brak logo

Langas Group

Warszawa

Opinie o Langas Group

Kandydat 2013-04-04 16:34:22
Na rozmowie kwalifikacyjnej - Pan bardzo dużo chciał wiedzieć zwłaszcza o konkurencji. Pewne pytania o klientów są nie na miejscu. Szkoda, że Pan nie jest konsekwentny w swoich deklaracjach - kandydacie po co Ci informacja zwrotna o wyniku rekrutacji! Skoro ktoś mnie na początku już nie szanuje, będzie mnie szanować później? No właśnie, szumne nazwy nie pomogą - profesjonalizm przejawia się w szczegółach i w stosunku do tych bez pracy obecnie!
2
vcv 2014-02-07 14:42:42
siedzisz na facebooku i jednoczesnie edytujesz kontakty do firm. praca luzna i przyjemna do tego mozesz ogladac filmy i popisac ze znajomymi
2
kor 2014-03-05 14:41:26
to fakt: pełny luz i swoboda,zakupy, facebook i pogaduszki, praca miła i sympatyczna jezeli chodzi pracę z bazą
2
nn 2014-07-08 12:42:11
definitywnie szkoda czasu Panie dyrektorze proszę sammemu zacząc dzwonic,
2
ms 2014-07-31 23:56:55
Potwierdzam, szkoda czasu, zero jakichkolwiek perspektyw rozwoju, (usunięte przez administratora)Bierzcie wszystko na piśmie a najlepiej omijajcie z daleka.
4
xyz 2014-09-11 11:46:29
Żałosna firma i żalosne zarobki. Ludzie nie aplikujcie na ich oferty pracy.
2
gb 2014-09-23 10:38:00
W Langas Group pracuję od jakiegoś czasu. W porządku miejsce dla kogoś, kto studiuje, chce popracować i trochę dorobić. Atmosfera jest ok, wszyscy w miarę młodzi i zwracają się do siebie po imieniu.
1
Bartoszd 2014-09-29 12:25:42
Przez blisko rok pracowałem w tej firmie i spokojnie polecam ją wszystkim szukającym pracy. Firma stabilna, sporo się nauczyłem. Teraz pracuję w o wiele większej firmie i często tęsknie za atmosferą w Langasie.
1
AK 2014-10-21 23:19:37
Ja również bardzo polecam. Pracuję od kilku miesięcy, wcześniej w korporacji. Nie wiem skąd te negatywne opinie. Domyślam się że ktoś się zawziął i dodaje je regularnie. Jest tu miejsce na indywidualizm, na rozwój, realizację pomysłów - inaczej niż w korpo.
kar 2014-10-23 01:33:12
Nieduża, dynamiczna firma, nie ma miejsca na ściemę w pracy. Można się dużo nauczyć i nabrać dobrych nawyków, o ile ktoś chce.
x 2014-10-23 21:13:19
zależy z czym wiążesz przyszłość. Jeśli w działach sprzedaż lub marketing lub projektów to aplikuj najlepiej do office managera: langas@langas.pl. są ogłoszenia na 2 stanowiska, więc jest też szansa na zatrudnienie. Najważniejsze czy masz chęć i odwagę aby wejść do biznesu - bo studia to inna bajka. na 1000% nauczysz się więcej niż na studiach:) Powodzenia - mar..
1
Kamila - klientka 2014-10-27 09:53:39
Chyba nie ma bardziej rozwijającej branży, a jeśli firma daje możliwość udziału w szkoleniach, zatrudnia super specjalistów, a człowiek chce się kształcić zdobywać nowe doświadczenie i tworzyć coś nowego to bardzo polecam! Od strony klienta wygląda to bardzo profesjonalnie
Zenith 2014-12-01 17:13:53
Czy ktoś już z was widział nową ofertę pracy, którą proponuje firma Langas Group? Moim zdaniem wygląda to interesująco, ale proszę was o opinie i komentarze. Grupa Langas powstała w 1997 r. Założyli ją eksperci kształtujący procesy organizacyjne najlepszych firm szkolenio...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5652737?keywords=&region=
znajomy00 2015-03-21 16:03:43
Litości...wszystkie pozytywne opinie są wystawiane przez firmę (czego zresztą byłem świadkiem).
"Sporo się nauczyłem" "na studiach nie nauczysz się przez kilka lat tego czego możesz tutaj w dość krótkim czasie", "dynamiczna firma"...stek bzdur:)
Zaznaczam, że nie piszę tej opinii w celu oczernienia firmy, ale by ostrzec młode osoby przed stratą czasu.
Sprzedaż (bo te stanowisko oceniam) to czysty telemarketing. Wiszenie na słuchawce i namawianie wciąż tych samych firm na te same szkolenia (dział baz nie robi zupełnie nic, aby pozyskać nowych klientów).
Jakakolwiek prowizja graniczy z cudem, niezależnie czy solidnie pracujesz i naprawdę się starasz.

