brak logo

MPACK SP.ZO.O.

Sobiekursk

Opinie o MPACK SP.ZO.O.

Hyży 2016-09-24 20:33:10
Ile ników sobie wybierzesz twoja sprawa. Ludzie chcą ostrzec przed tą firmą bo zdrowie ma się jedno. Nie warto tracić czas na tą firmę jak ktoś jest masochistą to proszę bardzo.
2
XXI 2016-09-25 22:26:53
poal chyba matka Cię nie kochała lub ojciec wykorzystywał bo czytając Twoje wpisy można wywnioskować że jesteś zdrowo popierdol....
1
Rozbawiona 2016-09-26 11:34:16
Kariera!!!!! HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA lepszego żartu dawno nie usłyszałam.
Przeczytaj kilka z 5 stron sobie i dopiero potem napisz raz jeszcze wpis.
hbgfre 2016-09-26 13:24:09
Wyjątki potwierdzają regułę tu nic nie dostaniesz po za kopem w ramach podziękowania.
4
Erik 2016-09-27 08:35:11
Czytaj chociaż tą stronę to sam sobie odpowiesz na to pytanie.
mm 2016-09-29 14:19:12
Odkąd w 2007 roku nasza firma otrzymała dotację ze środków Unii Europejskiej, MPack doświadcza dynamicznego rozwoju, i zatrudnia pracowników spoza uni. laureat programu Polak potrafi
wy[lata 2016-09-29 16:21:09
4-5 tysiecy euro
OX 2016-09-30 16:00:49
~2-3tyś (zł) praca biurowa max 2tyś (zł) produkcja. Jakiś czas temu GENIALNA księgowa wysłała listy płac do wszystkich więc bez jaj co zarabiania "eurasów".

Atmosfera gęstnieje ostatnio bo kolejne osoby są na chorobowym a wszyscy wiedza jak się to kończy ludzka wytrzymałość ma swoje granice. Ni tak dawno temu 3 kierowników kj było na zwolnieniu (jednocześnie). :D
Tą firmę można porównać do fast-fuda na zdrowie nie wychodzi.
4
Hyży 2016-09-30 16:22:24
Instytucją - Mpak został wpisany na czarne listy dłużników. (można samemu sprawdzić)
Znajomym z okolic otwocka - nie zdarzyło mi się żeby ktoś nie słyszał o firmie lub w niej nie pracował i nie są to pochlebne opinie bo już dosłownie setki ludzi przez tą firmę się przetoczyły
Ludzie którzy tam pracują / pracowali jak się dobrze w internecie poszuka to usłyszysz parę słów gorzkiej prawdy a nie marketingowego bełkotu odnośnie tego co tam się dzieje.
7
Zirytowana 2016-10-02 09:56:53
Przecież pani Marcinkowsa już tu pani pracuje, nie przepracowując się specjalnie, i ogólnie zarabia więcej niż cały dział handlowy razem wzięty więc po co takie naiwne komentarze? Pani może i dobrze zarabia reszta niekoniecznie. Widzi panie czytając emaile i inne wiadomości można poznać osobę po charakterze wypowiedzi więc nie po co się napinać i próbować głodne bajki ludziom sprzedać, jak tu jest cudownie. Powtórzę to co inni piszą po raz kolejny nie warto tu pracować złote góry to bujda na resorach, nie masz czegoś na piśmie przegrałeś już na starcie bo każdy potrafi obiecywać ale na tym się kończy.
5
fff 2016-10-02 18:01:22
Bocie zmień lekarza bo ten ciagle Cię oszukuje.
1
heros 2016-10-02 20:38:27
pola chyba matka Cię nie kochała lub ojciec wykorzystywał jak bylas/es dzieckiem bo tak głupich opinii dawno nie czytałem!
1
Zirytowana 2016-10-02 23:55:38
Miej / Poal zdecyduje się panie Marcinkowska na jeden nik czy ja też ma używać różnych ników żeby podkreślić ilość osób pokazujących opinie na temat tej firmy.

