logo Ronal Polska sp.zoo

Ronal Polska sp.zoo

Wałbrzych

Opinie o Ronal Polska sp.zoo

Joanna 2017-06-26 13:54
@Obserwator z ramienia ONZ
niestety nie znam odpowiedzi na Twoje pytania, ponieważ nie jestem związana z firmą Ronal Polska. jestem pracownikiem gowork.pl i zależy mi na tym, by poznać jak wygląda praca w Waszej firmie oraz by osoby, które trafiły na ten wątek szukając informacji o swoim potencjalnym miejscu pracy mogły znaleźć odpowiedzi na zastanawiające je pytania.
1
Obserwator z ramienia ONZ 2017-06-26 16:56
Rozumiem. Mam nadzieję, że portal GoWork.pl nie zacznie cenzurować i usuwać negatywnych wypowiedzi pracowników. Pozdrawiam
2
Robol 2017-06-27 07:04
Ronal to specyficzna firma. Jedyna w swoim rodzaju. Brak funduszu socjalnego, brak wczasów pod gruszą, brak paczek dla dzieci na święta, brak biletów na basen czy siłownie. Jedyna firma gdzie zwalnia się ludzi z produkcji i zatrudnia dziewczynki do biur. Impreza firmowa raz do roku a ludzie na drugi dzień na 6 do roboty szli. Na tłusty czwartek wszyscy pracownicy dostali zaproszenia na pączka, niestety szybko okazało się że brudasy z produkcji nie mogą się poczęstować pączkiem, pewnie firma nie dałaby rady dźwignąć finansowo. Na zakładzie obowiązuje prędkość 5km/h, żeby się wyrobić chłopaki na wózkach muszą 4-ro krotnie przekroczyć normę. Zastawione przejścia , drogi ewakuacyjne, ciągi piesze. Wózki ledwo żyją, tak są eksploatowane. A kasy szkoda na nowe opony. Pracownicy biurowi brzydzą się odpowiedzieć "dzień dobry" . Wchodząc na teren zakładu każdy trzyma telefon przy uchu i udaje że rozmawia, i szybciutko zamknąć się w ciepłym i przytulnym miejscu. Od 4 lat nie usłyszałem słów "dziękuję Panowie, dobra robota", " super daliście sobie radę" czy zwykłe "dziękuję". Życzenia na święta tylko drogą elektroniczną, bo inaczej trzeba będzie kilka minut spędzić z ludźmi z produkcji. Jednym słowem dramat. Pracownik biurowy to prestiż na osiedlu i godność. A powinno być mądrość, empatia, dobre wykształcenie i odpowiedzialność za swoje decyzje. Tak się nami interesowali że podfirma przez kilka miesięcy nie odprowadzała składek za naszych pracowników. Przecież nic się nie stało. Nie wiem czy można trafić do gorszej firmy.
12
Mam już tego dosyć 2017-06-27 10:29
Robol Święta prawda, nas zwykłych pracowników ma się głęboko w d#pie. Już wyczynem kadry kierowniczej jest podanie ręki przy przywitaniu się.....a tak poza tym chciałem jeszcze zwrócić uwagę na jedną rzecz, stanowisko zawieszania kół na lakierni, chyba już dawno ktoś kto układa plany zawieszania zapomniał, że u nas nie ma robotów jak w innych zakładach ale koła zawieszają LUDZIE. Ja wiem, że to fajnie wygląda jak się układa taki plan w komputerku ale trzeba pomyśleć że ktoś te koła będzie musiał zawiesić. Chodzi mi głównie o sytuacje jakie mają miejsce ostatnio. Na 8 czy 12 godzin zawieszania 70% czasu są to koła 19 calowe i chyba nikomu nie muszę mówić ile takie koło waży, a do tego że koło waży ile waży trzeba dodać fakt że na palecie mamy aż 16 sztuk co oznacza bieganine przez 4-5 godzin non - stop. Do tego koła na bezbarwny oczywiście same wielkie krowy i na dobicie człowieka w kolejce czekają już koła 20 i 22 cale. Ja rozumiem, że zakład kładzie nacisk na same wielkie koła ale można by je poprzedzielać jakimiś mniejszymi żeby mieć chociaż czas na wyjście do kibla. Tylko czekać aż zaczną strzelać kręgosłupy, ludzie zwłaszcza nowi widzą co się dzieje i uciekają po 2-3 dniach. Nowych pracowników upycha się na inne stanowiska tylko nie na zawieszanie żeby nie spieperzyli od razu a zawieszają starzy pracownicy....Panie planisto szanowny pomyśl o LUDZIACH bo to dzięki nim masz co miesiąc 10-go kasę na koncie.....
