logo Ronal Polska sp.zoo

Ronal Polska sp.zoo

Wałbrzych

Opinie o Ronal Polska sp.zoo

OM 2017-05-18 12:02
A nie zastanawia Was dlaczego w W 10 jest inaczej? Panowie jaka praca taka płaca :-)
5
Freddy 2017-05-28 19:07
Ludzie pomału uciekają z tego syfu. Show Must Go on
4
Joanna 2017-05-29 10:22
@Gol 2017-04-01 10:38 jestem pracownikiem gowork.pl i zależy mi na poznaniu tego jak wygląda obecnie praca w Ronal Polska między innymi dzięki Waszym opiniom.
Wspominacie o zmianach w systemie pracy. Czy dotyczył on będzie wszystkich działów produkcyjnych firmy?
2
W6 2017-05-29 13:08
Rozmawiałem z kolegą z W10 i tam nic się nie zmienia. Było tam zebranie z prezesem, który zapewniał że zmian nie będzie.
2
Szczotkowy 2017-05-29 19:10
Będą tylko tam gdzie tak bardzo chciano zmian i mogliśmy wszyscy o tym przeczytać. To jest fabryka i kazdy o tym co bedzie robił zostal poinformowany przyjmując sie do firmy
3
W 2017-05-30 11:03
To co tylko na W06 będą zmiany? Wątpię, albo wszyscy albo nikt. Najlepiej zrobić referendum, kto jest za zmianami i problem z głowy, a tym co nie będzie pasowało i tak się w końcu zwolnią bo znudzi im się robienie niepotrzebnego szumu.
2
mma 2017-05-30 12:23
Czy to prawda że przez podfirme dostaje sie 1900zł za system 4 brygaodwy 3 zmiany ?

Obecnie robie w innym zakładzie i mysle nad przejsice ale na starcie mniej niz u mnie i praca duzo ciezsza .
Hihi 2017-05-30 12:36
Nie albo wszyscy albo nikt bo W10 nie wywija rozumem w sieci Chcieliscie lzej to bedziecie mieli
1
anonim 2017-05-30 22:42
Z nadgodzinami z 2300- 2400 wezmiesz. Obecna stawka na podfirmie to 13 Brutto.
Gol 2017-05-31 11:29
Do września chciałeś napisać bo juz ludzie się zwalniają.
5
Joanna 2017-06-09 14:11
@Gol wspominasz o zwolnieniach. Jak dużo osób odeszło w ostatnim czasie?
Zwykły fizol 2017-06-10 23:11
Chciałem z tego miejsca bardzo serdecznie podziękować mojemu przełożonemu za umożliwienie mi przyjścia do pracy po pikniku rodzinnym ( ponoć dla pracowników) w niedzielę na 6 rano na wspaniałe 12 godzin. Ludzie po jakiego grzyba to organizujcie? Wszystkie działy mają niedzielę wolna lub przychodzą na jakąś normalna godzinę, W10 dostało urlopy a my na W06 dział wiadomo jaki ( ten który ciągle musi sprzątać i ten który ma najmniej wolnego podczas gdy inne działy mają zawsze więcej - patrz Święta, postoje itp) wielce łaskawie puszczono nas dziś o 14 na piknik z którego tak naprawdę nie możemy w 100% skorzystać, bo trzeba cisnąć w niedzielę na 6 żeby sprzątać......Następnym razem zróbcie na plakacie napis PIKNIK DLA KIEROWNIKOW I ICH RODZIN ORAZ DLA PRACOWNIKOW DZIALU KADR, ciekawe czy Prezes lub Dyrektor mają wiedzę że takie zdarzenie ma w ogóle miejsce a jeśli nie wiedzą to mam nadzieję że zaglądają na to forum i się niedługo dowiedzą, bo robią z nami na naszym dziale co chcą.....