Frazesami nikogo się nie kupi szambo wybiło już dawno i opisywanie jak to dobrze tu pracować nie pomoże. Wrażenie można zrobić tylko raz. Jak firma trafi w inne ręce może coś się zmieni, ale dopóki prowadzi ją osoba której decyzje zależą do tego jaki poziom cukru ma we krwi nic dobrego to nie wróży.
2
Hyży 2016-10-03 11:24:48
I znowu to pytanie czy stwierdzenie? Kolejny komentarz ni z gruszki ni z pietruszki. Też skłaniam się ku tezie nieudolnych działań PR dyrektor sprzedaży. Zaklinam nie róbcie z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br />
- za nadgodziny tu nigdy nikt nie dostał złamanego grosza wiem to jak i każdy obecny i były pracownik.
jacek 2016-10-03 11:52:49
Przepraszam za zamieszanie dowiedziałem się więcej o tej firmie i faktycznie wolę tu nie próbować się dostać, dziękuję za informację.
3
Zirytowana 2016-10-03 13:40:29
Wiem pani Marcinkowska, ale to co tam się dzieje to nie jest jedna osoba tylko dziesiątki osób niestety. Mpack ma już dobrze wyrobioną złą opinie więc co by panie nie robiła to się nie zmieni. Jedyne co może zmienić sytuację to sprzedaż w inne ręce firmy.
Zirytowana 2016-10-03 15:44:03
A ja jestem ciekawa czemu panie ciągle zmienia temat? I po 10 razy o tym samym pisze?
aaa 2016-10-04 01:37:25
a właśnie że nadgodziny są płacone raz na cztery miesiące, i co zdziwko????:):):)
Hyży 2016-10-04 08:53:11
Kurde pracowałem prawie 4 lata i jakoś nie kojarzę takiego faktu. ;)
Hyży 2016-10-04 10:07:30
Jacku wydaje ci się wiele rzeczy i od dłuższego czasu prowadzisz polemikę z tematem. Jednocześnie wiedząc i nie wiedzą nic o firmie. Czy ty pracujesz pracowałeś tutaj czy po prostu jesteś kolejny kontem dyrektorki sprzedaży co stara się zrobić szum informacyjny jak tu jest wspaniale?
Hyży 2016-10-04 12:52:30
@jacek - 2016-10-04 09:39:04 Jacku wydaje ci się wiele rzeczy i od dłuższego czasu prowadzisz polemikę z tematem. Jednocześnie wiedząc i nie wiedzą nic o firmie. Czy ty pracujesz pracowałeś tutaj czy po prostu jesteś kolejny kontem dyrektorki sprzedaży co stara się zrobić szum informacyjny jak tu jest wspaniale?

Czy jest to korespondencja losowych wpisów ludzie opanujcie się!!!

