brak logo

Human & Hunter

Katowice

Opinie o Human & Hunter

Sendon 2014-07-28 13:12:03
Burdel a nie firma ochroniarska najgorsza w jakiej zdało mi się pracować.
Radze wysłać PIP im na kark pracowałem tylko miesiąc i niema co gadać!!!
2
sony31 2014-08-12 17:11:36
witaj.

Dostałem propozycje wyjazdu do Holandii na dłuższy okres czasu. Obecnie sprawdzam wiarygodność tej agencji. Dzisiaj rozmawiałem z Panią, która zajmuje się rekrutacją do pracy w NL. Wysłałem CV w j.angielskim. W następnym tygodniu prawdopodobny wyjazd. ma jeszcze dzwonić. Jak na razie wszystko dobrze. Zostały mi udzielone wszystkie informacje na temat wynagrodzenia, godzin pracy, zakwaterowania i ogólnie warunków pobytu w NL Firma jest zarejestrowana w KRZ jak i w KRS. Jeszcze mi zostało parę rzeczy do obcykania. Jeśli pomogłem daj plusa :))
10
sony31 2014-08-13 14:03:09
Agencja jest czysta jak łza :)) Pozostało mi tylko czekać na spotkanie w biurze, podpisanie odpowiedniej umowy i info w sprawie terminu wyjazdu... pozdrówka everyone i do zobaczenia w NL :))
8
jupi 2014-12-06 00:19:34
Generalnie z kim by sie nie wyjezdzalo polecam znalezc kogos znajomego, kto rowniez wybiera sie do pracy zagranicznej. Wtedy jest mniejsze ryzyko na jakies skuchy, czego obawia sie chyba kazdy. Jezeli zapewniacie, ze jednak pracodawca pomaga przy zalatwianiu wszystkich formalnosci to moze warto zaufac. Tym bardziej, ze nie sa to jedyne pozytywy.
Nick 2014-12-12 12:42:55
Pracowałam za pośrednictwem tej agencji i wszystko było ok, wynagrodzenie na czas, w razie problemu zawsze chętnie pomagali. Polecam :)
3
kiri 2015-01-22 22:08:52
Najgorsza agencja pracy z jaka mialam okazje wspolpracowac.okropna prowizja i do tego maja Cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
Killer 2015-02-09 10:20:25
Kilku cwaniaczków postanowiło nie kiwnąć palcem żeby zarobić uczciwie kasę ale doić ludzi to dla nich żaden wstyd no przecież biznes jest legal.
gazel 2015-03-20 16:00:34
W ogóle jest możliwość podjęcia pracy w human & hunter? Bo jednak chyba nie sa zbyt wielką firmą, to tak sobie mysle, że moga mieć wszystkie stanowiska obsadzone i jeśli nie ma rotacji to w ogóle nie zatrudniają nowych osób do siebie. Czy jednak rozwijają się na tyle, czy sa tutaj takie rotacje, że jest duża szansa się tu dostać?
tom44 2015-05-07 12:34:29
Ja z zapytaniem Czy ktoś jedzie do Belgi 2015.05.28 .Praca ma być podjęta 1 czerwca 2015 .Belga do pracy jako Ogrodnik przez firmę human hunter ???? ODP .
2
szuszu 2015-05-12 14:54:58
a czy wymagane jest zaświadczenie o niekaralności ze sądu ? proszę o odpowiedź
endi 2015-05-13 21:34:01
Witaj, ja też jadę do Belgii 28 maja 2015 roku jako ogrodnik.
tom44 2015-05-14 08:30:34
Witam Endi jakiś kontakt do ciebie to pogadamy
janusz.dylewski 2015-05-21 08:16:35
Tak mi zaproponowano wyjazd do tej pracy .Jeśli chciałbyś wiedzieć coś więcej to napisz
Kondziu 2015-05-23 08:12:03
ja jadę już 25 też jako ogrodnik
1
Oferty Pracy
2015-06-15
Żródło: Gowork.pl
Bremen
( )
Human & Hunter Doradztwo Personalne (wpis do rej. nr 6664), to firma współpracująca z najbardziej wymagającymi Klientami, którzy poszukują pracowników o najlepszych kwalifikacjach i kompetencjach, a jednocześnie starają się dopasować profil kandydata do kultury organizacyjnej własnej firmy. Obecnie dla jednego z naszych Klientów z branży Automotive poszukujemy osoby na stanowisko: Koordynator/Rezydent Miejsce
pati 2015-06-16 13:30:28
Koordynator/Rezydent Human&Hunter 2015-06-15 Żródło: Gowork.pl Bremen ( ) Human & Hunter Doradztwo Personalne (wpis do rej. nr 6664), to firma współpracująca z najbardziej wymagającymi Klientami, którzy poszukują pracowników o najlepszych kw[...]">@Oferty Pracy - 2015-06-16 13:30:28
witam czy ktoś pracuje na linj produkcyjnej w blok Dobroszyce jakie tam panują warunki i jaka jest wyplata bo zastanawiam się czy warto
1
anonim 2015-09-21 11:41:39
firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] najpierw wszystko obiecują a potem to mają wiadomo gdzie WAŻNE!!! NIE POLECAM ŻADNEJ AGENCJI PRACY A TYM BARDZIEJ TEJ!
mati 2015-12-04 13:14:46
Witam czy ktos jedzie 07.12 do dhl koło hamburga
Jaro 2016-03-03 14:11:26
Mam dla nich pracowac na budowie w Belgii.Warto ? Płacą na czas? nie rąbią na godzinach.Czekam na opinie.
1
Mała 2016-03-10 11:22:37
A jak wygląda wynagrodzenie dla pracowników z rekrutacji? Ktoś ? coś?
lekki_25 2016-04-22 10:01:55
Human prowadzi rekrutacje w Częstochowie - biuro ma razem z SGP ale oferty jak na Częstochowę fajne, mogłoby być jeszcze lepiej ale wstępnie jest ok.
I jest umowa o pracę. Ja zaczynam jako operator produkcji w czewie od następnego tygodnia.
1
ABC 2016-04-24 19:58:47
witam, Ja też rozpocząlem pracę w Częstochowie przez tą agencje - produkcja. Praca jak praca na zakładzie: ale umowa o pracę, badania, szkolenia, dobre stawki. Teraz kumpel idzie na rozmowę.
Polecam
1
Klient 2016-05-04 14:40:09
Dać opinię czy przemilczeć absolutny brak kompetencji?
Dać opinię - może ktoś inny nie nabierze się tak jak my na brak absolutnej wiedzy o czymkolwiek co związane jest z zarządzaniem zasobami ludzkimi przez osoby "ze szczytu władzy" tej organizacji - bo przecież doradztwem tego nazwać nie można.
Im większa miernota, tym bardziej zowie się managerem lub directorem. Wiedzy zero.
Nie polecamy!
5
zbigniew 2016-05-20 14:57:15
Witam moja opinia jest krotka - niestety nie polecam. Aplikowalem na oferte pracy zagranica - jedyny plus to kontakt ze strony firmy. Minusy to ogolne warunki, umowy, platnosci dodatkowe za zakwaterowania, brak transportu i STAWKA. Stawki sa jednymi z nizszych na rynku pracy, a wymagania spore. Tyle zarobic idzie w Polsce na miejscu.
3
jack 2016-06-18 14:34:33
Po przeczytaniu warunkow przeslanych przez pracownikow firmy HH - do tej pory zastanawiam sie czy oferta nie jest zartem, czy nie nastapil jakis blad, bo za takie pieniadze w takich warunkach pracowalo sie 5-10 lat temu.
Zdecydowanie odradzam.
4
fvde 2016-06-18 14:47:15
nie tylko jako przedstawiecil handlowy bo widze ze np. operatorow wozkow widlowych w Niemczech tez szukaja..oferuja niemiecką umowę o pracę ubezpieczenie, składki zdrowotne i socjalne organizację zakwaterowania
1
Zlewszystko 2016-10-27 12:25:20
Mialem wyjazd do niemiec z dziewczyna , na miejscu okazalo sie ze sa zmiany ze jakies inny pokoj inna zmiana pracy wszystko inne koniec koncow zostalismy bez dachu nad glowa nie polecam
3
Adik 2016-10-27 17:05:18
Odradzam wyjazdów gdziekolwiek z tej agencyjki !!
3
magazynier 2016-10-27 23:03:00
Przecież to nie firma ochroniarska :)
1
SmutnaPrawda 2016-10-30 14:32:55
Firma kuleje z wyjazdami zagranicznymi. Zero doświadczenia w załatwianiu formalności, pani koordynator obiecuje dużo, ale mało robi - może nie umie. Miałem okazję rozmawiać z kilkoma pracownikami firmy - kilkoma, bo ciągle zmienia się ekipa pracowników w tej firmie (rotacja z wiadomych przyczyn?) i co dzwonisz to: "tej pani juz nie ma".
Są firmy o wiele większe, pewniejsze, które dopinają wyjazdy na ostatni guzik , a co najważniejsze wysylają ludzi na takich warunkach, o jakich była rozmowa. A tu obiecanki, tysiac wymagan, a pracy po prostu nie ma.
2
Kordek 2016-11-09 14:23:10
SmutnaPrawda 2016-10-30 14:32:55