11
Bobi 2017-06-14 16:00
Zaraz inspekcja znowu będzie w Ronalu bo zakład 2 miesiące przed urlopem nie wie kiedy koniec produkcji i każą ludziom wstrzymać się z urlopami będziemy składać pisma o oddanie zaliczek to gwarancja kodeksu pracy człowiek wykupił wczasy i co teraz
1
Eh 2017-06-16 16:01
Haha dobre.
A mi dziś w zakładzie przeszedł przez drogę CZARNY CYGAN czy to oznacza że będę miał pecha lub wypadek.
10
Zwyrodnienia 2017-06-21 13:42
pani agnieszko. Zwykly przyklad mam na umowie 2500kg potrafie przenies po 500 kol na zmiane to napewno jest wiecej niz 2500kg. Wydatek energetyczny jaki pani wyliczyla to 800kcal to chyba jakies jaja jestem po awf i wiem ile szacunkowo kcal jest potrzebnch do przerzuxenia ponad 10 ton. Kola ponad 30kg sam z ziemi nad glowe juz nie chce dodawac nic o tym ze maja one ponad 300 stopni. Czy jest pani teraz swiadoma chociaz jednego efektu swojej opieszalosci? Ile kregoslupow szczelilo na tym dziale? To co konfrontacja? Przyjde z pipem mam raporty produkcyjne udowadniajace ze tak jest od ponad roku wszystko sygnowane logo ronal. Prosze uzupelnic karty charakterystyki bo to pani ?obowiazek. Wymieniac dalej?
7
John 2017-06-21 15:47
Czego Ty chłopie po AWF szukasz w Ronalu? Myślałeś, że po AWF będziesz siedział za biurkiem? A może chciałeś robić szpagaty w sekretariacie? Znajdź inną pracę i nie męcz siebie i innych dziwnymi wyliczeniami, bo Ci kręgosłup, jak to pisałeś po AWFie ... SZCZELI :)
5
Ajajaja 2017-06-22 07:50
Takim myśleniem typu "po AWF co ty tu robisz ?"a co po zawodowkach robią na kierowniczych stanowiskach? Bez szkoły zarządzania itp...itd...Skoro płacą w Ronalu więcej niż w szkole po AWF to gość jest w Ronalu...Dobrze kolega pisze o tych tonach przerzucanych w Ronalu.Ma rację i potrzeba nam więcej takich ludzi myślących nawet po AWF a interesujących się cyframi.





6
Joanna 2017-06-22 14:51
Chętnie dowiemy się więcej o Waszych opiniach na temat Ronal Polska jako pracodawcy. Jednak nie jest to miejsce na obmawianie, czy skupianie się na pracy poszczególnych pracowników firmy. Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Jeśli są jakieś wątpliwości co pracy konkretnego pracownika firmy, to najlepiej taki temat zgłosić wewnętrznie w firmie.
5
Obserwator z ramienia ONZ 2017-06-24 16:46
Jak to jest Pani Joanno, że nowo przyjmowani pracownicy mają stawki godzinowe no umowie niższe o 50 groszy od pracowników z umowami na stałe? Gdzie podwyżki dla stałych i doświadczonych pracowników? Dojdzie do tego, że będziecie Panie z biurowca i Panowie Kierownicy sami doginać przy produkcji. Zapomnieliście kto pracuje na wasze pensje. A Ukraińcy dostali możliwość poruszania się po całej UE, wątpię więc czy któryś chciałby to pracować.
5
Joanna 2017-06-26 13:54
@Obserwator z ramienia ONZ
niestety nie znam odpowiedzi na Twoje pytania, ponieważ nie jestem związana z firmą Ronal Polska. jestem pracownikiem gowork.pl i zależy mi na tym, by poznać jak wygląda praca w Waszej firmie oraz by osoby, które trafiły na ten wątek szukając informacji o swoim potencjalnym miejscu pracy mogły znaleźć odpowiedzi na zastanawiające je pytania.
