brak logo

Human & Hunter

Katowice

Opinie o Human & Hunter

Praca potrzebna 2016-12-19 21:25
Może coś konkretniej???
Grandier 2017-01-04 18:26
Firma spoko a że czasem coś nie ułoży się , tak bywa. Mieliście pecha i tyle, ale nie trzeba się ustawiać wrogo bo może jeszcze kiedyś uda się wyjazd.
hwdp 2017-01-11 12:54
a gdzie pracujesz mozesz cos mi powiedziec na temat oczynkowni ?
Bonus 2017-01-12 14:26
Agencja jest super to już wiem. Może ktoś ma wiedzę o przyjęciach?
Ona ona 2017-02-01 19:17
Wybiera się ktoś do niemiec na produkcję uszczelek z tej firmy? Albo może jest ktoś kto tam pracuje?
1
Imigrant 2017-02-07 19:41
Byłem z agencją na robocie w Niemczech i mam bardzo dobre wspomnienia. Warunki lokalowe ok. wszystko dobrze zorganizowane, nieźle zarobiłem. Polecam!!
1
zzzz 2017-02-10 11:55
Co tu dużo pisać... Jeżeli oferują na start 2400 brutto w dzisiejszych czasach to są śmieszni.Powodzenia w szukaniu januszów.....
3
GRZES 2017-02-11 10:53
CZESC JA SIE WYBIERAM NA UISZCZELKI
1
Aga89 2017-02-14 09:53
Jak ktoś jest na tyle naiwny, by uwierzyć w pochlebne komentarze pisane przez pracowników H&H to niech się później nie dziwi, kiedy nie będą miały one za wiele wspólnego z rzeczywistością. Wynagrodzenie minimalne, pracownicy traktowani jak bydło. Nazwa firmy dobrze oddaje jej charakter - "łowca ludzi" - choć bardziej pasowało by Deer Hunter - "Łowca Jeleni", bo trzeba być jeleniem by tam pracować.
7
Nina 2017-02-15 16:49
Hey. Pracuje juz ktos przy tych uszczelkach, albo wie jak tam jest?
Janek 2017-02-16 08:18
To jest dobra agencja a wiem to z własnego doświadczenia. Korzystałem z ich pośrednictwa i wszystko było w najlepszym porządku, kasa na czas i mieszkanie ok.
macko 2017-02-17 21:14
pracowałem w Częstochowie nie polecam ludzi biorą byle skąd z ulicy nie polecam
5
dj macko 2017-02-17 21:14
pracowałem w Częstochowie nie polecam ludzi biorą byle skąd z ulicy nie polecam
1
Edyta 2017-02-28 09:07
macko czy mógłbyś powiedzieć dokładniej co takiego nie spodobało Ci się w pracy?
anna 2017-02-28 09:52
pracuje ktoś w Drnovicach za pośrednictwem tej firmy?
Jakie są warunki zakwaterowania,wyżywienia,samej pracy itp?
Proszę o info,dzięki.
Edyta 2017-03-06 15:46
Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na stanowisko Kontrolera jakości?
Qki 2017-03-09 16:36
Witam byłem dziś na rozmowie w Cieszynie i bardzo profesjonalne podejście informacje o zarobkach co i jak na początku jak wygląda zakwaterowanie polecam
Edyta 2017-03-10 13:52
Qki, a w ogóle ilu etapowy jest proces?
Rafał 2017-03-23 10:18
Witam wybieram się jutro na rozmowę do Cieszyna, jak tam z zakwaterowaniem i przy czym to jest praca i jakie zarobki?
Karol 2017-03-28 11:14
Czy dowiem się coś więcej na temat pracy kontroler jakości - Myślenice? Jak przebiega rekrutacja? Jak się pracuje w firmie? Czy mają pakiet socjalny?