Pani koordynator ? Rotacja ? Kuleje ? - widzę, że słabo doinformowana "konkurencja" nie śpi :)
Jedna opinia/słowotok (Nikola 2016-10-27 12:18:45) dziewczyny, która boi się puścić trzymanego kurczowo za rękę chłopaka to nie tragedia. Każda agencja miewa takich klientów. Wystarczy poprawić weryfikację...
1
Niepolecamtejagencjinigdynikomy 2016-11-09 22:56:43
Kordek , kurczowo trzymam się chłopaka ? No nie faktycznie wyjedziemy razem z obietnicą pracy razem a bedziemy sie mijać w pokoju :) i nie bd możliwości gdzieś wyjść bo miasta sie nie zna. Zdecydowalismy sie na wyjazd razem a nie osobno. Zreszta moje trzymanie sie kurczowo chłopaka nie toleruje i nie akceptuje wrednego Pana z Niemiec ktory nie ma szacunku dla ludzi na ktorych zarabia. Takze bardzo nie polecam tej agencji i spokojnie wraz z moim chlopakiem kurczowo dopilnujemy by ponieśli Państwo konsekwencje za to co nas tam spotkało jak i bedziemy domagać sie kary od Pana ktory w tak dziwny sposob wita swoich podopiecznych. Powyża wiadomość zostanie usunięta ze względu na naruszenie prywatności, lecz proszę wiedziedzieć, że sprawa nie ucichła a my kurczowo walczymy o swoje. Nie pozdrawiam
2
Zostaw swoją opinię o Human & Hunter - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Human & Hunter