logo MPACK SP.ZO.O.

MPACK SP.ZO.O.

Sobiekursk

Opinie o MPACK SP.ZO.O.

Witan 2017-05-13 16:50
Jad?Nienawisc?NIE!!!!
Fakty takie sa,jednym ulatwia,aby mieli lekko,a drugim nawal pracy.
Zreszta kto wie ten wie.
4
Tylko ja 2017-05-14 11:41
Jak tam nasze wakacyjne dyrektorka?pakują się już?
1
56ugfvh 2017-05-14 20:02
Podaj przyklady
Nick 2017-05-15 21:24
O to Polska właśnie... Czy w tej firmie nie robi się nic innego oprócz krytyki systemu? Ile wpisów, jestem zaskoczona. Ludzie... macie zdrowie. Nie jestem pracownikiem dla jasności, przypadkiem trafiłam na opinie. Nie do wiary. Rozumiem, ze to taki firmowy Facebook, gdzie żale wylewa się do publiki. A gdzie zdrowe zasady współpracy, poszanowanie kolegów z pracy i siebie samych, dbanie o wizerunek firmy? Sugeruję abyście ZNALEŹLI WROGA w KONKURENCJI, a nie w koledze zza biurka czy stojącego obok!
2
W 2017-05-15 21:34
Tak pani dyrektor ma pani rację
3
Kika 2017-05-16 09:30
A wie Pani ile osób się tu przewija można liczyć w setkach więc nawet jeden wpis na osobę tu nie przypada.
3
Buchacha 2017-05-16 14:33
"Znalezli wroga w konkurencji" - dawno sie tak nie usmialem.... Bede znajdowal wroga w konkurencji, harowal po godzinach, za trzech, a moze i za pieciu, po pracy rozmyslal jak rozwijac swoja dzialke a i tak zostane wyrzucony, gdy planistka uzna, ze jej zagrazam i zacznie podkladac mi swinie. Tak to dziala, wiec prosze bez tych idealistycznych koncepcji, bo w tej firmie nie ma na to miejsca.
7
pacus 2017-05-16 14:54
Włascicielka nie znosi zdrowych zasad wspólracy, poszanowanie kolegów -pracujesz dwa dni.
Dbanie o wizerunek hmm-pomyliła Pani bajki.
System mpacka jest specyficzny.
Zapraszamy . doze wrażen zapewniamy po 14 dniach , jak lubi Pani extra przeżycia musi się Pani postarać tu pozostać tak z 2 miesiące.
4
jajo 2017-05-16 15:55
do momentu, kiedy prezesowa będzie miała kogo zatrudniać, będzie z wami robiła co chciała, jedyną opcją byłoby aby każdy, ale to każdy tego samego dnia złożył wypowiedzenie, ale do tego trzeba zgranego zespołu, a z tego co tu czytam, to każdy z was utopiłby drugiego w łyżce wody! nie oszukujmy się, w tej firmie po kilku miesiącach (jak już szefowa odkryje wszystkie karty) zostają tylko nieudaczniki, co to sobie innej pracy nie znajdą, ci mądrzejsi i zaradni uciekają ekspresowo
a jeśli od prezesowej uciekł nawet jej najwierniejszy pies AD to chyba o czymś to świadczy, nie?
7
załamany 2017-05-16 18:05
nie rozumiem, skoro tak Wam tam źle to po co tam pracujecie? zastanawiałem się nad wysłaniem tam CV, ale nie mógłbym tam pracować. przecież firmę tworzą pracownicy..... nie czaje waszego podejścia, weźcie się za robotę, róbcie co do Was należy to i zj eby nie będzie. i nie piszcie ze za niewinność też obrywacie bo w to nikt nie uwierzy.
"kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem"
Całuski 2017-05-16 18:27
Kiedy czytałem pierwszy raz opinie nie wierzyłem ale teraz jak tu pracuje to nadal wierzyć mi sie nie chce ze tak moze wyglądać firma he...szukam nowej pracy i zaraz stad ucieknę bo to jeden wielki cyrk dyrektor zarządzający prawie czyta z kartki brak mu doświadczenia zreszta Avon to tylko hurtownia nic więcej jeżeli ktoś tam był menago to tylko dla nazwy to taki kołchoz handlowcy to żadni handlowcy to telemarketerzy a dyrektor handlowy jest tylko jednym z nich to łowcy podobni jak ci co namawiają na ubezpieczenia polisy i inne ściemy szok..szefowa szkłem skrobie po oszczędności sznurkiem wiązane byle jak byle co...taniej sie nie da a produkt niskiej wartości nie liczymy sie na rynku i nic tego nie ukryje..firma płynie z rozpędu i jeżeli ktoś tu przychodzi i ma olej w głowie to ucieka szybko i jak najdalej przykre to i naprawdę ta firma to relikt lat 90 wtedy zakładano sobie firemki bez doświadczenia to takie biznes rodem z bazaru na stadionie tysiąclecia patrzę na produkcje w oczach zmęczenie strach i wymuszony uśmiech ludzi którzy uciekliby wszyscy na raz tylko ze boja sie ryzyka a szkoda bo ta firma nie ma racji bytu
11
Załamana po stokroć 2017-05-16 22:28
Bardzo dobrze ujęte, ale pewnie nie przeżyłaś akcji pod tytułem oszczędności i szukania winnego i tu proszę o uwagę i werble...

... szukana winnego kto najwięcej drukuje w kolorze na drukarce firmowej bo na pensje nie będzie właśnie przez takie osoby...

jest to jedna z tysięcy takich akcji właścicielki, ale to chyba wystarczająco dobitnie pokazuję paranoję tej firmy.

Byłam, widziała, odeszłam z resztką godności.
8
Caluski 2017-05-17 10:55
Smutne ze firma ta sterują ludzie którzy nie maja pojęcia jak firma powinna pracować wrośli sie w układ i zadufanie w sobie i swoje ja..nie przeszliby weryfikacji w żadnej porządnej firmie a tu rządzą i sa nie do ruszenia choć ich system juz dawno sie nie sprawdza i można sie tylko śmieć albo płakać naborem do firmy zajmują sie ludzie którzy maja mniejsza wiedzę i doświadczenie niż ci co tu przychodzą to jakby szeregowy sprawdzał pułkownika bo zna sie z generałem
9
Ja 2017-05-18 17:09
Pewnie wszystkich zaskocze ale uważam,że nowa kadra kierownicza jest rewelacyjna!!!!zaangażowani ludzie którzy wiedzą co robią i biorą na swoje bary a nie zważając na innych.brawo wy!!!!!!!
2
Caluski 2017-05-18 21:21
Rozumiem odezwała sie nowa kadra kierownicza hehe patrzysz w lustro i pompujesz balon
8
K 2017-05-18 21:53
Brawo, brawo.... jeśli tak jest naprawde, to pogratulowac naiwnosci i wypranych mozgow. Doradca tylko więcej zarobi, na Sardynii sie huczniej pobawi a wam za parę miesięcy i tak podziękuję.
10
Prof 2017-05-19 15:10
Można pompować balon, ale on kiedyś pęknie i wtedy wszyscy zobaczą, że ktoś naprawdę się nie zna i nie powinien być zatrudniony.
Wszędzie widać brak pomysłu, oszczędności, brak szacunku i trwanie przy starych niesprawdzonych teoriach. Szkoda bo mogłoby to inaczej wyglądać...
5
Jeszcze szczerzej 2017-05-20 12:24
W tej firmie problem bylby jeden problem, ale nie jest, poniewaz byc albo nie byc w niej, dla pracownika to akceptacja stylu pracy i warunkow w niej panujacych. Nie musze chyba powtarzac na czym one polegaja, bo opisano to juz tutaj setki razy. Jesli ktos pracuje w tej firmie dluzej, to znaczy, ze przystosowal sie mentalnie do tych codziennych absurdow, wykonywania glupich polecen, pomiatania, wykorzystywania i zwalania wszystkiego na innych. W Mpacku nie ma szans na normalna wspolprace. Zwyczajnie radze nowym osobom, miejcie sie na bacznosci, bo doradca ma tam wielu zaufanych, ktorych opinia, czesto tak durna, az boli, podpiera sie przy podejmowaniu decyzji.