Jola Ptasior 2017-04-03 01:13
Firma to porażka, powinna się nią zainteresować Państwowa Inspekcja Pracy oraz Skarbówka.
3
Rambo :) 2017-04-04 11:50
Święta racja!! nie polecam!!
3
Krystyna. 2017-04-04 11:56
Ogólnie mają Cię w du..pie, traktują jak powietrze, warunki zakwaterowania w ogóle nie są takie jak obiecują, nie ma zaliczek a i jak tam pojedziecie to przygotujcie się na głodówkę oraz finansowo aby w razie czego jeśli będziecie chcieli wrócić do domu bo Was nie odwiozą i zostawią na pastwę losu...
4
Krystyna 2017-04-04 12:00
Praca może ok, ale jeśli rozchodzi się o zakwaterowanie to lepiej byś się miała w namiocie niż tam.. A jeśli chodzi o wyżywienie to lepiej się zabezpiecz bo zaliczki nie dostaniesz i zabezpiecz się gotowkowo w razie ja byś chciała wrócić do domu...
1
Ndm 2017-04-11 15:24
Pracowałem. W Wurzburgu. Ogólnie ok ale w human to bałagan totalny. Jeszcze teraz z nimi wojny toczenie. ....
2
Natalia 2017-04-12 22:58
Mam pytanie w jakim kraju jest ta praca dla fizjoterapeuty? Jakie wymagania trzeba spełnić, żeby przejść rekrutację? Mam wieloletnie doświadczenie .Zależy mi na tej pracy a agencja jest spoko więc można jechać do.
Matthew 2017-04-19 22:01
Dokładnie.. coś mi wypadlo i musiałem wrócić do Polski , olali mnie i trzeba było sobie jakoś radzić. 12zł na rękę za 8h pracy w sobotę! Wynosi 96zł a wypłacają 40zł hahaha. Kpina totalna.
Nie polecam.
Matthew 2017-04-19 22:02
Dokładnie.. coś mi wypadlo i musiałem wrócić do Polski , olali mnie i trzeba było sobie jakoś radzić. 12zł na rękę za 8h pracy w sobotę! Wynosi 96zł a wypłacają 40zł hahaha. Kpina totalna.
Nie polecam.
Hanter 2017-04-20 12:34
Nikt nikogo nie zmusza do podpisania umowy i pracy. Każdy jest dorosły i chyba wie co podpisuje a później są pretensje do wszystkich tylko nie do siebie.
AW 2017-04-28 20:04
Pomiędzy tym, co jest podpisywane, a tym, co jest pozniej jest spora roznica, takze ewentualne pretensje sa raczej uzasadnione, pani(e) Hanter. Użyte słowo "chyba" było kluczowe w wypowiedzi.
1
AW 2017-04-28 20:05
Pomiędzy tym, co jest podpisywane, a tym, co jest pozniej jest spora roznica, takze ewentualne pretensje sa raczej uzasadnione, pani(e) Hanter. Użyte słowo "chyba" było kluczowe w wypowiedzi.
2
Gregor 2017-05-01 16:54
Praca za granicą to nie jest miejsce dla dzieci a jedynie dla osób odważnych. Dziwi mnie takie narzekanie bo jeździłem, pracowałem i wszystko było ok. Wystarczy trochę inwencji własnej a można sobie wiele spraw załatwić, ulepszyć żeby milej się pracowało.
Anna 2017-06-01 13:39
Jedna WIELKA żenada i brak profesjonalizmu rekruterek we Wrocławiu.
Kompletny brak profesjonalizmu i podejścia do pracowników. Odnosi się wrażenie, że Panie z rekrutacją niewiele wspólnego miały i są z tak zwanej "łapanki" na tych stanowiskach.
Stawki i warunki pracy które proponują są poniżej krytyki.

