logo MPACK SP.ZO.O.

MPACK SP.ZO.O.

Sobiekursk

Opinie o MPACK SP.ZO.O.

K 2017-03-08 11:14
Myślisz w pracy o tym, co kierownicy mają w spodniach. I podsłuchujesz jak przechodza.
1
Pixi 2017-03-08 11:18
Hahaha! Uderz w stół, a nożyce się odezwą...
1
Pixi 2017-03-08 11:56
Wszystkim przedstawicielkom płci pięknej w firmie samych pomyślności i pięknych dni w życiu. Żeby uśmiech rozpromieniał Wasze twarze i byście zawsze czuły się docenione.
8
Dziewczyna 2017-03-09 16:56
Zmarnował tam kilka miesięcy . żałuję każdej sekundy bo nic dobrego tam nie ma.jakis horror dla człowieka.
3
Polka 2017-03-10 17:34
Kto jest teraz dyrektorem sprzedaży?
Gjggvj 2017-03-10 21:25
A na kim się zatrzymałes/as?
1
JOE 2017-03-14 20:10
Karolina zaraz kaze skasowac ten post. Ona sie strasznie przejmuje tym, co tu o niej piszecie xddd
3
Yhhh 2017-03-15 08:45
Prety woman w białych kozakach i spodniach z lat 90
4
;-))) 2017-03-15 12:44
Szkoda, że nie przejmuje się tym, jakie standardy moralne stosuje, ale przez to chyba dobrze wpisuje się w politykę tej firmy ;-)
5
Gghh 2017-03-15 15:52
Nic nie umie i nic nie robi.siedzi w akwarium i udaje dyrektora.smiech normalnie
6
Fenomen 2017-03-16 20:51
Stara niby taka mądra a Karolinka ja kręci jak jej się podoba
5
Helloo 2017-03-16 21:14
Tak to typowe dla tej firmy. Słabi, ale cwani pracownicy tak manipuluja prezesowa, aby zwalniala bądź zniechęcala do pracy tych dobrych. Firmę mają w d. ale swoje stołki w ten sposób trzymają. Najlepsza jest w tym planistka. Każdego kierownika produkcji się pozbedzie, zanim ten się zorientuje co ona umie.
12
xddd 2017-03-17 12:07
I to psie, wierne spojrzenie zarezerwowane dla p. prezes a potem odwracanie kota ogonem na plotach z handlowcami xd
9
jak 2017-03-17 18:32
Jedna planistka nie tworzy firmy musi miec wsparcie ciekawe czyje, kto tam jeszcze taki lizus
Ghgv 2017-03-18 14:39
Chyba krótko pracujesz jak nie wiesz.Kto pracuje ponad miesiąc ten wie.
1
Jak 2017-03-18 16:16
No właśnie chyba za krótko, jakieś wskazówki?
historyk 2017-03-18 16:25
Radze poczytac wczesniejsze wpisy na tym forum. Wskazowek jest mnostwo. Fajni ludzie odchodza a ci wredni, na ktorych trzeba uwazac pracuja od lat. Dlatego stare wpisy sa wciaz aktualne. Po stazu pracy poznasz.
7
Weronika 2017-03-18 17:26
Średni staż handlowca to parę miesięcy.Tyle właśnie tam byłam. To najgorsze miejsce w jakim pracowałam. Atmosfera strachu i braku bezpieczeństwa. Praca w ilości na kilka osób. Donosicuelstwo.Brak szacunku.Wynaturzone zasady.Balagan.Brak jakiejkolwiek pracy zespołowej i mobbing. Kilkakrotnie byłam obrazowa i poniża na. Jeżeli szukacie pracy na stałe to radzę omijac
6
xxx 2017-03-18 22:08
Wez np. kierowników zmiany - nie tak dawno złożył wymówienie Grzegorz - sumienny, na poziomie, rozsądny i Tomek - b. lubiany, ludzki, równy gość. Został Krzysiek - bałaganiarz i pijak i Agnieszka - wredna, tępa dzida, lizus p. prezes. Wnioski?
14
Ygb 2017-03-18 23:00
Zależy. Biuro czy produkcja?
Jak 2017-03-19 09:15
Produkcję już opisali więc teraz biuro.Jak widać wszędzie wtyki
Miki 2017-03-20 08:26
Proponuję zrobić listę dla potencjalnych pracowników na kogo uważać i dlaczego i czego nie mówić albo robić to przydatna informacja dla osób szukających.

Produkcja:
...