6
123 2017-06-27 13:47
Dlatego panowie trzeba szukać innej pracy. W tym zakładzie człowiek się nie liczy tylko koła które w planie co druga pozycja to "pilne" przeważnie 19,20,22 cale.
9
Robol 2017-06-27 16:16
Spokojnie. W tym miesiącu idziemy na rekord odlaków i złomów. Przekroczyliśmy 700 palet, średnio po 24 koła, skromne licząc 500 zł czystego zysku z każdego koła. Ile to daje 700 X 24 X 500 = 8 400 000 zł (oczywiście nigdy nie dowiemy się ile tak naprawdę to jest kasy). Tyle naszej kasy poszło w śmietnik dla zasady " kierownik ma zawsze racje i nigdy się nie myli". Szybko wieszać, szybko odlewać , byle jak pędzlem czy sprayem pomalować i już mamy kolejny złom. Najważniejsze jest aby kierownik za to odpowiedzialny narobił jak najwięcej zdjęć wszystkim pracownikom na zakładzie. Tak profilaktycznie. Plan lakierni jest prosty. Wszystkie koła są pilne, bardzo pilne, strasznie pilne, niewiarygodnie pilne. Szkoda tylko że dział planowania po tylu latach nadal nie uczy się na błędach. Jedyna cyfra ważna to 650 kół na godzinę musi przejechać przez lakiernie, Oczywiście jeszcze nigdy się nie udało. Panowie roboty są za drogi głupi Polak jest znacznie tańszy w utrzymaniu. Na zakładzie jest tylko jeden priorytet. być ważnym lub bardzo ważnym i mieć miejsce parkingowe blisko wejścia,
8
brutal 2017-06-28 01:45
Robol 2017-06-27 16:16
Ja bym powiedział , że wszystkie koła są niewiarygodnie pilne . A King lakierników ma chyba zły miesiąc
4
Wałbrzyskie dno 2017-06-28 13:47
Tak jak piszesz. Brawo Ty. Nie zmienisz ludzi którzy są po zawodówce i nie potrafią kierować ludźmi, żadne szkolenia w tym nie pomogą. Nawet nie potrafią poprawnie się wysłowić. Wszyscy wiemy jak się dostali na stołki. Jeden przez drugiego chce pokazać jaki on to świetny jest tylko, że kosztem ludzi... Nie usłyszysz "dziękuję " tylko zje...e bo zawsze będzie mało, słupki na zielono za niskie itd. Nie podoba Ci się to się zwolnij w ukrainie siła. Taaa jasne... Oni mają premie ładne a ty żebyś zarobił sensowna kasę musisz robić nadgodziny, co z tego i tak uwalą na premi jak zawsze bo coś wymyślą, że dużo odlaków, bo wartung i nie było produkcji, bo żona nie dała i uwali dla zasady... Ta firma to jedno wielkie dno, nawet szyldy nie chcą na niej wisieć :)
10
Zawiedziony 2017-06-28 21:40
Na lakierni w_06 nadal komuna, władza po władzy. Największy problem tkwi w części kadry a nie w reszcie bo wszystko da się prawidłowo ukierunkowac. Fikcyjne miejsca pracy dla ziomali Kinga na nasz koszt napewno poprawią jakość kół.. ;)
2
Zszyfka 2017-06-29 06:48
Idzie lepsze. Skończył się rok szkolny w zawówkach i już awanse się posypały na lakierni. 4 koordynatorów od kanapek i kawki, 3 zastępców od otwierania drzwi. Im gorszy człowiek tym wyżej awansował. W naszym kraju jest zakaz zatrudnienia człowieka bez odpowiedniego wykształcenia, kompetencji i kwalifikacji na danym stanowisku. Ale u nas są wyjątkowe sytuacje. Ledwo czyta, średnio pisze więc jest ideałem. KING pewnie pęka z dumy że otacza się takimi ludźmi.
