brak logo

Human & Hunter

Katowice

Opinie o Human & Hunter

janusz.dylewski 2015-05-21 08:16
Tak mi zaproponowano wyjazd do tej pracy .Jeśli chciałbyś wiedzieć coś więcej to napisz
Kondziu 2015-05-23 08:12
ja jadę już 25 też jako ogrodnik
1
pati 2015-06-16 13:30
witam czy ktoś pracuje na linj produkcyjnej w blok Dobroszyce jakie tam panują warunki i jaka jest wyplata bo zastanawiam się czy warto
4
Oferty Pracy
2015-06-15
Żródło: Gowork.pl
Bremen
( )
Human & Hunter Doradztwo Personalne (wpis do rej. nr 6664), to firma współpracująca z najbardziej wymagającymi Klientami, którzy poszukują pracowników o najlepszych kwalifikacjach i kompetencjach, a jednocześnie starają się dopasować profil kandydata do kultury organizacyjnej własnej firmy. Obecnie dla jednego z naszych Klientów z branży Automotive poszukujemy osoby na stanowisko: Koordynator/Rezydent Miejsce
anonim 2015-09-21 11:41
firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] najpierw wszystko obiecują a potem to mają wiadomo gdzie WAŻNE!!! NIE POLECAM ŻADNEJ AGENCJI PRACY A TYM BARDZIEJ TEJ!
mati 2015-12-04 13:14
Witam czy ktos jedzie 07.12 do dhl koło hamburga
Jaro 2016-03-03 14:11
Mam dla nich pracowac na budowie w Belgii.Warto ? Płacą na czas? nie rąbią na godzinach.Czekam na opinie.
1
Mała 2016-03-10 11:22
A jak wygląda wynagrodzenie dla pracowników z rekrutacji? Ktoś ? coś?
lekki_25 2016-04-22 10:01
Human prowadzi rekrutacje w Częstochowie - biuro ma razem z SGP ale oferty jak na Częstochowę fajne, mogłoby być jeszcze lepiej ale wstępnie jest ok.
I jest umowa o pracę. Ja zaczynam jako operator produkcji w czewie od następnego tygodnia.
1
ABC 2016-04-24 19:58
witam, Ja też rozpocząlem pracę w Częstochowie przez tą agencje - produkcja. Praca jak praca na zakładzie: ale umowa o pracę, badania, szkolenia, dobre stawki. Teraz kumpel idzie na rozmowę.
Polecam
1
Klient 2016-05-04 14:40
Dać opinię czy przemilczeć absolutny brak kompetencji?
Dać opinię - może ktoś inny nie nabierze się tak jak my na brak absolutnej wiedzy o czymkolwiek co związane jest z zarządzaniem zasobami ludzkimi przez osoby "ze szczytu władzy" tej organizacji - bo przecież doradztwem tego nazwać nie można.
Im większa miernota, tym bardziej zowie się managerem lub directorem. Wiedzy zero.
Nie polecamy!
9
zbigniew 2016-05-20 14:57
Witam moja opinia jest krotka - niestety nie polecam. Aplikowalem na oferte pracy zagranica - jedyny plus to kontakt ze strony firmy. Minusy to ogolne warunki, umowy, platnosci dodatkowe za zakwaterowania, brak transportu i STAWKA. Stawki sa jednymi z nizszych na rynku pracy, a wymagania spore. Tyle zarobic idzie w Polsce na miejscu.
6
jack 2016-06-18 14:34
Po przeczytaniu warunkow przeslanych przez pracownikow firmy HH - do tej pory zastanawiam sie czy oferta nie jest zartem, czy nie nastapil jakis blad, bo za takie pieniadze w takich warunkach pracowalo sie 5-10 lat temu.
Zdecydowanie odradzam.
8
fvde 2016-06-18 14:47
nie tylko jako przedstawiecil handlowy bo widze ze np. operatorow wozkow widlowych w Niemczech tez szukaja..oferuja niemiecką umowę o pracę ubezpieczenie, składki zdrowotne i socjalne organizację zakwaterowania
2
Zlewszystko 2016-10-27 12:25
Mialem wyjazd do niemiec z dziewczyna , na miejscu okazalo sie ze sa zmiany ze jakies inny pokoj inna zmiana pracy wszystko inne koniec koncow zostalismy bez dachu nad glowa nie polecam
5
Adik 2016-10-27 17:05
Odradzam wyjazdów gdziekolwiek z tej agencyjki !!
8
magazynier 2016-10-27 23:03
Przecież to nie firma ochroniarska :)
2
SmutnaPrawda 2016-10-30 14:32
Firma kuleje z wyjazdami zagranicznymi. Zero doświadczenia w załatwianiu formalności, pani koordynator obiecuje dużo, ale mało robi - może nie umie. Miałem okazję rozmawiać z kilkoma pracownikami firmy - kilkoma, bo ciągle zmienia się ekipa pracowników w tej firmie (rotacja z wiadomych przyczyn?) i co dzwonisz to: "tej pani juz nie ma".
Są firmy o wiele większe, pewniejsze, które dopinają wyjazdy na ostatni guzik , a co najważniejsze wysylają ludzi na takich warunkach, o jakich była rozmowa. A tu obiecanki, tysiac wymagan, a pracy po prostu nie ma.
6
Kordek 2016-11-09 14:23
SmutnaPrawda 2016-10-30 14:32:55