Ja osobiscie zrezygnowalam z tej pracy, poniewaz przekonalam sie wystarczajaco, ze aby dostosowac sie do tego co tam sie dzieje, musialabym sie zeszmacic sie totalnie. Nowi pracownicy nie zaprowadza nowych porzadkow. Tak ta firma funkcjonuje od lat i dopoki doradca nia kieruje, nic sie nie zmieni. A Ty Krzysiek nie udawaj tu obroncy ucisnionych, bo jeszcze nie raz podlozysz im swinie.
7
Caluski 2017-05-20 21:40
Prawda jest tylko taka ze nigdy nie trafi do was dobry z doświadczeniem wysokiej klasy dyrektor handlowy ani zadnen wysokiej klasy specjalista od produkcji ani na żadne stanowisko możecie sięgać po średnia klasę specjalistów i nawet gdyby udało tu sie ściągnąć cały Avon to i tak poprzeczka sie nie podniesie bo to nie jest firma na zdrowych normalnych zasadach rynkowych możecie sie zjadać słowami argumentami gniewać sie albo udawać ze jest super...to ze ludzie sa zwalniani albo sami uciekają to jest jedno i to samo teraz pracują podobno idealni wiec brawo i tak trzymać ale tam za brama naprawdę istnieje inny świat normalny moze nie wszędzie ale istnieje i większość firm działa na zupełnie innych zasadach i sie rozwija ale zawsze istnieje jakiś rezerwat skansen i naprawdę jest duży ruch wszędzie potrzebują ludzi do pracy wiec odwagi
6
D.K. 2017-05-25 16:32
Dzień dobry,
wydzwaniają do mnie różni headhunetrzy z propozycją pracy w Mpack na stanowisko menagerskie - sales directora, ile mogę zażądać pensji? ilu jest pracowników w sales department? co robi dotychczasowy dyrektor? czy ma jakieś osiągnięcia? jak jest rozliczany? jakie ma kpi-e? jak zarządza ludźmi? jakimi wskaźnikami rozlicza? czy realizują targety sprzedażowe? czy mają jasny action plan? czy wdrożył system szkoleń, jeśli tak to jaki? ile czasu spędza w podróży z handlowcami? do kogo raportuje? słowem wszystko co mogłoby mi pomóc w podjęciu decyzji. Jak na razie czytam, że raczej nie przepracowuje się i nie wiem czy to z braku kompetencji czy ograniczeń tworzonych przez właściciela? tylko proszę nie krytyka tylko rzeczowe dane.
2
Były 2017-05-26 18:02
Żaden szanujący sie dyrektor handlowy nie będzie telemarketerem to można robić na studiach a praca w tej firmie na stanowisku dyrektora na tym polega pani doradca stworzyła system który nie można ruszyć bo jest dobry wiec po co tu dyrektor?..na dzień dobry słyszysz ze będziesz pracował według pomysłu kogoś kto jest nie do ruszenia i jego system tez nie...jako dyrektor będziesz kontrolowany i szkolony przez kogoś kto naprawdę sie na tym nie zna jedyna jego siła jest to ze ma plecy wiec brak podporządkowania równa sie wypad na bruk
5
Byly 2017-05-26 18:09
Dyrektor rusza sie raz na miesiąc moze a handlowcy wcale..ciekawy dział handlowy prawda ?jeżeli nie jest pan w to w stanie uwierzyć zapraszam do firmy
5
Hjgvv 2017-05-27 15:03
Podobno headhunterom 3-ne stawki płacą za zwariowane do tej luksusowej firmy
Helloo 2017-05-27 16:21
To jest właśnie polityka tej firmy. Szukanie winnego, który robi za dużo kopii na drukarce kolorowej, aby było na headhunterów, ktorzy znajdują osobę do pracy na dwa miesiące
3
American 2017-05-27 16:26
Nie będę ukrywać że miło poczytać na forum fachowca.Jednak żadne z wymienionych przez Pana pojęć nie ma miejsca w tej firmie.I proszę nie żywic nadzieję że je Pan do tej firmy wprowadzi.Kazdy pomysł spotka się z początkowym zachwytem po czym umrze w ciągu miesiąca. Dają tu duże pieniądze kadrze kierowniczego ludzi przyciąga. Jednak co z tego bo po paru miesiącach już nie masz roboty.Pilecam firmę tylko bezrobotnym na przetrwanie
3
D.K. 2017-05-29 14:16
Dzięki wielkie za rzetelne informację a nie bezwartościową krytykę.