6
REGARDING 2017-06-29 09:49
"King Lakierni" się później dziwi dlaczego taki syf jedzie na kołach heh... No ale ten zakład chyba nie ma w myśli produkować dobrych kół z min. ilością wad tylko ma dawać stołki i posadki dla ziomeczków Kinga mimo braku kwalif. A sam King .... ehhh szkoda pisać. Widocznie tak ma być skoro przyzwolenie WIELKICH Z GÓRY. Mimo wszystko miłego dnia wszystkim pracownikom RONALA :D
3
hałabała :D 2017-06-29 22:56
To firma dla ludzi bez ambicji i szacunku do samego siebie. Docenią Cie tylko przez włażenie w du...ę wiadomo komu, ładowaniem innych na minę... itd. Najlepiej być debilem, niemową i niewidomym żeby mogli z Tobą robić co chcą i gadać śmieci dlaczego tak mało zarobiłeś bla bla bla. Sami sobie bułę napychają a ludzi kłamią w żywe oczy. Jak ktoś jest trochę kumaty to sam wyłapie że coś jest nie tak, nawet jak się odezwiesz to jak walka z wiatrakami, oni sobie ty sobie... KING??? :D Pozostawię to bez komentarza bo do jego poziomu nie ma co się zniżać :D
4
Lakiernia W06 2017-06-30 16:02
Jak bym miał zniżyć się do poziomu Andrzeja, to był musiał pracować na samym dnie kopalni. Jak ktoś chce by w W06 normalnie były malowane koła, to powinien tego całego śmiesznego Barona zwolnić razem z jego przydupasami co nie potrafią zrzutu ekranu zrobić z komputera i robią zdjęcia monitora :D Po co ktoś ma się starać jak i tak ten gość wie wszystko lepiej, taki ronalowski mistrz świata we wszystkim. A teraz jego bardzo dobry kolega Tomeczek zostaje koordynatorem ch..j wie czego na lakierni, a jego lakiernik i proszkownik zostają koordynatorami lakierników i proszkowników. Po co w ogóle się tworzy takie stanowiska?
3
Człowiek 2017-06-30 17:35
Co do zdjęć. Warto zadać sobie pytania komu i jakie zdjęcia zrobił King - Baron że wszystko może i zatrudnia ile tylko chce. Rozkazuje kompletacji, koryguje wyniki QS,neguje wszystko na co tylko przyjdzie mu ochota. Taki fotograf amator. Myślę że też zacznę mu zdjęcia robić. Choć pewnie wyprze się że to nie on na nich jest. Ale będzie można już coś mieć na niego. Raz tylko widziałem chłopa w akcji jak zlomy i odlaki miejsce parkingowe mu zabraly. Matko ale to był cudowny widok,taki bezcenny. Korona spadła i do szamba się potoczyła.
4
:) 2017-07-01 10:19
No to teraz dopiero Tomeczkowi odbije palma, następny co lubi latać z aparatem... Do końca roku pozwalnia się 70 % starego składu lakierni. Jak to po co, to ty nie wiesz, ile tu pracujesz? Bo to jest tak : Arcydebil, megadebile aż do najniższego szczebla:D Ale będzie cyrk hahaha
6
Joanna 2017-07-03 11:00
@Obserwator z ramienia ONZ
jedyną podstawą do zarchiwizowania opinii i interwencji administratora, jest jej niezgodność z regulaminem. Zależy nam, by wątek bym miejscem wymiany informacji oraz zostawiania opinii zarówno pozytywnych, jak i negatywnych i mówiących o tym co w firmie warto by zmienić. Komentarze te muszą jednak spełniać zasady regulaminu.

@:)
myślę, że nie jest to dobre miejsce na obrażanie innych pracowników firmy. Jednak chętnie dowiemy się więcej na temat tego co się w Ronal Polska aktualnie dzieje. Wspominasz o tym, że duża część działu zamierza się zwolnić. Co jest tego powodem?