1
Obserwator z ramienia ONZ 2017-06-26 16:56
Rozumiem. Mam nadzieję, że portal GoWork.pl nie zacznie cenzurować i usuwać negatywnych wypowiedzi pracowników. Pozdrawiam
2
Robol 2017-06-27 07:04
Ronal to specyficzna firma. Jedyna w swoim rodzaju. Brak funduszu socjalnego, brak wczasów pod gruszą, brak paczek dla dzieci na święta, brak biletów na basen czy siłownie. Jedyna firma gdzie zwalnia się ludzi z produkcji i zatrudnia dziewczynki do biur. Impreza firmowa raz do roku a ludzie na drugi dzień na 6 do roboty szli. Na tłusty czwartek wszyscy pracownicy dostali zaproszenia na pączka, niestety szybko okazało się że brudasy z produkcji nie mogą się poczęstować pączkiem, pewnie firma nie dałaby rady dźwignąć finansowo. Na zakładzie obowiązuje prędkość 5km/h, żeby się wyrobić chłopaki na wózkach muszą 4-ro krotnie przekroczyć normę. Zastawione przejścia , drogi ewakuacyjne, ciągi piesze. Wózki ledwo żyją, tak są eksploatowane. A kasy szkoda na nowe opony. Pracownicy biurowi brzydzą się odpowiedzieć "dzień dobry" . Wchodząc na teren zakładu każdy trzyma telefon przy uchu i udaje że rozmawia, i szybciutko zamknąć się w ciepłym i przytulnym miejscu. Od 4 lat nie usłyszałem słów "dziękuję Panowie, dobra robota", " super daliście sobie radę" czy zwykłe "dziękuję". Życzenia na święta tylko drogą elektroniczną, bo inaczej trzeba będzie kilka minut spędzić z ludźmi z produkcji. Jednym słowem dramat. Pracownik biurowy to prestiż na osiedlu i godność. A powinno być mądrość, empatia, dobre wykształcenie i odpowiedzialność za swoje decyzje. Tak się nami interesowali że podfirma przez kilka miesięcy nie odprowadzała składek za naszych pracowników. Przecież nic się nie stało. Nie wiem czy można trafić do gorszej firmy.
9
Mam już tego dosyć 2017-06-27 10:29
Robol Święta prawda, nas zwykłych pracowników ma się głęboko w d#pie. Już wyczynem kadry kierowniczej jest podanie ręki przy przywitaniu się.....a tak poza tym chciałem jeszcze zwrócić uwagę na jedną rzecz, stanowisko zawieszania kół na lakierni, chyba już dawno ktoś kto układa plany zawieszania zapomniał, że u nas nie ma robotów jak w innych zakładach ale koła zawieszają LUDZIE. Ja wiem, że to fajnie wygląda jak się układa taki plan w komputerku ale trzeba pomyśleć że ktoś te koła będzie musiał zawiesić. Chodzi mi głównie o sytuacje jakie mają miejsce ostatnio. Na 8 czy 12 godzin zawieszania 70% czasu są to koła 19 calowe i chyba nikomu nie muszę mówić ile takie koło waży, a do tego że koło waży ile waży trzeba dodać fakt że na palecie mamy aż 16 sztuk co oznacza bieganine przez 4-5 godzin non - stop. Do tego koła na bezbarwny oczywiście same wielkie krowy i na dobicie człowieka w kolejce czekają już koła 20 i 22 cale. Ja rozumiem, że zakład kładzie nacisk na same wielkie koła ale można by je poprzedzielać jakimiś mniejszymi żeby mieć chociaż czas na wyjście do kibla. Tylko czekać aż zaczną strzelać kręgosłupy, ludzie zwłaszcza nowi widzą co się dzieje i uciekają po 2-3 dniach. Nowych pracowników upycha się na inne stanowiska tylko nie na zawieszanie żeby nie spieperzyli od razu a zawieszają starzy pracownicy....Panie planisto szanowny pomyśl o LUDZIACH bo to dzięki nim masz co miesiąc 10-go kasę na koncie.....
