Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Work Temps

Pracowałeś w firmie Work Temps i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były pracownik work temps - 2009-09-30 16:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam pod patronatem tej firmy dla Polkomtela w promce - ludzie super, nigdy nie miałam żadnego problemu z wypłatą, chodź za tak ciężką pracę powinni płacić przynajmniej 2000 netto!! dlatego też jest tak duża rotacja.
zdjecie uzytkownika
safanduła - 2012-06-03 11:54:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracowałam w Łodzi, nie prawda, że nie ma miejsca dla nowych pracowników. Bardzo dużo z osób, które zostały przyjęte ze mną dostały umowy z polkomtela, a nie od pośrednika. Niestety awanse zależą od kierowników i ich osobistych sympatii bardziej niż od wyników pracy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-02 14:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam właśnie płatnego stażu. 700 zł, to jednak strasznie mało jak na trzy miesiące, chociaż są firmy, które nie płacą w ogóle. Czy ktoś z was dostał potem propozycję stałej pracy na pełen etat? na takiej mi najbardziej zależey
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-10 13:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewypłacalni! każdego miesiąca dostawałem złą kwotę wynagrodzenia, o wszystko trzeba było się upominać. Kilka osób nie otrzymało wynagrodzenia za przepracowane dni...
Właścicielka opryskliwa dla pracowników... aż strach było wpaść tam na nią przy podpisywaniu umowy...
zdjecie uzytkownika
Była- na szczęście- pracownica - 2014-10-13 14:48:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
napisałam tutaj bardzo niefajną, ale jakże prawdziwą opinię na temat tej pseudoagencji pracy, jak widać była im nie na rękę skoro komentarza brak, więc napiszę jeszcze raz. Nigdy więcej, wyzysk, chamstwo i brak jakiekolwiek pojęcia o tym jak powienien być traktowany pracownik. Wytrzymałam 7 miesięcy...i chyba o te 7 za długo, pracownicy niekompetentni, robione są szwindle z umowami, nie można sie o nic doprosić...a cała "szefowa" jest po prostu wredna i opryskliwa ...niech ktos się w końcu za nich weźmie i zgłosi do PIP bo to co oni wyprawiają aż sie o to prosi! Machloje i błędy...a i jeszcze nie raz musiałam dzwonić gdzie jest moja mikro wypłata bo nie dostawałam jej na czas!totalna porażka! I jeżeli ten komentarz również zniknie to i tak będe publikowała nowe o tej samej treści...niech ludzie wiedzą!
zdjecie uzytkownika
zdegustowany - 2014-10-22 16:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rekrutacja u nabzdyczonej blondynki - totalnie nieprzygotowana do rozmowy rekrutacyjnej. Usiłowała być miła, ale bardzo sztuczna osoba. Odczuwałem, że robiła wielką łaskę, że przyszedłem na rozmowę. Absurdalne pytanie - jaka stawka mnie interesuje? Fajnie, tylko dzień wcześniej przez telefon Pani powiedziała o stawce, którą zaakceptowałem, by przyjść na rozmowę. Na pytanie - kiedy zaczyna się praca - usłyszałem - nie wiem... A na koniec z łaski swojej tonem wielkiej damy powiedziała, że jak spełnię ich oczekiwania, to zadzwonią. Byłem tak zdegustowany rozmową, że generalnie podziękowałem za rozmowę. Straciłem 10 minut z życia w tej bezsensownej firmie i Bóg zapłać, że odzuciłem ich ofertę
zdjecie uzytkownika
Inswerert - 2014-10-23 12:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam. Rekruterka nie podaje ręki na powitanie. Brak kultury ewidentny.
W tej agencji mają też niezły bałagan. Zapisują na rozmowy rekrutacyjne na inne stanowisko, niż się pierwotnie aplikowało.
zdjecie uzytkownika
pracowałemprzezWTs - 2014-11-16 12:26:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem wcześniej przez tę agencję pracy i nie było prawie żadnych problemów. Nie wiem kto to wypisuje ale wygląda na wpisy konkurencji bo widać że w tym samym czasie były robione chociaż od 2009 roku było kilka ledwie wpisów. Ja tam miło wspominam współpracę , podczas rezygnacji nie robili problemów jak to czynią inne agencje. Od razu podali za jaką stawkę będzie praca więc nie wiem o co te oburzenia że płaca tobie się nie podobała to nie bierz takiej pracy. Poza tym stawki minimalne ustalają politycy więc do nich miej pretensje o wysokość zarobków. Skoro wypłacili to czemu piszesz że niewypłacalni ? Ale dobrze zgłaszać na forum takie pomyłki bo jak będą się często zdarzać to zgłaszać do szefowej to zwolnią księgową itd. Wtedy miałem akurat 2 prace i dobrze że WTs wypłaciło mi pieniądze bo ta druga firma to dopiero byli oszuści i naciągacze więc złego słowa nie mogę powiedzieć o tej agencji. Gdy ktoś nie ma pracy to warto zastanowić się i spróbować swoich sił.