Obserwator tego bałaganu 2017-07-03 13:39
Pytacie po co tyle "sztucznych" stanowisk na lakierni? A no po to żeby najlepsi przyjaciele wielce szanownego Szefa nie musieli już kompletnie nic robić (oprócz je#ania ludzi i kawy). Kopniaki w górę dostają największe wazeliny ( wiecie doskonale kto więc nie będę tłumaczył tego "rodzinnego" przetasowania) jestem tylko ciekaw czy ktoś z władz zakładu w ogóle wie co tu się wyprawia i ma świadomość, że kolejne wyższe stanowiska zasilają ludzie, którzy nie mają zielonego pojęcia i wiedzy o danej pracy. Jedyne co potrafią to opi#rdalać szarych pracowników i wchodzić w tyłek tak głęboko, że nie wiadomoczy to jeszcze oni czy już ta osoba, której wchodzą w d#pe. Pozdro dla wszystkich kumatych
5
Miszczu 2017-07-04 19:22
Cholera ją wie. Na pewno prowadzą rekrutację na kolejnych 300 pracowników biurowych aby poprawić jakość i wydajność ekspresów do kawy. Ponoć firma wygrała przetarg na testowanie maszyn ????. Taki żarcik mi się wymknął.
3
:) 2017-07-07 12:52
Nikt tutaj nikogo nie obraża tylko pisze jak jest. A jest wręcz fantastycznie...
5
Pracownik 2017-07-07 13:38
Wystarczy napisać jakieś imię lub stanowisko i nagle okazuje się jak bardzo dana osoba jest oburzona że ktoś źle o niej pisze. A może warto zastanowić się że decyzje podejmowane w czyjejś głowie powinny mieć konsekwencje jeśli jest to głupi pomysł. Stanowisko to nie tylko prestiż a w znacznie większej części odpowiedzialność. Ale co o tym może wiedzieć zapyzialy, niedorozwoniety emocjonalnie egocentryk. Nasze wyniki to jest ocena Waszej pracy i Waszych decyzji. A przy każdym audycje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam cierpnie. Szacunek zdobywa się wśród ludzi mądrym decyzjami a nie papierem ze szkoły. Nawet Pani od szkoleń na liniowego się poddała. Tylko chyba nie wie jak to powiedzieć prezesowi że z gówna i szamba perfumerii nie będzie.
10
Cif 2017-07-10 11:48
Queen Lakierni :)
1
były pracownik 2017-07-19 22:31
Przestancie płakać i wezcie sie w garść i ( usunięte przez administratora ) zakłademn w cholere , po co te żale i tak nikt tego nie czyta( chodzi mi o właścicieli i itp.) ja sie zwolniłem miesiąc temu i mam teraz psychiczny oraz fizyczny luz w innej pracy
9
Bob Budowniczy 2017-07-25 11:49
I ruszyła budowa pod kolejny obóz pracy....
2
Misiek 2017-07-25 18:22
Nie obóz pracy a jedynie kolejne kierownicze stanowiska dla znajomych. W obu zakładach powoli wyczerpuje się pula dobrych etatów.
4
Zły 2017-08-09 21:26
Coś dla osób na kierowniczych stanowiskach w naszej firmie.

Poniżej wybrane przyczyny uzasadniające wypowiedzenie umowy o pracę na czas nieokreślony w przypadku pracowników zatrudnionych na stanowiskach kierowniczych:

- brak umiejętności organizacyjnych może stanowić uzasadnioną przyczyny wypowiedzenia umowy o pracę pracownikowi zatrudnionemu na stanowisku kierowniczym, pomimo wysokiej oceny jego kwalifikacji zawodowych(wyrok SN z dnia 10 listopada 1999 r., I PKN 355/99;),

- niezawiniony przez pracownika brak umiejętności pracy w zespole (wyrok SN z dnia 15 kwietnia 1999 r., I PKN 14/99;),(...).

Myślę, że wiele osób powinno zapoznać się z orzeczeniami SN i zastanowić się czy nadal nadają się na kierownicze stanowiska.
Zły 2017-08-09 21:33
Na ogół kierownik ma (powinien mieć) większą świadomość skutków nieprzestrzegania przepisów, co daje podstawę do surowszej odpowiedzialności za niereagowanie i dopuszczanie możliwości zaistnienia wypadku przy pracy. Kierownik, czyli osoba kierująca osobami, ma obowiązek organizowania stanowisk pracy zgodnie z przepisami bhp. Identycznie sformułowany obowiązek odnosi się do pracodawców. Jest jednak pewna różnica w wypełnianiu tego obowiązku przez pracodawcę i przez kierownika. Otóż warto pamiętać, że pracodawca ponosi odpowiedzialność za organizację stanowisk pracy w całej firmie, natomiast kierownik odpowiada tylko za przydzielony mu odcinek pracy!