5
123 2017-06-27 13:47
Dlatego panowie trzeba szukać innej pracy. W tym zakładzie człowiek się nie liczy tylko koła które w planie co druga pozycja to "pilne" przeważnie 19,20,22 cale.
8
Robol 2017-06-27 16:16
Spokojnie. W tym miesiącu idziemy na rekord odlaków i złomów. Przekroczyliśmy 700 palet, średnio po 24 koła, skromne licząc 500 zł czystego zysku z każdego koła. Ile to daje 700 X 24 X 500 = 8 400 000 zł (oczywiście nigdy nie dowiemy się ile tak naprawdę to jest kasy). Tyle naszej kasy poszło w śmietnik dla zasady " kierownik ma zawsze racje i nigdy się nie myli". Szybko wieszać, szybko odlewać , byle jak pędzlem czy sprayem pomalować i już mamy kolejny złom. Najważniejsze jest aby kierownik za to odpowiedzialny narobił jak najwięcej zdjęć wszystkim pracownikom na zakładzie. Tak profilaktycznie. Plan lakierni jest prosty. Wszystkie koła są pilne, bardzo pilne, strasznie pilne, niewiarygodnie pilne. Szkoda tylko że dział planowania po tylu latach nadal nie uczy się na błędach. Jedyna cyfra ważna to 650 kół na godzinę musi przejechać przez lakiernie, Oczywiście jeszcze nigdy się nie udało. Panowie roboty są za drogi głupi Polak jest znacznie tańszy w utrzymaniu. Na zakładzie jest tylko jeden priorytet. być ważnym lub bardzo ważnym i mieć miejsce parkingowe blisko wejścia,
6
brutal 2017-06-28 01:45
Robol 2017-06-27 16:16
Ja bym powiedział , że wszystkie koła są niewiarygodnie pilne . A King lakierników ma chyba zły miesiąc
3
Wałbrzyskie dno 2017-06-28 13:47
Tak jak piszesz. Brawo Ty. Nie zmienisz ludzi którzy są po zawodówce i nie potrafią kierować ludźmi, żadne szkolenia w tym nie pomogą. Nawet nie potrafią poprawnie się wysłowić. Wszyscy wiemy jak się dostali na stołki. Jeden przez drugiego chce pokazać jaki on to świetny jest tylko, że kosztem ludzi... Nie usłyszysz "dziękuję " tylko zje...e bo zawsze będzie mało, słupki na zielono za niskie itd. Nie podoba Ci się to się zwolnij w ukrainie siła. Taaa jasne... Oni mają premie ładne a ty żebyś zarobił sensowna kasę musisz robić nadgodziny, co z tego i tak uwalą na premi jak zawsze bo coś wymyślą, że dużo odlaków, bo wartung i nie było produkcji, bo żona nie dała i uwali dla zasady... Ta firma to jedno wielkie dno, nawet szyldy nie chcą na niej wisieć :)
9
Zawiedziony 2017-06-28 21:40
Na lakierni w_06 nadal komuna, władza po władzy. Największy problem tkwi w części kadry a nie w reszcie bo wszystko da się prawidłowo ukierunkowac. Fikcyjne miejsca pracy dla ziomali Kinga na nasz koszt napewno poprawią jakość kół.. ;)
1
Zszyfka 2017-06-29 06:48
Idzie lepsze. Skończył się rok szkolny w zawówkach i już awanse się posypały na lakierni. 4 koordynatorów od kanapek i kawki, 3 zastępców od otwierania drzwi. Im gorszy człowiek tym wyżej awansował. W naszym kraju jest zakaz zatrudnienia człowieka bez odpowiedniego wykształcenia, kompetencji i kwalifikacji na danym stanowisku. Ale u nas są wyjątkowe sytuacje. Ledwo czyta, średnio pisze więc jest ideałem. KING pewnie pęka z dumy że otacza się takimi ludźmi.