Wcześniej sprawdzałem wpisy o WTs i nie było takich sensacji jak teraz możliwe że jedna osoba uwzięła się na tę agencję ale do was należy ostateczna ocena. Ja dałbym agencji 4 gwiazdki bo mają tam jakieś terminy i jak nie wyślesz karty pracy na czas to mogą być opóźnienia w rozliczaniu wypłaty. Najwidoczniej ktoś się spóźnił i szuka taniej sensacji...gdyby załatwiali auto służbowe i mieszkanie to dałbym im 5 albo 6 gwiazdek dlatego też ograniczam się do 4 bo może kiedyś będą takie oferty mieli ;)
zdjecie uzytkownika
student - 2014-11-19 21:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a pracował może ktoś w Work Tempus jako pakowacz- pracownik produkcji w Łodzi? Wymagania spełniam, studiuję, mam tez dobry stan zdrowia, nie jestem karany. Praca ma być na 3 zmiany, myślicie, że idzie pogodzić prace oraz studia jednocześnie, pójdą mi na rękę z grafikiem? W ogóle to warto, nie ma opóźnień w płatnościach?
zdjecie uzytkownika
titititi - 2014-11-29 15:15:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracowałemprzezWTs - 2014-11-16 12:26:25]:
a ja myślę, że te czasy świetności tej agencji o których tutaj piszesz dawno minęły. Pracowałam i wiem, szczerze wątpię aby jedna osoba wysilał sie na takie komentarze. sama jeden z tych negatywów zamieściłam a reszta nie jest moją robotą :) agencja jest mega kiepska tak samo jak ich personel i cała ta szefowa. A co do argumentu że niby pracownicy zatrudniani przez ta agencję nie wyrabiali się czasowo z dokumentami to jesteś bardzo w błędzie...ja na przykład miałam wszystko przed czasem regulowane z dokumentacją a i tak miałam problemy z rozliczaniem urlopu i musiałam sie upominać o pensję oraz o poprawy błędów w umowie. Mają tam niezły bajzel a szefowa jest oszustką! Amen!
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2014-11-29 15:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [titititi - 2014-11-29 15:15:02]:
a ja bym jeszcze dodała coś odnośnie tego niby braku komentarzy negatywnych, że niby teraz wielki wysyp na stronie jest a wcześniej nie było. Widocznie są usuwane te najbardziej niewygodne...sama 2-krotnie zamieszczałam negatywa a jakież było moje zdziwienie, że potem na stronie nie ma żadnego z nich. A z tymi 6 gwiazdkami to kolego przegiąłeś - odstaw to co bierzesz bo to groźne dla zdrowia jest jak widać, bo żeby taką ocenę im wystawić to trzeba albo mieć nie pokolei w głowie albo być po spożyciu...no chyba że napisał to jeden z pochlebców szanownej szefowej WT albo i ona sama hahahahaha :D
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja u nabzdyczonej blondynki - totalnie nieprzygotowana do rozmowy rekrutacyjnej. Usiłowała być miła, ale bardzo sztuczna osoba. Odczuwałem, że robiła wielką łaskę, że przyszedłem na rozmowę. Absurdalne pytanie - jaka stawka mnie interesuje? Fajnie, tylko dzień wcześniej przez telefon Pani powiedziała o stawce, którą zaakceptowałem, by przyjść na rozmowę. Na pytanie - kiedy zaczyna się praca - usłyszałem - nie wiem... A na koniec z łaski swojej tonem wielkiej damy powiedziała, że jak spełnię ich oczekiwania, to zadzwonią. Byłem tak zdegustowany rozmową, że generalnie podziękowałem za rozmowę. Straciłem 10 minut z życia w tej bezsensownej firmie i Bóg zapłać, że odzuciłem ich ofertę
Pytania:
zdjecie uzytkownika
karo - 2014-11-29 18:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracował ostatnio przez tą agencję w Warszawie dla Polkomtel? Praca dotyczyć ma rozpatrywania reklamacji i się głęboko zastanawiam. Raczej ma być to coś tymczasowego, być może na te 3 miesiące, na które jest umowa. Warto, czy trzymać się z daleka?
zdjecie uzytkownika
bullo - 2014-12-01 17:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli kogoś interesuje praca w firmie Work Temps to polecam zobaczyć nową ofertę pracy. Uważam że bardzo ciekawa sprawa. Jesteśmy Agencją Pracy Tymczasowej (nr wpisu do rej. 7852). Dla swojego Klienta poszukujemy osób na stanowisko:...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5698127?keywords=&region=
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Work Temps
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Work Temps?
Zadaj pytanie
x