Osoby kierujące pracownikami, które nie wykonują ciążących na nich obowiązków z zakresu bezpieczeństwa i higieny pracy, podlegają karze grzywny (art. 283 k.p.).
Tomasz 2017-08-10 18:05
Drogi transportu powinny być wyznaczone w taki sposób, aby zapewnić bezpieczne odległości między mijającymi się pojazdami, pieszymi i pojazdami oraz w celu zachowania dostatecznych odległości od mijanych regałów i pozostałych elementów wyposażenia magazynowego. Obowiązkiem pracodawcy jest określenie maksymalnych prędkości, z jakimi środki transportu wewnętrznego mogą się poruszać po terenie zakładu. Pracodawca powinien podjąć środki organizacyjne, zapobiegające wchodzeniu pracowników pieszych na teren pracy wózków. Jeśli ze względu na rodzaj wykonywanej pracy nie jest możliwe spełnienie warunków organizacyjnych pracodawca powinien zastosować odpowiednie środki zabezpieczające pracowników przed skutkami zagrożeń powodowanych działaniem wózków.
Serg 2017-08-10 20:20
Cześć
Są z Ukrainy. Pracowałem w Ronale i chcę podziękować wszystkim, ponieważ taki piękny zespół nie spotkać. Zwłaszcza 3 zmiany. Dziękuję wszystkim
1
Młody 2017-08-12 15:52
Dziwny zakład. Już tam nie pracuję ale słyszałem że na obróbce gdzie robiłem kolejny majster się poddał. Chłopaki psychicznie nie dają rady.
5
Q-PA 2017-08-14 18:53
Mordor na Orkana ;)
4
Niewdzieczny 2017-08-15 09:46
Mogli przyjść na kompletacje. Tutaj wiedzą jak radzić sobie ze stresem. Małpka i 6-io pak przed pracą i robota sama idzie. Oczywiście nie bez znaczenia są skończone studia i liczne kursy z zarządzania projektami i personelem. Wprowadzone europejskie i światowe standardy pokazują jak cudownie może być w pracy. Szeroki zasób słownictwa pozwala na właściwe komunikowanie się z pozostałymi pracownikami w kilku językach. Kultura osobista na najwyższym poziomie pozwala nam czuć się bardo bezpiecznym na dziale, wiemy że jesteśmy pod dobra opieka. Nic tylko być wdzięcznym za możliwość pracy z tak wspaniałymi ludźmi. Szkoda że reszta nie bierze przykładu z Panów Kierowników prowadzących.
3
Patologia 2017-08-22 13:26
Pierwszy raz trafiłem do tak patologicznej firmy. Zero organizacji pracy, bhp w dalekim tyle, kierownictwo i majstrowie tak nie ogarnieci ze szok, jeden przez drugiego tylko strzela oczami i odbijają piłeczkę dalej a dobrze wiedzą gdzie tkwi problem z wadami... No ale jak ma się pracę po plecach to po co coś wiedzieć o procesie produkcji. Latają głupki z aparatami notatki robią tylko po to żeby było widać, że coś robią bo się boją bo zaraz będzie reprymenda, jeszcze troche to selfie z kołami będą sobie robić. Ich spotkania o godz 8 po co są? Stoją na baczność i gapią się w tv na te wykresy i slupki jak świnie w malowane wrota i tak po nich nic nie wynika a jak wyjdą to każdy cwaniak ja bym zrobił tak srak, jaj nie macie żeby się odezwać. Do podwładnych owszem widać, że chcecie pokazać jaką macie władzę... Tylko pamietajcie, że za bramą wszyscy są równi;) Nie polecam tej firmy.
5
Ronalus 2017-08-22 19:18
Ronal to fabryka połamanych kręgosłupów i raka od tej chemii szkoda zdrowia na to( usunięte przez administratora ) Zarobki marne rok podfirma która nie płaci zus, zarobki 1900zł ludzie za takie pieniądze i warunki powinno się ten zakład zalać betonem.
4
Dociekliwy 2017-08-24 18:42
Ktoś się orientuje czego dotyczyło dzisiejsze zebranie Dyrektora z Kierownikami?
Nick Noltie 2017-08-25 10:55
Pewnie zmiana grafiku hehe
2
. 2017-08-25 12:13
Wkońcu, ile można tyrać po 12 godz...