5
REGARDING 2017-06-29 09:49
"King Lakierni" się później dziwi dlaczego taki syf jedzie na kołach heh... No ale ten zakład chyba nie ma w myśli produkować dobrych kół z min. ilością wad tylko ma dawać stołki i posadki dla ziomeczków Kinga mimo braku kwalif. A sam King .... ehhh szkoda pisać. Widocznie tak ma być skoro przyzwolenie WIELKICH Z GÓRY. Mimo wszystko miłego dnia wszystkim pracownikom RONALA :D
3
hałabała :D 2017-06-29 22:56
To firma dla ludzi bez ambicji i szacunku do samego siebie. Docenią Cie tylko przez włażenie w du...ę wiadomo komu, ładowaniem innych na minę... itd. Najlepiej być debilem, niemową i niewidomym żeby mogli z Tobą robić co chcą i gadać śmieci dlaczego tak mało zarobiłeś bla bla bla. Sami sobie bułę napychają a ludzi kłamią w żywe oczy. Jak ktoś jest trochę kumaty to sam wyłapie że coś jest nie tak, nawet jak się odezwiesz to jak walka z wiatrakami, oni sobie ty sobie... KING??? :D Pozostawię to bez komentarza bo do jego poziomu nie ma co się zniżać :D
4
Lakiernia W06 2017-06-30 16:02
Jak bym miał zniżyć się do poziomu Andrzeja, to był musiał pracować na samym dnie kopalni. Jak ktoś chce by w W06 normalnie były malowane koła, to powinien tego całego śmiesznego Barona zwolnić razem z jego przydupasami co nie potrafią zrzutu ekranu zrobić z komputera i robią zdjęcia monitora :D Po co ktoś ma się starać jak i tak ten gość wie wszystko lepiej, taki ronalowski mistrz świata we wszystkim. A teraz jego bardzo dobry kolega Tomeczek zostaje koordynatorem ch..j wie czego na lakierni, a jego lakiernik i proszkownik zostają koordynatorami lakierników i proszkowników. Po co w ogóle się tworzy takie stanowiska?
3
Człowiek 2017-06-30 17:35
Co do zdjęć. Warto zadać sobie pytania komu i jakie zdjęcia zrobił King - Baron że wszystko może i zatrudnia ile tylko chce. Rozkazuje kompletacji, koryguje wyniki QS,neguje wszystko na co tylko przyjdzie mu ochota. Taki fotograf amator. Myślę że też zacznę mu zdjęcia robić. Choć pewnie wyprze się że to nie on na nich jest. Ale będzie można już coś mieć na niego. Raz tylko widziałem chłopa w akcji jak zlomy i odlaki miejsce parkingowe mu zabraly. Matko ale to był cudowny widok,taki bezcenny. Korona spadła i do szamba się potoczyła.
4
:) 2017-07-01 10:19
No to teraz dopiero Tomeczkowi odbije palma, następny co lubi latać z aparatem... Do końca roku pozwalnia się 70 % starego składu lakierni. Jak to po co, to ty nie wiesz, ile tu pracujesz? Bo to jest tak : Arcydebil, megadebile aż do najniższego szczebla:D Ale będzie cyrk hahaha
6
Joanna 2017-07-03 11:00
@Obserwator z ramienia ONZ
jedyną podstawą do zarchiwizowania opinii i interwencji administratora, jest jej niezgodność z regulaminem. Zależy nam, by wątek bym miejscem wymiany informacji oraz zostawiania opinii zarówno pozytywnych, jak i negatywnych i mówiących o tym co w firmie warto by zmienić. Komentarze te muszą jednak spełniać zasady regulaminu.

