Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Work Temps

Pracowałeś w firmie Work Temps i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były pracownik work temps - 2009-09-30 16:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam pod patronatem tej firmy dla Polkomtela w promce - ludzie super, nigdy nie miałam żadnego problemu z wypłatą, chodź za tak ciężką pracę powinni płacić przynajmniej 2000 netto!! dlatego też jest tak duża rotacja.
zdjecie uzytkownika
safanduła - 2012-06-03 11:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałam w Łodzi, nie prawda, że nie ma miejsca dla nowych pracowników. Bardzo dużo z osób, które zostały przyjęte ze mną dostały umowy z polkomtela, a nie od pośrednika. Niestety awanse zależą od kierowników i ich osobistych sympatii bardziej niż od wyników pracy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-02 14:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam właśnie płatnego stażu. 700 zł, to jednak strasznie mało jak na trzy miesiące, chociaż są firmy, które nie płacą w ogóle. Czy ktoś z was dostał potem propozycję stałej pracy na pełen etat? na takiej mi najbardziej zależey
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-10 13:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewypłacalni! każdego miesiąca dostawałem złą kwotę wynagrodzenia, o wszystko trzeba było się upominać. Kilka osób nie otrzymało wynagrodzenia za przepracowane dni...
Właścicielka opryskliwa dla pracowników... aż strach było wpaść tam na nią przy podpisywaniu umowy...
zdjecie uzytkownika
Była- na szczęście- pracownica - 2014-10-13 14:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
napisałam tutaj bardzo niefajną, ale jakże prawdziwą opinię na temat tej pseudoagencji pracy, jak widać była im nie na rękę skoro komentarza brak, więc napiszę jeszcze raz. Nigdy więcej, wyzysk, chamstwo i brak jakiekolwiek pojęcia o tym jak powienien być traktowany pracownik. Wytrzymałam 7 miesięcy...i chyba o te 7 za długo, pracownicy niekompetentni, robione są szwindle z umowami, nie można sie o nic doprosić...a cała "szefowa" jest po prostu wredna i opryskliwa ...niech ktos się w końcu za nich weźmie i zgłosi do PIP bo to co oni wyprawiają aż sie o to prosi! Machloje i błędy...a i jeszcze nie raz musiałam dzwonić gdzie jest moja mikro wypłata bo nie dostawałam jej na czas!totalna porażka! I jeżeli ten komentarz również zniknie to i tak będe publikowała nowe o tej samej treści...niech ludzie wiedzą!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-30
Żródło: Gowork.pl
Kielce
(świętokrzyskie)
Jesteśmy Agencją Pracy Tymczasowej ( nr wpisu do rejestru 7852). Dla swojego Klienta z branży logistycznej poszukujemy osób na stanowisko:   Magazynier/Operator wózka widłowego Miejsce pracy: Kielce   Obowiązki: - obsługa wózka widłowego - załadunek/rozkładunek towarów - praca z dokumentacją magazynową   Wymagania: - uprawnienia na wózki widłowe - doświadczenie w kierowaniu wózkami widłowym
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
zdegustowany - 2014-10-22 16:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rekrutacja u nabzdyczonej blondynki - totalnie nieprzygotowana do rozmowy rekrutacyjnej. Usiłowała być miła, ale bardzo sztuczna osoba. Odczuwałem, że robiła wielką łaskę, że przyszedłem na rozmowę. Absurdalne pytanie - jaka stawka mnie interesuje? Fajnie, tylko dzień wcześniej przez telefon Pani powiedziała o stawce, którą zaakceptowałem, by przyjść na rozmowę. Na pytanie - kiedy zaczyna się praca - usłyszałem - nie wiem... A na koniec z łaski swojej tonem wielkiej damy powiedziała, że jak spełnię ich oczekiwania, to zadzwonią. Byłem tak zdegustowany rozmową, że generalnie podziękowałem za rozmowę. Straciłem 10 minut z życia w tej bezsensownej firmie i Bóg zapłać, że odzuciłem ich ofertę
zdjecie uzytkownika
Inswerert - 2014-10-23 12:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Rekruterka nie podaje ręki na powitanie. Brak kultury ewidentny.
W tej agencji mają też niezły bałagan. Zapisują na rozmowy rekrutacyjne na inne stanowisko, niż się pierwotnie aplikowało.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Temps
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x