Niestety, pieniądze to nie wszystko o co w życiu chodzi, mimo, iż propozycja jest godna uwagi.
Jedno mnie tylko zastanawia, piszecie o degradacji dotychczasowej sales director, w związku z tym mam pytanie, jak można kogoś zdegradować, jeśli w firmie nie istnieją wskaźniki oceny pracowniczej. Poza tym, jak taki dyrektor ma się odnaleźć wśród pracowników, którymi do tej pory zarządzał? Rozumiem, że ta Pani jednak odchodzi, czemu absolutnie się nie dziwię, bo dziwne by było gdyby została :-/
Czy możecie mi pokrótce opisać, jak to się odbywa? Przecież trzeba mieć mocne argumenty merytoryczne i analityczne, żeby kogoś zdegradować? W przeciwnym wypadku takie zachowanie można uznać za nieetyczne (najłagodniej powiedziane). Czy rozumiem, że takie rzeczy są na porządku dziennym?
Jeden z wielu 2017-05-29 17:35
Osoba która prowadzi firmę miała kilkukrotne sprawy o mobing, w efekcie kilkuletni zakaz zarządzania ludźmi, zatem o jakiej etyce mówimy?
Argumenty merytoryczne? Po co? To jej firma i robi co chce i jak chce.
Uważaj na rozmowach, nie daj sie zwieść. Wiele osób sie nabiera. Ma byc pięknie, a po chwili- witamy w piekle. Nic nie mozesz zrobic po swojemu, a jak robisz co z gory nakazane, nie ma wyników.
Mozesz nie wierzyć, bo trudno to zrozumieć jesli sie tego nie przeszło. Juz Twój wybór. Jesli nie masz pracy, próbuj. Jesli masz, trzymaj sie jej, tu kariery nie zrobisz. Wiesz ilu tu było świetnych zarządzających? Tzn świetnych gdzie indziej, bo tu nie mieli szans.
Moze sie z nimi skontaktuj?
A popatrz na wpisych tych zdemotywowanych, sfrustrowanych ludzi. Zadaj sobie pytanie, czy chcesz do mich dołączyć.
7
Byly 2017-05-29 21:10
Słyszę od pana ze pan jest doświadczony i niezły fachowiec wiec spytam..pensja która tu proponują jest dla pana godna uwagi?..dobry dyrektor handlowy zarabia na rękę 20-40 tys plus samochód firmowy to pewien standard dobrego dyrektora i nie jest to ewenement.. szanujący sie handlowiec zarabia ok 10 tys plus minus dostaje tez prowizje i samochod firmowy tutaj to abstrakcja.. sa dyrektorzy którzy zarabiają mniej wiem ale to jest inna liga ja jako były wzruszam ramionami ta firma to juz prehistoria w mojej obecnej firmie handlowcy często zarabiaja miesięcznie po 20 tys i więcej spotkałem tez dyrektora handlowego który dostał jednorazowa premie w wysokości 80 tys znam tez firmę gdzie pracownik roku dostaje czek na 1mln i nie jest nawet dyrektorem minusem jest żółty 3 metrowy baner który wisi przez cały rok w jego gabinecie pracowałem kilka lat wstecz w europejskiej instytucji w Warszawie gdzie ochroniarz zarabiał 2,5 tys euro na rękę miesięcznie za 167 godzin w miesiącu a było tych ochroniarzy 9 ich szef zarabiał napewno więcej ..prezes w mojej obecnej firmie zarabia na rękę ok 360 tys miesięcznie wiem ze pieniądze to nie wszystko ale mówią duzo o pozycji firmy i jej pracowników
6
Uszczypliwa 2017-05-29 21:55
Zapraszamy ze swoimi KPI'ami, kompetencjami i action planami!
Tu mozna śmiało wsadzić sobie je tam gdzie słonko nie zaglada
3
Zuzka 2017-05-30 10:27
A jak nowi bohaterowie? Nadal maja entuzjazm i zapał? Skrzydełka nie odleciały? Piszecie ze dają rade?