@:)
myślę, że nie jest to dobre miejsce na obrażanie innych pracowników firmy. Jednak chętnie dowiemy się więcej na temat tego co się w Ronal Polska aktualnie dzieje. Wspominasz o tym, że duża część działu zamierza się zwolnić. Co jest tego powodem?
Obserwator tego bałaganu 2017-07-03 13:39
Pytacie po co tyle "sztucznych" stanowisk na lakierni? A no po to żeby najlepsi przyjaciele wielce szanownego Szefa nie musieli już kompletnie nic robić (oprócz je#ania ludzi i kawy). Kopniaki w górę dostają największe wazeliny ( wiecie doskonale kto więc nie będę tłumaczył tego "rodzinnego" przetasowania) jestem tylko ciekaw czy ktoś z władz zakładu w ogóle wie co tu się wyprawia i ma świadomość, że kolejne wyższe stanowiska zasilają ludzie, którzy nie mają zielonego pojęcia i wiedzy o danej pracy. Jedyne co potrafią to opi#rdalać szarych pracowników i wchodzić w tyłek tak głęboko, że nie wiadomoczy to jeszcze oni czy już ta osoba, której wchodzą w d#pe. Pozdro dla wszystkich kumatych
4
Miszczu 2017-07-04 19:22
Cholera ją wie. Na pewno prowadzą rekrutację na kolejnych 300 pracowników biurowych aby poprawić jakość i wydajność ekspresów do kawy. Ponoć firma wygrała przetarg na testowanie maszyn ????. Taki żarcik mi się wymknął.
3
:) 2017-07-07 12:52
Nikt tutaj nikogo nie obraża tylko pisze jak jest. A jest wręcz fantastycznie...
5
Pracownik 2017-07-07 13:38
Wystarczy napisać jakieś imię lub stanowisko i nagle okazuje się jak bardzo dana osoba jest oburzona że ktoś źle o niej pisze. A może warto zastanowić się że decyzje podejmowane w czyjejś głowie powinny mieć konsekwencje jeśli jest to głupi pomysł. Stanowisko to nie tylko prestiż a w znacznie większej części odpowiedzialność. Ale co o tym może wiedzieć zapyzialy, niedorozwoniety emocjonalnie egocentryk. Nasze wyniki to jest ocena Waszej pracy i Waszych decyzji. A przy każdym audycje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam cierpnie. Szacunek zdobywa się wśród ludzi mądrym decyzjami a nie papierem ze szkoły. Nawet Pani od szkoleń na liniowego się poddała. Tylko chyba nie wie jak to powiedzieć prezesowi że z gówna i szamba perfumerii nie będzie.
8
Cif 2017-07-10 11:48
Queen Lakierni :)
1
były pracownik 2017-07-19 22:31
Przestancie płakać i wezcie sie w garść i ( usunięte przez administratora ) zakłademn w cholere , po co te żale i tak nikt tego nie czyta( chodzi mi o właścicieli i itp.) ja sie zwolniłem miesiąc temu i mam teraz psychiczny oraz fizyczny luz w innej pracy
8
Bob Budowniczy 2017-07-25 11:49
I ruszyła budowa pod kolejny obóz pracy....
2
Misiek 2017-07-25 18:22
Nie obóz pracy a jedynie kolejne kierownicze stanowiska dla znajomych. W obu zakładach powoli wyczerpuje się pula dobrych etatów.
3
Zły 2017-08-09 21:26
Coś dla osób na kierowniczych stanowiskach w naszej firmie.

Poniżej wybrane przyczyny uzasadniające wypowiedzenie umowy o pracę na czas nieokreślony w przypadku pracowników zatrudnionych na stanowiskach kierowniczych:

- brak umiejętności organizacyjnych może stanowić uzasadnioną przyczyny wypowiedzenia umowy o pracę pracownikowi zatrudnionemu na stanowisku kierowniczym, pomimo wysokiej oceny jego kwalifikacji zawodowych(wyrok SN z dnia 10 listopada 1999 r., I PKN 355/99;),

- niezawiniony przez pracownika brak umiejętności pracy w zespole (wyrok SN z dnia 15 kwietnia 1999 r., I PKN 14/99;),(...).