Jednym zdaniem: syzyfowa praca za marne pieniądze bez możliwości jakiegokolwiek rozwoju.

Pozdrawiam
5
znajomy znajomego 2015-03-26 12:38:21
Hej, pracuje od kilku miesięcy. Dziwne żeby opinie wystawiał ktoś kto tu nie pracował. Osobiście polecam! Pracuję w dziale baz i kolego nie masz zielonego pojęcia skoro piszesz że nie robimy nic. Chyba ze wyleciałeś bo nic nie robiłeś. A może jesteś z innej firmy.... która nie może znaleźć sposobu na pozyskanie klientów. Wg Ciebie jakim cudem szkolenia się sprzedają skoro nikt nie robi nic?
pszukający 2015-03-26 12:44:04
W zeszłym tygodniu na rozmowie Pan z Panią mili i konkretni. Myślę że poszło dobrze bo to moja działka. Czekam na feedback. Trzymajcie kciuki!
plio 2015-03-29 22:04:14
Potwierdzam
1
józia 2015-04-08 10:59:53
Witam,

w jakich godzinach się pracuje w Langas? Pracowałam już w agencji szkoleniowej i stąd moje zainteresowanie ich ofertą pracy.
lolek 2015-04-19 16:52:56
Masz absolutną racje. Wiele po tej firmie się nie spodziewajcie. Brak perspektyw i marne pieniądze.
4
rekrut 2015-05-14 22:43:03
No właśnie - przeżyć. Jakiś czas temu byłem na rozmowie. Nie polecam, przy takim systemie prowizyjnym co najwyżej właśnie przeżyjesz :-) nawet jak będziesz miał w miarę solidną sprzedaż...
2
dziewczyna z tele 2015-05-15 11:06:56
ja mam na tel. z prowizjami ok 3500 na rękę. Dla mnie ok. Wszystko zależy ile sprzedaż. Podstawa ok 2000 na rękę, niektórzy więcej. Byłam w kilku innych firmach na rozmowach i na tel. zwykle inne firmy dają ok 500 mniej. Pracuję od niedawna
M 2015-10-04 19:32:39
Moja opinia pozytywna i to bardzo. W szczególności polecam stanowiska w dziale projektów czyli project manager, no z tym że tam już trzeba pracować na pełną parę, ale jak się ma pomysły to można realizować ciekawe projekty i zarobić dobrze.
mon 2015-10-27 09:16:48
szczegolnie nie polecam dzialu projektow w tej firmie, powyzsze pozytywne opinie to opinie napisane przez wlascicieli
1
niki 2015-11-19 10:30:05
Zgadzam się z mon. Cała ta dyskusja opiera się na:
1. Negatywnych opiniach byłych pracowników
2. Pozytywnych opiniach pisanych przez właścicieli... żenada.

Szkoda tych fajnych i wartościowych ludzi, którzy tam pracują.
1
niki 2015-11-26 22:39:44
mona, noroko, freedom, mariolka3 ale strzelacie postami :) byle zatuszować te niezbyt pozytywne, spodziewam się po moim najazdu kosmitów pod przykrywką chcących zakryć nieco wcześniejsze wpisy głupotami :)
1
niki 2016-01-05 10:49:34
rttr, a ja widziałam, że od zawsze "w firmie Langas Group szukają asystenta do spraw aktualizacji i rozbudowy baz danych i asystenta ds obsługi szkoleń w Warszawie.." :) ta banalna dyskusja jest dowodem na to, że właściciele sami piszą posty :)
1
bejbe67 2016-05-14 15:15:49
nie dziwię się że firma szkoleniowo doradcza chce tak wysokich kompetencji, skoro mają hajs z działań dla korpo
Zostaw swoją opinię o Langas Group - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Langas Group