brak logo

Langas Group

Warszawa

Opinie o Langas Group

Kandydat 2013-04-04 16:34
Na rozmowie kwalifikacyjnej - Pan bardzo dużo chciał wiedzieć zwłaszcza o konkurencji. Pewne pytania o klientów są nie na miejscu. Szkoda, że Pan nie jest konsekwentny w swoich deklaracjach - kandydacie po co Ci informacja zwrotna o wyniku rekrutacji! Skoro ktoś mnie na początku już nie szanuje, będzie mnie szanować później? No właśnie, szumne nazwy nie pomogą - profesjonalizm przejawia się w szczegółach i w stosunku do tych bez pracy obecnie!
2
vcv 2014-02-07 14:42
siedzisz na facebooku i jednoczesnie edytujesz kontakty do firm. praca luzna i przyjemna do tego mozesz ogladac filmy i popisac ze znajomymi
2
kor 2014-03-05 14:41
to fakt: pełny luz i swoboda,zakupy, facebook i pogaduszki, praca miła i sympatyczna jezeli chodzi pracę z bazą
2
nn 2014-07-08 12:42
definitywnie szkoda czasu Panie dyrektorze proszę sammemu zacząc dzwonic,
2
ms 2014-07-31 23:56
Potwierdzam, szkoda czasu, zero jakichkolwiek perspektyw rozwoju, (usunięte przez administratora)Bierzcie wszystko na piśmie a najlepiej omijajcie z daleka.
4
xyz 2014-09-11 11:46
Żałosna firma i żalosne zarobki. Ludzie nie aplikujcie na ich oferty pracy.
2
gb 2014-09-23 10:38
W Langas Group pracuję od jakiegoś czasu. W porządku miejsce dla kogoś, kto studiuje, chce popracować i trochę dorobić. Atmosfera jest ok, wszyscy w miarę młodzi i zwracają się do siebie po imieniu.
1
Bartoszd 2014-09-29 12:25
Przez blisko rok pracowałem w tej firmie i spokojnie polecam ją wszystkim szukającym pracy. Firma stabilna, sporo się nauczyłem. Teraz pracuję w o wiele większej firmie i często tęsknie za atmosferą w Langasie.
1
AK 2014-10-21 23:19
Ja również bardzo polecam. Pracuję od kilku miesięcy, wcześniej w korporacji. Nie wiem skąd te negatywne opinie. Domyślam się że ktoś się zawziął i dodaje je regularnie. Jest tu miejsce na indywidualizm, na rozwój, realizację pomysłów - inaczej niż w korpo.
kar 2014-10-23 01:33
Nieduża, dynamiczna firma, nie ma miejsca na ściemę w pracy. Można się dużo nauczyć i nabrać dobrych nawyków, o ile ktoś chce.
x 2014-10-23 21:13
zależy z czym wiążesz przyszłość. Jeśli w działach sprzedaż lub marketing lub projektów to aplikuj najlepiej do office managera: langas@langas.pl. są ogłoszenia na 2 stanowiska, więc jest też szansa na zatrudnienie. Najważniejsze czy masz chęć i odwagę aby wejść do biznesu - bo studia to inna bajka. na 1000% nauczysz się więcej niż na studiach:) Powodzenia - mar..
1
Kamila - klientka 2014-10-27 09:53
Chyba nie ma bardziej rozwijającej branży, a jeśli firma daje możliwość udziału w szkoleniach, zatrudnia super specjalistów, a człowiek chce się kształcić zdobywać nowe doświadczenie i tworzyć coś nowego to bardzo polecam! Od strony klienta wygląda to bardzo profesjonalnie
Zenith 2014-12-01 17:13
Czy ktoś już z was widział nową ofertę pracy, którą proponuje firma Langas Group? Moim zdaniem wygląda to interesująco, ale proszę was o opinie i komentarze. Grupa Langas powstała w 1997 r. Założyli ją eksperci kształtujący procesy organizacyjne najlepszych firm szkolenio...
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5652737?keywords=&region=
znajomy00 2015-03-21 16:03
Litości...wszystkie pozytywne opinie są wystawiane przez firmę (czego zresztą byłem świadkiem).
"Sporo się nauczyłem" "na studiach nie nauczysz się przez kilka lat tego czego możesz tutaj w dość krótkim czasie", "dynamiczna firma"...stek bzdur:)
Zaznaczam, że nie piszę tej opinii w celu oczernienia firmy, ale by ostrzec młode osoby przed stratą czasu.
Sprzedaż (bo te stanowisko oceniam) to czysty telemarketing. Wiszenie na słuchawce i namawianie wciąż tych samych firm na te same szkolenia (dział baz nie robi zupełnie nic, aby pozyskać nowych klientów).
Jakakolwiek prowizja graniczy z cudem, niezależnie czy solidnie pracujesz i naprawdę się starasz.