Myślę, że wiele osób powinno zapoznać się z orzeczeniami SN i zastanowić się czy nadal nadają się na kierownicze stanowiska.
Zły 2017-08-09 21:33
Na ogół kierownik ma (powinien mieć) większą świadomość skutków nieprzestrzegania przepisów, co daje podstawę do surowszej odpowiedzialności za niereagowanie i dopuszczanie możliwości zaistnienia wypadku przy pracy. Kierownik, czyli osoba kierująca osobami, ma obowiązek organizowania stanowisk pracy zgodnie z przepisami bhp. Identycznie sformułowany obowiązek odnosi się do pracodawców. Jest jednak pewna różnica w wypełnianiu tego obowiązku przez pracodawcę i przez kierownika. Otóż warto pamiętać, że pracodawca ponosi odpowiedzialność za organizację stanowisk pracy w całej firmie, natomiast kierownik odpowiada tylko za przydzielony mu odcinek pracy!
Osoby kierujące pracownikami, które nie wykonują ciążących na nich obowiązków z zakresu bezpieczeństwa i higieny pracy, podlegają karze grzywny (art. 283 k.p.).
Tomasz 2017-08-10 18:05
Drogi transportu powinny być wyznaczone w taki sposób, aby zapewnić bezpieczne odległości między mijającymi się pojazdami, pieszymi i pojazdami oraz w celu zachowania dostatecznych odległości od mijanych regałów i pozostałych elementów wyposażenia magazynowego. Obowiązkiem pracodawcy jest określenie maksymalnych prędkości, z jakimi środki transportu wewnętrznego mogą się poruszać po terenie zakładu. Pracodawca powinien podjąć środki organizacyjne, zapobiegające wchodzeniu pracowników pieszych na teren pracy wózków. Jeśli ze względu na rodzaj wykonywanej pracy nie jest możliwe spełnienie warunków organizacyjnych pracodawca powinien zastosować odpowiednie środki zabezpieczające pracowników przed skutkami zagrożeń powodowanych działaniem wózków.
Serg 2017-08-10 20:20
Cześć
Są z Ukrainy. Pracowałem w Ronale i chcę podziękować wszystkim, ponieważ taki piękny zespół nie spotkać. Zwłaszcza 3 zmiany. Dziękuję wszystkim
1
Młody 2017-08-12 15:52
Dziwny zakład. Już tam nie pracuję ale słyszałem że na obróbce gdzie robiłem kolejny majster się poddał. Chłopaki psychicznie nie dają rady.
5
Q-PA 2017-08-14 18:53
Mordor na Orkana ;)
3
Niewdzieczny 2017-08-15 09:46
Mogli przyjść na kompletacje. Tutaj wiedzą jak radzić sobie ze stresem. Małpka i 6-io pak przed pracą i robota sama idzie. Oczywiście nie bez znaczenia są skończone studia i liczne kursy z zarządzania projektami i personelem. Wprowadzone europejskie i światowe standardy pokazują jak cudownie może być w pracy. Szeroki zasób słownictwa pozwala na właściwe komunikowanie się z pozostałymi pracownikami w kilku językach. Kultura osobista na najwyższym poziomie pozwala nam czuć się bardo bezpiecznym na dziale, wiemy że jesteśmy pod dobra opieka. Nic tylko być wdzięcznym za możliwość pracy z tak wspaniałymi ludźmi. Szkoda że reszta nie bierze przykładu z Panów Kierowników prowadzących.
2
Zostaw swoją opinię o Ronal Polska sp.zoo - Wałbrzych
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Ronal Polska sp.zoo