Odpowiedź do pytanie konkretnie wygląda ŹLE. Jakie pytanie taka odpowiedź.
1
damian 2016-10-04 20:49:57
Kolejna dyrektorka pożegnała sie ze stanowiskiem.a taka ważna i sprytna była.zaraz polecą kolejne glowy.za co?logika najmądrzejszych nie da rady tego ocenić bo w tej odwiecznej selekcji logiki brak.chcesz kilkumiesięczną karierę,zakończoną upokorzeniem i utrata własnej wartości?aplikuj do mpacka!!!!
7
nick 2016-10-04 20:52:03
Ta firma to parodia!!!zabawa w biznes.sami pracownicy sie nabijają z tego cyrku.
7
Ashes 2016-10-04 23:49:03
Idealne pytanie tak poczekaj do wakacji bo dyrektorzy są tam wtedy wybierani i potem odchodzą w niebyt jak żurawcy z wakacji wracają. Spokojnie w tym roku dopiero 4 dyrektorów było a do końca roku jeszcze trochę. Nie liczę tu ile się już w tym roku pracowników niższego rzędu przetoczyło bo jest tego za dużo. Czekamy na kolejne rotacje teraz czas na dyrektorkę wiecznie malującą paznokcie i gaworzącą z dzieckiem przez telefon tak pani marcinkowska niech czuje pani oddech na karku bo szybciej czy później czeka to też panią i następnych po pani również taki mamy klimat w mpaku.
5
Zirytowana 2016-10-05 12:43:23
Baju baju będziem w pracowniczym raju. 4 dyrektów w ciągu 10 miesięcy, ciągle odchodzący pracownicy oraz obecni co szukają gdzie indziej pracy plus brak płaconych składek zus. Po za tym jest tu tak dobrze, że ludzie pchają się drzwiami i oknami... (sarkazm dla mniej kumatych)
7
aaa 2016-10-06 10:00:19
nadgodziny są płacone raz na 4 miesiące, tak było i tak jest
Zirytowana 2016-10-06 11:29:13
Jacku dużo się zastanawiasz i nic z tego nie wynika, pytasz o to sami po kilka razy czy tak trudno przeczytać kilka stron? W tej firmie nic się nie zmienia po za ludźmi co nie mogą znieść patologi tu panującej.
2
Kandydat 2016-10-12 18:40:37
Pisaliście, że dyrektor produkcji straciła pracę, jest ktoś nowy już?
Ja 2016-10-12 19:45:12
Ile wypracujesz razy stawka za godz.
Zirytowana 2016-10-13 08:36:48
Głodne kawałki i to samo pytanie po 10 razy zadawane. Nadgodziny to bujda na resorach. Kłamstwo ma krótkie nogi. Nawet jak ktoś się zatrudni tu, to i tak szybko ucieka. Po co mydlić oczy, żeby lepiej wyglądać na forum? Żenujące...
3
Ja 2016-10-13 19:07:26
Ty zirytowana czym sie tak bulwrsujesz. Weź sie do roboty to ci beda placic a nie tylko na forum pierdoly piszesz. Ja tam pracuje i mi placą tyle ile zarobie. Od jakiegos czasu to nawet przed terminem.
1
Zirytowana 2016-10-14 08:34:33
Wypłata do 10 a płacone po dziesiątym tak bardzo w terminie minus wszystkie uchybienia i premii której nikt na oczy nie widzi. :) Jeżeli pracujesz na produkcji to za chwilę będzie druga faza zmian i szybko ucz się lepiej filipińskiego. Prezesowa znowu zejdzie na produkcję i będzie się działo w ciągu kolejnych sześciu miesięcy będzie kolejny dyrektor a raczej dyrektorka "wakacyjna" itd.
4
Ja 2016-10-14 21:12:46
Jak ci nie pasuje to sobie zmień prace albo przejdź na swoje to zobaczysz czy wzystko będzie do 10. Jak cie kontrahent nie zapłaci to szybko zwiniesz interes i do prezesowej z pidkulonym ogonem wrócisz
1
fela 2016-10-15 13:07:39
Czy ktos wie czy nowej dyrektor produkcjo szukają?
Tak 2016-10-15 16:40:01
Nie
Kika 2016-10-17 09:28:53
Nie
2
Ja 2016-10-17 20:45:49
Dlaczego kłamiesz od kilku miesięcy jest terminowo
1
Kika 2016-10-18 13:04:54
Czy jesteś księgową, że znasz daty kiedy wszyscy ludzie dostają przelewy?
3
Ja 2016-10-18 22:00:17
To może ty jesteś skoro wiesz ze nie w terminie. Ja mówię o sobie. Zawsze mam na czas. Pracuję wśród was.
szarak 2016-10-19 00:01:03
pracuje tam już dosyć długo i co miesiąc wypłata jest terminowo. a nawet wcześniej jeśli 10 wypada w weekend. jeszcze nie zdarzył się choćby jeden dzień opóźnienia. co do premii to jest coś takiego jak premia uznaniowa..i nie zawsze każdy taką premię dostanie. a później wylewa swoje żale na tym forum. w każdej firmie zawsze znajdzie się jakiś niezadowolony osobnik. bo najlepiej jest siedzieć przy maszynie, zero odpowiedzialności ,tylko narzekać jak to źle i niedobrze..bo tylko pakowaczki tutaj piszą..to oczywiste..prosta sprawa..jak ktoś się stara to zostaje doceniony. tyle w temacie. oczywiście zaraz cała rzesza niezadowolonych bedzie pisała jakie to głupoty opowiadam..ale wiecie co..piszcie sobie. Wolność słowa..
2
Bimbolada 2016-10-19 22:42:58
Jest jak w bajce, pieniądze sypią się z nieba wszyscy chodzą uśmiechnięci i uradowani samym faktem przechodzenia do tej firmy ludzi trzeba siłą wyprowadzać z firmy żeby nie siedzieli nadgodzin zamiast wody jest miód i mlek w kranach...