Jednym zdaniem: syzyfowa praca za marne pieniądze bez możliwości jakiegokolwiek rozwoju.

Pozdrawiam
6
znajomy znajomego 2015-03-26 12:38
Hej, pracuje od kilku miesięcy. Dziwne żeby opinie wystawiał ktoś kto tu nie pracował. Osobiście polecam! Pracuję w dziale baz i kolego nie masz zielonego pojęcia skoro piszesz że nie robimy nic. Chyba ze wyleciałeś bo nic nie robiłeś. A może jesteś z innej firmy.... która nie może znaleźć sposobu na pozyskanie klientów. Wg Ciebie jakim cudem szkolenia się sprzedają skoro nikt nie robi nic?
pszukający 2015-03-26 12:44
W zeszłym tygodniu na rozmowie Pan z Panią mili i konkretni. Myślę że poszło dobrze bo to moja działka. Czekam na feedback. Trzymajcie kciuki!
plio 2015-03-29 22:04
Potwierdzam
2
józia 2015-04-08 10:59
Witam,

w jakich godzinach się pracuje w Langas? Pracowałam już w agencji szkoleniowej i stąd moje zainteresowanie ich ofertą pracy.
lolek 2015-04-19 16:52
Masz absolutną racje. Wiele po tej firmie się nie spodziewajcie. Brak perspektyw i marne pieniądze.
5
rekrut 2015-05-14 22:43
No właśnie - przeżyć. Jakiś czas temu byłem na rozmowie. Nie polecam, przy takim systemie prowizyjnym co najwyżej właśnie przeżyjesz :-) nawet jak będziesz miał w miarę solidną sprzedaż...
3
dziewczyna z tele 2015-05-15 11:06
ja mam na tel. z prowizjami ok 3500 na rękę. Dla mnie ok. Wszystko zależy ile sprzedaż. Podstawa ok 2000 na rękę, niektórzy więcej. Byłam w kilku innych firmach na rozmowach i na tel. zwykle inne firmy dają ok 500 mniej. Pracuję od niedawna
M 2015-10-04 19:32
Moja opinia pozytywna i to bardzo. W szczególności polecam stanowiska w dziale projektów czyli project manager, no z tym że tam już trzeba pracować na pełną parę, ale jak się ma pomysły to można realizować ciekawe projekty i zarobić dobrze.
mon 2015-10-27 09:16
szczegolnie nie polecam dzialu projektow w tej firmie, powyzsze pozytywne opinie to opinie napisane przez wlascicieli
1
niki 2015-11-19 10:30
Zgadzam się z mon. Cała ta dyskusja opiera się na:
1. Negatywnych opiniach byłych pracowników
2. Pozytywnych opiniach pisanych przez właścicieli... żenada.

Szkoda tych fajnych i wartościowych ludzi, którzy tam pracują.
2
niki 2015-11-26 22:39
mona, noroko, freedom, mariolka3 ale strzelacie postami :) byle zatuszować te niezbyt pozytywne, spodziewam się po moim najazdu kosmitów pod przykrywką chcących zakryć nieco wcześniejsze wpisy głupotami :)
1
niki 2016-01-05 10:49
rttr, a ja widziałam, że od zawsze "w firmie Langas Group szukają asystenta do spraw aktualizacji i rozbudowy baz danych i asystenta ds obsługi szkoleń w Warszawie.." :) ta banalna dyskusja jest dowodem na to, że właściciele sami piszą posty :)
1
bejbe67 2016-05-14 15:15
nie dziwię się że firma szkoleniowo doradcza chce tak wysokich kompetencji, skoro mają hajs z działań dla korpo
Aneta 2017-06-02 13:37
Na stronie internetowej firmy można znaleźć ofertę pracy na stanowisko SPECJALISTA DS. TELESPRZEDAŻY oraz SPECJALISTA DS. AKTUALIZACJI BAZ DANYCH. Są to oferty pracy dla studentów. Co jako obecni pracownicy Langas Group możecie powiedzieć na temat tego jak wygląda praca w tych działach firmy? Czego mogą się spodziewać osoby, które zamierzają przesłać swoje CV?
Magdalena 2017-08-04 22:45
Niech przesyłają - zapraszamy do współpracy! Wszelkie pomysły mile widziane - wykorzystamy na pewno :)
Magdalena 2017-08-04 22:45
Niech przesyłają - zapraszamy do współpracy! Wszelkie pomysły mile widziane - wykorzystamy na pewno :)
Zostaw swoją opinię o Langas Group - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Langas Group