Biuro:
...
Pixi 2017-03-20 13:41
Śmiechu warte, proponuję zrobić odpowiednią tabelkę hahaha...
7
Wrobel 2017-03-20 21:27
I napisać działania korygujace
6
Były murzyn 2017-03-21 16:34
Ale bez instrukcji nie da rady ..... Kto chętny do napisania ? A później trzeba zalaminować i rozwiesić 100 egzemplarzy po całej firmie.. aaaa i jeszcze zebrać podpisy że się wszyscy zapoznali. I ostatecznie do kosza ,bo zanim instrukcja wejdzie w życie to już będzie zmiana instrukcji. I procedura od nowa. Papier goni papier...
12
khb 2017-03-30 07:18
Ale przedstawienie teatrzyk pierwsza klasa
2
Nie do pomyślenia 2017-03-31 02:13
Info z ostatniej chwili od kwietnia bedziemy mieli nowa Panią dyrektor produkcji.Jak się okazuje znajoma Krzyśka Witka z avonu.To juz któraś z kolei Pani dyrektor lepiej niech zadzwoni do Pani Kuszpit lub Duchny i dowie się co to za praca one cos o tym wiedza do juz tam pracowały.A narazie tej Pani życzymy dużo zdrowia napewno się przyda.
6
Hhgvv 2017-03-31 14:38
Przecie to tylko na wakacje jak co rok
4
Smuteg 2017-04-03 15:47
Krzysiek widzę robi juz za headhuntera
4
kolega 2017-04-03 17:56
Niedługo do Mpacka to trzeba będzie ludzi z pistoletem przy glowie na rozmowę o prace przyprowadzać.Caly powiat wrze co ram sie dzieje
3
Helloo 2017-04-04 22:59
Biedny Daniel nie dotrwal jednak do końca wakacji . Zbyt optymistyczni bylismy.... To teraz polecam pogadac z Mariuszem
1
Jak 2017-04-04 23:08
To jest już jakiś Mariusz? szybko jeszcze stołek nie wystygł
1
Helloo 2017-04-05 05:59
Chodziło mi o poprzedniego kier. KJ, skoro D. poki co wylądował w tym samym kącie. Mariusz na pewno by miał duzo rad i uwag do przekazania. xd.
3
Smutne to 2017-04-06 13:28
Smutne to jest i przykre to o czym piszecie, bo w wielu aspektach prawdziwe. Firma jest prowadzona przez chorą osobę o chorym umyśle. Nie ma rokowań na lepsze dni. Pracownicy żyją zludnymi nadziejami na lepsze jutro. Tylko tu jutra nie ma. Nie jest to problem Dyrektorów, którym się na nic nie pozwala, oczekuje 100% podporządkowania. Nikt z nich nie był i nigdy nie będzie mógł się wykazać. Zmieniani jak rękawiczki. Ilu ich było? Średnio 3-4 w roku?
Nie ma co atakować, a współczuć tym wszystkim którzy się nabrali na gadki podczas rekrutacji. Wszyscy którzy tu pracują na tym samym wozie jadą, wozie do nikąd. Tu się pracować normalnie nie da. Właścicielka to niezrównoważona oszustka. Jeśli masz pracę, nie przychodź tu. Uciekaj jeśli już tu pracujesz.
11
Sołtys 2017-04-06 13:44
Wiram tu wszystkich na forum. Dostalen propozycje pracy na kierownika zmiany... Czy warto zmieniać drukarnie. Teraz mam pracena podobnym stanowisku. Pozdrawiam i oczekuje szczerych odpowiedzi.
Kuty 2017-04-06 14:48
Jeżeli masz rodzinę na utrzymaniu, kredyt albo chociaż trochę życia osobistego nie przychodź tu bo tylko zdrowie stracisz.
2
doswiadczony 2017-04-06 15:29
Jeśli masz prace to jej nie zmieniaj. Nawet jesli kiepska. Mozesz wpasc z deszczu pod rynne. Chyba, ze sie dostosujesz i nauczysz sie zwalac wszystko na innych. Zazwyczaj na forach ludzie wylewaja zale, ale tu sytuacja jest naprawde dosc ekstremalna. Trudno jest traktowac powaznie prace, gdy gl. przelozony dziala na szkode swojej firmy, jak dziecko nie chce poniesc konsekwencji swego postepowania, nie potrafi kojarzyc faktow i zmienia ustalenia na wzajemnie sprzeczne kilka razy na tydzien.
5
Ggbb 2017-04-06 15:59
Nie nie nie nie nie
2
były 2017-04-06 16:36
Dam Ci radę od serca - nawet o tym nie myśl. Pomimo że praca niby ok , ludzie w porządku ,branża rozwojowa - to jednak jeden aspekt to wszystko kompletnie psuje. Jak poczytasz komentarze domyślisz się jaki.
5
Soltys 2017-04-06 18:37
Widzę same negatywne wypowiedzi, dające do myślenia. Mimo to dziękuję. Pozdrawiam
1
doswiadczony 2017-04-06 19:23
Zapomnij o odruchu buntu, ze moze jednak ludzie przesadzaja w tych opiniach. Chyba , ze lubisz byc ochrzaniany za dobra prace, za to, ze robiles nadgodziny, aby problem byl rozwiazany, za to ze sie starasz i myslisz o tym jak zrobic, aby bylo dobrze. Jedyny sposob na funkcjonowanie w tej firmie to olewac, a jak jest problem, a bedzie ich mnostwo, to znalezc winnego jak najdalej od siebie. Ci co maja dluzszy staz sa w tym mistrzami.
4
Swojak 2017-04-07 19:42
Czyżby kolejny handlowiec chyba z 60 w historii tego kolhozu zrezygnował?
3
Wariat 2017-04-08 15:16
Owszem.hahahaa
1
O 2017-04-08 21:59
Ktos ze starych?
Biuro 2017-04-09 21:16
Nie nowa dziewczyna
Pixi 2017-04-15 18:21
Niech tegoroczna Wielkanoc przyniesie Nam chwilę wytchnienia, czas do życiowych podsumowań, beztroskie momenty spędzone w gronie najbliższych oraz optymizm na poświąteczny czas.
6
Heniek 2017-04-18 13:57
Coś nie idzie budowa zespołu sprzedaży?
Ciekawe dlaczego...? ;-))
4
Bx 2017-04-18 15:13
Masowe zatrudnianie w mpaku, czas Sycylii się zbliża 4 miesiące i kolejne osoby do zwalniania będą kolejny z pośród 100 dyrektorów w historii przychodzi żeby zaraz odejść po cichu.
3
Mpack 2017-04-18 21:09
Sardynii raczej.Co do reszty to się zgadza. Szkoda tych biednych ludzi
2
? 2017-04-21 16:17
Nie ma juz tej kp. protegowanej Krzyska???
5
Zostaw swoją opinię o MPACK SP.ZO.O. - Sobiekursk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MPACK SP.ZO.O.