2
Grandier 2017-06-04 22:54
@AW Dlaczego tak twierdzisz? Dla mnie to zupełnie nie trzyma się prawdy, przecież to Ty podpisujesz umowę i powinno się dobrze ją przeczytać. Wtedy jesteśmy zabezpieczeni, bo nie ma to jak umowa na piśmie
SKUN 2017-06-07 18:40
W piatek mam wyjazd do Niemiec i nadal sie zastanawiam czy im zaufac.. Wszystko jest za bardzo kolorowe jak na moje, prosilbym o prawdziwe komentarze :)
Bratek 2017-06-18 19:27
O jakiej pracy w Niemczech jest mowa? Nie ma żadnych szczegółów a jestem zainteresowany bo firma jest ok.
fizjo 2017-06-19 21:14
W sprawie tej rekrutacji, prosimy o kontakt: pod adres mailowy przesyłanie aplikacji i CV: katowice@human-hunter.pl , lub kontakt telefoniczny : +48 32 203 10 82
Oferta jest ciekawa, zatrudnienie nie przez agencję, a bezpośrednio przez właściciela kliniki, oferujemy pomoc w znalezieniu mieszkania blisko kliniki, pomoc przy zdobyciu potrzebnych dokumentów, a także (jeśli trzeba) pomocy przy sprowadzeniu najbliższej rodziny.
Grzesiek 2017-06-22 11:53
Human & Hunter to spoko agencja, zawsze maja dużo różnych ofert dostosowanych do potrzeb ludzi. Nie wszyscy mogą i chcą wyjeżdżać za granicę, u nas też można zarobić.
Edyta 2017-08-28 08:47
@Grzesiek czyli polecasz firmę Human & Hunter? Czy sam pracowałeś z nimi za granicą? Opowiesz na jakim stanowisku byłeś? Każda informacja o współpracy z agencją i jej zalety przydadzą się osobom zastanawiającym się czy szukać razem z nimi pracę. Szczególnie, że agencja posiada dużo ofert http://www.gowork.pl/praca/human-hunter;pr.
Mario Puta 2017-08-28 14:48
Human&Hunter to ( usunięte przez administratora ) nie agencja. Sami piszą sobie pozytywne komentarze. W tych prawdziwych byłoby za dużo przekleństw. Niepochlebne poza tym kasują. Unikać - dno i 2 metry mułu.
1
Bogusz 2017-09-02 17:06
Szukam ofert pracy za granicą ale niestety nic nie mogę znaleźć, są jedynie ofert w kraju. Czy mógłby ktoś podpowiedzieć mi gdzie mają roboty? Może co jest najlepsze w ich ofercie? To byłby pierwszy raz.
Edyta 2017-09-15 09:29
@Bogusz może najlepiej byłoby, gdybyś się skontaktował z firmą z zapytaniem czy mają oferty pracy zagraniczne. Wtedy dostaniesz jak najszybciej odpowiedź. Jakbyś się dowiedział to proszę podziel się z nami również tymi informacjami.
Gast 2017-09-27 18:13
Mamy dwie oferty pracy obecnie w Niemczech. Zapraszam do kontaktu w sprawie szczegółów.
Edyta 2017-09-28 10:03
@Gast to jest forum odnośnie pracy w firmie Human & Hunter. Nie piszemy tu o ofertach pracy w innych miejscach tylko o tej jednej firmie. Także, jeżeli masz informacje o pracy w Human & Hunter to proszę o merytoryczną wypowiedź.
nikita 2017-09-28 13:09
A czy ktoś ma jakąś opinię o Human Hunter z Wrocławia ? Bardzo byłabym wdzięczna :)
2
Grandier 2017-10-01 18:45
Fajna agencja a że czasami trafia na nieszczęśliwych ludzi to mają później masę hejtu. Jeśli nawet coś nie poszło zgodnie z naszymi oczekiwaniami to jeszcze nie jest powód do oczerniania firmy, tak się zdarza!
Edyta 2017-10-06 12:30
@Grandier widzę, że jesteś zadowolony ze współpracy z firmą Human & Hunter. Czy mógłbyś podać cechy szczególne, które cenisz u tego pracodawcy? Pracowałeś w tej agencji czy tylko współpracowałeś z nią? Masz odmienne zdanie, więc warto, żebyś je szerzej uargumentował.
Gast 2017-10-09 21:47
Przepraszam chodziło oczywiście o H&H, obecnie jest prowadzona rekrutacja na dwa miejsca w DE.
lindau 2017-10-13 17:28
Witam wyjechałem z h&h do lindau drukarnia lakiernia praca lekka ale za grosze 140 miesięcznie za stawkę 9.23 wiec prosty rachunek. 1100 netto miesiąc ( zależy od klasy podatkowej może mniej zostac) od tego 1100 odejmi mieszkanie 225 e dojazd we własnym zakresie a koordynator dysponuje prywatnymi samochodami pracowników to skandal i trzeba kierowcy płacić za swoje około 40 e plus wyżywienie wiec nie warto. Opinia zgodna z prawdą w 100% pozdrawiam
2
Lolek 2017-10-16 22:53
Może mi ktoś podpowiedzieć dlaczego agencja Human & Hunter ma aktualnie dość długą listę ofert pracy? Czyżby braki fachowców na rynku pracy zaczynały doskwierać nawet takim agencjom jak ta? Może będą lepiej płacić?
Zostaw swoją opinię o Human & Hunter - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Human & Hunter