Pani koordynator ? Rotacja ? Kuleje ? - widzę, że słabo doinformowana "konkurencja" nie śpi :)
Jedna opinia/słowotok (Nikola 2016-10-27 12:18:45) dziewczyny, która boi się puścić trzymanego kurczowo za rękę chłopaka to nie tragedia. Każda agencja miewa takich klientów. Wystarczy poprawić weryfikację...
1
Niepolecamtejagencjinigdynikomy 2016-11-09 22:56
Kordek , kurczowo trzymam się chłopaka ? No nie faktycznie wyjedziemy razem z obietnicą pracy razem a bedziemy sie mijać w pokoju :) i nie bd możliwości gdzieś wyjść bo miasta sie nie zna. Zdecydowalismy sie na wyjazd razem a nie osobno. Zreszta moje trzymanie sie kurczowo chłopaka nie toleruje i nie akceptuje wrednego Pana z Niemiec ktory nie ma szacunku dla ludzi na ktorych zarabia. Takze bardzo nie polecam tej agencji i spokojnie wraz z moim chlopakiem kurczowo dopilnujemy by ponieśli Państwo konsekwencje za to co nas tam spotkało jak i bedziemy domagać sie kary od Pana ktory w tak dziwny sposob wita swoich podopiecznych. Powyża wiadomość zostanie usunięta ze względu na naruszenie prywatności, lecz proszę wiedziedzieć, że sprawa nie ucichła a my kurczowo walczymy o swoje. Nie pozdrawiam
6
NATi 2016-12-19 14:17
Banda naciągaczy...nie warto nawiązywać współpracy z ta agencja
4
Praca potrzebna 2016-12-19 21:25
Może coś konkretniej???
Grandier 2017-01-04 18:26
Firma spoko a że czasem coś nie ułoży się , tak bywa. Mieliście pecha i tyle, ale nie trzeba się ustawiać wrogo bo może jeszcze kiedyś uda się wyjazd.
hwdp 2017-01-11 12:54
a gdzie pracujesz mozesz cos mi powiedziec na temat oczynkowni ?
Bonus 2017-01-12 14:26
Agencja jest super to już wiem. Może ktoś ma wiedzę o przyjęciach?
Ona ona 2017-02-01 19:17
Wybiera się ktoś do niemiec na produkcję uszczelek z tej firmy? Albo może jest ktoś kto tam pracuje?
1
Imigrant 2017-02-07 19:41
Byłem z agencją na robocie w Niemczech i mam bardzo dobre wspomnienia. Warunki lokalowe ok. wszystko dobrze zorganizowane, nieźle zarobiłem. Polecam!!
zzzz 2017-02-10 11:55
Co tu dużo pisać... Jeżeli oferują na start 2400 brutto w dzisiejszych czasach to są śmieszni.Powodzenia w szukaniu januszów.....
2
GRZES 2017-02-11 10:53
CZESC JA SIE WYBIERAM NA UISZCZELKI
1
Aga89 2017-02-14 09:53
Jak ktoś jest na tyle naiwny, by uwierzyć w pochlebne komentarze pisane przez pracowników H&H to niech się później nie dziwi, kiedy nie będą miały one za wiele wspólnego z rzeczywistością. Wynagrodzenie minimalne, pracownicy traktowani jak bydło. Nazwa firmy dobrze oddaje jej charakter - "łowca ludzi" - choć bardziej pasowało by Deer Hunter - "Łowca Jeleni", bo trzeba być jeleniem by tam pracować.
4
Nina 2017-02-15 16:49
Hey. Pracuje juz ktos przy tych uszczelkach, albo wie jak tam jest?
Janek 2017-02-16 08:18
To jest dobra agencja a wiem to z własnego doświadczenia. Korzystałem z ich pośrednictwa i wszystko było w najlepszym porządku, kasa na czas i mieszkanie ok.
macko 2017-02-17 21:14
pracowałem w Częstochowie nie polecam ludzi biorą byle skąd z ulicy nie polecam