4
D.K. 2017-05-30 22:57
Jestem pewien swoich umiejętności, wiec powiem dyplomatycznie, nie jest zła, a do tego doliczana jest premia od sprzedaży, dodatkowo samochód no i wszystkie narzędzia pracy. Podobno podstawę również można negocjować, wiec te widełki o których Pan pisze, są możliwe.
Co do handlowców, moi zarabiają nawet i 30 tys i nie jest to wyjątek od reguły a pewien standard. Oczywiście maja samochody i inne narzędzia pracy do tego prace w systemie home office. Doskonale wiem zatem o czym Pan pisze. Nie odniosę się do pozostałej Pana wypowiedzi dot zarobków ochrony czy prezesa, bo to zależy od wielkości firmy. Znam prezesa, który zarabia milion złoty a nie umie zbyt wiele, a znam tez takiego, który zarabia 100tys a jest dobrym specjalistom.
Uszczypliwa 2017-05-31 10:50
Nie zrozumiesz tego forum i tej firmy dopóki nie zaczniesz tu pracować.
Mozesz byc świetnym specjalistom i co z tego jesli nie bedziesz mogl byc sobą i wprowadzać swoich rozwiązań? Wybiorą Ci tu mózg. Pytasz jak jest- dostajesz info. Sprawdź ilu było przed Toba, porozmawiaj z nimi. Myslisz ze z Toba bedzie inaczej, bo jestes lepszy? Sory, naiwny jestes.
Przyjdź, sprawdź, a pozniej opowiedz jak było!
9
Byly 2017-05-31 16:20
Samochod jeszcze nigdy w tej firmie dyrektor nie miał służbowego samochodu moze teraz sa w dramacie i chcą znaleść na gwałt kogoś i zdanie zmienili zreszta po co samochod skoro wyjazdy sa prowadzone myszka w internecie.. a oszczędności nigdy dość skąpi sie na wszystko wiec auto dla stacjonarnego telemarketera dyrektora?...hmmm to nawet mnie śmieszy hehe a moze nowy który zaraz przyjdzie po nim nie będzie chciał takim jeździć i co wtedy strata...a to zła polityka i można poleciec na twarz bum
2
załamany 2017-05-31 17:22
co za bajki opowiadasz, zniechęcasz. nie wiesz co się w firmie dzieje to nie pisz głupot!
Było sie 2017-06-01 08:33
Nie wiem i masz racje juz mnie to nie obchodzi juz tu nie wrócę bawcie sie dobrze
1
Było sie 2017-06-01 09:20
Jest 1.0.2017 wrócę tu za rok wtedy poczytam
1
xxx 2017-06-01 09:39
Może lepiej żeby opisać jak wygląda zatrudnianie w firmie opiszę dla potencjalnych "ofiar" tej firmy.
- Osoba jest zatrudniania przy obiecywaniu jej czego to firma nie może i jakich to nie ma możliwości.
- Czas ochronny można podzielić na dwa stadia
* Brak urlopu prezesowej wtedy po 1-2 tygodniach człowiek dostaje obowiązki praktycznie 2 osób oraz mnóstwo wykluczających się poleceń więc, co jest na końcu podstawą do zwolnienia.
*Urlop prezesowej osoby zatrudnianie na ten okres można powiedzieć mają więcej swobody oraz czas przetrwalnikowy jest wydłużono do powrotu, wtedy następuje stan z "braku urlopu".

Czy jesteś pakowaczką, operatorem, kierownikiem, handlowcem, dyrektorem, czy członkiem rodziny. Ta firma cię przemieli i wypluje więc dużo z ciebie nie zostanie na koniec kwestia czasu. Setki osób przez tą firmie przeszły i steki jeszcze przejdą. Jak chcesz udowodnić, że jest inaczej i to forum jest tylko kilkoma sfrustrowanymi osobami to zapraszamy za kilka dni, tygodni, miesięcy dołączysz to reszty i sam / sama wylejesz swoje żale.