A czy przypadkiem jacku już tu nie pracujesz bo przeglądając kilka stron widać że mocno się wypowiadasz więc chyba sam możesz coś więcej powiedzieć o tej wspaniałej krainie szczęśliwość zwanej Mpakiem.
6
aneta 2016-10-28 20:15:48
Kto chce tu pracowac niech popyta a nie czyta forum bo tu pełno kryptoreklamy.To firma dla odpornych ludzi.Zreszta tylko z takimi wlascicielka chce pracowac.Nie masz zelaznych nerwów,duzej odpornosc i jestes wolniejszy niz swiatlo to nie przetrwasz.nie zwolnią cie.sam odejdziesz.podobno w biurze rycza regularnie a pracuja tam sami mocni ludzie.na produkcji trzeba robic za dwoch.nie umies to wypad.jak wchodzi wlascicielka to rece ci z nerwow dretwieja.
6
Gaweł 2016-10-29 11:27:20
Na produkcji pensje sa glodowe.premia ucinana za wszystko.zresztą tu juz polakow nie biorą bo wybudowali kontener do mieszkania i scoagaja z Filip i ukrainki.
6
były pracownik 2016-11-03 16:22:51
przez przypadek odwiedziłem to forum i współczuje wam wielkiej głupoty, oraz podziwiam waszą determinacje że jeszcze ktokolwiek tam pracuje. Piszesz Aneta że potrzebni są tam odporni ludzie a ja uważam że zostali tam ludzie bez ambicji i odwagi życiowej którzy godzą się na poniżanie. Naprawdę mi was żal, ale to wasz wybór.
9
olaf 2016-11-06 07:36:28
Racja.Kto ma wiedzę i honor długo tam nie pracuje.Tresuja tam ludzi kak malpy
6
Wredna 2016-11-09 07:55:40
Jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i masz jakieś układy to i nienarzekasz hahaha
2
Byłam tam rok 2016-11-21 12:58:52
haahha a to dobre
To że dostali wtedy dotację to był cud i nie lada robota pośrednika
Ale mentalność szefostwa, podejście do pracowników i dostawców - za nic się nie zmieniło.
Widzę regularną zmianę - w wymianie aut szefostwa :D
3
Byłam tam 2016-11-21 13:04:20
może wtedy płacili raz na 4 lata i się Pan nie załapał ;)
Ja pamiętam wiecznie ucinanie pensji, płacenie w kawałkach i zawsze po terminie
I ciągle poniżanie ludzi
żywienie się ich strachem
Praca tam to był dla mnie koszmar, dostałam w tyłek jak nigdy
W sumie niezła szkoła życia zakończona na szczęście przed utratą zdrowia
A prezesowa nadal tonami wsuwa gorzką czekoladę i popija sokiem pomidorowym?
4
stary 2016-11-26 12:55:25
Poniżanie i zastraszanie to norma.Ludzie juz to biorą jakby normalka była.Ciapate po polsku nie rozumieją to maja lepiej.Wszystko ciągle nie tak jakby królowa matka chciala.Zalew durnych pomysłów,a zaraz nowe i tak w kółko.Jak bylo tak jest i sie nie zmieni więc albo geba w kubel albo szukać roboty kto ma troche godności
5
Tomi 2016-12-08 10:57:37
Witam wszystkich!Mam pytanie czy firma szuka pomocnikow lub pracownikow do pracy przy maszynach drukarskich?
Zostaw swoją opinię o MPACK SP.ZO.O. - Sobiekursk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MPACK SP.ZO.O.