Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o kanita

Pracowałeś w firmie kanita i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-03-27 06:34:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w kanicie była dla mnie bardzo uciążliwa, szefem umawiałem się na 8-10 godzin pracy... a gdy zbierałem się do domu po 11 godz. szef nic nie mówił, ale za to patrzył na mnie krzywo ;( ...
A wypłata, szkoda gadać. W połowie drugiego miesiąca pracy musiałem się nachalnie upominać o swoje UCZCIWIE zarobione pieniądze... MASAKRA (tak mniej więcej wyglądała moja praca w Kanicie- pierwsza praca)
zdjecie uzytkownika
Lekstonn - 2009-12-05 10:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lekston :D Lekston :D przecież Ty się do pracy człowieku nie nadajesz, ciesz się, że Cię nie wywalili po 1 dniu :D:D
zdjecie uzytkownika
fakturka - 2010-03-04 19:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak się nic nie robi tylko cały miesiąc siedzi i czeka na wypłate i zamiast rozwijać się cofa w rozwoju to można mieć żal tylko do siebie.


zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2010-03-09 18:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Kanicie tylko miesiąc, szkoda gadać, właściciel to tak oszczędza że pewnie przy śniadaniu to nie pozwoli żeby jeden okruszek mu upadł....
W ogóle nie da się z tym człowiekiem dogadać, tylko obiecuje dużo, zresztą nasłuchałem się o nim samych złych rzeczy od starych pracowników Kanity. Widać że koleś ściska pieniądze [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
niezawisły - 2010-06-23 21:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ta wypowiedź, droga '' fakturko'' jako żywo obrazuje mi metodę autoreklamy poprzez kontrolowaną krytykę. Jestem pewny, nie będąc stroną, że sami nakręcacie temat i w podły sposób prowokacyjnie Go wygaszacie.
Coś słyszałem o metodach właściciela tego zakładu jako wysoce niewłaściwych, [usunięte przez moderatora] wobec współpartnerów byznesu jak i własnych pracowników, którzy skazani na pracę muszą znosić z cierpliwością godną straceńców [usunięte przez moderatora] .
Myślę, że dyskusja w tym wątku rozwinie się ku poszanowaniu przynajmniej prostych praw pracowników tam zatrudnionych i klientów firmy robionych "po bokach" ,a to już będzie coś, by takie coś wyeliminować wreszcie z rynku.
zdjecie uzytkownika
j. - 2014-03-19 17:44:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Temat stary co prawda, ale odpowiadając niezawisłemu: (Jestem osobą w pełni zewnętrzną i niezależną).
Nawet jeśli opinię napisał ktoś z firmy, to co, nie może? Pracownicy mogą wylewać wiadro pomyj, obsmarowywać, krytykować, a jak pracodawca cokolwiek napisze to już jemu nie wolno bo autoreklama. Jemu to już w ogóle nie można być człowiekiem. Nikt nie weźmie pod uwagę, że może pracownik się spóźnia nawala, obija, ma pracę w czterech literach. On sam również w swojej opinii tego nie napisze, no bo gdzieżby, on zawsze biedny pokrzywdzony. A pracodawca musi na niego zarobić, plus jeszcze na wszystkie jego ZUSy, miejsce pracy i milion innych kosztów. Dość mam darmozjadów, leniów, którzy wypisują bzdury, nie chce im się pracować. Ich opinie nie jest to sprawdzane w żaden sposób, kompletnie nieobiektywne i jednostronne bez możliwości obrony. Bo zawsze pracodawca zły, a pracownik biedny. Prawda jest taka, że praktycznie większość pracodawców dobrego, efektywnego pracownika dba i główną ich winą jest to, że za długo trzymają śmierdzących leniów, którzy potem tylko chodzą i pieprzą głupoty. Nie podoba Ci się praca? Idź do innej, łaski nikomu nie robisz.
zdjecie uzytkownika
A. - 2014-03-19 19:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zupełnie zgadzam się z Przedmówcą. Najbardziej rozbawiła mnie opinia osoby, która wypowiedziała się jako osoba, która po raz pierwszy rozpoczęła swoją przygodę z pracą. Pojawia się ktoś taki w firmie, ktoś kto jeszcze zielonego pojęcia o życiu nie ma i tylko stawia wymagania, ma wizję swojej wymarzonej szczerze mówiąc nierealnej pracy jaką wyrobił sobie na podstawie oglądanych filmów i jak przyjdzie takiemu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do roboty ruszyć, to jeszcze wielce obrażony i bzdury publicznie wypisuje. Ludzie jakbyście mieli choć trochę godności, to takie sprawy załatwialibyście w cztery oczy. Pewnie żadnego z Was nie było stać na poważną rozmowę z przełożonym, ale za plecami to już coś innego...
zdjecie uzytkownika
A. - 2014-03-19 19:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wspominają Państwo o nieuczciwych metodach prowadzenia biznesu przez Właściciela. Proszę sobie zadać pytanie czy takie publiczne upokarzanie jest uczciwe... Ciekawe czy chociaż połowa z Was darmozjadów zarobiła na 1/2 swojej miesięcznej pensji nie licząc już opodatkowania... ale jak to w życiu najczęściej bywa... ten co najmniej robi jest pierwszy po pieniądze i najwięcej podburza i wyraża publicznie swoje niezadowolenie. Może gdybyście pożądnie pracowali, tak jak obiecaliście Właścicielowi w momencie rekrutacji, to by nie musiał być taki oszczędny i okruszków zbierać...żeby na wasze wypłaty odłożyć.... Każdy kij ma dwa końce....Ciekawe którą pracę już zmieniacie .... osobie która nie potrafi się dostosować i pokazać że umie pracować wszędzie będzie źle....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie kanita
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x