13
Ok 2017-06-02 22:07
Brawooo Ty.Taka właśnie jest prawda.Nikt nie czuje się bezpieczny,a jest to wynikiem obranej strategii.Tyle,że do "obiorcy"niestety nigdy nie dotrze (co wszyscy wiedzą),że ta strategia jest po prostu zła. Doświadczeni pracownicy to siła napedowa firmy,brak błędów,brak niedomówień,brak konfliktów.Fundamentem firmy powinno być porozumienie,zgranie,szacunek.Strach nie jest żadną receptą,tylko rujnuje.Ludzie,którzy tu ostatnio przyszli są wspaniali,kompetentni,rzeczowi,z inicjatywą. Z nimi firma ma szansę rozwoju,stabilizacji i uporządkowania. Jeżeli to zostanie zaperzepaszczone po raz kolejny to niestety mało kto tam zostanie bo pracy jest teraz dużo i we wszystkich firmach produkcyjnych w okolicy są naboru.
6
D.K. 2017-06-05 10:50
Dziękuję za informację. Wiem, że dotychczasowy SD odeszła. Headhunterzy dzwonią do mnie teraz codziennie. Podnoszą stawkę. Negocjują już i tak dla mnie wyjątkowo dobre warunki. Czy rzeczywiście takie jest ciśnienie?
Skontaktowałem się z kilkoma byłymi pracownikami tej firmy np. przez goldenline i linkedin i wszyscy, bez wyjątku, mówią to samo. Myślałem, że tylko na tym forum są sftustrawani, pełni żalu pracownicy, a okazuje się, że oprócz tego forum, ludzie, którzy robią karierę już poza strukturami MPACK wyrażają się o tej firmie w taki sam sposób. Zatem jeszcze raz dzięki wszystkim za informaję, bo chyba popełnił bym największy błąd w karierze.
11
Anna 2017-06-23 18:56
Karolina M. Odeszła????
Stara 2017-06-25 08:42
Tak, rzuciła papierami. Prezesowa nie mogła przeżyć tej zdrady, ale sie szybko wyleczy po powrocie, gdy bedzie mogła poćwiczyć swoje talenty ustawiania ludzi i znęcania sie psychicznego na nowym zespole ;)
4
tyhhgfgg 2017-06-25 20:51
Rzuciła papierami!!???dobre.do ostatniego dnia była wiernie oddana.
1
Ilona 2017-06-26 12:09
Hej ludziska opowiedzcie jak tam nowa kadra. Podobno cały Avon przeniósł się do Mpacka.
Podobno szefowa oddała władzę? Wierzyć się aż nie chce. Może warto wrócić ;)?
1
Rozbawiona 2017-06-27 10:57
Nic nowego wakacje oddech dla wszystkich nowi ludzie myślący że trafili do wymarzonej firmy. Po powrocie tej której imienia nie można wymawiać ;) wszystko wróci do normy tak jak to się dzieje od lat. Co do zmiany 'władzy' to zabieg księgowy.
3
Hhbb 2017-06-27 14:20
Tak oddała hahaha komu???ten sam zabieg jak co roku
2
X 2017-06-27 18:18
Nowa kadra? Porażka. Komuś sie wydaje ze na zarządzaniu firma sie zna, bo przez pare lat w zakupach pracował i tłukl po głowach dostawców. To nie wystarcza. Tu na produkcji trzeba sie znac. Kaizen? Lean?
Ktoś mysli ze Pana Boga za nogi złapał! Bo mu trochę władzy dano! Hehe na wakacje tylko.
2
X 2017-06-27 18:18
Nowa kadra? Porażka. Komuś sie wydaje ze na zarządzaniu firma sie zna, bo przez pare lat w zakupach pracował i tłukl po głowach dostawców. To nie wystarcza. Tu na produkcji trzeba sie znac. Kaizen? Lean?
Ktoś mysli ze Pana Boga za nogi złapał! Bo mu trochę władzy dano! Hehe na wakacje tylko.
3
Nie 2017-06-27 21:25
Zazdrość? Czy złośliwość?
Olek 2017-06-28 08:52
Dlaczego nikt Nie chce w tej firmie pracować?
1
Rozbawiona 2017-06-28 13:55
Przeczytaj 17 stron wpisów i wyciągnij wnioski.
2
Zostaw swoją opinię o MPACK SP.ZO.O. - Sobiekursk
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MPACK SP.ZO.O.