Nick Noltie 2017-08-25 15:10
To się zwolnij,jak Ci nie pasują "12".
Wiedzialeś na jaki grafik decydujesz się przy zatrudnianiu.
3
:D 2017-08-25 22:45
To ludzie ludziom zgotowali ten los, więc biedzie tak jak chcieliscie. Świątek, piątek i niedziela bedzie człowiek zapiera....ł tylko pogratulować. Dobra robota:D
2
robol 2017-08-27 09:21
Coś mądrego.
Cytat z jednego z wywiadów ."Ponadto właściciele firm nie mają pojęcia o trendach panujących na rynku pracy. Zdaniem eksperta wciąż pokutuje wizerunek pracownika jako poddanego z czasów, gdy o pracę było znacznie trudniej. Skutkuje to zniechęceniem do wykonywanych obowiązków, gdyż oczekują oni partnerskiego traktowania. Rozwiązaniem jest przesterowanie myślenia menedżerów na długofalowe profity, jakie mogą wygenerować tylko stabilne zespoły"
A na przekór trendom w naszej firmie kierownik ma zawsze rację i jest najmądrzejszy. Pracownik zdaniem kierownika to czarnuch pomimo że wielu ma lepsze wykształcenie i są mądrzejsi niż kierownicy. Kiedy w końcu ktoś pojmie że tak dłużej nie może być. Mój kierownik od początku roku nie pokazał się na dziale. Ja się pytam jak można zarządzać działem nie wiedząc co na nim się dzieje. Decyzje podejmowane z za biurka nie znając możliwości ludzi i działu są bardzo złe i błędne co widać. A chory program mentorski pokazuje że nikt nie ma pomysłu na poprawę sytuacji.

4
Joanna 2017-09-11 16:32
@:D o czym dokładnie mówisz? Czy możesz rozwinąć ten temat i powiedzieć coś więcej na temat pracy w Ronal Polska sp.zoo? Czy pracujesz obecnie w firmie? Co byś zmienił?
1
:D 2017-09-12 11:03
Na forum wszystko jest napisane...
1
Tołdi 2017-09-12 11:52
A co Ty kobieto tak drążysz?
1
Saper 2017-09-20 15:09
Zgadzam się na 100. Ze względu na pieniądze które zjadane są u góry warunki pracy bardzo ciężkie- stare maszyny, linki, wszystko się psuje. Zero szacunku między sobą prawie. Pieniądze które są wypłacane nie są warte ujętego zdrowia ani godności.
Pozdrawiam .
Kolczi 2017-09-22 16:57
Bardzo żenujący zakład rodzinną firmą podsumowując to wszystko słyszałem że Zwolnili pracownika jak wrócił po l4 a wypadek miał w pracy
Joanna 2017-09-26 12:48
@Kolczi czy pracujesz w Ronal Polska sp.zoo? Powiesz coś o swoich doświadczeniach związanych z pracą w firmie? Dlaczego masz takie zdanie o firmie? Każda informacja na tym forum jest ważna dla osób nowo zatrudniających się do firmy.
€€€ 2017-10-01 11:58
Na układy nie ma rady, trzeba kogoś wywalić najlepiej taką osobę która za bardzo się stawia czyt. robią ją w ch... a i sobie nie da... A przyjąć znajomka, siostrzeńca itp. wcisnąć na stanowisko gdzie wali ścieme i zarabia więcej niż starzy pracownicy którzy nieźle już tu zapieprzaja.
2
Kolczi 2017-10-02 17:55
Chlpaczek którego zakład zwolnił był zadowolony a teraz jest na bezrobociu owszem P.Joanno mogę się w 4 oczy spotkać i powiedzieć wszystko co Pani zechce wiedzieć o firmie
kolczi 2017-10-05 19:29
kazdy kto pozostawia tutaj opinie zostawia swoj slad w sieci miedzy innymi swoje ip po tym mozna dojsc gdzie dana osoba mieszka moje gadu gadu to 6518826 prosze napisac
Nikt 2017-10-11 20:47
Dlatego pół ronala siedzi przy pętli autobusowej i pisze Z wifi Solaris;)
2
misiek 2017-10-17 15:09
Szkoda że w ostatnim miesiącu zostało skasowanych ponad 30 opinii.
Zostaw swoją opinię o Ronal Polska sp.zoo - Wałbrzych
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ronal Polska sp.zoo