty pracy" nie wiecie może czy systematycznie odświeżają informacje w tej zakładce ? Ewentulanie prosiłbym jakieś informacje gdzie się ogłaszają.
Wujek dobra rada 2015-02-23 17:27:01
Info o ofertach pracy nie jest w ogóle aktualizowane. Pracowałem tam kilka lat temu i nigdy nie było tam żadnych ofert. Ogłoszenia w pup Inowrocław i bezpośrednio u pracodawcy. W trące tylko ze o angaż w tej firmie nie trudno ale warunki pracy poniżej minimum w każdym aspekcie.
prawnik 2015-03-11 13:44:54
Witam.Jeśli państwo macie kłopoty z wynagrodzeniem lub godzinami ponad-normatywnymi ,brakiem przerw i innymi sprawami niezgodnymi z kodeksem pracy oraz zastępowaniem umowy o pracę umową zlecenie lub dzieło.Służę pomocą prawną i pozwem do Sądu Pracy.
Wujek dobra rada 2015-03-12 21:09:41
Czytaj kolego posty, pisałem wczesniej ze są ogłoszenia w pup ino. Jesli tam Tobie odmówią to tylko iść do pracodawcy sie dowiedzieć, zostawic CV itp...
2
Wujek dobra rada 2015-03-25 19:17:07
Na takich forach to raczej udzielają sie w większości niezadowolni i w wiekszości przypadków piszą jak faktyczniie jest w danej firmie. tutaj wiele jest prawdą. Z tego co pamietam to ok 10 osób (mówię o produkcji) to pracownicy stali, którzy się nie zmieniali (z różnych powodów) i podejrzewam ze to oni pisza bardziej pozytywne komentarze. Reszta pracowników to rotacja wczesniej czy pozniej. Od moiego czasu może sie cos zmieniło w tej firmie ale nie sądze. jak sie zatrudniałem to starszych pracowników słyszałem ze od kąd pracują jest tak samo i nic sie nie zmienia. Jak ktoś jest zmuszony tam pójść do pracy to nie ma wyboru i idzie ale jesli jest wybór to szczerze odradzam.
gość 2015-08-29 18:46:34
Widzę tylko końcówki chat ski ska sta
george 2015-11-18 10:56:28
Skoro "czarny" jest kilkakrotnie lepszy od "białych" niedouczonych panów to ktoś musi pokierować tymi niedouczonymi leserami. to typowy przykład że nie kolor skóry tylko to co ma się w głowie decyduje o zarobkach i pozycji zawodowej.
Wujek dobra rada 2015-11-19 20:12:25
W tej firmie nic nie decyduje o zarobkach tylko Pani K
xxx 2016-08-01 23:14:41
redefinicja pojęć po przygodzie z tą "firmą":
-BHP- krew się leje , co parę tygodni poważny wypadek (na prod pracuje kilkanaście osób), ludzie biegający z szybami , niezabezpieczone stojaki- "jerze" z odpadami (szyby)- serwisanci zewnętrzni jednej z maszyn bali się wchodzić na halę
-CZAS PRACY- elastyczny-bardzo, p. brygadzistka dzwoni późnym wieczorem lub rano, dniówka może 3 może 13 h tego nie wiadomo
-PRZERWA-przy pracy na lini pojęcie abstrakcyjne, lepiej nie pytać
ogólnie fatalna organizacja pracy
wielki szacunek dla ciężko pracujących na produkcji
pozdrawiam
mały 84 2016-09-05 14:18:57
Witam!

A wiec jest tam tylko jedna zmiena tak ?
A jak stawki ? konkretnie prosze
Luz 2016-10-19 23:35:00
Bardzo fajna firma, polecam spróbować złożyć CV tutaj
Krzychu1990 2016-10-24 15:00:05
Gdzie zlozyc cv
Zostaw swoją opinię o INHATEX Sp. z o.o. - Inowrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie INHATEX Sp. z o.o.