3
dj macko 2017-02-17 21:14
pracowałem w Częstochowie nie polecam ludzi biorą byle skąd z ulicy nie polecam
1
Edyta 2017-02-28 09:07
macko czy mógłbyś powiedzieć dokładniej co takiego nie spodobało Ci się w pracy?
anna 2017-02-28 09:52
pracuje ktoś w Drnovicach za pośrednictwem tej firmy?
Jakie są warunki zakwaterowania,wyżywienia,samej pracy itp?
Proszę o info,dzięki.
Edyta 2017-03-06 15:46
Jak wygląda rozmowa rekrutacyjna na stanowisko Kontrolera jakości?
Qki 2017-03-09 16:36
Witam byłem dziś na rozmowie w Cieszynie i bardzo profesjonalne podejście informacje o zarobkach co i jak na początku jak wygląda zakwaterowanie polecam
Edyta 2017-03-10 13:52
Qki, a w ogóle ilu etapowy jest proces?
Rafał 2017-03-23 10:18
Witam wybieram się jutro na rozmowę do Cieszyna, jak tam z zakwaterowaniem i przy czym to jest praca i jakie zarobki?
Karol 2017-03-28 11:14
Czy dowiem się coś więcej na temat pracy kontroler jakości - Myślenice? Jak przebiega rekrutacja? Jak się pracuje w firmie? Czy mają pakiet socjalny?
Jola Ptasior 2017-04-03 01:13
Firma to porażka, powinna się nią zainteresować Państwowa Inspekcja Pracy oraz Skarbówka.
2
Rambo :) 2017-04-04 11:50
Święta racja!! nie polecam!!
2
Krystyna. 2017-04-04 11:56
Ogólnie mają Cię w du..pie, traktują jak powietrze, warunki zakwaterowania w ogóle nie są takie jak obiecują, nie ma zaliczek a i jak tam pojedziecie to przygotujcie się na głodówkę oraz finansowo aby w razie czego jeśli będziecie chcieli wrócić do domu bo Was nie odwiozą i zostawią na pastwę losu...
2
Krystyna 2017-04-04 12:00
Praca może ok, ale jeśli rozchodzi się o zakwaterowanie to lepiej byś się miała w namiocie niż tam.. A jeśli chodzi o wyżywienie to lepiej się zabezpiecz bo zaliczki nie dostaniesz i zabezpiecz się gotowkowo w razie ja byś chciała wrócić do domu...
1
Ndm 2017-04-11 15:24
Pracowałem. W Wurzburgu. Ogólnie ok ale w human to bałagan totalny. Jeszcze teraz z nimi wojny toczenie. ....
1
Natalia 2017-04-12 22:58
Mam pytanie w jakim kraju jest ta praca dla fizjoterapeuty? Jakie wymagania trzeba spełnić, żeby przejść rekrutację? Mam wieloletnie doświadczenie .Zależy mi na tej pracy a agencja jest spoko więc można jechać do.
Matthew 2017-04-19 22:01
Dokładnie.. coś mi wypadlo i musiałem wrócić do Polski , olali mnie i trzeba było sobie jakoś radzić. 12zł na rękę za 8h pracy w sobotę! Wynosi 96zł a wypłacają 40zł hahaha. Kpina totalna.
Nie polecam.
Matthew 2017-04-19 22:02
Dokładnie.. coś mi wypadlo i musiałem wrócić do Polski , olali mnie i trzeba było sobie jakoś radzić. 12zł na rękę za 8h pracy w sobotę! Wynosi 96zł a wypłacają 40zł hahaha. Kpina totalna.
Nie polecam.
Hanter 2017-04-20 12:34
Nikt nikogo nie zmusza do podpisania umowy i pracy. Każdy jest dorosły i chyba wie co podpisuje a później są pretensje do wszystkich tylko nie do siebie.
Zostaw swoją opinię o Human & Hunter - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Human & Hunter